Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah canım inşallah en yakın zamanda aşağıda kimsecikler kalmaz tek temennimiz bu ve alt listeye kimse eklenmez

inşallah canım. topiğe yeni gelenler de olmasın tabi. bu arada datlum da hamile. bu aralar yok aklıma geldi merak ettim.haberi olan var mı? chnb ablacım ben de kitlendim valla pcye:)))

ins canim ya. cok sevindim kendim hamile kalmis gibi.
merakla bekliyorum valla kan sonucunuda.

benimde hormonlarmi costu nedir aglicam vallahi zor tutuyorum kendimi yaw.

oğluşum olacak inşallah nazlımcım:))

nazlım bunu çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beğendi allahım şlükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağzına yüreğine sağlık kuzummmmm ay gelsin hadi konfeti patlatalım

allahıma bin şükür chnb inşallah herşey çok güsel olacak canım allahım chnbnin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip et yarabbim...

yupppiiii ablacım gözün aydın. öyle sevindim ki. allahım sonuna kadar götürsün, sağlıkla kucağına al emi.

chnbbbbbbb seni bekliyoruzzzzzz kuzummmmmm elimizde konfetiler ve maytaplarrrrrrr allahım kanında da çıkmışşşşşş bin şükürrrrrrrr

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelmişsin hadi duygularını paylaş bizimle daha da mutlu olalımmmmmmmm

chnbbbbb gözlerimiz yolda kaldııııı annecikkkkk tatlı annecikkkkk

ablacım mikrofon sende duygularını alsak işten çıkcam da kitlendim pc ye ayy valla meraktan çatlıcam heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inşallah canım. topiğe yeni gelenler de olmasın tabi. bu arada datlum da hamile. bu aralar yok aklıma geldi merak ettim.haberi olan var mı? chnb ablacım ben de kitlendim valla pcye:)))

Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr, herkese tek tek yazayım dedim amma taciz ettiniz beni. Çabuk yaz diye...

Artık bir ara yazarım herkese madem.

Sabah gittim dr ye. 12. sıra benimdi.Dr ameliyattaydı geç geldi. Biraz sohbet ettik ona nazar kolyesi almıştım onu verdim filan tabi oda beklemiyor ya o zannetti lekelenmem için oradayım... Konuştuk filan derken... Bombayı patlatayım hamile olabilirim dedim.
(Bu arada rüyamda hep hamileyim gördüm ama sabah test yaparken böyle gördüm tersine çıkar rüyam benim dedim. Yaptım test 2. çizgi 5 dakikada belirdi.Eşime demeden topiğe yazdım eşime dedim hayırlı olsun dedi. Aşırı sevinemedik... )Sonra muayene etti tabi henüz net bir şey yok da kese olacağını düşündüğü bir şey vardı... Kanverdim okula gittim. Veli toplantısı yapacaktım yaptım.Kimseye demedim. 6. tenefüs aradım değeri öğrendim. Çıkışta hastaneye gittim.progesteron 16 dıydı galiba. Hcg 144 tü.

gunluk2011 kullanıcısından alıntı

chnb, oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım ne güzel bir haberle sabaha merhaba demek:) canım benim dualarımız seninle ilk defa açtım genelde her sabah bu saatte uğurluyorum eşimi ama içime doğmuş gibi allahım hayırlısı olsun sağlıklısı olsun inşallah kızımız olsun sağlıkla kucağına alsın annesi ayyy ne yazacağımıda bilemiyorum yaa çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallah kandada görelim bebişimizi inşallah...

Günlükçüğüm eşimden bile önce öğrendin haberi bu arada :)) Çok teşekkür ederim. Beni buradaki herkes çok iyi anladı biliyorum ama ben de senin gibi biraz çekinik düşünüyordun benim bir evladım var Rabbim onlara da nasip etsin diyordum. Ama kendim için de 2. çok istiyordum. Anlatamıyorum da ama sen anladın ...Karışık duygular...

minikler kullanıcısından alıntı
chnb ablacım gözlerim doldu okurken nasıl mutlu oldum anlatamam topiği okumadan selam verip çıkacaktım zamaınımda çok kısıtlı aslında ama günlükün mesajını okuyunca dayanamadım kaçarsa kaçsın arabam dedim ne olacak burda bayram havası var allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin tabi öncelikle kan testinde de bu sevinci yaşamayı nasip etsin aminnn

Miniklercim bu yılın ilk haberi senden gelmişti. Ayağını sürüdün uğurlu geldin inşallah uğurun devam edecek.O kadar içtensin ki... Okula geç kalmamışsındır inşallah::)) Canım Allah hepimize sağlıkla evlatlar versin...

Yesim83 kullanıcısından alıntı
ins canim ya. cok sevindim kendim hamile kalmis gibi.
merakla bekliyorum valla kan sonucunuda.

benimde hormonlarmi costu nedir aglicam vallahi zor tutuyorum kendimi yaw.

Yeşim sağ ol canım. İnşallah senden de güzel haberler gelir.... Duygulanıyor insan gerçekten...

minicikumut kullanıcısından alıntı
Chnb abla;çoook sevindim ya.İnşallah Rabbim hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip eder.Dualarımız seninle.İnan çok mutlu oldum.Gün içerisinde kan tahlili baktırabilirsin umarım.

Güne güzel haberlerle başlamak ne güzelUmutsuzluğa düşenler için buyrun umut hanımlar.Bir bebeğimiz daha olacak

Bugün güzel başladı.Ohh be

Minicikumut Allah sana da nasip etsin canım. Umutsuzluğa düşenler için güzel bir örnek oldum galiba dediğin gibi. Doğal olmaz sanıyordum artık rezerv az,eşimin sperm hızı... Diğer problemler cabası... Yaza 2. tüp için çaktırmadan hazırlığa başlamıoştık biliyorsunuz...

NAZLIM kullanıcısından alıntı
chnb ablanın test yapacağını tahmin ettim:)
sırf senin için girdim ablacım okudum ve acaip bi tepki verdim karşımda bi adam vardı korktular nolduuuuuu dediler:):):)ay abla güzel haberlerini bekliorum allahım şükürler olsunnnnnnnnnnnnnn
minikler öptüm kuzum teşşekkürün için sağol günaydın herkeseeeeeee günümüz hep aydın olsun inşallahhhhhhh

Canım kardeşim benim sizin de az kaldı inşallah. Gelecek sıpalar nazlı çıktılar biraz ama gelecekler biliyorum Candaşın totemi doğru olacak inşallah...

_CandaS_ kullanıcısından alıntı
:))) CHNB :))))

kızlara aynen katılıyorum :)) Açar açmaz ddeğişik bi tepki, kafa yerdeydi, okumamala ay inşallah diye konuşmama bi,r oldu :)) ve aptalca bi gülümseme :)))
herkesten özür diliyorum lütfen kızmayın bana ama burda hamileiğine herkesten farklı olarak çok çok sevindim chnb için uçtum havalara :)) eminim sizlerde bu duyguları benle birlikte yaşadınız, onun ki özel çünkü. allahım inş sağlıklı gebelikler nasip etsin, sen hep tıbbı şaşırtıyosun bu kezde olacak inş :)) ve inş kızına kavuşursun .... Allahım yarım bırakmasın sevincimizi :))

Ve dün geliştirdiğim totemle :)) eğer şu chnb, nazlım ceza ve ben 4 lüsünden biri hamile kalıp açlış yaparsa hepimiz ard arda hamile kalırız demiştim hatırlarsınız :)) senin uğruna inanıyorum inş ablacım :)) kendimizede pay .ıkarttım hemen :)))

Canım süper bir totem bak ben bir mağazaya ya da alışveriş yapılan bir yere girerim bomboştur sonra bakarım hemen dolar ora...:))
Şimdi de öyle olacak inşallah:)) Minikler açılışı yaptı, Datlum, ben, şimdi size geldisıralar....

Evet bu arada tıppa yine gol attım:))

dr_alb kullanıcısından alıntı
günaydın kızlar. yazamasamda hepinizi yakından takip etmeye çalışıyorum.
chnb abla coooooooooooooookkkkkkkk sevindim. inşallah kan sonuçlarında da hayırlı haberler veririsin bize
minikler tebrik ederim seni de. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah fındığını:))

bu süper bi açılış olmuş. devamını heyecanla bekliyoruz:))

Sağ olasın dün aklıma gelmiştin. Oğlun oluyormuş maşallah sizlere de... Özletme kendini. Yaz ara ara... oĞLANLAR ÇOĞUNLIKTA GALİBA:))

chnb, gusel haberi almissin. inan ben de seni merak edip girdim simdi...senin haberinle icime ferahlik doldu nedense...saglikla kucagina alman dilegiyle...

Son düzenleme:
passifloraa kullanıcısından alıntı
ohh maşallah topik bereketli..
darısı bekleyen herkese olsun inşallah..
erkek canım cinsyet...benim biliyorsun tüp bebek o yüzden doktor riske atmak istemiyor sezeryan ile alacak...
chnb adınada çok sevindim rabbim ol dedikten sonra herşey bahane..
iyi dileklerin içinde çok teşekkürler canım...

mAŞALLAH...Ben de 2 ay önce tüp bebebk denemiştim olmamıştı. Hayırlısıyla az kalmış. Sağ olasın:))

kısslar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkürler cnbh hayırlı olsun seni hatırlıyorum tüp bebek yaptırıcaktınız ama sanırım yumoşların sağlıksızdı umarım karıştırmadım:26:benim ilk gebeliğim hemen denememin ilk ayında doğal yolla olmuştu fakat eşimin sperm kalitesi düşük olduğu için döllenme sağlıksızdı şuanki bebişlerim tüp bebek rabbim yüzüme güldü hemennnherkes için çok dua ediyorum dilerim allahım kimseleri geri çevirmez

nillde kullanıcısından alıntı
canımmmmmmm ne diyeceğimi bilmiyorum kızlar kusura bakmayın bugün topiği açarken chnb ye yazacam demiştim dün akşamdan beri onu düşünüyor ve dua ediyordum.topiğe girince haberi olunca çıldırdım resmen çok mutluyummmmm çokkkk hemde çokkkkkk duygularımı ifade etmek çok zorrrrrr.ben aranıza katılalı 1 ay bile olmadı belki tuhaf karşılıyorsunuzdur ama hepinizi ayrı ayrı çokkkkk sevdimmmmm inanın buna.hepinizin hamile haberlerine çokkk seviniyorummm.chnb nin haberi beni çokkkk mutlu etti.canım benimmmm birtanemmmm kuzummmmm çok sevindimmmmmm içimden bir sürü sevinç nidaları atmak geliyor ama iş yerindeyim malum:))olsun ben de yazayımmmmm yuppiiiiii oleyyyyy yaşasınnnnn süperrrrrrr aman allahım içim çokkkk doluuuuuuu allahım nazarlardan saklasın seniiiiii bebişini sağlıklarla kucağına almayı nasip etsin kuzummmmmm kan tahlilinin,kesenin görünmesininnnn,kalp atışlarının ve hafta hafta bebişimizin gelişiminin görünmesiniiiiiiii mutlulukla takip edelimmmm yüzün her aşamada hep gülsünnnn bebişini kucağına aldığında candaşımın dün paylaştığı videodaki kadın gibi sevinç gözyaşların olsunnnnnn kokla onuuuuu mis gibi kokusunu içine çekkkkkk deki ona tayzelerinin yerinede çekiyorum kokunu onlarda seni çokkkk seviyorrr de.çok duygulandımmmmm çok mutlu oldummmmm çok istedin tatlım çok çektin ama bin şükürrrrrrrrrr bu güne allahım izniyle sağlıklarla hayırlısıyla bide kucağına allll allahım ailene ve sana sağlıklı uzun bir ömür versinnnnnn hep mutlu olunnnnnn dularım seninle bu sefer allahın izniyle sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve bebişini kucağına alırsınnnnn canım valla daha çok şey yazmak istiyorum amaaaa yazamıyorummmm mutluluktannnn çok öpüyorum seniiiiii
nillde kullanıcısından alıntı
kızlarrrrrrrr merhaba

nazlım,minicikumut,minikler,datlum,sezen,denizlale si,candaş,günlük,hilal,nuray,hellolone nasılsınız kızlar

bugün iki duyguyu birden yaşıyorum.sevinç ve üzüntü aslında söylemiyecektim ama duramadım.adet oldum kızlarrrr başka ne diyebilirimki neyse bugün bundan bahsetmiycem yarın yazarım içimden geçenleri hissettiklerimi bugünkü mutluluğu bozmak istemiyorummm ayrı ayrı yazamadım canlarımmmm affedin beniiiiii hepinizi çokkkk öpüyorummmmm

Nilde.....Canım benim ne güzel yazmışsın canım benim. Biz de seniçok sevdik.İnşallah sizlerin de olacak... Çok duygulandım.

Adet olmuşsun.Kızlar da yazmış ben ayrıca eşine de keçiboynuzu kürü yap derim ilaveten. Bizimki pekmezini yedi gerçi.Eşimde hız sorunu da vardı. Sizde yoktur ama takviye takviyedir. Ben de ovulasyona çok şey borçluyum. Benimki coretestti. Memnun kaldım.Netten aldım içinde gebelik testi 10,30 tane de ovulasyon testi vardı. 49+ 6 tl kargo idi... Önceki de one steptio da çok iyiydi...

Her zaman yanındayız ilk adet günü iyi geçmiyor inşallah 9 ay boyunca göreceğin son adettir. Folikasit de kullan her gün...

ayy ablacım çok sevindimm..Allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inş...bak söylemiştim doktorlar ne biliyor yaaa..o
kağıttaki verilerin değerlerin hiç bir önemi yok...Allah istedikten sonra...
aslında hamileliğin sağlıklı iyi geçmesi içinde salaten nariye çekebiliriz kızlar...bundan sonrasıda önemli...

Sezenciğim doğru diyorsun canım. Tıpta her şey kesin olmuyor demek ki. İnşallah sizler de güzel haberler vereceksiniz...

hilalll4040 kullanıcısından alıntı
allahımmmmmm bu ne güzel bi haberdir. ablacım canım biliyordum çektiğin sıkıntıların, sabrının,metanetinin ardından annelikle ödüllendirileceğini. şoktayım öyle mutlu oldum anlatamam. nasıl ifade edeceğim bilemedim. nildemin de dediği gibi oleeeeeeeeeeeyyyyyyyy yaaaaa. en başta sağlıklı olması tabi ancak gelsin güzel melek bi kız.allahım pıtpıtlarını duymayı, büyüdüğünü görmeyi nasip etsin. inşallah sağlıcakla alacaksın kucağına bebeğimizi. hadi kızlar sıra bizde:))))

Hilalciğim canım çoook sağ olasın. İnşallah sizlerin haberini de kutlayacağız burada... İnşallah hepimizin sağlıklı evlatları olacak.Amin...

citaknuray kullanıcısından alıntı
kizlarrrrrr burda sabah daha 9:30 ... herkesten en gec haberi ben aldim ama yaaa

ablacimmmmmm nasil guzel bir haberdir bu inanamiyorum Allahim saglikla sihhatle kucagina aldirsin insalahhhhhhhh Nazar Nazar
bu gayretlerinin sonucu Rabbim yuzunu guldurdu, insallah bundan sonrasida boyle devam eder cok mutlu oldum .. Sukurler olsunnnn

Nuray canım benim sağ olasın. Güzel kardeşim benim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sizlerin de güzel doğum haberlerinizi almayı inşallah amin...

chnb, gusel haberi almissin. inan ben de seni merak edip girdim simdi...senin haberinle icime ferahlik doldu nedense...saglikla kucagina alman dilegiyle...

Canım sağ olasın. Allah sana da nasip eder inşallah sana da yazacaktım soruma içtenlikle cevap verdin çünkü. Sağ olasın...

Canım Allah tamamına erdirsin. Bizim pgt li tüp bebek oldu eşimde genetik sorun da var. 2 tane sağlam 2 tane sağlıksız embriyom oldu ama sağlıklıların geelişimi durdu transfer olamadı. Nerede yazıştık ben de hatırlıyorum seniaslında:))

Hellom, canım benim...

Sağolasın güzel dostum. Sesinden sevincini o kadar hissettim ki... Allah sana ve ailene güzel bir ömür nasip etsin... Çınar Paşayla...:))

Veeee,Loneliness,

Canım arkadaşım benim. Seninle tanışmamız daha eski. Geçen sene tam da bu ay aralık annelerinde tanışmıştık seninle. İkimiz de umutlarla başlamıştık. İkimizin de öğretmen olması,aynı bölgede çalışmış olmamız yakınlaştırdı bizi birbirimize... Sonra o topikten zamansızca ayrılmak zorunda kalışımız...Senin beni diğer topiğimde bulman,msn görüşmeleri. Ne güzel bir dost oldun bana..

Rüyana girecek kadar dostun olmuşum:)) Rüyanda gördüklerin hamile kalıyordu bende de tuttu canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…