Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kimse demesin buradaki dostluklarsanal dostluk. Sizler benim gerçek dostumsunuz:)))

Hepinize çok teşekkür ediyorum...

işşallah hayırlı bni gebelik olur tatlım daha önce yazıyordum ben bu formda ama uzun zaman oldu gelmeyeli seni duymuştum canım kızlardan

Kimse demesin buradaki dostluklarsanal dostluk. Sizler benim gerçek dostumsunuz:)))

Hepinize çok teşekkür ediyorum...

haklısın ablacım ben burada gördüğüm desteği, sevgiyi, sabırla dinlemeyi hiçbir yerde görmedim. kürtajdan sonra en yakın dostlarımdan bile burdaki ilgiyi görmedim. gerçekten burası bambaşka. sen de iyi ki varsın, burdaki herkes iyi ki var. bugün ne güzel bi gün oldu böyle. hepimize umut oldun, allahım hepimizin yüzünü güldürsün.bir dahaki kontrol ne zaman inşallah.

canım benim, çok teşekkür ederim. evet aynı günlerde kötü şeyler yaşadık ama beraber atlattık çok şükür.
inşallah bu yolculuğumuz güzel sona erecek.
tecrübeli anne olarak hamilelik döneminde de çok katkın oldu bana senin de.
darısı diğer tüm arkadaşlara inşallah. sabrın sonu selamet.

Canım benim öyle gerçekten. Kontrol haftaya perşembe...

İnşallah canım. Herkes anne olacak gerçekten sabır herhalde.İnşallah güzel bir süreç olur bizim için:))

canımmmm benimmmm inanki kendim hamile kalmış gibi sevindim güzel allahım bugünkü mutluluğunu hiç bozmasın dahada artırarak devam ettirsin kuzummm benimmm.bugün benden bahsedip bu güzel ortamı bozmuycam kuzummmm ama yarın çokkkk şey sorcammm sanaaaaaa

senin o golunu yesinler ablacim valla tam 90'a taktin masallahh

cok sagol herkese teker teker yazmissin Rabbim 9 ay boyunca yuzumuzu guldursun sonrada saglicakla aldirsin kucagina gercekten kelimeler yetersiz kaliyor insan ne yazacagini bilemiyor ne kadar buyuk bir sevinc cok sukur.. zaten bu aralar cok aglama modundayim .. insallah herzaman boyle guzel haberlerle aglayalim canim ablam benim cooook opuyorum

baskına uğrattık hadi yaz yaz dedikten sonra meydanı sana bıraktık canım benim:)) bana yazdıklarını çok iyi anladım canım ilk başlarda bende kendimi değişik hissettim bu yönden ve hamile olmayanlara duam daha da arttı bu yüzden...inşallah onlarında zamanı var diye düşünüyorum hayırsız ve sağlıksız olmasındansa hayırlı ve sağlıklı zamanında olsun diye düşünüyorum...içimden ne geçiyor seni alıp şöyle pamuk ipliklere saralım 9 ay orada koruyalım sonra bebeğini sağlıkla kucağınada aldınmı değmeyin bize:)) tıbba bak be yüce rabbim var inşallah herşey çok güzel olacak canım sağlıkla gelecek kucağına bebeğin inşallahda kızdır diyorum ben:)) bir cadıda sana versin yüce rabbim uğraş dur dimi:)) gözünüz ve gözümüz aydın senin randevularını hepimiz 4 gözle özenle takip edeceğiz canım herşey gönlünüzce olsun bende hepinizi çok seviyorum buraya artık kimse gelmesin başka dostlarımız olacaksada hepimizin hamile olarak yeni başladığı topikte olsun...

sonunda gelmiş topiğe hamile bayan Allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...İnşallah sık sık buradan hamile haberleri duymaya devam eder ve başka topiğe geçeriz hep beraber...
Bu arada nazlım aşk olsun beni yazmamışsın listeye...daha çok var diye düşündün herhalde
Deniz lalesi de yok kaç gündür..gören varmı kızlar..

Canım çok sağ ol...Tabi sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım canım benim. Pozitif arkadaşım:))

Bu ay sıkı bir takiple bu işi çözeceğiz inşallah.Önce sen internetten ovulasyon testi bak... Fikir edin...

Güzel yüreklikardeşim gerçekten duygusalız bu aralar.İnşallah daha da güzel haberler alacağız Allah'ın izniyle... Bahar yarayacak,dualarımız yarayacak inşallah...

Amin inşallah canım. İnşallah kızlar da verecek buradan güzel haberleri...

Ben de hepinizi çok seviyorum...

Sağ ol canım ben de Lale'yi ben de merk ettim:))

ayy ayyy yazamadım çatladım..gündüz telden baktım güzel haberleri aldım.yeni geldik eve.chnb abla çok çooook çoooooooooooook sevindim rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah..yanlış hatırlamıyorsam burdaki dr tüp bebek bile zor demişti rabbim istedikten sonra herşey olur büyük konuşmamak lazım bunu birkez daha kanıtladın chnb abla.hani derler ya allah dr ların eline düşürmesin yokluğunu da vermesin die gerçekten öyle biraz umut aşılamak zor olmasa gerek...

kızlar ettik 3...... sıra sizde şu ana çalışmaları yoğun olan hilal var sıra onda sonra adet dönemi bitecekler var bildiğim nilde candaş nazlım unuttuklarım varsa kusura bakmasın sonra da korunma dönemi bitenlerrrr..bu bahar hepimize uğurlu gelsin inşallah...

candaşş totemin tutar inşallah cnm güzel haberlerini bekliyor olacağız.. ikiz konusuna gelince keşke olsa kalbimi kırdıklarında dua etmiştim rabbime bunun için tabi büyükte bir adağım var bakalım dr gidince belli olacak.biraz cahilim bu konuda kk ya gelene kadar ikiz olma ihtimalinin erkekten kaynaklandığını zannederdim teyzemin ikizleri var bakalım bu genler bana da geçmiş mi.aslında tek ikiz farketmez rabbim hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin de ...

nildemm ne kadar patavatsız bu insanlar.biz çevremizdekileri de insan zannedip üzüntülerimizi belli ediyoruzz ama yok onlar insan değil ki zayıf noktanı görünce saldırmayı maharet sayıyorlar..sen cevap vermesini bilmez misin ama boşver.. sevdiğim bi söz var allah yarına bırakır da yanına bırakmaz diye onların da yanına kalmaz bu yaptıklarıı..adete sakın üzülme bu ay umutla yeni bi başlangıç diye bak inşallah olacak bitanem..

hilal geldim burdayım canımmm bu aralar biraz yoğunum çok giremiyorum.okula gelip giderken telden.şafak kaççç..senin şafağı sayalım artık..

hellom chnb abla progestan demişsiniz o ilaç düşük tehlikesinde ve kanamalarda verilmiyomuydu.

benim düşüncem kalp atışlarını duymak için gitmekti gelecek hafta sonu ama artık dayanamıycam pazartesi gidicem artık..beni listeye eklememişsiniz..küstüm ama ben

bu arada bende seni facte bulamadım nilde gizlisin galiba açık olan biri verse de bende bulsam sizi...

Son düzenleme:

datlum hoşgeldin canım. açılışı yaptınız inşallah geliriz canım biz de arkanızdan. uzun uzun yazamasanız da arada selam verin ya merak etmeyelim:)))şafağa daha vaar canım ya 8(( sen nasılsın başladı mı belirtiler. öpüyorum çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…