candaşş totemin tutar inşallah cnm güzel haberlerini bekliyor olacağız.. ikiz konusuna gelince keşke olsa kalbimi kırdıklarında dua etmiştim rabbime bunun için tabi büyükte bir adağım var bakalım dr gidince belli olacak.biraz cahilim bu konuda kk ya gelene kadar ikiz olma ihtimalinin erkekten kaynaklandığını zannederdim teyzemin ikizleri var bakalım bu genler bana da geçmiş mi.aslında tek ikiz farketmez rabbim hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin de ...
benim düşüncem kalp atışlarını duymak için gitmekti gelecek hafta sonu ama artık dayanamıycam pazartesi gidicem artık..beni listeye eklememişsiniz..küstüm ama ben
datlum hoşgeldin canım. açılışı yaptınız inşallah geliriz canım biz de arkanızdan. uzun uzun yazamasanız da arada selam verin ya merak etmeyelim:)))şafağa daha vaar canım ya 8(( sen nasılsın başladı mı belirtiler. öpüyorum çok.
inşallah canım inşallah.bu aralar biraz yoğunduk o yüzden bide bu ara uykuya doyamıyorum canım bugün 9 saat uyumuşum bıraksalar akşama kadar bile uyurdum sanırım..bunun dışında pek bişey yok arada kçük batmalar başladı pazartesi gidicem inşallah pıt pıtları da duyarız..
datlum ben de istek gönderdim canım.
canım istek gelmemiş günlük ün listesindeki sen misin emin olamadım kocaeli yazıyor
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...Benimde teyzemin ikizleri vardı..ve benimde kaybettiğim bebeklerim ikizdi..Hiç ikiz olacağına ihtimal vermiyordum bak ikiz oldu...Bekle bence
sanırım geldi canım:))))
Hilalim yeni gördüm msjını yücel arzeni dinliyordum bakalım buraya da koyabilecemiyim...iyiyim şükür canım..küçük cadıyla uğraşıyorum bir yandan:) sen nasılsın nasıl gidiyor hayat:)
dene bakalım.yerim ben o cadıyı uyumadı mı daha:)) ben de iyiyim canım. herşey aynı, okul-ev yapacak başka hiçbişey yok burda sıkıcı anlayacağın. cimcimeyi öp benim yerime. iyi geceler.görüşürüz.
allahından bulsun ne desek boş, yazık kötü niyetle eline ne geçiyorki ?kuzumsunnnnnnn özellikle yapıyor üzsün beni diye
canım ben listeyi yapamıyorum tablo fazla geldi filan diyo, sen tutabilirsin yada kıtty sormmuştu geçenlerde nasıl yapılıyor tablo diye.bilmediğm için bişey diyemedim.paslaşın siz.bu arada batım 21 nisan.aklıma geldi dün, ben rahiim filminden sonra korunacak mıyım ki ? ceza korunmuştu galiba.kızlar listeyi ben toparladım candaş sana devrediım bebeemmm sen ya da ben devam ettirelim listeyi aşağısı çok az kalmış hadi bakalımm
Açılışı miniklerle datlum yaptık, senle devam ediyoruz inş totem ve uğrun bizede gelirde topiğin hamile adayları kısmını kaldırırz.inanıyorum uğruna :) her zmanki gibi süpersin, işte umut.tıbbi olarak ne dendi, ne oldu.bu arada dün eşime bahsettim, tüp denemenizi, dr un normal olması zro dediğini, ve hamile kaldığını.çok sevindi sizin adınıza, tebrik eidyor.ve hemen bana laf bak işte sende umutlu olsan bişeyler olacakta umutsuz falan filan :)Canım süper bir totem bak ben bir mağazaya ya da alışveriş yapılan bir yere girerim bomboştur sonra bakarım hemen dolar ora...:))
Şimdi de öyle olacak inşallah:))Minikler açılışı yaptı, Datlum, ben, şimdi size geldisıralar....
Evet bu arada tıppa yine gol attım:))
canım ikiz, kadından geliyomuş olma ihtimalin yüksek yani inş.adağınıda yaparsın hayırlısıyla atlat şu aşamalarıda.bizlerinde totemi tutar ne diyeyim.şimdi ne kadarlık oldunuz ?candaşş totemin tutar inşallah cnm güzel haberlerini bekliyor olacağız.. ikiz konusuna gelince keşke olsa kalbimi kırdıklarında dua etmiştim rabbime bunun için tabi büyükte bir adağım var bakalım dr gidince belli olacak.biraz cahilim bu konuda kk ya gelene kadar ikiz olma ihtimalinin erkekten kaynaklandığını zannederdim teyzemin ikizleri var bakalım bu genler bana da geçmiş mi.aslında tek ikiz farketmez rabbim hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin de ...
nildemm ne kadar patavatsız bu insanlar.biz çevremizdekileri de insan zannedip üzüntülerimizi belli ediyoruzz ama yok onlar insan değil ki zayıf noktanı görünce saldırmayı maharet sayıyorlar..sen cevap vermesini bilmez misin ama boşver.. sevdiğim bi söz var allah yarına bırakır da yanına bırakmaz diye onların da yanına kalmaz bu yaptıklarıı..adete sakın üzülme bu ay umutla yeni bi başlangıç diye bak inşallah olacak bitanem..
hilal geldim burdayım canımmm bu aralar biraz yoğunum çok giremiyorum.okula gelip giderken telden.şafak kaççç..senin şafağı sayalım artık..
hellom chnb abla progestan demişsiniz o ilaç düşük tehlikesinde ve kanamalarda verilmiyomuydu.
benim düşüncem kalp atışlarını duymak için gitmekti gelecek hafta sonu ama artık dayanamıycam pazartesi gidicem artık..beni listeye eklememişsiniz..küstüm ama ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?