Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...Benimde teyzemin ikizleri vardı..ve benimde kaybettiğim bebeklerim ikizdi..Hiç ikiz olacağına ihtimal vermiyordum bak ikiz oldu...Bekle bence

inşallah canım inşallah.bu aralar biraz yoğunduk o yüzden bide bu ara uykuya doyamıyorum canım bugün 9 saat uyumuşum bıraksalar akşama kadar bile uyurdum sanırım..bunun dışında pek bişey yok arada kçük batmalar başladı pazartesi gidicem inşallah pıt pıtları da duyarız..

uyu canım boşver dinlen keyfini çıkar. gerçi okul var( neyse yarından sonra hafta sonu, güzelce dinlenirsin. duyacağız tabi canım benim.güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:
datlum sana mesaj gonderdim.. pazartesi duyucaz insallah pitpitlari.. ilk zamanlarda bi degisik oluyor yaa herdevresi farkli..Rabbim sonuna kadar erdirsin insallah saglicakla :)))

Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım...Benimde teyzemin ikizleri vardı..ve benimde kaybettiğim bebeklerim ikizdi..Hiç ikiz olacağına ihtimal vermiyordum bak ikiz oldu...Bekle bence

olsa keşke isterim tabi ama önce allah hayırlısını versin ikiz hayırlısıysa onu da versin:)

sanırım geldi canım:))))

ekledim canım...maşallah eklediğim herkes çıtır çıtır..eşlerle de çok yakışmışsınız maaşallah..bu arada destinaya bayıldımm.küçük cadıııı yerim onu ben...detaylı bakamadımm artık sonra ben kaçar öpüldünüzz.iyi geceler..

Son düzenleme:
Hilalim yeni gördüm msjını yücel arzeni dinliyordum bakalım buraya da koyabilecemiyim...iyiyim şükür canım..küçük cadıyla uğraşıyorum bir yandan:) sen nasılsın nasıl gidiyor hayat:)

Hilalim yeni gördüm msjını yücel arzeni dinliyordum bakalım buraya da koyabilecemiyim...iyiyim şükür canım..küçük cadıyla uğraşıyorum bir yandan:) sen nasılsın nasıl gidiyor hayat:)

dene bakalım.yerim ben o cadıyı uyumadı mı daha:)) ben de iyiyim canım. herşey aynı, okul-ev yapacak başka hiçbişey yok burda sıkıcı anlayacağın. cimcimeyi öp benim yerime. iyi geceler.görüşürüz.

huyudur ben ne zaman yatarsam o zaman yatar...çok tatlısın şekerim deyip yanağımı sıkıyor şu anda,nerden öğrendiyse:)))
inş. Rabbim sanada en tez zamanda benimki gibi bi cadı verirde sende görürsün canım..canının sıkılmasını özlersin:))o da seni öpüyor teyzesi iyi geceler..

Sezencim uyku tutmadi seni galiba canim. burdada saat 18:00 bizde birazdan yemek yicez karnim acikti :))) cimcimenide op benim icin..

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity...

sinua...

Pileo......

taf...
günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..
minikler..
dadlum..
chnb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım......................................
ceza83.....................................................
renkliatlas................................................
_CandaS_......................................................
peppe......................................................
minicikumut......................................................
hilalll4040......................................................
nilde......................................................
sezen00......................................................

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

kuzumsunnnnnnn özellikle yapıyor üzsün beni diye
allahından bulsun ne desek boş, yazık kötü niyetle eline ne geçiyorki ?
kızlar listeyi ben toparladım candaş sana devrediım bebeemmm sen ya da ben devam ettirelim listeyi aşağısı çok az kalmış hadi bakalımm
canım ben listeyi yapamıyorum tablo fazla geldi filan diyo, sen tutabilirsin yada kıtty sormmuştu geçenlerde nasıl yapılıyor tablo diye.bilmediğm için bişey diyemedim.paslaşın siz.bu arada batım 21 nisan.aklıma geldi dün, ben rahiim filminden sonra korunacak mıyım ki ? ceza korunmuştu galiba.
Açılışı miniklerle datlum yaptık, senle devam ediyoruz inş totem ve uğrun bizede gelirde topiğin hamile adayları kısmını kaldırırz.inanıyorum uğruna :) her zmanki gibi süpersin, işte umut.tıbbi olarak ne dendi, ne oldu.bu arada dün eşime bahsettim, tüp denemenizi, dr un normal olması zro dediğini, ve hamile kaldığını.çok sevindi sizin adınıza, tebrik eidyor.ve hemen bana laf bak işte sende umutlu olsan bişeyler olacakta umutsuz falan filan :)
duygularını alalım şimdidee :)
canım ikiz, kadından geliyomuş olma ihtimalin yüksek yani inş.adağınıda yaparsın hayırlısıyla atlat şu aşamalarıda.bizlerinde totemi tutar ne diyeyim.şimdi ne kadarlık oldunuz ?

günaydın herkese.

kıtty, günlük, sezen, denizlalesi, minikler, minicikumut, hilal,yamateke, peppe, adını yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlarım nasılsınız ? hayırlı cumalar olsun dualarımızda kabul olsun inş ... dilerim topik bu gazla devam eder ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…