Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım face yok benim açınca sana ulaşırım bişekilde

günaydın canım.
sana da hayırlı cumalar.
nazlım için 400 tane bana da yaz.
doktorlar hep umutsuz konuşuyor zaten.
korunma için de rahim filmi çektirdiği ay hamile kalan çok duydum. onunla ilgili bir topik var sanırım gebelik bölümünde. ordakilere bak. ben çektirmediğim için yardımcı olamıycam.

canım face yok benim açınca sana ulaşırım bişekilde
tamam canım :) oğluna isimd düşündünüz mü ?

tamam canım ekledim senide.
o zamn her daim dr lara güvenmeyeceğiz.o topiğe bakayım madm, eğer korunmayacksam alabilrsem izin rapor bişey alırım.çok sğol bu kadarıda yeterli :9

atlas - 600 tane

Hilal -400 tane

minicikumut -400 tane

candaş - 400 tane

lonelines -400 tane

chnb - 400 tane

Nilde - 300 tane

fatma - 200 tane

ismi deniz olacak canım...
isim yıllardır hazır ama bizimki gelmekte nazlandı biraz...

canım benimmmmm biraz evvel hepimize dua ettim tam cuma zamanı hamile arkadaşlarım için bebişleri için doğduklarındada daha sonrada sağlıklı mutlu huzurlu eli ayağı zekası tam analı babalı birer evlat kucaklarına almayı nasip et diye,hamile kalmak isteyenlerede hayırlarla hamile kalmak,bebişler doğduklarındada sonrasındada sağlıklı mutlu huzurlu eli ayağı zekası tam analı babalı birer evlat kucağımıza almayı nasip et diye dua ettim allahım yalvarırım ellerimizi boş çevirme kurban olduğum eksik ettiğimiz yada yanlış ettiğimiz bir dua varsa onları doğru ve tam olarak kabul et nolur allahım.hayırlısıysa hayırlısıyla gönlümüzün muradını ver allahım.

tatlımmmmm duadan sonra soracaklarım vardı ya kızlar size de soruyorummmm yardın edinnnn valla şaşırdım artık.gitti gidiyora baktım ovulasyon testi için günlükcüğümün ve senin söylediğin markaları bulamadım yada beceremedim (( laboquick diye bir marka var diğerleri kaldırıldı diyooooo

chnb dediğin gibi ilk önce bu işi çözeyim dedim:))) sen nasılsın tatlım kendini nasıl hissediyosun eşin ne dedi dün akşam oğluşun haberi oldumuuuuuu öpüyorummmmmm

canımmmm datlummmm bugün daha iyiyim ama insanlarda çok üzüyooooo dediğin gibi allaha havale ediyorummm kuzummmm ben onları.sen nasılsın datlum kıymatlummmm hadi git doktora duyalım pıt pıtları bence duyulur gibime geliyorrrrrr duyduktan sonrada burda halay çekelimmmmm bebişimizin şerefineeeee.canım kızlardan eklesene beniiii candaş hilal chnb hepsi ekli bendeeeeee

Son düzenleme:
candaşımmmmm allaha havale ediyorummmm kuzummmm nasılsın bu arada tatlım

hilalimmmmmm nasılsın tatlımmmmmm bu arada bu senin kaçıncı denemennnnn

nazlımmm tatlım senden ne haber ne zamana bitecek dua ben adetim yaaaa((

sezennnnn canımmmm sen bana mesaj atsana bide ben deniyimmmmm sen nasılsın tatlişkoooo

deniz lalesiiiiii nerdesinnnnn iyiymisinnnnn merak ettim seniiiiii tatlımmmm

günlükkkkk canım nasılsın kız nasıl bebiş nasıllllll sen nasılsınnnnnnn

minicikumutttt,miniklerrrrrr,nurayyyyyy,cezaaaaa,hellooooo,lonelinesssssss canlarımmmmmmm sizler nasılsınızzzzzzz
(unuttuğum varmııııııı)
öpüyorum kuzularrrrrrrr hepiniziiiiiiiiiii

Son düzenleme:
ismi deniz olacak canım...
isim yıllardır hazır ama bizimki gelmekte nazlandı biraz...
adıyla yaşasın deniz oğlumuz inş..ben deniz ismini çok sevrim helede erkekte :)

ben iyiyim şükür canım, sen nasılsın iyi oldunmu az daha ?

suskunlar diye bi diizi başlamıştı ilkkez dün izledim resmen kahroldum ya, duygusuz ben ! bile ağladım.hepinize tavsiye ederim . ama ağlayacaksınız haberiniz olsun .. şimdi işlerimde yok bitirdim, geçmiş bölümlere bakabildiğim kadar bakcam.

merhaba kızlar. candaşım ben iyiyim sağol sen nasılsın..çok mutluyum yarın tatil:)))

nildem nasılsın tatlım.canım bende laboquick kullandım bu ay ilk kez. 26-27sinde yumurtladığımı gösterdi ona göre davrandık bakalım görecez sonucunu:))). güvenirliği ne kadar bilmiyorum ama denedik bakalım.minikler de ondan kullanmış.memnun kalmış. bu arada benim 2 .ayım diyebiliriz.

kuzummmm iyiyim daha iyiyim tatlımmmmm. ben izlemedim ama herkes çok övüyor yabancı bir film vardı brad pitt oynuyodu konusu o filmi çağrıştırdı bana

iyi o zaman siparişini veriyim bende kuzuuuummmm

o zaman chnb ablaya falan sormuştum adını unuttum söylediklerini alırken aceleyle rastgele almıştım bende gittigdan.30 ovulasyon 6 gebelik testini 23tlye aldım.kızların dediği markalardan bulabilirsen ondan da alabilirsin.chnb coretest kullandı sanırım bu ay ve hamile:))))ha bir de biran önce siparişini ver ve başla. bakarsın sen de erken yumurtluyorsundur kaçmasın bu ay:)))

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız..ya bende vajinit var sanırım..2 gündür çok kötüyüm..kaşıntı dan ölüyorum...o kadarda dikkate diyorum aslında(

bende iyiym aynı mutluluğu bende yaşıyorum canım şükür tatiliz yarın :) adetin ne zman canım ? inş olmazsında.
kuzummmm iyiyim daha iyiyim tatlımmmmm. ben izlemedim ama herkes çok övüyor yabancı bir film vardı brad pitt oynuyodu konusu o filmi çağrıştırdı bana
maşallah, adet bitsin dahada yi olcan inş :) bende yarın rahim filmine gitcem bakalım nasıl geçcek.evet bir zmanlar arkadaştık mış galiba filmin adı, zaten ona uyarlamışlar.ben izlememiştim.

ek olarak ovulasyon mikroskopu var bende onu aldım, o da iyi.doğru mu diye çubuk testlerden de almıştım.doğruymuş.uzun vadeli kullanımda ekonomik mikrosplar aklında olsun.

sezencim geçmiş olsun canım.sirkeli suyla bişeyler yapmışlardı kızlar, onada iyi gelir mi bilmiyorum.

Son düzenleme:

sorma canım öyle yoruldum bu hafta yaşasın tatil:))) beklenen ancak olması istenilmeyen tarih 7 nisan canım:))) sen de rahim filmine gideceksin. inşallah sorunsuz ve kolay geçer tatlım.

kuzummmmm aldımmmmm coretex aldım hadi bakalım hayırlı olsun hilalim bence sen hamile kalcan ben kime desem kalır tatlişkommm

candaşım sağol canım aklımda bulunsun.

sezencim canım benim geçmiş olsun. inşallah önemli bi durum yoktur.

denizlalesi hoşgeldin canım nerelerdesin merak ettik.

kızlar nasılsınız..ya bende vajinit var sanırım..2 gündür çok kötüyüm..kaşıntı dan ölüyorum...o kadarda dikkate diyorum aslında(

kanaman daha yeni bittim mikrop kapmış olabilirsin bence ya bi doktora git yada ara sor ilaç versin sana canımmmm biliyosoun tam kürtaj sonrası çokkkkk dikkatli olmak gerekir sakın ihmal etme tamammı tatlımmmm

kuzummmmm aldımmmmm coretex aldım hadi bakalım hayırlı olsun hilalim bence sen hamile kalcan ben kime desem kalır tatlişkommm

hadi tatlım hayırlı olsun gelsin bebişler inşallah. bana gelince ümit kesmek yok tabi ancak ne bileyim bu ay da pas geçecek gibi. herşeyin hayırlısı canım. ama sen olacak diye hissediyorsan olacaktır. itiraz yok:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…