- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.401
özlemişiz seni ya, keşke patronun hep dışarı çıksa :) inş darısı hepimize.bende cumartesi rahim filmini çekincem.ilaçlı galiba bi taneyi vajenden koycan bi taneyi içcen, acıda hisstmezsin ultroson gibi bişey dedi.inş temiz çıkar ve çoğunda olduğu gibi bende hemen hamile kalırım, kanalları mı genişletiyo neyse.
berketli maşallah :) evet biliyorum tüptü, o yüzden sordum nasıl olcak diye.inş sağlıkla doğsun.bekliyoruz yine tamam mı ? face varsa ekleşelimde bebeğinide görürüz hem.
tamam canım yazıyorum hemen.
Renkliatlas - 600 tane
Minicikumut - 400 tane
Hilal - 400 tane
Candaş -400 tane
Chnb - 400 tane
Nilde - 300 tane
Fatma - 200 tane
allahından bulsun ne desek boş, yazık kötü niyetle eline ne geçiyorki ?
canım ben listeyi yapamıyorum tablo fazla geldi filan diyo, sen tutabilirsin yada kıtty sormmuştu geçenlerde nasıl yapılıyor tablo diye.bilmediğm için bişey diyemedim.paslaşın siz.bu arada batım 21 nisan.aklıma geldi dün, ben rahiim filminden sonra korunacak mıyım ki ? ceza korunmuştu galiba.
Açılışı miniklerle datlum yaptık, senle devam ediyoruz inş totem ve uğrun bizede gelirde topiğin hamile adayları kısmını kaldırırz.inanıyorum uğruna :) her zmanki gibi süpersin, işte umut.tıbbi olarak ne dendi, ne oldu.bu arada dün eşime bahsettim, tüp denemenizi, dr un normal olması zro dediğini, ve hamile kaldığını.çok sevindi sizin adınıza, tebrik eidyor.ve hemen bana laf bak işte sende umutlu olsan bişeyler olacakta umutsuz falan filan :)
duygularını alalım şimdidee :)
canım ikiz, kadından geliyomuş olma ihtimalin yüksek yani inş.adağınıda yaparsın hayırlısıyla atlat şu aşamalarıda.bizlerinde totemi tutar ne diyeyim.şimdi ne kadarlık oldunuz ?
günaydın herkese.
kıtty, günlük, sezen, denizlalesi, minikler, minicikumut, hilal,yamateke, peppe, adını yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlarım nasılsınız ? hayırlı cumalar olsun dualarımızda kabul olsun inş ... dilerim topik bu gazla devam eder ...
tamam canım :) oğluna isimd düşündünüz mü ?canım face yok benim açınca sana ulaşırım bişekilde
günaydın canım.
sana da hayırlı cumalar.
nazlım için 400 tane bana da yaz.
doktorlar hep umutsuz konuşuyor zaten.
korunma için de rahim filmi çektirdiği ay hamile kalan çok duydum. onunla ilgili bir topik var sanırım gebelik bölümünde. ordakilere bak. ben çektirmediğim için yardımcı olamıycam.
tamam canım :) oğluna isimd düşündünüz mü ?
tamam canım ekledim senide.
o zamn her daim dr lara güvenmeyeceğiz.o topiğe bakayım madm, eğer korunmayacksam alabilrsem izin rapor bişey alırım.çok sğol bu kadarıda yeterli :9
atlas - 600 tane
Hilal -400 tane
minicikumut -400 tane
candaş - 400 tane
lonelines -400 tane
chnb - 400 tane
Nilde - 300 tane
fatma - 200 tane
Canım çok sağ ol...Tabi sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım canım benim. Pozitif arkadaşım:))
Bu ay sıkı bir takiple bu işi çözeceğiz inşallah.Önce sen internetten ovulasyon testi bak... Fikir edin...
candaşş totemin tutar inşallah cnm güzel haberlerini bekliyor olacağız.. ikiz konusuna gelince keşke olsa kalbimi kırdıklarında dua etmiştim rabbime bunun için tabi büyükte bir adağım var bakalım dr gidince belli olacak.biraz cahilim bu konuda kk ya gelene kadar ikiz olma ihtimalinin erkekten kaynaklandığını zannederdim teyzemin ikizleri var bakalım bu genler bana da geçmiş mi.aslında tek ikiz farketmez rabbim hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin de ...
nildemm ne kadar patavatsız bu insanlar.biz çevremizdekileri de insan zannedip üzüntülerimizi belli ediyoruzz ama yok onlar insan değil ki zayıf noktanı görünce saldırmayı maharet sayıyorlar..sen cevap vermesini bilmez misin ama boşver.. sevdiğim bi söz var allah yarına bırakır da yanına bırakmaz diye onların da yanına kalmaz bu yaptıklarıı..adete sakın üzülme bu ay umutla yeni bi başlangıç diye bak inşallah olacak bitanem..
hilal geldim burdayım canımmm bu aralar biraz yoğunum çok giremiyorum.okula gelip giderken telden.şafak kaççç..senin şafağı sayalım artık..
hellom chnb abla progestan demişsiniz o ilaç düşük tehlikesinde ve kanamalarda verilmiyomuydu.
benim düşüncem kalp atışlarını duymak için gitmekti gelecek hafta sonu ama artık dayanamıycam pazartesi gidicem artık..beni listeye eklememişsiniz..küstüm ama ben
adıyla yaşasın deniz oğlumuz inş..ben deniz ismini çok sevrim helede erkekte :)ismi deniz olacak canım...
isim yıllardır hazır ama bizimki gelmekte nazlandı biraz...
candaşımmmmm allaha havale ediyorummmm kuzummmm nasılsın bu arada tatlım
hilalimmmmmm nasılsın tatlımmmmmm bu arada bu senin kaçıncı denemennnnn
nazlımmm tatlım senden ne haber ne zamana bitecek dua ben adetim yaaaa((
sezennnnn canımmmm sen bana mesaj atsana bide ben deniyimmmmm sen nasılsın tatlişkoooo
deniz lalesiiiiii nerdesinnnnn iyiymisinnnnn merak ettim seniiiiii tatlımmmm
günlükkkkk canım nasılsın kız nasıl bebiş nasıllllll sen nasılsınnnnnnn
minicikumutttt,miniklerrrrrr,nurayyyyyy,cezaaaaa,hellooooo,lonelinesssssss canlarımmmmmmm sizler nasılsınızzzzzzz
(unuttuğum varmııııııı)
öpüyorum kuzularrrrrrrr hepiniziiiiiiiiiii
adıyla yaşasın deniz oğlumuz inş..ben deniz ismini çok sevrim helede erkekte :)
ben iyiyim şükür canım, sen nasılsın iyi oldunmu az daha ?
suskunlar diye bi diizi başlamıştı ilkkez dün izledim resmen kahroldum ya, duygusuz ben ! bile ağladım.hepinize tavsiye ederim . ama ağlayacaksınız haberiniz olsun .. şimdi işlerimde yok bitirdim, geçmiş bölümlere bakabildiğim kadar bakcam.
merhaba kızlar. candaşım ben iyiyim sağol sen nasılsın..çok mutluyum yarın tatil:)))
nildem nasılsın tatlım.canım bende laboquick kullandım bu ay ilk kez. 26-27sinde yumurtladığımı gösterdi ona göre davrandık bakalım görecez sonucunu:))). güvenirliği ne kadar bilmiyorum ama denedik bakalım.minikler de ondan kullanmış.memnun kalmış. bu arada benim 2 .ayım diyebiliriz.
iyi o zaman siparişini veriyim bende kuzuuuummmm
bende iyiym aynı mutluluğu bende yaşıyorum canım şükür tatiliz yarın :) adetin ne zman canım ? inş olmazsında.merhaba kızlar. candaşım ben iyiyim sağol sen nasılsın..çok mutluyum yarın tatil:)))
nildem nasılsın tatlım.canım bende laboquick kullandım bu ay ilk kez. 26-27sinde yumurtladığımı gösterdi ona göre davrandık bakalım görecez sonucunu:))). güvenirliği ne kadar bilmiyorum ama denedik bakalım.minikler de ondan kullanmış.memnun kalmış. bu arada benim 2 .ayım diyebiliriz.
maşallah, adet bitsin dahada yi olcan inş :) bende yarın rahim filmine gitcem bakalım nasıl geçcek.evet bir zmanlar arkadaştık mış galiba filmin adı, zaten ona uyarlamışlar.ben izlememiştim.kuzummmm iyiyim daha iyiyim tatlımmmmm. ben izlemedim ama herkes çok övüyor yabancı bir film vardı brad pitt oynuyodu konusu o filmi çağrıştırdı bana
iyi o zaman siparişini veriyim bende kuzuuuummmm
o zaman chnb ablaya falan sormuştum adını unuttum söylediklerini alırken aceleyle rastgele almıştım bende gittigdan.30 ovulasyon 6 gebelik testini 23tlye aldım.kızların dediği markalardan bulabilirsen ondan da alabilirsin.chnb coretest kullandı sanırım bu ay ve hamile:))))ha bir de biran önce siparişini ver ve başla. bakarsın sen de erken yumurtluyorsundur kaçmasın bu ay:)))
bende iyiym aynı mutluluğu bende yaşıyorum canım şükür tatiliz yarın :) adetin ne zman canım ? inş olmazsında.
maşallah, adet bitsin dahada yi olcan inş :) bende yarın rahim filmine gitcem bakalım nasıl geçcek.evet bir zmanlar arkadaştık mış galiba filmin adı, zaten ona uyarlamışlar.ben izlememiştim.
o zaman chnb ablaya falan sormuştum adını unuttum söylediklerini alırken aceleyle rastgele almıştım bende gittigdan.30 ovulasyon 6 gebelik testini 23tlye aldım.kızların dediği markalardan bulabilirsen ondan da alabilirsin.chnb coretest kullandı sanırım bu ay ve hamile:))))ha bir de biran önce siparişini ver ve başla. bakarsın sen de erken yumurtluyorsundur kaçmasın bu ay:)))
kızlar nasılsınız..ya bende vajinit var sanırım..2 gündür çok kötüyüm..kaşıntı dan ölüyorum...o kadarda dikkate diyorum aslında(
kuzummmmm aldımmmmm coretex aldım hadi bakalım hayırlı olsun hilalim bence sen hamile kalcan ben kime desem kalır tatlişkommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?