Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar?umarım hepiniz güzel bir hafta sonu geçirirsiniz kendinize iyi bakın öptm

ya aslında dogru ama tamamen psikolojisi mahfediyo. gözüm korktu cesaret lazım biraz:) Allahım kimseye göstermesin. Hayırlı zamanda, hayırlı evlat versin kucaklarımıza.

bişi sorcam seninle aşağı yukarı aynı zamanlarda kürtaj olduk sanırsam,peki senin ilk reglin geldimi benim hala gelmedigelmediği içinde acayip gerginim ya saçma sapan şeylere sinirlenip ağlıyorum durduk yerdeeee,annem menapozdayken böyleydi anlıyorum şimdi onu

selam arkadaşlar yine ben :))) herkese iyi haftasonları diliyorum sizlere birşey sorucam kürtaj sonrası hijyen cok önemliymiş bu konuda neler yapıyorsunuz acaba ???

kürtajı 4nisanda oldum. 2mayısta da regli oldum. Ama herkeste farklı oluyomuş. OLmadan önce doktora sormuştm 35-40-50 gün sonra olabilr o önemli deil demişti. sanada 40gün falan galiba daha stres yapma olursun canım

Son düzenleme:
2 mayısta olmuştu...2 haziran yada bi kaç gün öncesi bakalım artık hayırlısı....

benimde 2mayıstı ya,,,,ikincisini Allah izin verrse 31mayıs gibi oluruz. bidahakinide ortalama 29 haziranda olsak,, sonrada bida 9ay olmasakkkkkk
Pardon gerçi sen sadece 2regli dönemi beklicektin. haziranda başlıcan ozman çalışmalara

Son düzenleme:
selam arkadaşlar yine ben :))) herkese iyi haftasonları diliyorum sizlere birşey sorucam kürtaj sonrası hijyen cok önemliymiş bu konuda neler yapıyorsunuz acaba ???

hijyen için işte en önemli şey ilişkiye girmemek, dışarda pis wc'lere girme. iç çamaşırını falan sıksık değiştr akıntı olması falan normalmiş. Antibiyotiğini düzenli al.

ladycim galiba ben çok fazla bekleyemiycemitiraf ediyorum....ama bide çok korkuyorum napsam ki acaba:18::18::18:

hadi sen hamile kal yolu aç biz gelelim arkadan. senin cesaretin bana örnek oldu valla bende eylül diodum temmuza karar verdm:)

biz istedğimz kadar karar verelim Allah neyi kararladıysa o gerçi... işte bizimkisi muhabbet.. temmuz-ağustos arasında gidip gelmekteym. hele bi temmuz reglisini atlatayım ohhhhhh sabahlar olmasın
zaten diğer kıslarda çok bekleme demişler,,benden günah gtti

hadi sen hamile kal yolu aç biz gelelim arkadan. senin cesaretin bana örnek oldu valla bende eylül diodum temmuza karar verdm:)

cnmmm inşallah yaaaaa....ladycim eylül çok geç ya...gel biz senle bi daha ki ay hamiş olalım

kızlar yaa adet oldum ama en azından çok gecikmedi birkaç gün sadece yani düzeliyorum yavaş yavaş.bu ay çalışmalara başlıcazda ben bu ovulasyon testini anlamıyom iki gün pozitif çıkıyo bende yaa senem sen nasıl kullandın pozitifin öncesimi önemli sonrasımı iki gün pozitifse napıcam 3. günüde degerlendircekmiyim off kafam karışık bu seferde üst üste oluyo sperm kalitesi düşüyo

kızlar cuma giremedim dünde koçis evdeydi ee haftada 2 evde olunca onla ilgileneyim dedim mağlum ama aklım hep sizlerdeydi sabah onu yolu ettim hemen açtım bayagı bir muhabbet dönmüşş
öncelikle beni soran bütün arkadaşlara biz iyiyiz teyzelerii bakalım bu hafta bebişi görcez insallah,doktor tedbir olsun diye kleksan mydı herneyse kan sulandırıcı iğne verdi hergün vuruluyorum artık hatta öreniyorum bugün kimse yok ben vurucam kendime seker hastalarının yaptığı iğne gb göbekten bile yapılıyorr bakalım nereme vurcam insan kendinede zor kıyıyor ama içimdeki melek için değer:)
gelelim sizlere konu sanırsam kürtaj sonrası ne zaman korunmayalım,kişiye göre değişiyor sanırsam ama benim tavsiyem acizane kabul ederseniz en az 2 ay korunun niye çünki yumurtlama düzeni adet düzeni değişiyor ve korunmasanız bile o ay hamiş kaldım diye ümitleniyorsunuz buda psikolojik olarak rahatsız ediyor bizleri aaa kürtaj oldum bidaha gebe kalamıcammı bak deniyorum olmuyor seklinde sakın öyle psikolojiye girmeyin benim yumurtlama çokk değişmişti bunu hissetmiştim.ben 2 adet gördüm sonra 3 adet olmadan hamiş oldum darısı sizlere o ay korunmadım yumurta takibi yaptım sanki her gün yumurtlamış gbydim:) hatta dedimki bu ay hamiş değilim çünki akıntıyı takip etmiştim bide ovulasyonu hiç çift çizgi çıkmamıştı...

birde konu kürtajdan sonra hijyen doktorlara göre zaten antibiyotik veriyor onu düzenli kullanmak bide ilişkiye girmemek sanırsam ben öyle yapmıştım..
pren ,pasiflora,ceza,hemşire33,aylin,candaş,layd....daha adları aklıma gelmeyen arkadaşlar haziran geliyorrr ve bu aralar zannedersem yumurtalar çatlıyorrrr hadiii valla ben sizden daha heyecanlıyımmm dua ediyorumm bu topik şöylee 10 tane hamişş çıkarsan çok seymi istiyommm

senem ve nar tanesi çok sevindim bebişin testlerine darısı üçlüyee dediğin gb ben daha hibirine başlamadımm kalp atışları gözüksün bakalım hayırlısı ilee bebişi ve seni öpüyorummm,

candaşımmm hadi sen şimdi eşinlesinndir bugünn ohhh havada günlük güneşlik bahar geldimi ne hadi sizlerede gelsin....benim koçişte önce bu siteye bir tuhaf bakıyordu ben anlattıkça aaa erkekler kulubü yokmu diyor sanki vakti varda gircek:)....

şimdilik benden bu kadarrr hepinizin hafta sonu çokkk güzel geçsinnn tekrar görüşmek üzere...

Kuşum biz ovülasyon testinde pozitifi görünce bir daha hiç test yapmadan o gün ve ertesinde çalıştık. Kafam karışmasın diye 16. gün yapmaya başlıyordum -benim yumurtlama 20. günde oldu iki gebelikte de- 20. günde iki çizgi net olunca daha da yapmıyordum.

canım çok zor biliyorum insanın resmen içi yanıyor. ama üzülürsen meleğinin kardeşi gelmez psikoloji çok önemli. niye beklicerkmişsin 3 ay.rahim mi toplanmamış? bana bekleme dedii

evet canım ben en iyi sizler anlıyor sunuz herkez saçama sapan şeyler söylüyor sanki ben vereninde alanında allah olduğunu bilmiyorum saçma sapan şeyler neyse rabbim hayırlı zamanda yollar inşallah bebişlerimizi rahimde sorun yok topar lanmış dedi ama yidene 3 ay yasak koydu hayırlısı canım
Hoşgeldin canım.Geçmiş olsun rabbim bir dahasından esirgesin.İnş kardeşide çok geçmeden gelecek, güçlü olmamız lazım sadece ....

hoşbuldum canım sağ olasın çok haklısın canım hayırlısı olsun hakkımızda dayanmak çok zor allahım sabrınıda verir inşallah
canım allah bir daha yaşatmasın..
hepimiz aynı durumdayız..
rabbim veriyor sabrını..
bundan sonraki meleklerimzi sonuna kadar bizimle olacaklar inşallah....
geçmiş olsun

teşekkürler canım sağ olasın inşallah bebişlerimiz bizi çok bekletmez

dün eltimin bebeği oldu çok şeker yaa biz koloni gibi aynı apt da oturuyoruzda :)apt dan bir bebek gitti bebeği görünce ben bile sevinçten uçtum kimbilir annesi babası neler hissetmiştir.hepiniz için dua ettim. hepimiz bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşarız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…