Durrr kanıma girmeeeeDoktor 2-3ay bekle demedimi?? Valla bana 2-3ay dedi. doktor ne derse yapcam busefer takdir Allahın
senin şimdi bidahaki regli nezman???
ya aslında dogru ama tamamen psikolojisi mahfediyo. gözüm korktu cesaret lazım biraz:) Allahım kimseye göstermesin. Hayırlı zamanda, hayırlı evlat versin kucaklarımıza.
2 mayısta olmuştu...2 haziran yada bi kaç gün öncesi bakalım artık hayırlısı....
selam arkadaşlar yine ben :))) herkese iyi haftasonları diliyorum sizlere birşey sorucam kürtaj sonrası hijyen cok önemliymiş bu konuda neler yapıyorsunuz acaba ???
benimde 2mayıstı ya,,,,ikincisini Allah izin verrse 31mayıs gibi oluruz. bidahakinide ortalama 29 haziranda olsak,, sonrada bida 9ay olmasakkkkkk
Pardon gerçi sen sadece 2regli dönemi beklicektin. haziranda başlıcan ozman çalışmalara
hadi sen hamile kal yolu aç biz gelelim arkadan. senin cesaretin bana örnek oldu valla bende eylül diodum temmuza karar verdm:)
cnmmm inşallah yaaaaa....ladycim eylül çok geç ya...gel biz senle bi daha ki ay hamiş olalım
İnşallah sadece ikimiz deil cümleten hamiş olalım.. ikizlerimiz olsun hepimizin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
Kuşum biz ovülasyon testinde pozitifi görünce bir daha hiç test yapmadan o gün ve ertesinde çalıştık. Kafam karışmasın diye 16. gün yapmaya başlıyordum -benim yumurtlama 20. günde oldu iki gebelikte de- 20. günde iki çizgi net olunca daha da yapmıyordum.kızlar yaa adet oldum ama en azından çok gecikmedi birkaç gün sadece yani düzeliyorum yavaş yavaş.bu ay çalışmalara başlıcazda ben bu ovulasyon testini anlamıyom iki gün pozitif çıkıyo bende yaa senem sen nasıl kullandın pozitifin öncesimi önemli sonrasımı iki gün pozitifse napıcam 3. günüde degerlendircekmiyim off kafam karışık bu seferde üst üste oluyo sperm kalitesi düşüyo
canım çok zor biliyorum insanın resmen içi yanıyor. ama üzülürsen meleğinin kardeşi gelmez psikoloji çok önemli. niye beklicerkmişsin 3 ay.rahim mi toplanmamış? bana bekleme dedii
Hoşgeldin canım.Geçmiş olsun rabbim bir dahasından esirgesin.İnş kardeşide çok geçmeden gelecek, güçlü olmamız lazım sadece ....
canım allah bir daha yaşatmasın..
hepimiz aynı durumdayız..
rabbim veriyor sabrını..
bundan sonraki meleklerimzi sonuna kadar bizimle olacaklar inşallah....
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?