ek olarak ovulasyon mikroskopu var bende onu aldım, o da iyi.doğru mu diye çubuk testlerden de almıştım.doğruymuş.uzun vadeli kullanımda ekonomik mikrosplar aklında olsun.
sezencim geçmiş olsun canım.sirkeli suyla bişeyler yapmışlardı kızlar, onada iyi gelir mi bilmiyorum.
hadi tatlım hayırlı olsun gelsin bebişler inşallah. bana gelince ümit kesmek yok tabi ancak ne bileyim bu ay da pas geçecek gibi. herşeyin hayırlısı canım. ama sen olacak diye hissediyorsan olacaktır. itiraz yok:)))))
sağol kuzummm bugün kendim daha iyi hissediyorum.aldım kuzum chnb nin markasından inşallahhhh banada uğurlu gelir diyeeee hadi bakalım.ama o dediğinde aklımda bulunsun onuda hiç duymamıştım(bu arada yarın tatil modu benim canımı sıktıııııı candaşımmmm ve hilalimmmmm ben napıyım yarın tam günnnnnn (((
ayyyyy kıyamam tatlım ya. candaşım nispet yapar gibi mi olduk nildeme:)) çok pardon canım ya ama napıyım öyle yoruldum ki sevinmeden edemedim. sen kusurumuza bakma.affet bizi affet bizi:)))))))
sizi yerimmmm bennnn ne nispetiiii kuzummmm siz dinlenin benim yerimede dinlenin ben hissederim burdannnn ama beni unutmayın girin yarın falan
sen de kendini çok yorma. allah kolaylık versin canım. gireriz tabi bırakır mıyız:)))
Hellom, canım benim...
Sağolasın güzel dostum. Sesinden sevincini o kadar hissettim ki... Allah sana ve ailene güzel bir ömür nasip etsin... Çınar Paşayla...:))
candaşş totemin tutar inşallah cnm güzel haberlerini bekliyor olacağız.. ikiz konusuna gelince keşke olsa kalbimi kırdıklarında dua etmiştim rabbime bunun için tabi büyükte bir adağım var bakalım dr gidince belli olacak.biraz cahilim bu konuda kk ya gelene kadar ikiz olma ihtimalinin erkekten kaynaklandığını zannederdim teyzemin ikizleri var bakalım bu genler bana da geçmiş mi.aslında tek ikiz farketmez rabbim hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin de ...
nildemm ne kadar patavatsız bu insanlar.biz çevremizdekileri de insan zannedip üzüntülerimizi belli ediyoruzz ama yok onlar insan değil ki zayıf noktanı görünce saldırmayı maharet sayıyorlar..sen cevap vermesini bilmez misin ama boşver.. sevdiğim bi söz var allah yarına bırakır da yanına bırakmaz diye onların da yanına kalmaz bu yaptıklarıı..adete sakın üzülme bu ay umutla yeni bi başlangıç diye bak inşallah olacak bitanem..
hilal geldim burdayım canımmm bu aralar biraz yoğunum çok giremiyorum.okula gelip giderken telden.şafak kaççç..senin şafağı sayalım artık..
hellom chnb abla progestan demişsiniz o ilaç düşük tehlikesinde ve kanamalarda verilmiyomuydu.
benim düşüncem kalp atışlarını duymak için gitmekti gelecek hafta sonu ama artık dayanamıycam pazartesi gidicem artık..beni listeye eklememişsiniz..küstüm ama ben
tamam canım :) oğluna isimd düşündünüz mü ?
tamam canım ekledim senide.
o zamn her daim dr lara güvenmeyeceğiz.o topiğe bakayım madm, eğer korunmayacksam alabilrsem izin rapor bişey alırım.çok sğol bu kadarıda yeterli :9
atlas - 600 tane
Hilal -400 tane
minicikumut -400 tane
candaş - 400 tane
lonelines -400 tane
chnb - 400 tane
Nilde - 300 tane
fatma - 200 tane
merhaba kızlar. candaşım ben iyiyim sağol sen nasılsın..çok mutluyum yarın tatil:)))
nildem nasılsın tatlım.canım bende laboquick kullandım bu ay ilk kez. 26-27sinde yumurtladığımı gösterdi ona göre davrandık bakalım görecez sonucunu:))). güvenirliği ne kadar bilmiyorum ama denedik bakalım.minikler de ondan kullanmış.memnun kalmış. bu arada benim 2 .ayım diyebiliriz.
ayy inş olmazsın canım ya :) çok sağolsorma canım öyle yoruldum bu hafta yaşasın tatil:))) beklenen ancak olması istenilmeyen tarih 7 nisan canım:))) sen de rahim filmine gideceksin. inşallah sorunsuz ve kolay geçer tatlım.
sıpalar inat ediyolar ya ümitlerimizde baştan kırık ama nildeye güveniyoruz :)hadi tatlım hayırlı olsun gelsin bebişler inşallah. bana gelince ümit kesmek yok tabi ancak ne bileyim bu ay da pas geçecek gibi. herşeyin hayırlısı canım. ama sen olacak diye hissediyorsan olacaktır. itiraz yok:)))))
inş o uğur sanada gelir hayırlısıylada senide yukarı taşırız hamilelere :) canım ya kusurumuza bakma, nispet yaptık resmen :)sağol kuzummm bugün kendim daha iyi hissediyorum.aldım kuzum chnb nin markasından inşallahhhh banada uğurlu gelir diyeeee hadi bakalım.ama o dediğinde aklımda bulunsun onuda hiç duymamıştım(bu arada yarın tatil modu benim canımı sıktıııııı candaşımmmm ve hilalimmmmm ben napıyım yarın tam günnnnnn (((
öyle gibi olduk sanki :) zaten biz pot kırmada ustayız bi kere daha yapmıştık hatırlarsın belki :)ayyyyy kıyamam tatlım ya. candaşım nispet yapar gibi mi olduk nildeme:)) çok pardon canım ya ama napıyım öyle yoruldum ki sevinmeden edemedim. sen kusurumuza bakma.affet bizi affet bizi:)))))))
çook sağol nilde yarın arayacağım seni, dr a demedim zaten ya ayrıyız diye, ilgilenmezse filan gibi düşüdüm.bide pek kaile almıyolar sanki o durumda.inş güzel haberlerle döncem, buna inanıyorumda bide gebelik için güzel haberlerim olsa tez zamanda :)candaşımmmm kuzummmm bu arada yarinki çektireceğin film için allah işini rast getirsin sonuç çok güzel olacakkkk yürekten inanıyorum buna hiç bişi çıkmayacak doktorda diycekki kızım sen kocanı göremiyosun o yüzden hamle kalamamıssın yoksa senin bir sorunun yok diycek.amaaaaa ben bilmem internet yok filan deme bana bi şekilde haber et biliyosun ben hep burdayımmm:))) çok merak ederimmmm tamammı tatlım benimmm birtanemmmm
ark a inmiştim şimdik geldim :)canoşummmmm nereye gittin kuzummmmmm
canım o senin güzelliğin sevinmek ne kelime, kayınvalidem sordu ne oldu hayırdır yüzün aydınlandı diye, arkadaşım bebek bekliyormuş dedim detay anlatmadan tebrik etti
canım aynen öyle kullanınlan ilaç ama beeklerin tutunmasını sağlıyor o yüzden dr git başlar erken başlamak faydalı diye dedim sen pzt gideceksin sanırım.
sıcak duş yok ayakta çok kalarak duş alma .öptüm seni haberdar et benide giremiyorm malum.
nazlım için mi okunuyor 130 da bana yazin.
hilal kullanıdğın markanın gebelik testleri yanlış çıkabiliyor aklında olsun, bak işte sende benim gibisin bende geç yumurtluyormuşumdu.
tabloya gelince, her ay 1 kişi tutsun mu, böylece herkes birbirinden haberdar olur, ben tabloyu alırım seve seve ama ancak haftaya pzt gibi başlarım birde 2 hafta aydına gidiceğim nisanda, ona göre konuşalım ama bana yapımını anlatın ben bilmiyorum.
beni soranlara selama ederim, hepinizi özledim, face biri eklemiş cimdur o :)
canım o senin güzelliğin sevinmek ne kelime, kayınvalidem sordu ne oldu hayırdır yüzün aydınlandı diye, arkadaşım bebek bekliyormuş dedim detay anlatmadan tebrik etti
canım aynen öyle kullanınlan ilaç ama beeklerin tutunmasını sağlıyor o yüzden dr git başlar erken başlamak faydalı diye dedim sen pzt gideceksin sanırım.
sıcak duş yok ayakta çok kalarak duş alma .öptüm seni haberdar et benide giremiyorm malum.
hilal kullanıdğın markanın gebelik testleri yanlış çıkabiliyor aklında olsun, bak işte sende benim gibisin bende geç yumurtluyormuşumdu.
tabloya gelince, her ay 1 kişi tutsun mu, böylece herkes birbirinden haberdar olur, ben tabloyu alırım seve seve ama ancak haftaya pzt gibi başlarım birde 2 hafta aydına gidiceğim nisanda, ona göre konuşalım ama bana yapımını anlatın ben bilmiyorum.
ayy inş olmazsın canım ya :) çok sağol
sıpalar inat ediyolar ya ümitlerimizde baştan kırık ama nildeye güveniyoruz :)
inş o uğur sanada gelir hayırlısıylada senide yukarı taşırız hamilelere :) canım ya kusurumuza bakma, nispet yaptık resmen :)
öyle gibi olduk sanki :) zaten biz pot kırmada ustayız bi kere daha yapmıştık hatırlarsın belki :)
çook sağol nilde yarın arayacağım seni, dr a demedim zaten ya ayrıyız diye, ilgilenmezse filan gibi düşüdüm.bide pek kaile almıyolar sanki o durumda.inş güzel haberlerle döncem, buna inanıyorumda bide gebelik için güzel haberlerim olsa tez zamanda :)
ark a inmiştim şimdik geldim :)
ekledim canım, tablo içinde olur aslında o da iyi olur :) tafla konuştun mu ben daha arayamadım, chnb yi de arayım diyorum.
atlas - 600 tane
Hilal -400 tane
minicikumut -400 tane
candaş - 400 tane
lonelines -400 tane
chnb - 400 tane
Nilde - 300 tane
fatma - 200 tane
kıttu - 130 adet
ayy ayyy yazamadım çatladım..gündüz telden baktım güzel haberleri aldım.yeni geldik eve.chnb abla çok çooook çoooooooooooook sevindim rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah..yanlış hatırlamıyorsam burdaki dr tüp bebek bile zor demişti rabbim istedikten sonra herşey olur büyük konuşmamak lazım bunu birkez daha kanıtladın chnb abla.hani derler ya allah dr ların eline düşürmesin yokluğunu da vermesin die gerçekten öyle biraz umut aşılamak zor olmasa gerek...
kızlar ettik 3...... sıra sizde şu ana çalışmaları yoğun olan hilal var sıra onda sonra adet dönemi bitecekler var bildiğim nilde candaş nazlım unuttuklarım varsa kusura bakmasın sonra da korunma dönemi bitenlerrrr..bu bahar hepimize uğurlu gelsin inşallah...
ismi deniz olacak canım...
isim yıllardır hazır ama bizimki gelmekte nazlandı biraz...
canım benimmmmm biraz evvel hepimize dua ettim tam cuma zamanı hamile arkadaşlarım için bebişleri için doğduklarındada daha sonrada sağlıklı mutlu huzurlu eli ayağı zekası tam analı babalı birer evlat kucaklarına almayı nasip et diye,hamile kalmak isteyenlerede hayırlarla hamile kalmak,bebişler doğduklarındada sonrasındada sağlıklı mutlu huzurlu eli ayağı zekası tam analı babalı birer evlat kucağımıza almayı nasip et diye dua ettim allahım yalvarırım ellerimizi boş çevirme kurban olduğum eksik ettiğimiz yada yanlış ettiğimiz bir dua varsa onları doğru ve tam olarak kabul et nolur allahım.hayırlısıysa hayırlısıyla gönlümüzün muradını ver allahım.
tatlımmmmm duadan sonra soracaklarım vardı ya kızlar size de soruyorummmm yardın edinnnn valla şaşırdım artık.gitti gidiyora baktım ovulasyon testi için günlükcüğümün ve senin söylediğin markaları bulamadım yada beceremedim(( laboquick diye bir marka var diğerleri kaldırıldı diyooooo
chnb dediğin gibi ilk önce bu işi çözeyim dedim:))) sen nasılsın tatlım kendini nasıl hissediyosun eşin ne dedi dün akşam oğluşun haberi oldumuuuuuu öpüyorummmmmm
kızlar nasılsınız..ya bende vajinit var sanırım..2 gündür çok kötüyüm..kaşıntı dan ölüyorum...o kadarda dikkate diyorum aslında(
canım merhaba bana lazım artık kullanmaya başlıyım dedim geç bile kaldım ama. coretex sipariş verdim chnb ye uğurlu geldi inşallah bana da uğu getirir nasılsın sen oğlumuz nasıl
Chnb, ablacım bana çok şaşırcak ama yarın dr dan birde kan pıhtılaşması testi isteyim diyorum ya bakalım.kafamdaki sorular bitsin, allah korusun hamile kalıp yeniden kayıp yaşamak istemem.2 gün evvel dank etti :)
Kendinize çok çok ii bakın,yarın girmeye çalışcam topiğe.çok öptüm.hepinizi.
günlük yine gezmelerd misin
ne kusuru tatlım benimmmmm hilale de dediğm gibi siz benim yerimede dinlenin olurmu kuzummmm.güvenin bana hamile kalacaksınızzzzz.hele bir arama çatlarım ben burdaaaaaa hadi kuzum allah işini rast getirsin ama dediğim gibi her şey güzel çıkacakkkk
candaşşşş bide dua için süre varmı adet oldum ya o yüzden soruyorum
Çıkmadan okuduğum bir haberide paylaşmak istedim
Hamile veya doğum yapanların yasal hakları / Hamile / Sosyal Haklar - Hürriyet Aile
chnb canım seni gördüm çıkmadan bir merhaba diyeyim dedim nasılsın iyimisin
canım benimmmmm biraz evvel hepimize dua ettim tam cuma zamanı hamile arkadaşlarım için bebişleri için doğduklarındada daha sonrada sağlıklı mutlu huzurlu eli ayağı zekası tam analı babalı birer evlat kucaklarına almayı nasip et diye,hamile kalmak isteyenlerede hayırlarla hamile kalmak,bebişler doğduklarındada sonrasındada sağlıklı mutlu huzurlu eli ayağı zekası tam analı babalı birer evlat kucağımıza almayı nasip et diye dua ettim allahım yalvarırım ellerimizi boş çevirme kurban olduğum eksik ettiğimiz yada yanlış ettiğimiz bir dua varsa onları doğru ve tam olarak kabul et nolur allahım.hayırlısıysa hayırlısıyla gönlümüzün muradını ver allahım.
tatlımmmmm duadan sonra soracaklarım vardı ya kızlar size de soruyorummmm yardın edinnnn valla şaşırdım artık.gitti gidiyora baktım ovulasyon testi için günlükcüğümün ve senin söylediğin markaları bulamadım yada beceremedim(( laboquick diye bir marka var diğerleri kaldırıldı diyooooo
chnb dediğin gibi ilk önce bu işi çözeyim dedim:))) sen nasılsın tatlım kendini nasıl hissediyosun eşin ne dedi dün akşam oğluşun haberi oldumuuuuuu öpüyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?