chnb, galiba özel mesajlara bakamadın. sana bi mesaj yollamıştım.
nasıl gidiyor taze anne adayı, nasılsın?
ben de bugün 2. tetanoz aşımı oldum.
1 ay sonra tekrar çağırdılar, kontrolmüş o sadece. el doppleriyle kalp sesini dinliyolar.
Merhabalar ben 3 kez kürtaj yaptırmış bir salağım. Şu anda da korunmuyoruz hatta sık sık salıyo eşim ama hamile kalamıyorum
yani aslında özellikle gün hesabı ve ayarı yapıp hamile kalmaya uğraşmıyorum ama yine de bu kadar korunmadan ilişkiye girmenin üstüne
neden ve nasıl oluyor da sadece adetlerim düzensizleşmeye başlıyor ama hamile kalmıyorum? doktorumuz 1. kürtajdan sonra gebe kaldıysan artık korkma gebe kalamamaktan demişti. dediği gibi 2 kez daha gebe kalmıştım ama o zamanlar korunuyor olmama rağmen kaldım, şimdi korunmuyorum, hemen çocuk yapmak da istemiyorum, hem istiyorum hem hiç istemiyorum, ama bi daha hamile kalamiycağımdan da çok korkuyorum.
Bir fikri olan varsa lütfen belirtsin...
Tüm bunları çok utanarak yazdığımı ve burada paylaşılanların burada kalacağına inanarak paylaştığımı da bilmenizi isterim..
Sevgiyle...
ben bişey soracağım korunarak hamile kaldım demişsin peki istemeden hamile kaldığın için mi üç kez kürtaj oldun?? şuan da bile isteyip istememek de kararsızım demişsin ama bi taraftan olmama korkuların var anlam veremedim.. bizler zorunlu kürtaj olup bebeğini kaybetmenin acısını hala unutamamış ve tekrar bebek sahibi olmak için mücadele veren bir topiğiz rabbim gönülden isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda evlat sahibi etsin..Merhabalar ben 3 kez kürtaj yaptırmış bir salağım. Şu anda da korunmuyoruz hatta sık sık salıyo eşim ama hamile kalamıyorum
yani aslında özellikle gün hesabı ve ayarı yapıp hamile kalmaya uğraşmıyorum ama yine de bu kadar korunmadan ilişkiye girmenin üstüne
neden ve nasıl oluyor da sadece adetlerim düzensizleşmeye başlıyor ama hamile kalmıyorum? doktorumuz 1. kürtajdan sonra gebe kaldıysan artık korkma gebe kalamamaktan demişti. dediği gibi 2 kez daha gebe kalmıştım ama o zamanlar korunuyor olmama rağmen kaldım, şimdi korunmuyorum, hemen çocuk yapmak da istemiyorum, hem istiyorum hem hiç istemiyorum, ama bi daha hamile kalamiycağımdan da çok korkuyorum.
Tüm bunları çok utanarak yazdığımı ve burada paylaşılanların burada kalacağına inanarak paylaştığımı da bilmenizi isterim..
Sevgiyle...
sağolun kızlar dr a bi gidicem artık pazartesi..doktorun daha önceden verdiği canesten diye bi krem vardı...vajinanın içine sür demişti mantar için..şimdi tekrarlıyor...yine sürsemmiki...eşim kullan diyor ama..kararsız kaldım..
canım ben bekarken yaşamıştım bu sorunu dar giymeyi (özellikle kot) giymeyi yasaklamıştı dr. bir de krem vermişti çabuk geçmişti ha bir de duş jelini oraya değdirme sadece beyaz sabunla yıka temizleyici jellerden uzak dur demişti.. burda da sirkeli su muhabbeti geçmişti ben bi şişe sirke alıp wc koydum hafif kaşıntım olsa onunla siliyorum geçiyor dene istersen sonuçta mikrop kırma özelliği var..
günaydın kızlaaarrrrrrr
çok özledim sizleri
chnb ablacım önce sana yazayım tekrardan gözün aydın allah tamamına erdirsin kızların dedği gibi artık tüm kontrollerini birlikte heyecanla ve duayla takip edeceğiz.. yine her zamanki umut ışığımız oldun iyiki tanımışız seni...
nazlım cnm umut dolu oluşuna hayranım eşinin tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim senin de öyle olacak kuşlarına da maşallah
ceza cnm senden naber nasısın mesajlarına hiç rastlamadım ben mi göremedim yoksa bi yerlere mi gittin
lobeliness cnm geçmiş olsun iğne için.. nasılsınız.. benim için umudu aşılayan diğer arkadaşımsın sağol cnm çizelgemi yaptım rabbim sonuna kadar ilerlemeyi nasip eder inşallah..
Merhabalar ben 3 kez kürtaj yaptırmış bir salağım. Şu anda da korunmuyoruz hatta sık sık salıyo eşim ama hamile kalamıyorum
Sevgiyle...
sağolun kızlar dr a bi gidicem artık pazartesi..doktorun daha önceden verdiği canesten diye bi krem vardı...vajinanın içine sür demişti mantar için..şimdi tekrarlıyor...yine sürsemmiki...eşim kullan diyor ama..kararsız kaldım..
ben bişey soracağım korunarak hamile kaldım demişsin peki istemeden hamile kaldığın için mi üç kez kürtaj oldun?? şuan da bile isteyip istememek de kararsızım demişsin ama bi taraftan olmama korkuların var anlam veremedim.. bizler zorunlu kürtaj olup bebeğini kaybetmenin acısını hala unutamamış ve tekrar bebek sahibi olmak için mücadele veren bir topiğiz rabbim gönülden isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda evlat sahibi etsin..
canım ben bekarken yaşamıştım bu sorunu dar giymeyi (özellikle kot) giymeyi yasaklamıştı dr. bir de krem vermişti çabuk geçmişti ha bir de duş jelini oraya değdirme sadece beyaz sabunla yıka temizleyici jellerden uzak dur demişti.. burda da sirkeli su muhabbeti geçmişti ben bi şişe sirke alıp wc koydum hafif kaşıntım olsa onunla siliyorum geçiyor dene istersen sonuçta mikrop kırma özelliği var..
kızlar hepinize merhaba
benim için bugün yine yoğun bir gün hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın işleri biraz hafifleteyim sonra yazacam hepinizi öpüyorum.
canlarım bu arada candaşla görüştüm doktordan çıkmış film biraz ağrılı geçmiş ek bir tane daha film çekmişler ama candaş ne filmi olduğunu bilmiyor cd sini almış sonuçlar çarşamba günü çıkacakmış inşallah hiç bişi çıkmayacak dediğim gibi doktorda sizin sorununuz eşinle ayrı yerlerde olduğunuz için yumurtlamayı tutturamadığınız için olmadı diycek.allahım yüzümüze baksın hepimizin
kızlar hepinize merhaba
benim için bugün yine yoğun bir gün hepinize tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın işleri biraz hafifleteyim sonra yazacam hepinizi öpüyorum.
canlarım bu arada candaşla görüştüm doktordan çıkmış film biraz ağrılı geçmiş ek bir tane daha film çekmişler ama candaş ne filmi olduğunu bilmiyor cd sini almış sonuçlar çarşamba günü çıkacakmış inşallah hiç bişi çıkmayacak dediğim gibi doktorda sizin sorununuz eşinle ayrı yerlerde olduğunuz için yumurtlamayı tutturamadığınız için olmadı diycek.allahım yüzümüze baksın hepimizin
Chnb güvenebileceğin bir doktorunun olması ne güzel..inan öyle bir durum olsa ne yaparım hala bilmiyorum..güvendiğim doktorumun da boş oldğunu gördüm..herşey paraymış demek..
nuraycım datluma sormuşsun ama ben cevap vereyim :) benim bulantı hissim var ve nadir şeyler yiyebiliyorum yemek yiyemiyorum süt ve süt ürünleri isimlerini duyunca bile bulantı başlıyo.. ne zaman geçer bu his.. iyi beslenmek istiyorum ama bu defa da çıkarmaktan korkuyorum..
günlük cnm sen de yaşamıştın sanırım neler önerirsiniz ve ne zamana kadar dayanmam gerekecek??
ben bişey soracağım korunarak hamile kaldım demişsin peki istemeden hamile kaldığın için mi üç kez kürtaj oldun?? şuan da bile isteyip istememek de kararsızım demişsin ama bi taraftan olmama korkuların var anlam veremedim.. bizler zorunlu kürtaj olup bebeğini kaybetmenin acısını hala unutamamış ve tekrar bebek sahibi olmak için mücadele veren bir topiğiz rabbim gönülden isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın tez zamanda evlat sahibi etsin..
Geçmiş olsun mu diyeyim anlayamadım zorunlu mu isteğe bağlı mı kürtaj oldun anlayamadım. İsteğe bağlı ise sanırım pişmanlıklarını yaşıyorsun. Allah affetsin demekten başka bir şey gelmiyor aklıma eğer öyleyse...
Değilse de yeniden zorunlu kürtaj olma korkusu hepimizde var. Bu yüzden kararsızlık yaşamak da doğal... Drye görün kaygıların varsa da...
Bence dr ye sor...
Doktorun dediyde doğrudur canım...yinede uzun süre hamile kalamazsan doktorla bi görüş derim...sonuçta kürtajda rahim yeteri kadar yıpranıyor...burada üç kez kürtaj olup hamile kalan çok ama herkes bir değil tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?