- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.461
canım benim ne demek. çizelgen çok cici maşallah.günaydın kızlaaarrrrrrr
çok özledim sizleri
chnb ablacım önce sana yazayım tekrardan gözün aydın allah tamamına erdirsin kızların dedği gibi artık tüm kontrollerini birlikte heyecanla ve duayla takip edeceğiz.. yine her zamanki umut ışığımız oldun iyiki tanımışız seni...
candas cnm senin bugün randevun varmış hayırlı haberle gel inşallah bende tek sorunun ayrılık olduğunu düşünüyorum ama dr.a gtmene de sevindim bizim de tahlillerimizde elle tutulur bişey çıkmamıştı ama içimiz çok rahatlamıştı
nazlım cnm umut dolu oluşuna hayranım eşinin tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim senin de öyle olacak kuşlarına da maşallah
ceza cnm senden naber nasısın mesajlarına hiç rastlamadım ben mi göremedim yoksa bi yerlere mi gittin
hello canm benim tatlı annecik ilgin şefkatinle annelik cup die oturmuş sana.. kilo biraz takıntı yapmıştın kuzum ben şimdiden 6-7 aylık gibiyim hamile eşofmanı giymek zorunda kalıyorum dar giymek yasak haftaya okula da hamile pantolonu giyecem acayip bir göbek çıktı gören soruyo bişey var mı die bazen söylemek zorunda kalıyoum belli oluyor diyorlar biz daha bugün 2 aylık olduk ama hiç umrumda değil mide bulantılarıma rağmen zorla yiyorum yeri gelir fit de oluruz yeterki hayallerimize kavuşalım burdaki kızların hepsi çok azimli elimizden hiç bişey kurtulamaz önce sağlıklı bebişlerimize sonra manken vücutlara kavuşacazayrıca ana oğul çok tatlısınız kıskananlar çatlasın
hilal cnm nilde tahminde bulunmuş inşallah dediği gibi olur hızı kesmeyelim ama güzel bi tempo yakaladık devam
minicikumut cnm sen hala korunuyomusun yanlış mı anladım çok giremiyorum cnm uyku hali misafirlikler derken ot gibi yaşıyorum..
nilde cnm bugün çalışıyormusun kolay gelsin bir de ovulasyon testi sipariş etmişsin inşallah sana da uğur getirir gerçekten insanın vücudunu tanımasına yardımcı oluyor en güzeli de bebiş haberini önceden müjdeliyor
datlumm cnm inşallah pıt pıtları duyarsın rabbim herkese nasip etsin ben ilk defa duyduğum için çok etkilendim rabbim evlerimizi bebeişlerimizin sesiyle doldursun sanırım en müthiş ses o dur..
lobeliness cnm geçmiş olsun iğne için.. nasılsınız.. benim için umudu aşılayan diğer arkadaşımsın sağol cnm çizelgemi yaptım rabbim sonuna kadar ilerlemeyi nasip eder inşallah..
canım insan bu belirtilere bile seviniyor değil mi?ben bir taraftan zorlanır, bir taraftan da çok mutlu olurdum.nuraycım datluma sormuşsun ama ben cevap vereyim :) benim bulantı hissim var ve nadir şeyler yiyebiliyorum yemek yiyemiyorum süt ve süt ürünleri isimlerini duyunca bile bulantı başlıyo.. ne zaman geçer bu his.. iyi beslenmek istiyorum ama bu defa da çıkarmaktan korkuyorum..
günlük cnm sen de yaşamıştın sanırım neler önerirsiniz ve ne zamana kadar dayanmam gerekecek??
anlıyorum canım. ilk 3 ay çok heyecanlı oluyor. keseydi, kalp atışıydı, kalp atışından sonraki ilk kontrol de çok heyecan verici. hala atıyor mu falan... inşallah hepsini sırayla hayırlısıyla atlatacaksın bak gör.Aşı olunca geçmiş olsun mu denir?Duayı çıkardım canım...
Nasıl gidiyor dün gece yarısı uyandım uyku tutmadı bir daha...
5. gebeliğim ama yine de heyecan oluyor:))
Bir ay sonra aşıya mı çağırdılar?
anlıyorum canım. ilk 3 ay çok heyecanlı oluyor. keseydi, kalp atışıydı, kalp atışından sonraki ilk kontrol de çok heyecan verici. hala atıyor mu falan... inşallah hepsini sırayla hayırlısıyla atlatacaksın bak gör.
biz de dün tekirdağdaydık, hava da çok güzeldi.uzun aradan sonra denizi gördüm ve deniz havası aldım. çok iyi geldi. bin şükür ettim halime. dinlene dinlene de olsa gezebildim. bir ara kendimi yataktan hiç kalkamayacak sanıyordum. başa gelen başta kalmıyor çok şükür. sen şimdi eski olumsuzlukları hatırlamamaya çalış. daha doğrusu az hatırla diyebilirim. hatırlamamak imkansız da. bu farklı bir gebelik, bunu düşün. minikler sen de canım. bu yazdıklarım senin için de geçerli.
herkese gunaydin kizlar
ben hala uyuyamadim zombi gibiyim cok zor uyuyorum sabahta erkenden kalkiyorum Allah hayirlisini versin
ablacim seni siddetle takip edicez hersey cok guzel olacak, yolunda olacak insallah..
esim suan horuldamakla mesgul..yarin sabahta bi arkadasa kahvaltiya davetliyiz. gelince gorusuruz herkesi opuyorum
lonelines, benim cleksan ilcı verirken çok yakıyor. innohep acıtmıyordu sanki...
ay canım evet son turdayız artık inşallah, 3 ayımız kaldı. hayırlısıyla atlatırız hep beraber.herkeze merhaba kızlar...
candaş, canım sonunda bu aşama bitti çok şükür canım kötü bişeyde çıkmayacak ne güzel rahatlayacaksın...bu arada bildin gezmelerdeyim yine:))
nuray, bende ilk uyurken bişey yokda canım gece lavaboya kalkıyorum sonra uyuyabilene aşkolsun dün dün yok uyuyamıyorum ne zaman eşimi kaldıracağız dalıyorum oda bişeye yaramıyor...
minikler, canım benim bulantılar 4. aya kadar devam etti aynen chnbnin dediği gibi ağlama derecesindeydi yine çok :)) çıkarıcam diye yememezlik yapma mesela peynir ekmek onu yiyordum daha çok süt ürünlerinden bende pek hoşlanmıyordum halada canım hiç istemiyor biberi tost makinesinde közleyip yiyordum canım hep tuzlu türü şeyler isstiyordu ama yiyincede geçmiyotdu bulantı yinede yiyordum canım bol meyve ye yiyebiliyorsan...hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor insana ama inan şimdi nasıldı pek hatırlamıyorum bile:)) allahım güç versin canım...
chnb, bencede insanın güvendiği bir drunun olması ne kadar güzel....allahım herşeyi sizin için güzel eylesin inşallah...
datluum, o gün ekledim seni ama bişey yazamadım fotolarını görünce dedim aha bir çıtır daha:)) allah başa kadar götürsün canım...hem evliliğini hem hamileliğini...çok tatlısınız buradaki diğer hatunlar ve çiftleri gibi...
loneliness, ne güzel olmuştur senin için insan sıkılıyor haliyle geçmiş olsun canım bitti aşıda artık bekliyoruz günümüzün dolmasını...
kızlarımın odalarına başladık bismillah deyip:) bugün eşim boyasından başladı ufak ufak...kızımın isteği üzerine mor simli boya yapıcaz bakalım nasıl olcak? dün ev görmesine gidelim dedik kızım yolda herzamanki gibi düştü çok güzel olmuştu herzamanki gibi inandığım nazar değdi kızıma canım dizi kanadı bir ağladı oturduk biraz yol kenarında zaten onu içten ağlarken görmek beni bitiriyor...bugün oldu hala anne ayağım acıyor diyor artık naza vurdu işi:)) amanın ben nasıl fena ağırlaşmışım yaa bide kabadayılık yapıp yürüyelim diyorum gideceğimiz yere nerde iyikide bindik otobüse elimde hediye bir elimde kızımı tutuyorum oyy yürümem yavaştı zaten iyice yavaşladı:))
herkeze iyi hafta sonları kızlar...
ay canım evet son turdayız artık inşallah, 3 ayımız kaldı. hayırlısıyla atlatırız hep beraber.
ne güzel olur kız odası:) ben de yeşil ağırlıklı alıyorum çoğu şeyi, unisex olsun diye. ama bazen yeşilini bulamadığım da oluyor. ya da mesela battaniye çok aldık, yeşil de var mavi de. aslında arabayı da yeşil istiyorum da ya da gri. daha almadık araba falan. arabamız küçük, hatchbacklerden. dün bi tane alıyoduk, sığmadı bagaja. ancak tekerlekleri sökmek lazım. o da her sefer çok zor.
iyice katlanan var, onlar da çok pahalı. araştırmalara devam...
canım teşekkür ederim. araştırıp koymuşsun. aslında bugün de internetten puset modellerine bakıyodum tam isabet oldu.Bebek açısından;
Bebek arabaları daha konforlu ve geniş duruyor. İlk aylarında sürekli yatan bebek için güzel ve konforlu. Ancak bu genişlik ve derinlik sonraki yıl içinde sıkıntı olabiliyor. Özellikle ağırlığı ile anne adaylarını zorlanıyor. Kapladığı yer ve hacim olarak da kullanışlı olmaktan çıkıyor.
Baston pusetler de artık tamamen yatabiliyor ve gayet konforlu. Daha hafif ve az yer kaplayan bu modeller daha çok tercih ediliyor. Katlandıklarında şemsiye kadar olanları bile bulunuyor.
Kendiniz açısından;
Bebek arabası veya puset alırken, tek başınıza kullanmaya yönelik düşünün. Yanınızda her zaman yardımcı eş, anne, kayınvalde, arkadaş vs olmuyor.
Kaçıncı katta oturuyorsunuz, asansör var mı?
Apartman girişi merdiven ve basamaklı mı?
Apartmanın kendine ait yakın park yeri var mı yoksa arabayı 500 m ileriye park edip, eve doğru mu yürüyorsunuz?
Arabanızın bagajı büyük mü? Bavullarla bebek arabası aynı anda bagaja sığabilecek mi?
Alışveriş merkezlerinde, sokaklarda, kaldırımlarda, orta refüjlerde, yürüyen merdivenlerde; büyük bebek arabasını tek başınıza kullanabileceğinize güveniyor musunuz?
Bebeğin ilerleyen aylarda boy ve kilosu arttıkça, bunun bebek arabasının ağırlığına eklendiğini unutmayın!
Sonuç:
Daha pratik,kullanışlı ve hafif olan baston pusetler bir adım öne çıkıyor. Çift yönlü olan bebek arabaları ilk aylarda bebeği biraz korusa da,ilk aylarda bebek arabasının çok kullanılmadığı da açık. Zaten baston arabalarda ayak koruması, yağmurluğu hatta tulumu bile hediye olarak veriliyor.
canım merhaba bana lazım artık kullanmaya başlıyım dedim geç bile kaldım ama. coretex sipariş verdim chnb ye uğurlu geldi inşallah bana da uğu getirir nasılsın sen oğlumuz nasıl
günaydın kızlaaarrrrrrr
çok özledim sizleri
chnb ablacım önce sana yazayım tekrardan gözün aydın allah tamamına erdirsin kızların dedği gibi artık tüm kontrollerini birlikte heyecanla ve duayla takip edeceğiz.. yine her zamanki umut ışığımız oldun iyiki tanımışız seni...
candas cnm senin bugün randevun varmış hayırlı haberle gel inşallah bende tek sorunun ayrılık olduğunu düşünüyorum ama dr.a gtmene de sevindim bizim de tahlillerimizde elle tutulur bişey çıkmamıştı ama içimiz çok rahatlamıştı
nazlım cnm umut dolu oluşuna hayranım eşinin tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim senin de öyle olacak kuşlarına da maşallah
ceza cnm senden naber nasısın mesajlarına hiç rastlamadım ben mi göremedim yoksa bi yerlere mi gittin
hello canm benim tatlı annecik ilgin şefkatinle annelik cup die oturmuş sana.. kilo biraz takıntı yapmıştın kuzum ben şimdiden 6-7 aylık gibiyim hamile eşofmanı giymek zorunda kalıyorum dar giymek yasak haftaya okula da hamile pantolonu giyecem acayip bir göbek çıktı gören soruyo bişey var mı die bazen söylemek zorunda kalıyoum belli oluyor diyorlar biz daha bugün 2 aylık olduk ama hiç umrumda değil mide bulantılarıma rağmen zorla yiyorum yeri gelir fit de oluruz yeterki hayallerimize kavuşalım burdaki kızların hepsi çok azimli elimizden hiç bişey kurtulamaz önce sağlıklı bebişlerimize sonra manken vücutlara kavuşacazayrıca ana oğul çok tatlısınız kıskananlar çatlasın
hilal cnm nilde tahminde bulunmuş inşallah dediği gibi olur hızı kesmeyelim ama güzel bi tempo yakaladık devam
minicikumut cnm sen hala korunuyomusun yanlış mı anladım çok giremiyorum cnm uyku hali misafirlikler derken ot gibi yaşıyorum..
nilde cnm bugün çalışıyormusun kolay gelsin bir de ovulasyon testi sipariş etmişsin inşallah sana da uğur getirir gerçekten insanın vücudunu tanımasına yardımcı oluyor en güzeli de bebiş haberini önceden müjdeliyor
datlumm cnm inşallah pıt pıtları duyarsın rabbim herkese nasip etsin ben ilk defa duyduğum için çok etkilendim rabbim evlerimizi bebeişlerimizin sesiyle doldursun sanırım en müthiş ses o dur..
lobeliness cnm geçmiş olsun iğne için.. nasılsınız.. benim için umudu aşılayan diğer arkadaşımsın sağol cnm çizelgemi yaptım rabbim sonuna kadar ilerlemeyi nasip eder inşallah..
nuraycım datluma sormuşsun ama ben cevap vereyim :) benim bulantı hissim var ve nadir şeyler yiyebiliyorum yemek yiyemiyorum süt ve süt ürünleri isimlerini duyunca bile bulantı başlıyo.. ne zaman geçer bu his.. iyi beslenmek istiyorum ama bu defa da çıkarmaktan korkuyorum..
günlük cnm sen de yaşamıştın sanırım neler önerirsiniz ve ne zamana kadar dayanmam gerekecek??
herkeze merhaba kızlar...
candaş, canım sonunda bu aşama bitti çok şükür canım kötü bişeyde çıkmayacak ne güzel rahatlayacaksın...bu arada bildin gezmelerdeyim yine:))
nuray, bende ilk uyurken bişey yokda canım gece lavaboya kalkıyorum sonra uyuyabilene aşkolsun dün dün yok uyuyamıyorum ne zaman eşimi kaldıracağız dalıyorum oda bişeye yaramıyor...
minikler, canım benim bulantılar 4. aya kadar devam etti aynen chnbnin dediği gibi ağlama derecesindeydi yine çok :)) çıkarıcam diye yememezlik yapma mesela peynir ekmek onu yiyordum daha çok süt ürünlerinden bende pek hoşlanmıyordum halada canım hiç istemiyor biberi tost makinesinde közleyip yiyordum canım hep tuzlu türü şeyler isstiyordu ama yiyincede geçmiyotdu bulantı yinede yiyordum canım bol meyve ye yiyebiliyorsan...hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor insana ama inan şimdi nasıldı pek hatırlamıyorum bile:)) allahım güç versin canım...
chnb, bencede insanın güvendiği bir drunun olması ne kadar güzel....allahım herşeyi sizin için güzel eylesin inşallah...
datluum, o gün ekledim seni ama bişey yazamadım fotolarını görünce dedim aha bir çıtır daha:)) allah başa kadar götürsün canım...hem evliliğini hem hamileliğini...çok tatlısınız buradaki diğer hatunlar ve çiftleri gibi...
loneliness, ne güzel olmuştur senin için insan sıkılıyor haliyle geçmiş olsun canım bitti aşıda artık bekliyoruz günümüzün dolmasını...
kızlarımın odalarına başladık bismillah deyip:) bugün eşim boyasından başladı ufak ufak...kızımın isteği üzerine mor simli boya yapıcaz bakalım nasıl olcak? dün ev görmesine gidelim dedik kızım yolda herzamanki gibi düştü çok güzel olmuştu herzamanki gibi inandığım nazar değdi kızıma canım dizi kanadı bir ağladı oturduk biraz yol kenarında zaten onu içten ağlarken görmek beni bitiriyor...bugün oldu hala anne ayağım acıyor diyor artık naza vurdu işi:)) amanın ben nasıl fena ağırlaşmışım yaa bide kabadayılık yapıp yürüyelim diyorum gideceğimiz yere nerde iyikide bindik otobüse elimde hediye bir elimde kızımı tutuyorum oyy yürümem yavaştı zaten iyice yavaşladı:))
herkeze iyi hafta sonları kızlar...
chnb, canım beyaz boyaya mor sim katıcaz...şimdilik baza yatak alıcam 4 kapılı dolap siparişi verdik ayın 25ine kadar gelicek beyaz renk sırf ahşap dolabımız çok pahalı olduğu için takım olarak alamadık zaten sadece dolap 1.400 :)) takım çok hoşuma gitti ama tek tek kısmetse alıcaz işte..çok çabuk nazar değiyor canım evet okuyoruz yıldızı çok düşük aynı babası gibi eşimede çok çabuk değiyor nazar...
loneliness, herşey yeni yeni dimi insan ne kadarda heyecanlanıyor benim kıyafetler daha ortaya çıkmadı çıksın benim heyecanda o zaman başlayacak...araba benim işime çok yaradı canım ama bizde konu komşu akraba ve aile yakın olunca sürekli kullandım arabayıçok şükür sapasağlam duruyor küçük kızımada nasip olacak inşallah....dediğin gibi katlanması gerekli arabaya sığmayanda işe yaramaz tabiiki canım...daha zaman var araştırmaya devam...kolaylıklar sana...
hellom,sağol canım benim...inşallah çok güzel olur prenseslere layık olsun diye uğraşıyoruz bakalım:)) moru çok seviyor pembeden çok onu seviyor...süslü daha şimdiden 3 tane parfümü var:)) sen nasılsın canım çınarımız nasıl? misafirlerin geldi nasıl geçiyor günler...bana dediğin şey için sıkıntı yapma canım benim misafirlerini hallat hele konuşuruz...
kızlar öptüm hepinizi...
İnşallah canım inşallah... Allaha emanetiz...
Ağırlaştın diye mi zor uyuyorsun canım?
İnşallah güzel haberler verebilirim...
Ben de zor uyuyorum gece rüyamda çamaşırımda kan gördüm. Yine de iyiy düşünüyorum ama bilinçaltım farklı mı ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?