Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
CANIM çok geçmiş olsun. bi sorun çıkmaz inşallah.
dediğin gibi varsa da açılmıştır. korunma konusunda ne karar verdin?

çok şükür iyiym canım, hsg sonrası rahatladım :) sen nasılsın ? çok teşekkürler hepiniz ilgilendiniz :)

Rahatlamakta haklısın Candaşım.Elimizden geleni yapıp öyle tevekkül etmeliyiz.Umarım en kısa zamanda güzel haberleri alırız senden

Bende iyiyim çok şükür.Pazartesi stresi işte.

Miniklercim arada kaynamasın.Ben hala korunuyorum.

CANIM çok geçmiş olsun. bi sorun çıkmaz inşallah.
dediğin gibi varsa da açılmıştır. korunma konusunda ne karar verdin?
inş canım çok sağol, bilmiyorum ki dr da birşey demedi koruun korunmayın diye, gerçi çarşamba görüşeceğiz ama ben araştırıyodum şimdiden, sanki korunmasamda olabilir, genelde o ay hamile kalınmış ve gebelikte sıkıntı olmamış.bu şans değerlendirmek istiyorum açıkçası ve inş onlar kadarda şanslı olmayı umut ediyorum.sen olsan ne yapardın ? dr korun derse korunurum herhalde, riske de atmak zor.vicdan azabı var sonrasında çünk.

haklısın canım elimizden geleni yapalımda gerisi allahtan.inş hepimizin haberleri tek tek gelirde şu topiği kapatırız yazın ya.Allah iyilik versin evet pazartesileri sendromluyuz hep :)

kızlar çok saolun taktikler için sünnet temennileriniz için. şimdi yiğit kucağımda. 5 saattir uyumuyoruz. bitap haldeyim artık.hatta dün gece 1 de yatıp 4 de kalktı kalkış o kalkış. 5 er dakika uyuyo kalkıyo. bakalım ne zaman pes edecek. ben hepinize teşekkür ediyorum. tavsiyeleri worde kopyalayıp masaüstüne attım. bebek uyuruyumaz bakacam tek tek. kıvranmaya başladı yine. bu arada söylemişmiydim bilmiyorum ama henüz hamile olmayan veya doğurmamış arkadaşlar, hani doğuranlar hep derdi ya şimdiden bol bol uyuyun diye evet uyuyun lütfeen benim yerimede uyuyun. ama gözünüz korkmasın her bebek aynı değil. kuzenim emzirip yerine koyuyo 4 saat çıt yok. o sırada yemek yapıyo temizliğine bakıo. ben annem olmasa açlıktan ölürüm yemin ederim. neyse çok şikayet etmiyeyim yinede oğlumu çoook seviyorum. o gazını çıkartsa rahatlasa ben uyumasamda kendimi dinç hissediyorum ama diğer türlü halim yaman görüşmek üzere öptümm hepinizi

canım ya alah yardımcın olsun kolaylıklar versin, yiğit bebeğede bol bol uyku versinde anneside rahatlasın çok öpüyorum ikinizide.

iyi haftalar olsun herkeze....

candaşım, çok geçmiş olsun bu son aşama olsun inşallah...akıllı abla kıyafetlerini bile kendi seçiyor çok fenalar şimdikiler yaa...

minicik umut merhaba canım...

chnb, bakalım mor sim nasıl olacak inşallah güzel olur eşim biraz incelediği için dün tavanı boyadı başka yerlerde vardı annesinin evinde falan acelemiz yok zaten 25 ine kadar...evet canım teker teker tamamlayacağız inşallah tek maaşla biraz zor oluyor...

nuray, oğlunada yakışır mor canım benim arabalı yapsalarmış sizin işler biraz zor kızlara var bütün renkler çeşit açısından biz şanslıyız:)) waikiki yokmu canım orda varsa bulabilirsin diye düşündüm...

Sezen sen de iyi bir dr araştır ama iyi dr herkese göre iyi olan değil de sorunlu gebeliklerde iyi olsun...

ah ablacım memleketin yabancısı olmakta kötü...bugün fakülteyi arayacağım bakalım..netten Yard. doç. handan hanımı buldum bakalım nasıl biri...bugün sağlık ocağına da gidicem..şimdi bir sürü soru soracak

minicikumut, canım sağol çok şükür iyiyiz...benim cadı halalarıyla gezmeye gitti bende miniğimle evdeyim kaç gündür öğlenleri bir uyku ağırlığı çöküyor sorma açamıyorum gözümü sonra uyanıncada bir tatlı krizim tutuyor:) ye ye kiloları biriktiriyoruz bakalım...

pileo, ahh canım yaa geçicek bu günler merak etme paşamız erkekde olmuş...allahım damatlığınıda göstersin...ahhh anneler onlarda olmasa yanmıştık dimi allah kolaylık versin canım...

selam kızlar. nasılsınız.

candaşım rahim filmi çekilmiş canım. biraz ağrımış ancak gelsinler de herşeye razıyız dimi.inşallah sonuçlar güzel çıkar tatlım.

günlükcüm yerim ben o kızını da isteklerini de. kızların için aldıklarını güle güle kullanın.

herkes iyidir umarım...

selam kızlar...

gelemiyordum çünkü internetle ilgili sorunum vardı, bağlanamıyorum nedense.. en son mesaj yazdığım gün, bi sayfa mesaj döşemiştim ama sayfa gitti gönderemedim..
şimdi de işteyim.. bi bakayım dedim.. hepinizi merak ettim ve özledim:13:
çok sayfa ilerlemiş herkes iyi umarım.. Candaşım doktora gitmişsin, ne iyi etmişsin.. zorlu olmuş ama kolay olan bişey yok galiba canım.. bebeğimiz için herşeye değer.. inş dediğin gibi son adetin bu olsun canım inşş..

Hilal sen nasılsın canım?heyecanlı bekleyişte olsan gerek Chnb abla ne yaptı, ne oldu durumu?

canım hoşgeldin biz de seni özledik. evet beklemedeyiz canım hayırlısı bakalım. chnb abla hamile haberin var dimi:)))))sen nasılsın canım.

geçmişe biraz bakabildim.. yaaaaa çok sevindimmm...

yaa söylediğinde içime doğmuştu inann.. bebeği tutunmuş ona iştee

valla akıllı şimdiki çocuklar, allah nazarlardan saklasın hepsini de inş.ablam çok saol ya inş son aşama olur :) senin göbek iyice çıktı mı şimdi ?
evet ya sonucu iyi olsunda her türlü ağrıya razıyız :) bide saf gibi aç karnına gittim kahvaltı yapmayı yetiştiremedim iyi dayndım :) senin bat ne zman ?

çok saol canım , evet kolay olan ne var ki.şükür yine umutlarımız var, sonuda iyi olacak diliyorum.sen nasılsın ? oğlun ? veeee Chnb hamile :))

hmmmm kaç gündür yazcam size unutuyorum.Cilt bakımıyla ilgilenenlere duyrulur. valla ilgilenmeyenlerde bundan sonra ilgilensin bence kızla, süper bişey buldum :) biliyosunuzdur belki ama bide ben yazayım.

Benim göz çevremde mimiklerden yatış şeklinden ve çok gülmekten ötürü kaz ayağı demeyimde kırışıklıklar vardı net.çok kafama takıyodum, çk şey denedim az etkileri oluyodu, ama bir tanesi var ki mükemmel ötesi.S-Ü-T :) sütü ekmek içine sürüp, göz çevresine yediriyorsun diye bi topik vardı, rus bir kadın yapıyomuş ve hiç kırşığı yokmuş.ee deneyim dedim, yeminle 3 dk da tüm kırışıklar yok oldu.kuruyana dek yani.1 haftadır yapıyorum gece sürüp yatıyorum, sabah sabunla yıkıyorum kokmayım diye, ciddi anlamda kırışıklıklar gitti.bu kadar sürede süper bi etki.kleopatra olcam yaa :)) dalga geçiyorum tabi kendimlede, kleopatra bunla cilt bakımı yapıyomuş filan.ee akıllı kadın.neyse ben ekmek içini bırakıp, direl yüzümü yıkıyorum kurutup yatıyorum.sanırım beyazlatıyoda, arkadaşlarım değişimin farkında, eşimde şaşırdı bu kadar çabuk düzeltmesine.bence deneyin.kırışmasına engelde oluyor hem, hemde çok kolay ve masrafsız.

birde ayva çekirdeğini suda bekletip jelleştiriyosun, bu da bir maske.kırışık önleyici.ama asıl topiklerde denenmiş etkisi, emziren annelerde göğü çatlaklarını ciddi anlamda azaltmış ve sütünü artırmış.ben hamile kalırsam kesin denerim.hmmm birde çatlaklar için çok iyi gelmiş.

Candaş tekrar geçmiş olsun canım. Bildiğimize süte beyaz ekmeği batırıp göz kenarına mı sürüyorsun ? Peki yüzün her yerine sürsen olmaz mı?

Ilık süt mü?

lALE CANIM ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLA DEVAM ETSİN:))

Pileo canım geçecek ama biraz sabır...

Hilal şafak kaç?

Sezen git dr ye bence de... Tüm dosyanı götür...

Cezadan haber yok epeydir ne yaptı acep?

hilalim sağol canım benim darısı sizlere önce bebeişler sonra güzel güzel odalar versin rabbim...

deniz lalesi, iyi olmana sevindim canım merak etmiştik seni...

candaşım, göbek çıktı ama ilk kızımda daha büyüktü bundan alışkanlık üzerine az çıktı sanırım ama arka tamponumun maşallahı var:)) eşim sumo güreşçisi ve oturan boğa diye dalga geçiyor:)) bende diyorumki yok yok ben hırs yaptım doğum sonrası beni tanıyamıcaksın değişim değişim kilolardan kurtulma falan bakalım ne kadar başarılı olacağım...sütte gerçekten ne güzelmiş süper aklımda olsun sağol tatlım...

çok saol ablacım, aslında topikte göz kenarları için demişte, ben yüzümün her yerine sürüyorum bayağı güzellştirdi, araştırdım tüm vücuda dahi sürebilirmişiz, sakıncası yan etkisi yok.ben soğuk sütü sürüyorum.buz dolabında küçük bi şişeye koydum haftalık tazeleyeceğim.anneme sürdüm onda da fark etti, herkeste fark yarattığını düşünüyorum ama inş öyle olur :) evet bide bildiğimiz ekmek, yani ekmek içi ...

Cezayı bende merak ediyorum uğramıyor.iyidir inş ..

Sende iyisin değil mi ?

Son düzenleme:
chnb ablacım.. gözünaydın.. nasıl sevindim anlatamamm.. yaa çok heyecanlandım
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inş.. darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…