Candaşım gelmişsin.Altta gördüm seni.Umarım iyisindir
CANIM çok geçmiş olsun. bi sorun çıkmaz inşallah.Nilde; hemen yapamayabilir duayı, bekletiriz yani.eşime diyorum arkadaşımı aramam lazımi , çok değişik ya biz erkekler böyle olmazdık herhalde, ne güzel arkadaşlık kurmuşsunuz yabancılıkta çekmiyosunuz diyo :)
minicikumut, canım çok teşekkürler.şükür bitirdik test işini, sen nasılsın ? ablan nasıl ? kızı berra ?
chnb, ablacım selamlar.çektirdim hsg yi.biraz ağrılıydı tabi ama olsun değer.kan pıhtılaşmasını soramadım dahada, devlete gitmiyorumda yaptırmaya niyetim var bakalım olursa.sen nasılsın ? sıkıntılar var mı, iğnelere başladın galiba ? allah mutluluğunu daim edecek inanıyorum :) sen inancımızı da ilerlettin
hilal, evet canım saç beyazlşmasıydı :) sen nasılsın, yumurtlama günü bitti mi ? bat ne zman ?
minikler, bende bişey çıkmayack diye düşünüyorum inş.içmiz rahatlayacak işte.sende blantı başlamış allah kolaylık versin, göbekte çıkmış ama olsun değer.bizim topiğin hatunları herşeyle başa çıkar.dr kontrolün ne zman tekrar ?
nuray, çok sağol canım.naber ?
günlük, o kızlarına ölürüm ben ya :) demek kendi seçti hanımefendi rengini, çok akıllı bi abla ya.çocukları nazar çok çekiyor gerçekten.sen okursuun zaten ona duasını.çok sağol benim içinde.
kıtty, nasılsın çınarın annesiş ?
denizlalesi, nerelerdesin ?
sezen, kreme başladın mı inş çabuk geçer ? benim işlemde inş iyi çıkacak diyroum :)
nazlım, nasılsın ?
yamateke, bi selam ver :)
taf, annelik ne kadar yakışmış adaşım :)
senem, yoğunsun diye düşünüyorum.kızını öpüyorum.
cezam, nerelerdesin.iyi misin canım ?
ismini untuuğum arkadaşlarım yoktur in, varsa affedin.nasılsınz?
bende filmi çekindim bildiğiniz gibi, ağrılıydı biraz.adet ağrısının yoğun hali gbi.1 gün iyi ağrıdı, k.validemlerdedik hiç kalkamadım yerimdende, anlamıştır elki ama demedim işlem yapıldı diye.birde film çekindim, sonuçlar çarşambaya.inş hafif tıkanıklık vardırda o da bu arada açılmıştır ve son adetim bu ay olur :)
herkese mutlu umutlu haftalar inş ...
çok şükür iyiym canım, hsg sonrası rahatladım :) sen nasılsın ? çok teşekkürler hepiniz ilgilendiniz :)
inş canım çok sağol, bilmiyorum ki dr da birşey demedi koruun korunmayın diye, gerçi çarşamba görüşeceğiz ama ben araştırıyodum şimdiden, sanki korunmasamda olabilir, genelde o ay hamile kalınmış ve gebelikte sıkıntı olmamış.bu şans değerlendirmek istiyorum açıkçası ve inş onlar kadarda şanslı olmayı umut ediyorum.sen olsan ne yapardın ? dr korun derse korunurum herhalde, riske de atmak zor.vicdan azabı var sonrasında çünk.CANIM çok geçmiş olsun. bi sorun çıkmaz inşallah.
dediğin gibi varsa da açılmıştır. korunma konusunda ne karar verdin?
Rahatlamakta haklısın Candaşım.Elimizden geleni yapıp öyle tevekkül etmeliyiz.Umarım en kısa zamanda güzel haberleri alırız senden
Bende iyiyim çok şükür.Pazartesi stresi işte.
Miniklercim arada kaynamasın.Ben hala korunuyorum.
kızlar çok saolun taktikler için sünnet temennileriniz için. şimdi yiğit kucağımda. 5 saattir uyumuyoruz. bitap haldeyim artık.hatta dün gece 1 de yatıp 4 de kalktı kalkış o kalkış. 5 er dakika uyuyo kalkıyo. bakalım ne zaman pes edecek. ben hepinize teşekkür ediyorum. tavsiyeleri worde kopyalayıp masaüstüne attım. bebek uyuruyumaz bakacam tek tek. kıvranmaya başladı yine. bu arada söylemişmiydim bilmiyorum ama henüz hamile olmayan veya doğurmamış arkadaşlar, hani doğuranlar hep derdi ya şimdiden bol bol uyuyun diye evet uyuyun lütfeen benim yerimede uyuyun. ama gözünüz korkmasın her bebek aynı değil. kuzenim emzirip yerine koyuyo 4 saat çıt yok. o sırada yemek yapıyo temizliğine bakıo. ben annem olmasa açlıktan ölürüm yemin ederim. neyse çok şikayet etmiyeyim yinede oğlumu çoook seviyorum. o gazını çıkartsa rahatlasa ben uyumasamda kendimi dinç hissediyorum ama diğer türlü halim yamangörüşmek üzere öptümm hepinizi
Sezen sen de iyi bir dr araştır ama iyi dr herkese göre iyi olan değil de sorunlu gebeliklerde iyi olsun...
selam kızlar...
gelemiyordum çünkü internetle ilgili sorunum vardı, bağlanamıyorum nedense.. en son mesaj yazdığım gün, bi sayfa mesaj döşemiştim ama sayfa gitti gönderemedim..
şimdi de işteyim.. bi bakayım dedim.. hepinizi merak ettim ve özledim:13:
çok sayfa ilerlemiş herkes iyi umarım.. Candaşım doktora gitmişsin, ne iyi etmişsin.. zorlu olmuş ama kolay olan bişey yok galiba canım.. bebeğimiz için herşeye değer.. inş dediğin gibi son adetin bu olsun canım inşş..
Hilal sen nasılsın canım?heyecanlı bekleyişte olsan gerekChnb abla ne yaptı, ne oldu durumu?
valla akıllı şimdiki çocuklar, allah nazarlardan saklasın hepsini de inş.ablam çok saol ya inş son aşama olur :) senin göbek iyice çıktı mı şimdi ?iyi haftalar olsun herkeze....
candaşım, çok geçmiş olsun bu son aşama olsun inşallah...akıllı abla kıyafetlerini bile kendi seçiyor çok fenalar şimdikiler yaa...
minicik umut merhaba canım...
chnb, bakalım mor sim nasıl olacak inşallah güzel olur eşim biraz incelediği için dün tavanı boyadı başka yerlerde vardı annesinin evinde falan acelemiz yok zaten 25 ine kadar...evet canım teker teker tamamlayacağız inşallah tek maaşla biraz zor oluyor...
nuray, oğlunada yakışır mor canım benim arabalı yapsalarmış sizin işler biraz zor kızlara var bütün renkler çeşit açısından biz şanslıyız:)) waikiki yokmu canım orda varsa bulabilirsin diye düşündüm...
evet ya sonucu iyi olsunda her türlü ağrıya razıyız :) bide saf gibi aç karnına gittim kahvaltı yapmayı yetiştiremedim iyi dayndım :) senin bat ne zman ?selam kızlar. nasılsınız.
candaşım rahim filmi çekilmiş canım. biraz ağrımış ancak gelsinler de herşeye razıyız dimi.inşallah sonuçlar güzel çıkar tatlım.
günlükcüm yerim ben o kızını da isteklerini de. kızların için aldıklarını güle güle kullanın.
herkes iyidir umarım...
selam kızlar...
gelemiyordum çünkü internetle ilgili sorunum vardı, bağlanamıyorum nedense.. en son mesaj yazdığım gün, bi sayfa mesaj döşemiştim ama sayfa gitti gönderemedim..
şimdi de işteyim.. bi bakayım dedim.. hepinizi merak ettim ve özledim:13:
çok sayfa ilerlemiş herkes iyi umarım.. Candaşım doktora gitmişsin, ne iyi etmişsin.. zorlu olmuş ama kolay olan bişey yok galiba canım.. bebeğimiz için herşeye değer.. inş dediğin gibi son adetin bu olsun canım inşş..
Hilal sen nasılsın canım?heyecanlı bekleyişte olsan gerekChnb abla ne yaptı, ne oldu durumu?
Candaş tekrar geçmiş olsun canım. Bildiğimize süte beyaz ekmeği batırıp göz kenarına mı sürüyorsun ? Peki yüzün her yerine sürsen olmaz mı?
Ilık süt mü?
lALE CANIM ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLA DEVAM ETSİN:))
Pileo canım geçecek ama biraz sabır...
Hilal şafak kaç?
Sezen git dr ye bence de... Tüm dosyanı götür...
Cezadan haber yok epeydir ne yaptı acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?