hilalim sağol canım benim darısı sizlere önce bebeişler sonra güzel güzel odalar versin rabbim...
deniz lalesi, iyi olmana sevindim canım merak etmiştik seni...
candaşım, göbek çıktı ama ilk kızımda daha büyüktü bundan alışkanlık üzerine az çıktı sanırım ama arka tamponumun maşallahı var:)) eşim sumo güreşçisi ve oturan boğa diye dalga geçiyor:)) bende diyorumki yok yok ben hırs yaptım doğum sonrası beni tanıyamıcaksın değişim değişim kilolardan kurtulma falan bakalım ne kadar başarılı olacağım...sütte gerçekten ne güzelmiş süper aklımda olsun sağol tatlım...
Sezen git dr ye bence de... Tüm dosyanı götür...
candaşım inşallah temiz çıkacak inanıyorum. bat 7 nisan(
chnb ablacım nasılsın? şafak 5((
günlükcüm amin canım benim. öpüyorum o güzel kızını:)))
Bugün fakülteyi aradım ablacım 10 mayısa gün verdiler çok uzak bir tarih ben nasıl bekliycem yaa..birde doğum hastanesine gideyim diyorum..bakalım yapacaklarmı...benmi söyleyeyim şunları şunları yaptırmak istiyorum diye..ooff o zamanda derki istersen ben kalkayım sen otur koltuğa madem çok biliyorsun:)
chnb ablacım.. gözünaydın.. nasıl sevindim anlatamamm.. yaa çok heyecanlandım
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inş.. darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inş
Niye üzgün ifade koydun canım ya? İnşallah güzel haberler verirsin...
ne bileyim ablacım ya bi yandan beklerken geçmiyor. sonra bekliyorsun sonuç hüsran, can yanması başladı iyice.bakalım tabi allahımdan ümit kesilmez yine de sabırsızlıkla bekliyoruz:)))
inş canım çok sağol, bilmiyorum ki dr da birşey demedi koruun korunmayın diye, gerçi çarşamba görüşeceğiz ama ben araştırıyodum şimdiden, sanki korunmasamda olabilir, genelde o ay hamile kalınmış ve gebelikte sıkıntı olmamış.bu şans değerlendirmek istiyorum açıkçası ve inş onlar kadarda şanslı olmayı umut ediyorum.sen olsan ne yapardın ? dr korun derse korunurum herhalde, riske de atmak zor.vicdan azabı var sonrasında çünk.
haklısın canım elimizden geleni yapalımda gerisi allahtan.inş hepimizin haberleri tek tek gelirde şu topiği kapatırız yazın ya.Allah iyilik versin evet pazartesileri sendromluyuz hep :)
hayırlı olsun sünnetiniz canım. valla şimdiden uyuyorum ama öyle planlı değil. mecburiyetten. bu aralar çok uyuyuyorum, bahar yorgunluğu mu nedir artık...kızlar çok saolun taktikler için sünnet temennileriniz için. şimdi yiğit kucağımda. 5 saattir uyumuyoruz. bitap haldeyim artık.hatta dün gece 1 de yatıp 4 de kalktı kalkış o kalkış. 5 er dakika uyuyo kalkıyo. bakalım ne zaman pes edecek. ben hepinize teşekkür ediyorum. tavsiyeleri worde kopyalayıp masaüstüne attım. bebek uyuruyumaz bakacam tek tek. kıvranmaya başladı yine. bu arada söylemişmiydim bilmiyorum ama henüz hamile olmayan veya doğurmamış arkadaşlar, hani doğuranlar hep derdi ya şimdiden bol bol uyuyun diye evet uyuyun lütfeen benim yerimede uyuyun. ama gözünüz korkmasın her bebek aynı değil. kuzenim emzirip yerine koyuyo 4 saat çıt yok. o sırada yemek yapıyo temizliğine bakıo. ben annem olmasa açlıktan ölürüm yemin ederim. neyse çok şikayet etmiyeyim yinede oğlumu çoook seviyorum. o gazını çıkartsa rahatlasa ben uyumasamda kendimi dinç hissediyorum ama diğer türlü halim yamangörüşmek üzere öptümm hepinizi
lonelines 3 rakamdan çift rakamlara geçmişsin 98 gün kalmış bebeğine kavuşmana ..:) Allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuştursun canım..zaman öyle çabuk geçiyorki canım..bakma geçmiyormuş gibi durduğuna bi bakmışsın günün gelmiş...Allahım isteyen herkese verir inşallah..kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim..herkes bu duyguyu tatsın inşallah..
hayırlı olsun sünnetiniz canım. valla şimdiden uyuyorum ama öyle planlı değil. mecburiyetten. bu aralar çok uyuyuyorum, bahar yorgunluğu mu nedir artık...
inşallah geçici bi süreçtir, alışma dönemidir. alışır elbet. düzene girer.
ya valla bana şimdi bunlar çok değişik geliyor. nasıl anlayacağız bakalım bebeğin gazı mı var, gazı mı çıktı. hiç bebek bakmışlığım falan da ayok. neyse alışırız elbet. Allah o günleri görmeyi kısmet etsin yeterki.
kittycim, senin dediğin pusete baktım. 6 aydan itibaren kullanım diyor, tam yatmıyormuş çünkü.
bir de face gördüm anakucağına bayıldım, yanılmıyorsam eğer markasını yazabilirim. o kadar çok bebek şeyi bakıyorum ki öğrendim:)bak bakalım doğru mu casaul activity rocker modeline benzettim çınarınkını.
biz şimdilik ana kucağı olan mama sandalyesi düşündüğümüzden, chicconun, ayrı bir ana kucağı almayı düşünmüyoruz. ama dediğim gibi insna baktıkça fikir değiştiriyor.
nuraycım, baktım yolladığına. kullanışlı duruyor ama hiç burda görmedim. üzerine araba koltuğu monte ediliyo demişsin. peki bebek büyüyünce?
sağol canım çok teşekkür ederim.
evet ikinci 3 ay çabuk geçti çalıştığım için. ilk 13 ay evde yatıyodum mecburiyetten, düşük tehlikem vardı, hiç geçmiyodu.
sana da Allah tekrar bu duyguyu yaşatsın inşallah tez zamanda.
benden 17 gün öndesiniz:)evet bbizde bugun Osmaniye plakasiyla basladik cok sukur 81...
benden 17 gün öndesiniz:)
canım çalışmayı bıraktım yazmıştın geçenlerde. ne iş yapıyodun sen?
daha önce işinden bahsettiğini hatırlayamadım. hep günlerin aklımda kalmış. maşallah sen epey misafir ağırladın hamileyken. hala alıyo musun?
bende o inançtayım inş canım, ama bencde üzgün ifade koymaya.senin için şuanda içme bi umut doğdu valla.inş son sat martta kaldı :)candaşım inşallah temiz çıkacak inanıyorum. bat 7 nisan(
chnb ablacım nasılsın? şafak 5((
günlükcüm amin canım benim. öpüyorum o güzel kızını:)))
bencede çok etkilemez herhalde, inş uğurluda gelir canım çok sağol ya.sizde çift rakamlara düşmüşsünüz, şükürler olsun bugüne.nerden nereye :) inş yakında doğacak biz teyzeleride uzaktan seveceğiz :)canım ben olsam ben de senin gibi düşünürdüm. zaten ilaç, röntgen ışını vesaire benim bildiğim adet tarhinin geçene kadar etkilemiyormuş. doğal olarak korunuyorsun yani bilmediğin için hamile olup olmadığını. günün geçtikten sonra yaptığın şeyler zararlı.
inşallah iyi gelir bu ay hamiş olursun, belki vesilen olur.
maşallah ya çok az kalmış :) inş anneninde vize işi kolayca hallolurda gelir yanına, ondan sonrası sana vız gelir :)evet bbizde bugun Osmaniye plakasiyla basladik cok sukur 81...
aaaaaaaaaaa cnb hamileymişsinnn. çok sevindim yaaa. Allahım n güzel haber aldım uzun zamandır bu topikten yaaa.hadi bakalım kızlar devamı gelsin. bakmayın siz benim uykusuzluktan kolikten yakınmama. ne olursa olsun hayatımın en güzel anları diyebilirm. Allahım isteyen herkese yaşatsın. ne kadarlık şimdi ne zaman öğrendin ben geçmiş okuyamadan tesadüf gördüm hamile olduğunu. kendini nasıl hissediyosun. gerçi deneyimlisin annesin sen ama olsun her biri ayrı bi heyecan. tekrar tebrik ederim. bu arada taktiklerini sevdim. göğsüme yatırdığımda çok rahatlıyo. kalp sesimi duyuyo bi yandanda ağzında emzik ohh bi rahatlıyoki sorma. ama o pozisyona getirip sakinleştirene kadar ağlamaktan nefesi kesiliyo. her metodu deniyorum. böyle böyle büyüyecek napalım. tekrar tebrik eidyorum seni. çok sevindim yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?