sağol canım çok teşekkür ederim.
evet ikinci 3 ay çabuk geçti çalıştığım için. ilk 3 ay evde yatıyodum mecburiyetten, düşük tehlikem vardı, hiç geçmiyodu.
sana da Allah tekrar bu duyguyu yaşatsın inşallah tez zamanda.
evet bbizde bugun Osmaniye plakasiyla basladik cok sukur 81...
Günaydın laleceim şükür kavuşturana ..nasılsın canım ne var ne yok..geldimi kırmızılar..benim eğer kürtaj günü ilk adet tarihi kabul edilirse normalde bugün adet olmam gerekiyordu..hala gelen giden yok..hiç bi belirtide yok..bakalım ne zaman gelcek halam
Denizlalesi, canım ne güzel bilgiler vermişsin öyle, bizler için çok erken ama olsun.adetinde gelmiş, hayırlı olsun ve de bol umut inş...
Sezencim, sen nasılsın canım ? adetin darısı sana inş ardından uzun bi sürede adet görmezsin :) gerçi koruncaktın sanki biraz ama ?
günlük, selam canım.nasılsın ?kardeşim yarın okula başlıyor, asker göndermekten farklı biraz ya.korkular var bundan sonra hayat hep diken üstünde geçecek galiba.onla ilgili en buruk ve güzel temenni, allah emekliliğini sağlıkla nasip etsin demeleri.annemleri gördükçe anne baba olmak zormuş diyorum.neden anlattım valla bilmiyom :))
nilde, canım şükür çok iyiyim :) bende aynısını dedim eşime :) şimdi bi idrar kabı bul, hergün aynı saatte ( ilk idrar hariç) idrarı yap.çubuğun çigilerinin bulunduğu tarafı mavi göstergemi ne vardı işte o yere kadar , çubuğu idrarını yaptığın kaba sok. biraz bekle.çizgiler kızaracak.2 çizgide aynı koyulukta olunca yumurtladığın gündür, eşini odaya çek :)
ya valla sizleri gördükçe doğum öncesi ve sonrası araştırmaya gidiyorum arkadaşlar ya.göğüs çatlaklarına iyi gelen bişey daha buldum,karbonatlı su...emzirdikten sonra ve önce meme onla temizlenecek kurumaya bırakılacakmış.ilk 2 hafta yapılırsa acı en az şekilde atlatılırmış.bir blog sahibi tecrübe etmiş.ben şimdi bunları size diyorum kesin kendime kısmet olursa hatırlamam bile.belki kızlar yazmıştır ama bende yazmak istedim.
nillde yoğun ama iyi olmana sevindim.. bahsettiğin testi ben bilmiyorum ama kullananlardan faydalanacaksın eminim..çok faydalı olduğu kesin
gunluk sen nasılsın, nasıl gidiyor? evet canım zaman çabuk geçiyor.. hayırlısıyla bakalım, bundan sonra ne olacak
süpersinnnnnnnn:))) kuzum güldürdün beniiiiiii napıyosun canım benimmmmmmm
bende o inançtayım inş canım, ama bencde üzgün ifade koymaya.senin için şuanda içme bi umut doğdu valla.inş son sat martta kaldı :)
bencede çok etkilemez herhalde, inş uğurluda gelir canım çok sağol ya.sizde çift rakamlara düşmüşsünüz, şükürler olsun bugüne.nerden nereye :) inş yakında doğacak biz teyzeleride uzaktan seveceğiz :)
maşallah ya çok az kalmış :) inş anneninde vize işi kolayca hallolurda gelir yanına, ondan sonrası sana vız gelir :)
günlük, bebek arabalı bisiklet süper :)
günaydın kızlar nasılsınız ?
günaydın canımmm.. evet şükür kavuştuk..fırsat buldukça bakayım diyorum.. bende tam ondan bahsedeyim diyordum.. bu sabah olmuş kırmızılar..
bi sevindim bi sevindimbenim 1 hafta önce olması gerekiyordu ama, ötekisi bitmemişti ki bu gelsin.. ama sancımda var ya.. hadi darısı sana olsun canım, olursun olursun merak etme.. bugün yarın olur
kızlar hepinize merhaba
topiğe giremiyorum kızlar çok yoğunummmm kusuruma bakmayın.muhasebeciyim ya ay sonu ay başı bizim işler çok yoğun
chnb canım benim adetim belli değil kürtaja kadar çok düzenliydi hep 28 günde olurdum hiç şaşmazdı kürtajdan sonra değişti.bu ay 27.günde oldum 68.50 tl aldım 30 ovulasyon+15 gebelik testi var ama ben nasıl kullanacağım bilmiyorummmm((sen nasılsın bu arada hamile bayan nasıl gidiyorrrrrr:)))))
minikler kuzum inşallah ovulasyon testi banada uğurlu gelir öpüyorum seniiiiii
sezencim canım çok sağol ben senin resimlerini göremedim amaaaa.canım evlilik yeni ama yaş geç o yüzden acelem kuzummmm
nuraycımmmm çok ama çokkkkk yoğunummmm allah iş yorgunluğu versin sağlık sorunu vermesinde.bin şükür halimize canımmm
hellocum canım bende öyle yapıyorum.9.günde başlıyoruz çalışmalara 17.günde bitiriyoruz.eğer bende geç yumurtluyorsam sorunu bulduk demektir canımmm.
candaşımmmmm biz hiç yabancılık çekmeyiz deseydinnn:))))nasılsın kuzummmm iyimisin ağrıların geçti dimiiiii tatlımmmm
hilalim canımmmmm nasılsın kuzummm inşalalh gelmezlerde kırmızılar bir göbek daha atarızzzzz
günlük sen nasılsın canımmmmm nasıl gidiyorrrrrr
kızlarrrrr siizzz nasılsınızzzzzz öpüyorum hepiniziiiiii canlarımmmmm
bu arada benim testler geldi napcammmmm ben şimdiiiiii:))))
hangisine güldün ki :) napıyım bende canım müziğin dibine vuruyorum kulaklık buldum :)) sen nasılsın az hafifledi mi işin ?
hadi gözün aydın canım benim. bikaç ay daha ol adet sonra bi sebeple olama inşallah:)))sezencim bugün yarın senin de olur canım stres yapma.
inş canım o ballar gerçek olur, yıkılmayacak inş o dağlar :)canım benim ağzından bal damlıyor inşallah. ahhhhh bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır:)))))
lone, nuray, günlük ne mutlu size son döneme girdik ha ne güzel. su gibi aksın bu 3 ay da:)))
doğrudur lalem :) hatırlatırsınız inş hepimiz birimiz için tabi :) nasılsa parayla değil sırayla :)) keyifler acayip yerinde, açtım karmateyi son se horon :)) ohh dünya yansa umrumda değil yani şuan :)) sen nasılsın ? ne var ne yok ?Candaşım başa gelince hereyi öğreniyoruz canım yaa.. karbonatlı suyu duymuştum ama hiç denemedim. krem kullanmıştım ben. öğrendiklerimizi unuturuz desek bile inan hafıza canlanıyor.. herşey hatırlanıyor kısmen bile olsa.. merak etme kıss.. sana hatırlatırız bize verdiğin bu engin bilgileri .. hepimiz birimiz içinn, dimii:13:
nasılsın keyifler yerinde inş?müzik takılıyorsun hıı.. ohh en iyisi
hilalim sen n'apıyorsun? nasılsın?
cancanım canım geçmişler olsun rahim filmini de çektirdin rabbim şifasını versin inşallahh bebişler dolsun karnın sonra kolların ben giremiom yine aşırı yoğunluk var ay sonu hesaplar kitaplar canım tefriciyeler toplam kaç oldu bana rakam yazarmısın ona göre üstünü tamamlayayım dua eden etmeyen herkesden allah razı olsun bir isteyen bin güzellik kazansın kalbiniz hep ferah olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?