- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.541
ne güzel söylemişsinn öyle hilalim.. ne tatlı bir dilek olmuş..hadi hayırlısı bakalım
sende gün sayıyorsun sanırım..bat ın yaklaşmıştır..hadi mutlu sona gidelim inşş
kuzum sağol allah razı olsun herkesten 1214 tane eksik var onuda annemle ben okuruz rabbim dualarıızı duysun inşallahh kız içersi temizlendi senin koş kocanın yanına süpermenler yumurtayla buluşsun aaa benim hint bülbülüm doğum yaptııııııııııı:)inş canım o ballar gerçek olur, yıkılmayacak inş o dağlar :)
doğrudur lalem :) hatırlatırsınız inş hepimiz birimiz için tabi :) nasılsa parayla değil sırayla :)) keyifler acayip yerinde, açtım karmateyi son se horon :)) ohh dünya yansa umrumda değil yani şuan :)) sen nasılsın ? ne var ne yok ?
çok saol canm inş hepimizn göbişleri dolsun senin bat ne zman ? tefriciyeleri yazıyorum canım..
atlas - 600 tane
minicik umut - 400 tane
hilal - 400 tane
candaş - 400 tane (bitti)
chnb - 400 tane
lonelines - 400 tane
nilde - 300 tane
fatma - 200 tane
kıtty - 130 tane
NAZLIM..tez zamanda kabul görsün duaların inş..
ben kaçırdım bana kısmet olmadı ama.. :S Allah kabul etsin canım
Candaş sonrasında kime okunacak.. o zamana kadar bende temizlenmiş olurum ,okurum..
allah kabul etsin canım, sanırım bu hata biter gibi.evet ya iiçim gidiyo sorma hazır durum müsaitken benim ne işim var burda değil mi :) inş gelince kaçırmayız o kısa sürede bebeklerimiz gelir inş.ooo anane olmuşuz :)) allah bağışlasın hint bülbüllerini, izledinmi yumurtadan çıkışlarını ?kuzum sağol allah razı olsun herkesten 1214 tane eksik var onuda annemle ben okuruz rabbim dualarıızı duysun inşallahh kız içersi temizlendi senin koş kocanın yanına süpermenler yumurtayla buluşsun aaa benim hint bülbülüm doğum yaptııııııııııı:)
hangisine güldün ki :) napıyım bende canım müziğin dibine vuruyorum kulaklık buldum :)) sen nasılsın az hafifledi mi işin ?
nildem canım benim inşallah gelmeler bakalım bekliyoruz. bu arada testler gelmiş. candaşım anlatmış nasıl kullanıldığını. aynı koyulukta çift çizgi görene dek devam teste. görünce de:)))) uğur getirsin inşallah.
nillde çok sağol canım yaa. ewt iş başındayım şuan.. benim bi dr muayenem olacak,o zaman doktor ne diyecek bakalım..korunma süreciyle ilgili bana bi süre belirtmedi doktorum.. çünkü o sorduğunda; hemen düşünmediğimi söyledim. korkuyorum ya.. inan bi yanım ne kadar çok istesede, bi yanım da hiç yanaşamıyor bu fikre.. hala duygu karmaşası yaşıyorum sanırımyani bu duruma henüz hazır değilim sanırım.. inş sizler tez zamanda kavuşursunuz da bende arkadan gelirim.. kendimi daha daha iyi hissetmem gerekiyor galiba:44:
1214 ü dağıttım ben 500 annem 100 ben 100 arkadaşım 14 kardeşim :)500 de arkadaşımın annesi oh şükür bitti kızlar önümüzdeki hafta cuma gününe kadar okuyabilirseniz çok mutlu olurum 13 nisana kadar tekrar allah razı olsun
canımmmmm hazır değilsen dediğin gibi bekle biraz.hem psikolojın hemde bedenin tam hazır olmalı bu arada işlere yoğunlaşır kafanı rahatlatırsın.ben bekleyemedim ben beklesem yaş beklemiyorrrrrr(((
inşallah canımmmm benimmmmm.gelmiycekkkkkkkk inşallahhhhhhhhhhhhh kırmızılarrrrrrr. kırmızılar hilale gelmeniz yasakkkkkkkk kış kış gidin 9 ay sonra gelinnnnnnn.öpüyorummmmmm hilalimmmmm
hilalim geçer geçer.. az kalmış..
neler hissediyorsun?
söylediğinde haklısın canım.. ilk gebeliğimde bile, kucağıma alana kadar diken üstünde hissettim kendimi(bir sıkıntı yaşamamama rağmen,kötü tecrübem olmamasına rağmen)
şuan ki söylediklerim, olayın sıcaklığı ve tazeliğinden sanırım..
neler hissetmiyorum ki canım. içim pır pır sanarsın hamileyim:)heyecandan öleceğim. ben 3 ay korundum canım. korunma süresi insanı hem fiziksel hem psikolojik olarak hazırlıyor canım. bikaç ay geçsin hayırlısıyla herşey daha güzel olacak emin ol. deli gibi yanacaksın bebişimi istiyorum diye:)))yandığın zamanlar çabucak gelsin ve bekletmesin inşallah.
az öncekileri yazarken aynı şeyi düşünmüştüm.. bi kaç ay sonra müjdeli haberlerle çıkarmışım.. aklım gel git olur hani
heyecanlı bir bekleyişte olduğun için, için pır pırr olur tabiki..hiç daha öncesinden hissettiğin erken bir belirtin varmı diye sormuştum..
şimdilik son adetin olsun inşş hilalimmm..
saol canım. ben de aynı. doğumdan öyle korkardım ki hamile kalmadan önce. canım tatlıdır biraz:) hamile kaldığım an sağlıcakla doğsun da çekeriz acısını dedim. hele bir de kaybettikten sonra dedim ki keşke kucağıma alabilseydim de herşeyi çekerim.mide bulantılarımdan şikayet ediyordum. şimdi öyle kızıyorum ki. halbuki bebeğim bulantılarla kendini hissettiriyormuş kıymetini bilememişim.şimdi en ufak bi bulantıda elim karnıma gidiyor,meleğim aklıma geliyor. inşallah canım burda güzel haberleerimizi paylaşırız en kısa zamanda. o yanlızlık hissi bende de var. iki kişi olmuştuk halbuki(((
günaydın canımmm.. evet şükür kavuştuk..fırsat buldukça bakayım diyorum.. bende tam ondan bahsedeyim diyordum.. bu sabah olmuş kırmızılar..
bi sevindim bi sevindimbenim 1 hafta önce olması gerekiyordu ama, ötekisi bitmemişti ki bu gelsin.. ama sancımda var ya.. hadi darısı sana olsun canım, olursun olursun merak etme.. bugün yarın olur
kızlar hepinize merhaba
sezencim canım çok sağol ben senin resimlerini göremedim amaaaa.canım evlilik yeni ama yaş geç o yüzden acelem kuzummmm
günaydın çıtır kızlar...
deniz lalesi ve sezen, nede çabuk geçiyor günler siz ilk adet günlerine gelmişsiniz bile bundan sonra umut dahada dolsun canlarım içinize ben öyle hissetmiştim ve hemen başlamıştık çalışmalara...inşallah sıkıntılarınız biraz olsun hafiflemiştir...
Sezencim, sen nasılsın canım ? adetin darısı sana inş ardından uzun bi sürede adet görmezsin :) gerçi koruncaktın sanki biraz ama ?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?