Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzel söylemişsinn öyle hilalim.. ne tatlı bir dilek olmuş..hadi hayırlısı bakalım
sende gün sayıyorsun sanırım..bat ın yaklaşmıştır..hadi mutlu sona gidelim inşş

sağol canım benim iyiyim bende. evet 4 gün var bakalım. inşallah canım inşallah sabırsızlıkla bekliyorum yine geçmiyor günler tabi( korkularından bahsetmişsin canım benim. ama bu korku üzerinden bir yıl geçse de korkacağız hamile kalmaktan yeniden aynı şeyleri yaşar mıyız diye. hatta hamile kalıcaz bebişmizi sağlıcakla kucağımıza alana kadar da devam edecek. allahım istedikten sonra ol dedikten sonra ne bahane canım. allahım hakkında hayırlısını versin.uygun zaman ne zamansa o zaman olsun.

hilalim geçer geçer.. az kalmış..
neler hissediyorsun?

söylediğinde haklısın canım.. ilk gebeliğimde bile, kucağıma alana kadar diken üstünde hissettim kendimi(bir sıkıntı yaşamamama rağmen,kötü tecrübem olmamasına rağmen)
şuan ki söylediklerim, olayın sıcaklığı ve tazeliğinden sanırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzum sağol allah razı olsun herkesten 1214 tane eksik var onuda annemle ben okuruz rabbim dualarıızı duysun inşallahh kız içersi temizlendi senin koş kocanın yanına süpermenler yumurtayla buluşsun aaa benim hint bülbülüm doğum yaptııııııııııı:)

1214 ü dağıttım ben 500 annem 100 ben 100 arkadaşım 14 kardeşim :)500 de arkadaşımın annesi oh şükür bitti kızlar önümüzdeki hafta cuma gününe kadar okuyabilirseniz çok mutlu olurum 13 nisana kadar tekrar allah razı olsun

NAZLIM..tez zamanda kabul görsün duaların inş..
ben kaçırdım bana kısmet olmadı ama.. :S Allah kabul etsin canım

Candaş sonrasında kime okunacak.. o zamana kadar bende temizlenmiş olurum ,okurum..

NAZLIM..tez zamanda kabul görsün duaların inş..
ben kaçırdım bana kısmet olmadı ama.. :S Allah kabul etsin canım

Candaş sonrasında kime okunacak.. o zamana kadar bende temizlenmiş olurum ,okurum..

canım saolasın allah razı olsun benimki 13 nisanda biterse benden sonra mincikumuttaydı sıra sanırım yanlış bilmiosam allahım kabul etsin inşallahhh

esrammm iyiyim kuzum sen nasılsınnnnn bebişler nasıl iyiler inşallahh

allah kabul etsin canım, sanırım bu hata biter gibi.evet ya iiçim gidiyo sorma hazır durum müsaitken benim ne işim var burda değil mi :) inş gelince kaçırmayız o kısa sürede bebeklerimiz gelir inş.ooo anane olmuşuz :)) allah bağışlasın hint bülbüllerini, izledinmi yumurtadan çıkışlarını ?

deniz_lalesi, canım bende ondan sonraki sıralamayı bilmiyorum tam, hak geçmesin bekleme süresine göre okuyalım sonra doğumlara yetiştirelim diye düşünmüştük.minicik umut olabilr ama nazlımın dediği gibi, yada hilal.soralım kızlara ? kızlar sıra kimde şimdi ?

hangisine güldün ki :) napıyım bende canım müziğin dibine vuruyorum kulaklık buldum :)) sen nasılsın az hafifledi mi işin ?

candaşımmmm kocanı odaya çek demişsin ya ona güldüm sen artvinliydin dimi kardeşimin eşide trabzonlu çok severim ben oraları ayrıcaaaaaa horon tepmeyide öğrendimmmmm:))))))

Nazlım,kuzum senden sonra sırada bekleyen başka birilerine dua edelim.Ben korunuyorum kuzum.Dualarınızı günü geldiğinde isteyeceğim İnşallah.

inşallah canımmmm benimmmmm.gelmiycekkkkkkkk inşallahhhhhhhhhhhhh kırmızılarrrrrrr. kırmızılar hilale gelmeniz yasakkkkkkkk kış kış gidin 9 ay sonra gelinnnnnnn.öpüyorummmmmm hilalimmmmm

canımmmmm hazır değilsen dediğin gibi bekle biraz.hem psikolojın hemde bedenin tam hazır olmalı bu arada işlere yoğunlaşır kafanı rahatlatırsın.ben bekleyemedim ben beklesem yaş beklemiyorrrrrr(((

canımmmm süre çok iyi olduuuu adet oldum ya okuyamamıştımmmm bitiririm o zamana kadarrrrrrr öpüyorummmmmm

canımmmmm hazır değilsen dediğin gibi bekle biraz.hem psikolojın hemde bedenin tam hazır olmalı bu arada işlere yoğunlaşır kafanı rahatlatırsın.ben bekleyemedim ben beklesem yaş beklemiyorrrrrr(((

doğru diyorsun.. psikolojik olarak hazır olmak gerekiyor.. ben henüz o evre de değilim yani..

inş nilldecim dileyen herkes muradına erecek.. tez zamanda göbüşşleninn inşşşş

inşallah canımmmm benimmmmm.gelmiycekkkkkkkk inşallahhhhhhhhhhhhh kırmızılarrrrrrr. kırmızılar hilale gelmeniz yasakkkkkkkk kış kış gidin 9 ay sonra gelinnnnnnn.öpüyorummmmmm hilalimmmmm

ay canım hadi sözünü dinlerler inşallah. ben de çok öpüyorum.

neler hissetmiyorum ki canım. içim pır pır sanarsın hamileyim:)heyecandan öleceğim. ben 3 ay korundum canım. korunma süresi insanı hem fiziksel hem psikolojik olarak hazırlıyor canım. bikaç ay geçsin hayırlısıyla herşey daha güzel olacak emin ol. deli gibi yanacaksın bebişimi istiyorum diye:)))yandığın zamanlar çabucak gelsin ve bekletmesin inşallah.

az öncekileri yazarken aynı şeyi düşünmüştüm.. bi kaç ay sonra müjdeli haberlerle çıkarmışım.. aklım gel git olur hani

heyecanlı bir bekleyişte olduğun için, için pır pırr olur tabiki..hiç daha öncesinden hissettiğin erken bir belirtin varmı diye sormuştum..
şimdilik son adetin olsun inşş hilalimmm..

valla canım geçen ay da belirtiler yaşamıştım olmadı( o yüzden mümkün oldukça kendimi dinlememeye çalışıyorum ancak bel ve kasık ağrılarım var. kistten kaynaklanıyor olabilir. bakalım tatlım inşallah ya inşallah.

* Üüzülme cnm Rabbimizden en hayirlisini dilee yine olur ins bende cok uzuldum görunce sevincten ucmusdum ins o duyguyu Allahim olmayanlarida yasatsin ve bizede tekrar yasatsin ins amin
dok.dedi bana 3 ay bekle suan benim adetim düzenli gelmiyor cunki dogal dusuk yaptigimdan dolayisi o yuzden 3 ay beklicekmisim duzenli olursa tekrar sanirim Hamis kalma sansim var
Allhim herseyin hayirlisini versinnn

iyi iyi gözün aydın canım..darısı bana gözüm yollarda ama hiç bir belirti yok..
kızlar hepinize merhaba

sezencim canım çok sağol ben senin resimlerini göremedim amaaaa.canım evlilik yeni ama yaş geç o yüzden acelem kuzummmm

canım eşim resim koymam konusunda biraz hassas o yüzden face e resim koymuyorum...ama özelden resmimi koyarım inş. senin için:)
37 yaş çok geç değil aslında bir tanıdığımız burada 45 yaşındaydı yeni doğum yaptı...ama tabii ki hamile kalma olasılığı git git dediğin gibi düşüyor...stres yapma inş. olacak bundan emin ol:)

ya geldikte daha gelen giden yok bekliyoruz bakalım..vücut yeni yeni toparlanıyor heralde..demir hapımda bitmek üzere..
Sezencim, sen nasılsın canım ? adetin darısı sana inş ardından uzun bi sürede adet görmezsin :) gerçi koruncaktın sanki biraz ama ?
.

iyyim canım bugün balkonla uğraştım biraz..menekşe ve şebboy ektim saksılarıma bakalım çıkacakmı..:)
sen nasılsın?
bu arada perşembe doktor randevum var bakalım istediğm testleri yapacaklarmı?şu testleri bi yaptırayım ne olduğunu anlayayım hemen başlıcam çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…