Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım çok yakınız 3ümüzde. hayırlısıyla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza.
eşim 8 aylık doğmuş benim. korkmuyor değilim doğrusu. o da diyo ki annem beni rahat tutmamıştır orda da ondan çıkmışımdır diyo. mutfağa bi girer saatlerce çıkmaz kendisi, çok da titizdir. Allah vakitli hayırlı doğumlar nasip etsin herkese.

yeni hamileleri göremedim. nasıllar?chnb ve minikler nasılsınız?

hilalcim, az kalmış inşallah gelmez kırmızılar.

candaş, yarın sonucu alcan, meraktayız. yazarsın.
deniz lalesi, hilalin dediğin gibi korkma canım. yani korku yüzünden bekleme. çünkü eninde sonunda o stresi yaşayacaksın, bebek doğana kadar.

canım benim ağzından bal damlıyor inşallah. ahhhhh bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır:)))))

lone, nuray, günlük ne mutlu size son döneme girdik ha ne güzel. su gibi aksın bu 3 ay da:)))
sagolun kizlar guzel dilekleriniz icin opuyorum

candasim ben niye kacirdim ya nazlininkini anlamadim diger topiktende cuz almistim .. nazlininkini arada kaynattim galiba .. hakkini helal et nazli.. insallah diger arkadasa okurum .. burarada sasol candasim ins annem gelir rahat ederiz opuyorum

Son düzenleme:
Lonelines, canım iyiyim ben ama bu iğneler beni mahfediyor eşim yapıyor ama çok canım yanıyor dün akşam ağladım resmen. Kendime yapamam canım ben. Sen ne yapıyorsun?Oğlanın ödevleri de yoruyor. Yarından itibaren özel ders verdiriyoruz inşallah işe yarar...

Deniz Lalesi adet olmuşsun hayırlı olsun canım.Hazır hissedincegelsin bebişin...

Nilde ben marketten şeffaf bardak aldım 10 lu. Her gün 16.30 da yapıyordum, 10. gün başladım canım...

Hilal şafak azalmış....

Diğer kızlar da iyidir inşallah...

mrb arkadaşlar nasılsınız?

4-5 gündür yazamıyorum.kötüyüm mide bulantıları başladı.şikayet etmiyorum kesinlikle iyiye işarettir inşallah.hiç bişeyden tat almaz oldum ama ne bilgisayar ne tv ne okul nede ev öyle uyusam ama uykumda bile bulanıyo gibi.bugün dr ye gittik kesemizi gördük ama kalp atışlarını duyamadık henüz 6 haftalık olmuştuk haftaya tekrar gidicez inşallah duyarız hayır dualarınızı eksik etmeyin ne olur.hafta sonu arkdaşlar gelmişti bir tanesi ikinci çocuğa hamile yeni öğrenmiş bikaç gün olmuş nasıl seviniyo planlar yapıyo allah tamamına erdirsin inşallah ona bakınca çok imrendim hamile olmama rağmen herşeye bi şüpheyle yaklaşıyorum ileriye yönelik çok plan yapamıyorum ilk tecrübenin kötü sonuçlanmasından olsa gerek..

hilal şafak az kalmış canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah..

candaş şükür kurtulmuşsun test röntgen telaşından hayırlı sonuçları olur inşallah..

chnb abla sen nasılsın iğneler için allah kolaylık versin.

günlük güzel kızların güzel annesi gezmelere devam mı:)

nildecim testlerin hayırlı olsunn:) çalışmalarda da başarılar dilerim cnm:)

denizz özlettin uzun süredir yoktun sanırım.kırmızılar gelmiş hayırlı başlangıçlar olsun inşallah..

nuray paşa annesi günler azalmış allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin hepinize hepimize inşallah..face ekledim sizleri ama bakamadım pek ama hepiniz çok güzel görünüyosunuz gerçekten biraz kendime geleyim bakıcam

hello çıno cino nasıl bi ara kilolardan bahsedildi ama takacak kadar kilon yok be güzelim annelik kilosu birazcık o da kiloların en güzeli.

unuttuğum varsa özürr.iyi geceler. öpüldünüz..

candaşımmmm kocanı odaya çek demişsin ya ona güldüm sen artvinliydin dimi kardeşimin eşide trabzonlu çok severim ben oraları ayrıcaaaaaa horon tepmeyide öğrendimmmmm:))))))

:)) çek ama unutma :)) artvinliyim canım, damadınızla hemşehri sayılırız :)) oo ne güzel öğrenmişsin horonu filan, inş birgünde beraber horon teperiz :) chnb yi alırız :)

canım inş testlerin çok iyi çıkacak, çiçeklerin inş çok sağlıklı çıkarlar, sende gördükçe sevinirsin :) bende iyiyim bugün dr a sonuçları göstereceğim.inş iyidir :)
çok sağol canım, yazcam sonucu mutlaka, sen nasılsın ? inş bebeğiniz tam vaktiyle doğar canım ya :)
hakikaten arada kaynamış, dalgınlığına gelmiştir muhtemelen... olsun ya, diğer arkadaşa okursun.ben yazarım sana :)

çok sağol canım, seninde bulantılar başlamış.allah yardımcın olsun inş , kolayca geçsin gitsin.evet maalesef duygularımız bastırılmış şekilde yaşanıyor ama inş doğsun bizde ı zman yaşarız duygularımızı.birde vakit ilerlesin ister istemez o heyecan başlayacak eminim :)

günaydın kızlar...

datlum, chnb ablacım, lonelinesscim.. çok sağolun kızlar.. adet bitsin doktoruma gideyim, hayırlısıyla önüme bakayım..
Loneliness sen nasılsın, keyifler nasıl? ağırlaşmışsındır .. en ufak bişeyde bel ağrısı olabiliyor, bu zamandan sonra.. kendine iyi bak, yorma kendini

chnb ablacım, datlum kendinizden haber verin yaaa.. nasılsınız?? çiçeği burnunda anne adayları..kendinize iyi bakın

sezenim her an olabilirsin canım.. bende de hiç belirti olmadı eskisi gibi.. birden oldu yani..
doktor muayenen var sanırım.. hadi kolay gelsin canım sana

günaydın herkese, nasılsınız kızlar ?

denizlalesi, selam canım nasılsın ?

günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım benimmmm gördüm resimlerinizi çok tatlısınız ikinizde öpüyorummmmmm o minik kuzuyuuuuu.evet doktorlarda söylüyor geç diil diye ama dediğin gibi yaş her konuda risk gebeliktede riskli amannnnn ne biliyim işteeeee sağol bitanemmmmm

canımmmm bende öyle yapmayı düşünüyorum eşime bardak siparişi verdim:))) o bendende daha meraklı çıktı kullanma talimatlarını okudu anlattı bana gerçi ben daha önceden okumuştum ama hevesini kırmak istemedim:)))) bende akşam 8.30 gibi yapmayı düşünüyorum işten 8 de çıkıyorum ya( hadi bakalım hayırlı olsun sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun?

günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

İyi ki doğdun Nazlımm..Nice mutlu yıllara canım.Seneye doğumgününde 3 kişi kutlamanız dileğiyle

sağol canım inşallah bu ay tutarrrrrr:))))sen nasılsın bulantının olması bencede iyi ben bu konuda senin gibi düşünüyorummmm bulantı olması bebeğin iyi olduğu gibi geliyor bana belki saçma ama:)))benim hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı doktor ve tanıdıklar herkesin bünyesi bir değil o yüzden bulanmıyodur dediler üstüne bide bebeğimin kalp atışları durunca ((( amannnn neyse boşverrrr annemin bana hamileliğnde hiç bulantısı olmamış ama bak ben burdayımmmm bizimkisi yaşadığımız korkular olabilir.sen böyle şeyleri düşünme keyfine bak tatlım benimmmm inşallah bu sefer sonuna kadar gidip bebişini kucağına alacaksın kuzum.sen kendine dikkat et dualarım seninleeee her şey çok güzel olacak inan banaaaa öpüyorummmm

candaşımmmm nasılsınnnnn?tatlişkom damat değilllll gelinnnnnnn:)))) çekelim vallaaaaa amaaaaa ya unuttuysam sen hatırlatırsın kuzummmmmmm chnb nerelikiiiiiiii ben kaçırdımmı orayııııııı

tatlımmmmmm benimmmmm doğum gününnnnn kutlu olsunnnnnn iyiki doğdun iyiki varsın.inşallah bu bebeksiz son doğum günün olur seneye kucağında bebişinle üflersin mumlarıııııııııı öpüyorum seni kuzummmmm

hilalimmmmm kuzum sen nasılsınnnnn merak ediyorum seniiiiiii inşallah gelmeyecek kırmızılarrrrrr sen kalbini ferak tut kuzummmmm

günaydın herkeseeeeeeee
nazlım doğum günün kutlu olsun......
chnb abla hayırlı olsun kuzun:)çok sevindim..bak son akşam işe yaradı..eşinin sınavı başarısız geçti ama sen sınavı kazandın:)
candas filmi çektirmişsin..umarım sorun yoktur..korunacak mısın ..ben korunmuştum...
neden yoktum kısaca yazayım..geçen hafta denizliye gittiğimde hafif arabayı sürttürdüm eşimde ailemin yanında kızınca benim moralim acaip derecede bozuldu..sonra ben toparlanamadım..neyse sonra evimize döndük çalışma yapmamız lazım ben eşimin başında bekliyorum...ben sabah işe gideceğim eşim izinli.o yüzden gece yarısını bekledik neyse ben gene bekliyorum gelecek diye..sinirlendim iyi geceler dedim odaya gittim bekliyorumki gelecek aradan 15-20 dak geçti çok sinirlendim zaten araba mevzusundan canım sıkkın..kızmak için içeri gittim bi baktım eşim bilgisayarda oyun oynuyo...ağzıma ne geliyosa söyledim...o kadar çok sinirlendim ki..ağlama krizine girdim..hayatımda ikinci kez böyle oldum..ondan sonra toparlanamadım..evde ki modemde sorun vardı evden giremedim..okulda hiç müsait olmadı..zaten kendime anca geldim...o yüzden yazamadım kızlar...
hilal az kalmış..umarım müjdeli haber verirsin bize..
görüşürüz kızlarrrrrrr

günlükcüm sen nasılsın tatlımmmmm fazla yorma kendiniiiii

miniklerrrrr nasıl gidiyor hamilelikkkkkk sende dikkat et kendineeeeee kuzummmmm sende inşallahhh sağlıklarla alacaksın bebişin kucağınaaa öpüyorummmmm

nurayyyyy,lonelinesssss tatlı hamilelerrrrr siz nasılsınızzzz dikkat edin kendinizeeeee sizler bizim umudumuzsunuzzz mutluluğumuzsunuzzz kuzular öpüyorummmm

hello sen nasılsın canımmm oğluş nasılll öpüyorum ikinizideeeeee

cezaaaa altta seni gördümmmm nerelerdesin tatlımmmm nasılsınnnn

minicikumut canım sen nasılsın senin korunma ne zaman bitecekkkkkk

deniz lalesi sen nasılsın canımmmm nasıl gidiyorrrr

kızlarrrr yarın göğsümdeki kist için doktor randevum varrrrrr heyecan yaptımmm dua edin banaaaa hepinizi öpüyorummmm

şunu yazmayı unutmuşum...annemlere gittiğimde bebek mevlüdüne gittim..mevlüdde moralim bozuldu..ordada ağladım herkes gördü bol bol bebek ve hamile görmek bana yaramadı....moralimi düzeltmek için öğrencilerimle ve öğretmen arkadaşlarımla öğlen araları bisiklet turuna çıkıyorum..tavsiye ederim herkese...

geçmiş olsun canım..umarım birşey yoktur...bunalım döneminden sonra iyiyim...sen nasılsın...

geçmiş olsun canım..umarım birşey yoktur...bunalım döneminden sonra iyiyim...sen nasılsın...

sağol canım inşallahhhh iyiyim tatlım işte idare ederr.canım bu erkekler hep böyleeee bende başına gidip çok defaaa ben yatıyorum geliyormusun gibi sözler söylediğim çok olmuştur insan kendini kötü hissediyorrrrr.ama diğer zamanlarda koşup hemen yanına gelmeyi biliyorlar.yaw lazım olduğunda nerdesiniz?boşver çok canını sıkma tatlım.bende yeni doğan bebek görmeye dayanamıyorum çok haklısın ama canını sıkmamaya çalış öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…