- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.561
evet canım çok yakınız 3ümüzde. hayırlısıyla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza.günaydın çıtır kızlar...
deniz lalesi ve sezen, nede çabuk geçiyor günler siz ilk adet günlerine gelmişsiniz bile bundan sonra umut dahada dolsun canlarım içinize ben öyle hissetmiştim ve hemen başlamıştık çalışmalara...inşallah sıkıntılarınız biraz olsun hafiflemiştir...
nuray ve loneliness, ayy kızlar yaa düşmüşüz biz ikili rakamlara:)) siz inşallah normal doğum yaparsınız birbirimize çok yakın olduğumuz için bakalım önce kimin bebeşini göreceğiz allahım herkeze sağlıkla kucağa almayı nasip etsin içindede bizlere canlarım...
ceza, en son ailesinin yanına gitmişti dimi...nerdesin canım merakettik seni?
evler çok soğuk ama dışarısı sıcak canım sadece dinlenmek istiyor:)) yemeğim var şükür...hergün yemek yapmak çok sıkıcı olmaya başladı ve ne yapacağını bilmemek..bazen eşim ayırım yapıyor kızımda ona bakarak bende yemem diyor bu halimle yemek yapıyorum bide beğenmiyorlar bir esip gürledimmi tamamdır:))yazın ne olsa yeniyor çabuk gelsede yaz bu dertte bitse...
candaş, günaydın...
chnb, dersin boş heralde günaydın caanım...
nilde, senide gördüm günaydın canım...
datlumm, dr a gittinmi? nasılsın?
minikler, ne var ne yok canım?
amin inş.canım..isteyen herkese versin inşallah..
nurayım bitirmişsin neredeyse üç aydan düşmüş artık..:)bi bakmışsın adana olmuş.hazırlıklar epey tamamlanmıştır artık..Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
sagolun kizlar guzel dilekleriniz icin opuyorumcanım benim ağzından bal damlıyor inşallah. ahhhhh bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır:)))))
lone, nuray, günlük ne mutlu size son döneme girdik ha ne güzel. su gibi aksın bu 3 ay da:)))
inş canım o ballar gerçek olur, yıkılmayacak inş o dağlar :)
doğrudur lalem :) hatırlatırsınız inş hepimiz birimiz için tabi :) nasılsa parayla değil sırayla :)) keyifler acayip yerinde, açtım karmateyi son se horon :)) ohh dünya yansa umrumda değil yani şuan :)) sen nasılsın ? ne var ne yok ?
çok saol canm inş hepimizn göbişleri dolsun senin bat ne zman ? tefriciyeleri yazıyorum canım..
atlas - 600 tane
minicik umut - 400 tane
hilal - 400 tane
candaş - 400 tane (bitti)
chnb - 400 tane
lonelines - 400 tane
nilde - 300 tane
fatma - 200 tane
kıtty - 130 tane
candaşımmmm kocanı odaya çek demişsin ya ona güldüm sen artvinliydin dimi kardeşimin eşide trabzonlu çok severim ben oraları ayrıcaaaaaa horon tepmeyide öğrendimmmmm:))))))
canım inş testlerin çok iyi çıkacak, çiçeklerin inş çok sağlıklı çıkarlar, sende gördükçe sevinirsin :) bende iyiyim bugün dr a sonuçları göstereceğim.inş iyidir :)iyi iyi gözün aydın canım..darısı bana gözüm yollarda ama hiç bir belirti yok..
canım eşim resim koymam konusunda biraz hassas o yüzden face e resim koymuyorum...ama özelden resmimi koyarım inş. senin için:)
37 yaş çok geç değil aslında bir tanıdığımız burada 45 yaşındaydı yeni doğum yaptı...ama tabii ki hamile kalma olasılığı git git dediğin gibi düşüyor...stres yapma inş. olacak bundan emin ol:)
ya geldikte daha gelen giden yok bekliyoruz bakalım..vücut yeni yeni toparlanıyor heralde..demir hapımda bitmek üzere..
iyyim canım bugün balkonla uğraştım biraz..menekşe ve şebboy ektim saksılarıma bakalım çıkacakmı..:)
sen nasılsın?
bu arada perşembe doktor randevum var bakalım istediğm testleri yapacaklarmı?şu testleri bi yaptırayım ne olduğunu anlayayım hemen başlıcam çalışmalara
çok sağol canım, yazcam sonucu mutlaka, sen nasılsın ? inş bebeğiniz tam vaktiyle doğar canım ya :)evet canım çok yakınız 3ümüzde. hayırlısıyla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza.
eşim 8 aylık doğmuş benim. korkmuyor değilim doğrusu. o da diyo ki annem beni rahat tutmamıştır orda da ondan çıkmışımdır diyo. mutfağa bi girer saatlerce çıkmaz kendisi, çok da titizdir. Allah vakitli hayırlı doğumlar nasip etsin herkese.
yeni hamileleri göremedim. nasıllar?chnb ve miniklernasılsınız?
hilalcim, az kalmış inşallah gelmez kırmızılar.
candaş, yarın sonucu alcan, meraktayız. yazarsın.
deniz lalesi, hilalin dediğin gibi korkma canım. yani korku yüzünden bekleme. çünkü eninde sonunda o stresi yaşayacaksın, bebek doğana kadar.
hakikaten arada kaynamış, dalgınlığına gelmiştir muhtemelen... olsun ya, diğer arkadaşa okursun.ben yazarım sana :)sagolun kizlar guzel dilekleriniz icin opuyorum
candasim ben niye kacirdim ya nazlininkinianlamadim diger topiktende cuz almistim .. nazlininkini arada kaynattim galiba .. hakkini helal et nazli.. insallah diger arkadasa okurum .. burarada sasol candasim ins annem gelir rahat ederiz opuyorum
mrb arkadaşlar nasılsınız?
4-5 gündür yazamıyorum.kötüyüm mide bulantıları başladı.şikayet etmiyorum kesinlikle iyiye işarettir inşallah.hiç bişeyden tat almaz oldum ama ne bilgisayar ne tv ne okul nede ev öyle uyusam ama uykumda bile bulanıyo gibi.bugün dr ye gittik kesemizi gördük ama kalp atışlarını duyamadık henüz 6 haftalık olmuştuk haftaya tekrar gidicez inşallah duyarız hayır dualarınızı eksik etmeyin ne olur.hafta sonu arkdaşlar gelmişti bir tanesi ikinci çocuğa hamile yeni öğrenmiş bikaç gün olmuş nasıl seviniyo planlar yapıyo allah tamamına erdirsin inşallah ona bakınca çok imrendim hamile olmama rağmen herşeye bi şüpheyle yaklaşıyorum ileriye yönelik çok plan yapamıyorum ilk tecrübenin kötü sonuçlanmasından olsa gerek..
hilal şafak az kalmış canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah..
candaş şükür kurtulmuşsun test röntgen telaşından hayırlı sonuçları olur inşallah..
chnb abla sen nasılsın iğneler için allah kolaylık versin.
günlük güzel kızların güzel annesi gezmelere devam mı:)
nildecim testlerin hayırlı olsunn:) çalışmalarda da başarılar dilerim cnm:)
denizz özlettin uzun süredir yoktun sanırım.kırmızılar gelmiş hayırlı başlangıçlar olsun inşallah..
nuray paşa annesi günler azalmış allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin hepinize hepimize inşallah..face ekledim sizleri ama bakamadım pek ama hepiniz çok güzel görünüyosunuz gerçekten biraz kendime geleyim bakıcam
hello çıno cino nasıl bi ara kilolardan bahsedildi ama takacak kadar kilon yok be güzelim annelik kilosu birazcık o da kiloların en güzeli.
unuttuğum varsa özürr.iyi geceler. öpüldünüz..
iyi iyi gözün aydın canım..darısı bana gözüm yollarda ama hiç bir belirti yok..
canım eşim resim koymam konusunda biraz hassas o yüzden face e resim koymuyorum...ama özelden resmimi koyarım inş. senin için:)
37 yaş çok geç değil aslında bir tanıdığımız burada 45 yaşındaydı yeni doğum yaptı...ama tabii ki hamile kalma olasılığı git git dediğin gibi düşüyor...stres yapma inş. olacak bundan emin ol:)
ya geldikte daha gelen giden yok bekliyoruz bakalım..vücut yeni yeni toparlanıyor heralde..demir hapımda bitmek üzere..
iyyim canım bugün balkonla uğraştım biraz..menekşe ve şebboy ektim saksılarıma bakalım çıkacakmı..:)
sen nasılsın?
bu arada perşembe doktor randevum var bakalım istediğm testleri yapacaklarmı?şu testleri bi yaptırayım ne olduğunu anlayayım hemen başlıcam çalışmalara
Lonelines, canım iyiyim ben ama bu iğneler beni mahfediyor eşim yapıyor ama çok canım yanıyor dün akşam ağladım resmen. Kendime yapamam canım ben. Sen ne yapıyorsun?Oğlanın ödevleri de yoruyor. Yarından itibaren özel ders verdiriyoruz inşallah işe yarar...
Deniz Lalesi adet olmuşsun hayırlı olsun canım.Hazır hissedincegelsin bebişin...
Nilde ben marketten şeffaf bardak aldım 10 lu. Her gün 16.30 da yapıyordum, 10. gün başladım canım...
Hilal şafak azalmış....
Diğer kızlar da iyidir inşallah...
günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mrb arkadaşlar nasılsınız?
4-5 gündür yazamıyorum.kötüyüm mide bulantıları başladı.şikayet etmiyorum kesinlikle iyiye işarettir inşallah.hiç bişeyden tat almaz oldum ama ne bilgisayar ne tv ne okul nede ev öyle uyusam ama uykumda bile bulanıyo gibi.bugün dr ye gittik kesemizi gördük ama kalp atışlarını duyamadık henüz 6 haftalık olmuştuk haftaya tekrar gidicez inşallah duyarız hayır dualarınızı eksik etmeyin ne olur.hafta sonu arkdaşlar gelmişti bir tanesi ikinci çocuğa hamile yeni öğrenmiş bikaç gün olmuş nasıl seviniyo planlar yapıyo allah tamamına erdirsin inşallah ona bakınca çok imrendim hamile olmama rağmen herşeye bi şüpheyle yaklaşıyorum ileriye yönelik çok plan yapamıyorum ilk tecrübenin kötü sonuçlanmasından olsa gerek..
hilal şafak az kalmış canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah..
candaş şükür kurtulmuşsun test röntgen telaşından hayırlı sonuçları olur inşallah..
chnb abla sen nasılsın iğneler için allah kolaylık versin.
günlük güzel kızların güzel annesi gezmelere devam mı:)
nildecim testlerin hayırlı olsunn:) çalışmalarda da başarılar dilerim cnm:)
denizz özlettin uzun süredir yoktun sanırım.kırmızılar gelmiş hayırlı başlangıçlar olsun inşallah..
nuray paşa annesi günler azalmış allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin hepinize hepimize inşallah..face ekledim sizleri ama bakamadım pek ama hepiniz çok güzel görünüyosunuz gerçekten biraz kendime geleyim bakıcam
hello çıno cino nasıl bi ara kilolardan bahsedildi ama takacak kadar kilon yok be güzelim annelik kilosu birazcık o da kiloların en güzeli.
unuttuğum varsa özürr.iyi geceler. öpüldünüz..
:)) çek ama unutma :)) artvinliyim canım, damadınızla hemşehri sayılırız :)) oo ne güzel öğrenmişsin horonu filan, inş birgünde beraber horon teperiz :) chnb yi alırız :)
canım inş testlerin çok iyi çıkacak, çiçeklerin inş çok sağlıklı çıkarlar, sende gördükçe sevinirsin :) bende iyiyim bugün dr a sonuçları göstereceğim.inş iyidir :)
çok sağol canım, yazcam sonucu mutlaka, sen nasılsın ? inş bebeğiniz tam vaktiyle doğar canım ya :)
hakikaten arada kaynamış, dalgınlığına gelmiştir muhtemelen... olsun ya, diğer arkadaşa okursun.ben yazarım sana :)
çok sağol canım, seninde bulantılar başlamış.allah yardımcın olsun inş , kolayca geçsin gitsin.evet maalesef duygularımız bastırılmış şekilde yaşanıyor ama inş doğsun bizde ı zman yaşarız duygularımızı.birde vakit ilerlesin ister istemez o heyecan başlayacak eminim :)
günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun canım..umarım birşey yoktur...bunalım döneminden sonra iyiyim...sen nasılsın...günlükcüm sen nasılsın tatlımmmmm fazla yorma kendiniiiii
miniklerrrrr nasıl gidiyor hamilelikkkkkk sende dikkat et kendineeeeee kuzummmmm sende inşallahhh sağlıklarla alacaksın bebişin kucağınaaa öpüyorummmmm
nurayyyyy,lonelinesssss tatlı hamilelerrrrr siz nasılsınızzzz dikkat edin kendinizeeeee sizler bizim umudumuzsunuzzz mutluluğumuzsunuzzz kuzular öpüyorummmm
hello sen nasılsın canımmm oğluş nasılll öpüyorum ikinizideeeeee
cezaaaa altta seni gördümmmm nerelerdesin tatlımmmm nasılsınnnn
minicikumut canım sen nasılsın senin korunma ne zaman bitecekkkkkk
deniz lalesi sen nasılsın canımmmm nasıl gidiyorrrr
kızlarrrr yarın göğsümdeki kist için doktor randevum varrrrrr heyecan yaptımmm dua edin banaaaa hepinizi öpüyorummmm
geçmiş olsun canım..umarım birşey yoktur...bunalım döneminden sonra iyiyim...sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?