Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aslında beni o kadar kötü yapan moralimi bozan olayların tümü..hepsi bir araya geldi...bebek mevlüdüne gittiğim akrabam evlendiği günden 15 gün sonra hamile olduğunu öğrendi..tam yumurtlama gününe denk gelmiş..2 aylık çocuğu var önümüzdeki ay evliliklerinin 1. yılını kutlayacaklar..biliyorum hepsi Allahın takdirinde ama bazen gönlüme ses geçiremiyorum...

candaşımmmm bu arada kaçta alcan sonuçlarınıııı çok merak ediyorummmmm

günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım doğum günün kutlu olsun , iyi ki doğmuşsun ve inş seneyede iyi ki doğmuşum ve doğurmuşum yazmak nasip olur yoldaş :)) bende nildeye katılıyorum son yalnz doğum günün olsun :)

candaşımmmm nasılsınnnnn?tatlişkom damat değilllll gelinnnnnnn:)))) çekelim vallaaaaa amaaaaa ya unuttuysam sen hatırlatırsın kuzummmmmmm chnb nerelikiiiiiiii ben kaçırdımmı orayııııııı

iyiyim canım, sen nasılsın :) ay pardon ya gelini damat ettim :)) tabi ya unuttuğun yerde hatırlatırım ben sana :) chnb nin eşi karadenizli canım, bende çok severim oyunlarınız demişti de :) chnb hakikaten nereliydi ya ?

o yürek yanmasına söz geçmiyor canım çok haklısın benim kuzenim 2010 eylül ayında evlendi pat hamile kalmış ama ne yazıkki grip olmuş o ara ilaç kullanmış bebek düştü daha sonra korunma bitince 2-3 ay sonra hamile kaldı şimdi iki aylık kızı var oda çok çektiiiii ama resimlerde bebişi kucağında ve koklarken görüyorum içim acıyo saçmaaaa biliyorum ama senin dediğin gibi söz geçiremiyorummmm kesinlikle kıskanmıyorummmm sadece içim acıyooooo

ne güzelllll hep bareber teperiz horanlarıııııı:))) kuzuuuuu yazdım ama görmedinnnn heraldeeee ne zaman alcan sonuçlarııııı

bazen düşününce hiç çocuğumuz olmayacakmış gibi geliyo..kucağında çocuğu olanları çok şanslı görüyorum...bende kıskanmıyorum ama bazen içim acıyo..

candaşımmmm bu arada kaçta alcan sonuçlarınıııı çok merak ediyorummmmm
canım akşam 4 gibi filan işten izin alıp gideyim diyorum ordanda eve geçerim erkenden :) ben size yazarım ya da seni ararım :) haberleşiriz mutlaka.
canım dr bşey demedi şimdilik ama korunmasam diyorum ama ya sonrası iyi olmazsa diyorum. dr la görüşeyimde korunma derse korunmam kesinde korun derse bilmiyorum artık, sence ?
canım ya çok üzülmüşsüün , eşinde kontrol edememiştir kendini farkında olmadan kızmıştır, sonrasında inat etmeseymiş keşke.özellikle bu kadar beklemek sinirleini yıprattı eminim, senle herşeyimiz aynı zmanda oldu.benim telkin sebebim eşim yok diye, sen eşinlesin haliyle daha da üzüyo.beni de çok üzüyo çünkü.geçen sürelerimz uzun.şanssız denemelerimiz oldu işte.eninde sonunda olcakta kimbilr ne zman.ağla dök içini rahatla.ister istmez dilimiz kıyasa gidiyo hele dün evlenip bugün bebeğini kucaklayanları göremk yıpratıcı, üstelik miniccik anneler çoğuda.haklısın hemde çok ama kader bazı şeyler.inş anne olacağız, bu ayın zor geçmiş.dilerim bir daha böyle kötü anların olmaz ve bebeğinin müjdesiyle hayatın güzelliklere kavuşur canım arkadaşım,seni çk seviyoruz biliyosunda demek istedim birkere daha.inş az kaldı anne olmana ben inanıyorum.azıcık daha sabır, iliyroum çok zor ama.peki bu ay o gece son çalışmam mı olacaktı ? en değerli an mıydı ?
ne güzelllll hep bareber teperiz horanlarıııııı:))) kuzuuuuu yazdım ama görmedinnnn heraldeeee ne zaman alcan sonuçlarııııı

farketmedim canım ya şimdik yazdım :)

bazen düşününce hiç çocuğumuz olmayacakmış gibi geliyo..kucağında çocuğu olanları çok şanslı görüyorum...bende kıskanmıyorum ama bazen içim acıyo..

en kötüsü bu işte hepimizin korkusu galiba, ve maalesef o düşünce girince en derinden sarsıyor.ama olacak,

günaydın herkese, nasılsınız kızlar ?

denizlalesi, selam canım nasılsın ?

iyiyim candaşım ..sen nasılsın canım?

iş-güç çalışıyorum ..ara ara bakabiliyorum..sen ne yaptın, neticelerini aldın mı?
havalarda güzelleşti, sanırım keyifleniriz bundan sonra değil mi?

ilk adetiniz çok yoğun oldu mu kızlar? nasıl bşeydir yaa:44:

Sağ olasın canım. Bulantı işi kötü ama sağlıkla hamileliğin ilerlediğinin hebercisiymiş. İnşallah çok sürmez...

Canım benim çok yoğun değin belirtiler karnımda şişlik var biraz da yanma azıcık.. Sen ne kadar korunacaksınn?

günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Nice yıllara... Seneye inşallah bebeğin gazıydı sütüydü unutasın doğum gününü inşallah:))

Suyu vc yi azalt. Bir de ben ilk gün yanlış yapmıştım. Renkli şeritten tutup maxa kadar idrara batıracaksın düşün ben maks yazan beyaz kısımdan tutup upuzun yeri batırmıştım:))

Canım her şey üst üste gelmiş biz de sınavdan döndüğü gece çok feci tartışmıştık ben de sinir krizi geçirdim o gece. Eşim de oğlum da korkmuştu evliliğimde 4-5 kere oldu benim canıma tak edince.

Bugün oğlana özel derse başlıyoruz canım sorunlar hala var...

Olacak canım ya. Bir de tekrar diyorum yaza kadar olmazsa iyi bir dr ye gidin gerekirse aşılama gerekirse tüp bebek. Diğer türlü insanın ruhu daha da zarar görüyor belirsizlikten...

seni çok iyi anlıyorum.aynı hisler bendede var anladığım kadarıyla sende çok beklediğin için böyle hissediyosun bende yaş ileri olduğu için olmuycakmış gibi hissediyorum.ama ikimiz içinde ve içinde bu korkuları yaşayan hepimiz için söylüyorum bu bize zarar veriyo kendimize ve bebğimizin bize tutunmasına.engel olabiliyormuyuz hayır.ama yapmamaya çalışacaz tatlım birbirimize destek olcaz bizi bizden başka anlayan yok

muhakkak haber ver merak ediyorum candaşımmmm sen güzel haberleri al topikte sanal horonumuzu tepelimmmm:)))

canımmmmm benimde çok yoğun olmuştu hayatımda görmediğim adetim olmuştu çok normal tatlım benim

canımmmm heyecanlanıyosun ben kullanma talimatını 3 kere okudummmmm:)))

günaydın kızlar...
sezenim her an olabilirsin canım.. bende de hiç belirti olmadı eskisi gibi.. birden oldu yani..
doktor muayenen var sanırım.. hadi kolay gelsin canım sana

muayenem yarın canım bakalım doktor testler konusunda ne diycek?sağol bidenem
canım doğum günün kutlu olsun..bebeksiz son doğum günün olur inşallah...

Nildecim teşekkür edrim canımm o senin tatlılığın..inş. sanada Rabbim güzel sağlıklı bi kız çocuğu verir..ama içimden hep senin oğlun olacakmış gibi geçiyor)
Allahım tez zamanda bebeğine kavuştursun inş. canım

chnb abla nerelerdesiin napıyorsun..rahatsızmısın daha az geliyorsun siteye..

Son düzenleme:
canımmmmm benimde çok yoğun olmuştu hayatımda görmediğim adetim olmuştu çok normal tatlım benim

yaaa..demek öyle canım.. inan halim kalmadı, yoruldum,yetişemiyorum..ruh gibiyim

7/24 danışma merkezi gibi burası, iyiki varsınız:13:

Sezencim iyi etmişsin, hızlı bi başlangıç yapmak en iyisi.. hadi hayırlısıyla, tamamıne ersin bu mevzular
bende temize çıkınca gideceğim..bi muayenem var,bakalım..umarım temiz çıkar da bende rahat ederim.dr pek bişey söylememişti çünkü,havada kaldı yani ..
gelişmelerden haberdar edersin canım,işin rasgelsin..

sen neler yapıyorsun, kızın nasıl? evde mi

canım sen ne için gideceksin anlamadım kürtajdan 5 gün sonra gittim bi daha çağırmadı doktor yaw anlamadım şimdi (((

tatlımmmm banada öle geliyor ben çok isterim bi kızım olsun diye amannnn sağlıklı olsunda farketmezzzz:)))))

yaaa..demek öyle canım.. inan halim kalmadı, yoruldum,yetişemiyorum..ruh gibiyim

7/24 danışma merkezi gibi burası, iyiki varsınız:13:

ben eskiden çok ağrılı olurdum ve günde 1 pet kullanırdım.küratjdan sonraki adetim iseeeee wc ye gittim bi batım ki ne göreyim kırmızıdan başka hiç bişi yok hemn 1 pet sonra 1 pet daha sonra 1 pet daha ama ne ağrı ne başka bişi.sonraki adetlerim ise ağrısız ama gün olarak az doktora sordum normal dedi bende diyorumki benim kanallar darmış kürtajla açıldı o yüzden 1 haftada gelecek kan 5 günde tatamlıyor heralde.sende iyiki varsın tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…