sağol canım inşallahhhh iyiyim tatlım işte idare ederr.canım bu erkekler hep böyleeee bende başına gidip çok defaaa ben yatıyorum geliyormusun gibi sözler söylediğim çok olmuştur insan kendini kötü hissediyorrrrr.ama diğer zamanlarda koşup hemen yanına gelmeyi biliyorlar.yaw lazım olduğunda nerdesiniz?boşver çok canını sıkma tatlım.bende yeni doğan bebek görmeye dayanamıyorum çok haklısın ama canını sıkmamaya çalış öpüyorum seni
canım doğum günün kutlu olsun , iyi ki doğmuşsun ve inş seneyede iyi ki doğmuşum ve doğurmuşum yazmak nasip olur yoldaş :)) bende nildeye katılıyorum son yalnz doğum günün olsun :)günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
candaşımmmm nasılsınnnnn?tatlişkom damat değilllll gelinnnnnnn:)))) çekelim vallaaaaa amaaaaa ya unuttuysam sen hatırlatırsın kuzummmmmmm chnb nerelikiiiiiiii ben kaçırdımmı orayııııııı
aslında beni o kadar kötü yapan moralimi bozan olayların tümü..hepsi bir araya geldi...bebek mevlüdüne gittiğim akrabam evlendiği günden 15 gün sonra hamile olduğunu öğrendi..tam yumurtlama gününe denk gelmiş..2 aylık çocuğu var önümüzdeki ay evliliklerinin 1. yılını kutlayacaklar..biliyorum hepsi Allahın takdirinde ama bazen gönlüme ses geçiremiyorum...
canım doğum günün kutlu olsun , iyi ki doğmuşsun ve inş seneyede iyi ki doğmuşum ve doğurmuşum yazmak nasip olur yoldaş :)) bende nildeye katılıyorum son yalnz doğum günün olsun :)
iyiyim canım, sen nasılsın :) ay pardon ya gelini damat ettim :)) tabi ya unuttuğun yerde hatırlatırım ben sana :) chnb nin eşi karadenizli canım, bende çok severim oyunlarınız demişti de :) chnb hakikaten nereliydi ya ?
o yürek yanmasına söz geçmiyor canım çok haklısın benim kuzenim 2010 eylül ayında evlendi pat hamile kalmış ama ne yazıkki grip olmuş o ara ilaç kullanmış bebek düştü daha sonra korunma bitince 2-3 ay sonra hamile kaldı şimdi iki aylık kızı var oda çok çektiiiii ama resimlerde bebişi kucağında ve koklarken görüyorum içim acıyo saçmaaaa biliyorum ama senin dediğin gibi söz geçiremiyorummmm kesinlikle kıskanmıyorummmm sadece içim acıyooooo
canım akşam 4 gibi filan işten izin alıp gideyim diyorum ordanda eve geçerim erkenden :) ben size yazarım ya da seni ararım :) haberleşiriz mutlaka.candaşımmmm bu arada kaçta alcan sonuçlarınıııı çok merak ediyorummmmm
canım dr bşey demedi şimdilik ama korunmasam diyorum ama ya sonrası iyi olmazsa diyorum. dr la görüşeyimde korunma derse korunmam kesinde korun derse bilmiyorum artık, sence ?günaydın herkeseeeeeeee
nazlım doğum günün kutlu olsun......
chnb abla hayırlı olsun kuzun:)çok sevindim..bak son akşam işe yaradı..eşinin sınavı başarısız geçti ama sen sınavı kazandın:)
candas filmi çektirmişsin..umarım sorun yoktur..korunacak mısın ..ben korunmuştum...
neden yoktum kısaca yazayım..geçen hafta denizliye gittiğimde hafif arabayı sürttürdüm eşimde ailemin yanında kızınca benim moralim acaip derecede bozuldu..sonra ben toparlanamadım..neyse sonra evimize döndük çalışma yapmamız lazım ben eşimin başında bekliyorum...ben sabah işe gideceğim eşim izinli.o yüzden gece yarısını bekledik neyse ben gene bekliyorum gelecek diye..sinirlendim iyi geceler dedim odaya gittim bekliyorumki gelecek aradan 15-20 dak geçti çok sinirlendim zaten araba mevzusundan canım sıkkın..kızmak için içeri gittim bi baktım eşim bilgisayarda oyun oynuyo...ağzıma ne geliyosa söyledim...o kadar çok sinirlendim ki..ağlama krizine girdim..hayatımda ikinci kez böyle oldum..ondan sonra toparlanamadım..evde ki modemde sorun vardı evden giremedim..okulda hiç müsait olmadı..zaten kendime anca geldim...o yüzden yazamadım kızlar...
hilal az kalmış..umarım müjdeli haber verirsin bize..
görüşürüz kızlarrrrrrr
canım yaşunu yazmayı unutmuşum...annemlere gittiğimde bebek mevlüdüne gittim..mevlüdde moralim bozuldu..ordada ağladım herkes gördübol bol bebek ve hamile görmek bana yaramadı....moralimi düzeltmek için öğrencilerimle ve öğretmen arkadaşlarımla öğlen araları bisiklet turuna çıkıyorum..tavsiye ederim herkese...
ne güzelllll hep bareber teperiz horanlarıııııı:))) kuzuuuuu yazdım ama görmedinnnn heraldeeee ne zaman alcan sonuçlarııııı
bazen düşününce hiç çocuğumuz olmayacakmış gibi geliyo..kucağında çocuğu olanları çok şanslı görüyorum...bende kıskanmıyorum ama bazen içim acıyo..
günaydın herkese, nasılsınız kızlar ?
denizlalesi, selam canım nasılsın ?
mrb arkadaşlar nasılsınız?
4-5 gündür yazamıyorum.kötüyüm mide bulantıları başladı.şikayet etmiyorum kesinlikle iyiye işarettir inşallah.hiç bişeyden tat almaz oldum ama ne bilgisayar ne tv ne okul nede ev öyle uyusam ama uykumda bile bulanıyo gibi.bugün dr ye gittik kesemizi gördük ama kalp atışlarını duyamadık henüz 6 haftalık olmuştuk haftaya tekrar gidicez inşallah duyarız hayır dualarınızı eksik etmeyin ne olur.hafta sonu arkdaşlar gelmişti bir tanesi ikinci çocuğa hamile yeni öğrenmiş bikaç gün olmuş nasıl seviniyo planlar yapıyo allah tamamına erdirsin inşallah ona bakınca çok imrendim hamile olmama rağmen herşeye bi şüpheyle yaklaşıyorum ileriye yönelik çok plan yapamıyorum ilk tecrübenin kötü sonuçlanmasından olsa gerek..
hilal şafak az kalmış canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah..
candaş şükür kurtulmuşsun test röntgen telaşından hayırlı sonuçları olur inşallah..
chnb abla sen nasılsın iğneler için allah kolaylık versin.
günlük güzel kızların güzel annesi gezmelere devam mı:)
nildecim testlerin hayırlı olsunn:) çalışmalarda da başarılar dilerim cnm:)
denizz özlettin uzun süredir yoktun sanırım.kırmızılar gelmiş hayırlı başlangıçlar olsun inşallah..
nuray paşa annesi günler azalmış allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin hepinize hepimize inşallah..face ekledim sizleri ama bakamadım pek ama hepiniz çok güzel görünüyosunuz gerçekten biraz kendime geleyim bakıcam
hello çıno cino nasıl bi ara kilolardan bahsedildi ama takacak kadar kilon yok be güzelim annelik kilosu birazcık o da kiloların en güzeli.
unuttuğum varsa özürr.iyi geceler. öpüldünüz..
günaydın kızlar...
datlum, chnb ablacım, lonelinesscim.. çok sağolun kızlar.. adet bitsin doktoruma gideyim, hayırlısıyla önüme bakayım..
Loneliness sen nasılsın, keyifler nasıl? ağırlaşmışsındır .. en ufak bişeyde bel ağrısı olabiliyor, bu zamandan sonra.. kendine iyi bak, yorma kendini
chnb ablacım, datlum kendinizden haber verin yaaa.. nasılsınız?? çiçeği burnunda anne adayları..kendinize iyi bakın
sezenim her an olabilirsin canım.. bende de hiç belirti olmadı eskisi gibi.. birden oldu yani..
doktor muayenen var sanırım.. hadi kolay gelsin canım sana
günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımmmm bende öyle yapmayı düşünüyorum eşime bardak siparişi verdim:))) o bendende daha meraklı çıktı kullanma talimatlarını okudu anlattı bana gerçi ben daha önceden okumuştum ama hevesini kırmak istemedim:)))) bende akşam 8.30 gibi yapmayı düşünüyorum işten 8 de çıkıyorum ya( hadi bakalım hayırlı olsun sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun?
günaydın herkeseeeeeeee
nazlım doğum günün kutlu olsun......
chnb abla hayırlı olsun kuzun:)çok sevindim..bak son akşam işe yaradı..eşinin sınavı başarısız geçti ama sen sınavı kazandın:)
candas filmi çektirmişsin..umarım sorun yoktur..korunacak mısın ..ben korunmuştum...
neden yoktum kısaca yazayım..geçen hafta denizliye gittiğimde hafif arabayı sürttürdüm eşimde ailemin yanında kızınca benim moralim acaip derecede bozuldu..sonra ben toparlanamadım..neyse sonra evimize döndük çalışma yapmamız lazım ben eşimin başında bekliyorum...ben sabah işe gideceğim eşim izinli.o yüzden gece yarısını bekledik neyse ben gene bekliyorum gelecek diye..sinirlendim iyi geceler dedim odaya gittim bekliyorumki gelecek aradan 15-20 dak geçti çok sinirlendim zaten araba mevzusundan canım sıkkın..kızmak için içeri gittim bi baktım eşim bilgisayarda oyun oynuyo...ağzıma ne geliyosa söyledim...o kadar çok sinirlendim ki..ağlama krizine girdim..hayatımda ikinci kez böyle oldum..ondan sonra toparlanamadım..evde ki modemde sorun vardı evden giremedim..okulda hiç müsait olmadı..zaten kendime anca geldim...o yüzden yazamadım kızlar...
hilal az kalmış..umarım müjdeli haber verirsin bize..
görüşürüz kızlarrrrrrr
bazen düşününce hiç çocuğumuz olmayacakmış gibi geliyo..kucağında çocuğu olanları çok şanslı görüyorum...bende kıskanmıyorum ama bazen içim acıyo..
canım akşam 4 gibi filan işten izin alıp gideyim diyorum ordanda eve geçerim erkenden :) ben size yazarım ya da seni ararım :) haberleşiriz mutlaka.
canım dr bşey demedi şimdilik ama korunmasam diyorum ama ya sonrası iyi olmazsa diyorum. dr la görüşeyimde korunma derse korunmam kesinde korun derse bilmiyorum artık, sence ?
canım yaçok üzülmüşsüün , eşinde kontrol edememiştir kendini farkında olmadan kızmıştır, sonrasında inat etmeseymiş keşke.özellikle bu kadar beklemek sinirleini yıprattı eminim, senle herşeyimiz aynı zmanda oldu.benim telkin sebebim eşim yok diye, sen eşinlesin haliyle daha da üzüyo.beni de çok üzüyo çünkü.geçen sürelerimz uzun.şanssız denemelerimiz oldu işte.eninde sonunda olcakta kimbilr ne zman.ağla dök içini rahatla.ister istmez dilimiz kıyasa gidiyo hele dün evlenip bugün bebeğini kucaklayanları göremk yıpratıcı, üstelik miniccik anneler çoğuda.haklısın hemde çok ama kader bazı şeyler.inş anne olacağız, bu ayın zor geçmiş.dilerim bir daha böyle kötü anların olmaz ve bebeğinin müjdesiyle hayatın güzelliklere kavuşur canım arkadaşım,seni çk seviyoruz biliyosunda demek istedim birkere daha.inş az kaldı anne olmana ben inanıyorum.azıcık daha sabır, iliyroum çok zor ama.peki bu ay o gece son çalışmam mı olacaktı ? en değerli an mıydı ?
farketmedim canım ya şimdik yazdım :)
iyiyim candaşım ..sen nasılsın canım?
iş-güç çalışıyorum ..ara ara bakabiliyorum..sen ne yaptın, neticelerini aldın mı?
havalarda güzelleşti, sanırım keyifleniriz bundan sonra değil mi?
ilk adetiniz çok yoğun oldu mu kızlar? nasıl bşeydir yaa:44:
Sağ olasın canım. Bulantı işi kötü ama sağlıkla hamileliğin ilerlediğinin hebercisiymiş. İnşallah çok sürmez...
Canım benim çok yoğun değin belirtiler karnımda şişlik var biraz da yanma azıcık.. Sen ne kadar korunacaksınn?
Nice yıllara... Seneye inşallah bebeğin gazıydı sütüydü unutasın doğum gününü inşallah:))
Suyu vc yi azalt. Bir de ben ilk gün yanlış yapmıştım. Renkli şeritten tutup maxa kadar idrara batıracaksın düşün ben maks yazan beyaz kısımdan tutup upuzun yeri batırmıştım:))
Canım her şey üst üste gelmiş biz de sınavdan döndüğü gece çok feci tartışmıştık ben de sinir krizi geçirdim o gece. Eşim de oğlum da korkmuştu evliliğimde 4-5 kere oldu benim canıma tak edince.
Bugün oğlana özel derse başlıyoruz canım sorunlar hala var...
Olacak canım ya. Bir de tekrar diyorum yaza kadar olmazsa iyi bir dr ye gidin gerekirse aşılama gerekirse tüp bebek. Diğer türlü insanın ruhu daha da zarar görüyor belirsizlikten...
günaydın kızlar...
sezenim her an olabilirsin canım.. bende de hiç belirti olmadı eskisi gibi.. birden oldu yani..
doktor muayenen var sanırım.. hadi kolay gelsin canım sana
canım doğum günün kutlu olsun..bebeksiz son doğum günün olur inşallah...günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımmmmm benimde çok yoğun olmuştu hayatımda görmediğim adetim olmuştu çok normal tatlım benim
günaydın kızlarrrrr bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmm 26 oldum :)içim kıpır kıpır herkeseöpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
muayenem yarın canım bakalım doktor testler konusunda ne diycek?sağol bidenem
canım doğum günün kutlu olsun..bebeksiz son doğum günün olur inşallah...
Nildecim teşekkür edrim canımm o senin tatlılığın..inş. sanada Rabbim güzel sağlıklı bi kız çocuğu verir..ama içimden hep senin oğlun olacakmış gibi geçiyor)
Allahım tez zamanda bebeğine kavuştursun inş. canım
chnb abla nerelerdesiin napıyorsun..rahatsızmısın daha az geliyorsun siteye..
yaaa..demek öyle canım.. inan halim kalmadı, yoruldum,yetişemiyorum..ruh gibiyim
7/24 danışma merkezi gibi burası, iyiki varsınız:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?