Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkeze merhabalar kızlar....

cezam, canım benim yaa nasıl üzülmüşsün ama şükür krizle son bulmuş canım birikiyor her şey içimizde ben kızımın doğumundan sonra 4-5 defa yaşadım o krizleri eşim çocuğun çok etkilendiğini ve benim saçmaladığımı söylemişti ama düşüncesiz olduğu dönemlere denk geldi eşlere göre biz saçmalıyoruz canım bu hepimizin başında var onlar düşüncesiz aslında farkında değiller...açıkçası bu doğum sonrasıda böyle krizler yaşarım diye çok korkuyorum...dualarım sizin için hep içten canım allahım tez zamanda sizede bebeklerinizi göndersin...eşinde bunalmıştır artık canım benim ikinizinde kötü dönemine denk gelmiş...inşallah barışma sağlamışsınızdır canım...

candaş, canım içinden gelmiş yazmışsın ne güzel...allah emekliliğinide göstersin hayırlısıyla canım:)) ankaradamı yoksa başka yeremi gitti? askeriyeydi dimi yanlış hatırlamıyorsam? bugün sonuçlarını alıyorsun bizde bekliyoruz canım hayırlısı olsun...

nilde hayırlısı olsun canım gelmiş testler...benim adetin son günü başlamıştım yapmaya leke şeklinde oluyordum yani ve 2. çizgi belirmişti:)) hadi rastgelsin canım...

sezen, dr bişey yapmasa bile rahatlatıyor insanı canım inşallah dilediğin gibi olur herşey...

deniz lalesi, ben hiç hatırlamıyorum canım ilk adeti bendede sanki daha azalma olmuştu:)) herkezin bünyesi farlı olduğu için inşallah tamamen temşzleniyordur canım...

nazlım, nice mutlu ve bebekli yıllar diliyorum canım...

loneliness, inşallah erken doğum olmaz canım gerçi bizim bir akraba 8 aylık doğum yaptı geçen ay küvezde falan kalmadı çünkü dr demişki herşeyi tam sorun değil...hiç düşünme endişelenme canım hayırlısı olsun...

nuray, annen gelecekmiş ne güzel inşallah bir sorun çıkmazda yalnız olmazsın birine çok ihtiyaç duyuyor insan...

hellom, kaynanan bugünmü gidiyor sanki bir haftalık gelmişti?

minikler, nasılsın?

chnb, canım yaa acı veriyor diyorsun inşallah sonu güzel olacak dayan canım...oğlun için özel ders okuması içinmi yaa bu okul olayı beni çok korkutuyor...bu sene alsalarda göndermeyeceğim 1. sınıfa alırlarsa anaokuluna göndericem...

datlumm, canım korkma inşallah haftaya pıt pıt haberlerinide alacağız...4 ay bende aceba yaşıyormu dedim çok şükür bu günlere geldik ve benim bulantılarda fenaydı kızlar bilir...iyiye işaret canım endişelenme...

unuttuğum varsa öpücüklerimi yolluyorum:)) kızım başımınetini yedi sabırsızlığı çekti baba tarafına en sevmediğim huy:)) pazara çıkacağız hadi anne hadi anne..görüşürüz hepinizi öptüm...

herkese selam

benim mahpus günlerim devam ediyor giremiorum b.k mu var nedir bilmiyorum bilgisayarı açınca rengi limon gibi olup surat asılıyor. yarın gidiyorlar çok şükür

bol bol yazıcam size. öpüyorum.

sinirlerim tavam içim şişti...

ceza bende arabayı çarptım anlatırım uzun hikaye

herkese selam

benim mahpus günlerim devam ediyor giremiorum b.k mu var nedir bilmiyorum bilgisayarı açınca rengi limon gibi olup surat asılıyor. yarın gidiyorlar çok şükür

bol bol yazıcam size. öpüyorum.

sinirlerim tavam içim şişti...

ceza bende arabayı çarptım anlatırım uzun hikaye

iyiyim canım bendei akşama alcam sonuçları inş.evet ya havalar açıldı ya keyfimiz yerine gelir :)

benim ilk adetim az gelmişti, kürtajdan sonra azaldı genelde.
muhakkak haber ver merak ediyorum candaşımmmm sen güzel haberleri al topikte sanal horonumuzu tepelimmmm:)))
tamam :) inş hep beraber güzel haberlere inş ...

ÖÖğle arası dışarı çıktık, Devlet Bahçeliyi gördük bu kezde :) haftada 1 ünlülerle karşılaşmaya başladık, ankaraya pekte takılmzlardı ama nasıl olduysa :)

günlük, amin canım çok sağol inş emekliliğide nasip olur, nedendir bilmiyorum çocuklarla ilgili mevzuda aklıma sen geliyosun, anne olarak.annemin adaşısın ondan mı ne ? bide duygusalsın ondan sanırım, günlük kızını üniv yollarken hem çok üzülür hem çok sevinr dedim :) kardeşim 1 aylığına ank dışında eğitim alca, 5 ayda ankarada okuyacak.sonra evden gidip gelecek, atama yapılmadan maaş ama eğitime devam.evet askeriye canım.kuzenimin 4 yaşında kızı var. gece kalbi sıkışmış, kuzenimde şehir dışında görevde.babamlarda hast ye götürmüşler, çok şaşırdım ya.gece uyurken olmuş, inş bişey çıkmazda.allahtan annesiyle yatmış ya uzakta olsa nolcaktı.demekki geceleride çocukları kontrol etmek lazzım.sen nasılsın canım ?

kıtty, canım napıyosun.yeni mi çarptın arabayı, allah kazalardan korusun hepinizi ya ...

Günlük canım biz okuma yazma ile sıkıntılarımızı aşamadık tam anlamıyla o yüzden canım. Çok züdü oğlan bizi... Sanmıyorum kızlar daha becerikli ve istekli bu konularda. Sorun olmaz inşallah. BENCE DE ANAOKULUNA GİTSİN...

Sezen canım annemler bende. Çocuğun ödevleri filan bu araar daha az giriyorum ama bulantım başlayacak sanırım ağzımın tadı değişiyor sanki. Yarın dr ye de gideceğim...Bakalım büyüme var mı dua edin bana da...

benimde çok sancım oluyordu.bu adette olmadı.. doktoruma da söylemiştim kürtajdan sonra hastaneden çıkarken ;''çektiğim sancı çok çok fenaydı...yıllardır adet sancısı çekiyorum ama bu sancı ondan daha fenaymış'' dedim.doktorum da bundan sonra sancın olmayabilir, açılma oldu bi kere dedi. sancı verilerek düşük yaptığım için,böyle söyledi;normal doğum gibiydi .. ama şuan gerçekten çok yoğun.. hala temizleniyor demek ki.. hayırlısıyla bi bitsin bakalım nilldem.. petsiz günlerimiz olsunn inşşşş:13:

Yarın demek gidiyorlar. İnşallah uzun süre gelmezler de dinlenirsin kafa olarak...

duam seninle olacak chnb ablacım.. işiniz rasgelsin inş.. senin haberin beni kıpır kıpır yaptı inan..Allahım sağlıkla devamını getirecek inş,sende bir kez daha muradına ereceksin gönül rahatlığıyla..

kızlarrrrr 2 dk girdim candaş aradı kanalların birinde hafif bir tıkanıklık varmış ama normal yoldan da hamile kalabilirsin de demiş gözlem yapacaklarmış 3 ay normal deniycekler hatta doktor bu ayı kaçırma hamile kalabilirsin demiş sonra aşılama sonra tüp bebek anladığım kadarıyla tüp bebeğe gerek kalmaz demiş inşallah bu ay hamile kalacak rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi duydum.inşallah candaşımızda hamile kalacak dualarım seninle candaşımmmm.yarın gelince detaylı anlatır kuzuuuuuuuu

merhaba kızlar,

önce nazlımdan başlıyayım. doğum günün kutlu olsun. yeni yaşın sana bebek getirsin inşalllah.

cezacım kafanı toplamak için yazmıyosun sanıyodum. zor şeyler yaşamışsın. bebek mevlütlerinde insan kötü oluyor canım hakikaten. bir dahaki gördüğün bebek mevlüdün seninki olsun inşallah. zaman zaman hepimiz tartışıyoruz canım eşlerle. ama öyle yumurtlama günlerinde olayları büyütmemeni tavsiye ederim. sonra çıkar hıncını:)malum ayda bir kere geliyo.

datlum, kalp atışlarını duayacaksın inşallah haftaya. sakın stres yapma, 6 hafta erken daha. 7de ya da 8de duyarsın inşallah. hiç endişelenme olumlu düşün. olumlu şeyler telkin et kendine.

nuraycım, inşallah annen gelir. sorun çıkacağını sanmıyorum. yattığım dönemde kaldı hep. benimki 1.5aydır falan yok. ama yakında gelecek yine.
candaş, haberini bekliyoruz akşama falan.

hilalcim, inşallah sen de görürsün o günleri. sadece sabır ve umut.

günlükçüm, inşallah zamanında gelir sıpaların hepsi. kitty, seni çok daha iyi anlıyorum. inan son haftaya girsek bile stres devam edecek. insan son zamanlarda yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diye stres yapıyor. zaten bebek doğunca da biz gık dese doktora koşarız herhalde. o yüzden sigorta işini araştırıyorum. kitty detayları yazacaktın bana.

nilde, sezen, deniz lalesi, minikler, rolle, peppe nasılsınız?unuttuğum kimse kalmadı dimi.herkesi öptüm.

ocak 29 mol gebelik dolayısıyla kürtaj oldum..doktorum kanındaki betahcg değeri negatif olunca tekrarhamile kalabilirsin dedi..doktoruma güveniyorum genelde 1 yıl beklenir ama ben bekleme taraftarı değilim diyor..subat ayı beta oranım 78.1 di mart ayı oranım 1.25..doktorum çok güzel çok hızlı bir düşüş olmuş dedi.. önümüzdeki hafta tekrar test yaptırıcam 1 ay sonra yine istemişti çünkü..inşallah negatifi görürüm sonra 1 ay daha bekleyip bir test daha yaptırıcam oda negatif çıkarsa doktorum gebelik için çalışmalara başlayabileceğimi söyledi..doktoruma güveniyorum bilindik ve etrafımda bir çok kişinin gittiği bir doktor..şimdi ben 1 ay sonra mı başlasam 6 ayı doldurmayı mı beklesem bilemiyorum ama artık bir bebeğimin olmasınıda çok istiyorum..psikolojik olarak aynı şeyleri yaşama korkumda var..allah herşeyin hayırlısını versin hepimize

günlükcüm canım benim hayırlısı valla denizycez bakalım inşallah sonuç güzel olur

candaşımmmm kardeşinin işi hayırlı uğurlu olsunnnnn kalbinizi ferah tut allah korusun kardeşcağzınıııııı

dualarımız seninle tatlımmmmm inşallah bu sefer her şey çok güzel olacakkkk.yürekten inanıyorum bu sefer kızımız olacak tatlımı tatlı güzelmi güzel

Son düzenleme:

inşallah canım benimmmmm inşallah bundan sonra hep güzel günlerimiz olurrrr

iyiyim canım çalışmaya devam senden ne haber nasıl gidiyor

kızlar merhaba

nazlım kuzum arkadaşlarımızın dileklerine katılıyorum inşallah seneye bebişinle kutlamak nasip olsun iyiki doğmuşsun ve iyiki neşeni bizimle paylaşıyorsun cnm..

ceza cnm benim neler olmuş böyle vardır bir hayır diyelim inşallah bu moral bozukluğunu rabbim unutturacak bir güzellik yapar

candaş cnm bi problem çıkmamış anladığım kadarıyla normal yoldan hamile kalma şansının olması ve dr.un üç ay süre vermesi beni umutlandırdı bendeki üç uğuru sana da gelsin inşallah bana da üç ay dene gel demişti ilk içimden birincide tutar die geçti olmasa da aşılama tüp bebek yolu neyse cnm kucağımız boş kalmasın da hangi yoldan gelmek isterlerse kabul edecez yaramazlar gelmeden şart koşuyorlar

chnb ablacım yarın kontrol varmış dualrımız sen ve bebeğinle hayırlı haberle gelmek nasip olsun.. oğluşun için de en iyisini yapmışsınız en azından sen daha az yorulacaksın zaten hamileliğin ilk dönemleri de çok yorucu oluyo ben diğerinde yaz tatilinde olduğum için farketmemişim ama şimdi sabah okula gitmek öğle arasından sonra devam etmek işkence gibi geliyor bir de allah affetsin çocuklarım kokuyo yanıma çok yaklaştıramıyorum cam açık tutarak dersi geçirmeye çalışıyorum müdürün haberi olduğu için bazen dayanamayıp dışarı çıkarıyorum.. bi tane okuma yazama becerisini tam alamamış öğrencim var onu da artık ikiye bıraktım yoruldum çünkü arkasından koşmaktan.. ablacım bir de seneye yine okuma yazma etkinliği olabilir :) ikinci sınıfların müfredatı değişecek merakla bekliyoruz seneye nasıl bir uygulama olacak :)

hellooo cnm ya ben bir aydır atamadım üzerimden o sitresi kıyamam kuzum neyseki az kalmış uzun bir süre sizi ziyaret etmemelerini diliyorum cnm.. bizimki seneye de plan yapıyormuş bir ay kalacakmış her kış :) şimdiden her işe burnunu sokucağı geliyor aklıma çıldırıyorum.. rabbim affetsin ama ben bir daha ne severim ne de yüz veririm ama buna rağmen her kış bir ayını bizde geçirecek planını yapmış buarada çınarın uyku macerasına bayıldım :)

hilal cnm büyük güne az kaldı allahım çift çizgiyi görmeyi nasip etsin heyecanla bekliyorum cnm

nilde cnm testlerin hayılı olsun sana uğur getirsin yaş konusuna da takılma abacıma dr.lar ne dedi rabbim ne gösterdi.. umudumuzu kesmeden dua edecez ve hapimizin yüzünü güldürecek inşallah

günlük loneliness ve nuray kızlar son üç aya mı geçtiniz allahım hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin daha farklı bir heyecan başlamıştır değil mi rabbim bizlere de göstersin o günleri inşallah

datlumm kuzum lonelinesse katılıyorum kalp atışı için 6 erken olabilir ancak alttan bakılırsa duyulur bende 7+3 de gittim rabbim sana da yaşatacak bu güzel anı içini ferah tut cnm ama endişe bitmiyor benim diğer kontrole 15 gün var ve aklım onda hala devam ediyormu atışları die rabbim bizlere bağışlasın cnm rahat olmaya çalışacaz..

deniz lalesi ve sezen kızlar ilk adetler geldi sanırım hadi rast gelsin.. korunup korunmamak hakkında size şunu söyleyebilirim ben ikinci bebeğimde de iki ay korundum üçüncü adetimde çift çizgiyi gördüm bunda da öyle biri sağlıksızdı şimdiki inşallah iyi gidiyor korkularınızı kenara bırakın yaşanacak varsa kaçışı yok ve nasibimizse gelecek miniklerimiz..

kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi sabah zorla kalkıyorum öğleden sonraki dersler tamamen işkence halini alıyor çünkü öğrenciler benden hareket istiyorlar öğle yemeği okuldan yiyemiyorum ilçeden sipariş olarak gelenlerden de yiyemiyorum resmen meyve ve gofret kıraker ile geçiştiriyorum bazen kızıyorum kendime beslenemiyorum die ama yemeye de uğraşsam çıkarırım bi anlamı olmaz die avutuyorum kendimi.. eve gelince bişeyler yiyip yatıyorum pc açmaya dermanım olmuyo
yakaladığım yerden yazmaya çalışıyorum kendinize iyi bakın buarada kontrolümüz 20 si gibi gel demişti dr. takvime baktığımda zaman geçmiyo sanki

miniklercim çok haklısın.. yaşanacağı varsa yaşanıyor canım..

sende yemek konusunda zorlama kendini,tiksinirsin bu seferde.. bu bir süreç geçecektir bu sıkıntın..zaten sonrasında iştahın iyi açılır..ayrıca bebek senden herşeyi alır,sen sıkıntı yapma canım o herşeyini senden alır ama senin direncin düşebilir,sen eksik kaldığın için.. dediğin gibi o muayene tarihleride bi türlü gelmez,sabırsız oluyoruz bu konuda ya.. kendinden haber ver arada kendine çok iyi bak,dinlenmeye çalış bol bol işten geldiğin zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…