- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.601
iyiyim canım bendei akşama alcam sonuçları inş.evet ya havalar açıldı ya keyfimiz yerine gelir :)iyiyim candaşım ..sen nasılsın canım?
iş-güç çalışıyorum ..ara ara bakabiliyorum..sen ne yaptın, neticelerini aldın mı?
havalarda güzelleşti, sanırım keyifleniriz bundan sonra değil mi?
ilk adetiniz çok yoğun oldu mu kızlar? nasıl bşeydir yaa:44:
tamam :) inş hep beraber güzel haberlere inş ...muhakkak haber ver merak ediyorum candaşımmmm sen güzel haberleri al topikte sanal horonumuzu tepelimmmm:)))
ben eskiden çok ağrılı olurdum ve günde 1 pet kullanırdım.küratjdan sonraki adetim iseeeee wc ye gittim bi batım ki ne göreyim kırmızıdan başka hiç bişi yok hemn 1 pet sonra 1 pet daha sonra 1 pet daha ama ne ağrı ne başka bişi.sonraki adetlerim ise ağrısız ama gün olarak az doktora sordum normal dedi bende diyorumki benim kanallar darmış kürtajla açıldı o yüzden 1 haftada gelecek kan 5 günde tatamlıyor heralde.sende iyiki varsın tatlım
herkese selam
benim mahpus günlerim devam ediyor giremiorum b.k mu var nedir bilmiyorum bilgisayarı açınca rengi limon gibi olup surat asılıyor. yarın gidiyorlar çok şükür
bol bol yazıcam size. öpüyorum.
sinirlerim tavam içim şişti...
ceza bende arabayı çarptımanlatırım uzun hikaye
Sezen canım annemler bende. Çocuğun ödevleri filan bu araar daha az giriyorum ama bulantım başlayacak sanırım ağzımın tadı değişiyor sanki. Yarın dr ye de gideceğim...Bakalım büyüme var mı dua edin bana da...
herkeze merhabalar kızlar....
cezam, canım benim yaa nasıl üzülmüşsün ama şükür krizle son bulmuş canım birikiyor her şey içimizde ben kızımın doğumundan sonra 4-5 defa yaşadım o krizleri eşim çocuğun çok etkilendiğini ve benim saçmaladığımı söylemişti ama düşüncesiz olduğu dönemlere denk geldi eşlere göre biz saçmalıyoruz canım bu hepimizin başında var onlar düşüncesiz aslında farkında değiller...açıkçası bu doğum sonrasıda böyle krizler yaşarım diye çok korkuyorum...dualarım sizin için hep içten canım allahım tez zamanda sizede bebeklerinizi göndersin...eşinde bunalmıştır artık canım benim ikinizinde kötü dönemine denk gelmiş...inşallah barışma sağlamışsınızdır canım...
candaş, canım içinden gelmiş yazmışsın ne güzel...allah emekliliğinide göstersin hayırlısıyla canım:)) ankaradamı yoksa başka yeremi gitti? askeriyeydi dimi yanlış hatırlamıyorsam? bugün sonuçlarını alıyorsun bizde bekliyoruz canım hayırlısı olsun...
nilde hayırlısı olsun canım gelmiş testler...benim adetin son günü başlamıştım yapmaya leke şeklinde oluyordum yani ve 2. çizgi belirmişti:)) hadi rastgelsin canım...
sezen, dr bişey yapmasa bile rahatlatıyor insanı canım inşallah dilediğin gibi olur herşey...
deniz lalesi, ben hiç hatırlamıyorum canım ilk adeti bendede sanki daha azalma olmuştu:)) herkezin bünyesi farlı olduğu için inşallah tamamen temşzleniyordur canım...
nazlım, nice mutlu ve bebekli yıllar diliyorum canım...
loneliness, inşallah erken doğum olmaz canım gerçi bizim bir akraba 8 aylık doğum yaptı geçen ay küvezde falan kalmadı çünkü dr demişki herşeyi tam sorun değil...hiç düşünme endişelenme canım hayırlısı olsun...
nuray, annen gelecekmiş ne güzel inşallah bir sorun çıkmazda yalnız olmazsın birine çok ihtiyaç duyuyor insan...
hellom, kaynanan bugünmü gidiyor sanki bir haftalık gelmişti?
minikler, nasılsın?
chnb, canım yaa acı veriyor diyorsun inşallah sonu güzel olacak dayan canım...oğlun için özel ders okuması içinmi yaa bu okul olayı beni çok korkutuyor...bu sene alsalarda göndermeyeceğim 1. sınıfa alırlarsa anaokuluna göndericem...
datlumm, canım korkma inşallah haftaya pıt pıt haberlerinide alacağız...4 ay bende aceba yaşıyormu dedim çok şükür bu günlere geldik ve benim bulantılarda fenaydı kızlar bilir...iyiye işaret canım endişelenme...
unuttuğum varsa öpücüklerimi yolluyorum:)) kızım başımınetini yedi sabırsızlığı çekti baba tarafına en sevmediğim huy:)) pazara çıkacağız hadi anne hadi anne..görüşürüz hepinizi öptüm...
herkese selam
benim mahpus günlerim devam ediyor giremiorum b.k mu var nedir bilmiyorum bilgisayarı açınca rengi limon gibi olup surat asılıyor. yarın gidiyorlar çok şükür
bol bol yazıcam size. öpüyorum.
sinirlerim tavam içim şişti...
ceza bende arabayı çarptımanlatırım uzun hikaye[/QUOT
canım geçmiş olsun.fazlada canını sıkma
günlük, amin canım çok sağol inş emekliliğide nasip olur, nedendir bilmiyorum çocuklarla ilgili mevzuda aklıma sen geliyosun, anne olarak.annemin adaşısın ondan mı ne ? bide duygusalsın ondan sanırım, günlük kızını üniv yollarken hem çok üzülür hem çok sevinr dedim :) kardeşim 1 aylığına ank dışında eğitim alca, 5 ayda ankarada okuyacak.sonra evden gidip gelecek, atama yapılmadan maaş ama eğitime devam.evet askeriye canım.kuzenimin 4 yaşında kızı var. gece kalbi sıkışmış, kuzenimde şehir dışında görevde.babamlarda hast ye götürmüşler, çok şaşırdım ya.gece uyurken olmuş, inş bişey çıkmazda.allahtan annesiyle yatmış ya uzakta olsa nolcaktı.demekki geceleride çocukları kontrol etmek lazzım.sen nasılsın canım ?
kıtty, canım napıyosun.yeni mi çarptın arabayı, allah kazalardan korusun hepinizi ya ...
Günlük canım biz okuma yazma ile sıkıntılarımızı aşamadık tam anlamıyla o yüzden canım. Çok züdü oğlan bizi... Sanmıyorum kızlar daha becerikli ve istekli bu konularda. Sorun olmaz inşallah. BENCE DE ANAOKULUNA GİTSİN...
Sezen canım annemler bende. Çocuğun ödevleri filan bu araar daha az giriyorum ama bulantım başlayacak sanırım ağzımın tadı değişiyor sanki. Yarın dr ye de gideceğim...Bakalım büyüme var mı dua edin bana da...
benimde çok sancım oluyordu.bu adette olmadı.. doktoruma da söylemiştim kürtajdan sonra hastaneden çıkarken ;''çektiğim sancı çok çok fenaydı...yıllardır adet sancısı çekiyorum ama bu sancı ondan daha fenaymış'' dedim.doktorum da bundan sonra sancın olmayabilir, açılma oldu bi kere dedi. sancı verilerek düşük yaptığım için,böyle söyledi;normal doğum gibiydi .. ama şuan gerçekten çok yoğun.. hala temizleniyor demek ki.. hayırlısıyla bi bitsin bakalım nilldem.. petsiz günlerimiz olsunn inşşşş:13:
merhaba kızlar,
önce nazlımdan başlıyayım. doğum günün kutlu olsun. yeni yaşın sana bebek getirsin inşalllah.
cezacım kafanı toplamak için yazmıyosun sanıyodum. zor şeyler yaşamışsın. bebek mevlütlerinde insan kötü oluyor canım hakikaten. bir dahaki gördüğün bebek mevlüdün seninki olsun inşallah. zaman zaman hepimiz tartışıyoruz canım eşlerle. ama öyle yumurtlama günlerinde olayları büyütmemeni tavsiye ederim. sonra çıkar hıncını:)malum ayda bir kere geliyo.
datlum, kalp atışlarını duayacaksın inşallah haftaya. sakın stres yapma, 6 hafta erken daha. 7de ya da 8de duyarsın inşallah. hiç endişelenme olumlu düşün. olumlu şeyler telkin et kendine.
nuraycım, inşallah annen gelir. sorun çıkacağını sanmıyorum. yattığım dönemde kaldı hep. benimki 1.5aydır falan yok. ama yakında gelecek yine.
candaş, haberini bekliyoruz akşama falan.
hilalcim, inşallah sen de görürsün o günleri. sadece sabır ve umut.
günlükçüm, inşallah zamanında gelir sıpaların hepsi. kitty, seni çok daha iyi anlıyorum. inan son haftaya girsek bile stres devam edecek. insan son zamanlarda yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim diye stres yapıyor. zaten bebek doğunca da biz gık dese doktora koşarız herhalde. o yüzden sigorta işini araştırıyorum. kitty detayları yazacaktın bana.
nilde, sezen, deniz lalesi, minikler, rolle, peppe nasılsınız?unuttuğum kimse kalmadı dimi.herkesi öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?