Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar herkese merhaba iyiii pazarlar....
kızlar şu ovulasyon testidir yumurtlama tarihi hesabıdır ne karışık işler matematikten,trigonometriden zor valla:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yaniii ben daha düşünmüyorm temmuza kadar işime yaramıcak bu hesaplar amaaa aselkuzum için soruyom onun az kaldı yaaa o açıdan

cnmm hoşgeldin...neyi farkettim biliyomusun tekrar çocuk fikri o kadar iyi geldiki bana kendimi çok iyi hissettim gerçektenAllah ım inşallah bu sefer sağlıklı bebişler nasip eder hepimize.....

cnmm hoşgeldin...neyi farkettim biliyomusun tekrar çocuk fikri o kadar iyi geldiki bana kendimi çok iyi hissettim gerçektenAllah ım inşallah bu sefer sağlıklı bebişler nasip eder hepimize.....

hoşbulduk canım.. bebek fikri insana hep kendini ii hissettiriyo,,yeni bi umut.... inşallah Allahım isteyen herkese versin, evlatsızlıkla imtihan etmesin

yazamamışım bile üzüntüden bir bebek gitti bir başka bebek geldi yazacaktımm :44:

Herkeslere günaydın ve iyi haftalar diliyorum.
Yamateke canım, tebrikler valla ben iğne yapmayı geç ölsem iğneye bakamam ? ama tab' melekler icin mecbur katlanilir de'l m' 'insallah tahlillerde g]zel sonuclanir
es'm yanimda haftasonu calismalar basladi dun gezindik biraz ne guzeldi hava degil mi - ya benim esimde ayni erkekler kulubu yok mu bende oraya takilcam diyo yada olmadi kk daki arkadaslarinin kocalariylada ben kanki olcam tanistirsana diyo catlak .
klavyem bozulmus gal'ba ya offf

herkesler iyidir ins .....

sanada günaydın canım benim eşim playstation oyunu oynuyor netten ilgisini çekermi bilmem tanışma şansı var yani allaha emanet ol canım

Son düzenleme:
günaydın arkadaşla gününüzün inşallah ıyı geçer mutlu vede güzel haberler gelmesi dilegiyle

Bir fincan kahvenin hatırı sanıldığından daha büyük! Bol bol kahve içen erkekler daha kolay baba olabiliyor. Kafein, spermleri daha kaliteli ve hızlı hale getiriyor...

LONDRA - Bilim dünyasından gelen son haberlerden biri, erkeklerin bundan böyle daha fazla kahve içmesine yol açabilir. Araştırmadan çıkan sonuç şu: Kahve beyni uyarmakla kalmıyor, erkeklerin üreme kabiliyetini de destekliyor.
Brezilyalı uzmanlar tarafından yapılan bir araştırma, bol miktarda kafein tüketen erkeklerde spermlerin daha hızlı hareket ettiğini ortaya koydu.
Doktor Fabio Pasqualotto liderliğindeki araştırma ekibi, 750 erkek üzerinde sperm dayanıklılığı ve kalitesini ölçtü.
Kahve içen erkeklerde içmeyenlere oranla sperm dayanıklılığının daha yüksek olduğu anlaşıldı. Aynı araştırmada, sigara içme alışkanlığının ise sperm kalitesi üzerinde rol oynamadığı belirlendi.

sanada günaydın canım benim eşim playstation oyunu oynuyor netten ilgisini çekermi bilmem tanışma şansı var yani allaha emanet ol canım
tabi playstation varken yazışmak ne kadar ilgililerini çeker tartışılır değil mi :) ama tanıştırabilriz tabi :)

bende 2 gündür eşime kahve içelim diyeceğimde bi türlü fırsat olmadı milleti ziyaret etmekten.of ya bizim bu acayip olan hayatımız ne zaman düzene girer ki

HERKESE GÜNAYDIN KIZLARRR

valla bizimki zaten elinden kahveyi düşürmediği için bişey dememe fırsat vermemiş anlaşılan:)
naptınız nasıl geçti haftasonunuz ben dün habire yattım artık ilaçlardan ,iğnelerdenmidir ne mide bulantım oluyor halsizlik başladı bide baş ağrısı oda çok yatmaktan:)

yumurtalar ne alemdee kızlar hadi ayı ortasını geçtik haziran geliyorrr ilk kimin adet günü liste aslında yapsakmı? valla ben dua ediyorum ama en azından kimin yaklaştığını göreyim isim vererek dua edeyim tam tutsun diye:)

herkese yeniden hayırlı haftalarr

bende 2 gündür eşime kahve içelim diyeceğimde bi türlü fırsat olmadı milleti ziyaret etmekten.of ya bizim bu acayip olan hayatımız ne zaman düzene girer ki

bende bugün elimde kahveyle arkasından koşmayı düşünüyorummm

bu arada sen çok içme sana zararlı eşine yararlı.kadının yumurtlamasını kalsiyum arttırıyomuş.dur o yazıyı da bulayım sana canımm

Günlük beslenmelere dikkat edin. Dengeli ve düzenli beslenmeye çok özen gösterin. Süt içinde galaktose diye bir madde bulunmaktadır. Bu yumurtalama fonksiyonunu arttırmaktadır. Bol bol süt, yoğurt, enginar ve taze fasulye yiyin. Fazla kırmızı et ve yağlı yemekler yemeyin.

selam kızlar nasılsınız kürtajdan 1 ay sonra hamile kalanınız varmı allah herkeze hayırlısından nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…