Günlük canım biz okuma yazma ile sıkıntılarımızı aşamadık tam anlamıyla o yüzden canım. Çok züdü oğlan bizi... Sanmıyorum kızlar daha becerikli ve istekli bu konularda. Sorun olmaz inşallah. BENCE DE ANAOKULUNA GİTSİN...
Sezen canım annemler bende. Çocuğun ödevleri filan bu araar daha az giriyorum ama bulantım başlayacak sanırım ağzımın tadı değişiyor sanki. Yarın dr ye de gideceğim...Bakalım büyüme var mı dua edin bana da...
kızlarrrrr 2 dk girdim candaş aradı kanalların birinde hafif bir tıkanıklık varmış ama normal yoldan da hamile kalabilirsin de demiş gözlem yapacaklarmış 3 ay normal deniycekler hatta doktor bu ayı kaçırma hamile kalabilirsin demiş sonra aşılama sonra tüp bebek anladığım kadarıyla tüp bebeğe gerek kalmaz demiş inşallah bu ay hamile kalacak rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi duydum.inşallah candaşımızda hamile kalacak dualarım seninle candaşımmmm.yarın gelince detaylı anlatır kuzuuuuuuuu
henüz gelmedi adet canım beklemedeyim..deniz lalesi kırmızılarla buluştu:) nedenini öğrenene kadar korunmayı düşünüyorum canım..4-5 ay bile sürse korunucambir daha aynı şeyleri yaşamamk adına.tabii Allahın takdiridir..tedbir alındığı haldede olabilir..ama tedbir bizden takdir Allahtandeniz lalesi ve sezen kızlar ilk adetler geldi sanırım hadi rast gelsin.. korunup korunmamak hakkında size şunu söyleyebilirim ben ikinci bebeğimde de iki ay korundum üçüncü adetimde çift çizgiyi gördüm bunda da öyle biri sağlıksızdı şimdiki inşallah iyi gidiyor korkularınızı kenara bırakın yaşanacak varsa kaçışı yok ve nasibimizse gelecek miniklerimiz..
kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi sabah zorla kalkıyorum öğleden sonraki dersler tamamen işkence halini alıyor çünkü öğrenciler benden hareket istiyorlar öğle yemeği okuldan yiyemiyorum ilçeden sipariş olarak gelenlerden de yiyemiyorum resmen meyve ve gofret kıraker ile geçiştiriyorum bazen kızıyorum kendime beslenemiyorum die ama yemeye de uğraşsam çıkarırım bi anlamı olmaz die avutuyorum kendimi.. eve gelince bişeyler yiyip yatıyorum pc açmaya dermanım olmuyo
yakaladığım yerden yazmaya çalışıyorum kendinize iyi bakın buarada kontrolümüz 20 si gibi gel demişti dr. takvime baktığımda zaman geçmiyo sanki
herkese günaydın.Durumu kızlar biraz açıklamış.teşekkür ederim hem onlara hem sizlere.Beklemediğim birşeydi şok oldum, moralim kıttyle ve nildeyle konuşurken iyiydi.Sonrası malum.Ben sadeece şansszlık kısmını bekliyordum, hatta dua etmiştim yine yanlış bir dua.keşke tüplerden biri kapalı olsada açtırıp hamile kalsam.al işte yine kabul oldu !
Sağ tüp tamamen kapalı değil dedi galiba anlayamadım yada unuttum.ama o taraftan gebelik elde etmek mümkün değil dedi.Sol tüp açıkmış ama çok değil, geçişi sıkıntılı.bu taraftan hamile kalabilrsin fakat dar olduğu için takibe almamız gerek, 6 ay kadar .. bunun 3 ayını beraber takip edeceğiz, ardındaki 3 ay aşılam ve gebelik olmazsa tüp denemesi yapacağız dedi.bu arada kendiliğinden hamile kalma şansın yükse değerlendirin dedi.ve tüpün açılma imkanı var mı diye sorduğumda cavabı şuydu ; anesteiyle yapacağımız bir işlem var ameliyatvari, o da % 90 başarısızlıkla sonuçlanıyor dedi ...
Şükür dediğim şey, eşimde bir sıkıntı yokmuş.ama araştırdığım kadarıyla kadında gebelik elde edilmesi en zor işlem, tüplerin kapalı olmasıymış.tıkanık olsa açılma ihtimali varmış ama kapalı olana çare yokmuş filan.ama tek tüple hamile kalan da çokmuş.ne umutluyum ne umutsuz.evet miniklerin dediği gibi sonuç itibariyle bi çocuk sahibi olmak amacımız, farketmez şekli.olmama ihtimallerini düşünmek istemiyorum haliyle ama elimde de değil....Anneme anlattım, o da babama anlattı yanımda.utanamadım bile sıkıntıdan.annem hemen çeşmeleri açtı tabi.eşime dedim, saf gibi tepki bile vermedi.üzüldü biliyorum mecburi bi teselli verdi .. şimdi artık birkaç dr a daha gidelim diyoruz. bakalım onlar ne diyecek.
Tek tek alıntılayamadım, kusura bakmayın...
herkese günaydın.Durumu kızlar biraz açıklamış.teşekkür ederim hem onlara hem sizlere.Beklemediğim birşeydi şok oldum, moralim kıttyle ve nildeyle konuşurken iyiydi.Sonrası malum.Ben sadeece şansszlık kısmını bekliyordum, hatta dua etmiştim yine yanlış bir dua.keşke tüplerden biri kapalı olsada açtırıp hamile kalsam.al işte yine kabul oldu !
Sağ tüp tamamen kapalı değil dedi galiba anlayamadım yada unuttum.ama o taraftan gebelik elde etmek mümkün değil dedi.Sol tüp açıkmış ama çok değil, geçişi sıkıntılı.bu taraftan hamile kalabilrsin fakat dar olduğu için takibe almamız gerek, 6 ay kadar .. bunun 3 ayını beraber takip edeceğiz, ardındaki 3 ay aşılam ve gebelik olmazsa tüp denemesi yapacağız dedi.bu arada kendiliğinden hamile kalma şansın yükse değerlendirin dedi.ve tüpün açılma imkanı var mı diye sorduğumda cavabı şuydu ; anesteiyle yapacağımız bir işlem var ameliyatvari, o da % 90 başarısızlıkla sonuçlanıyor dedi ...
Şükür dediğim şey, eşimde bir sıkıntı yokmuş.ama araştırdığım kadarıyla kadında gebelik elde edilmesi en zor işlem, tüplerin kapalı olmasıymış.tıkanık olsa açılma ihtimali varmış ama kapalı olana çare yokmuş filan.ama tek tüple hamile kalan da çokmuş.ne umutluyum ne umutsuz.evet miniklerin dediği gibi sonuç itibariyle bi çocuk sahibi olmak amacımız, farketmez şekli.olmama ihtimallerini düşünmek istemiyorum haliyle ama elimde de değil....Anneme anlattım, o da babama anlattı yanımda.utanamadım bile sıkıntıdan.annem hemen çeşmeleri açtı tabi.eşime dedim, saf gibi tepki bile vermedi.üzüldü biliyorum mecburi bi teselli verdi .. şimdi artık birkaç dr a daha gidelim diyoruz. bakalım onlar ne diyecek.
Arkadaşlar dr den geldim ama kese görünmedi hem karından hem vajinal baktı üzüldüm. İnşallah ilerler beta hcg istedi yeniden(
Okula geldim... Dua edin bana(
Candaşım üzgün olmanı anlayabiliyorum.Çokta haklısın üzülmekte..Ama şöyle düşün 1 senedir her adette neden olmadı diye kendini yiyip bitiriyorsun.Ama artık elinde somut bir sebep var ve bu sebebin üzerine gideceksiniz.
Umarım doktorun dediği ilk 3 aylık dönemde gelir bebeğin.Ama olmazsada aşılama var,tüp bebek var.Umudumuz hep var Candaş.Sen doğal yolla ikizlere hamile kaldın,İnşallah yine olacak.
Rabbim yardımcın olsun.Dualarım seninle
ablam ya dualarımız senle.inş herşey yolundadır ve bebeğin nazlanıyodur.allah güzwel gönlüne göre versin.varsa okunacak bi dua okuyalım hemen.Arkadaşlar dr den geldim ama kese görünmedi hem karından hem vajinal baktı üzüldüm. İnşallah ilerler beta hcg istedi yeniden(
canım neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.iyi ki gitmişsin ve durumun ne olduğunu öğrenmişsin..kaç zamandır bekliyordun çünkü.şimdi doktorunun bi teşhisi var ve bunu takip ettirip,çözeceksiniz inş. umutsuzluğun asla olmasın.. Allah istedikten sonra,neden olmasın..
bi kuzenim bi yumurtalığını aldırdı, doktor bi ihtimal olabilir dedi(diğer yumuratlığında alınması gerekirmi diye) tek tarafla hamile kaldı ve bebeği var.. hatta bi arkadaşımında bir tüpünde yapışıklık vardı,onunda oldu tek tüple..hatta onun sonra da ameliyatla açtılar diğer tüpünü.. herşey mümkün yanii canım, kaldı ki acı bile olsa 2 gebelik yaşamışsın.. herşey yoluan girecek,herkes muradına erecek inş..tedbiri elden bırakmayalım, biz elimizden geleni yapalımda
Arkadaşlar dr den geldim ama kese görünmedi hem karından hem vajinal baktı üzüldüm. İnşallah ilerler beta hcg istedi yeniden(
kızlar merhaba
nazlım kuzum arkadaşlarımızın dileklerine katılıyorum inşallah seneye bebişinle kutlamak nasip olsun iyiki doğmuşsun ve iyiki neşeni bizimle paylaşıyorsun cnm..
ceza cnm benim neler olmuş böyle vardır bir hayır diyelim inşallah bu moral bozukluğunu rabbim unutturacak bir güzellik yapar
candaş cnm bi problem çıkmamış anladığım kadarıyla normal yoldan hamile kalma şansının olması ve dr.un üç ay süre vermesi beni umutlandırdı bendeki üç uğuru sana da gelsin inşallah bana da üç ay dene gel demişti ilk içimden birincide tutar die geçti olmasa da aşılama tüp bebek yolu neyse cnm kucağımız boş kalmasın da hangi yoldan gelmek isterlerse kabul edecez yaramazlar gelmeden şart koşuyorlar
chnb ablacım yarın kontrol varmış dualrımız sen ve bebeğinle hayırlı haberle gelmek nasip olsun.. oğluşun için de en iyisini yapmışsınız en azından sen daha az yorulacaksın zaten hamileliğin ilk dönemleri de çok yorucu oluyo ben diğerinde yaz tatilinde olduğum için farketmemişim ama şimdi sabah okula gitmek öğle arasından sonra devam etmek işkence gibi geliyor bir de allah affetsin çocuklarım kokuyo yanıma çok yaklaştıramıyorum cam açık tutarak dersi geçirmeye çalışıyorum müdürün haberi olduğu için bazen dayanamayıp dışarı çıkarıyorum.. bi tane okuma yazama becerisini tam alamamış öğrencim var onu da artık ikiye bıraktım yoruldum çünkü arkasından koşmaktan.. ablacım bir de seneye yine okuma yazma etkinliği olabilir :) ikinci sınıfların müfredatı değişecek merakla bekliyoruz seneye nasıl bir uygulama olacak :)
hellooo cnm ya ben bir aydır atamadım üzerimden o sitresi kıyamam kuzum neyseki az kalmış uzun bir süre sizi ziyaret etmemelerini diliyorum cnm.. bizimki seneye de plan yapıyormuş bir ay kalacakmış her kış :) şimdiden her işe burnunu sokucağı geliyor aklıma çıldırıyorum.. rabbim affetsin ama ben bir daha ne severim ne de yüz veririm ama buna rağmen her kış bir ayını bizde geçirecek planını yapmışbuarada çınarın uyku macerasına bayıldım :)
hilal cnm büyük güne az kaldı allahım çift çizgiyi görmeyi nasip etsin heyecanla bekliyorum cnm
nilde cnm testlerin hayılı olsun sana uğur getirsin yaş konusuna da takılma abacıma dr.lar ne dedi rabbim ne gösterdi.. umudumuzu kesmeden dua edecez ve hapimizin yüzünü güldürecek inşallah
günlük loneliness ve nuray kızlar son üç aya mı geçtiniz allahım hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin daha farklı bir heyecan başlamıştır değil mi rabbim bizlere de göstersin o günleri inşallah
datlumm kuzum lonelinesse katılıyorum kalp atışı için 6 erken olabilir ancak alttan bakılırsa duyulur bende 7+3 de gittim rabbim sana da yaşatacak bu güzel anı içini ferah tut cnm ama endişe bitmiyor benim diğer kontrole 15 gün var ve aklım onda hala devam ediyormu atışları die rabbim bizlere bağışlasın cnm rahat olmaya çalışacaz..
deniz lalesi ve sezen kızlar ilk adetler geldi sanırım hadi rast gelsin.. korunup korunmamak hakkında size şunu söyleyebilirim ben ikinci bebeğimde de iki ay korundum üçüncü adetimde çift çizgiyi gördüm bunda da öyle biri sağlıksızdı şimdiki inşallah iyi gidiyor korkularınızı kenara bırakın yaşanacak varsa kaçışı yok ve nasibimizse gelecek miniklerimiz..
kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi sabah zorla kalkıyorum öğleden sonraki dersler tamamen işkence halini alıyor çünkü öğrenciler benden hareket istiyorlar öğle yemeği okuldan yiyemiyorum ilçeden sipariş olarak gelenlerden de yiyemiyorum resmen meyve ve gofret kıraker ile geçiştiriyorum bazen kızıyorum kendime beslenemiyorum die ama yemeye de uğraşsam çıkarırım bi anlamı olmaz die avutuyorum kendimi.. eve gelince bişeyler yiyip yatıyorum pc açmaya dermanım olmuyo
yakaladığım yerden yazmaya çalışıyorum kendinize iyi bakın buarada kontrolümüz 20 si gibi gel demişti dr. takvime baktığımda zaman geçmiyo sanki
selamlar bacilar :))
ilk mesajim nazliya.. dogum gunun kutlu olsun nice nice yillara insallah nazlican..
datlum masallahbulantilar baslamis bende ozeniyorum bulantisi olanlara yaaa ne sacma dimi. . ilk aylar hicbisi anlamamistim hamilelikten bende bulanti falan olmayinca...insallah daha erken haftaya falan duyulur ancak kalpatislari hersey yolunda olacak korkma canim
cezacim sinirler gerilmis insallah hersey yolundadir simdi arada oluyor hepimizde..opuyorum
nilde cok gecmis olsun ins bisi cikmaz kistten canim ..bekliyoruz hayirli haberini
denizlalesi canim benimde ilk adet azdi yani az geliyodu 3-4 gunde bitmisti. benim normaldede 3-4 gun surer.. ayni sekil gelmisti. sen gordunmu ilk kirmizilari.. benim hatlar karisti? senmi gormustun kimdi kirmizilari goren ???
sezencim muayenen icin ins hersey yolundadir seninde.. bakalim guzel haberlerle gel sende ..optum cimcimeni
gunlukcum bayiliyorum senin bu pazara cikmalarina yaa.. niyeyse kucukten beri cok severim ben pazari. alisveris yapmak cok hosuma gider.annemle gezmeye bayilirim. gecen sene geldigimde devamli gitmistim ama bu sene kardan falan kismet olmadi cok soguktu..
hellocum Allah kolaylik versin bak gidiyorlarmis.. ins uzun bir sure kafani dinlersin bebisinle :)) kaza icinde gecmis olsun..cezacim yazmayi unuttum sizede gecmis olsun
chnb ablacim seninde dr randevun varmis.. ayyy gorelim bebisimizi masallahhhheyecan yaptim
minikler canim dikkat et kendine ilk zaman zor oluyor iste ama sikayetimiz yok cok sukur degilmi ...istersen yaninda gotur yemegini falan. boyle sevdigin seyleri..eltim oyle yapiyor kizcagiz ne yapsin..yoksa oda ac kalacak..
candasimin ins bu ay son olur canim Allah bu ay rast getirsin insallah..kacirmayalim bu ayi
opuyorum kizlar saat 1'i gecti cok uykum geldi .. herkesten yarin bi haber var insallah hayirli haberlerle gelin ..benimde yarin dr kontrolum var. 5 haftadan sonra ultrasona giricem.. hayirlisi olsun hoscakalinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?