- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.641
candaşım bilmediğin birşeyle savaşmak daha zor aslında.sen tabir-i caizse artık düşmanını biliyorsun ve bu düşmanla mücadelede asla yanlız değilsin.
öncelikle doktoruna güven.rabbim istedikten sonra olacaktır inşallah.
Rabbim ümitsiz,dermansız dert vermesin inşallah.
tuttum bu duayı :) faceden paylaşayım bi :) umut olsun ... zaten yazarken farkettim çevirdim.elbet ya ne durumlar var imkansızken kolaylaşan.inş bizlerde onlardan biri oluruz...Candaşım Rabbimiz diyor ki''Benden birşey isterken sınırsız isteyin''
Sanırım böyle birşeydi.Dua ederken en fazlasını istemek açgözlülük değil ki.Dualarını,dileklerini şartlara bağlama.''Az olsun yetecek kadar'' diye değil.Rabbim sonsuz nimet ver gibi etmek lazımmış.Çünkü Rabbimizin hikmeti çok büyük.O istedikten sonra olmayacak şey yok.
İnşallah bu ay hamile kalırsın Candaşım.Stres yapma canım.Herşey nasılsa olacağına varacak.Umarım herşey senin için güzel olacak..
öyle canım haklısın, kimse 4 4 lük değil mutlaka.yanlış anlaşılmasın öyle görmüyorum kimseyi.en iyisinin bile içinde var sıkıntısı, girmeden anlaşılmazki.ama işte dediğin gibi işim, sadece şu eş açısından çok çok zor.. olsa kolay atlatabiliriz bazı şeyleri ama olmuyo, olamıyo.düşünsen 4 sene bi fiil, 1,5 senede geçmişi var.tükendim, bide bu çıktı şimdi, dr diyo tedavi.kocam yanımdaki tedavi olayım.her seferinde nasıl izin alayım.isyan etmeyecem tamam ama burdan ilersine geçemiyorum.bu sene umudum, gelecek inş diyorum.gelecek mi ama ? gıcıklıkta yapablrler.keşke gelse herşey dahada kolaylaşacak oz amn gücümde artacak ama bilmiyorum gelecek mi . sende çektin sende biliyosun.. bazen an geliyor ki çıkamıyorum içinden ... umut göremiyorum .. şuan o şekilde gibiyim .. ama şu şoku atlatınca düzelecek.pazartesiye güzel başlayabilirm sanırım ...sormuştun unuttum, hazirandan itibaren her an gelebilr ama daha yüksek ihtimal eylül gibi.inş bizede bigün güneş doğar.dilek konusunda haklısın.çoğumuzda demedik ki 1 kız 1 erkek olsun diye.art niyetten değil ama.bende 3 oğlum olsun razıyım derdim.erkekleri severim çünkü.kürtajdan sonra farketmez cinsiyet ayırt edemem dedi,m, k.validemle inatlaştık durudk ben erkek dedikçe o kız dedi, ve ders olmamış ki geçenlerde yine aynısını dedi.ben herhangi birisine muhtacım o farkında değil.bişeyde beklemiyroum o da bilse dikkat eder diye düşünüyorum ama işte .... ooof neyse ya sizide daha bunaltmayım.çok sağolun yacandaş canım benim hepimizin buraya kadar geldi dediğimiz dönem oldu allahım daha yukarısına geçirmesin dışardan görüp ne kadar mutlular hiç problem yok dediğimiz kişiler olmuştur...ama yanıldık ondada her güzelin bir kusuru misali...belkide dediğin gibi evlilik senin sınavın geç olsun güç olmasın canım birleşmenize az kaldı değilmi? inan birlikte olmanız seni güçlü kılacaktır sen bundanda yorgunsun...sıkıntın olunca eşinin sana sarılmasıyla bunu telefonda paylaşmak çok çok ayrı sabır canım biraz daha sabır içini bu konuda ferahlatki kendini ona göre ayarlaki sıkıntı yaşadığında eşin yanında yok diye daha bir sıkıntıyla bunu daha fazlaa yük halinede getirme...eşim yurt dışındayken kafamda tarihi belirlemiştim temmuz belki 10 ay vardı ama ben temmuzu yakalamıştım sıkıntılı dönemimde ağlardım sonra derdimki olsun çok şükür en azından borcumuz kalmayacak yani hep ufakta olsa bir umutla çıkar yolu buluyordum kendime...kimsenin hayatı 4 4lük değil canım hepimzin sıkıntısı farklı rabbim en azından bir çözümünü vermiş çok şükür...bende bekarken hep 2 çocuk derdim ama biri kız biri erkek yeter... abowwww ben nerden bilirdimki oğlumu kaybedeceğim 2 kızım olacak kürtaj olacağım kafamda hep onu belirlemişimya bir kız bir erkek bu nedenle çok etkilendim ama kafamdan artık attım hayırlısı olsun sağlıklısı olsun diyorum canım hayat bize herşeye alışmasını öğretiyor her zaman istediğimiz gibi olmuyor herşey bizim ona ayak uydurduğumuz çok zaman oluyor ne yazıkki allah herşeyin hayırlısını versin...akrabalarınada şifa versin tez zamanda canım...
HALUK LEVENT - DÜŞÜNDÜRDÜ YİNE BENİ GÖZLERİN | Facebook
çok güzel...
YETER ARTIK YETER GÖNÜL FERYAD ETTT
BİR BAKARSIN DÜŞLERİN GERÇEK OLUR....
çok sağol canım.haklısın sebep bellli,, dilerim sonuçta dilediğimiz şekilde olur.dr a güvenmek zorundayım ama sıradan değil en iyi dr u bulmam gerek diye düşşnüyorum.amin, allah bunları aratacak dermansız dertlerden esirgesin.bir kez daha anladım ki benim dünyadaki sınavım evliliğim.çok şükür eşim çok iyidir ama evlilik hayatı sınavımmış benim, normalden biraz farklı olarak.ama aşacağız inş ...
Nilde ; canım çok sağol, ilk etapta normal, sonra aşılama dedi ama aşılamanın şansı fazla değil anladığım kadarıyla.tüpte ihtimal yüksek.sonuca değsinde ben razıyım tüpe de. Rast gelsin inş .. Güzel haberlerle dön canım inş herşey yolundadır diye düşünüyroum.
Sezen; canım çok haklısın dilimiz yanlış dua yapıyor bazen.keşke böyle sonuçlarla öğrenmeseydik.ama nasip.evet şükürler olsun yinede imkansız grubunda değilim.inş tüple filan olur en kötü ihtimal.senin peki nasıl olacak hamile kaldığında ? Gebelikte takibi nasıl olacak ? Benim annemde de var tiroid.maalesef ki o da zor.
Günlük, canım çok haklısın yazdıklarında.ben bunun çözümünün kolay olduğunu düşünerek demiştin daha geçen hafta.çokta olmadı yani, ama yine pişman oldum.haklısın hayatımda yaşamadığım duyguları yaşadım dün.mutluluk güzel bir ilaç ama olabilmek zor.günlük nerden tutayım mutluluk için, eşim yanımda mı ? Hayır ! Bebek ? Olmadı, olmasını zorlayacak durumlar var.eşimi ha deyince bulamam gerekli dönemlerde. Eşimin aileisnin çok umrunda bunlar ? Hayır, onlar kendi sefalarında.şükürler olsun sağlıklıyım ailem eşim işim var .. Ama bir ömür eksikte yaşayabilirim.umutsuz muyum ? Pek umutlu değilim ama umutsuzda değilim.bugün ilkkez şunu düşündüm.sağlıklı sıhhatli 1 çocuğun olursa şükret, ve aklından 2. çocuğu çıkar.belki olamayacak.ama olsun 1 tanede olsunda olsun dedim.ki ben hiç birzaman 2 çocuk bile istemedim, 3 tane kesşn derdim.artık hayırlısıyla sağlıkla 1 taneyede razıyım ama şifa mucize allahtan.inş 1 i de nasip eder 2 yide.ve dün bugün çok kötü günlerdi.bir akrabamız çok ağır kanser ve yeni öğrendi.kuzenimin çocuğunda ritim bozukluğu çıktı.benim durum malum, chnb ye de üzüldüm.ama inş 4+ dan kaynaklıdır.sabır diliyorum.ben güçlü durdukça dertler çoğalaıyor ne yazıkki.ne diyeyim olanada olmayanada şükr.isyan etsem faydası yok ki.sığınacak tek kapı, allahın inancı ...
chnbcim, sevindim canım. ben aklıma geldi akşam yazdım ama mesajım gitmemiş sanırım. görmeyebilirsin, sakın endişelenme alttan da baktırma demiştim. cumartesi sei yine erken çağırmış canım. gidersen de sadece karından baktır, allttan elletme. senin de kana hikayen var, sebebi olmasın. acele etme. ben 3ünde öğrendim, 16sında kanamayla hastaneye gittiğimde daha 0.9 cmdi. çok küçüktü ve betam yükseti 19binlerdeydi.
yine diğer gebeliğimde 4000lerde minnacık gözükmüştü, doktor emin olamadı bile kesin kese bu diyemedi. o yüzden acele ve endişe etme.
Canım sağ olasın. Vajinal baktı Arda bey de vajinal bakılsın dedi.İnşallah sorun olmamıştır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?