- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.661
Canım sağ olasın. Vajinal baktı Arda bey de vajinal bakılsın dedi.İnşallah sorun olmamıştır...
chnb ablacim bencede cok erken daha degerinde guzelmis maslalahh... insallah iyi seyler olacak una yurekten inaniyorum..ne zamana randevu verdi dr?
candasim uzuntusu anliyorum ve kizlarin soylediklerine tamamen katiliyorum canim. umut kaybetmek yok.. ins sen su 1-2 gunun sokunu atlat bak herseye daha olumlu bakacaksin.. sorununu bildigin icin ona gore emin adimlar atacaksin.. Rabbim cabalarini bosa cikarmasin canim
miniklercim misafirin varmis. neler yaptin bakiyim?
benimde dr randevum vardi ama gittigimiz gibi geri donduk .. dr doguma gitmis en az 4 saat sonra gelir dediler. esimde isim gucum var bekleyemem dedi. eve geldim simdi. moralim bozuldu. tekrar sali gunu gidicem hayirlisi olsun..(
tamam canım bugünü anladım da cumartesi baktırma tekrar.
cemrecik, tamam genelde öyle deniyor, doktorlar bile sakıncası yok bakmanın diyor, ama benim bu gebeliğimde 2 doktor da alttan muayane etmek istemedi. adamlar korkuyo bir kere. bişey olmaz ama ya olursa diye korktular. biri de proftu. bunda hiç alttan bakılmadım. ve kaybettiğim bebekte keseyi görmek için vajinal baktı, o gün lekelenme başladı. ben muayeneden sandım. ertesi gün artarak devam etti.
tamam canım bugünü anladım da cumartesi baktırma tekrar.
cemrecik, tamam genelde öyle deniyor, doktorlar bile sakıncası yok bakmanın diyor, ama benim bu gebeliğimde 2 doktor da alttan muayane etmek istemedi. adamlar korkuyo bir kere. bişey olmaz ama ya olursa diye korktular. biri de proftu. bunda hiç alttan bakılmadım. ve kaybettiğim bebekte keseyi görmek için vajinal baktı, o gün lekelenme başladı. ben muayeneden sandım. ertesi gün artarak devam etti.
canim belki sen alttan muayane olurken kendini kastigin icin bakmak istememislerdir. tehlikeli bir durum yoksa iliskiye bile musade ediyorlar, ki ki afedersin erkegin seyi ultrason cihazindan daha kalin ve uzun olmaz mi genelde?hehe, gusel benzetme di mi?
canım hangi haftadan sonra kontroller 15 güne düşüyor?30dan sonra mı acaba? benim de haftaya cumartesi inşallah. 1 ay olacak. her zaman heyecan oluyor insanda.
yatak alcaz falan diyodun, ne yaptınız?
canım hangi haftadan sonra kontroller 15 güne düşüyor?30dan sonra mı acaba? benim de haftaya cumartesi inşallah. 1 ay olacak. her zaman heyecan oluyor insanda.
yatak alcaz falan diyodun, ne yaptınız?
Cemre sağ ol yazmışsın bana. Sen neler yapıyorsun? Gebelik planlıyorsundur değil mi? Senin durumun nedir?
Candaşım umudunu kaybetme.. herşey daha güzel olacak canım.. eşinin gelmesine de az kaldı zaten..
onun gelmesi de seni motive edecektir.. uzaktan uzağa kolay olmuyor hiç bilirim.
dediğin gibi o şans seni de bulsun inş.. inanıyorum ki eşin geldiğinde,muradına ereceksin..
daha önceden acı da olsa tecrübemiz var.. bu sefer sağlıkla kucağımıza aldığımız meleklerimize,mutluluktan ağlayacağız..
candasım cnm sakın umutsuzluğa kapılma daha kaç ay deneyip yanılacaktın üzülecektin ama şimdi emin adımlar uygulanacak ve biz mucizelere birlikte şahit olduk bir mucize de senden gelecek sen de bizlere umut ışığı olacaksın.. git cnm başka dr.a da görün ama ne olur önce yürekten bebeğinin sana geleceğine inan umutsuzluğa düşme..
chnb ablacım kese 5. haftada görünür içini ferah tut dr.lar ilk kontrole 10 gün gecikmeden sonra çağırıyorlar 5. haftalık olsun die senin heyecanını da anlıyorum ama önce hareket etmek biraz sitres yapıyor gerçi biz senden de heyecanlıyız inşallah hep güzel haberler verirsin bizlere
kızlar nasılsınız akşama misafirim gelecek bende uyumamaya çalışıyorum uyursam bir daha toparlanamam hepinize sevgiler..
chnb ablacim bencede cok erken daha degerinde guzelmis maslalahh... insallah iyi seyler olacak una yurekten inaniyorum..ne zamana randevu verdi dr?
candasim uzuntusu anliyorum ve kizlarin soylediklerine tamamen katiliyorum canim. umut kaybetmek yok.. ins sen su 1-2 gunun sokunu atlat bak herseye daha olumlu bakacaksin.. sorununu bildigin icin ona gore emin adimlar atacaksin.. Rabbim cabalarini bosa cikarmasin canim
miniklercim misafirin varmis. neler yaptin bakiyim?
benimde dr randevum vardi ama gittigimiz gibi geri donduk .. dr doguma gitmis en az 4 saat sonra gelir dediler. esimde isim gucum var bekleyemem dedi. eve geldim simdi. moralim bozuldu. tekrar sali gunu gidicem hayirlisi olsun..(
candaşım, canım bir çok kişi yazmış ama ben de aynı şeyleri yazacağım sana. üzülme diyemem, insanın morali bozulur. ama olumlu tarafından bakalım, sorunu buldunuz. sorun bulununca çözümü de oluyor bir şekilde.kesinlikle tek doktorda kalma. 6 ay falan demiş bu doktor bekleme o kadar, sen en kısa zamanda başka alanında iyi bir doktora git. istanbulda bildiğim bu konuda prof. yücel karaman var, ama ankarada bilmiyorum. rahimdeki sorunları düzeltiyor, normal yoldan gebelik elde edilmesini sağlıyor. olmazsa tüp bebek merkezi var, tedaviye rağmen düzelmeyenlere tüp bebek yapıyor, brüksel tüp bebek. bende de polip çıkınca araştırmıştım kkda en çok o çıktı karşıma. fiyatları yüksek. sonra yine istanbulda prof. bahçeci var onun da tüp bebek merkezi var, ama böyle operasyonlar da yapıyor. ben onda oldum, sonuçta hassas bi işlem dedim, parayı gözden çıkardım. ama ilk hamileliğim hemen o ameliyatın sonrasında olmuştu.
nazlım yazmış eşinin varikosel olan arkadaşını, yine günlük yazmış kendi eşini. aynen bizde de vardı varikosel az da olsa. ama sperm sayımız çşok azdı. bazı doktor ameliyat dedi, belki düzelir ama sayı o kadar az ki varikoselden kaynaklanamaz dediler, yani ameliyat olsanız bile umut yok dediler. düşün çift taraflı sorunumuz vardı yani, hem benim, hem eşimin. ikimiz de gittiğimiz değişik doktorlar ve aştık sorunlarımızı. tabi en önemlisi dua ve umut. ben hep diyodum ki dua ederken Allahım sen yoktan varedensin, senin için azdan var etmek çok kolaydır, bizim için de ol de olsun derdim. yani duanın açamayacağı kapı yok. yeterki sen inancını yitirme ve bıkmadan usanmadan dua etmeye devam et. ama dua ederken bir taraftan çareni de aramaya bak. bir doktor böyle dediyse başka doktor dene.
eşinle ayrı olman da zor, çok zor. ama senin de dediğin gibi sağlığın iyi olsun. o da düzelecek inşallah. bu sene içinde 2si bekar, biri evli ve 2 yaşında çocuğu olan tam 3 arkadaşımın göğsünde kist çıktı. hele çocuğu olanın çok büyük, 5 cm, göğüsünün 3te biri alınacak kısa zamanda. bu 3 arkadaşım da 32-34 yaşlarında.bekarlardan da bir tanesi kisti alırdı kötü huylu çıkmadı, diğeri de bir aya kadar ameliyat olacak.aynı okuldayız. grip gibi göğüs kanseri olayı var, Allah korusun dağlara taşlara. herşeye şükür etmemiz gerekiyor.
Canlarım benim sağ olasınız. Çok stres oldum. Ama inşallah güzel olacak...
Candaşım çok üzülmüşsün üzülme canım tıp şimdi çok ilerledi. Canını sıkma sakın minicikumut da demiş sebebini bilmek senin işini kolaylaştıracaktır...
iyi akşamlar herkese...
chnb abla kızlara katılıyorum üzme kendini çok erken ondan görülmemiştir kese...moralini bozma sakın..herşey güzel olacak..
candasım sorun çıkmasına üzüldüm...bir taraftanda önemli bir sorunu fark ettiğin için sevindim..sonuçta sebepsiz hamile kalamamak daha zor..şimdi bir sonraki adımı planlayabileceksin..doktorun korunma dediyse bol bol çalış bu ay:)
kızlar destekleriniz için sağolun...artık daha iyiyim..spor yapmaktan bedenim iflas edecek:) yarım saat bisiklet biniyorum 45 dak. kadar voleybol oynuyorum okulda...eve gelincede 1 saat yürüyüş yapıyorum:)
hellom iyi akşamlar.canım aradığın an duymadım yürüyüş yapıyordum..sonra aradım biriyle konuşuyodun.tekrar aradım açmadın:)çınar seni meşgul ediyordu galiba:)öptm canım..
Sezen; canım çok haklısın dilimiz yanlış dua yapıyor bazen.keşke böyle sonuçlarla öğrenmeseydik.ama nasip.evet şükürler olsun yinede imkansız grubunda değilim.inş tüple filan olur en kötü ihtimal.senin peki nasıl olacak hamile kaldığında ? Gebelikte takibi nasıl olacak ? Benim annemde de var tiroid.maalesef ki o da zor.
.
Candas ne çok hüzünlüsün...yazdıklarını okuyunca kalbim sızlıyor..Lütfen kendini toparla artık..ki öyle yazmışsın..inşallah daha umutlu artık hiç bişeyi takmayan bi candas görmek istiyoruz...
Mesela benim için Allahın izniyle hamile kalmak sorun değil gibi görünüyor..ama asıl önemli olan hamile kalmaktan sonrası..bebek kordonla beslenmeye başladığı an troid yetmezliğinden kalbi durabiliyor...birincide bilmiyordum troidim olduğunu..ikincide tedbirli davrandık ilaçlarımı hiç aksatmadım..bu üçüncülerde gittiğim doktor büyük ihtimal ikiz gebelik olduğu için ilaç yetersiz gelmiş.doktorun dozu artırması gerekirdi dedi...hiç bişey demedim/diyemedim,çünkü sınavım var diye doktora bile gitmemiştim ki ikiz olduklarını bile bilmiyordum 11. haftaya kadar..off köylerdeki kadınlar bile şimdi öğrenir öğrenmez hastanelere koşuyorlar..ben neden gitmedim..neden? çünkü korktum,hep en kötüsünü düşündüm..ya bişey olduysa,öğrenmek istemedim...bu psikolojiden değilmi..Allah korktuğumu başıma verdi..
Candas ne çok hüzünlüsün...yazdıklarını okuyunca kalbim sızlıyor..Lütfen kendini toparla artık..ki öyle yazmışsın..inşallah daha umutlu artık hiç bişeyi takmayan bi candas görmek istiyoruz...
Mesela benim için Allahın izniyle hamile kalmak sorun değil gibi görünüyor..ama asıl önemli olan hamile kalmaktan sonrası..bebek kordonla beslenmeye başladığı an troid yetmezliğinden kalbi durabiliyor...birincide bilmiyordum troidim olduğunu..ikincide tedbirli davrandık ilaçlarımı hiç aksatmadım..bu üçüncülerde gittiğim doktor büyük ihtimal ikiz gebelik olduğu için ilaç yetersiz gelmiş.doktorun dozu artırması gerekirdi dedi...hiç bişey demedim/diyemedim,çünkü sınavım var diye doktora bile gitmemiştim ki ikiz olduklarını bile bilmiyordum 11. haftaya kadar..off köylerdeki kadınlar bile şimdi öğrenir öğrenmez hastanelere koşuyorlar..ben neden gitmedim..neden? çünkü korktum,hep en kötüsünü düşündüm..ya bişey olduysa,öğrenmek istemedim...bu psikolojiden değilmi..Allah korktuğumu başıma verdi..
nillde korkulacak bişey olmamasına sevindim canım.. geçmiş olsun..o zararsız kistlerden de hemen her bayan da var, yolumuza engel değil neyse ki..
sende nasıl rahatlamışsındır şimdiiii canım yaaaa..
beni sormuşsun..
nilldecim ben iyiyim ve evet yoğunum.. ayrıca hava çooook sıcak,yakıyor..
kırmızılarda devam ediyor..Allah'ın izniyle bende haftaya gideceğim doktora..ne olacak ne bitecek meraktayım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?