Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nURAY SANA DA yazmamışım. Dryi bulamamışsın insan stres oluyor o zamanlarda... Kontrol son aylarda sıklaşıyor...

Candaş konuştuk telde...

Ceza senin adet günün ne zaman?

Hilal niye yazmıyor? Kuzum testte çıkmadıysa üzülme herkesin çıkmıyormuş tatlım olmazsa dacanımız sağ olsun... Yaz tamam mı ?

Lonelines sen ne yapıyorsun izine ne zaman çıkacaktın? Bbebk görme nasıl geçti?

İnşallah rast gelmiştir ama sen o kadaryorma bence kendini. Temkinli olmakta fayda var...

evet ablacım testleri yaptırıcam bu hafta önceki doktorumdan randevu almıştım..sonra doktorumu değiştirmeye karar verdim..madem yeterince ilgilenmiyor birde yeni doktorları deneyeyim diyorum...salıya randevum bakalım yapıcakmı testleri..ama hala gidip ne diycem bilmiyorum...hayırlısı artık...
dün sağlık ocağından aradılar kontrole..bende bebeklerimi kaybettiğimi söyleyince doktor ne dese beğenirsin..insan gelip bi haber verir bi de 3 hafta olmuş diyor..hiç bişey söylemedim kapattım teli bütün sinirlerim alt üst oldu..eşime anlattım akşam..bilemedikki..bilseydik belediye hoparlöründen anons ettirirdik deseydin diyor...inan insanın acısı yetmiyor bi dedışardan acıtmaya çalışıyorlarya..
neyse çok uzattım nasılmış bizim küçük mercimeğimiz:) inşallah yakında keseyide kalp atışlarınıda görürsün ablacım...o bizim kıymetlimiz:)

Son düzenleme:

Allah Allah çok biliyormuş o görevli. Eşin ne güzel demiş. Salak çok üzüldüm diyeceğine. Kalpsiz her yerde aynı demek ki...

Cnım inşallah iyidir. Aslında yarın gitmesem mi diye düşünüyorum dr ye mesaj yazdım haftaya geleyim mi diye korkuyorum sanki yarın da erken gibi...

Dr nden memnun değilsen değiştir bence. Araştır diyeceğim nereden araştıracaksın. Biyografilerine filan bak nere mezunu nerelerde çalışmış filan...

canım çok teşekkür ederim.biraz sonra yapacam testi bugün 2.gün

sen nasılsın?diğer yazdıklarıma baktınmı?kese görünmesi hakkında yazmıştım sakın telaş yapma benim vajinadan 6.haftada kese görünmüştü yolk kesesi ile birlikte.

bende seninle aynı fikirdeyim kötü düşündük o yüzden bu başımıza geldi demememiz lazım bende öyle çok dedim ama ne desen boş olacak şeyin önüne geçemiyoruz ama iyi düşünmek bizi pozitif yapıyor hayata daha umutlu bakıyoruz bu bakımdan çok önemli olumlu düşünmek

canım aynı şey benimde başıma geldi sağlık ocağındaki doktor aramıştı kontrolünüz var diye ama benim doktor öyle şeyler demedi.dediğin gibi bizim acımız bize yetiyor salak şey insan iyi bişi demesede yorum yapma eninde sonunda bir kayıp yaşandı saygı duy be adam

tatlım yarın kaç haftalık oluyosun 5 haftalık civarındaysan bencede haftaya git ama yanlış bişi de söylemek istemem kuzummm.
alttan baktılar banada o yüzden korkuyorum bende bişi olur diye ama genelde 6 haftalıkken çağrıyor doktorlar ama ne biliyim düşün istersen

chnb abla haftaya git istersen,biraz zaman geçse.. rahatın yerinde değilmi?

nillde,chnb abla burasıda gündüz çok sıcak yaa.. çıkılmIYor dışarıya.. chnb abla sizin orası da öyledir,doğru..ee iklimimiz aynı :)
Bende çıkıyorum..kendinize iyi bakın..iyi akşamlar

bunu söyleyen doktor kadın ve kendiside hamile...neyse şimdi sinirimi döküpte günahını almayayım...Öküz doktorda olsa öküz oluyormuş demekki ...nilde sen bilirsin bu öküzleri sizin orada da vardı dimi bi tane:))

canım düşük tehlikem vardı. ne olur ne olmaz biz müdahale ederiz bişey olur diye ödleri patladı doktorların. hiç bakmaya teşebbüs bile etmediler.açık açık da bunu dediler. şimdi bakarsak bişey olursa dediler. kanamam vardı birinde. diğerinde kanama durmuştu ama yine korktular. krtik durumları tetikleyebiliyor. tehlikeli olmasa böyle yapmazlardı herhalde. cinsel ilişki zaten kökten yasak.

nildecim hadi gozun aydin bisi cikmamis cok sukur.. bu ay o zaman bu gazla insallah bebisimiz gelir :))))

herkes iyidir insalalh??? :)))

chnb ablacim aslinda en iyisini sen bilirsin hangisi daha mantikli olur.. bende 6+3 haftalikken gitmistim zaten bi hafta ondeymis bizimki yani 7+3 te gormus oldum herseyi ama yinede sen bilirsin ablacim..

otomotik sallanan park yatak aldık canım. buraya koymuştum birara düşünüyoruz diye, onu aldık kullanışlı olur diye. istersden 10-20-30 dakikaya kurup ayaralıyabiliyosun. o sürede sallanıyor ve güzel müzik çalıyor. bir de sese ve harekete karşı duyarlı. ağlama sesine başlıyor sallanmaya. eşim denemek için bebek taklidi çıkarıyor, ve gerçekten sallanıyor. hatta yüksek sesle el çırptım ben de yine başladı sallanmaya.ama büyüyebilen mobilya tipi bebek karyolası da var aklımda. onlara da çok özeniyorum.
bu park yatak dışında büyük bişey almadık daha. ufak tefek tekstil aldık, body, tulum, havlu, nevresim vesaire. ama yetersiz daha.
kıyafete çok yüklenmeyi düşünmüyorum aslında ama daha alırım body türü şeyler.
Allah herkese nasip etsin inşallah. tabi insan bişey alırken almaya bile korkuyor 2. gebelik olunca. millet daha cinsiyeti öğrenmeden doldurdu herşeyini. rahat olmak gerekiyor herhalde gerçekten. sigara içip bunu savunan mı ararsın, alkol alan mı?biri yazmıştı sigarayı bırakmak hamileyken daha zararlı diye. işlerine nası geliyosa öyle yorumluyorlar. neymiş strese girerlerse bebeğe daha zararlıymış.
chnbcim, benim kontrol haftaya inşallah.

senin de iyi geçer inşallah. tekrar yazıyorum, göremezsen endişelenme daha olur mu?

nildecim sevindim, büyük kitlen kaybolmuş, küçüklerin de zararı yoktur inşallah.

cezacım, spor iyi gelir, kafanı dağıtırsın. hem zayıflarsı, ne kadar zayıf başlarsan hamileliğe o kadar iyi.

candaşçcım, gerçekten anlatılmaz doktorlardan tüp lafını duymak. ama bu forum bana çok iyi geldi. hep umut hikayeleri okuyodum, müjde hamileyim topiğine bakıyodum, orda değişik hikayeleri yazıyolar bazen. bu forumdan hem umut aldım, hem de kendi durumumlarımızı çin yapılabilecek çok şey öğrendim benzer sorunları olan arkadaşlardan;doktor, ilaç, kür vesaire.

minikler, napıyosun?sana kendini yorma diyoruz ama sen hala misafir gelecek yazmışsın:) canım kolla kendini lütfen. sen yazdıkça ben endişeleniyorum.

kızlar selam

nildecim dr gitmişsin içinin rahatladığına sevindim sen ovulasyon alacaktın ne yaptın

hilalim ne dir durumlar

denizlalesi nasıl gidiyor hayat sen nerede yaşıyorsun

sezencim dr ağzını burnunu kırmak lazım hödükk

günlükk nasılsın kıslar nasıl

chnb alttan baktırma canım, allaha emanet güzel olacak herşey. Değerin gayet güzelmiş.

datlum nasıl gidiyor

loneliness ne güzel bir yatakmış bilseydim bende ondan alırdım, hiç görmedim öyle yatak güle güle kullanmak nasip olsun.

nuraycım nasıl gidiyor canım seninde

pepep naptı acaba

sinua, yamatake, pileo, senemcim nasılsınız.

tafla konuştum bugün çok iyi geldi bana özlemişim sesini.

cezam yarın yani cmt günü görüşelm mi kuzum telimin şarj aleti kaybolmuştu buldum arıyayım seni diyorum.

candaşım valla bu hayatta kimin başına ne geleceğini kimse bilmiyor hayat ne gösterecek hiç bilinmiyor. Ben ne imkansızlıklar biliyorum çocukları kucaklarında olan, benim dr konularında çok tecrübem yok chnb ve loneliness den ve bilen başka kızlardan yardım alarak devam et öncelikle keisnlikle tek dr lafına güvenip de 6 ay bekleme derim

bizi soranlar olacak olursa iyiyiz, iş güç uğraş dur. Değişiklik yok. öpüyorum sizleri

Günaydın kızlarsabah sabah uyku tutmadı...

Bugün 5 haftalığız tam. Aslında bugün gel demişti ama gitsem de görülmeyebilir üzülürüm diye dr ye mesaj gönderdim perşembe olmaz mı diye. Tamam demiş. İnşallah görünür o zaman.

Loneliness canım sakın büyüyen düşünme biz kullanamadım hem daha dar oluyor yatakları hem de biraz büyüyünce baza çok kullanışlı.Valla sallanan iyi olmuş ne kadar sallamam dese de insan sallıyor bir şekilde...

Hellom gitti mi sizinkiler?

Nilde testlerini yaz her gün canım.

Sezen, Nuray, Lale erteledim randevumu.

mİNİKLER, cEZA, cANDAŞ, Datlum diğer arkadaşlar nasıl?

Günlük bitti mi boya badana işleri tamamen?

Benim de gaz oluyor sesler çıkıyor karnımdan korkuyorum o zaman. Göğüs hassasiyetim var...

sağol canım çok teşekkür ederim.
aksesuar kurulum.wmv - YouTube
burda videoda çalışması gösteriliyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...z-anneleri-bebeklerine-ciciler-aliyor-30.html
bu linkte de bizim aldığımız var, mavi aldık biz.
resmini çekip ekledim.
alacak arkadaşlara fikir olsun.

senin ana kucağına bayıldım ben de. casaul dimi markası?çınar ne güzel kasılmış içinde maşallah. ben chicconun anakucağı olan mama sandalyesini almayı düşünüyorum. yoksa seninkinden kopya çekerdim, çok güzel çünkü.

Bu arada Lone, başta evet çok hızlı büyüyor bebeler ama çok değişiliyor terliyor, kusuyor, erkek çocuğu altını açınca çiş yapıyor..Günde bir makine çamaşır çıkıyor. Gelen hediyeler de büyük aylara ya da yaşlara göre oluyor. Bol bol çıtçıtlı badi al. Bir de penye yelekler çok iyi. Yaz çocuğu uyanınca giydirirsin hemen.

Bir de her şeyini yıka bazı arkadaşlar yıkayınca güzelliği gidiyor hem yeni diye yıkamıyor. Tekstil kokusu oluyor yıka ütüle. Ben kırkından sonra ütülemedim...

günaydın canım. senin de kociş sınava gitti galiba. biz de kalktık, kahvaltı yaptık. o gitti. beni de uyku tutmadı.
canım benim de karın ağrılarım olmuştu adet gibi. msn açık istersen konuşalım.

merhaba kızlar. kusura bakmayın bikaç gündür hiç iyi değildim. biraz yalnız kalmak istedim. zaman geçsin diye okuldan gelip yemek yiyip uyuyordum. beni merak etmeyin diye yazmak istedim.eşimin ısrarıyla çarşamba günü kan testi verdim ve tabi ki sonuç her zamanki gibi negatif. sonuç acı oldu tabi ama erken öğrenmem de iyi oldu en azından 4 gündür umudu kestim. negatifi görünce donakaldım tabi ama olsun günler geçmiyordu. en azından şimdi adeti bekliyorum. geçmişi çok da takip edemedim kusura bakmayın tek tek yazamayacağım.

chnb ablacım sana yazmak istedim içini ferah tut benim 5.haftaya girecektik görmemiştik. 5 gün sonra gel vajinadan bakaım dedi ben gitmedim.ne kadar rahatsam başıma geleceği bilmiyorsam ta 6.haftanın sonunda gitmiştim o zaman görmüştük. eminm bi sıkıntı yok. sen güzel yüreğini ferah tut olur mu. biraz daha bekle istersen tabi kendin bilirsin yine.güzel haberleriini bekliyorum.

kızlar hepinizi özledim. herkes iyidir umarım.sizi seviyorum. 15i gibi kayınvalidemler ve görümcelerim gelecekler biraz kalabalıklar. şimdiden temizlik yemek telaşı başladı. yoğun bir hafta olacak benim için. 2-3 hafta kalacaklar. iyi gelecek bana biraz kafam dağılır. öpüyorum hepinizi.allaha emanet olun.

Hilalciğim canım benim ne desek üzüleceksin gerçekten. İnşallah bu ay olur canım...

Ben de haftaya gidiyorum... perşembe...

Candaş Bence senin kürtaj sonrası oldu sanırım tek yumurta değildi senin ikizler. O yüzden bence iki kanaldan döllenme oldu o ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…