evet ablacım testleri yaptırıcam bu hafta önceki doktorumdan randevu almıştım..sonra doktorumu değiştirmeye karar verdim..madem yeterince ilgilenmiyor birde yeni doktorları deneyeyim diyorum...salıya randevum bakalım yapıcakmı testleri..ama hala gidip ne diycem bilmiyorum...hayırlısı artık...Sezen canım malesef bilemiyoruz canım.Bir de iyi ya da kötü düşünmekle çoook ilgisi yok bence. Ben ilk bebeğimi düşürdüm 2. de kötü düşündüm hep diken üstünde.Çok zor bir gebelikti düşük tehdidi, erken doğum tehdidi derken doğdu. 3. de hiç aklıma kötü bir şey gelmedi ama erken doğdu. 4. de de serklajı düşünüyordum kalp atışı duymamak ihtimali aklımdan geçmedi. Ama o bebeğimi de kaybettim. Olacaksa oluyor. Tabi iyi düşünmek lazım gene de... Çok sıkma canım kader diyoruz yalnızca... Ama hala ben testleri yaptırmaan hamile kalma derim...
Ben yarın gideceğim dr çağırmıştı ama korkmuyor değilim. Belki saçma gelecek ama karnımdan adet dönemi gibi sesler geliyor acaba diyorum kese mi bozuluyor yine( Göğüslerim hassas, konrtol ediyorum. Benin kaygım devam ederse hiç bitmeyecek...
evet ablacım testleri yaptırıcam bu hafta önceki doktorumdan randevu almıştım..sonra doktorumu değiştirmeye karar verdim..madem yeterince ilgilenmiyor birde yeni doktorları deneyeyim diyorum...salıya randevum bakalım yapıcakmı testleri..ama hala gidip ne diycem bilmiyorum...hayırlısı artık...
dün sağlık ocağından aradılar kontrole..bende bebeklerimi kaybettiğimi söyleyince doktor ne dese beğenirsin..insan gelip bi haber verir bi de 3 hafta olmuş diyor..hiç bişey söylemedim kapattım teli bütün sinirlerim alt üst oldu..eşime anlattım akşam..bilemedikki..bilseydik belediye hoparlöründen anons ettirirdik deseydin diyor...inan insanın acısı yetmiyor bi dedışardan acıtmaya çalışıyorlarya..
neyse çok uzattım nasılmış bizim küçük mercimeğimiz:) inşallah yakında keseyide kalp atışlarınıda görürsün ablacım...o bizim kıymetlimiz:)
Nilde senin adına çok sevindim.Bununla geçmiş olsun diyelim.Umutların yeşeriyor ne güzel
Bende iyiyim çok şükür.Sende iyisindir İnşallah
Nilde ben kaçırmışım dr ye gitmişsin. Sevindim güzel haberlerine.
Ovulasyon testi ne alemde:))
Sezen canım malesef bilemiyoruz canım.Bir de iyi ya da kötü düşünmekle çoook ilgisi yok bence. Ben ilk bebeğimi düşürdüm 2. de kötü düşündüm hep diken üstünde.Çok zor bir gebelikti düşük tehdidi, erken doğum tehdidi derken doğdu. 3. de hiç aklıma kötü bir şey gelmedi ama erken doğdu. 4. de de serklajı düşünüyordum kalp atışı duymamak ihtimali aklımdan geçmedi. Ama o bebeğimi de kaybettim. Olacaksa oluyor. Tabi iyi düşünmek lazım gene de... Çok sıkma canım kader diyoruz yalnızca... Ama hala ben testleri yaptırmaan hamile kalma derim...
Deniz Lalesi buradaçok sıcak bugün. Adet bitmemiş dr ye gideceksin gidince yaz...
Ben yarın gideceğim dr çağırmıştı ama korkmuyor değilim. Belki saçma gelecek ama karnımdan adet dönemi gibi sesler geliyor acaba diyorum kese mi bozuluyor yine( Göğüslerim hassas, konrtol ediyorum. Benin kaygım devam ederse hiç bitmeyecek...
evet ablacım testleri yaptırıcam bu hafta önceki doktorumdan randevu almıştım..sonra doktorumu değiştirmeye karar verdim..madem yeterince ilgilenmiyor birde yeni doktorları deneyeyim diyorum...salıya randevum bakalım yapıcakmı testleri..ama hala gidip ne diycem bilmiyorum...hayırlısı artık...
dün sağlık ocağından aradılar kontrole..bende bebeklerimi kaybettiğimi söyleyince doktor ne dese beğenirsin..insan gelip bi haber verir bi de 3 hafta olmuş diyor..hiç bişey söylemedim kapattım teli bütün sinirlerim alt üst oldu..eşime anlattım akşam..bilemedikki..bilseydik belediye hoparlöründen anons ettirirdik deseydin diyor...inan insanın acısı yetmiyor bi dedışardan acıtmaya çalışıyorlarya..
neyse çok uzattım nasılmış bizim küçük mercimeğimiz:) inşallah yakında keseyide kalp atışlarınıda görürsün ablacım...o bizim kıymetlimiz:)
Allah Allah çok biliyormuş o görevli. Eşin ne güzel demiş. Salak çok üzüldüm diyeceğine. Kalpsiz her yerde aynı demek ki...
Cnım inşallah iyidir. Aslında yarın gitmesem mi diye düşünüyorum dr ye mesaj yazdım haftaya geleyim mi diye korkuyorum sanki yarın da erken gibi...
Dr nden memnun değilsen değiştir bence. Araştır diyeceğim nereden araştıracaksın. Biyografilerine filan bak nere mezunu nerelerde çalışmış filan...
canım aynı şey benimde başıma geldi sağlık ocağındaki doktor aramıştı kontrolünüz var diye ama benim doktor öyle şeyler demedi.dediğin gibi bizim acımız bize yetiyor salak şey insan iyi bişi demesede yorum yapma eninde sonunda bir kayıp yaşandı saygı duy be adam
canım düşük tehlikem vardı. ne olur ne olmaz biz müdahale ederiz bişey olur diye ödleri patladı doktorların. hiç bakmaya teşebbüs bile etmediler.açık açık da bunu dediler. şimdi bakarsak bişey olursa dediler. kanamam vardı birinde. diğerinde kanama durmuştu ama yine korktular. krtik durumları tetikleyebiliyor. tehlikeli olmasa böyle yapmazlardı herhalde. cinsel ilişki zaten kökten yasak.canim belki sen alttan muayane olurken kendini kastigin icin bakmak istememislerdir. tehlikeli bir durum yoksa iliskiye bile musade ediyorlar, ki ki afedersin erkegin seyi ultrason cihazindan daha kalin ve uzun olmaz mi genelde?hehe, gusel benzetme di mi?
lonecim bugun bir arkadas daha aradi bu kontrollerle ilgili.. bende sanki son 2 ay diye biliyorum..31. haftadan sonra 8. aya gecmis oluyoruz . galiba o zamandan sonra 15 gunde bir olabilir.. bende ultrasona girmeyeli 5 hafta olmustu haftaya 6 hafta olacak(( bebegin yatagi hazir .. bbide kendimize yatak aldik..bebegin yatak daha kurulmadi. herhafta bisi bisi cikiyo ins bu hafta kurucaz yatagi.. sen ayarladinmi yatak isini? senin hazirliklar nasil gidiyo ??
sağol canım çok teşekkür ederim.kızlar selam
nildecim dr gitmişsin içinin rahatladığına sevindim sen ovulasyon alacaktın ne yaptın
hilalim ne dir durumlar
denizlalesi nasıl gidiyor hayat sen nerede yaşıyorsun
sezencim dr ağzını burnunu kırmak lazım hödükk
günlükk nasılsın kıslar nasıl
chnb alttan baktırma canım, allaha emanet güzel olacak herşey. Değerin gayet güzelmiş.
datlum nasıl gidiyor
loneliness ne güzel bir yatakmış bilseydim bende ondan alırdım, hiç görmedim öyle yatak güle güle kullanmak nasip olsun.
nuraycım nasıl gidiyor canım seninde
pepep naptı acaba
sinua, yamatake, pileo, senemcim nasılsınız.
tafla konuştum bugün çok iyi geldi bana özlemişim sesini.
cezam yarın yani cmt günü görüşelm mi kuzum telimin şarj aleti kaybolmuştu buldum arıyayım seni diyorum.
candaşım valla bu hayatta kimin başına ne geleceğini kimse bilmiyor hayat ne gösterecek hiç bilinmiyor. Ben ne imkansızlıklar biliyorum çocukları kucaklarında olan, benim dr konularında çok tecrübem yok chnb ve loneliness den ve bilen başka kızlardan yardım alarak devam et öncelikle keisnlikle tek dr lafına güvenip de 6 ay bekleme derim
bizi soranlar olacak olursa iyiyiz, iş güç uğraş dur. Değişiklik yok. öpüyorum sizleri
günaydın canım. senin de kociş sınava gitti galiba. biz de kalktık, kahvaltı yaptık. o gitti. beni de uyku tutmadı.Günaydın kızlarsabah sabah uyku tutmadı...
Bugün 5 haftalığız tam. Aslında bugün gel demişti ama gitsem de görülmeyebilir üzülürüm diye dr ye mesaj gönderdim perşembe olmaz mı diye. Tamam demiş. İnşallah görünür o zaman.
Loneliness canım sakın büyüyen düşünme biz kullanamadım hem daha dar oluyor yatakları hem de biraz büyüyünce baza çok kullanışlı.Valla sallanan iyi olmuş ne kadar sallamam dese de insan sallıyor bir şekilde...
Hellom gitti mi sizinkiler?
Nilde testlerini yaz her gün canım.
Sezen, Nuray, Lale erteledim randevumu.
mİNİKLER, cEZA, cANDAŞ, Datlum diğer arkadaşlar nasıl?
Günlük bitti mi boya badana işleri tamamen?
Benim de gaz oluyor sesler çıkıyor karnımdan korkuyorum o zaman. Göğüs hassasiyetim var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?