Nazlım unutuyorum yazmayı 400 tane tefriciye ve bir yasin okudum senin için. Allah kabul etsin amin...
ablacımm allah razı olsun güzel yüreğine sağlık herkesin tabi ki
kızlar günaydın herkese patronum yok daha yeni geldim iş yerine kızlar sınava girdim matematikten harika geçti harikaaaaaaaaa en az 80 alırım inşallahhhh 26 soru vardı 40 dakika sürdü sınav 17.dakikada 6 boşum vardı onlarıda yaptım sonra tekrar kontrol yaptım allahıma şükürler olsun deli gibi çalıştım kızlar dün gece bile 3 de uyudum sabah 6 da kalktım ay heycanlandım bide sınava suyumla filan girdim kocaman hesap makinam bide :)şükür güzel geçti bakalım sonuç ne olacak öptüm herkesleriiiiii
Laleciğim sağ ol. Çok heyecanlıyım uyku bile uyuyamıyorum ya...
ablacımm allah razı olsun güzel yüreğine sağlık herkesin tabi ki
kızlar günaydın herkese patronum yok daha yeni geldim iş yerine kızlar sınava girdim matematikten harika geçti harikaaaaaaaaa en az 80 alırım inşallahhhh 26 soru vardı 40 dakika sürdü sınav 17.dakikada 6 boşum vardı onlarıda yaptım sonra tekrar kontrol yaptım allahıma şükürler olsun deli gibi çalıştım kızlar dün gece bile 3 de uyudum sabah 6 da kalktım ay heycanlandım bide sınava suyumla filan girdim kocaman hesap makinam bide :)şükür güzel geçti bakalım sonuç ne olacak öptüm herkesleriiiiii
Nazlım, geçmiş olsun hadi canım.. üstünden büyük bi yük kalkmıştır.. her sınav sonrası öyle olur..
inş sonuçta dediğin gibi iyi olur.. bir daha aynı stresse girmezsin..
onun dışında iyisin, ve keyifler yerinde umarım
ay canım saoll hemde ne stres gece geç yattım sabah erkenden kalktım suyum kalemim silgim herşeyim hazırdı :)tam öğrenci gibi rabbim utandırmasın çok şükür iyiyim canımm sen nasılsınnn
günaydın herkeseeeeeeee
nazlım öğleden sonra ve yarın sınavın var mı?varsa bu moralle onlarda iyi geçer diye düşünüyorum:)hadi geçmiş olsun...
loneliness aldıklarını gördüm çok güzel maşallah..yatakta güzelmiş..kullanışlı olursa tavsiye edersin:) spor mutluluk hormonu salgıladığı için kendimi iyi hissediyorum.ama kilo konusuna gelince 1 kilodan başka bişey veremedim çünkü yemek yemeyi çok seviyorum...son günlerde hamur işlerinid abarttım..
chnb abla 1 hafta var adete..ama biliyorsun pcos var gecikedebilir...
hellom görüşelim derken?geldiniz mi:)müsaitim canım...öptm çınarı kib..
bende bu sene kpss ye gircem şu dersleri bi geçeyim allah izin verirse özel sektörden çok sıkıldım yani devlet nasıl bilemiorum tabi ama tatilin herşeyin bellidir bak 2 saat için sınavdan sonra getirdiler beni buraya görüosun iş yok patron yok sırf kıllık olsun eleman izin almasın diye 15 lira taksi parası verdim buraya gelebilmek için işler desen cabası çok yoruluorum umarım istediim gibi gider bişiler hakkımızda hayırlısı canım hepimizinee sınavlar öyle canım yaa.. öğrenci modunda, eski günleri hatırlıyor insan:))
inş iyi olsunda sonuç, bir daha yaşama o stressi..bende sınav zamanları heyecanlanıyorum, yemek yemeye iştah kalmıyor..gece uyku tutmuyor:)ama en son kpss de hiç heyecan yapmadım,kendime şaşırdım.heyecan olmayınca, daha iyi aslında
bende iyiyim.. uğraşıyoruz canım yaa, çok şükürr
canım yarında öğleden sonra 3 dersten sınava gircem inşallah dediğin gibi olur sen nasılsın kuzum iyimisin
bende bu sene kpss ye gircem şu dersleri bi geçeyim allah izin verirse özel sektörden çok sıkıldım yani devlet nasıl bilemiorum tabi ama tatilin herşeyin bellidir bak 2 saat için sınavdan sonra getirdiler beni buraya görüosun iş yok patron yok sırf kıllık olsun eleman izin almasın diye 15 lira taksi parası verdim buraya gelebilmek için işler desen cabası çok yoruluorum umarım istediim gibi gider bişiler hakkımızda hayırlısı canım hepimizin
hep büyüklerimiz söylerdi sırtını devlete daya diye ama bize sinek vızıltısı gibi geliyordu ne kadar doğruymuş...özelde canını çıkarıyorlar..inşallah istediğin olur canım..yarın ki sınavında da başarılar canım...ben iyiyim kendimi sürekli meşgul edecek işler buluyorum bol bol misfir alıyorum misafirliğe gideiyorum..bu hafta o kadar yorulmuşum ki dün akşam 21.00 da uyup kalmışım..
he valla genciz daha kafamıza koydukmu herşeyi yaparız sen ne mezunusun atanırsın inşallah canımmmevet Nazlım.. çok haklısın.. bende kpss atama bekliyorum..
olursa tabiki daha iyi olur..hayırlısıyla olur inş Nazlım..daha genciz canımm
ah rahmetli babannem ne çok sölerdi bilionmu devlet memuru olun diye dinlemedik dediğin gibi
ay canım misaifr iyidir ya evi şenleniyo bereketleniyo insanın kafanda dağılıomuş ne güzel hep şen şakrak geçsin vaktin inşallahhhh
he valla genciz daha kafamıza koydukmu herşeyi yaparız sen ne mezunusun atanırsın inşallah canımmm
benimde annem söylerdi hep oku diye...iyi ki dinlemişim ,şimdi bende öğrencilerime sürekli söylüyorum okuyun diye...misafir bereketi ile gelirmiş 1 ini yer 9unu bırakırmış..annem bunuda çok söyler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?