Nazlım..
mühendislik mezunuyum
özel çalışıyorum
memurluk olursa çok işime gelir,rahat ederim
inşş olur canım.. tabiki daha genciz..
ay benim annemde söyler:)bütün anneler sölüo demekki kuzum bende üniversteyi kazaındım hukuk fakültesini babam yollamadı o kadar kızıorum ki o zaman çok küçüktüm savunmasızdım karşı gelemedim keşke dinlemesydim ama 17 yaşında napcaktım bide maddi durumlar çok fenaydı aile destek olmadı falan kader bizi buralara itti anlıyacağın hayırlısı böleymiş demek istiyorum ama çok farklı olabiirdi babam sağolsun
kader işte..şimdi olsa gençlerin önünde durabilir misin.mümkünü yok..bende oturduğumuz şehri kazanmıştım o halde bile zorlanmıştık..önceden burs almakta zordu..nasip inşallah bu sefer olur..sen ne yaptın bu ay çalışmalar nasıl?adet tarihin ne zman canım?
canım kese için gözünaydın. leke için de korkma canım. bu durumda coraspini kes demedi mi? neyse ben kafanı karıştırmayayım, ama ben bunda hastaneye yattığımda doktor kesinlikle coraspini bırakıyosun demişti. zaten iğne vuruluyorsun ya.Kızlar perşembeye gidecektim ya 11 gibi hafif akıntı arasında leke gördüm. Korktum dr yi aradım gel dedi. Gittim yarım saat kırk dakika sonra girdim. Coraspinden olabilir dedi çok korktum ama giderken gözlerim dolu dolu yine. pROLUTON DEPET İĞNE YAPTIRDIM PROGESTANI 3 ÖĞÜNE ÇIKARDI. Minicik bir kesecik gördük şükür:))
Ceza aklıma geldi bizim arkadaş geçen gün Arda Beye gitmiş. Pco pıhtılaşmayı tetikleyebilirmiş hatta testlerde çıkmasa bile. Erken doğuma bile neden olabilirmiş. Bu konuyu ihmal etme...
Nazlım canım eşim görevli olarak gitti sınava canım...
Lale heyecendan ziyadegerilim mi desem... Stresleniyorum galiba yapmamam lazım...
Kızlar perşembeye gidecektim ya 11 gibi hafif akıntı arasında leke gördüm. Korktum dr yi aradım gel dedi. Gittim yarım saat kırk dakika sonra girdim. Coraspinden olabilir dedi çok korktum ama giderken gözlerim dolu dolu yine. pROLUTON DEPET İĞNE YAPTIRDIM PROGESTANI 3 ÖĞÜNE ÇIKARDI. Minicik bir kesecik gördük şükür:))
Ceza aklıma geldi bizim arkadaş geçen gün Arda Beye gitmiş. Pco pıhtılaşmayı tetikleyebilirmiş hatta testlerde çıkmasa bile. Erken doğuma bile neden olabilirmiş. Bu konuyu ihmal etme...
Nazlım canım eşim görevli olarak gitti sınava canım...
Lale heyecendan ziyadegerilim mi desem... Stresleniyorum galiba yapmamam lazım...
günaydın kızlar...
sezenim sağlık ocağında ,onlar için sıradan bi durum olmuş..muhattap olma şekilleri değişik..insanın içini acıtacak türden..sanırım nillde ablanında böyle tatsız olmuştu.. birde niye haber vermedin diye fırçaa çekiliyormuş kimisine(önceki gün arkadaşım da söylemişti)..insanın o can sıkıntısıyla nerden aklına gelecekseeherşeyin bir ifade biçimi vardır..bilmiyorlarsa da öğrenmeleri gerekiyor..özellikle sağlıkçıların..insan biraz empati kurar yaa..sen nasılsın sezen,neler yapıyorsun canım..?
canım kese için gözünaydın. leke için de korkma canım. bu durumda coraspini kes demedi mi? neyse ben kafanı karıştırmayayım, ama ben bunda hastaneye yattığımda doktor kesinlikle coraspini bırakıyosun demişti. zaten iğne vuruluyorsun ya.
ama proluton iğne iyi gelir. iğne sonuçta çok etkili. içini rahat tut canım. yat dinlen. devam ederse rapor al. progestanı ağızdan mı alıyosun?onda da aynı hapı vajinal olarak almak daha etkili. ama yine de doktorunu dinle sen. ben de baya kanama vardı, kesmişti hem iğne hem vajinal kullandığım prgestanlar. ama aspirini arda beye sor derim.
inşallah iyi olacak, korkma.
gözünaydın ablacım.. çok sevindimm:)
annesi kendisinin yerini görsün de, içi rahat etsin istemiş yavruuu
muhakkak streeste oluyor..yapmamak lazım ama oluyor işte..
duygu karmaşası yaşıyor insan..kendine iyi bak, meleğine dedinlenmeye çalış ,işi gücü bırak dinlen
sağol canım..iyiyim dün hafif lekelenmem vardı..bugün kırmızılar şiddetli bi şekilde geldi..yatak döşek yatıyorum..kalkacak halim yok..yinede merak işte kalkıp bakaym siteye dedim:)
sende ne var ne yok canım bittimi adetin...
chnb abla çok sevindim..Allahım kalp atışlarınıda en yakın zamanda duymayı nasip etsin..stres yapma inş. herşey iyi olacak.dua et bol bol yavrumu bana bağışla diye inş. herşey güzel olur senin ve bebeğin için..
kızlar isimlerinizi tek tek sayacak takatim yok sizler nasılsınız?geçmişe fazla bakamadım umarım herkes iyidir..herkese selamlar..
kızlarrrrr hepinize merhabaaaaaa
nuraycım canım benim çok teşekkür ederim.inşallah tatlım inşallah gelir bebiş bu ay hepimiz arka arkaya katılırız sizeeee
lone canım çok teşekkür ederim.küçüklerin bir zararı yokmuş tatlım bin şükür.sen nasılsın bebişe yataklar alınmış gelsin bebişimizde allahın izniyle yatsın cici yatağında
hellocum canım hemde çok rahatladım.testin bugün 3.günü olacak yapmaya devam tatlım oğluşumuz nasıl?
chnb canım benim bugün 3.gün olacak ilk gün bişi çıkmadı dün çok silik çıktı bakalım bugün nasıl çıkacak?bu arada sende doktora gitmişsin bin şükür görmüşsün keseyi çok sevindim tatlım benimmmm
nazlım canım sınav iyi geçmiş çok sevindim tatlım.bende özel sektördeyim seni çok iyi anlıyorum bendede aynı dert var
cezacım anladığım kadarıyla spora devam ama çok fazla yorma kendini tatlım
sezencim gözün aydın tatlım gelmiş kırmızılar dikkat et kendine
lalecim canım sen nasılsın tatlım
hilalimmmm canım benim konuştuk senle dediğim gibi üzülmek yok yola devam kuzum
candaşımmmm bugün tatilllllllllll yoksunnnnnnnnn iyi dinlen kuzu
günlük canım benim nerelerdesin
minikler sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor hamilelik?
minicikumut sen nasılsın canım
datlum nerelerde hamilelik nasıl gidiyor acaba iyidir inşallah haberi olan varmı?
ben tabiki çalışmaya devammmmmm öpüyorummmm hepiniziiiiiiiii
Evet yattım gelince. Sizler de katılacaksınız inşallah bu kervana:)) Hava da güzel oğlan tv başında kaldı annemler çarşıya gitti oğlan istemedi gitmek...
Ediyorum güzelim ama inşallah bu sefer güzel hisler oluştu içimde. Bazen ümitsiz oluyorum bazen ümitli belli olmuyor sağım solum... Sen de adet olmuşsun gözün aydın canım...
Canım sağ ol. Demek hafif çıktı. Bugün de çıkmaz tamamen bence. Adetin 10.günü bugün sanırım senin. aç günde oluyordun? Eşine de keçiboynuzu pekmezi içir.
bugün adetimin 11.günü tatlım valla adetlerim çok da düzenli diil 28,27,30 arası değişiyor geçen ay 27.günde adet olmuştum.tamam canım pekmezide deneyelim canım benimmmm
sende canını sıkma canım bin şükür görünmüş kese kuzum.kızların dediği gibi dinlen iş falan yapma
Canım perfonsı bilmiyorum tabi hem günaşırı olsun tam kırmızı oluncaya da çok yakınsa 2 geceart arda olsun. keçiboynuzu pekmezi diğerleri olmaz...Samimiyet öncesi de türk kahvesi. Sperm hızını artırıyormuş...
:)))) niye güldüm biliyormusun ben kırmızıyı görünce samimiyet kurcaz sanıyorummmm şimdi kardeş kardeş yatıyoruzzzz:))) kahveyide bilmiyordum yaaaaaaa ben niye hiç bişi bilmiyorummm siz olmasaydınız ben napardımmmm kuzummmm
Canım benim:)) Evet iki tane kırmızı çizgi eşit gibi olunca o gece ve ertesi günü oluyor ama 2 gün de bir kuralı da bozulmasın. Çünkü benim hiçbir zaman tam eşit derecede kırmızı olmadı hep yakın gibi oldu.
Bana da Lone demişti kahveyi...
Canım bir de ben her akşam yasin okudum yasini ne için okursan kabul olurmuş.
3kere estağfirullah
3kere elhamdülillah
Allahümme salli ala seyyidina muhammet
Allahım bana sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip et.
Yasini oku.
Tekrar allahümme salli ala seyyidina muhammet de.
Ben ramazanda hocadan dinlemiştim 2 selavat arası edilen dualar kabul olurmuŞ. bEN YAPTIM CANIM ARTIK DOĞALDAN DA TÜPTEN DE ÜİDİMİ KESMİŞTİM YUMURTA KALİTEM İYİ DEĞİL DİYE...
kuzummmm benimmmm allah razı olsun yazdım hemen.kaçıncı test denemesinde tuttu
CANIM, BENİM KÜRTAJDAN SONRA KÜRTAJ MALZEMESİ GENETİĞE GİTTİ. O AY KORUNDUK. İLK ADETLE KORUNMADIK O ARADA TEMİZ GELDİ MALZEME. KORUNMADIK AMA BEN HAMİLE KALMADIM. SONRAKİ AY EŞİM memlekete gitti. o ay ben istanbulda bir profa gittim. o kürtaj malzemesini yanlış yorumladıklarını bu testin yanlış olduğunu söyledi bizden genetik test istedi. Yaptık benimki temiz çıktı. o ay ovulasyon testi aldım, Döndükten sonraki ay ilk kez testi yaptım ilişki oldu ama ben o ay eşimde genetik sorun olduğunu öğrendim. O ay da hamile kalmadım. 3 ay önce tüp bebek denedik olmadı sonraki aydan itibaren korunmadık ben test yaptım ama hamile kalmadım. tEST BİTTİ BU AY coretest aldım korunmadım bu ay oldu hem de 2 kez ilişki oldu o dönemde sadece eşimin sınavı vardı... Yani 3 ay tastli denedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?