Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım boşalttım kutuyu

Nilde boşalttım canım...

İlaçlara aynen devam Arda Bey döndü bana...Loneciğim...

chnb canım şimdi yaptım testi yine belli belirsiz çıktı teste devam tatlım

İlaçlara aynen devam Arda Bey döndü bana...Loneciğim...

en azından için rahat eder doktorla konuşman iyi olmuş.
bol bol su iç dinlen, bişey yapma yat.

nildecim, en kısa zamanda darısı başına inşallah. daha güzelleri senin olsun.

nildecim 770 yada 707 ya varis okumuştum bende. Çınarda iyi sayırlır teyzesi uğraş dur işte

chnb gözümüz aydın canım,
ay

chnb canım şimdi yaptım testi yine belli belirsiz çıktı teste devam tatlım

Devam tatlım daha erken bence 13-14. gibi olacak senin...

en azından için rahat eder doktorla konuşman iyi olmuş.
bol bol su iç dinlen, bişey yapma yat.

nildecim, en kısa zamanda darısı başına inşallah. daha güzelleri senin olsun.

Evet canım sağ ol...

nildecim 770 yada 707 ya varis okumuştum bende. Çınarda iyi sayırlır teyzesi uğraş dur işte

chnb gözümüz aydın canım,
ay

Sağ ol canım benim...

lonecim gule gule kullanin yataginizi.. cok guzelmis cok begendim.. bende hazir edeyim gosteririm resimleri insalah..

chnb ablacim gecmis olsun cok sukur sorun yok galiba.. kesemizide gormussun gozumuz aydin ablacim, ins kalp atislarinida duyucaz icini ferah tut ablacim. bolbol dua et, edelim :))

hilalcim test yapmissin ne diyelim canim umut kaybetmek yok bidaha ay umudumuz yesersin insallah canimm

denizlalesi iyiyim canim cok sagol sen nasilsin? adanada havalar nasil? yakiyomu?

sezencim kirmizilar gelmis.. senin bu ilk olacak dimi adet gormen.. ne kadar korunacaktin?

nildecim calismalar tam gaz.. senden umutluyum :)))

gunlukcum kizlarin odasi nasil gidiyor? hallettiniz mi??

hellom iyiym ben cnm sen nasilsin? opuyorum kocaman

benimde bu aksam caya misafirim var kizlar . tatli yaptim ama hic icime sinmedi ( ins guzel olmustur.. (ilk defa denedimde) niyeyse hep bi yeni tarif deneme arzusu var
ins begenirler.. temizlikte yaptim yine hertarafim agridi .. simdi uzanicam biraz...

günaydın kızlar..

chnb ablacım gözün aydın çok mutlu oldum gerginlik diyorsunya abla sanırım bu hepimizde oluşuyor bazı günler fena dişim ağrıyor ve ben o ağrıdıkça rahatlıyorum büyüyor diyrum dişim ağrımazsa neden ağrımıyo die takıntı yapıyorum gözümüzle sürekli iyi olduklarını göremediğimiz için bu sitres ama onlar iyiler artık herkesin yüzü gülecek inşallah..

hilalim canım benim hayırlısı olsun ne diyeceğimi bilemedim ama karamsar olmanı gerektirecek bi durum yok ileriye bak tatlım

sezen cnm sağlıkocağı olayına üzüldüm cnm.. ilk kırmızılar gelmiş inşallh korunma sürecinde bitecek ve umut dolu günler başlıycak herşey daha güzel olacak cnm

lone, günlük, nuray ne güzel telaşlar başlamış bebişlerinize güle güle kullanmak nasip olsun inşallah lone yengemde aynı yataktan almıştı memnun kalmıştı buarada

nilde cnm çizgi oluşmaya başlamış hadi bakalım bol şans

candaş cnm ben biraz daha farklı anlamıştım test sonuçlarını ama yine de herşey bitti düşüncesi olmasın aklında cnm bir de evlatlık muhabbetini bir süre hiç aklından geçirmesen beni yanlış anlama kuzum bu da yanlış bi dua olabilir ben de hep aynı şekilde düşünürdüm sonradan eşim beni azarladı aklına sokmuşsun sen zaten dedi farkına vardımki sığındığım bi kapı yapmışım allahım kendi evlatlarımıza annelik yapmayı nasip etsin cnm (umarım kırmadan demek istediğimi anlatabilmişimdir.)

nazlım bu ay sınav havasına serbest atışlar yaptınız sanırım inşallah biri 90 a takılmıştır güzel haberlerini bekliyorum cnm.. testleri adet olursan mı yaptıracaktın yoksa yaptırdın mı

minicikumut cnm nasılsın ne zaman başlıyor çalışmalar sürekli soruyorum inşllh kızmıyorsundur ama seni de sahalarda görmek istiyoruz

datlumm uyku modunda sanırım uyuyun ve büyüyün cnm pıt pıtlar duyulmuş muydu ??

hello naber cnm misafirerinlerin gitmiştir inşallah keyifler de yerindedir

denizlalesi sende korunma sürecindesin sanırım nasılsın nasıl gidiyor

kızlar ben buara chnb ablanın dediği gibi çok gerginim asıl nedeni bilmiiyorum ama sanırım kontrol sürecinin uzun olması beklemek beni geriyor.. misaifrim gelecek dedimyagörümcemler geldi çaya bişey yapmadım zaten hazır ikramlarda bulunuyorum kimsenin ne dediği umrumda değil mutfağa girip bişey yapacak durumda değilim henüz hiç çıkarmadım ama sürekli kaçıyorum kokulardan buarada 2 kilo aldım sürekli yatmaktan sanırım dün hem görümcemi yolcu ettk hem de alışverişe gittik 23 nisana elbise alayım dedim 9 aylık gibi duruyo karnım ne giydiysem yakışmadı moralim bozuldu hiç bişey alamadım karnımında saklanacak bi durumu kalmadı :) bir de kızlar sarı akıntım oluyor kaşıntı yok ama bi sakıncası var mıdır dr.a görünse miydim daha çok zorlandığımda oluyor

hıh aferin yorma kendini.
güzel dileklerin için sağol tatlım. inşallah sen de beşik alacak günlere gelirsin ve bana da bebeğimi yatırmak kısmet olur.
yengenin memnun kalmasına da sevindim. kkda çok fazla yorum bulamadım, ama satış yapılan sitede yorum çoktu olumlu. bir de fiyatı çok uygun geldi, deneyelim dedik.
canım hamilelik akıntısı da olabilir benim gibi idrar yollarından da olabilir. bak sana benim doktorun dediğini söyliyeyim. ben de her gittiğimde akıntım var diyip test istiyorum doktordan. doktorum da çok şakacı. külot da gördüğünüz her akıntıyı kötüye yormayın dedi. orda tam 3 tane yol var dedi. biri bağırsaktan gelen, bir vajina, diğeri de idrar yolu dedi. külodunuzda leke olması normal dedi. ama testin sonunda yanılmadığım çıktı. idrar enfeksiyonu varmış. istersen sen de bi yerde test yaptır, sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde yaptırabilirsin, için rahat olur.
sen de içini rahat tut canım. bak karnının büyümesinden belli bebeişin büyüyor inşallah.:)

Canım sağ ol. Çok yorma canım ya kendini. Bir de hepsini birden yapma işlerin azıcık yap dinlen, azıcık yap dinlen...
Çok misafirin maşallah gurbettesin bir de. Memlekette olsan ne olacak:))

Canım benim sağ olasın. Dişin ağrıyınca bebek büyür müymüş? Bak bunu bilmiyordum.:))

Dr ye desene 15 günde git için rahateder. Ben şu an bir haftada 3 kez gitmiş oldum...:)) Şimdi bir hafta sonra çağırdı...

Kıyafete de takma canım ben de 67 kiloyum malesef ya. 60 tım kış başı...

Lone ben de sık wc ye gidiyorum enfeksiyon var mıdır dedim tahlil yapalım dedim. Dr de çıksa bile şu an laç veremem dedi bol su iç dedi. Ben de içmeye çalışıyorum her gün bir tane maden suyuna yarım limon sıkıyorum. Minikler bol su ve bunu sen de yap tatlım...

iyi pazarlar herkeze...

chnb, çok sevindim canım arkasından pıt pıtlarada sevineceğiz inşallah

sezen, senin kırmızılarda gelmiş hadi hayırlısı bundan sonrası için....

minikler, canım akıntı çokmu ve yoğunmu oluyor? bol su iç ve arada olan akıntı lonelinessin dediği gibi önemli değilde yinede tel varsa dra danış canım...ama bol su çok işe yarıyor canım...

nuray, bende derman kalmamış ya:)) evde yaptığım işleri görseniz iş bile diyemezsiniz nasıl tıkanıyorum kalbim yerinden fırlayacak nerdeyse yarım saat mola 5 dak. ev işi:)) odamızın boyası daha devam ediyor canım geçen hafta pazar tavanı boyamıştı eşim hafta içi çok geç geldiği için yapmadı..dün duvarlarıda boyadı 12de ancak yatabildik ama alttaki boya kapanmadı eşim bugünde işe gitti işten gelirken tekrar boya alıcak bu akşamda devam edicez yani..öbür haftada baza yatak alıcam kızıma ayın 25ine kadar dolabımızda gelicek inşallah bir aksilik çıkmazsa evde heryer heryerde millet temizliğe başladı ben yapamıyorum napalım yavaş yavaş eşimle yapıcaz bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda burda temizliğe birini çağırmak 80 tl imiş bide 8-5 çalışıyorlarmış o kadar saatte bitmezki verdiğin paraya yazık eşime dün söyledim dediki ben işi bırakıp bu işemi başlasam aceba:)) ben yaparım dedi sağolsun ilk hamileliğimdede yapıyordu bide inceler üstün körüde yapmaz onun için biraz yorucu olcak ama zaten kaldı az bir zaman katlanıcak artık...bekar görümcelerim var ama ben kimseye minnet etmedim huyum değil kimseyi çağıramıyorum...biri şeker hastası, biri şu anda yıllık izinde ama kendi evinde yapmıyorki benim evime temizliğe çağırayım:)) biride şüzofreni olan kızınada doğru düzgün bakmıyor bide bana diyorki temizlik falan sakın yapma çağır kızları yapsınlar geleyim yapayım bile demiyor:)) yok canım ne gerek var dedim doğan yapar:)) kızım annemlerle misafirliğe gitti bende tatlı yapıyım annemler geçerken çaya davet ederim en azından...

loneliness, ne heyecan dimi insan gördükçe bebeğinin hemen gelmesini istiyor...allahım güle güle sağlıkla kullanmak nasip etsin canım hepsini çok güzeller...

bende geçen annemlerden kıyafetleri alıp getirecektim daha doğrusu ayırmam lazım büyükleride var çünkü benim kız 2 yiğen amcamın torunu hepsi bir araya geldi bir biri ağlıyor, onun gönlünü yapıyoruz öbürü küsüyor saat akşam 6 olmuş vakit nasıl geçti anlamadım kıyafetlerde kaldı tabii....çok yavaş bir insan olduğum için benim hazırlanmam toparlanmam1 ayı geçer kesin:)) daha fazlada ağırlaşmadan yapmak istiyorum...sanki benimde ilkmiş gibi bazen çok heyecan yapıyorum...hastanede yaşadıklarım aklıma gelince bazen korkuyorum çok çabuk aceleden olmuştu herşey o zaman tecrübesizdim ya şimdide aynı şekilde karambolle olup bitsin diye dua ediyorum...en büyük korkumda emzirme şimdiden kendimi emzireceğim diye şartlandırıyorum sonra göğüslerime bakıp ya emmezse diyorum bide çok çabuk sinirlenen bir insanım hemen ağlarım sütüm gelmezse falan diye düşünüyorum...kızım aşırı kıskanç onunla neler yaşayacağız onları düşünüyorum nasıl başa çıkacağız diyorum...allahım herşeyin hayırlısını versin...aminn...

geçen bebek görmeye gittim bayanın 2. çocuğu diyorki ilk çocuğu bebek doğduktan sonra bir garip oldu ne yapacağımızı şaşırdık eşim bir fiske dahi vurmamıştır çocuğa o kadar sabırlı adamı bile çileden çıkardı diyor:)) amanınnnn dedim bakalım inşallah kötü şeyler yaşanmadan atlatırız bu dönemi...

Günlük sağol canım. Gerçekten merak konusu kardeşlerini nasıl karşılayacağı çocukların. İnşallah sorunsuz atlatırsın şimdiden ona anlat bence neler yaşanacağını. Kıskançlık muhakkak olacak. Daha öncede yazmışımdır psikolog demiş ki hanımım seni hep seveceğim eve senin gibi birini daha alacağım inan eşit seveceğim dese hanım ne düşünürse çocuk da onu düşünürmüş...

Boya işleri de yorucu ama güzel olacak inşallah...

sezencim kirmizilar gelmis.. senin bu ilk olacak dimi adet gormen.. ne kadar korunacaktin?

evet canım ilk adetim 3 gün rötarla geldi..3 ayı bitiririm herhalde canım..yani haziranı bulur artık..hazirandada annemlere gidicem 20 gün evde yokum ne olcak bilmiyorum..:)
sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik...
günlük kıskanmayacak diye bişey yok elbette kıskanacak...ama tedbirli davranmakta fayda var mümkünse ilk başlarda onun yanında sevmemek lazım..birde yapılan yanlış bebeği kötülememek lazım..o zaten altına kakasını yapıyor,o kötü bebek sen cicisin gibi..çocuk daha fazla tepki gösteriyor o zaman .madem kötü neden bizimle gibi düşünmeye başlıyor..herşeyin normal olduğunu yaşamda farklılık olmadığını göstermek gerekiyormuş...çocuğa daha fazla ya da daha az ilgi değil her zamanki gibi davranmak yani...Allah kolaylık versin canım tabiiki zor olacak ama dünya tatlıları için değmezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…