İlaçlara aynen devam Arda Bey döndü bana...Loneciğim...
chnb canım şimdi yaptım testi yine belli belirsiz çıktı teste devam tatlım
en azından için rahat eder doktorla konuşman iyi olmuş.
bol bol su iç dinlen, bişey yapma yat.
nildecim, en kısa zamanda darısı başına inşallah. daha güzelleri senin olsun.
nildecim 770 yada 707 ya varis okumuştum bende. Çınarda iyi sayırlır teyzesi uğraş dur işte
chnb gözümüz aydın canım,
ay
hıh aferin yorma kendini.günaydın kızlar..
chnb ablacım gözün aydın çok mutlu oldum gerginlik diyorsunya abla sanırım bu hepimizde oluşuyor bazı günler fena dişim ağrıyor ve ben o ağrıdıkça rahatlıyorum büyüyor diyrum dişim ağrımazsa neden ağrımıyo die takıntı yapıyorum gözümüzle sürekli iyi olduklarını göremediğimiz için bu sitres ama onlar iyiler artık herkesin yüzü gülecek inşallah..
hilalim canım benim hayırlısı olsun ne diyeceğimi bilemedim ama karamsar olmanı gerektirecek bi durum yok ileriye bak tatlım
sezen cnm sağlıkocağı olayına üzüldüm cnm.. ilk kırmızılar gelmiş inşallh korunma sürecinde bitecek ve umut dolu günler başlıycak herşey daha güzel olacak cnm
lone, günlük, nuray ne güzel telaşlar başlamış bebişlerinize güle güle kullanmak nasip olsun inşallah lone yengemde aynı yataktan almıştı memnun kalmıştı buarada
nilde cnm çizgi oluşmaya başlamış hadi bakalım bol şans
candaş cnm ben biraz daha farklı anlamıştım test sonuçlarını ama yine de herşey bitti düşüncesi olmasın aklında cnm bir de evlatlık muhabbetini bir süre hiç aklından geçirmesen beni yanlış anlama kuzum bu da yanlış bi dua olabilir ben de hep aynı şekilde düşünürdüm sonradan eşim beni azarladı aklına sokmuşsun sen zaten dedi farkına vardımki sığındığım bi kapı yapmışım allahım kendi evlatlarımıza annelik yapmayı nasip etsin cnm (umarım kırmadan demek istediğimi anlatabilmişimdir.)
nazlım bu ay sınav havasına serbest atışlar yaptınız sanırıminşallah biri 90 a takılmıştır güzel haberlerini bekliyorum cnm.. testleri adet olursan mı yaptıracaktın yoksa yaptırdın mı
minicikumut cnm nasılsın ne zaman başlıyor çalışmalar sürekli soruyorum inşllh kızmıyorsundur ama seni de sahalarda görmek istiyoruz
datlumm uyku modunda sanırımuyuyun ve büyüyün cnm pıt pıtlar duyulmuş muydu ??
hello naber cnm misafirerinlerin gitmiştir inşallah keyifler de yerindedir
denizlalesi sende korunma sürecindesin sanırım nasılsın nasıl gidiyor
kızlar ben buara chnb ablanın dediği gibi çok gerginim asıl nedeni bilmiiyorum ama sanırım kontrol sürecinin uzun olması beklemek beni geriyor.. misaifrim gelecek dedimyagörümcemler geldi çaya bişey yapmadım zaten hazır ikramlarda bulunuyorum kimsenin ne dediği umrumda değil mutfağa girip bişey yapacak durumda değilim henüz hiç çıkarmadım ama sürekli kaçıyorum kokulardan buarada 2 kilo aldım sürekli yatmaktan sanırım dün hem görümcemi yolcu ettk hem de alışverişe gittik 23 nisana elbise alayım dedim 9 aylık gibi duruyo karnım ne giydiysem yakışmadı moralim bozuldu hiç bişey alamadım karnımında saklanacak bi durumu kalmadı :) bir de kızlar sarı akıntım oluyor kaşıntı yok ama bi sakıncası var mıdır dr.a görünse miydim daha çok zorlandığımda oluyor
lonecim gule gule kullanin yataginizi.. cok guzelmis cok begendim.. bende hazir edeyim gosteririm resimleri insalah..
chnb ablacim gecmis olsun cok sukur sorun yok galiba.. kesemizide gormussun gozumuz aydin ablacim, ins kalp atislarinida duyucaz icini ferah tut ablacim. bolbol dua et, edelim :))
benimde bu aksam caya misafirim var kizlar . tatli yaptim ama hic icime sinmedi( ins guzel olmustur.. (ilk defa denedimde) niyeyse hep bi yeni tarif deneme arzusu var
ins begenirler.. temizlikte yaptim yine hertarafim agridi .. simdi uzanicam biraz...
günaydın kızlar..
chnb ablacım gözün aydın çok mutlu oldum gerginlik diyorsunya abla sanırım bu hepimizde oluşuyor bazı günler fena dişim ağrıyor ve ben o ağrıdıkça rahatlıyorum büyüyor diyrum dişim ağrımazsa neden ağrımıyo die takıntı yapıyorum gözümüzle sürekli iyi olduklarını göremediğimiz için bu sitres ama onlar iyiler artık herkesin yüzü gülecek inşallah..
kızlar ben buara chnb ablanın dediği gibi çok gerginim asıl nedeni bilmiiyorum ama sanırım kontrol sürecinin uzun olması beklemek beni geriyor.. misaifrim gelecek dedimyagörümcemler geldi çaya bişey yapmadım zaten hazır ikramlarda bulunuyorum kimsenin ne dediği umrumda değil mutfağa girip bişey yapacak durumda değilim henüz hiç çıkarmadım ama sürekli kaçıyorum kokulardan buarada 2 kilo aldım sürekli yatmaktan sanırım dün hem görümcemi yolcu ettk hem de alışverişe gittik 23 nisana elbise alayım dedim 9 aylık gibi duruyo karnım ne giydiysem yakışmadı moralim bozuldu hiç bişey alamadım karnımında saklanacak bi durumu kalmadı :) bir de kızlar sarı akıntım oluyor kaşıntı yok ama bi sakıncası var mıdır dr.a görünse miydim daha çok zorlandığımda oluyor
sezencim kirmizilar gelmis.. senin bu ilk olacak dimi adet gormen.. ne kadar korunacaktin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?