Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
miniklercim o kendine bisi alamama durumu varya ne kotu bisiymis yahuu gercekten.. bende Turkiyeye gelince anladim.. burda kapalilara gore fazla bisi yok Turkiyeden alirim diyodum ama ne gezer...aldigim hersey bi kotu duruyo ne aliyosam L beden begeniyosun .. bende almadan geldim senin gibi..

ayy ne yapiyim ablacim yaa arkadaslar cagiriyo sonra bende almasam icim el vermiyo bende cagiriyom.. zaten oyle bi sutlu tatli yaptim asil yoran ev isleri.. Annem gelene kadar daha elimi biseye surmicem zaten..

esi yapiyorsa ne guzel gunlukcum yaa... ben benimkine 2 haftadir supur diyom bi eli degemedi bende dun kendim yaptim ne yapiyim.. eve cok gec gelyo benim kocada.. bak bugun pazar gene evde yok, isi gucu bitmez..bizde yatagimizi kurucaz ama bakalim ne zaman??? kursam resmini eklicemde bende netten buldum
ins yatirmak buyutmek nasip olur hepimize

selam kızlar nasılsınız.

chnb ablacım hadi gözün aydın nazlı kesemiz görünmüş. sıra pıtpıtlarda. inşallah miniğimiz bunda annesini bekletmeyecek.

nuraycım umudumuz bir dahaki aya inşalah. kendini çok yorma boşver ya hamile olduğunu biliyorlar senden bişey beklemiyorlardır. kendine dikkat et.

miniklerim nasılsın güzelim. takam kafana fıstığım eminim bu halinle de çok güzelsindir. bebişimiz sağlıklı olsun da herşeye değer dimi. öpüyorum. kendinize iyi bakın.

günlükcüm ev işlerine devam ha. kolay gelsin.

denizlalesi sağol canım benim iyi olmaya toparlanmaya çalışıyorum. sen nasılsın.

sezencim kırmızılar gelmiş canım. hadi gözün aydın.

datlum nerelerdesin. iyisin umarım. bebiş seni de uyutuyor sanırım:)))

nazlım, candaş, lone, nildemm, minicikumut, hellom tatlı annem sizler nasılsınız.

kızlar bu arada dün adet olmam gerekirken ben hala adet olmadım belirti de yok. acayip de mide bulantısı var. benim bu kist inatçı çıktı düzenimi bozacak görünüyor. bulantı yaparmış. hatta patlama olabiliyormuş. çok şey bilmek de kötüymüş ya. netten baktım((bekliycem bakalım birkaç gün daha. adet olmazsam doktor yolu görünür bana yine(( hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın.

Günaydın,iyi haftalar herkese.

Öncelikle Chnb abla;kese görünmüş,darısı pıtpıtlara İnşallah.Rabbim hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin İnşallah.

Miniklercim Temmuza kadar korunmayı düşünüyorum.Diş tedavisi var birde yıllık izin durumları.İşimi bu sefer şansa bırakmak istemiyorum.Sen nasılsın?Mide bulantıların var sanırım.Rabbim kolaylığını versin İnşallah.Dikkat et kendine.

Hilal;Canım adet olana kadar ümit hep var.Umarım kist probleminden bir an önce kurtulursun.Dikkat et kendine.

Nazlım;sınavların iyi geçmiş senin adına çok sevindim.Herşey gönlünce olsun canım.Rabbim minik bebeğinide nasip etsin İnşallah..

Nilde,deniz Lalesi beni sormuşsunuz.İyiyim çok teşekkür ederim.Sizlerde iyisinizdir umarım.

Günlük iş yapacam diye hiç zorlama kendini.Olduğu kadar olsun yeter..Hiç birşey canından,canınızdan kıymetli değil ki..

Hello;Çınar ve sen iyisinizdir umarım.Öpüyorum küçük adamı.

Candaşım İnşallah daha iyisindir.

Hatrını sormayı unuttuğum diğer arkadaşlarım sizede MERHABA..

günaydın kızlarrrrrrrrr mutlu günler herkeseee

hepinize teşekkür ederim sınavıum için tebrikler yağmış:)
miniğim inşallh 90 a takmışızdır da kontrollere beraber gideriz kuzum

günaydın herkese ...

nilde canım gözümüz aydın kistler temiz çıkmış, sanırım yumurtlama işlemide tamam, hayırlısıyla bebeğin gelir inş ...

denizlalesi, haftasonu giremedim canım tatilden, iyiyim daha.şükür.zaten iyi olmasam napcam ki.umutsuz kalamıyorum ama çokta umutlanamıyorum.ortalardayım moralmen.sen nasılsın ?

chnb, ablacım lekelenmen olmuş, bebeği,miz korkutmuş ama şükür kesesini görmüşsünüz.darısı pıtpıtlara ve sağlıcakla doğumuna olsun inş..benim yapışıklık konusunda kararsız kaldım, kürtajdan sonra oluysa biraz stres yaparm ama öncesiyse süper.öncesinde de bizim ikizler tek yumurtadan 4. haftada bölünmüş, tek yumurtam varmış yani aslında.hamilelik dönemindeyse daha çok soldan ama zaman zmanda sağdan ağrılarımın olduğunu hatırladım.henüz bir dr bulamadık haftasonu sınavımız vardı vakit dardı halledemedik işimizi, bu haftada eşimin yanına gitmem lazım.sonraki haftalarda iyi bir dr a gidip bunun kürtaj öncesimi sonrasımı olduğunuda öğrenmek istiyorum.sen nasılsın ?

sezen, patavatsızlar her yerde aynı demek.yazık vicdanını kaybedenlere.nasılsın onun dışında ?

lonelinse, canım maalesef zor bir deneyimmiş, seni daha iyi anladım ama tabiki umut ışığımsınız sizler.bi,r bakıma iyi oldu çaresini arayacağım . o kürlere tedavi yöntemlerine bende bakmaya başladım umarım uğğurlu gelir bizlerede.ve 17 ay ne boş beklentilerim varmış dedim üzüldüm.çare mi ? hayır.bundan sonrasına bakacağız artık.bu arada oğlunun odası çok güzelmiş çok beğendim bende :) sağlıkla büyüsün içinde inş. ...

kıtty, canım saol.dr konusunda bende senin gibi düşünüyorum halledeceğiz inş onuda.dilerim mucizelere kadir olan Allah bizzlerede olur.bu ay kutlu doğum sabah aklıma geldi.bol dua etmekte fayda var.sen nasılsın ?k.validenler gitmişti değil mi ? çınarıda çok öp.

nazlım, sınavın süper geçmiş.daırısı hamilelik sınavına olsun.keyfin yerinde maşallah :) iyisin değil mi ? :)

ceza, canım ne güzel spor iyi gelmiş, inş bebekte gelir annesine.bende diyorum acaba akupunktura mı gitsem ? zayıflatmayanıda varmış sadece psikolojik tedavi amaçlı.ihtiyacım var sanırım :)

çıok sağol abla, okuyalım.birde senin yazdığn bit dua vardı onu okuyorum bende bol bol .. kale rabbi hebli min ledünkü zirriyetn tayyibeh inneke semud dua.. allah kabul etsin in hepimizinkini.

minikler, canım çok sağol.mucizeler allahtan yoktan vareden o.ama yine şükürki hepten ümitsiz durumda deiliz ve şükür ki eşimde sıkıntı yok.bundan sonrası çaresinin peşinden koşmak.hakllısın aslında evlatlık muhabbetini yapmamak gerek. birde o gelmesin başımıza.zaten o günden sonra karar verdim kimseye üzülmeyeceğim.kuzenim vardı onla iilgili neye üzüldüysem oldu, tayn bebek evlilik mevzuları.artık bişeye üzülmek yok.o muhabbette yok .inş kendi bebeklerimize annelik etmek nasip olur.yanlış anlamadım canım çok sağol uyardığın için.bazen farkına varamıyoruz bazı şeylerin.diş ağrısını bende yeni duydum aman ağrısın o zman :) annesinin karnıda büyüomış maşşallah ben yine senin için erkek diyorum :) iyimisin bunların dışında ? yorma kendini boşver bencede laf eden etsin :)

günlük, canım nasılsın ? temizlikçiler iyi para kazanıyomuş hakketen ya.saolsun eşin yardımcı ne güzel.kendini yorma canım ya, allah o heyecanını eksiltmesn inş ne güzel onu yeniden yaşayabiliyosun :) iyimisiniz ? kızların ve sen ?

minicikumut, canım toparlandım çok sağol.artık kabullenme aşamasındayım, çaresiz değil diye şükür diyorum.sen nasılsın ? ne var ne yok ?

nuray, canım aldınmı beşiği ?

hilal, kırmızıar için çok üzüldüm canım.keşke bu ay son olsa

haftasonu eşim burdaydı, cuma günü yumurtlama oldu, çalıştık.bu kez iyi çalıştık.açık yazcam ama eşime demiştim gelmeden önce spermleri gönder gitsin, taze spermler biz kalsın.halletmiş saolsun.bu da önemliymiş sanırım 5 günlük olunca kalitesi düşüyomuş demişlerdi.cumarteside yumurtlama vardı, yapmadık.pazar günü son anlarındaydı onuda değerlendirdik.ve en komiği mum duruşu yaptım yani rahat bi 10-15 dk.sonra soluma döndüm yattım sabaha dek kıpıırdamadım bile.elimden gelen herşeyi denedim.gerisi allahtan.hiç düşünmezdim bu hallere gireceğimizi.

Son düzenleme:
selam kızlar
benim kürtajımın üstünden 6 ay gecti halen bebek gelmedi
doktora da hiç gitmedim
umutlarım bitiyor
mayıs ayında yine doktora gitmeyi düşünüyorum
bende yumurta tembelliği varmış.
sanırım tedavisiz hamile kalamıcam..

günaydın güzel iyi ve mucizelerle dolu hafta olsun.

beni soran herkese çok teşekkür ederim sizleri de soranlar çok olsun inşallah...

kayınvalidem gitti 1 hafta temzilk yaptık sonra kendim dışarı attım bugün hava yağmurlu eve tıkıldım kaldım barim temizlik yapayım.

minicikumut biz iyiyiz tatlım senin kuzen nasıl? sen nasılsın.

günlük selam canım

nuraycım iyi akşamlar :))) bizimkide aynı karyoladan sana ne dicem ben almadım diye pişma oldum sölemezsem çatlarım hani ikea da bu karyola için koruyucu varya parmaklıklara takılıyor ben ihtiaç olmaz diye almadım şimdi yatağı nevresimi koyunca falan birazcık yatak görüntüsü dağınık durabiliyor eğer almadıysan bi düşün derim. ben bir türlü oralara gidemediğimden almadım.

hilalcim inşallah bebek vardır kuzum

lone tekrar güle güle kullansın minnoş, siz isim ne düşünmüştüüz.

pileo nabersin

yamatake,

taf (gerçi geçen aradım annesi çıktıi iyilermiş ama selam olsun)

chnb nasılsın

datlum nasıl gidiyor

candaşım hafta sonu seni arayacaktım eşin yanındandır konuşacaklarınız :)) vardır diye rahatsız etmek istemeim hem moralinde biraz bozuk olabilir diye düşündüm. Dualarım sizlerle. Bu hafta sonu çalışmalarının karşılığını almışsındır.
Yapışkanlık konusunda kağanın bana dedikerli şunlardı 1. regl olamama 2. regl miktarı 3.ağrıdan duramazsın oturamazsın bile demişti.

kızlar aklıma ne geldi buradan biri demişti bana bende yapmıştım ama geçmiş gün kim dedi hatırlamıyorum. Kuru soğan varya onu fırına atıp közleyip kimyon ve zeytinyağla salata yapıyordum kendime sonrasında balçık gibi regl olmuştum soğanın faydasını gördüm ben. Türk kahveside sperlemeri hızlandırıyormuş galiba.

çamaşır asayım, yatağı toplayayım, soğanı toplayayım, kahvaltı edeyim, gelirim sonra öpüyorum.

lonel

chnb tebrik ederim cok sevindim ya :)) Arada sirada foruma bakip iyi haberler almak cok guzel oluyor.
Loneliness iyisindir umarim doguma az kaldi degil mi?
Kendinize iyi bakin.

teşekkür ederim.. iyiyiz ,bizde aynı mod dayız..
seninde iyi olamana sevindim.. kendine iyi bak

Son düzenleyen: Moderatör:

çok geçmiş olsun ..
en kısa zamanda bi muayene ol,hiç bekleme canım..
gerekli tetkikleri yaptır ..
inş tez zaman da da sağlıkla gebe kalırsın

minikler iyiyim canım sağol..hala kırmızılarım var.. ewt korunma sürecine gireceğim.zaten olmam gereken bir muayenem var canım.sen nasıl oldun?bulantıların başlamıştı,biraz rahatlamışsındır umarım..mümkün oldukça dinlen canım..zaten okulda yeterince yoruluyorsundur..kendine ,bebeğine iyi bak

Candaşım iyiyim çok şükür.Eşinle güzel bir haftasonu geçirmişsiniz çok sevindim senin adınaBende iyiyim pazartesi sendromu dışında bir sıkıntı yok.

Hello ben iyiyim canım,Kuzenden kastın yeğenim sanırım.Valla bilmiyorum ki cadı annesinin karnında büyüyüp duruyor.Temmuzun ortasında doğacak İnşallah

özelden mesaj atmışsın fakat henüz mesaj sayım dolmadığı için cevap yazamıyorum kusura bakma

chnb tebrik ederim cok sevindim ya :)) Arada sirada foruma bakip iyi haberler almak cok guzel oluyor.
Loneliness iyisindir umarim doguma az kaldi degil mi?
Kendinize iyi bakin.

Sağ olasın canım. Darısı isteyenlere...

Okudum yazdıklarınızı okuldayım öpüyorum hepinizi:)

tekarardan merhaba kızlar....

nildeciğim, çok geçmiş olsun şükür korktuğun gibi olmadı inşallah tekrarlamaz canım....

chnb,dediğin gibi kızıma anlatıyoruz şimdiden canım zorlanacağız belli ama en iyi şekilde aşmaya çalışacağım....iyisin değilmi? oğlun nasıl? kardeş istermisin diye çıtlattınızmı?

sezenciğim çok haklısın sağol canım, bizde bu şekilde davranıyoruz bide vakit buldukça kardeş kıskançlığını okumaya çalışıyorum...haberlerdemiydi tam hatırlamıyorum da bir aile bebek için büyüğüne sürekli bu boklu zaten biz bunu atıcaz falan diyormuş güya kıskanmasın diye birgün odaya kadın geliyor bebek yok büyüğüne soruyor bebek? sen hep diyordunya bunu atıcaz diye bende camdan attım diyor ayyy allahım sen koru yarabbim zaten bize sürekli sorular soruyor...kaynanamlar o kadar cahillerki görümcemin kızı var 1,5 yaşında bişey olunca hep kızıma kızıyorlar sen büyüksün o küçük,pek bişeyde diyemiyorum desem tartışmaya dönüşecek biliyorum ama kısmet olursa küçük kızım için böyle ayırım yapılırsa ona sesimi çıkaracağım çünkü ikiside benim canım...kızım o kadar etkilenmişki o küçük sen büyükten diyorki anne kardeşim doğunca bana hep kızıcakmısın neden anneciğim dedim o küçükya hayır öyle şey olurmu dedim eğer oda anneyi kızdırırsa tabiiki onada kızıcam:) babasına diyorki baba en çok kimi seviyorsun oda seni diyor cingöz ağız arıyor ardından diyorki ben en çok kardeşimi seviyorum ya sen eşimde yok ben en çok seni seviyorum diyor...allah sabır versin bu konuda sabır en büyük kolaylık diye düşünüyorum....senin kızın kreşe falan gidiyormu yoksa sizde bizim gibi evde anne kızmı takılıyorsunuz?

deniz lalesi,daha iyisin inşallah... korunacaksın demek dr ne zaman?

minicikumut, canım yavaş yavaş yapıyorum bişeyler zaten hemen belim ağrıyor eşimede her şeyi söyleyemiyorum yazık adam zaten yorgun geliyor...numaracıyım napıyım dedimki dün balkonları yıkayacaktımda sonra kayarım diye güvenemedim kendime oda sakın ha ben hallederim bu aylar daha tehlikeli falan üzülüyorum onun içinde ama mecburen sonuçta keyiften değil benimki...temmuzda yıllık izine ayrılıyormuşsun bir yere gidecekmisiniz?

hellom, bizde aynen senin gibi bugün evdeyiz canım bir fırtına yağmur kızımın canı sıkıldı kitap falan bişeyler yapıcaz bakalım...çınar paşam nasıl? öpüyorum...

nuray,canım beşiğiniz çok güzelmiş güle güle kullanın canım...bu arada hello seninkide bundanmış kızlar bendekide buna benziyor hani takım varya bu mobilya için yorgan korumalıklar yastık çarşaf işte ondan mutlaka alın korumalıkları olan takımı yani çok işe yarıyor özellikle korumalıkları çünkü bebek dönmeye başlayınca kenarlara kafasını çok vuruyor benim canım kzıım az vurmadı korumalıklar olduğu halde benimki sakarlıkta istisna tabii bu arada:)) hellom sende temin et canım çınar dönmeye başlar yakında:) badana işimizde bitti çok şükür şimdilik oda boşya kıymeti yok:)) eşyalar oturunca inşallah güzel olacak...halımız geldi haftayada kısmetse yatağımızı alıcaz...

hilal, canım benim adet olamamışsın geçmişi tam okuyamadım anladığım kadarıyla test negatif canım sen şu kist için 33 mmlikmi yazmıştın onu tekrar söylermisin eğer öyleyse drun ilaç vermesi lazım canım çok büyük yoksa benmi yanlış hatırlıyorum? tekrar dra git derim ve dra gitmesende bak kist için soğan suyu topiğiyle ilgili yazılanları oku ve ibrahim saraçoğlunun kürü incele bunları uygulamıştım bendede vardıya kist 4 ay adet olamamıştım canım...ben deli gibi 4 ay erteledim drada gitmedim kendi kendime bekledim geç döllenmedir şudur budur kendimi kandırdım ama sonuçta gittim dra 1 ay sonra hamile kaldım...ama soğan suyunuda kullandım işe yaradığını düşünüyorum...

nazlım, sendemi beklemedesin canım kaçırmadım inşallah hamilesindir...

loneliness,okul nasıl gidiyor canım zorlanıyormusun? izin ne zaman?

minikler, bulantılar nasıl canım gidiyor canım, ben hamileliğimi öğrendiğimde bir alt eşofman almıştım başka hiçbişey almadım geçende bizim hepimizin hamileliklerinin toplandığı halamın barakası var:) oraya gittim biraz üst aldım çünkü normal kıyafetlerim kapatmıyor artık:) sen okulda olduğun için zorlandın bu konuda ama olsun canım varsın göbekde çıksın popoda çıksın tabii insanlarında ağzı drusa çok iyi olacak:)) zaten okulların kapanmasınada az kaldı canım... bana diyorlarki ayy saçların çok beyazlamış ayyy çok şişmişsin yaa dönde cevap versene işte bende cevap veremiyorum yaa onlar benim hamile olduğumu ve ne kadar hassas olduğumu bildikleri halde bunları söylüyorlar ama ben kırılmasınlar diye cevap veremiyorum:) allah kapatsın çenelerini napalım artık...

candaş, canım yaa yazını okudum okudum sonunda yazdıkların gözyaşlarımı koyverdirdi...bende çalışma zamanları aynen yazdığın gibi yapıyordum falan ayyy ne bileyim yaa o zamanlar aklıma geldi kırmızıları gördüğümüzde üzüldüğümüz zamanlar falan ağladım işte...bir yandan ağlıyorum bir yandanda allahım inşallah tutmuştur diye dua ediyorum öyle içten yazmışsınki bende o içtenlikle istedim tutmasını inşallah allahım duy sesimizi...tam yumurtlama döneminde eşinin burda olması çok güzel bunada çok sevindim...bide dr bu ayı değerlendir falan demiştiya içime çok büyük bir umut doğdu canım yaa kesin tuttu dedim yazını okurken...hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah canım...

ceza, pkoluyum demiştinya ama sanki sende benim gibisin canım yaa bendede hep kist oluyordu ama düzenli adet oluyordum sende her ay oluyorsun dimi ?soğan suyunu sende 15 gün kullansan aslında adetten 15 gün önce sonra adet olursun tam sökülür kistler ondan sonra da yumurtlama değerlendirilir...bebişte gelir:)) sıkıntıyı atlattın inşallah nasılsın bu arada canım...

kıtty, canım çok sağol.düşünmen yeter.inş bu ay tutmuştur, konuşuruz yine.valla elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış.hatta 41 gecelik meryem suresine bile başladım bu 5. si olcak ...

minicikumut, pazartesiler de hep sıkıcı ya :)

günlük, ablam çok saol ya.inş hayırla sağlıkla gelir.o günlere döndürdüm demek seni.gerçekten zorlu süreçlermiş.ağlattım seni yine bende dr un o dediğiyle kızmen umutlanıyorum.belki tuta diye.bide bütün imkanları müsait hale getirdik.sadece dünkinde 20 dk filan yattım.yine mum duruşu yaptım 3-5 dk lık.sonra çişim geldi inş gitmemiştir onla.allah razı olsun ya güzel yürekleriniz için.inş sesimizi duyarr rabbim hepimizin.aa bu arada dün yumurtlamanın sonu gibiydi bugün sanki tekrar yumurtlama oluyomuş gbi oldu.inş kaçırmamışızdırda bebek gelir.çok öpüyorum seni.

ceza, günlük deyince aklıma geldi, soğan çok iyi geliyomuş.yapabilsen ne ala.ben hayatımda onu ağzıma almadığım için yapamam.inş ona muhtaç bırakmasın.birde süt ve maydanoz buğusu o da çok iyiymiş.temizliyomuş içeriyi ve hsg nin ki gibi kanalların açılmasına etki ediyomuş.adet olursam bu ayda onu deneyeceğim.kocakarı işlerine kaldık artık

Son düzenleme:
Günlükcüm benim kayınvalidem Trabzon'da.Yazın onun yanına gideriz.Eşimle annesinin en çok görüşebildiği zaman dilimi o izin olacak çünkü.Kayınvalidem yeni evliyiz diye gelmek istemiyor,birde çalışıyorsunuz bana göre düzeninizi bozmayın diyor sağolsun.

Hem ben Trabzonuda çok sevdim.Gezecek çok yeri var.Ayrıca yemeklerinede bayılıyoruuumYemek ismi vermek isterdim ama hamilelerimizi düşünerek yazmıyorum.

Eşimde 1 hafta orada duralım istersen oradanda tatile gidelim diyor.Ama benim tatil anlayışım illa 5 yıldızlı bir otelde gün boyu havuzbaşında yatıp istakoz gibi kızarmak değil ki..Ben tatilde gezmeyi,yeni yerler keşfetmeyi severim.Hem Karabük'e yakın Amasra var.Maksat sevdiklerimizle bir arada olalım.O zaman hergün güzel,hergün tatil.Zaten izinden döndükten sonra ver elini çalışmalar

Yeter ki gönüller bir olsun..Sevdiklerimin olduğu her yer bana Cennet.Seni ve kızını öpüyorum Günlükcüm

selam kızlar. nasılsınız. ben her zamanki gibi adet oldum(((yine pıhtı pıhtı.3.günü doktora gidecem bakalım. artık üzülmekten öyle yoruldum ki. derdim bu seferde kist oldu. umarım bu ay kendiliğinden atar. bi arkadaşım da daha kist var yaklaşık benimki kadar. ona doğum kontrol hapı vermiş doktor, gerçi o bekar belki ondan vermiştir. belki de bana da verecek ya da başka ilaçlar. tekrar korunma süreci. anlaşılan o ki benim bekleyecek çok zamanım var daha.

günlükcüm benim kist 33 mm evet. ilk doktorum kendliğinden erimiş bi kısmı dedi o baktığında adet günümdeydim. bir hafta sonra kadar başka bir doktora gittim. o da diğer adtte görecem dedi. gidecez bakalım. ben adet görebiliyorum adetimi engellemedi. yeni oluşmuş benimki zaten ihmal eder miyim hiç ama korkuyorum bundan sonra olacaklardan ve doktorun diyeceklerinden. artık doktor fobisi oluştu bende( soğan kürünü geçen kızlarda söylemişti. ancak benim bitkisel şeylerle aram hiç iyi değil. çok midem bulanıyor. hap yutarken bile çok tiksiniyorum soğanı yapamam herhalde. tabi çok mecbur olursam katlanırım ancak şimdilik doktor ne diyecek bakalım.

minicikumut sağol canım. dikkat etmeye çaışıyorum.

yok be hellom yine olmadı((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…