- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.761
çıok sağol abla, okuyalım.birde senin yazdığn bit dua vardı onu okuyorum bende bol bol .. kale rabbi hebli min ledünkü zirriyetn tayyibeh inneke semud dua.. allah kabul etsin in hepimizinkini.Canım bir de ben her akşam yasin okudum yasini ne için okursan kabul olurmuş.
3kere estağfirullah
3kere elhamdülillah
Allahümme salli ala seyyidina muhammet
Allahım bana sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip et.
Yasini oku.
Tekrar allahümme salli ala seyyidina muhammet de.
Ben ramazanda hocadan dinlemiştim 2 selavat arası edilen dualar kabul olurmuŞ. bEN YAPTIM CANIM ARTIK DOĞALDAN DA TÜPTEN DE ÜİDİMİ KESMİŞTİM YUMURTA KALİTEM İYİ DEĞİL DİYE...
Günaydın,iyi haftalar herkese.
Öncelikle Chnb abla;kese görünmüş,darısı pıtpıtlara İnşallah.Rabbim hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin İnşallah.
Miniklercim Temmuza kadar korunmayı düşünüyorum.Diş tedavisi var birde yıllık izin durumları.İşimi bu sefer şansa bırakmak istemiyorum.Sen nasılsın?Mide bulantıların var sanırım.Rabbim kolaylığını versin İnşallah.Dikkat et kendine.
Hilal;Canım adet olana kadar ümit hep var.Umarım kist probleminden bir an önce kurtulursun.Dikkat et kendine.
Nazlım;sınavların iyi geçmiş senin adına çok sevindim.Herşey gönlünce olsun canım.Rabbim minik bebeğinide nasip etsin İnşallah..
Nilde,deniz Lalesi beni sormuşsunuz.İyiyim çok teşekkür ederim.Sizlerde iyisinizdir umarım.
Günlük iş yapacam diye hiç zorlama kendini.Olduğu kadar olsun yeter..Hiç birşey canından,canınızdan kıymetli değil ki..
Hello;Çınar ve sen iyisinizdir umarım.Öpüyorum küçük adamı.
Candaşım İnşallah daha iyisindir.
Hatrını sormayı unuttuğum diğer arkadaşlarım sizede MERHABA..
selam kızlar
benim kürtajımın üstünden 6 ay gecti halen bebek gelmedi
doktora da hiç gitmedim
umutlarım bitiyor
mayıs ayında yine doktora gitmeyi düşünüyorum
bende yumurta tembelliği varmış.
sanırım tedavisiz hamile kalamıcam..
chnb tebrik ederim cok sevindim ya :)) Arada sirada foruma bakip iyi haberler almak cok guzel oluyor.
Loneliness iyisindir umarim doguma az kaldi degil mi?
Kendinize iyi bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?