Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım ilk 3 ay bişey verilmiyor. vajinal progestan kullanmak bence yapıyor bunu, sen de kulanıyodun değil mi?eldivenle de olsa günde 3 kere zor oluyor. ben önce progestan eriyor, o akıyor sanıyordum, sonra sonra enfeksiyon olduğunu anladım. benim azaldı sanki. ama su içmeye devam ediyorum. soda limonu yapıyorum aklıma geldikçe.

sağol canım güzel dileklerin için.
doktor randevularına götüyor musun kızını?bi kitap okumuştum, içinde ilk çocuğu 2. çocuğa hazırlamakla ilgil bir bölüm de vardı. bunu tavsiye ediyordu. bir de onun da bebeklik resimleri ultrason fotoları varsa onları gösterin diyor. hani seninle de böyle ilgilendik gibilerinden. sonra bebek doğduktan sonra ufak ufak sorumluluklar verin diyor. yine bebek doğduktan sonra bebekle konuşurken mesela senin kızının adı destina ya, yeni doğan bebeğe diyecekmişsin ki yüksek sesli ben bugün destinanın sevdiği şu yemeği yapacam. destina duyacak ve mutlu olacak. ya da destinayla biz bugün bunu yapacağız gibi. sonra örnek olarak kendi kardeşlerini gösterecekmişsin. dayısını, teyzesini vesaire, biz de böyle sizin gibi kardeşiz falan diye.
umarım yardımcı olabilmişimdir. Allah tekrar kısmet ederse düşünüyorum çünkü kardeş yapmayı, dikkatli okumuştum.

yatak ikeanın dimi?senin yatağın da çok hoş bence. günlüğün dediği gibi hoş bi uyku seti alırsın, kenarları falan çok hoş durur. hem bebek kafasını çarpmaz. sırf daha şık duruyor uyku setiyle diye bir yatak daha alma arzuusndayım bakalım kısmet. çünkü park yatakta uyku seti falan belli olmuyor, aşağıda kalıyor yattığı yer, kenarları da kapalı. Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin, daha güzelleri hepinizin olsun inşallah.

inşallah tutmuştur canım. inan ben hep bu anlattığın gibi yaptım, her ay:)
güzel dileklerin için sağol canım. inşallah ok daha güzellerini almak nasip olur sana da.
benim annem hep der ki kısır yok, kusur var. benim için kullanıyo bu lafı tabi.ama böyle bi laf avrmış. ameliyat oldum hamile kaldım ya. yoksa çoook bekleyecektik. kusurlar düzeliyor canım, hiç canını sıkma.sen en önemli adımı attın, derdini buldun, dermanını da bulursun tez zamanda inşallah.

chnb tebrik ederim cok sevindim ya :)) Arada sirada foruma bakip iyi haberler almak cok guzel oluyor.
Loneliness iyisindir umarim doguma az kaldi degil mi?
Kendinize iyi bakin.
çok şükür iyiyim canım. sen nasılsın toparladın mı?

günlükçüm, tekrar dönüyorum, izne bir ay falan kaldı inşallah. dişimi sıkıyorum. merdiven çıkması zorluyor artık. yavaş yavaş çıkıyorum. haftasonu olan randevumu yarına aldık, birden erkene geldi, heyecan yapma fırsatı bulamadım o yüzden. ama bugün çok heyecanlıyım.doktorum izinliymiş o gün. haftaya da uygun olmamız eşimle aynı anda zor olacaktı, biz de 2-3 gün erkene çektik randevuyu.

hellocum, ismini salih düşünüyoruz Allah nasip kısmet ederse hayırlı evlat olsun diye. dede ismi mi diye çok soran oluyor, değil aslında. eşim istedi, benim de çok belirgin bir erkek ismi yokturaklımda ve kabul ettim anlamından dolayı. bi de ikimizin de bu isim de bir öğrencisi olmamış bugüne kadar. bir isim söylüyourz mesela benim iyi deneyimlerim olmuş, eşimin ise kötü. ama bu isim şu anda pek konulmuyor ya o yüzden karar verdik.

hilalcim, inşallah bu adette tamamen atarsın kisti. bişey kalamz inşallah tamamen gider. ksitle hamile kalan çok kişiyi tanıyorum canım, moral bozulacak bişey değil.
nazlım, sınavın güzel geçmiş, tebrik ederim canım, inşalalh beklediğin gibi gelir sonuç da.
herkesi öpüyorum. şimdi okulda yazayım dedim, akşam sızıp kalıyorum.

Loneliness;oğlunun adı ne kadarda güzel.Salih bir kul ve evlat olur İnşallah.

Bende kızım olursa adını Ayşe koymak istiyorum.

hilal, canım geçmiş olsun ya artık son olsun ... sabırlar azalıyor ama bebeklerde iyice inat ediyor.pes etmek yok yakalayacağız.

lonelines, canım çok sğol inş bizlerede nasip olur bunları paylaşmak.annen haklı, o kusuru bulmak önemli olan.bende dr araştırıyorum üzerine gitmek için.geriside kolay olur inş.önemli adımı attık dilerim diğer adımlarda zorlamaz ve bebek gelir. kolaylıkla olmuyor hiç bişey ya, bilseydim önceden yapardım o uygulamaları, yararmazdı belki ama olsun. laporoskopide iyi bir dr buldum sanki, oraya randevu alıp gitmeyi düşünüyorum gerekirse laparoskopiyide.ve inş ardındanda gelir bebek ... sen hangi ameliyatı olmuştun canım ? hafızam çok kötü kaç günüdür şu laporoskopinin ne olduğunu zor buldum ..

lone sağol canım şu anki temennim de o. inşallah atılır da kendiliğinden ilaç tedavisine falan gerek kalmaz.

candaşım artık yorulduk güzelim, her ay biraz daha yıpratıyor insanı. son ayımız olsun artık yaaaaaa.

aminn aminnnn aminnn (

Günlükçüğüm canım oğlana demedik canım erken daha annemler bizde daha onlarada demedik. Eşyalar gelince süper olacak bence oda. Hayal ülkesi gibi:)) Evet gerçekten haklısın kardeş gelince nasıl olacakları düşünmekle. Hayırlısıyla güzel atlatın bu dönemi inşallah...

Candaş canım inşallah tutmuştur canım benim...

Hilal canım gereken ilaçsa kullan bir ay canım tam geçsin kistin bence... İnsan sabırsızlanıyor biliyorum ...

Nazlım nerelerdesin canım:)) Dünkü sınavlar da iyidi sanırım:))

Minicikumut eşim Trabzonlu benim de. Ben Trabzona gittiğimde zamanın çoğunu yılda bir açılan evi temizlemeye ayırdığım için sevemedim pek. Gezilcek yer çok dediğin gibi ama benim eşim ailesine aşırı düşkün zaten hep birlikteyiz. Annesi de pek sevmez gezmeyi. O yüzden genelde evde dururuz. Çok az çıkarız o da çok kalabalık halde. Herkes ayrı telden çalar çok da keyifli olmaz açıkçası. Bir de çok yağıyor diye sevemedim orayı...

Lone canım ya sen progestanı elvivenle mi koyuyorsun ben temiz elimle koyup hemen ellerimi yıkıyorum. O mu yapıor diyorsun enfeksiyonu?
Ha bir de çok progestan kullanmak erkek çocuklarında pipisinin deliği yan mı ne oluyormuş, kızlarda da yumurtalıklarla ilgili sıkıntı. Dr ye dedim düşük yapmaktan iyidir dedi dr... Ben hep çok kullandım hepsinde...

Hellom canım ne yapıyor Çınar? Tepkileri belirginleşti mi?

Nuray canım dinlen azıcık yorma kendini hazır al olmazsa...

Datlum niye yazmıyor?

Sezen, Lale adetler bitti mi?

Nilde az kaldı sanırım ovulasyona... Hadi hayırlısıyla gelsin bebeler...

ablacım sadece bir ay olsa razıyım. gerçi bikaç ay kullanacaksın dese napıcam ki mecbur yine kullanıcam. bakalım tek istediğim bu ay şu adetle atmak. gidecez bakalım ne diyecek.

ablacım sadece bir ay olsa razıyım. gerçi bikaç ay kullanacaksın dese napıcam ki mecbur yine kullanıcam. bakalım tek istediğim bu ay şu adetle atmak. gidecez bakalım ne diyecek.

Canım bende de olmuştu erken doğumdan sonra ginera diye doğum kontrol hapı verdi o ay geçmişti. Sanmam birkaç vereceğini...

Chnb ablacım;dediğim gibi insan sevdiklerinin olduğu yerde mutludur.Ben zaten Karadenizli olduğumdan severim Karadeniz iklimini.İzin tarihlerimiz uyarsa bakarsın oradada buluşuruz.Dikkat et kendine ablacım görüşmek üzere

Candas Allahım inş. bu ay bebeğine kavuşmayı nasip eder canım..güzel haberlerini alırız inş.
loneliness isim çok güzel ismi gibi salih bi evlat olur inŞ.
kızlar ne var ne yok hastaneden şimdi döndüm tek tek yazmayı isterdim ama biraz yorgunum..guatr için gitmiştim yarına tahlillerim var..herkese selamlar

Tabi doğru. Benim hamileliğim inşallah sağlıkla devam ederse ben İstanbulda olurum. 12. hafta gibi rahim ağzına dikiş olması lazım. İnşallah sağlıkla devam eder. Gece ufunet basıyor uykum kaçıyor birden uyanıp uyuyamıyorum. İnşallah şu kalp atışını duysam 1. sınavı geçmişolacağım.

Sezen inşallah güzel çıkar sonuçlar canım...

kizlar okadar yazdim hepsi gitti yaa sinir oldum ..isim konusunda bisiler yazmistim.. biizmde biliyosunuz Esat ismi gundemde.. esimin istegiyle tabi. Ama benim icime sinmiyo nedense. Aslinda k.pederin ismi Adem, burdada Adam olarak geciyor ve ingilizce soylenmeside baya kolay. Ailem bile Adem koy diyor. bilmiyorum hala. olsa bile Adem Esat olur. bi akil verin sizce ne yapmaliyim...

hellom kolay gelsin ..canim zaten biz aldik uyku seti icine korumasi falan herseyi var. gercewkten olmazsa kafayi falan carpar..

besigide kizlar bir cok sevdigim bbir arkadas verdi az kullanmis.. alt degistirme masasi birde komidin var,. tam takim gibi oluyor. zaten dolaba gerek yok burda dolaplar gomme oldugu icin gerek kalmiyor..

gunlukcum hayirli olsun aldiklariniz .. baska aklimda bisi kalmadi hepsi silinince gitti aklimdan neyse opuyorum herkesi ... benimde camasir var utu var, onlari halledeyim

Loneliness;oğlunun adı ne kadarda güzel.Salih bir kul ve evlat olur İnşallah.

Bende kızım olursa adını Ayşe koymak istiyorum.
amin canım. Ayşe de çok güzel isim. kardeşin ne koyuyordu? gördüğüm kadarıyla sen çok temiz kalplisin. kardeşinin bebeğinden kendi bebeğin gibi bahsediyorsun, hiç kıskanmadan. Allah sana da bunun mükafatını en kısa zamanda verir inşalllah. bazı insanlar kardeşinin bebeği erken olcak diye çekemezler. sen de hiç bunu görmedim.

ben histereskopi oldum canım. polip vardı bende 3 tane gözüküyordu ultrasonda tam 6 tane çıktı. ve bunların hiç bi şekilde erime, ok olma ihtimali yoktu. bunlar varken tüp bebek bile tutmuyomuş. iyice araştırdım, gözümü kararttım oldum.
o uygulamaları ben yazıyordum aslında hep senin kadar açık, ama gözünden kaçmış sanırım. ya da unutmuş olabilirsin.

inşallah öyle olur canım.

canım hemen kalkmaman gerekiyor. en az yarım saat yatman gerekir ki ben 1 saat kıpırdamıyodum. eldivenle yapıyodum canım ben. 3 aydan sonra zararlı demişti bana doktorum. 3 aydan sonra da kestik zaten. ama bu deirde progestan kullanmayan hamile mi var Allah aşkına. kalp atışlarını da duyacaksın inşallah, stres yapma.
ben de yarın gidiyorum doktora.

amin canım. senin de testlerin de bişey çıkmaz inşallah, temiz çıakr hepsi.

mrb kızlar nasılsınız.

uzun bi ara oldu yazamadım.kendimi biraz iyi hissedeyim daha çok yazıcam inş.herkes çok uyuduğumu düşünmüş uyku var ama mide bulantısı asıl fena olan.açım ama bulantıdan bişey yiyemiyorum o zaman da midem daha kötü oluyor şu bikaç gündür zorla yiyorum az daha iyiyim.. ama faydalı olan süt yumurta ve cevizin yanına bile yaklaşamıyorum.23 nisan için etkinlik yapmam lazım ona bile bu hafta başladım hayırlısı artık.çarşamba dr ye gidiyoruz inş duyarız pıt pıt ları dualarınız eksik etmeyin.

candaş cım nilde nin ilk yazdıklarından durumun o kadar kötü olmadığını düşünmüştüm ben mi yanlış anladım kuzum öyleyse affet allah dermansız dert vermesin ki sen ikizlere hamile kalmış bir anne adayıydın neden olmasın sadece şu an için sorunun neden kaynaklandığını öğrendin böyle umutsuz olmak sana hiç yakışmıyor son günlerde de yoğun çalışmalar olmuş ben inanıyorum ki en kısa zamanda bebeğin seninle olacak bize müjdeli haberler vereceksin.allah istedikten sonra tüpleri bağlatmış 0 spermiş hepsi boş biz yaradana dualarımızı hep edelim sen elinden geleni yaptın yapıyosun bu hüzünlü havan yakında dağılsın inşallah.

chnb ablacım keseyi görmüşsün çok şükür .allah kalp atışlarını da duymayı da nasip etsin inşallah şu an aynı şeyleri yaşıyoruz neredeyse geçen de yazmıştım bi arkadaş da hamile ne kadar heyecanlı gözlerinin içi gülüyor planlar yapıyor öyle olabilmeyi ne çok istredim ama biz hep diken üstünde ki sen yaşadıklarından sonra daha tedirginsin allah bizim içimize de ferahlık versin sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.sende benim gibi göğüsten kontrol ediyormuşsun:)

hilalcim sen nasılsın.kırmızılar gelmiş canım ne kadar üzülme desek insanın içi söz dinlemiyor biliyorum ama yeni bi ay yeni bi umut diye bakalım bazen diyorum şu beyni resetlemek mümkün olsa okuyup öğrendikçe ben daha bi stres yapar olmuştum bu konular hakkında pek bişey bilmezken daha rahattım gerçekten.sende şimdi kafanda neler kuruyosun tahmin edebiliyorum ama stres yapma olacak inşallah bu ay misafirlerin de geliyomuş kafanı dağıtırsın biraz kistide sorun yapma geçen başka bi topikte okumuştum 8 cm kist le doğum yapan varmış bu ay ki kontrolde bi bakmışsın kist yok olmuş inşallah.

günlükçüm hazırlıklar tam hız simli odalar yapılmış allah ağız tadıyla evlatlarını büyütmeyi nasip etsin inşallah.kendini çok yorma sayılı günleriniz kalmış yavaş yavaş..destinanın zevkine de bayıldım bende pembe olmasından ziyade mor u tercih ederim.bu arada bizde geçenlerde badana yaptırmıştık bende bazı odaların simli olmasını istemiştim ama ustamız güzel olmuyor diye beni vazgeçirdi senin görüşün ne bu konuda.

hellocum kayınvalide gitmiş gözün aydın oğluşunla baş başa ..oğluşunun resimlerine baktım çekik çekik gözler maaşallah..

nazlı sınavlar güzelmiş inş bu ayın sonunda da bebiş heberleri yüzünü güldürsün

nuraycım sende de hazırlıklar varmış beşik hayırlı olsun..geçen sormuşsun bulantıları bende ilkinde yaşamamıştım rahattım merak ta etmiştim bunda baya hissettirdi bi yönden de iyiye işaret diye seviniyorum inşallah öyledir.

lonelines sende sayılı günü kalanlardansın allah ismiyle yaşatsın salih ismi çok güzel adı gibi hayırlı bi evlat olsun inşallah.

nilde cim çalışmalara devam mı sonuçları güzel olur inşallah..

sezen cim yine bi patavatsız çıkmış karşına hemde sana o sözleri söyleyen hamile bi dr inanamıyorum gerçekten..candaşın kullandığı bi yazı varya insanı anne yapan kalbidir diye bide böyle kalpsizler var işte..

deniz çalışmaya başlamışsın daha iyisin inşallah. bu ara dr kontrolun vardı sanırım ne söyledi ben mi görmedim yoksa...

minicikumut sen nasılsın karabüktesin sanırım yakınız seninle:))bende zonguldaktayım..

geçen bişey sormuştum ama yine sorayım greyfurt sakıncalı mı ilaç kullanırken yenilmemesi önerilmiş ama...

chnb, inş tutmuştur çok sağol.

Sezen, amin dilerim kavuşmak nasip olur.sen naptın ?

lonelines, hatırladım canım özelliklede mum duruşu tarzındaki hareketlerini, olsunda razıyız yapmaya bunları.dilerim birgün banada nasip olur ... birgün kovsam diğer gün ümitsilik geliyor yerleşiyor beynime.özelliklede sabahları o kadar mutsuz uyanıyorum ki histeroskopide ameliyat başarılıydı değil mi ? onda başarı oranı ne bilgim yok çünkü.laporoskopiye bakıyorum oda çok başarılı değilmiş.senin bilgin vardır , bişey sorcam.şimdi tüpler tıkanıkken spermin rahme ulaşması zor ya, aşılamada da tüpler tıkalıysa şans azmış.o daha çok yumurtlama problemi olan kadınlara uygulanan bir tedaviymiş.tüp bebekse benim durumumda şansı artırıyor.aşılama boşa vakit kaybı gibi geliyor bana . sen ne düşünüyosun ?

datlum, canım çok sağol.bende öyle düşünüyorum allah nasip etsin yeterki 0 sperm, 2 kapalı tüp hepsi boş.dilerim bizede nasip eder ve birgün o müjdeyi burdan verebilrim.eşime de kızıyorum daha bana diyo ki ya hamile kalırsanda benim tayinim olmazsa ben bebeği uzaktan sorcam göremicem, randevulara giremicem filan.ya dedim keşke olsada sen göremesen, hiç olmama ihtimali onun kitabında yok.hala diyorki tüp bebek yaptırmaya gerek deneyelim normal.taş kafa girmiyor ki içine.zorla anlattım haa olmama ihtimali varsa tamam deneyelim diyor, lütfediyor.kaç gündür düşmüş tatil peşine ben ne dertlerle uğraşıyorum adamın umru değil. zamanında tedavi olsak mı dediğimde kızdı bebeği bile parayla yapcan diye .. ama tatile gelince dünya para gözünde değil.onada çok kızgınım !

herkese günaydın, umarım iyisinizdri kızlar ?

Kimi görüyoruuum CANDAS kuzum günaydın. Nasılsın?

idare eder canım ya sen nasılsın ? tüplerin biri kapalı, biri darmış.dr 3 ay kontrol atındasın 3 ay aşılam sonra tüp bebek dedi, yaktı başımı kürtaj ... sen nasıslın ? prenses nasıl , özledik seni ya ... işlerin başından aşkın gerçi sende nasıl uğrayacan ki .

Canım benim en azından teşhisin kondu. Şimdi her şey daha kolay emin ol. İnşallah mutlu sona ulaşıcaz. Sen moralini yüksek tut. Benim durumlar malum. İş çok yoğun bu aralar. Sınavlar falan... Nehir de canımıza okumaya başladı, diş sancılarımız var çok fena. Bakıp çıkıyorum güzel haber var mı diye. CHNB hamileymiş. Çok sevindim. Bu vesileyle tebrik ediyorum onu da. Öyle yani. Yaz geliyo. Bence siz Bodrum'a bi moral tatili planlayın yine. Bu kez daha çok görüşelim ama.

günaydın kızlarrrrrrrrr
size güzel haberler vereyim hepiniz şok olcaksınız ki ben öyleyim bennnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm internetim yoktu sabahtan beri size haber veremedim çıldırıdımmmmmmmmm kızlar cuma akşamından beri test yapıom hep pozitif çıktı ama çok silikti ben yine eskisi gibi olur diye size bile söleyemedim yine kanda negatif çıkarda üzülmeyin diye dün akşam kan testi yaptrdık 150.60 çıktı kızlar delirmiş gibiyim mucize gibi bişey bu sizlere ne kadar teşekkr etsem azdır yeri geldi bana kardeşlimden eşimden daha yakın oldunuz allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin benden kat kat helal olsun rabbime şükürler olsun hiç beklemediğim ayda geldi bebeğim şimdi acaip bi süreç başladı ne yapcamı bilmiorum herkesi kocaman öpüyorum yüreğimin taaa içiyle sarılıorumm
candaş totem tutuyo bebeğim:)

NAZLIM.. Gözümüzyadın canımmmmm...
Allahım sabah sabah ne güzel haber.. Allahım tamamına erdirsin ,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş canımmmm..
darısı dileyenlere

gelişmelerini bekliyoruz nazlım hayırlısıyla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…