- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.781
evet canım ilk 3 ay bişey verilmiyor. vajinal progestan kullanmak bence yapıyor bunu, sen de kulanıyodun değil mi?eldivenle de olsa günde 3 kere zor oluyor. ben önce progestan eriyor, o akıyor sanıyordum, sonra sonra enfeksiyon olduğunu anladım. benim azaldı sanki. ama su içmeye devam ediyorum. soda limonu yapıyorum aklıma geldikçe.Lone ben de sık wc ye gidiyorum enfeksiyon var mıdır dedim tahlil yapalım dedim. Dr de çıksa bile şu an laç veremem dedi bol su iç dedi. Ben de içmeye çalışıyorum her gün bir tane maden suyuna yarım limon sıkıyorum. Minikler bol su ve bunu sen de yap tatlım...
sağol canım güzel dileklerin için.loneliness, ne heyecan dimi insan gördükçe bebeğinin hemen gelmesini istiyor...allahım güle güle sağlıkla kullanmak nasip etsin canım hepsini çok güzeller...
bende geçen annemlerden kıyafetleri alıp getirecektim daha doğrusu ayırmam lazım büyükleride var çünkü benim kız 2 yiğen amcamın torunu hepsi bir araya geldi bir biri ağlıyor, onun gönlünü yapıyoruz öbürü küsüyor saat akşam 6 olmuş vakit nasıl geçti anlamadım kıyafetlerde kaldı tabii....çok yavaş bir insan olduğum için benim hazırlanmam toparlanmam1 ayı geçer kesin:)) daha fazlada ağırlaşmadan yapmak istiyorum...sanki benimde ilkmiş gibi bazen çok heyecan yapıyorum...hastanede yaşadıklarım aklıma gelince bazen korkuyorum çok çabuk aceleden olmuştu herşey o zaman tecrübesizdim ya şimdide aynı şekilde karambolle olup bitsin diye dua ediyorum...en büyük korkumda emzirme şimdiden kendimi emzireceğim diye şartlandırıyorum sonra göğüslerime bakıp ya emmezse diyorum bide çok çabuk sinirlenen bir insanım hemen ağlarım sütüm gelmezse falan diye düşünüyorum...kızım aşırı kıskanç onunla neler yaşayacağız onları düşünüyorum nasıl başa çıkacağız diyorum...allahım herşeyin hayırlısını versin...aminn...
geçen bebek görmeye gittim bayanın 2. çocuğu diyorki ilk çocuğu bebek doğduktan sonra bir garip oldu ne yapacağımızı şaşırdık eşim bir fiske dahi vurmamıştır çocuğa o kadar sabırlı adamı bile çileden çıkardı diyor:)) amanınnnn dedim bakalım inşallah kötü şeyler yaşanmadan atlatırız bu dönemi...
doktor randevularına götüyor musun kızını?bi kitap okumuştum, içinde ilk çocuğu 2. çocuğa hazırlamakla ilgil bir bölüm de vardı. bunu tavsiye ediyordu. bir de onun da bebeklik resimleri ultrason fotoları varsa onları gösterin diyor. hani seninle de böyle ilgilendik gibilerinden. sonra bebek doğduktan sonra ufak ufak sorumluluklar verin diyor. yine bebek doğduktan sonra bebekle konuşurken mesela senin kızının adı destina ya, yeni doğan bebeğe diyecekmişsin ki yüksek sesli ben bugün destinanın sevdiği şu yemeği yapacam. destina duyacak ve mutlu olacak. ya da destinayla biz bugün bunu yapacağız gibi. sonra örnek olarak kendi kardeşlerini gösterecekmişsin. dayısını, teyzesini vesaire, biz de böyle sizin gibi kardeşiz falan diye.
umarım yardımcı olabilmişimdir. Allah tekrar kısmet ederse düşünüyorum çünkü kardeş yapmayı, dikkatli okumuştum.
yatak ikeanın dimi?senin yatağın da çok hoş bence. günlüğün dediği gibi hoş bi uyku seti alırsın, kenarları falan çok hoş durur. hem bebek kafasını çarpmaz. sırf daha şık duruyor uyku setiyle diye bir yatak daha alma arzuusndayım bakalım kısmet. çünkü park yatakta uyku seti falan belli olmuyor, aşağıda kalıyor yattığı yer, kenarları da kapalı. Allah hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin, daha güzelleri hepinizin olsun inşallah.miniklercim o kendine bisi alamama durumu varya ne kotu bisiymis yahuu gercekten.. bende Turkiyeye gelince anladim.. burda kapalilara gore fazla bisi yok Turkiyeden alirim diyodum ama ne gezer...aldigim hersey bi kotu duruyo ne aliyosam L beden begeniyosun .. bende almadan geldim senin gibi..
ayy ne yapiyim ablacim yaa arkadaslar cagiriyo sonra bende almasam icim el vermiyo bende cagiriyom.. zaten oyle bi sutlu tatli yaptim asil yoran ev isleri.. Annem gelene kadar daha elimi biseye surmicem zaten..
esi yapiyorsa ne guzel gunlukcum yaa... ben benimkine 2 haftadir supur diyom bi eli degemedi bende dun kendim yaptim ne yapiyim.. eve cok gec gelyo benim kocada.. bak bugun pazar gene evde yok, isi gucu bitmez..bizde yatagimizi kurucaz ama bakalim ne zaman??? kursam resmini eklicemde bende netten buldum
Eki Görüntüle 385807 ins yatirmak buyutmek nasip olur hepimize
inşallah tutmuştur canım. inan ben hep bu anlattığın gibi yaptım, her ay:)günaydın herkese ...
lonelinse, canım maalesef zor bir deneyimmiş, seni daha iyi anladımama tabiki umut ışığımsınız sizler.bi,r bakıma iyi oldu çaresini arayacağım . o kürlere tedavi yöntemlerine bende bakmaya başladım umarım uğğurlu gelir bizlerede.ve 17 ay ne boş beklentilerim varmış dedim üzüldüm.çare mi ? hayır.bundan sonrasına bakacağız artık.bu arada oğlunun odası çok güzelmiş çok beğendim bende :) sağlıkla büyüsün içinde inş. ...
haftasonu eşim burdaydı, cuma günü yumurtlama oldu, çalıştık.bu kez iyi çalıştık.açık yazcam ama eşime demiştim gelmeden önce spermleri gönder gitsin, taze spermler biz kalsın.halletmiş saolsun.bu da önemliymiş sanırım 5 günlük olunca kalitesi düşüyomuş demişlerdi.cumarteside yumurtlama vardı, yapmadık.pazar günü son anlarındaydı onuda değerlendirdik.ve en komiği mum duruşu yaptım yani rahat bi 10-15 dk.sonra soluma döndüm yattım sabaha dek kıpıırdamadım bile.elimden gelen herşeyi denedim.gerisi allahtan.hiç düşünmezdim bu hallere gireceğimizi.
güzel dileklerin için sağol canım. inşallah ok daha güzellerini almak nasip olur sana da.
benim annem hep der ki kısır yok, kusur var. benim için kullanıyo bu lafı tabi.ama böyle bi laf avrmış. ameliyat oldum hamile kaldım ya. yoksa çoook bekleyecektik. kusurlar düzeliyor canım, hiç canını sıkma.sen en önemli adımı attın, derdini buldun, dermanını da bulursun tez zamanda inşallah.
çok şükür iyiyim canım. sen nasılsın toparladın mı?chnb tebrik ederim cok sevindim ya :)) Arada sirada foruma bakip iyi haberler almak cok guzel oluyor.
Loneliness iyisindir umarim doguma az kaldi degil mi?
Kendinize iyi bakin.
günlükçüm, tekrar dönüyorum, izne bir ay falan kaldı inşallah. dişimi sıkıyorum. merdiven çıkması zorluyor artık. yavaş yavaş çıkıyorum. haftasonu olan randevumu yarına aldık, birden erkene geldi, heyecan yapma fırsatı bulamadım o yüzden. ama bugün çok heyecanlıyım.doktorum izinliymiş o gün. haftaya da uygun olmamız eşimle aynı anda zor olacaktı, biz de 2-3 gün erkene çektik randevuyu.
hellocum, ismini salih düşünüyoruz Allah nasip kısmet ederse hayırlı evlat olsun diye. dede ismi mi diye çok soran oluyor, değil aslında. eşim istedi, benim de çok belirgin bir erkek ismi yokturaklımda ve kabul ettim anlamından dolayı. bi de ikimizin de bu isim de bir öğrencisi olmamış bugüne kadar. bir isim söylüyourz mesela benim iyi deneyimlerim olmuş, eşimin ise kötü. ama bu isim şu anda pek konulmuyor ya o yüzden karar verdik.
hilalcim, inşallah bu adette tamamen atarsın kisti. bişey kalamz inşallah tamamen gider. ksitle hamile kalan çok kişiyi tanıyorum canım, moral bozulacak bişey değil.
nazlım, sınavın güzel geçmiş, tebrik ederim canım, inşalalh beklediğin gibi gelir sonuç da.
herkesi öpüyorum. şimdi okulda yazayım dedim, akşam sızıp kalıyorum.