Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
datlumm teşekkür ederim ben iyiyim canım..
bulantıların fenadır ama sık dişini, 3.ay biterken büyük ihtimal kesilecektir..benim 14.haftada kesilmişti..tuzlu kraker tarzı şeyler yemeye çalış..
yemek yemek için zorlama kendini .. sonra iştahın yerine gelecektir,o zaman yersin dilediğini dinlenmeye çalış..

adet bitsin gideceğim doktora, rahimağzı için bi muayene etmek istiyordu..1 hafta sonra gideyim diyorum..
gidersem yazacağım canım..kendine iyi baq.. fırsat buldukça dinlenmeye çalış.. bu dönemde de çalışmak ne zor olur ya..
insan halsizlikten kafasını kaldıramıyor bazen,ama iş olunca mecbur katlanılıyor koşuşturmaya, ayakta durmayaa vs..

kendine ,bebeğine iyi bak canım

canım benim sağol arkamdan herkesi bekliorum sıra sıra hatta aynı ayda olabilir

chnb ablacım nasılsın? rahatın yerinde inş..
ablacım daha bitmedi ya..8gün oldu ama kesik kesik geliyor..
haftaya pzt.si gibi dr.'a gitmeyi düşünüyorum..
kendine iyi bak ablacım..

candaşım benim arkadaşımda ameliyat olmuştu demiştim ya..
hani tüp yapışık diye, laparoskopik yapılmıştı..kapalı olması iyi..çok rahattı- demişti..yani olumlu da oldu sonucu..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benim sağol arkamdan herkesi bekliorum sıra sıra hatta aynı ayda olabilir

herkes gelecek arkandan inş canım.. topiğin adı değişecek
çok sewindim canım..darısı tüm bekleyenlere olsun inşş

o da doğru, çare yollarındayız şimdi.inş güzel olur herşey .... nehir hanımı an be an takipteyiz maşallah çok şeker, ama canınıza okuyo demek bu aralar.allah kolaylık versin size :) sorma eşim tatili ayarladı bile, dedim bodruma gidelim diye kaşa gitcekmişiz ama belli olmaz belki bi daha yolumuz düşer yine görüşürz ne güzelde olurdu bu sene gelseydik :) çok öpüyorum senii, nehiride :) eşine selamlar...
canımmm ne güzel bi haber bu ya :)) Allahım tamamına erdirsin bu kez, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş canım arkadaşım.senesine vardın mı sende ? şükürler olsun bu günleride gördük :) inş oğlunun kardei seni hiç üzmeyecek annesi, bu sefer herşey çok çok güzel olacak inanıyorum :)) umarım totemin devamı gelir ... çok az kaldık galiba şu ara denemede olanlar olarak.ne diyelim darısı başımıza inş .... bu da size

selam canım nasılsın ? şimdi aklıma bide dediğin girdi hamile kalırsak rahim ağzından kaynaklı sıkıntılar çıkmasa bari ya.oofff hiç bitmiyor dertler.gerçi keşke hamile kalsakta onları öğreniriz önlemini alırız değil mi ?

kızlar ben bu ay doktora gittim biliosunuz bana bu yumurta çatlamaz dedi eşim doktora gitti onada sol yumurtalığında varikosel var dedi doktor ameliyat olman lazım dedi ben bunu burda yazmadım üzülmeyin diye bi çaresi bulunur elbet dedim ve biz bu ay sınavlar var diye sadece hafta sonları birlikte olduk ondada yatmadım adam gibi bu yüzden mucize gibi bişey bu arkadamdan gelsin herkes nolurrrrrrrrrrr

herkes gelecek arkandan inş canım.. topiğin adı değişecek
çok sewindim canım..darısı tüm bekleyenlere olsun inşş

amin canım inşallahhh burdaki herkes o kadar temiz kalpliki herşeyin en iyisini hakediyo

canım mayıs sonunda 1 senem dolcaktı işte ama ben en başından beri hiç korunmadım bilion klomen çatlatma iğnesi bile kullandım kuzum çok istiyorum hemen gelin arkamdan şimdi zorlu bi süreç başlıo rabbim yardım eder inşallah bu sefer alırım sağ salim kucağıma darısı hepinize bebeğimmmmmm

bir an evvel halletmem lazım laparoskopiyi, inş bende arkadaşının peşinden giderim :) hepimizde tabi. ya yazmayı unuttum, bugünde cuam gnü gibi netlikte yumurtlama olayım.bi pazar günü son gün gibi göründü sonra hep aynı, keşke chnb gibi olsa :) bu ay incir yedim bolca çok yumurtam oldu bence ama yine ümit edeyim çok kaptırmadan :)
benimde aklıma geldi, b uay üstelemediniz ya mucizeniz geldi, ne güzel ya :)) gelcez inş :))

yani 10 yada 11. ayında oldu :)) süper :)) benimde dileirm bu ay sondur..dualarda bitti galiba, hemende geldi mucizesi :)) maşallah maşallah .. e ee duygularını alalım ?

kan verdim evimize geldik sonuca internetten baktık eşim baktı benim kalbim dayanmıcaktı:)sonra gözlerinin içini gördüm anladım sarıldık ağlaştık acaip duygular içindeyim doktorlara da inanasım gelmio artık rabbim ol dedimi her şekilde oluyo kuzum sana da ol desin inşallahh son ayın olsun kuzummm

nazlım tebrik ederim canım...Rabbim sağlıcakla doğurmayı kucağına almayı nasip etsin... annelerin en pıtırcığı en tatlısı en iyisi ol emi?? kendine ve bebeğine çok çok iyi bak canım... listemiz sanırım baya azaldı..herkes üst tarafa taşındıı.. en kısa zamanda diğerlerininde üst tarafa taşınması dileğiyle....güzel günler hepimizin olsun öpüyorum herkesi...

bende inanmıyorum inanıyorum filan karmaşık yani.ama gerçek şu ki rab ol desin.engel taanımaz hiç bişey inş bzede ol desin anne olalım.tahmin edebiliyorum o anı.ne güzel.dilerim bizde yeniden yaşayabiliriz :)

aminn .. inş sonda kalanlarda artık üste çıkarlar.allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım benim kardişimmmmmmm rabbim tez zamanda sana da nasi etsin inşallahhh dualarım seninle herşey gönlüne göre olsun inşallahhhhhh

kuzum totemimz tutacak ben inanıorum arkadan gelceksiniz sizde canım benim rabim yarımcımız olsun inşallahhhhh

ayy çk sevindim gözğnaydın canım,allah kucağına almak nasip etsin,chnb'de hamileymiş hepinizin gözüaydın,inşallah devamıda gelir.candaşım dr'a gitmişsin bencede en azından teşhşs konulmuş gözünde çk büyütme umarım sende en kısa zamanda yavruna kavuşacaksn.hello da bebeğini büyütüyomuş valla maaşallah,ha doğdu doğcak derken büyümeye başladı.beni sorarsanız artık harbiden son zamanlar bayağ yorucu ve uykusuz geçmeye başladıki ben fazla kiloda almadım yaklaşık 11 kilo aldm ve bebeğim 2 hafta önce 3300 idi.artık çırpı bacaklarım zor taşıyo yavrumu yürüyemiyorm,rabbim heralde alıştırıyo şimdiden,doğunca zorluk çıkmasın diye.bugün kontrolüm var sanırım doğum şekli belli olacak bugün allttan muayene olurum gibi geliyo,eve gelincede artık hastane çantamı son şeklinide veririm artık.diğer kızlar inşallah sizlerde iyisiniz??pek yaazamıyorm ama takip etmeye çalışıyrm zaman zaman sizleri,yeni arkadaşlarda gelmiş ,rabbim tez zamanda onlarında şifasını versin..

canım alah kurtarsın seni de allah azı olsun sağol umarım bizlerde bugünleri görürüz zaman gözümde o kadar büyüyoki nasıl geçer bilmiorum

canım alah kurtarsın seni de allah azı olsun sağol umarım bizlerde bugünleri görürüz zaman gözümde o kadar büyüyoki nasıl geçer bilmiorum

görürsün canım inşallah allahın izniyle,stres yapma hiç bolbol dua et kendini koru,mutluluğun tadını çıkar bunuhaketttiniz çünküü, darısıda diğer arkadaşlarımın başına inşallah,allaha emanet ol kendine iyi bakk.

Nazlıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm senden haber bekliyordum kuzum ya. Bu ay ümit yok demiştik ama Allah ol deyince oluyor...
Çok sevindim. İnşallah sağlıkla gelecek kuzun...

Candaş inşallah olsun kuzum amin...

Lale git tabi dr ye... Ama olur ilk zaman bence...

Bir de rahime yapılan müdahaleler rahimağzı yetmezliği yapabiliyor. Ben yara yaktırmıştım ilk düşükten sonra. Onun üzerinde çok durmuştu Arda Bey. Ama sıkı kontrolle aşılır.

Allah herkese nasip etsin sağlıcakla inşallah...

canım ne güzel bir haber böyle. Allah sağlıklı hayırlı hamilelik ve evlat nasip etsin inşallah.
diyorduk hep olacak diye. ama tabi geçen aylar canımızı sıkıyordu. çok sevindim tatlım. Allah dualarını kabul etmiş. hatta senin tefriciyen bitmedi daha ayın13ü demiştin dimi? artık hamile kalmaya değil de hayırlısyla bebeğini kucağına almaya niyet edip yaparsın duanı inşallah canım. tekrar gözünaydın.
kızlar bakın olmaz demeyein, çok örnek var. önemli olan moral, dua, ve tabi takibi de bırakmamak. en son chnb ve nazlım çok güzel moral oldu topiğe. arkası da gelir inşallah.

Canımmmmmmmm tebrikleeeeeer . Çok çok çok sevindim. Allah kollarında görmeyi nasip etsin inşallah. Hadi bakalım, umut oldun topiğe. Darısı tüm isteyenlere.
chnb Bugün aldım senin de güzel haberini. Kocaman kocaman öpücükler ve tebrikler

canım çok sağol. inşallah sen de duyarsın pıt pıtları hayırlısıyla da isim arayışına girersin. içini rahat tut, olacak inşallah bu sefer.

canım bence sen ameliyatını ol önce. niye diyorum çünkü tüp bebekte tutma oranı ortalama olarak %40larda en yüksek. bir de o kadar külfeti var. hem tüp bebekle elde edilen gebelikler daha sağlıksız oluyor, yani hamilelik elde edilse bile devam etme oranı az oluyor. hem sadece tek çocuk mu yapacaksın, her seferinde tüpe mi gideceksin? sen ameliyatını ol, iyi araştır, alanında uzman olsun. sonuçta rahim çok hassas bir bölge.
benim sorunsuz geçti çok şükür. ama hisreskopi tam ameliyat değil, rahim ağzını genişletip makasa benzer bir aletle o et parçalarını temizlediler.benim durumumda poliplerin tekrar oluşma ihtimali var diyolardı sadece. ama çok şükür tekrarlamadı ben de, inşallah bir daha da çıkmaz. ama laparaskopi de tam ameliyat değil, onda da göbekten delik açıp giriyorlarmış. zaten anestezili oluyor hepsi. kesik olmadığı için de hemen kalkıp yürüyebiliyosun aynı gün. yani benim öyle oldu.
hiç korkma, kesin çözüme git derim ben. yani ol laparaskopiyi.

nazlım, canımsın yaa salya sümüğe boğdun yine beni allahım tamamına erdirsin canım senin bebeşinide dünya gözüyle görmek nasip olsun bize...ben biliyordum yaa minicikumutla demiştikya bir ara hislerimiz kuvvetli diye...bu ay üstün körü oldu sınav falan dedinyaa dedim tamam tuttu ama demedim çünkü çok umut edip hayal kırıklığı yaşamak nedir biliyoruz...bende son ayda bebeği unutmuştum artık...neyse çok şükür sende yukarı çıktın az kaldık az hayırlısıyla onlarda gelecek inşallah....nasıl mutlu oldum yaa gözünüz ve gözümüz aydın canım...ilk duyduğumuzda yaşadığımız duygular var sende ne yapacağını bilmiyorusun herşey çok karıştı neresinden başlasam falan ama herşey sırayla inşallah kesemiz sonra pıt pıtlar sonraaaa 9 ay geçmiş bile hayırlısıyla...bak bir hafta sonra 7 ay oluyor bizim hepiimiz için herşeyin hayırlısı...

candaş, canım kızma eşine kızma çünkü o en doğrusunu yapıyor kafana taktığın zaman olacağı varsada olmuyor canım her zaman düşünmek çare değil sorunu çözmeye çalışacaksın tabiikide ama herzaman en basitine indirmeye çalışki derdin çoğalmasın, büyümesin...erkeklere göre bişey yok zaten bak nazlıma yumurta çatlamaz demiş eşinin ameliyat olması gerekiyormuş eeee ne oldu hamile kaldı...sen kalbini ferah tut bırak adamında hayallerini kırmayıver sen sorunu söyledin nasıl olsa eşine...çorap söküğü gibi olacak canım siz sıradasınız inşallah bırakmayın ipi:))

ceza, yoksa sendemi sürprizle geleceksin bize nerdesin canım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…