Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız kürtajdan 1 ay sonra hamile kalanınız varmı allah herkeze hayırlısından nasip etsin inşallah

bi on onbeş gün bekle inş beeeennn diye bağıracagım sana

benim komşum kürtaj oldu 20 gn sonra gene hamileydii )) şimdi de mis gibi yavrusu varr

benimkide 3 haziran

seninle 3 gun arayla ''adet olmadım kızlar hamilemiyim acaba yoksa sadece gecikmemi'' yazıp
sonrada dr dan geliyorum inanmıyorum hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm yazarız inşşş

bu arada kendimde gebelik belirtileri ya da yumurtlama belirtileri yerine hafiften sıyırma belirtileri görüyorum sanırsammm

bi on onbeş gün bekle inş beeeennn diye bağıracagım sana

benim komşum kürtaj oldu 20 gn sonra gene hamileydii )) şimdi de mis gibi yavrusu varr

cnm korunmuşmuydun sen?ne kadar oldu senin?

Alin84, canım teşekkürler bilgiler için :) kahveyi sadece kocalara içiriyoruz o zaman :) ama bende sütten nefret ederim doğduğumda bile 15 gün emmişim ya (

Yamatake; canım melek ben burdayım anne diyor desene :)) allah kolaylık versin inş çok çektirmez bulantılar sana, benimde yumurtlama 19-20-21 arasında olcakmış.Ama biz tabi derslerimize çalışmaya başladık bile :) Bat 4 haziran, inş tutturursa ilk haberi prenden alcaz galiba.Bizde de iyiy haberler olursa, taf, ceza ve ben aynı gün bekliyoruz sanırım :)

Son düzenleme:
kızlar merhabalar patalojı sonucumu aldım ve mol gebeliği çıktı cok cok cok üzgünümmmm iyi huylu ancak kötüye çevirme ihtimalide war ve herhafta beta hcg değerlerime bakılacak su an 923 düsmesi beklenecek düsmezse kötüye işaret :2: :2: :2: çevrenizde yaşayan warmıydı hiç

Canım çok geçmiş olsun.. İnşallah değerlerin düşer.. Sen pozitif ol ki hormonlarında çabuk düzelsin..

cnm korunmuşmuydun sen?ne kadar oldu senin?

ilk ayım bu benim daha gittim kürtajdan bir hafta sonra korunma dedi.. ben de dr çok ısrar edince korunmadımmm PPPP

ilk zaman 3 ay korun demişti sonra süper toplanmışsın korunma dedi.o gun geldim çalışmaya başladım daha yeni yani.hakkımda hayırlısı. daha yumurtlamamışımdır diye düşünüyorum

Alin84, canım teşekkürler bilgiler için :) kahveyi sadece kocalara içiriyoruz o zaman :) ama bende sütten nefret ederim doğduğumda bile 15 gün emmişim ya

ayy güldürdün beniii.. yoğurt ye ayran iç.. ama kahveyi bol bol içirr...

benim eşimde avukat adliyede baro odasında kahvematik var ama sağolsun pek içmezz. bugun dedim git duruşma arası orda otur bol bol iç şimdide telefon açıp içtin mi demeyi planlıyorum da kızcak diye korkuyorum adama da bay geldi sürekli onu yeme bunu ye sıcak duş alma bilmem nee

Canım çok geçmiş olsun.. İnşallah değerlerin düşer.. Sen pozitif ol ki hormonlarında çabuk düzelsin..

olamıyorum ya belkide ilk günün gazabı... cok kötüyüm ewde kalırsam kafayı yerim diyede düsünmüyo degilim Allah göstermesin herşey olabilir 22 yasındayım daha iilk gebeliğimdi bunlarımıda yasayacaktım

üzülme canım ya inşallah degerlerin düşer inşallah bir an önce toparlarsın kendini geçmiş olsun...

Yookk asla böyle kötü düşünme.. Bugünü bi atlat yarın daha rahat olursun inan. dışarı çık dolaş biraz. yada yat uyu... İyi düşün iyi olsun

evde adamla kavga eder oldum artık bu hamilelik yüzünden artık bu ay hamile kalırsam ne mutlu bana ama degilsem hamilelikte aldıgım kiloları vermek için spora yazılacam kafaya koydum ama benımde senın gıb az kaldı delirmeme annem kürtaj olmuş ertesi ay korunmasına ragmen gene hamile kalmış ben anlamıyorum bu işi bendemi var bir anormallik çözemedim gitti

kızlar benim batımda 3 haziran 31 martta kürtaj oldum doktor korunun dedi ama korunmadık gecen ay bişey olmadı ama buay bilmiyorum inşallah olur ya ben daha fazla beklemek istemiyorum allahım ne olur tez zamanda bebişlerimiz olsun

neyseki yoğurt ayran ve peynirle aram iyi :)

Sordun mu eşine bari, kahve içmiş mi? valla kocalar diyecek kadınlar manyadı diye :))

hadi bakalım hayırlısı olsun inş çok bekletmez meleğin....

Kızlar şefle acayip tartıştık..eminim 20 maısta izin vermeyecek bende rapor alcam . takacak ya bundan sonra, yapacak bişey yok ....

korkma canım ya sen rahat ol ınan senden daha önemlisi yok rahat bırak kendini dışarı çık gez dolaş bugun bıraz yarına daha ıyı olursun inşallah

inşallahh herşey Allahtan ne yapalım tek tesellim iyi huylu olması doktor % 1 kötüye gitme ihtimali war dedi düşünüp düşünüp avutuyorum kendimi işte tşk ederim desteğin için çok tşkler

inşallahh herşey Allahtan ne yapalım tek tesellim iyi huylu olması doktor % 1 kötüye gitme ihtimali war dedi düşünüp düşünüp avutuyorum kendimi işte tşk ederim desteğin için çok tşkler

inş o % 1 ihtimalde seni bulmaz, ama gönlünü iyi tut %99 iyi bi değer, hatta süper üstü....

neyseki yoğurt ayran ve peynirle aram iyi :)

Sordun mu eşine bari, kahve içmiş mi? valla kocalar diyecek kadınlar manyadı diye :))

hadi bakalım hayırlısı olsun inş çok bekletmez meleğin..

sordum geveledim önce biraz yok gelirken ekmek al yok bilmem ne derken amaaaaan kocacım gevelemicem yumurtlama günüm yakında rica etsem kahve içermisin dediiimm güldü o da tamam dedi ama bilmiyorum kapatırkende bi de sigara içmezsen çok bahtiyar olcam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…