sağol canım 4te randevum.nazlımmmmmmmmmmm çok sevindim okuldayım..gözlerim dolu dolu oldu ağlamamak içim kendimi zor tutuyorum...inşallah o değerin kat kat artarda bebeğinin sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın canım...günün güzel haberi..
lonecim doktora gidecektin?güzel haberlerle dönersin inşallah..
giünlükcüm dün eve geldim hemen yemek yiyiyp yürüyüşe gittim ordanda misafirliğe..bugün eşim evde olduğu için pek internete giremiyorum..öyle işte bende böyle güzel haberler vermek isterim tabii..hayırlısı bakalım..
öptm kızlar kib...
inş canım amin ...canım benim kardişimmmmmmm rabbim tez zamanda sana da nasi etsin inşallahhh dualarım seninle herşey gönlüne göre olsun inşallahhhhhh
kuzum totemimz tutacak ben inanıorum arkadan gelceksiniz sizde canım benim rabim yarımcımız olsun inşallahhhhh
saol canım.allah bi avazda kurtarsın inş senide.haberlerini bekliyoruz.ayy çk sevindim gözğnaydın canım,allah kucağına almak nasip etsin,chnb'de hamileymiş hepinizin gözüaydın,inşallah devamıda gelir.candaşım dr'a gitmişsin bencede en azından teşhşs konulmuş gözünde çk büyütme umarım sende en kısa zamanda yavruna kavuşacaksn.hello da bebeğini büyütüyomuş valla maaşallah,ha doğdu doğcak derken büyümeye başladı.beni sorarsanız artık harbiden son zamanlar bayağ yorucu ve uykusuz geçmeye başladıki ben fazla kiloda almadım yaklaşık 11 kilo aldm ve bebeğim 2 hafta önce 3300 idi.artık çırpı bacaklarım zor taşıyo yavrumu yürüyemiyorm,rabbim heralde alıştırıyo şimdiden,doğunca zorluk çıkmasın diye.bugün kontrolüm var sanırım doğum şekli belli olacak bugün allttan muayene olurum gibi geliyo,eve gelincede artık hastane çantamı son şeklinide veririm artık.diğer kızlar inşallah sizlerde iyisiniz??pek yaazamıyorm ama takip etmeye çalışıyrm zaman zaman sizleri,yeni arkadaşlarda gelmiş ,rabbim tez zamanda onlarında şifasını versin..
canım ne demek ya teşekkür etmen bile gereksiz. burda ne için varız. canım duymadım, ama ben istanbul merkezli araştırmıştım doktorlarımı. kayınvalidemler orda benim, hem buraya yakın diye orayı tercih etmiştim. ankara için bilemiycem. ama laparaskopi olsun histereskopi olsun bir numara yücel karaman geçiyor,prof, istanbulda, brüksel tüp bebeğin sahibi. internette falan videoları var.inş canım amin ...
saol canım.allah bi avazda kurtarsın inş senide.haberlerini bekliyoruz.
chnb, amin ...
lonelines, haklısın halletmem şart.tek çocuk istemiyorum her seferinde tüpte olmaz zaten ihtimalde belli.ameliyattan korkmuyorum da her dr yapamıyomuş bi tane buldum iyi gibi ama güvenemiyorum zaten açılma şansıda çok azmış.deiğin çok ameliyatta sayılmaz.bi isim vereyim sen anlarsan bi bak Süleyman Eserdağ. bunu buldum iyi gibi işte.çok sağol ya yardımların için ...
günlük, çok sağol.tamam hayallerini kırmayımda onun hafife aldığı gibi değil ki işler.bi çaresine bakmak şart.düşünsene benim tek tüpüm tam açık bile değil, o da kapansa napcam ben.bir an önce ne yaparsam o kar.inş sırada biz varızdır dilerim de bi rahatlarız hamile kalıp sağlıkla 9 ay geçirip doğurup dünyaya geitirip ama hayal gibi hepsi ...
ceza, darısı sana canım inş seninde bebein göbeğindedir.
selam canım nasılsın ? şimdi aklıma bide dediğin girdi hamile kalırsak rahim ağzından kaynaklı sıkıntılar çıkmasa bari ya.oofff hiç bitmiyor dertler.gerçi keşke hamile kalsakta onları öğreniriz önlemini alırız değil mi ?
Minikler canım bulantı henüz yok bende olursa çok olur benim canım. Dişi anladım şimdi...
Sezen canım benim vajinal muayene olmalı çünkü rahimağzı uzunluğumun düzenli kontrolü şart canım. Bence çok ciddi sorun olsa dr ler bakmaz çünkü ben bu alanda Amerikada eğitim almış ünlü bir dr ye de gidiyorum o dr me diyor vajinal bak diye. Bu hafta ölçüm yapılacak...
çok sağol canım evet kötüsünü düşünmemek lazım .. güzel örneklerde çok, inş kimsler kötü örnek olmasın ...canım hayırlısıyla hiç bi sorun çıkmadan atlatırız inş o dönemleri de.. kötü düşünmeyelim..sanki olumsuz şeyler bizi bulacakmış gibi..inan ne düşünüyorsak onu yaşıyoruz..olumlama yapalım yani canım benim.. biz pürüz yaşamış olsak da, milyonlarca doğan sağlıklı bebekler.. ve sağlıklı bi gebelik geçiren milyonlarca anne adayı var
bizlerde öyle olacağız inş.. elimizden gelenleri yapalım da canım benimm
chnb abla benim ilk 14 haftada kanamam olmuştu hep..progestan verildi ve hep dinlendim..ayağa kalkınca kanamam çoğalıyordu.ama sonraki 1ay hiç bi sorun yoktu.. ama 2 kere alttan muayene yapıldı bu süreçte. burada gördüm onu da, bu muayeninde sakıncası olabiliyormuymuş? doğrusu ben ilk gebeliğimde hiç alttan muayene olmamıştım..hiç te bi problem yaşamadım o süreçte hani..
şimdi ank da bi prof buldum, kıtty nın bi araştırması vardı o dr lardan biri.çok kez duymuştum adına bizim durumumuz sıkıntılı değil diye onu tercih etmemiştim.bi ona görüneyim, gazide tüp bebek bölümünde hem.önce bi özelden görüşürüz herhalde.o da olmadı yücel bey.Lale yazacağıma Sezen yazmışım ya:)) Yaşlılık:))Sığınma noktam:))
Candaş Yücel Beyi ben de çok duydum evet çok başarılı ama bizim arkadaşlardan birinin operasyonunda sorun oldu sonra yeniden ameliyat oldu. Belki sonradan oluştu sorun ama onu bilmiyorum...
Bir de tüp bebekte yöntemler eskisi gibi değil. Büyük yerlerde doğal haline bırakmıyorlar sperm ve yumurtaları en kalitelisini işleme alıyorlar. Normalde ne kadarsa düşük riski tüpde de aynı. Tek sorun zaten pıhtılaşma bağışıklık, genetik vb. sorun varsa ister tüp ister doğal olsun zaten düşüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?