Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nazlımmmmmmmmmmm çok sevindim okuldayım..gözlerim dolu dolu oldu ağlamamak içim kendimi zor tutuyorum...inşallah o değerin kat kat artarda bebeğinin sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın canım...günün güzel haberi..
lonecim doktora gidecektin?güzel haberlerle dönersin inşallah..
giünlükcüm dün eve geldim hemen yemek yiyiyp yürüyüşe gittim ordanda misafirliğe..bugün eşim evde olduğu için pek internete giremiyorum..öyle işte bende böyle güzel haberler vermek isterim tabii..hayırlısı bakalım..
öptm kızlar kib...

sağol canım 4te randevum.
boşlama topiği, bak özlüyoruz seni. kafanı dağıt tamam ama böyle güzel güzel yaz her gün bir tane de olsa.
eskiden okuldan bile yazıyordun, boş derslerinde falan haberdar et bizi. sen ne yaptın en son tatlım?3 kere çatlatma iğnesi oldun, rahim filmi çekindin. bu ay napıyosun mesela?üstüne gitmeden gelmiyo bu keratalar çok nazlılar ya.

datlum, canım benimde çok fena geçmişti bulantılar allah yardımcın olsun 4. ayda bitmişti...pıt pıtlardan sonnra yaz bizi merakta bırakma canım....boya badana bitti şükür sim olayıda şöyle oldu canım normalde boyanın bu şekilde satılanı varmış ama bizim burası küçük biryer olduğu için bulamadık biz 2 kutu simi kendimiz boya içine kattık gündüz hiç belli olmuyor akşam ışığın geldiği yerler biraz parlıyor:)) eltimin evi simli boyalı onunda normalde bakınca pek belirgün değil ışık yada güzneş vurunca parlıyor onunki daha güzel duruyor çünkü duvarlar saten alçı bizimki normal aslında ben beğeniyorum güzel oluyor ama senin usta nede olsa erkek:))) eşimde o ne öyle dedi ilk başta baktı kızı istiyor karşı çıkamadı:)) greyfurtu sormuşsun canım bu konuda bilgim yoktu ama şunu söyleyeyim canım benim bulantı dönemindede greyfurt rahatlatıyordu beni ben günde bir tane yiyordum drada sormadım çünkü zararlı olup olmadığını bilmiyordum canım...benimle aynı gibisin yoksa kızımızmı geliyor?

loneliness, canım kızımı 1 defa götürdük randevuya daha sonra götürmedim bazen ultrason fotolarını gösteriyorum ama çok açıklamıyorum çünkü küçük olduğu için korkacağını duymuştum yani tam bir bebek görüntüsü olmadığı için...geçen gittik birlikte fotoğraf makinasındaki fotolarını tab ettirdik eski fotolarıda var tab edilmiş doğuma yakın çıkarıcam onları flash bellektekileri açıp izletiyorum zaten babsının telefonundaki videolara bakıyor sürekli...bide ben hatırlarsan geçen sene anne çocuk eğitimine gitmiştim orada çocuğunuza anlayacağı dilde anlatın nasıl doğduğunu demişti onu anlatıyordum sık sık şimdi artık biliyor birisine anlatırken diyorki annemin karnında bir tane oda var kardeşim şimdi orada ama çok küçük annem yemek yiyecek kardeşim büyüyecek benim drum artık kardeşini çıkartabilirz büyümüş diyip bize vericek diye anlatıyor:))dr kızımın dru bide ilk öğrendiğimizde eşim ben kızım gitmiştik dr demiştiki sen ne kadar çok büyümüşsün sonra çikolata verdi tekrar gel dedi çok hoşuna gitti şimdi ben dra giderken ağlıyor bende seninle geleceğim diye yanımda biri olsa götürürüm ama ben zaten minübüste rezillikle gidiyorum eşim işten izin alamaz çok yeni girdi çünkü öyle işte haftaya benim kontrol bakalım iyi hissedersem kendimi götürürüm onuda...bu arada verdiğin bilgiler içinde teşekkürler canım inşallah sanada lazım olacak bu bilgiler...eşim diyorki bu prensesde hayırlısıyla bir doğsun ne kadar güzel gönül isterdiki durumumuz iyi olsaydıda candaşın dediği gibi 3-4 olsaydı...allah herkezin gönlüne göre versin....randevu akşammı...?

chnb, bende ilk başta korktum söylemedim ve zaten biz sürecin uzun olduğunu biliyoruz ama bunu çocuğa anlatmak çok zor 4. ayında annem söylemişti ben drdayken kızıma, anneme kızmıştım neden söyledin diye ama zamanında söylemiş çünkü artık çok alıştı parmaklarıyla gösteriyor kardeşimin çıkmasına bu kadarmı kaldı anne diyor? seninki büyük olduğu için karnının büyümesinden anlayacaktır oda zaten zaman alır hayırlısı ne zamansa o zaman öğrensin canım inşallah....

hilal, canım kist okadarda kötü değil erimesi mümkün ilaçla chnb nin dediği gibi 2-3 ay vermez ilacı bana 1 defa vermişti zaten 21 adet var içinde hemen bitiyor sanki adet gününü bekler gibi endişe etme kolaylıkla atlatıcaksın canım benim bak ben hamilellikte miyom oldunu öğrendim ve bu kist gibi eriyen bişeyde değil ben bile bunu sorun etmiyorum...lütfen kötüye yorma canım bununla kalsın inşallah daha başka dertler vermesin yüce rabbim...parça atmak bence iyiye işaret ilk olduğunda kahverengimi geliyor regl?

minicikumut, ben oraları nasıl merak ediyorum bir bilsen doğa delisiyim...her sene aynı şeyi yapmak sıkıcı gerçekten eğlenceliyse bende gitmek isterdim bizim memleketlerde gezecek yerler pek fazla yok varsa bile çok uzak...bide ben hep şeyi isterdim böyle karadenize gidince büyük bir arabayla özellikle bagajı büyük gideceksin doğal ne varsa ne bulduysan tereyağı bal peynir çökelik ayyy hepsinden hepsinden toplayıp getireceksin kış boyu yiyeceksin annem tokatlı oraya gidince getiriyor ayy nasıl güzel biliyorsundur...burada yazlık yerler var abim geçen sene yazlık aldı ama bildiğin köy inekler falan var gittik kaldık orda yazın inekleri görünce bile seviniyorum:))süt peynir vardır diyee...ordan ortak arsa almıştık abimle şu an beklemede bizde bir yazlık yapabilsek keşke tam orman kenarı kızlarım içinde temiz hava olur bakalım hayırlısı olur inşallah ilerde bizimde... kaynanan çok anlayışlıymış canım tuttum:) kaynım köyde ev yaptı bir aya kalmaz gider kaynanam diyorki hamile olmasaydın senide götürecektim...kaynımla konuşmuyorum içimden dedim allaha yakın bana uzak olsun onun evine büyük konuşmayayımda haytta gitmem...ama dediğin gibi siz şimdi memleket havasına yatırım yapın bebiş doğunca eşinin dediğini uygularsınız önce memleket sonra deniz çünkü çocuklar denizde çok mutlu oluyorlar...

inş canım amin ...
saol canım.allah bi avazda kurtarsın inş senide.haberlerini bekliyoruz.

chnb, amin ...

lonelines, haklısın halletmem şart.tek çocuk istemiyorum her seferinde tüpte olmaz zaten ihtimalde belli.ameliyattan korkmuyorum da her dr yapamıyomuş bi tane buldum iyi gibi ama güvenemiyorum zaten açılma şansıda çok azmış.deiğin çok ameliyatta sayılmaz.bi isim vereyim sen anlarsan bi bak Süleyman Eserdağ. bunu buldum iyi gibi işte.çok sağol ya yardımların için ...

günlük, çok sağol.tamam hayallerini kırmayımda onun hafife aldığı gibi değil ki işler.bi çaresine bakmak şart.düşünsene benim tek tüpüm tam açık bile değil, o da kapansa napcam ben.bir an önce ne yaparsam o kar.inş sırada biz varızdır dilerim de bi rahatlarız hamile kalıp sağlıkla 9 ay geçirip doğurup dünyaya geitirip ama hayal gibi hepsi ...

ceza, darısı sana canım inş seninde bebein göbeğindedir.

canım ne demek ya teşekkür etmen bile gereksiz. burda ne için varız. canım duymadım, ama ben istanbul merkezli araştırmıştım doktorlarımı. kayınvalidemler orda benim, hem buraya yakın diye orayı tercih etmiştim. ankara için bilemiycem. ama laparaskopi olsun histereskopi olsun bir numara yücel karaman geçiyor,prof, istanbulda, brüksel tüp bebeğin sahibi. internette falan videoları var.
sonra yine prof olan mustafa bahçeciyi duydum ve biraz daha uygundu fiyatı ona oldum. ama merkezde hiç sgk geçmiyodu. ankarada bu tür yerlere bak, mümkünse doktorun ünvanı yüksek olsun yar-doç ya da prof. ve kkdan olumlu yorum almış biri olsun. ben tek tek hastanelere tel açıp ücret soruyodum. bazıları ücret veremiyoruz diyolar, yapılan işleme göre değişiyormuş. ama insnaın da önceden bilmesi gerekiyor bence maliyeti, ona göre hazırlıklı olur.

günlük ve candas soğan küründen bahsetmişsiniz ya ben buraya yazmadım..geçen ay rahim filmi çekilince korundumya madem korunuyorum bari soğan kürü yapayım dedim...lonecim beklemedeyim yaza kadar olmazsa aşılama artık...

lonecim son zmanlarda ilçede yarışmlar var mutlaka bir öğretmen arkadaş gittiği için ben boş sınıflara giriyorum..o yüzden yazamıyorum..bide geçenlerde moralim bozuktu..anca toparlandım:)
kızlar perşembe satranç yarışması var ilçede benim 3 öğrencim gidiyor..gene çok heyecanlıyım umarım derece alırlar..

loneline, çok teşekkürler canım dün araştırırken gördüm o brüksel tüpü.en iyisi gibi geldi banada, yücel karaman orda demek.chnb de bahstemişti.ankaradan iyi bir prof buldum şimdi muayenehanesi vra sanırım tüp bebek ilgi alanı, laporoskopiden memnunda kalmışlar.ahmet erdem arayıp fiyat alayım geciktirmenin manası yok.benim gittiğim operatördü onla olmaz bu iş. takip içinde gitmeyi düşünmüyorum.şuan tüpte değil lapooroskopide iyisi azım bana, bu dr inş o da.prof muş. sorun çözülmez tüp derse eğer dr u da seversem onda devam ederim aklımda da soru işaretleri kalmaz.halletcem inş ... laporoskopinin başarı oranını biliyo musun çok sordum ama ? sanırım cevabı iyi bir sa ihtimal yüksek :) mesela brüksel tüp. gerekirse orayada giderim napıyım pahalı mahalı.

candaş, canım inş faydasını görürsün bu ay ya.yani b u ay korunmuş muydun sen, geçen ay değilmiydi o ,?

ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz...bugün 10 nisan eşimle ilgilenmem gerek:) yemeğe falan gideriz...öpüldünüz şekerler...

kızlar herkese selam. nasılsınız.

nazlım mucize haberini görünce yazmadan edemedim canım. çoooooooooook sevindim canımmmmmm. allahım hiç beklemediğin bir anda verdi. sağlıcakla kucağına al inşallah. allahım mutluluğunu daim etsin.

günlükcüm beklemeke çok yordu be canım. acım son günlerde son safhada. psikolojim allak bullak. bi ay daha beklemek. en acısı da o. en azından her ay bi umut bekliyorum. bu ay o da olmayacak. neyse yarın gidecem bakalım neler olacak.

canım hayırlısıyla hiç bi sorun çıkmadan atlatırız inş o dönemleri de.. kötü düşünmeyelim..sanki olumsuz şeyler bizi bulacakmış gibi..inan ne düşünüyorsak onu yaşıyoruz..olumlama yapalım yani canım benim.. biz pürüz yaşamış olsak da, milyonlarca doğan sağlıklı bebekler.. ve sağlıklı bi gebelik geçiren milyonlarca anne adayı var
bizlerde öyle olacağız inş.. elimizden gelenleri yapalım da canım benimm

chnb abla benim ilk 14 haftada kanamam olmuştu hep..progestan verildi ve hep dinlendim..ayağa kalkınca kanamam çoğalıyordu.ama sonraki 1ay hiç bi sorun yoktu.. ama 2 kere alttan muayene yapıldı bu süreçte. burada gördüm onu da, bu muayeninde sakıncası olabiliyormuymuş? doğrusu ben ilk gebeliğimde hiç alttan muayene olmamıştım..hiç te bi problem yaşamadım o süreçte hani..

nazlımmm canım benim ne güzel bir haber verdin sen allahım kucağına almayı nasip etsin gözlerim doldu okurken işte bu mucizeler arka arkaya geliyor candaşım cezam kızlar totem yapmıştınız işte eskilerden bir gol haberi geldi haydi rabbim devamını versin herkes bebeğine kavuşsun inşallah.. buarada nazlım az ilişki ve serbest atışlar da şansı artırıyor olabilir mi ?

kızlar diş konusunda yazmıştınız ya açıklık getireyim :) kalsiyum eksikliği olduğunda bebek anneden beslenir ilk olarak da dişlere vurur gibi bi inanış vardır ama netten baktım doğru değilmiş ben yine de böyle umut edip büyüdüğünü düşünmek istedim :) süt ve süt ürünlerini asla yiyemiyorum düşünemiyorum bile

datlum cnm sen benden de fenaymışsın bende sadece tiksinti hali var çiğ sebze ve meyve tüketebiliyorum yemek yiyemiyorum yalnız ama ne kadar zor geçse de düzelecek gibi olduğumda hemen bişey mi oluyo korkusu başlıyor şikayet ediyor gibiyim ama aslına bakarsak bir taraftan da korkularımı alıyor bu tiksintiler

lone cnm kontrolün varmış güzel haberlerle gel cnm

chnb ablacım nasılsın

hilal cnm kist için ayrıntılı bilgim yok ama mart annelerinden örnek vermiştimya bana özel mesaj atmış bebeğine kavuşmuş çok şükür kisti enjeksiyon ile çektiler dedi ve bir daha sorun olmamış ama sen yine de iyi bir dr.a git ve önlemini al cnm allah tekrar bi acıyı kimseye yaşatmasın toparlanmak ve bir daha direnmek kolay değil tabiki isteğimiz biran önce gelsin ama asıl olan sağlıklı gelsin

ceza cnm sana yazmayı unutuyorum spor yapıyormuşsun oh ne güzel valla özendim çünkü öğrencilik hayatımca spor yaptım ama sonrasında oturduğum yerden şişmekten başka bişey yapmadım şimdide kıyafet problemi yaşıyorum buarada öğrencilerin yarışmalara katııyormuş inşallah gururlandırırlar seni..

günlük hello minicikumut sezen denizlalesi nilde kızlar nasılsınız?

nazlım 19 nisan akşam 7 buçukta randevum aklında olsun

Minikler canım bulantı henüz yok bende olursa çok olur benim canım. Dişi anladım şimdi...

Sezen canım benim vajinal muayene olmalı çünkü rahimağzı uzunluğumun düzenli kontrolü şart canım. Bence çok ciddi sorun olsa dr ler bakmaz çünkü ben bu alanda Amerikada eğitim almış ünlü bir dr ye de gidiyorum o dr me diyor vajinal bak diye. Bu hafta ölçüm yapılacak...

Lale yazacağıma Sezen yazmışım ya:)) Yaşlılık:))Sığınma noktam:))

Candaş Yücel Beyi ben de çok duydum evet çok başarılı ama bizim arkadaşlardan birinin operasyonunda sorun oldu sonra yeniden ameliyat oldu. Belki sonradan oluştu sorun ama onu bilmiyorum...

Bir de tüp bebekte yöntemler eskisi gibi değil. Büyük yerlerde doğal haline bırakmıyorlar sperm ve yumurtaları en kalitelisini işleme alıyorlar. Normalde ne kadarsa düşük riski tüpde de aynı. Tek sorun zaten pıhtılaşma bağışıklık, genetik vb. sorun varsa ister tüp ister doğal olsun zaten düşüyor...

çok sağol canım evet kötüsünü düşünmemek lazım .. güzel örneklerde çok, inş kimsler kötü örnek olmasın ...

şimdi ank da bi prof buldum, kıtty nın bi araştırması vardı o dr lardan biri.çok kez duymuştum adına bizim durumumuz sıkıntılı değil diye onu tercih etmemiştim.bi ona görüneyim, gazide tüp bebek bölümünde hem.önce bi özelden görüşürüz herhalde.o da olmadı yücel bey.

benim şansım yüksek olur o zman diyecem de yine büyük söylerim diye korkuyorum. kaç gündür iş bile yapamadım, okuyorum okuyorum.anladığım şey tüpler tıkanıksa onlar alınınca tüple gebelik şansı yüksekmiş..tıkalı tüplerle şans daha azmış...benim yine vahim değil tabi ama ne bileyim.dr a gitmeden rahatlayamayacağım ben bnu anladım.o da en erken 23 nisana olur.

sen nasılsın ?

minikler, canım selam.naber ?

Son düzenleme:
öncelikle

citakuray güle güle kullanın, lonelness canım park yataklar çok rahat arkadaşımın var alt açması falan çok güzel oluyor. tekrar güle ügle kullanın.

citaknurayım darılmaca yok ama ben esada bayıldım, adem esad da güzel ama esadı daha çok beğendim ama şunuda belirteceğim bebeklere isimlerinin yakışması önemli oluyor, biz çınar diyorduk ama benim gönlümde uras da vardı dedim en çok hangisi yakışırsa :) oda önemli hele bir doğsun minnoş bakarsınız.

loneliness salihhh diye çok yakışıklı sevdiğim akıllı bir arkadaşım vardı o geldi aklıma, mühendis oldu babasının fırını vardı akşamları fırınada yardım ediyordu. Yeşil gözlüydü sizde var mı renki göz

minicikumut ayşe çook güzel bir isim, Ali ile Ayşe güzel isimler eski sevgiim diyordu oğlumuz olursa ali kızımız olursa ayşe o yüzden ali isimini es geçtik. İnşşallah allah nasip eder tez zamanda.

günlükkk sana cevap yazıcam da alpiyle bir konuşabilsem.

datlum iyi olduğuna çok sevindim. allah dailm etsin kontrolerini takip edemiyorum yazarsan çok sevinirim.

miniklerim napıyormuş

nazlım geçmiş doğum günün kutlu olsun, veee hamile olduğuna çok sevindim hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin gözün aydın. Umarım ayağını sürtmüşsündür.
bu sefer temkinli yaklaşmısın allah yüzünü güldürsün herşey gönlünce olur. Ben klasik hamile açılışımı yapayım folik asit, 2 ceviz, 2 sade kızılıay, sıcak duş yok, balık yağı dr sorulmalı, hoş ben herşeye dikkat ettim ama neler yaşadım biliyorsun ama tevekkülü elden bırakmakak gerekli. daha yazacaklarım vardı ama Çınar kıpraşıyor uyanacak sanırım artık gireceğin topik sayılarıdan biri azalacağına göre bol bol konuşuruz minnoşun gelişmelerinden haberdar edersin. Eğer ben kaçırırsam kızlardan birileri bana face den yazar. Tebrik ederim tekrar.

Senemcim bi yazın gelemiyoruz kuşadası ve altınoluk yapacağız bu sene... her sene bodruma gelen biz 2 senedir elimizi ayağımızı kestik resmen şansa bak ayrıca gelirsem varya o minnoşuuu ham yaparım hamm.

chnb senin oğluşunun testi ne oldu? Çınar bir çirkin oldu saçları döküldü ama dünyanın en tatlısı geliyor bana chnb birde huyu değişiyor sanıyorum gözünü açıyor ağlıyor hemen meme uykusu geliyor ağlıyor meme, gazı var ağlar ara sıra gülüyor tabii ağır abi. Ağlamayı huy edinmesin diye çabalıyorum aa varsa tavsiyler uygulayayaım. Bride oyun oynamak çok önemli değil mi nasipse nisan 20 da 3 aylık olacağız

denizlalesi hep görüyorum bir selam veremedim, sezen,peppe hilalim selam herkese.

hilalcim moraller nasıl

kızlar hepinize merhaba 2 gündür banka işleri vardı hep dışardaydım hepinizden çok özür dilerim giremedim. geçmişi okuyayım sonra hepsine yazayım dedim ama birden nazlımı haberini duydummmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrrrr kızlar şimdilik pabucunuz dama atıldı öncelik nazlımınnnnnnnn

kuzummmmmmmmmm nazlımmmmmmmmmm canım benimmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmm anlatamam sevincimi yazını okuyunca hemen okumayı yarıda kestim ve sana yazmak istedim çok mutlu oldum ve çok duygulandımmmmmmmm gözlerim dolduuuuuu anlatamam sana bitanemmmmmmm her hamile haberiyle yeniden umutlanıyorum.tatlım benim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin allah tamamına erdirsin eli ayağı zekası tam analı babalı evlat olsun.kokusunu içine çekmeyi nasip etsin sağlıklı mutlu huzurlu bol paralı bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun seni çok öpüyorum tatlımmmmmmmm

Nazlimmmmm bu superrrrrr haber gozun aydin canim... bu ay iki tane hamile haberi aldik yaaa gercekten mucizeler geldi bu ay.. Rabbim sen ne buyuksun!!!! Bebis gercekten rahat bir ortamda oluyor sen ne kadar az dusunursen hop geliveriyo sana.. masallah yaa gercekten cooook sevindim anlatamam..2 gobek atasim geldi ama atamiyomda :))) malum trakyaliyim dayanamiyorum ...artik senide buyuk bir zevkle takip edicez..insallah ilk basta darisi keseye sonrada pitpitlara.. bizden size geliyor...NAZLIM HAMILE....NAZLIM HAMILEEEEE

Candasim sana dun cok sey yazmistim ama hepsi silindi.. canim insallah kilzar daha iyi anlatiyor sana aslinda ama doktorlar ne diyorsa oyle yap canim. insallah senin mucizende gelecek en yakin zamanda..

hillalcim kendini uzme canim.. ne kadar uzme desekte insanin elinden bisi gelmiyor yinede uzuluyor insan ama bizde o devrelerden gectik canim hic bir ise yramiyor..kendini yiprattiginla kaliyosun.. insallah cok gecmeden seninde hamile haberleri duyariz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…