Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senemcim bi yazın gelemiyoruz kuşadası ve altınoluk yapacağız bu sene... her sene bodruma gelen biz 2 senedir elimizi ayağımızı kestik resmen şansa bak ayrıca gelirsem varya o minnoşuuu ham yaparım hamm.

Hadi yaaa Biz de bir hafta kadar Ayvalık'ta olucaz, annemin yazlık orada. Bari aynı zaman gelse de o tarafta görüşsek. Pek uzak sayılmaz. Gerçi bize Kuşadası da yakın. Bu yaz gezmek istiyorum iyice. Seneye İzmir'e dönüş var. Sıkıldık bu rutubetli memleketten artık. Bi gün tanıştıralım minnoşları ama yaaa.

candaş lone sana çok güzel bir dr ismi yazmışya istanbulda, laf olsun diye demiyorm bizde kalırsınız. ev müsait. alpiyide göndeirim 1hafta falan başka yerde kalır rahat edersin İstanbulda kalacak yer yok diye düşünme.

her ne kadar topiğe yeni katılsamda bu habere çok sevindim bize umut oluyor :) umarım bebeğini sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün. Rabbim yüzünü hep güldürsün herşey gönlünce olsun...
darısı bütün iteyenlerin başına...

hellom canimsin ya cok sagol cevap verdigin icin.. insallah o zaman dedigin gibi yapalim bende isinmaya calisiyorum esat ismine zaten onu koyucaz gibi.. Cinarimizin saclar dokuluyomus kiyamam yaa oyle dokuluyor.. ablamin oglu koyu sacli dogmustu sonra saclari bir doktu yerine geldi sapsari saclar anlatamam simdi ayni alman bebelerine benziyor :)))

senemcim senide gormek ne guzel burda. gerci takip ediyoruz seni faceden tabi birde prensesini.. cok tatli olmus ya msallah sana benziyor sanki..

nilde gorunmuyor bu aralar benmi goremedim ??

deniz lalesi, minikler, datlum,minicikumut, chnb ablacim, ceza,gunluk sizlerede selamlar kizlar .insallah unuttugum yoktur

canım bizde arkadaşlarla tatil yapalım dedik bakalım neler bekleyecek bizi bu yaz :) okulların kapandığı cuma değil ondan sonraki çarşamba falan oralardayız arabayla gitmeyi düşünüyoruz tarihler uyuşursa neden olmasın çokda güzel olur. Kuşadası işide arabayla olacak sanırım. Tarihleri konuşalım netleşince ben sana faceden yazarım. İzmirde güzel ama ya , bodrumda yaşamıyoruz ya bana güzel geliyor. eVETTT hem zaten biliyorsun topikteki kızlarla büyük buluşma var herkes bebeklerini alsın kucaklarına.

esat mı ohh be arkadaşım esad hep elim t ye gidiyor. citakım çok ilginçtir çıno cinonun saçları güneşte kumral açık kumral gibi. Bakalım her gören aynı babası diyor allahım :) anne karnında anlamıştım ben yazıyordum buraya zaten

kıslar ben çıktım öpüyorum. Cezam seni unuttmadım yakınlarda sesini duyduğum için yazmadım tekrar

Canım iyi dr çok şükür ülkemizde. Yazdığın alma olayını iyi arştır duymadım bilmiyorum canım. Endişelenmek yok inşallah bu ay tutar dagerek kalmaz uğraşmaya doğunca da nasıl korunayım diye sorarsın inşallah. Amin:))

Canım benim oğlanın cumartesi randevusu. Özel hocada ayarladık. Azıcık daha iyi ama yavaş ilerleyeceğiz dedi hoca da. Bir sorun var ama anlayamadık canım okuma fobisi de var çocukta artık...

Canım biraz ağlasın ciğer gelişimi için ağlaması iyiymiş. Çok değil tabi:)) Bana 3-4 ay gibi cikko dan bir oyuncak gelmişti.Biraz pahalıydı ama normal köprüaltında oyuncakçılar var ya orada da benzerleri var daha uygun. Üç tane oyuncak sarkıyor sesli. Üçgen ayakları varbebeği altına yatırıyorsun başta refleks vuruyor sonra bilinçli ses çıkarıyor. Hoşuna gitmişti. Bir de 0-3 yaş morpa yayınlarından yaşama merhaba kitabı almıştım hangi aYDA NE YAPAR SEN GELİŞTİRMEK İÇİN NE YAPmalısın? Ben cahil anne olarak çok faydalandım canım. Bir de her yere götür ne kadarçok uyaran görürse o kadarzeki olurmuş. ben çok uğraştım ama halim ortada( Gerçi zeka hususunda sıkıntımız yok hatta en zekilerinden diyor öğretmen ama hala sıkıntılar devam ediyor. Bu da beni yıpratıyor(

kisinda dogum yapmak iyi oluyor desenize kizlar.. bebis yaza kadar buyuyor sonra ver elini tatil. biz bu yaz eve tikilacaz gibi, en cok alirirz bebisi piknige falan gideriz Rabbim gostersin o gunleri insallah.. bugun randevum var kizlar 3 saat sonra . insallah sonra gorusuruz opuyorum herkesi

Nilde test ne alemde...

Bir de dedim size. Ayağım uğurludur diye. Gerçi Minikler yapmıştı açılışı:))

Hadi güzel haberlerle gelin Lone de sen de:)) Benim cuma ya da cumartesi.:))

ben de şimdi geldim doktordan nuraycım, çok şükür iyi geçti, ama yine yüzünü kapadı bizim oğlan elleriyle. geçen sefer de böyle yapmıştı. çok şükür herşey yolunda. hep yüzü kapıyor, bacakları açıyor, doktor da bize her sefer orayı yakınlaştırıp gösteriyor kesin erkek diye. maşallah 1 kiloyu gördük:)alttaki tabloyla uyumlu çıktı. vee doktor ilk defa nasıl doğum düşündüğümü sordu. ben size bırakıyorum dedim. iğne kullandığım için mecburi sezeryan diye düşünüyodum, yok illa sezeryane gerek yok dedi. iğne kanama yapmaz, aspirin yapar dedi. ben normal tavsiye ederim ama yüzde 95 sezeryan oluyor genelde dedi. benim eşimi soracaksın sezeryan oldu dedi. kesin sezeryana karar verirsem 3 temmuz dedi doğum tarihine. beklersek kendisi gelsin diye dedi 13 temmuz dedi, adet tarihine göre. ona göre de doğum iznine bir hafta erken çıkarcak, karar senin dedi. araştır, düşün taşın zamanın çok dedi. sezeryan olursa 9-10 mayısta bi dahaki kontrole gitçem ve izne çıkarcak. normal dersem 19 mayısta çıkarcak. ayy heyecan yaptım birden doğum falan konuşmaya başlayınca.

Maşallah Loneliness, şükürler olsun pürüzsüz bir kontrol daha. Sen karar ver artık:))

canım başarı olarak bilgim yok kesin olarak. ama bu şekilde hamile kalan oluyor.
kesinlikle ben de bahçeciyi aynen senin gibi düşünerek tavsiye ettim. düzelemezsem aynı kişide tüp bebek yaptırırım dedim, zaten o da eşimin değerlerine bakmıştı, benim ameliyatım sonrası. o da demişti yaza gelirsiniz tüp bebek yaparız, bu değerlerle imkansız demişti. ama iyi bir doktordu o da. önce tekrar muayene eder kime gitsen, geçen yıl 300dü fiyatı. sen sonuçlarını götürürsün, ama yine muayene etmeden kesin laparaskopi demezler.

Maşallah Loneliness, şükürler olsun pürüzsüz bir kontrol daha. Sen karar ver artık:))
Allaha şükür, başları sorunlu geçti ama sonları iyi olur inşallah.

valla canım son ana kadar stresli bi şekilde normal olsun diye bekleyip son anda sezeryane alınmaktansa baştan paşa paşa sezeryanı kabul etmek geçiyo içimden, hem daha az stressiz olur benim için.o kadar tehlike atlattım, son gününlerde beklerken bişey olacak diye korkudan geberirim herhalde tövbe tövbde. ben muayene olurken doktorun ebesi geldi, bir hasta hakkında bilgi verdi. sancısı var, herşeyi normal dedi, yalnız açılma hiç yokmuş, ne yapalım diye geldi. aile de olmayacak gibiyse sezeryan istiyo dedi, doktor da bu hastamı btip sezeryane alıyorum, geliyorum biraz sonra dedi. canlı canlı normal doğumdan sezeryan doğuma geçişe şahit oldum. bir de daha erken ama bebeğim şu an yan geliş poziyondaymış, daha değişir ama değişmezse sezeryan dedi bana da.

Allah herkese hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin. sırayla hamişlerimiz çoğalıyor, herkes hayırlısıyla bebeğini kucaklar inşallah. bekleyen arkadaşlar da sabır diliyorum herkese, bir an önce sıra onlara da gelir inşallah. topiğimize bahar geldi.

loneliness cok sevindim haberlerine.Darisi insallah bizlerin basina.Merak etme sezeryanda uyusturuyorlarmis birsey hissetmiyormussun.
Senin icin en sagliklisi neyse onu sec canim.Herseyin hayirlisi olur insallah.

nazlımmm çok sevindim gözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah..ne güzel 1-2 haftada bir bu güzel haberleri almaya başladık rabbim devamını da getirsin inşallah nilde var sanırım sırada ondan da bu güzel haberi bekliyoruz ardından candaş, ceza, hilal ve diğerleri inşallah...

miniklercim normalde kolay bulanan bi insan değildim biraz da kendimi bıraktım sanırım bende bazı meyveleri yiyorum bu ara zorla yemekte yiyorum yiyene kadar işkence ama sonrasında biraz rahatlıyorum..kiloları takma kafana sonrasında verirsin şimdi bebişler sağlıklı olsun yeter..bende 61 le kaldım bakalım kaçla kapatıcaz..evde eşimin eşofmanlarını giyiyorum okula giderken pantolonu tam kapatmıyorum kazak falan indiriyorum ne yapayımm..senin kontrole az kalmış hadi hayırlısı bende yarın gidiyorumm..

günlükçüm yaşananlar benziyor evet sağlıklı olsun da canım cinsiyet hiç önemli değil varlığı yeter.eminim güzel olmuştur kızçelerin odası bende heves etmiştim simliye ama görmeyincede ısrar edemedim sanırım bizim usta da uğraşmamak için beni caydırdı neyse hayırlısı artık..

loneliness cok sevindim haberlerine.Darisi insallah bizlerin basina.Merak etme sezeryanda uyusturuyorlarmis birsey hissetmiyormussun.
Senin icin en sagliklisi neyse onu sec canim.Herseyin hayirlisi olur insallah.

sağol canım. teşekkür ederim. en son bi sorun çıkmıştı sen de?şimdi nasıl oldun?toparlandın mı biraz? bak bu bahar bu topiğe uğur getirdi, bir çok kişi arka arkaya hamile kalıyor. darısı başına.

lone hadi maşallah allah daim etsin.

citaknuray güzel haberlerle dön tatlım

kış bebeği olmak güzel herhalde , 15 günlük olunca dışarı çıktık havalar güzel olduğu sürece hep dışarıdaydık sizlerde dışarı çıkarsınız çok gözünde büütmemek gerekiyor çocukla dışarı çıkmayı yoksa harbiden çıkılmıyor. emzirme önlüğünü tavsiye ederim. yazın bebek emzirecekler için açık renk emzirme önlüğü tavsiye ederim. bizde yaın kuşadasına gitcess ((((( herşey çıno cino için

chhb stoklarda kalmamış kitap

Sezen, Lale adetler bitti mi?

yok henüz bitmedi az az da olsa geliyor..doktora randevum vardı gitmedim..eşim hele patolojiyi bir alalım elimizde bişey olsun deyip durunca hevesim krıldı...alalım bakalım ne olacak...guatr için gittim başka tahlillerde istedi..tam kan sayımı istedi kanımı çok düşük görünce..hayırlısı..yarın sabah gidicem..
Sezen, amin dilerim kavuşmak nasip olur.sen naptın ?

?

iyidir canım yaa..üsttede anlattımya doktor doktor gezip duruyoruz bakalım hayırlısı...senin nasıl gidiyor canım..inş. moralin daha iyiddir..10 gün içinde 2 güzel hamilelik haberi duyduk..ayın bitmesine 20 gün var daha nisan ayı uğurlu geelcek inş. ay bitmeden bütün hamilelik planlayanlar hamile kalır inş.:)
Nazlı çok sevindim canım bu ay duyduğumuz 2. güzel haber..inş.sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim..darısı diğer isteyenlere...

bunu okyunca çok duygulandım canım..ne güzel bişey anne olmak ve eşinle paylaşmak..Allahım gönlü evlat aşkıyla yanan herkesede bir an önce annelik duygusunu tatmayı nasip eder inş.

Cok tesekkurler canim.Evet daha iyiyim cok sukur.Kurtaj sonrasi komplikasyonlar yasadigim icin korunuyoruz simdilik.Zaten psikolojik olarakta hazir degilim hamilelige.Insallah banada yaz ugur getirir :)
NAZLIM tebrik ederim,Allah tamamını erdirir tüm hamislerin insallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…