- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.841
Senemcim bi yazın gelemiyoruz kuşadası ve altınoluk yapacağız bu sene... her sene bodruma gelen biz 2 senedir elimizi ayağımızı kestik resmen şansa bak ayrıca gelirsem varya o minnoşuuu ham yaparım hamm.
günaydın kızlarrrrrrrrr
size güzel haberler vereyim hepiniz şok olcaksınız ki ben öyleyim bennnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm internetim yoktu sabahtan beri size haber veremedim çıldırıdımmmmmmmmm kızlar cuma akşamından beri test yapıom hep pozitif çıktı ama çok silikti ben yine eskisi gibi olur diye size bile söleyemedim yine kanda negatif çıkarda üzülmeyin diye dün akşam kan testi yaptrdık 150.60 çıktı kızlar delirmiş gibiyim mucize gibi bişey bu sizlere ne kadar teşekkr etsem azdır yeri geldi bana kardeşlimden eşimden daha yakın oldunuz allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin benden kat kat helal olsun rabbime şükürler olsun hiç beklemediğim ayda geldi bebeğim şimdi acaip bi süreç başladı ne yapcamı bilmiorum herkesi kocaman öpüyorum yüreğimin taaa içiyle sarılıorumm
candaş totem tutuyo bebeğim:)
Hadi yaaaBiz de bir hafta kadar Ayvalık'ta olucaz, annemin yazlık orada. Bari aynı zaman gelse de o tarafta görüşsek. Pek uzak sayılmaz. Gerçi bize Kuşadası da yakın. Bu yaz gezmek istiyorum iyice. Seneye İzmir'e dönüş var. Sıkıldık bu rutubetli memleketten artık. Bi gün tanıştıralım minnoşları ama yaaa.
hellom canimsin ya cok sagol cevap verdigin icin.. insallah o zaman dedigin gibi yapalim bende isinmaya calisiyorum esat ismine zaten onu koyucaz gibi.. Cinarimizin saclar dokuluyomus kiyamam yaa oyle dokuluyor.. ablamin oglu koyu sacli dogmustu sonra saclari bir doktu yerine geldi sapsari saclar anlatamam simdi ayni alman bebelerine benziyor :)))
senemcim senide gormek ne guzel burda. gerci takip ediyoruz seni faceden tabi birde prensesini.. cok tatli olmus ya msallah sana benziyor sanki..
nilde gorunmuyor bu aralar benmi goremedim ??
deniz lalesi, minikler, datlum,minicikumut, chnb ablacim, ceza,gunluk sizlerede selamlar kizlar .insallah unuttugum yoktur
çok sağol canım evet kötüsünü düşünmemek lazım .. güzel örneklerde çok, inş kimsler kötü örnek olmasın ...
şimdi ank da bi prof buldum, kıtty nın bi araştırması vardı o dr lardan biri.çok kez duymuştum adına bizim durumumuz sıkıntılı değil diye onu tercih etmemiştim.bi ona görüneyim, gazide tüp bebek bölümünde hem.önce bi özelden görüşürüz herhalde.o da olmadı yücel bey.
benim şansım yüksek olur o zman diyecem de yine büyük söylerim diye korkuyorum. kaç gündür iş bile yapamadım, okuyorum okuyorum.anladığım şey tüpler tıkanıksa onlar alınınca tüple gebelik şansı yüksekmiş..tıkalı tüplerle şans daha azmış...benim yine vahim değil tabi ama ne bileyim.dr a gitmeden rahatlayamayacağım ben bnu anladım.o da en erken 23 nisana olur.
sen nasılsın ?
minikler, canım selam.naber ?
öncelikle
chnb senin oğluşunun testi ne oldu? Çınar bir çirkin oldu saçları döküldü ama dünyanın en tatlısı geliyor bana chnbbirde huyu değişiyor sanıyorum gözünü açıyor ağlıyor hemen meme uykusu geliyor ağlıyor meme, gazı var ağlar ara sıra gülüyor tabii ağır abi. Ağlamayı huy edinmesin diye çabalıyorum aa varsa tavsiyler uygulayayaım. Bride oyun oynamak çok önemli değil mi nasipse nisan 20 da 3 aylık olacağız
denizlalesi hep görüyorum bir selam veremedim, sezen,peppe hilalim selam herkese.
hilalcim moraller nasıl
kisinda dogum yapmak iyi oluyor desenize kizlar.. bebis yaza kadar buyuyor sonra ver elini tatil. biz bu yaz eve tikilacaz gibi, en cok alirirz bebisi piknige falan gideriz Rabbim gostersin o gunleri insallah.. bugun randevum var kizlar 3 saat sonra . insallah sonra gorusuruz opuyorum herkesi
kisinda dogum yapmak iyi oluyor desenize kizlar.. bebis yaza kadar buyuyor sonra ver elini tatil. biz bu yaz eve tikilacaz gibi, en cok alirirz bebisi piknige falan gideriz Rabbim gostersin o gunleri insallah.. bugun randevum var kizlar 3 saat sonra . insallah sonra gorusuruz opuyorum herkesi
ben de şimdi geldim doktordan nuraycım, çok şükür iyi geçti, ama yine yüzünü kapadı bizim oğlan elleriyle. geçen sefer de böyle yapmıştı. çok şükür herşey yolunda. hep yüzü kapıyor, bacakları açıyor, doktor da bize her sefer orayı yakınlaştırıp gösteriyor kesin erkek diye. maşallah 1 kiloyu gördük:)alttaki tabloyla uyumlu çıktı. vee doktor ilk defa nasıl doğum düşündüğümü sordu. ben size bırakıyorum dedim. iğne kullandığım için mecburi sezeryan diye düşünüyodum, yok illa sezeryane gerek yok dedi. iğne kanama yapmaz, aspirin yapar dedi. ben normal tavsiye ederim ama yüzde 95 sezeryan oluyor genelde dedi. benim eşimi soracaksın sezeryan oldu dedi. kesin sezeryana karar verirsem 3 temmuz dedi doğum tarihine. beklersek kendisi gelsin diye dedi 13 temmuz dedi, adet tarihine göre. ona göre de doğum iznine bir hafta erken çıkarcak, karar senin dedi. araştır, düşün taşın zamanın çok dedi. sezeryan olursa 9-10 mayısta bi dahaki kontrole gitçem ve izne çıkarcak. normal dersem 19 mayısta çıkarcak. ayy heyecan yaptım birden doğum falan konuşmaya başlayınca.
canım başarı olarak bilgim yok kesin olarak. ama bu şekilde hamile kalan oluyor.loneline, çok teşekkürler canım dün araştırırken gördüm o brüksel tüpü.en iyisi gibi geldi banada, yücel karaman orda demek.chnb de bahstemişti.ankaradan iyi bir prof buldum şimdi muayenehanesi vra sanırım tüp bebek ilgi alanı, laporoskopiden memnunda kalmışlar.ahmet erdem arayıp fiyat alayım geciktirmenin manası yok.benim gittiğim operatördü onla olmaz bu iş. takip içinde gitmeyi düşünmüyorum.şuan tüpte değil lapooroskopide iyisi azım bana, bu dr inş o da.prof muş. sorun çözülmez tüp derse eğer dr u da seversem onda devam ederim aklımda da soru işaretleri kalmaz.halletcem inş ... laporoskopinin başarı oranını biliyo musun çok sordum ama ? sanırım cevabı iyi bir sa ihtimal yüksek :) mesela brüksel tüp. gerekirse orayada giderim napıyım pahalı mahalı.
candaş, canım inş faydasını görürsün bu ay ya.yani b u ay korunmuş muydun sen, geçen ay değilmiydi o ,?
Allaha şükür, başları sorunlu geçti ama sonları iyi olur inşallah.Maşallah Loneliness, şükürler olsun pürüzsüz bir kontrol daha. Sen karar ver artık:))
loneliness cok sevindim haberlerine.Darisi insallah bizlerin basina.Merak etme sezeryanda uyusturuyorlarmis birsey hissetmiyormussun.
Senin icin en sagliklisi neyse onu sec canim.Herseyin hayirlisi olur insallah.
Sezen, Lale adetler bitti mi?
Sezen, amin dilerim kavuşmak nasip olur.sen naptın ?
?
Nazlı çok sevindim canım bu ay duyduğumuz 2. güzel haber..inş.sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim..darısı diğer isteyenlere...günaydın kızlarrrrrrrrr
size güzel haberler vereyim hepiniz şok olcaksınız ki ben öyleyim bennnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm internetim yoktu sabahtan beri size haber veremedim çıldırıdımmmmmmmmm kızlar cuma akşamından beri test yapıom hep pozitif çıktı ama çok silikti ben yine eskisi gibi olur diye size bile söleyemedim yine kanda negatif çıkarda üzülmeyin diye dün akşam kan testi yaptrdık 150.60 çıktı kızlar delirmiş gibiyim mucize gibi bişey bu sizlere ne kadar teşekkr etsem azdır yeri geldi bana kardeşlimden eşimden daha yakın oldunuz allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin benden kat kat helal olsun rabbime şükürler olsun hiç beklemediğim ayda geldi bebeğim şimdi acaip bi süreç başladı ne yapcamı bilmiorum herkesi kocaman öpüyorum yüreğimin taaa içiyle sarılıorumm
candaş totem tutuyo bebeğim:)
kan verdim evimize geldik sonuca internetten baktık eşim baktı benim kalbim dayanmıcaktı:)sonra gözlerinin içini gördüm anladım sarıldık ağlaştık acaip duygular içindeyim doktorlara da inanasım gelmio artık rabbim ol dedimi her şekilde oluyo kuzum sana da ol desin inşallahh son ayın olsun kuzummm
sağol canım. teşekkür ederim. en son bi sorun çıkmıştı sen de?şimdi nasıl oldun?toparlandın mı biraz? bak bu bahar bu topiğe uğur getirdi, bir çok kişi arka arkaya hamile kalıyor. darısı başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?