Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lonecim masallah guzel haberler geliyor topigimize rabbim sonunuda boyle giuzel getirsin.. sagol hellocum..benimde randevum fena degildi.. fena degildi diyorum cunku hala kilosunu boyunu falan hic bilmiyorum. dr hersey yolunda diyor ama rakamsal bilgileri hic soylemiyor anlamadim gitti.. burdaki doktorlar hic Turkiyedekine benzemiyor ( bizim doktorda dedi lonecim .. oglusuna soyle pozisyonunu duzeltsin dedi..hala kafasi yukarda ayaklari asagida. oyle oluncada mesaneme bastiriyor afedersiniz devamli cisim geliyor. ilk bastan beri pozisyonu boyle. boyle devam ederse sezeryan olursun diyor.. bazi taktikler verdi.. kedi durusu pozisyonunda durucam, isiklar kapali halde karnima fener tutucam , kulalikla muzik dinleticem falan bunlari yapmami istedi. bicok hastamda ise yaradi belki sendede yarar dedi.. bende heyecanlandim hemde korktum kafamda hep normal dogum oldunu icin afalladim biraz.. 2 mayisa randevu aldim tekrar.. 35. haftadan sonra alttan bakmaya baslicam dedi.. hayirli olsun insallah.. sezeryan hakkimizda hayirli ise oyle olsun diyorum ne yapalim..
hellom evet burdaki annelerde kullaniyor emzirme onlugu insallah alicam bende.. peki sey lazim oluyormu emzirme atleti ve sutyeni kullanan varmi hic????

canım sağlıklı sıhatli benim paşammm maşallah ona, dr ne güzel taktikler vermiş hiç bilmiyordum iyiki yazdn belki bizim kızlarada yarar anam eli ayağı düzgün olsunda nasıl gelirse gelsin. oooo güzel günler yaklaşıyor. Ben emzirme badisi gibi olan atletten ve emzire sütyeni kullanıyorum çok işime yarıyor. Şimdi emzirme sütyeni çok pratik, emzirme atleti de seni sıcak ttuyor hemde şle düşün önü düğmeli bişi giymek zorunda kalmıyorsun emzirme önlüğünü takıyorum tişörtümü sıyırıyorum böylece sırtım falan görünmüyor atlet çıtçıtlı badi gibi o görünüyor.

candaşım nasılsın? netten edindiğin bilgiler nasıl ve ne düşünüyorsun
canım idare eder, çok keyfim yok şu sıralar.netten edindiğim bilgiler kesin iyi bir profa görünmem gerektiğimi anlattı başta :) bi prof görsün laporoskopi önerebilir, onu olmak istiyroum kendi dr 6 ay sonra dedi ama benim vaktim yok artık 6 ay daha hüsranla geçirmek istemiyorum.bu da çresi değilse tüp denenecek zaten.bu ay bi geçsin bakalım işe yarayacak mı hsg ? senin gönerdiğin dr lar süper. 2-3 tanesi çok aklıma yattı.zaten gideceğim prof onlardan biride telini bulamıyorum.sen nasılsın ?
saol canım ya, onları dinlemek zorundayım .. ama tek başıma üstesinden gelemiyorum aksi gibi eşimde bu aralar gelemeyecek.dr la görüşmedende bu dert dahada büyüyecek gözümde.inş birgün gelir o mucize ....
canım çok sağol ya, onu düşünmedim halederiz bir şekilde diye ama teklifin için çok sevindim valla allah razı olsun.şu dr lardan biiri içimi sinmezse ona gelcem artık napayım o zmana zaten görüşürüz.
çok sağol ablam sondaki temenni ne güzeldi :) eskiden öyle olacak sanarken şimdi hiç korunmam gerektiğini düşünmeye başladım.olsada keşke öyle olsa.tıp şükür ileri boyutta da sonuca ulaşmadan kim ne söylese boş bir de diyorum ya iyi bir profla görüşmedikçe rahat edemem.bu dr beni tatmin etmedi, çünkü aşılama önerdi, aşılamaysa bu durumda pek sonuç vermiyomuş filan.belki başka dr daha umut verecek onuda bilemiyroum.ama bu ay var bi umudum.inş doğru olurda...
bende öyle okudum genelde.birde başarı sağlanması için spiral takıyolarmış birkaç aylığına yapışıklığı açsın diye.o yücel beyde okumuş olabilrim.neyse halletcem kesin.bende öyle düşündüm dr önce muayene eder belki yeni bir hsg ister sonra laparoskopi.inş sonuçlar sizinkiler gibi olur.şu an sıkıldığım bir konu, eşimin rahatlığı.umrunda değil.hayatında herşey çok normalmi gibi konuşmuyor bile, ben açıyorum konuyu bu ay hamile kalcan bak o dr bişey bilmiyo diyo, kendi çok biliyo sanki.başka ihtimaller yok aklında, ben kesin hamiel kalcAM yani... dilerim ki haklı çıkar.hatta hamile kalmamda korkuyo bile, taynim olmazsada bebekten uzak kalırsam diye.gelde kızma ...
geçmiş olsun canım hadi inş patolojidende güzel haberler gelir ve bi oh çekersin.evet nisan güzel geldi, umarım bitmeden o uğur bizede geçer. dilerim cümle isteyende bu ay hamile kalır

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

canlarım cancaazlarım kardeşlerim hepinizden allah razı olsun tek tek kocaman öpüyorum hepinizi dün çok işim vardı giremedim sabahta işe geç kaldım yaa ilk gebeliğimde bulantım olmamıştı sabah afedersiniz öğürerek uyandım servisi de kaçırdım süründüm yollarda kızlar acayip duygular içindeyim mutluluk korku merak bi sürü duygu karmakarışık oldu içimde kimseye sölemedik annemler bide bi arkadaşım biliyo bide siz hellom cevizi hatırladım akşam eşimede söledim alcak bugün kendime dikkat edicem elimden geleni yapıcam umarım benimle kalır üzmez annesini sölemesi bile tuaf geliyo:)
pazartesi günü değerim 150.60 çıktı ziya bey cumartesi çağırdı kese görünmez sanırım cumartesi dimi kızlar geç dölenme olmuş anladığım kadarıyla kızlar sizin hakkınızı nasıl öderim bilmiorum dualarım siziinle herşeyin en güzeli sizin olsun inşallahhhhhh

allah devamını nasip edecek inş hepsi kötü olmaz ... bu kez sonuna dek gidecek inş ... Allah sana ve eşine bağışlasın canım benim. sen mail adresini atsana bana, benim diğer mail iptal.açamadım şifreyi (

kuzum benimmm allah razı olsun tez zmaanda sana da nasib etsin çok dua ediyorum inan diğer topikten bi ark var canım ankaralı doktor sordum ona senin için onun 3 kaybı var ankarada medicana hastanesinde tamer mungan prof.riskli gebelik uzmanı….birde lütfü önderoğlu var yüksek riskli gebelik uzmanı o da iyi… lütfünün özel muayenehanesi var.
bu doktorları söyledi kuzum bi araştır istersen mail adresimi yazıom hemen

günük abla hello senem
canlarım altta gördüm sizi :)nasılsınızzzz

Ayyyyy bana benzetmiyor kimse ya, cadı karakız oldu babası gibi. Bi burnu benziyo bi de gözleri sanırım. Ya insan garip bi şekilde kendine benzesin istiyo, bu ne megalomanlıksa artık Sende durumlar nasıl? Bebiş üzmüyo di mi?

O büyük buluşma olsun ama. Basına da haber verelim hatta, çok önemli insanlarız biz; pes etmeden mücadele verdiğimiz için. Daha çoooooook güzel haberler çıkacak bu topikten. Ben inanıyorum.
Biz de LYS sonrası kaçıyoruz artık. Önce Ayvalık... Sonra artık rüzgar nereye atarsa

Bütün güzel arkadaşlarımı da kocaman öpüyorum

candaşım günaydın tahmin edebiliyorum zor süreçlerden geçiyoruz, hepimize dua ediyorum. Dr ismini yaz istersen hangisinin telini bulamadıysan bende bakayım belki ulaşırım.
Laroskopiyi çok okumuştum bende kendimde yapışıklık var sanmıştım bildiğim kadarıyla tüplere girilip yapışıklıklar kesiliyor. İyi b seir dr yaptırmak lazım adam bu işin piri olmalı ki sende öyle yapıyorsun. Sen rahim filmini dr dan aldın mı cd falan mı vermişti ? 6 ay bende beklemezdim yapım müsait değil tez canlıyım ya ondan açıkcası bende merak ediyorum kürtajdan sonra mı oldu bu tıkanıklık. birde tıkanıklıkla yapışıklık aynı durum değil demi? Ankarada da güzel dr lar vardır ama istanbulu kalcak yer yok diye üstünü çizme senden de allah razı olsun.

chnb senin hamilelik nasıl gidiyor hiç bahsetmiyorsun yada ben denk gelmiyorum. nELER Hissediyorsun . YARDIMların için çok teşekkür edERİM benimki rahat bırakmıyor yazamadım kusura bakma

Canım ben ilk oğlumda önce çektim sonra doğum masasından attım kendimi makasları görünce sezaryen oldum:))

Canım ben de baktım kütüphaneme kim bilir kime vermişim çok faydalandım ben fiziki duygusal gelişimi her şeyini yazıyordu...

Her şey yoluna girecek inşallah pıhtılaşmayı ihmal etme...

Ne güzel taktikler illa normal doğum yaptıracak seni:)) Emzirme önlüğü nedir?

Canım görünmez büyük ihtimal 100in biraz altı olur cumartesi. Benim 1860 ken görünmedi kese...

Çok tatlı maşallah canım kızın olsun esmer güzeli başka olur...

Canım tam olarak bir şey hissetmiyorum. Şişkinlik var bende. Daha net başlamadı...Hisler dalgalı.

Dün gece oğlanla uyumaya gittik. Bilmece soruyoruz. Sordu: Karada yürür suda yüzer. Aklıma gelmedi Kamlumbağaymış. Parstan hızlıdır. Bilemedim. Yıldırımmış. Nerden öğrendin dedim. Uydurdum dedi:)) Sen seviyorsun diye anlattım. Zeki aslında ama bu okuma işi niye böyle oldu anlamadım(

kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm hepinize merhaba

hellocummmm canım benim çok teşekkür ederim dediğin duayı okuyacam tatlım allah razı olsun

lone çok teşekkür ederim sizede allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzummmm

nuraycımmmmm bende ümitli olmak istiyorum bize dua edin kuzum hamilelerin duası kabul olurmuş

minikler oluşuyo hala tam çizgi göremedim bekliyorum kuzummmm

minicikumut sağol tatlımmmmm iyiyim sen nasılsın korunmaya devam dimi?

günlükcümmmm sağol tatlım inşallah birdaha olmaz kuzum

datlummmm canım evet çalışmalar tam gaz devam:)inşallah tutar canım

cezacımmmm inşallah tez zamanda hamile kalırsın kuzum

nazlıcımmmmm canım benim kendini nasıl hissediyosun:)

sezen kanama durdumu tatlımmmmm nasılsın?

lalecim sen nasılsın sen ne zaman gideceksin doktora kuzummmmm

chnb canımmm teste devam dün sanki çizgi biraz daha silikleşti gibi yada bana öyle geliyor ama dediğin gibi çalışma yapıyoruz tatlım:)

candaşımmm sen nasılsın kuzummm nasıl oldun ne olur iyi ol moralini yüksek tutmaya çalış

hilalimmmm kuzummmm nasılsın pıhtı devam ediyormu doktor sonuçlarını merak ediyorummm

kızlar hepiniz nasılsınız çok yoğun tatlılarımmmm giremedimmmm çok özür diliyorummmm ve hepinizi çokkkk öpüyorummmm

saol canım benim araştırayım bi.amin inş...
şimdi telini buldum ark yolladı, 1. tercihim Ahmet ERDEM , ikizi var Mehmet ERDEM ikiside prof. ama ahmet olan daha iyiymiş.manevi açıdanda öyle.işte de.farklı galibe yapışıklık ve tıkanıklık, onunla ilgili net bişey bulamadım.kimisi diyork i kapalılık doğuştan tıkanıklık sonradan.tıkanıklık bu durumda açılır.en azından sol tarafın geçişi rahatlatılabilir.çok ist da bundan sonra daha çok aklımda :) bende bekleyemem canım , eşimide sallamıcam isterse uzak kaldsın napayım.onunla işim spermi dr a verene kadar :) yani tüp olursa...
diğer dr lardan biride şu, çok iyiymiş ama çok yaşlıymış.bu iştede çok başarılıymış. Ali AYHAN... diğerlerini detaylı incelemedim ama.allahtan göndermişsin o listeyi ordan bakıyorum ...

sonradan açılacak kesin :)

iyi diyelim :) sen nasılsın canım ? çalışmalar bitti mi ?

canım benimmmm akrapol hastahanesi bülent alp aydın çok iyi bir doktormuş ilk yumurta naklini türkiyede o yapmış amerikada eğitim almış ama randevu işi zormuş ama bir şansını dene istersen ali ayhan hacettepenin en iyi doktoruydu sanırım emekli oldu.bende iyiyim kuzum çalışmalara devam çizgiyi net oalrak göremedim daha(

günük abla hello senem
canlarım altta gördüm sizi :)nasılsınızzzz

iyidir vallahi ne olsun, sende iyisindir :), benim kesem 1500 lerde göründü galiba hatırlamıyorum.

çok sevmekten nazar değermiş bayılıyorum senin ve günlüğün maceralarına, aslında sevdiklerimin çocuklarıyla olan herşeyine büyük keyifle dinliyor komik olanlara kopuyorum. teyzemde anlatıyor büyük oğlan bayağı sorun çıkarıyor ergen diye ad taktık :))) bugün evin heryerini boyamış diyor sarp salona postmodern çalışmalar yapıyor :) çok güldüm. pars ne ben bilmiyorum :))) basit bir neden çıkacak okumakla ilgili kim bilir niye okuma fobisi oluşturdu çok merak ediyorum bende.
sağol tekrar kesin alacağım bende.

MYCey Annemin emzirme önlüğü - springer - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com buda emzirme önlüğü : d

benim enik anadoludan sesler programı yapıyor kaçar ben

kürtajda ona gidecektim, sıra yoktu hatırlıyorum.kendime o kadar kızgınım ki kürtajı ilk kez gittiğim tanıyı bilmediğim bir dr da yaptırdım, bebek alınacak hemen hazırlanın vakit kaybedemeyiz dedi tamam dedik ... çok kızgınım çokkkkk.... biraz araştırayım eleme yapıp karar vermem gerek.ali ayhan şuan başkentteymiş. orda devam ediymuş fotosunu gördüm çok yaşlı adam nasıl görüyo ? o aklıma geldi, o olmasa tecrübe çok iyidir diye düşünüyorum.biraz önce histereskopiye baktım yapışıklıkarı açmada başarılıymış. oooofff bu kez tek başıma gitmeyecem korkuyorum resmen, kaldıramayacağım bir kere daha kötü bi haberi.zaten gece boyu rüyamda en iyi dr lara gidiyroum hepsi diyor hamile kalman imkansız ancak tüpte.huzurum kalmadı resmen mutsuzum.taamam çaresiz bir derdim yok ama bu kez çıkamıyorum toplanamıyorum birilerine ihtiyacım vra.mesela eşime. ama umrunda değil ya onun ... inş bu ay bebeğin tutunur sana canım da bizde yaşaarız mutluluğunu ...

tatlım öncelikle doktora giderken yanında ben gelirim yalnız değilsin bunu unutma.eşinin böyle davranması normal çünkü benimkide aynı.rüyaların içinse aklında hep bu var bilinçaltının yansıması kuzum buda normal.hissettiklerin yaşadıkların çok normal hepimizin verebiliceği tepkileri veriyorsun kendini kötü hissetme doktor içinsede iyi düşün ona göre karar ver birtanem ve harekete geç.inşallah bu ay hepimizin bebiş haberlerini veririz.bide bişi sorcam sen kürtajı nerde oldun?unutmaaaaaaaa biz hepimiz senin yanındayız seni çok iyi anlıyoruz ve seni çok seviyoruz öptümmmm candaşımmmmmmmmm

Son düzenleme:

canım benim oyyyy mutsuzum kelimesini çok duymadım senden ah ahhh uzağız birbirimize, ama kalplerimiz bir. Canım benim nasipten öteye gidemiyor insan hem ne malum kuürtajda olduğu. Kürtaj olduğun dr a niye gidip rahim filmini yada cd sini göstermiyorsun belki bir diyeceği olackatır. Ayrıca histeroskopi mi olacaksın laroskopi mi ya kurban olduğum mevlam bu ay sağlıklı bebek tutunmuş olsa sana şu dr işleriyle uğraşmazdın. Rüalarında görmen çok normal ki bende hep doğum görüyordum rüyamda.
önCE BİR dr la konuş git bakalım ne diyecekler ona göre tavrımızı duruşumuzu belirleriz. Tek başına gitme böyle kafa dengi biriyle git, annen diyeceğim şimdi anneler yavrularına bişi dendi mi kahrolup üzülüyorlar soğukkanlı biriyle git. Güvendiğin. Eş olayına gelince hepsi aynı demek birde onlar erkekler bunalıma girdi mi öle kolay kolay çıkamıyorlar onunda içinde ne fırtınalar kopar ben eşimin üzerine kürtajda çok gitmiştim 2 ay adam bir patladı sonra tırstım birininizin morali iyi olsun. Ben hiç takmadığını düşünmüyorum candaşım ama senin istediğin ilgi alakayı senin istediğin şekilde gösteremiyor olabilir. Bu ay tutunmuştur inşallah çok istiyoruz biz bebeği allahın izniyle olacakk. Chnb ve lone iyi bilir ama ne bilim tüp bebek için uygunsuzluk yok dimi yumurtalar sağlıklı eşin sağlıklı.
Diyeceksin sana konuşması kolay ama inan havadan civadan konuşmuyorum herşeyin başı umut mutluluk olumsuzluklar olumsuzu mu getiriyor ne.
Kötü düşünüp kötüyü çağırma diyor annanem sürekli bana. ELimde bir sihirli değnek olsa da hepimize bende dahil hayrım dokunsa.

Canım gün aşırı kuralına devam. Teste de. Kaçıncı günün bugün geç mi yumurtlayacaksın? Suya dikkat ediyorsun di mi?

İnşallah biz de snin maceralarını okuyacağız buradan canım. Kitabı da tavsiye ederim ben onunla büyüttüm oğlumu... Şu ayda şunu yapar, siz geliştirmek için şunları yapmalısınız? yazıyordu. Al al...Bakalım ne olacak okuma işi...

Canım bu operasyonu iyi bir dr ile önce meseleyi görüşmeden yapma. Tekrara yapışır mı vs. her şeyi sor. Devlet de karşılıyor tüp bebeği size ne diye uğraşacaksın bence. Operasyonun artısı eksisi nedir öğren. Ameliyat olup hamile kalma sorunu hala olur mu araştır. Hem ameliyat olup kalamazsan bu ihtimal var mı?....

canımmmmm yine yaptım testi yine silikkkkk bugün 15.gün belkide geç yumurtluyorum bilmiyorumki adet yumurtladıktan 14 gün sonra olmuyomuuuuu amannnn ne biliyim bende şaşırdım ama dediğin gibi 2 gün kuralı da test de devam kuzum testten 2 saat önce su ve wc yok o kuralıda bozmuyorum

o zaman edinelim onlardan birer tane

nildecim hadi hayirlisi canim bu ay icin. ama olmazsada uzulme hicbirimiz ilk aylarda tutturamadik .. ama insallah diyelim dua edelim de bu ay olsun fazla bekletmesin minnos sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…