- 15 Mart 2011
- 1.098
- 3
- 158
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.861
ben de şimdi geldim doktordan nuraycım, çok şükür iyi geçti, ama yine yüzünü kapadı bizim oğlan elleriyle. geçen sefer de böyle yapmıştı. çok şükür herşey yolunda. hep yüzü kapıyor, bacakları açıyor, doktor da bize her sefer orayı yakınlaştırıp gösteriyor kesin erkek diye. maşallah 1 kiloyu gördük:)alttaki tabloyla uyumlu çıktı. vee doktor ilk defa nasıl doğum düşündüğümü sordu. ben size bırakıyorum dedim. iğne kullandığım için mecburi sezeryan diye düşünüyodum, yok illa sezeryane gerek yok dedi. iğne kanama yapmaz, aspirin yapar dedi. ben normal tavsiye ederim ama yüzde 95 sezeryan oluyor genelde dedi. benim eşimi soracaksın sezeryan oldu dedi. kesin sezeryana karar verirsem 3 temmuz dedi doğum tarihine. beklersek kendisi gelsin diye dedi 13 temmuz dedi, adet tarihine göre. ona göre de doğum iznine bir hafta erken çıkarcak, karar senin dedi. araştır, düşün taşın zamanın çok dedi. sezeryan olursa 9-10 mayısta bi dahaki kontrole gitçem ve izne çıkarcak. normal dersem 19 mayısta çıkarcak. ayy heyecan yaptım birden doğum falan konuşmaya başlayınca.
lone hadi maşallah allah daim etsin.
citaknuray güzel haberlerle dön tatlım
kış bebeği olmak güzel herhalde , 15 günlük olunca dışarı çıktık havalar güzel olduğu sürece hep dışarıdaydık sizlerde dışarı çıkarsınız çok gözünde büütmemek gerekiyor çocukla dışarı çıkmayı yoksa harbiden çıkılmıyor. emzirme önlüğünü tavsiye ederim. yazın bebek emzirecekler için açık renk emzirme önlüğü tavsiye ederim. bizde yaın kuşadasına gitcess((((( herşey çıno cino için
chhb stoklarda kalmamış kitap
lonecim masallah guzel haberler geliyor topigimizerabbim sonunuda boyle giuzel getirsin.. sagol hellocum..benimde randevum fena degildi.. fena degildi diyorum cunku hala kilosunu boyunu falan hic bilmiyorum. dr hersey yolunda diyor ama rakamsal bilgileri hic soylemiyor anlamadim gitti.. burdaki doktorlar hic Turkiyedekine benzemiyor ( bizim doktorda dedi lonecim .. oglusuna soyle pozisyonunu duzeltsin dedi..hala kafasi yukarda ayaklari asagida. oyle oluncada mesaneme bastiriyor afedersiniz devamli cisim geliyor. ilk bastan beri pozisyonu boyle. boyle devam ederse sezeryan olursun diyor.. bazi taktikler verdi.. kedi durusu pozisyonunda durucam, isiklar kapali halde karnima fener tutucam , kulalikla muzik dinleticem falan bunlari yapmami istedi. bicok hastamda ise yaradi belki sendede yarar dedi.. bende heyecanlandim hemde korktum kafamda hep normal dogum oldunu icin afalladim biraz.. 2 mayisa randevu aldim tekrar.. 35. haftadan sonra alttan bakmaya baslicam dedi.. hayirli olsun insallah.. sezeryan hakkimizda hayirli ise oyle olsun diyorum ne yapalim..
hellom evet burdaki annelerde kullaniyor emzirme onlugu insallah alicam bende.. peki sey lazim oluyormu emzirme atleti ve sutyeni kullanan varmi hic????
canım idare eder, çok keyfim yok şu sıralar.netten edindiğim bilgiler kesin iyi bir profa görünmem gerektiğimi anlattı başta :) bi prof görsün laporoskopi önerebilir, onu olmak istiyroum kendi dr 6 ay sonra dedi ama benim vaktim yok artık 6 ay daha hüsranla geçirmek istemiyorum.bu da çresi değilse tüp denenecek zaten.bu ay bi geçsin bakalım işe yarayacak mı hsg ? senin gönerdiğin dr lar süper. 2-3 tanesi çok aklıma yattı.zaten gideceğim prof onlardan biride telini bulamıyorum.sen nasılsın ?candaşım nasılsın? netten edindiğin bilgiler nasıl ve ne düşünüyorsun
saol canım ya, onları dinlemek zorundayım .. ama tek başıma üstesinden gelemiyorum aksi gibi eşimde bu aralar gelemeyecek.dr la görüşmedende bu dert dahada büyüyecek gözümde.inş birgün gelir o mucize ....Nazlimmmmm bu superrrrrr haber gozun aydin canim... bu ay iki tane hamile haberi aldik yaaa gercekten mucizeler geldi bu ay.. Rabbim sen ne buyuksun!!!! Bebis gercekten rahat bir ortamda oluyor sen ne kadar az dusunursen hop geliveriyo sana.. masallah yaa gercekten cooook sevindim anlatamam..2 gobek atasim geldi ama atamiyomda :))) malum trakyaliyim dayanamiyorum ...artik senide buyuk bir zevkle takip edicez..insallah ilk basta darisi keseye sonrada pitpitlara.. bizden size geliyor...NAZLIM HAMILE....NAZLIM HAMILEEEEE
Candasim sana dun cok sey yazmistim ama hepsi silindi.. canim insallah kilzar daha iyi anlatiyor sana aslinda ama doktorlar ne diyorsa oyle yap canim. insallah senin mucizende gelecek en yakin zamanda..
hillalcim kendini uzme canim.. ne kadar uzme desekte insanin elinden bisi gelmiyor yinede uzuluyor insan ama bizde o devrelerden gectik canim hic bir ise yramiyor..kendini yiprattiginla kaliyosun.. insallah cok gecmeden seninde hamile haberleri duyariz..
canım çok sağol ya, onu düşünmedim halederiz bir şekilde diye ama teklifin için çok sevindim valla allah razı olsun.şu dr lardan biiri içimi sinmezse ona gelcem artık napayım o zmana zaten görüşürüz.candaş lone sana çok güzel bir dr ismi yazmışya istanbulda, laf olsun diye demiyorm bizde kalırsınız. ev müsait. alpiyide göndeirim 1hafta falan başka yerde kalır rahat edersin İstanbulda kalacak yer yok diye düşünme.
çok sağol ablam sondaki temenni ne güzeldi :) eskiden öyle olacak sanarken şimdi hiç korunmam gerektiğini düşünmeye başladım.olsada keşke öyle olsa.tıp şükür ileri boyutta da sonuca ulaşmadan kim ne söylese boşCanım iyi dr çok şükür ülkemizde. Yazdığın alma olayını iyi arştır duymadım bilmiyorum canım. Endişelenmek yok inşallah bu ay tutar dagerek kalmaz uğraşmaya doğunca da nasıl korunayım diye sorarsın inşallah. Amin:))
bende öyle okudum genelde.birde başarı sağlanması için spiral takıyolarmış birkaç aylığına yapışıklığı açsın diye.o yücel beyde okumuş olabilrim.neyse halletcem kesin.bende öyle düşündüm dr önce muayene eder belki yeni bir hsg ister sonra laparoskopi.inş sonuçlar sizinkiler gibi olur.şu an sıkıldığım bir konu, eşimin rahatlığı.umrunda değil.hayatında herşey çok normalmi gibi konuşmuyor bile, ben açıyorum konuyu bu ay hamile kalcan bak o dr bişey bilmiyo diyo, kendi çok biliyo sanki.başka ihtimaller yok aklında, ben kesin hamiel kalcAM yani... dilerim ki haklı çıkar.hatta hamile kalmamda korkuyo bile, taynim olmazsada bebekten uzak kalırsam diye.gelde kızma ...canım başarı olarak bilgim yok kesin olarak. ama bu şekilde hamile kalan oluyor.
kesinlikle ben de bahçeciyi aynen senin gibi düşünerek tavsiye ettim. düzelemezsem aynı kişide tüp bebek yaptırırım dedim, zaten o da eşimin değerlerine bakmıştı, benim ameliyatım sonrası. o da demişti yaza gelirsiniz tüp bebek yaparız, bu değerlerle imkansız demişti. ama iyi bir doktordu o da. önce tekrar muayene eder kime gitsen, geçen yıl 300dü fiyatı. sen sonuçlarını götürürsün, ama yine muayene etmeden kesin laparaskopi demezler.
geçmiş olsun canım hadi inş patolojidende güzel haberler gelir ve bi oh çekersin.evet nisan güzel geldi, umarım bitmeden o uğur bizede geçer. dilerim cümle isteyende bu ay hamile kalıriyidir canım yaa..üsttede anlattımya doktor doktor gezip duruyoruz bakalım hayırlısı...senin nasıl gidiyor canım..inş. moralin daha iyiddir..10 gün içinde 2 güzel hamilelik haberi duyduk..ayın bitmesine 20 gün var daha nisan ayı uğurlu geelcek inş. ay bitmeden bütün hamilelik planlayanlar hamile kalır inş.:)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
canlarım cancaazlarım kardeşlerim hepinizden allah razı olsun tek tek kocaman öpüyorum hepinizi dün çok işim vardı giremedim sabahta işe geç kaldım yaa ilk gebeliğimde bulantım olmamıştı sabah afedersiniz öğürerek uyandım servisi de kaçırdım süründüm yollarda kızlar acayip duygular içindeyim mutluluk korku merak bi sürü duygu karmakarışık oldu içimde kimseye sölemedik annemler bide bi arkadaşım biliyo bide siz hellom cevizi hatırladım akşam eşimede söledim alcak bugün kendime dikkat edicem elimden geleni yapıcam umarım benimle kalır üzmez annesini sölemesi bile tuaf geliyo:)
pazartesi günü değerim 150.60 çıktı ziya bey cumartesi çağırdı kese görünmez sanırım cumartesi dimi kızlar geç dölenme olmuş anladığım kadarıyla kızlar sizin hakkınızı nasıl öderim bilmiorum dualarım siziinle herşeyin en güzeli sizin olsun inşallahhhhhh
allah devamını nasip edecek inş hepsi kötü olmaz ... bu kez sonuna dek gidecek inş ... Allah sana ve eşine bağışlasın canım benim. sen mail adresini atsana bana, benim diğer mail iptal.açamadım şifreyi(
hellom canimsin ya cok sagol cevap verdigin icin.. insallah o zaman dedigin gibi yapalim bende isinmaya calisiyorum esat ismine zaten onu koyucaz gibi.. Cinarimizin saclar dokuluyomus kiyamam yaa oyle dokuluyor.. ablamin oglu koyu sacli dogmustu sonra saclari bir doktu yerine geldi sapsari saclar anlatamam simdi ayni alman bebelerine benziyor :)))
senemcim senide gormek ne guzel burda. gerci takip ediyoruz seni faceden tabi birde prensesini.. cok tatli olmus ya msallah sana benziyor sanki..
nilde gorunmuyor bu aralar benmi goremedim ??
deniz lalesi, minikler, datlum,minicikumut, chnb ablacim, ceza,gunluk sizlerede selamlar kizlar .insallah unuttugum yoktur
canım bizde arkadaşlarla tatil yapalım dedik bakalım neler bekleyecek bizi bu yaz :) okulların kapandığı cuma değil ondan sonraki çarşamba falan oralardayız arabayla gitmeyi düşünüyoruz tarihler uyuşursa neden olmasın çokda güzel olur. Kuşadası işide arabayla olacak sanırım. Tarihleri konuşalım netleşince ben sana faceden yazarım. İzmirde güzel ama ya , bodrumda yaşamıyoruz ya bana güzel geliyor. eVETTT hem zaten biliyorsun topikteki kızlarla büyük buluşma var herkes bebeklerini alsın kucaklarına.
Allaha şükür, başları sorunlu geçti ama sonları iyi olur inşallah.
valla canım son ana kadar stresli bi şekilde normal olsun diye bekleyip son anda sezeryane alınmaktansa baştan paşa paşa sezeryanı kabul etmek geçiyo içimden, hem daha az stressiz olur benim için.o kadar tehlike atlattım, son gününlerde beklerken bişey olacak diye korkudan geberirim herhalde tövbe tövbde. ben muayene olurken doktorun ebesi geldi, bir hasta hakkında bilgi verdi. sancısı var, herşeyi normal dedi, yalnız açılma hiç yokmuş, ne yapalım diye geldi. aile de olmayacak gibiyse sezeryan istiyo dedi, doktor da bu hastamı btip sezeryane alıyorum, geliyorum biraz sonra dedi. canlı canlı normal doğumdan sezeryan doğuma geçişe şahit oldum. bir de daha erken ama bebeğim şu an yan geliş poziyondaymış, daha değişir ama değişmezse sezeryan dedi bana da.
Allah herkese hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin. sırayla hamişlerimiz çoğalıyor, herkes hayırlısıyla bebeğini kucaklar inşallah. bekleyen arkadaşlar da sabır diliyorum herkese, bir an önce sıra onlara da gelir inşallah. topiğimize bahar geldi.
lone hadi maşallah allah daim etsin.
citaknuray güzel haberlerle dön tatlım
kış bebeği olmak güzel herhalde , 15 günlük olunca dışarı çıktık havalar güzel olduğu sürece hep dışarıdaydık sizlerde dışarı çıkarsınız çok gözünde büütmemek gerekiyor çocukla dışarı çıkmayı yoksa harbiden çıkılmıyor. emzirme önlüğünü tavsiye ederim. yazın bebek emzirecekler için açık renk emzirme önlüğü tavsiye ederim. bizde yaın kuşadasına gitcess((((( herşey çıno cino için
chhb stoklarda kalmamış kitap
yok henüz bitmedi az az da olsa geliyor..doktora randevum vardı gitmedim..eşim hele patolojiyi bir alalım elimizde bişey olsun deyip durunca hevesim krıldı...alalım bakalım ne olacak...guatr için gittim başka tahlillerde istedi..tam kan sayımı istedi kanımı çok düşük görünce..hayırlısı..yarın sabah gidicem..
iyidir canım yaa..üsttede anlattımya doktor doktor gezip duruyoruz bakalım hayırlısı...senin nasıl gidiyor canım..inş. moralin daha iyiddir..10 gün içinde 2 güzel hamilelik haberi duyduk..ayın bitmesine 20 gün var daha nisan ayı uğurlu geelcek inş. ay bitmeden bütün hamilelik planlayanlar hamile kalır inş.:)
Nazlı çok sevindim canım bu ay duyduğumuz 2. güzel haber..inş.sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim..darısı diğer isteyenlere...
bunu okyunca çok duygulandım canım..ne güzel bişey anne olmak ve eşinle paylaşmak..Allahım gönlü evlat aşkıyla yanan herkesede bir an önce annelik duygusunu tatmayı nasip eder inş.
lonecim masallah guzel haberler geliyor topigimizerabbim sonunuda boyle giuzel getirsin.. sagol hellocum..benimde randevum fena degildi.. fena degildi diyorum cunku hala kilosunu boyunu falan hic bilmiyorum. dr hersey yolunda diyor ama rakamsal bilgileri hic soylemiyor anlamadim gitti.. burdaki doktorlar hic Turkiyedekine benzemiyor ( bizim doktorda dedi lonecim .. oglusuna soyle pozisyonunu duzeltsin dedi..hala kafasi yukarda ayaklari asagida. oyle oluncada mesaneme bastiriyor afedersiniz devamli cisim geliyor. ilk bastan beri pozisyonu boyle. boyle devam ederse sezeryan olursun diyor.. bazi taktikler verdi.. kedi durusu pozisyonunda durucam, isiklar kapali halde karnima fener tutucam , kulalikla muzik dinleticem falan bunlari yapmami istedi. bicok hastamda ise yaradi belki sendede yarar dedi.. bende heyecanlandim hemde korktum kafamda hep normal dogum oldunu icin afalladim biraz.. 2 mayisa randevu aldim tekrar.. 35. haftadan sonra alttan bakmaya baslicam dedi.. hayirli olsun insallah.. sezeryan hakkimizda hayirli ise oyle olsun diyorum ne yapalim..
hellom evet burdaki annelerde kullaniyor emzirme onlugu insallah alicam bende.. peki sey lazim oluyormu emzirme atleti ve sutyeni kullanan varmi hic????
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
canlarım cancaazlarım kardeşlerim hepinizden allah razı olsun tek tek kocaman öpüyorum hepinizi dün çok işim vardı giremedim sabahta işe geç kaldım yaa ilk gebeliğimde bulantım olmamıştı sabah afedersiniz öğürerek uyandım servisi de kaçırdım süründüm yollarda kızlar acayip duygular içindeyim mutluluk korku merak bi sürü duygu karmakarışık oldu içimde kimseye sölemedik annemler bide bi arkadaşım biliyo bide siz hellom cevizi hatırladım akşam eşimede söledim alcak bugün kendime dikkat edicem elimden geleni yapıcam umarım benimle kalır üzmez annesini sölemesi bile tuaf geliyo:)
pazartesi günü değerim 150.60 çıktı ziya bey cumartesi çağırdı kese görünmez sanırım cumartesi dimi kızlar geç dölenme olmuş anladığım kadarıyla kızlar sizin hakkınızı nasıl öderim bilmiorum dualarım siziinle herşeyin en güzeli sizin olsun inşallahhhhhh
Ayyyyy bana benzetmiyor kimse ya, cadı karakız oldu babası gibi. Bi burnu benziyo bi de gözleri sanırım. Ya insan garip bi şekilde kendine benzesin istiyo, bu ne megalomanlıksa artıkSende durumlar nasıl? Bebiş üzmüyo di mi?
O büyük buluşma olsun ama. Basına da haber verelim hatta, çok önemli insanlarız biz; pes etmeden mücadele verdiğimiz için. Daha çoooooook güzel haberler çıkacak bu topikten. Ben inanıyorum.
Biz de LYS sonrası kaçıyoruz artık. Önce Ayvalık... Sonra artık rüzgar nereye atarsa
Bütün güzel arkadaşlarımı da kocaman öpüyorum
candaşım günaydın tahmin edebiliyorum zor süreçlerden geçiyoruz, hepimize dua ediyorum. Dr ismini yaz istersen hangisinin telini bulamadıysan bende bakayım belki ulaşırım.
Laroskopiyi çok okumuştum bende kendimde yapışıklık var sanmıştım bildiğim kadarıyla tüplere girilip yapışıklıklar kesiliyor. İyi b seir dr yaptırmak lazım adam bu işin piri olmalı ki sende öyle yapıyorsun. Sen rahim filmini dr dan aldın mı cd falan mı vermişti ? 6 ay bende beklemezdim yapım müsait değil tez canlıyım ya ondan açıkcası bende merak ediyorum kürtajdan sonra mı oldu bu tıkanıklık. birde tıkanıklıkla yapışıklık aynı durum değil demi? Ankarada da güzel dr lar vardır ama istanbulu kalcak yer yok diye üstünü çizme senden de allah razı olsun.
chnb senin hamilelik nasıl gidiyor hiç bahsetmiyorsun yada ben denk gelmiyorum. nELER Hissediyorsun . YARDIMların için çok teşekkür edERİM benimki rahat bırakmıyor yazamadım kusura bakma
saol canım benim araştırayım bi.amin inş...kuzum benimmm allah razı olsun tez zmaanda sana da nasib etsin çok dua ediyorum inan diğer topikten bi ark var canım ankaralı doktor sordum ona senin için onun 3 kaybı varankarada medicana hastanesinde tamer mungan prof.riskli gebelik uzmanı….birde lütfü önderoğlu var yüksek riskli gebelik uzmanı o da iyi… lütfünün özel muayenehanesi var.
bu doktorları söyledi kuzum bi araştır istersen mail adresimi yazıom hemen
şimdi telini buldum ark yolladı, 1. tercihim Ahmet ERDEM , ikizi var Mehmet ERDEM ikiside prof. ama ahmet olan daha iyiymiş.manevi açıdanda öyle.işte de.farklı galibe yapışıklık ve tıkanıklık, onunla ilgili net bişey bulamadım.kimisi diyork i kapalılık doğuştan tıkanıklık sonradan.tıkanıklık bu durumda açılır.en azından sol tarafın geçişi rahatlatılabilir.çok ist da bundan sonra daha çok aklımda :) bende bekleyemem canım , eşimide sallamıcam isterse uzak kaldsın napayım.onunla işim spermi dr a verene kadar :) yani tüp olursa...candaşım günaydın tahmin edebiliyorum zor süreçlerden geçiyoruz, hepimize dua ediyorum. Dr ismini yaz istersen hangisinin telini bulamadıysan bende bakayım belki ulaşırım.
Laroskopiyi çok okumuştum bende kendimde yapışıklık var sanmıştım bildiğim kadarıyla tüplere girilip yapışıklıklar kesiliyor. İyi b seir dr yaptırmak lazım adam bu işin piri olmalı ki sende öyle yapıyorsun. Sen rahim filmini dr dan aldın mı cd falan mı vermişti ? 6 ay bende beklemezdim yapım müsait değil tez canlıyım ya ondan açıkcası bende merak ediyorum kürtajdan sonra mı oldu bu tıkanıklık. birde tıkanıklıkla yapışıklık aynı durum değil demi? Ankarada da güzel dr lar vardır ama istanbulu kalcak yer yok diye üstünü çizme senden de allah razı olsun.
chnb senin hamilelik nasıl gidiyor hiç bahsetmiyorsun yada ben denk gelmiyorum. nELER Hissediyorsun . YARDIMların için çok teşekkür edERİM benimki rahat bırakmıyor yazamadım kusura bakma
sonradan açılacak kesin :)Dün gece oğlanla uyumaya gittik. Bilmece soruyoruz. Sordu: Karada yürür suda yüzer. Aklıma gelmedi Kamlumbağaymış. Parstan hızlıdır. Bilemedim. Yıldırımmış. Nerden öğrendin dedim. Uydurdum dedi:)) Sen seviyorsun diye anlattım. Zeki aslında ama bu okuma işi niye böyle oldu anlamadım(
kızlarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm hepinize merhaba
candaşımmm sen nasılsın kuzummm nasıl oldun ne olur iyi ol moralini yüksek tutmaya çalış
kızlar hepiniz nasılsınız çok yoğun tatlılarımmmm giremedimmmm çok özür diliyorummmm ve hepinizi çokkkk öpüyorummmm
saol canım benim araştırayım bi.amin inş...
şimdi telini buldum ark yolladı, 1. tercihim Ahmet ERDEM , ikizi var Mehmet ERDEM ikiside prof. ama ahmet olan daha iyiymiş.manevi açıdanda öyle.işte de.farklı galibe yapışıklık ve tıkanıklık, onunla ilgili net bişey bulamadım.kimisi diyork i kapalılık doğuştan tıkanıklık sonradan.tıkanıklık bu durumda açılır.en azından sol tarafın geçişi rahatlatılabilir.çok ist da bundan sonra daha çok aklımda :) bende bekleyemem canım , eşimide sallamıcam isterse uzak kaldsın napayım.onunla işim spermi dr a verene kadar :) yani tüp olursa...
diğer dr lardan biride şu, çok iyiymiş ama çok yaşlıymış.bu iştede çok başarılıymış. Ali AYHAN... diğerlerini detaylı incelemedim ama.allahtan göndermişsin o listeyi ordan bakıyorum ...
sonradan açılacak kesin :)
iyi diyelim :) sen nasılsın canım ? çalışmalar bitti mi ?
günük abla hello senem
canlarım altta gördüm sizi :)nasılsınızzzz
Canım ben ilk oğlumda önce çektim sonra doğum masasından attım kendimi makasları görünce sezaryen oldum:))
Canım ben de baktım kütüphaneme kim bilir kime vermişim çok faydalandım ben fiziki duygusal gelişimi her şeyini yazıyordu...
Her şey yoluna girecek inşallah pıhtılaşmayı ihmal etme...
Ne güzel taktikler illa normal doğum yaptıracak seni:)) Emzirme önlüğü nedir?
Canım görünmez büyük ihtimal 100in biraz altı olur cumartesi. Benim 1860 ken görünmedi kese...
Çok tatlı maşallah canım kızın olsun esmer güzeli başka olur...
Canım tam olarak bir şey hissetmiyorum. Şişkinlik var bende. Daha net başlamadı...Hisler dalgalı.
Dün gece oğlanla uyumaya gittik. Bilmece soruyoruz. Sordu: Karada yürür suda yüzer. Aklıma gelmedi Kamlumbağaymış. Parstan hızlıdır. Bilemedim. Yıldırımmış. Nerden öğrendin dedim. Uydurdum dedi:)) Sen seviyorsun diye anlattım. Zeki aslında ama bu okuma işi niye böyle oldu anlamadım(
canım benimmmm akrapol hastahanesi bülent alp aydın çok iyi bir doktormuş ilk yumurta naklini türkiyede o yapmış amerikada eğitim almış ama randevu işi zormuş ama bir şansını dene istersen ali ayhan hacettepenin en iyi doktoruydu sanırım emekli oldu.bende iyiyim kuzum çalışmalara devam çizgiyi net oalrak göremedim daha(
kürtajda ona gidecektim, sıra yoktu hatırlıyorum.kendime o kadar kızgınım ki kürtajı ilk kez gittiğim tanıyı bilmediğim bir dr da yaptırdım, bebek alınacak hemen hazırlanın vakit kaybedemeyiz dedi tamam dedik ... çok kızgınım çokkkkk.... biraz araştırayım eleme yapıp karar vermem gerek.ali ayhan şuan başkentteymiş. orda devam ediymuş fotosunu gördüm çok yaşlı adam nasıl görüyo ? o aklıma geldi, o olmasa tecrübe çok iyidir diye düşünüyorum.biraz önce histereskopiye baktım yapışıklıkarı açmada başarılıymış. oooofff bu kez tek başıma gitmeyecem korkuyorum resmen, kaldıramayacağım bir kere daha kötü bi haberi.zaten gece boyu rüyamda en iyi dr lara gidiyroum hepsi diyor hamile kalman imkansız ancak tüpte.huzurum kalmadı resmen mutsuzum.taamam çaresiz bir derdim yok ama bu kez çıkamıyorum toplanamıyorum birilerine ihtiyacım vra.mesela eşime. ama umrunda değil ya onun ... inş bu ay bebeğin tutunur sana canım da bizde yaşaarız mutluluğunu ...
kürtajda ona gidecektim, sıra yoktu hatırlıyorum.kendime o kadar kızgınım ki kürtajı ilk kez gittiğim tanıyı bilmediğim bir dr da yaptırdım, bebek alınacak hemen hazırlanın vakit kaybedemeyiz dedi tamam dedik ... çok kızgınım çokkkkk.... biraz araştırayım eleme yapıp karar vermem gerek.ali ayhan şuan başkentteymiş. orda devam ediymuş fotosunu gördüm çok yaşlı adam nasıl görüyo ? o aklıma geldi, o olmasa tecrübe çok iyidir diye düşünüyorum.biraz önce histereskopiye baktım yapışıklıkarı açmada başarılıymış. oooofff bu kez tek başıma gitmeyecem korkuyorum resmen, kaldıramayacağım bir kere daha kötü bi haberi.zaten gece boyu rüyamda en iyi dr lara gidiyroum hepsi diyor hamile kalman imkansız ancak tüpte.huzurum kalmadı resmen mutsuzum.taamam çaresiz bir derdim yok ama bu kez çıkamıyorum toplanamıyorum birilerine ihtiyacım vra.mesela eşime. ama umrunda değil ya onun ... inş bu ay bebeğin tutunur sana canım da bizde yaşaarız mutluluğunu ...
canım benimmmm akrapol hastahanesi bülent alp aydın çok iyi bir doktormuş ilk yumurta naklini türkiyede o yapmış amerikada eğitim almış ama randevu işi zormuş ama bir şansını dene istersen ali ayhan hacettepenin en iyi doktoruydu sanırım emekli oldu.bende iyiyim kuzum çalışmalara devam çizgiyi net oalrak göremedim daha(
iyidir vallahi ne olsun, sende iyisindir :), benim kesem 1500 lerde göründü galiba hatırlamıyorum.
çok sevmekten nazar değermiş bayılıyorum senin ve günlüğün maceralarına, aslında sevdiklerimin çocuklarıyla olan herşeyine büyük keyifle dinliyor komik olanlara kopuyorum. teyzemde anlatıyor büyük oğlan bayağı sorun çıkarıyor ergen diye ad taktık :))) bugün evin heryerini boyamış diyor sarp salona postmodern çalışmalar yapıyor :) çok güldüm. pars ne ben bilmiyorum :))) basit bir neden çıkacak okumakla ilgili kim bilir niye okuma fobisi oluşturdu çok merak ediyorum bende.
sağol tekrar kesin alacağım bende.
MYCey Annemin emzirme önlüğü - springer - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com buda emzirme önlüğü : d
benim enik anadoludan sesler programı yapıyor kaçar ben
Canım gün aşırı kuralına devam. Teste de. Kaçıncı günün bugün geç mi yumurtlayacaksın? Suya dikkat ediyorsun di mi?
İnşallah biz de snin maceralarını okuyacağız buradan canım. Kitabı da tavsiye ederim ben onunla büyüttüm oğlumu... Şu ayda şunu yapar, siz geliştirmek için şunları yapmalısınız? yazıyordu. Al al...Bakalım ne olacak okuma işi...
Canım bu operasyonu iyi bir dr ile önce meseleyi görüşmeden yapma. Tekrara yapışır mı vs. her şeyi sor. Devlet de karşılıyor tüp bebeği size ne diye uğraşacaksın bence. Operasyonun artısı eksisi nedir öğren. Ameliyat olup hamile kalma sorunu hala olur mu araştır. Hem ameliyat olup kalamazsan bu ihtimal var mı?....
canım sağlıklı sıhatli benim paşammm maşallah ona, dr ne güzel taktikler vermiş hiç bilmiyordum iyiki yazdn belki bizim kızlarada yarar anam eli ayağı düzgün olsunda nasıl gelirse gelsin. oooo güzel günler yaklaşıyor. Ben emzirme badisi gibi olan atletten ve emzire sütyeni kullanıyorum çok işime yarıyor. Şimdi emzirme sütyeni çok pratik, emzirme atleti de seni sıcak ttuyor hemde şle düşün önü düğmeli bişi giymek zorunda kalmıyorsun emzirme önlüğünü takıyorum tişörtümü sıyırıyorum böylece sırtım falan görünmüyor atlet çıtçıtlı badi gibi o görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?