Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.Ama hamile olan ablam ben kardeşim aslında.Aramızda 1,5 yaş var ablamla.Kıskançlık nasıl bir duygu onu bilmiyorum sanırım benAblamın bebeğinin adıda Elif Berra olacak İnşallah..

Bekleriz Safranbolu'ya efendim.1,5 saat uzaklıktayız.

Nazlım haberini aldığımda dün yoldaydım.Ablam arayıp haber verdi.Sizin Nazlım hamileymiş diye.(Arada bizim topiği takip ediyor,oda tanıdı hepinizi)Nasıl sevindim anlatamam.Cenaze için yoldaydık.İçim nasıl umut doldu anlatamam.Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşallah.Kendine iyi bak ve stres yapma.İnşallah herşey güzel olacak.

Karadeniz bambaşka bir doğa.İnsanıyla,yeşiliyle,suyuyla,yaşamıyla..Biz buralarda alışmışız küçük küçük yaşamaya.Salı günü İstanbuldaydım.Nasıl keşmekeş geliyor günlükcüm.İstanbul çok güzel ama yaşaması zor.Yolda yürürken bile tedirgin oluyor insan.Ben burada çantamı sallaya sallaya geziyorum.İstanbulda sımsıkı sarılarakKayınvalidem çok anlayışlıdır.Allah razı olsun.Tereyağımızı,reçellerimizi,turşumuzu kendisi yaptı bu sene.Bizde afiyetle yedik.Yazın bahçesinde herşeyi yetiştiriyor.Fasulyeler,biberler,domatesler,patlıcanlar..Rengarenk bir bahçesi var.Ben aslen Sinopluyum.Bizimde köyümüzde evimiz var.Yemyeşil bir ormanın içinde.Her sene babaannemle dedem gidiyorlardı evimize.Burada kolu,bacağı tutmayan babaannem orada 15'lik genç kıza dönüşüyordu.Evin etrafını bahçe yapıyordu.Ne bulursa dikiyordu tontonum.Bahçede hiç uğraşacak hali olmamasına rağmen tavuk besliyordu.Biz köye gidince yiyelim diye 1 tanesine bile dokunmadan yumurtaları biriktiriyordu.Geçen yaz babaannemi kaybettik.O köyünde anlamı,rengi gitti sanki...Yolunuz düşerse veya özel olarak hepinizi beklerim Günlükcüm.

Hello;ben Ayşe ismine karşı özel ilgiliyim.Ama topikteki arkadaşlarda öyle güzel isimler buluyor ki.Hepsine bayılıyorum.Çınar,Salih,Esad,Destina hepsi birbirinden güzel.Rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın İnşallah.

Minikler;İnşalah bulantıların geçer canım.Daha rahat bir hamilelik geçirirsin.Bebeiş iyi olsunda gerisi önemli değil.

Nuray merhaba canım?30 haftayı devirmişsiniz Maşallah.

Sezen,deniz lalesi,Hilal,datlum,chnb,Candaş sizlerde iyisinidir umarım.Unuttuğum varsa kusura bakmayın lütfen kafam biraz dağınık.

Beni soracak olursanız Salı günü eşimin dayısını kaybettik.48 yaşında kanser denen illete yenildi dayımız.O kadar iyi bir insandıki kızlar.Rabbim mekanını cennet eylesin..

Son düzenleme:

canım benim allah razı olsun başınız saolsun sizinde çağırmadım anda geldi velet şaşkınım hala inanamıorum eşim benden daha çok farkında herşeyin ben daha algılayamadım gidip görmeden inanmıcam sanırım belirtide yok sadece adet olmuyorum dün sabah bi midem bulandı bide ateşim var o kadar rabbim tez zamanda bu topikteki herkesin kucaklarını doldursun inşallahh

günaydın kızlarrr mutlu günler herkeseee

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.BİLİYORUM HEPİNİZ YANIMDASINIZ, HAMİLE KALSAM ÇAĞIRSAM GERÇEKTEN GELECEĞİNEDE İNANIYORUM ONADA HAK VERİYORUM AMA BAZEN CİDDEN SAÇMALIYOR.DR İÇİN HAKLISIN KESİNLEŞTİRMEM LAZIM AMA 20 NİSANA KADAR GİTMEYECEĞİM.KÜRTAJIMI ÇAĞ HASTANESİNDE EROL BAYRAKTARA YAPTIRDIM.GİDENLER GEBELİK TAKİBİNDE GAYET MEMNUNDULAR AMA OP. DR. DU ... ADAMI SUÇLAYAMIYRUM ÇÜNKÜ KÜRTAJ SONRASI TÜPLERİME BAKIP Bİ OH ÇEKMİŞTİ, NOLDU DEDİ TÜPLER YAPIŞMAMIŞ BU BİZİM ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKÜ HASTAYA SIKINIT YAŞATABİLİYOR DEMİŞTİ.

EVET SANIRIM MUTSUZ OLDUĞUMU ÇOK YAZMADIM :) kürtajda olduğunu şöyle düşündüm , belki doğuştandır desemde, dr kürtaj sonrası baktı ve şükür tüpler yapışmamış dedi.günlerdir düşündüm aklıma bu geldi, o zman 2 tüpümde açıkmış demekki.kapalıda olsa evet bir şansım var teki açıktı hamile kaldım.dün araştırdığım şeyde şunu okudum kürtaj sonrası adet kanamsı azalıyorsa yapışıklık sebebiymiş bu.bende vardı.kk daki dr laparoskopi dedi, araştırdığımda histeroskopi daha başarılıymış.ben ihtimallerdeyim yani.dr ne derse o olacak artık.belkide yeni hsg ister açılmış mı diye.tüp için uygunsuzluk yok herhalde.yumurtalar ve spermle sağlıklıymış.öyle dedi dr.annemle gitmem kesin.bu kez eşimle gideceğim.tek başıma kaldıramam ... zateb transa geçiyorum anlamıyorumda dr u.. yok tuzun kuru demem, evet kötü düşündükçe üstümüze çektim.bu kez öyle düşünmüyorum da garip yani duygular.eşimde evet mutlaka takıyordur ama hiç mi sormaz insan ya ne alemdesin diye.nasılsın diye soruyorum ya diyo, herks birbirne nasılsın der, sen öezel sor ölürmüsün.dün anlattım zaten kendide farkına vardı.ben geçmişide düşünerek üzülüyorum sanırım, kürtajda tektim diyorum yani o anda değilde öğrendiğimde.eşimin ailesi tınlamadı üstüne eminim ki görümcem tarafındAnda suçlandım keyffimden aldırdım diye.yalnızım ama hep millet üstüme geldi hafife aldı, ne var bu kadar abartılacak millet neler çekiyor vs. dendi durdu.kürtaj olmak grip olmak gibi birşey miş gibi sallanmadı kimse tarafından, üstne, bizlerde doğurduk doğurduk attık dendi.çok bunladım.geçmişi düşünmenin yararı olmadığını biliyorum ama artık takatim kalmadı.1 defa insan önemsenir, helal olsun zoru başardın denebilri, hep dalga ama ! yada senin neyin var ki, biz neler çektik bi bak dendi durdu. ben kimsenin hayatını küçümsemiyorum herkesin kendince zoru var ama artık daraladım.bunaldım.kısacası depresyondayım :) evdekilere bile çok kızgınım, evet üzülüyolar ama oğullarına üzüldükleri gibi değil.onu ne zorlar bekliyor diyorlar ya bi durun bismillah ya eğitimde o , allah kötülüklerden korusun ama zor günler daha ilerde bekleyecek.anneme diyroum bana mı üzülüyosun yok diyo kardeşine, senin işin düzelir.eşimde kendi ailemde sallamıyor ben ne kadar güçlü olabilirm ki .... ama olmak zorundayımda ... ağızlarından çıkanlar karşıya nasıl gidiyor bilmiyorlar ki... şükür yinede, muhtemeln ilk tüp denemeside tutacaktır ama insnların vurdumduymazlıkları canımı ciddi anlamda sıkmaya başladı ... benim ailem böyle yaparken ben karşıdan ne bekleyim ki değil mi ? çok saol iyi dileklerin içn.belli olmaz belkide bu ay tutmuştur allah dilerse neden olmasın ki ... dr da bi ümit verdi ... oladabilir. bekleyecz görcez. ... şuan sordun diye en dibine vurdum :) çokta kötü değilim canım aklın kalmasın :)

haklısın ablacım bu sorular var aklımda benimde ama şimdiden not edeyim.aslında özelden tüp deneyecektim ama gideceim dr un muayenesi dışında gazide tüp çalışması var, öyle yapcaz galiba.
canım sanırım insan her ay farklı yumurtluyor, ben bi ay 14 bi ay 18 de yumurtladım.bu ay ise tam 7 gün yumurtladım net olarak, belki bugünde yumurtlamam vardır.devam et :)

Minicikumut, canım başınız saol.ne kötü illet o bizim aileyide sardı, 1 kayıp var.çokta hastası.öz teyzem e oğluda dahil.allah sizlere sabır versin dayınzında mekanı cennet olsun inş zor gerçekten .... memleket karadenizse bundan kaçış yok sanki

Nazlım sen bu ay sınav derdine bebeğe yoğunlaşmadın ya dedim ki bu kız bu ay hamile kalacak.Çünkü bu ay kafan rahattı Nazlım.Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin.Mide bulantıları tam anlamıyla başlamadan yiyebileceğin kadarını ye Nazlım.Ceviz,süt,peynir ye bol bol.Folik asitide unutma tabiki.Öpüyorum canım seni

Candaşım Allah yardımcın olsun canım.İnsanı bazen en yakınları bile anlayamıyor bazen.Bazen içimde fırtınalar koparken gülümsemeye çalışıyorum.En yakınındakiler bile anlamıyor,anlayamıyor.Ama insana kendinden başka kimsedende fayda olmadığı bir gerçek.Önce Allah'a sonra kendine güveneceksin hep.Evet zor günler geçiriyorsun ama umutsuz değilsin Candaşım.Umudun hep var canım.Rabbim çözümü olan der versin.İnşallah o çözüm yolunu sen bulacaksın.Bebeğin için eşin yanında bile olmasa sen tek başına savaşacaksın Candaşım.Ve İnşallah kazanan sen olacaksın.Umarım kırılmazsın yazdıklarıma.

Kanser Karadeniz'in acı kaderi.Senin ailendede varmış ne yazık ki..Geçmiş olsun canım.Umarım sağlıklarına kavuşurlar..Rabbim şifalarını versin İnşallah.

canım benim diğer bebektede hiç bulantım olmadı şükür inşallah bundada olmaz sütler cevizler peynirler dolaba dizilmiş durumda kocam delirmiş durumda dün bi sürü şey almış saolsun cumartsi gidicem doktora folik asit zaten 3 aydır kullanıodum devam ettirir sanırım bide progestan verir heralde of herşeyi bilir olduk:)canm ben bu ay kafamdan atmıştım erçekten ama umudumuda kaybetmedim doktorların biri bana yumurtan çatlamaz dedi eime varikosel dedi dedimki siz kimsiniz ya ben size iannmıorum rabbime inanıorum o çok büyük dedim şükürler olsun 11 ay sonra yüzüm güldü yeniden herkes arkamdan gelsin inşallahhhhh

şimdi artvinde olsak bi yayla evinde mis gibi havayı içimize çeksek köylü bi teyze bize kahvaltı hazırlasa herşeyden uzak kafamızı dinlesek keşke kuzum sen üzüldükçe içim acıyo rabbim yanında olsun inşallahhh güzel gönlüne göre versin huzurun eksik olmasın hiççççç

kızlar duaalr bitti dimi ben cuma günü duasını yapıcam da

Şu Dünya'da Rabbimizden başka kime güvenebiriz ki?Nazlım Rabbim sevincinizi,umudunuzu sonsuz eylesin.Uslu bir bebek olsun annesinin midesini bulandırmasın minik kuzu.Sen kendine dikkat et canım gerisi Allah'a kalmış.Eşindende Allah razı olsun ne güzel bakıyor sana.Mutluluğunuz daim olsun çekirdek aile.

Nazlım ben okuyamadım daha.Yarına kadar okumaya çalışacağım canım.Kusura bakma lütfen

canım benim gözlerim doldu yine duygusal panda moduna geçtim ağlar dururum artık:)rabbim tez zamanda sana da nasib etsin ve tüm bekleyenlere sen ne zaman bırakcan korunmayı

bişi sorabilirmiyim kızlar
ben 6 martta 4.5 haftalık bebegim gelişmedigi için kürtaj oldum
sonrasında kanamanın bittigi günden itibaren normal döngüde regli oldum
şimdi reglim bitti ve biz korunmuyoruz dogrumu yapıyorum sizce doktorum 2 ay demişti ben bunu 1 aya indirdim ne diyorsunuz şimdi

kız yasemin sen otelini niye açmıyorsun haaayoksa numaran falanmı değişti binkez aradım seniiii nerdesinnn

Topikleri karıştırdım pardon kızlar:)

Son düzenleme:
Canım arkadaşım çok teşekkür ederim, kırılır mıyım hiç.sizler beni aksine dahada yüreklendiriyorsunuz her seferinde iyiki varsınız diyorum.gerçekten bazen insan tek başına kalakalıyor.dediğin gibi de zaten insanoğlunun kaderinde hep yalnızlık var, birliktelikler geçici gibi ... şükür yine umudum var , olma zorunda hemde. kendime de kızıyorum senin derdine çare varken böyle bırakıyosan kendini, çaresiz olanlar napsın diye.allahın izniyle kazancaz savaşlarımızı hep beraber.ve bundan sizin payınızda çok yüksek olacak. Allah cümlemizin yardımcısı olsun , çok sağol canım :) maalesef karadenizin acı kaderi, bizimkiler erken teşhisle şükür kurtardılar, ama hep takipteler ve o hücre yok olamıyor.allah esirgesin böyle hastalıklardan.Geçendeyine bir akrabadan aldık bu haberi, el ayak sapsarı. akciğer kanseri ... bitmiş yani, üzülüyor insn.hastanede yazıyor ücretsiz kanser taraması yapılır diye, annemlere ısrar ediyorum gidin allah korusun varsa bişey erken teşhisle hayat kurtulabilir, ve kendim içinde aynı şekilde.şunu atlatırsam bi ara yaptırmak isterim bu hastalık gence yaşlıya bakmıyor ki.Allah tekrar çok çok sabır versin inş .ruhu şad olsun ...

bu arada bende doğa tatillerine bayılıyorum ya.memleketten galiba, eşimle 2 sene evvel artvine gittik, ilk gördüğünde çok komik bişey demişti, yerlerde 1 cm boşluk yok taştan bile ağzaç yeşillik çıkmış, tyani ben yatsam benden bile ağaç çıkacak diye :) ama bi,z sadece yol boyu görebildik trabzon riza ve samsunu.inş seneye tur gibi gitmek istiyoruz ...
valla ne güzel olur :)) bi de şey olsa ooo hhhhh :)) adını yazmayım da hamişlerin canı çekmesin :) topluyorum canım şükür, midem bulanmıyo demişsin ya sabah şey oldu ... otobüsteym daraldım bunaldım, bazen bayılıyorum havasızlıktan, 3 sene önce otobüsten yuvarlanmıtım bayılarak, aynı yerde fenalaştyım ki otobüs orda durağı girmiyor ve çok işlek, ardından araba süratli gelse yada görmese ezer beni.aynısı olacak diye korktum.allahım sonra bi başım dönmeye başladı, kafayı tutamıyorum.tansiyonum düştü muhtemelen ama dedim kızım bide hamileymişsin ne gülerim hee :) ama biraz zor gibi, kaldıki hamile kalmış olsam dahi baş dönmez şu aşamada.aklıma geldi anlatımm işte ya , galiba eski halime dönüyroum :))

ee nasılsın bakem taze anne :))

canım bizler genelde 1 adet bekledik korunmayı bıraktık hamile kalnlarda sıkıntı yaşamadı çok sorun olacağını sanmıyorum inş hemen hamile kalırsın.

günlük nerdesin canım...

lonelines, geçen unutum ya kendi derdimden.oğluşun yüzünü saklamış yine ama iyiymiş şükür .. maşallah ona :9 ismide çok güzel inş adıyla yaşar adıona uygun yaşar...

Son düzenleme:

canım ben bir adet bekledim. ama bu sürede gerekli testleri yaptırdım, neden düşmüş olabilir vesaire.

candaşçım, inan teselli edecek söz bulamıyorum. eşinin uzakta olması gerçekten çok zor, epey de olmuş. kendini yalnız hissetmen normal. onun umursamaz tavrı belki seni gerçekten üzmemek için olabilir. ya da senin de dediğin gibi aranızdaki mesafeyi sorun görüyor olabilir. ama aranızda ne sorun olursa olsun, siz evlisiniz ve birbirinizi seviyosunuz. zamanla aşılır diğer engeller inşallah.
daha önce de biraz bahsetmiştim. okulumdaki 3 arkadaşın göğsünde kitle çıktı. bunlardan bi tanesinde miyomda çıktı. bekar 32 yaşında. doktor ameliyatla almam lazım ama kesersem sezeryan 3 kere yapılıyor ya 1 hakkın gider demiş. ilaçla falan da geçmiyor, 3.5 cm. bir an önce evlenmen lazım demiş, bebekle birlikte alırız demiş. göğsündekini ise 1 ay içinde aldıracak.ve beni gördükçe dua istiyor hamileyim diye. uzakta bir eşi değil, evlenmeye adayı bile yok. yalnız yaşıyor, ailesinin yanına ancak haftasonu gidebiliyor.
bunu niye yazdım, çünkü bazen insan kendinden daha kötü hikayeler duyunca benimki de dert mi diyor. hepimizin sıkıntıları var hayatta. hayat böyle işte. bir şeyin halloluyor, bu sefer başka şeyler çıkıyor.
hepsi geçecek inşallah canım. sabır ve dua. yanındayız biz merak etme. buraya yaz dök içini.

oğlumu göremedik evet, ilk defa elimiz boş döndük, resim falan yok. sağlıklı olsun da önemli değil tabi. sırf onu çekmek için daha iyi bir makina almıştık, kamera kaydı da yapıyor diye. daha önceki kontrollerim de hep daha erken, ne olur ne olmaz, diye korkudan kameraya aldırmıyodum. en son kontrole götürdük eski makinamızı, o zaman da hafızası doluymuş. bu yeni aldığımızı ful şarj edip gittik, boşalttık hafızayı, bebiş yüzünü kapadı bu sefer de:)utangaç olacak galiba ya da kameralardan hoşlanmıyor:)

yeni hamişler, minikler, datlum, chnb, nazlım nasılsınız?
chnb ve datlumun kalp atışları var sırada inşallah?hangi günler şimdi kontrolleriniz?nazlım da keseyi görecek inşallah. minikler de duyduğu kalp atışlarını tekrar perçinleyecek, içi rahat edecek.
devrelerim günlük ve nuray, siz nasılsınzı kızlar?
nuraycım evet doktorun epey istekli geldi bana da seni normal doğurtmaya. ilk defa doğum konusu açılınca heyecanlandım ya. benim gittiğim özel hastane çok yoğun, ve doktorların sezeryan yapmak işine geliyor, sanırım heryerde öyle. kaç tane arkadaşımın bebeği oldu, hepsi son ana kadar direndi normal normal diye. hepsinizi sezeryan oldu sayamam sayısını. birinin bebek strese girdi, birinin normal doğurmaya çalışırken suyu bitti, birinin açılması olmadı vesaire. o yüzden benim de normal umudum yok. bir de doktorlar tüp bebekse riske atmamak için sezeryan yapıyor duymuşsunuzdur, benim doktorum da tekrar sordu tüp mü diye, bu konu için, tüpse kesin sezeryan dedi. tüp bebek değil ama tüp bebek kadar uğraştık, maddi ve manevi olarak, 3 yıldır yoluna bakıyoruz, bu yüzden ben de riske atmak istemiyorum. sadece acaba direk sezeryane girmek mi, suyun-sancın vesaire gelince sezeryane girmek mi arasında kararsızım. bir arkadaşım da bu sancılar sırasında bebeğe yaralı hormonların salgılandığını, antikor falan gibi söyledi. sütün gelemsi falan daha kolay oluyomuş böyle olunca. beyin doğumun başladığını anlıyor ve heryere gerekli sinyalleri gönderiyor. öteki türlü zamanı gelmeden 10 gün önce falan alındığında ise sudan çıkmış balık gibi oluyor.
bu konuda anne olan arkadaşlardan yardım istiyorum. siz olsanız ne yapardınız?bir de iğne kullanıyorum hergün pıhtılaşma için, onun önceden bırakılması meselesi falan da var. benim doktorum bu konu etkilemez dedi ama bilemiyorum yine de.

selam kızlar....

candaş, beni çağırmışsın geldim canım:)) oyyy oyyy sıkıntılar sıkıntılar dertler hiç bitermi bitmez güzelim bitmez...yalnız değilsin canım düşünme böyle, annen neden öyle demiştir şimdi sen yanındasın ve dr çözümsüz bişey olmadığını söyledi çok şükür, üzülmezmi tabiiki üzülmüştür ama onlar bizden daha tecrübeli daha iyi biliyorlar herşeyi hem sana üzüldüğünü gösterse sen daha çok üzüleceksin bunlarıda düşünüyordur...kardeşin içinde üzülmesi memleketin halini biliyorsun işte hergün bir şehit haberi allahım korusun allah her evladı anne babsına bağışlasın daha çok yeni olduğu için kardeşininde bu görevi zamanla annende alışacaktır canım...hem anneler inkar etselerde erkeklere daha düşkün oluyorlar :)) bazen bende kıskanırım abimi, annemler onun çocuklarına bakıyorlar onlara bişey aldıkları zaman suratım düşüyor hemen anladılar artık onlara çorap bile alsalar benim kızımada alıyorlar:)) aslında benim kızımada alıyorlar ama farklı zamanlarda olduğu için kıskanıyorum işte...neyse eşine gelince canım sen netten herşeyi okuyorsun araştırıyorsun olayın farkındasın ama eşler öyle değilki konunun açıklığını bilmediği için ona basit geliyor herşey...inşallah allah gönlünüze göre verir bu ay bebeğiniz gelirde bütün sıkıntılarda geride kalır...canım benim eşimde yanımda ama kontrollere gelemiyor hiç, izin alması zor eşin bunu düşünmüştü kızmıştınya o geldi aklıma:)) bebeğiniz gelsinde sağlıklı olsunda varsın gelmeyiversin dra:)) tekrar söylüyorum yalnız olduğunu sakın düşünme biz seninleyiz canım benim... sıkıntılı bir dönemdesin allahın izniyle onuda atlatacaksın arkana dönüp baktığında ahhh nasılda üzülmüştüm keşke kendimi bu kadar yıpratmasaydım dediğin olacak...ilk evlendiğimizde eşimi herşeyden kıskanırdım ama kıskanmadığımıda idda ederdim bazen öyle şaçma şeylerden kıskançlık yapardımki gezmeye gitmiş olurduk benim yüzümden herşey berbat olurdu şimdi düşünüyorumda ne kadar saçmalıklar yapmışım ne kadar deliymişim yaaa ne alaka diyeceksin ama işte seninkide inşallah üzüldüğünle kalacak canım sıkıntıların birazda gül diye yazdım işte:)) eşim pazartesi sigara illetini bıraktı ama ben başaramayacağını düşünüyorum...biz 10 senedir birlikteyiz ve 10 senedir bu konuda tartışıyoruz kızımız doğunca bırakıcam diye söz vermişti kızımız doğdu 5 yaşına girecek benim sevgili kocam hala bırakacak...cumartesi günü yatıcaktık ben yatağa girdim onun içmesini
bekliyorum içti lavaboya gitti geldi baktı ben ağlıyorum ne oldu dedi bende dedimki bunu içiyorsun (afedersin sürekli bir öksürük var gece tıkanmalar falan bide 1 paketten çok içiyor) ya sana bişey olursa ben ne yaparım 2 çocukla ortada kalırım çalışmıyorumki onlara bakayım falan bayağı bir ağladım falan...bide maddi açıdan bizi zorluyor ayda 200 tl rahat veriyor yanizaten kredi var neyse pazar günü oldu işe gitti geldi boyayı bitirdi yatıcaz dediki 2 tane daha içeyim geliyorum bu son yarın bırakıyorum dedi ben şoktayım ama çok zorlanıyor farkındayım çerez almış ceplerine dolduruyor hiç sormuyorum bişey yokmuş gibi davranıyorum çünkü çok stresli sakız almış birsürü ama ben bırakamayacağını düşünüyorum tabii bunuda belli etmiyorum akşamları erkenden yatıyor hiç bişey demiyorum önceden olsa oturalım az daha derdim...yaa böyle bakalım nasıl olacak bu arada dua ediyorum bırakabilsın diye:)) canım akrabalarınada çok geçmiş olsun bak bu hastalıkların çoğunuda üzüntü tetikliyor allah korusun kendini bu kadar yıpratma yanlış anlamada akrabalarda çok olması insanın kafasını kurcalıyor seninde dediğin gibi demem oki üzüntü bütün hastalıkların başı yavaş yavaş toparlan kimin başına gelse mecbur çekeceğiz ne dersekte diyelim yaşayacağız allah beterinde korusun bugün sana yarın bana diye bir laf varya işte bilemiyoruzki kimin başına ne gelecek kaynım hep derki 3 günlük ömür dünyası ne birbirinizi incitin ne bişeye üzülün doğru aslında giden hep ömürden çok gençsin daha önünde eşin ve çocuklarınla yaşayacağın ne güzel günler var canım...allahım herşeyin hayırlısını versin...bu genç yaşında bu denli üzülürsen yaşlanınca keike tadını çıkarsaymışım gençliğin diyeceksin...ben çocukluğumda çok oyun oynayamadım annem katıdır biraz benim şimdi kızım benim gibi olmasın diye oyun oynasın hep diye ya dışarı çıkarıyorum ya çocuk yanına götürüyorum yada istediği oyuncaklardan alıyorumki gözüde kalmasın bişeyde bak şimdi canı sıkıldı eee alıştı bir kere:)) biraz dışarı çıkarıcam öpüyorum o güzel gözlerinden canım...görüşürüz...

sizlerede yazacağım kızlar ama şimdi kızımın zamanı:)) öptüm hepinizi gelince görüşürüz anacığım...

egom tavan yaptı :)) müdür netten zeka testi çzödürdü hepimize, kim 120 puanı geçerse yemek ısmarlayacam dedi, 124 aldım hehheee :)) yani yüksek zeka, ardından yemeği unuttu, yazılarda hata istemiyorum dedi.off ya kendime madalya isticem :)))

şaka yapıyorum tabiki ciddiye almayın, ne kadar gerçek olabilir ki ? müdür dumur oldu ya surartımdaki o pis ifadeyi bana yaşattı yaa ohhh değme keyfime :)))

selam kızlar.. umarım hepiniz iyisiniz..

yoğunluktan birşeyler yazamıyorum ama okuyorum.. başım dolu biraz,fırsat vermiyorlar :))
kendinize iyi bakın..

Lone canım benim yarın ya da cuma gitmem lazım. Yarın giderim herhalde...

Candaş canım insan hassas oluyor böyle dönemlerde. Ben de dün akşam eşimle tartıştım iğne zamanı gel yap dedim. Yapmam dedi. Gitti diğer odaya. Ben de aldım iğneyi hem ağlıyorum hem de cesaretimi toplamaya çalışıyorum. O arada geldi sarıldı filan.Yaptı iğneyi... Eşler anlamıyor bazen bizi...

Günlü inşallah bırakır canım...

kızlar hepinize merhaba

delirecem o kadar yazdım silindi şimdi tekrardan alıyorum tabiiii hatırlayabilirsem

nuraycımmmmm canım benim bakalım tutacakmı hiç umudum yok bu aydan

candaşımmmmmmm kuzummmmmm canım benimmmmmmmm ne diyeceğimi bilemiyorum çok haklısın ama sakın umudunu yitirme.tıkanıklık işini internetten biraz araştırdım senin için gerçi sen iyice araştırmışsındırda yinede bende şöyle bir baktım.tıkanıklığın sebebi olarak enfeksiyon diyorlar.sen kürtajdan önce yada sonra hiç böyle bişi yaşadınmı kuzum?benim en büyük korkum yapışıklık kendim için ondan çok korkuyorumadet miktarı azalır diyorlar ya ama doktorum senin kürtajın çok iyi geçti bir sorun yoktu diyor adet miktarı içinse 1 günlük azalmada sorun yok diyor ama ne biliyim işte korkutuyor beni.minicikumut sezen lale korunma sürecindeler.bekleyenler ceza sen hilal ben alalhım yarabbim bütün bekleyenlerin elini boş koyma hayırlısıyla sağlıklarla bizede bir evlat ver.hamilelerimiz de sağlıklarla alsınlar bebişlerini kucaklarına korunan arkadaşlarımızın da süresi bittiğinde onlarıda bekletmeden hayırlısıyla bebiş ver allahım yarabbim.bakma sen ben iyi gibi görünüyorum ama içimde ne fırtınalar kopuyor o kadar iyi anlıyorumki seni çok zor alalhım yardım et bize ama yinede hep tekrarlıyalım umutsuzluk yokkkkkkkkk allahım izniyle bizimde olacak bebişimizzzzzzzz

hilalimmmmmmmmm kuzummmmmmmm sen naptın aldınmı testi kafan rahat artık kuzuuuuuu fazla takmadan bu ay olacağına bırak bence bu ay rahat olursan tutacak tatlım benimmmm

chnb canımmmmmm ben bu testi yapıyorum ama hala bi tık yokkkkk:))) sen nasılsın tatlı hamile nasıl gidiyo bulantı varmı

nazlımmmmmmmmm taze hamileeeeeee ben duanı bitirdim tatlımmmmmm allah nazarlardan saklasın seni ve tüm hamilelerimizi sen nasılsın kendini nasıl hissediyosun

sezennnnnnn nasıl oldunnnnnnnn kuzummmmm

lalecimmmmmm sen nerelerdesin tatlımmmmmm

günlük canımmmmm sen nasılsınnnnnn

datlummmmm canımmmmm ne zaman duyacaksınız kalp atışlarınııııııı

miniklerrrr canımmmm senin kontrol ne zamandı kaçırdımmı ben yoksa

minicikumut canım benimmmm senin nasıl gidiyorrrrrrr başın sağolsun bu arada tatlım

cezacımmmm seni göremiyorummmm nerdesin

lone canımmmm senin hazırlıklar ne aşamadaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…