- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.881
amin canım. Ayşe de çok güzel isim. kardeşin ne koyuyordu? gördüğüm kadarıyla sen çok temiz kalplisin. kardeşinin bebeğinden kendi bebeğin gibi bahsediyorsun, hiç kıskanmadan. Allah sana da bunun mükafatını en kısa zamanda verir inşalllah. bazı insanlar kardeşinin bebeği erken olcak diye çekemezler. sen de hiç bunu görmedim.
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.Ama hamile olan ablam ben kardeşim aslında.Aramızda 1,5 yaş var ablamla.Kıskançlık nasıl bir duygu onu bilmiyorum sanırım ben
mrb kızlar nasılsınız.
hellocum kayınvalide gitmiş gözün aydın oğluşunla baş başa ..oğluşunun resimlerine baktım çekik çekik gözler maaşallah..
minicikumut sen nasılsın karabüktesin sanırım yakınız seninle:))bende zonguldaktayım..
.
Bekleriz Safranbolu'ya efendim.1,5 saat uzaklıktayız.
günaydın kızlarrrrrrrrr
size güzel haberler vereyim hepiniz şok olcaksınız ki ben öyleyim bennnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm internetim yoktu sabahtan beri size haber veremedim çıldırıdımmmmmmmmm kızlar cuma akşamından beri test yapıom hep pozitif çıktı ama çok silikti ben yine eskisi gibi olur diye size bile söleyemedim yine kanda negatif çıkarda üzülmeyin diye dün akşam kan testi yaptrdık 150.60 çıktı kızlar delirmiş gibiyim mucize gibi bişey bu sizlere ne kadar teşekkr etsem azdır yeri geldi bana kardeşlimden eşimden daha yakın oldunuz allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin benden kat kat helal olsun rabbime şükürler olsun hiç beklemediğim ayda geldi bebeğim şimdi acaip bi süreç başladı ne yapcamı bilmiorum herkesi kocaman öpüyorum yüreğimin taaa içiyle sarılıorumm
candaş totem tutuyo bebeğim:)
Nazlım haberini aldığımda dün yoldaydım.Ablam arayıp haber verdi.Sizin Nazlım hamileymiş diye.(Arada bizim topiği takip ediyor,oda tanıdı hepinizi)Nasıl sevindim anlatamam.Cenaze için yoldaydık.İçim nasıl umut doldu anlatamam.Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin İnşallah.Kendine iyi bak ve stres yapma.İnşallah herşey güzel olacak.
minicikumut, ben oraları nasıl merak ediyorum bir bilsen doğa delisiyim...her sene aynı şeyi yapmak sıkıcı gerçekten eğlenceliyse bende gitmek isterdim bizim memleketlerde gezecek yerler pek fazla yok varsa bile çok uzak...bide ben hep şeyi isterdim böyle karadenize gidince büyük bir arabayla özellikle bagajı büyük gideceksin doğal ne varsa ne bulduysan tereyağı bal peynir çökelik ayyy hepsinden hepsinden toplayıp getireceksin kış boyu yiyeceksin annem tokatlı oraya gidince getiriyor ayy nasıl güzel biliyorsundur...burada yazlık yerler var abim geçen sene yazlık aldı ama bildiğin köy inekler falan var gittik kaldık orda yazın inekleri görünce bile seviniyorum:))süt peynir vardır diyee...ordan ortak arsa almıştık abimle şu an beklemede bizde bir yazlık yapabilsek keşke tam orman kenarı kızlarım içinde temiz hava olur bakalım hayırlısı olur inşallah ilerde bizimde... kaynanan çok anlayışlıymış canım tuttum:) kaynım köyde ev yaptı bir aya kalmaz gider kaynanam diyorki hamile olmasaydın senide götürecektim...kaynımla konuşmuyorum içimden dedim allaha yakın bana uzak olsun onun evine büyük konuşmayayımda haytta gitmem...ama dediğin gibi siz şimdi memleket havasına yatırım yapın bebiş doğunca eşinin dediğini uygularsınız önce memleket sonra deniz çünkü çocuklar denizde çok mutlu oluyorlar...
Karadeniz bambaşka bir doğa.İnsanıyla,yeşiliyle,suyuyla,yaşamıyla..Biz buralarda alışmışız küçük küçük yaşamaya.Salı günü İstanbuldaydım.Nasıl keşmekeş geliyor günlükcüm.İstanbul çok güzel ama yaşaması zor.Yolda yürürken bile tedirgin oluyor insan.Ben burada çantamı sallaya sallaya geziyorum.İstanbulda sımsıkı sarılarak
Hello;ben Ayşe ismine karşı özel ilgiliyim.Ama topikteki arkadaşlarda öyle güzel isimler buluyor ki.Hepsine bayılıyorum.Çınar,Salih,Esad,Destina hepsi birbirinden güzel.Rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın İnşallah.
Minikler;İnşalah bulantıların geçer canım.Daha rahat bir hamilelik geçirirsin.Bebeiş iyi olsunda gerisi önemli değil.
Nuray merhaba canım?30 haftayı devirmişsiniz Maşallah.
Sezen,deniz lalesi,Hilal,datlum,chnb,Candaş sizlerde iyisinidir umarım.Unuttuğum varsa kusura bakmayın lütfen kafam biraz dağınık.
Beni soracak olursanız Salı günü eşimin dayısını kaybettik.48 yaşında kanser denen illete yenildi dayımız.O kadar iyi bir insandıki kızlar.Rabbim mekanını cennet eylesin..
Son düzenleme: