Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Minicikumut başınız sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin dayının... Benim de dayım 34 yaşındatrafik kazası geçirmiş vefat etmişti çocuktum ben. Aklıma o geldi...

İyiyim Nildecim çok şükür.Evle iş arasında yaşıyoruz hayatı.Bu arada Nazlım sen sormuştun sanırım.Ben Temmuzda korunmayı bırakacağım İnşallah.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.İyi akşamlar

Minicikumut başınız sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin dayının... Benim de dayım 34 yaşındatrafik kazası geçirmiş vefat etmişti çocuktum ben. Aklıma o geldi...

Hepimiz öleceğiz elbette.Bazıları genç bazıları yaşlı.Önemli olan güzel bir ömür sürebilmek sanırım.Sağol ablacım teşekkürler.

canımmmm inşallah senin küçük yaramaz korunma bittikten sonra seni bekletmeden hemen gelir sağlıklarla kuzummm.canımmm bu arada başınız sağolsun

canım bazıları 1 aydan sonra korunmayıp gayet sağlılı bebekleri oluyormuş..ben de 8 martta kürtaj oldum ama hamilelik haftam büyüktü 11 haftalıktı o yüzden 2 ay daha bekliycem..

Kızlar nasılsınız ya bugün guatr için tahlil vermiştim..tam kan sayımı yapmışlar..tahlillerimi gösterdim doktora herşey normal çıktı..hamilelik planlıyorum dedim bi kaç aya dedeim...herşey normal dedi olabilir hem o zaman daha sık gelirsin dedi..hamilelik guatrı tetikliyormuş..birde prolaktin 308 çıktı yani en yüksek değere yakın..doktor normal diyor ama hamile kalmama engel olurmu..
ya bi de doktor vermedi ama ben doktora danışmadan eczaneden folic asit aldım bi sorun olurmu..böyle işte

deniz lalesi cands.chnb abla minicik umut hello nuray nilde lone hilal günlük nazzlım nasılsınız kızlar ....geçmişe pek bakamadım..inş. herkes iyidir..

Son düzenleme:
minicik umut dayın vefat etmiş sanırım başınız sağolsun..Allah sizlere uzun ömürler versin..

canım benim iyi olmaya çalışıyoruz işte koşturma.prolaktin bilmiyorum ben tatlım ama folik asit kullan ben 10 aydır içiyorum doktor bi sorun olmaz hatta daha bile iyi olur demişti

Nilde ve sezen çok teşekkür ederim.Eşimin dayısıydı ama benimde çok sevdiğim bir insandı.Kendi dayımdan daha çok severdim desem yalan olmaz herhalde.

Nildecim korunma bittikten sonra hemen gelir inşallah minik kuzumuz.Rabbim hayırlısını versin.

aminnnn tatlımmmmm hayırlısıyla sağlıklarla gelsin anneciğini fazla bekletmesin

yazamadım ya yazcam ama yarın bugün çok tıkırdadım şef kızmasın dedim.görüşmek üzere ii akşamlar herkese

minicikumut başınız sağolsun canım.. mekanı cennet olsun..
Allahım ailesine sabırlar versin..

nillde ablacım buralardayım..uğraşıyorum..koşuşturuyorum..inan on parçaya bölünüyorum yaa
sizlerede bakıyorum, okuyorum.. bişeyler uzun uzun yazıyorum..tam göndere basıyorum ki, yazdıklarım uçuyor..sayfa aktive olmuyor,yazdıklarımda pufff oluyor.. geri toparlamayada zaman olmuyor..birde başımda yoğunluk oluyor, cevap yazamıyorum..nedir buu ya, evden bağlanmam lazım..kesinliklee. ama hepinizi merak ediyorum

sezenim nasılsın canım, nerelerdesin? sende ara ara bakıp çıkıyorsun, görüşemez olduk canım yaa:13:

Son düzenleyen: Moderatör:
sorma canım ya bir türlü buluşamadık senle evdeki net sorunu devam ediyormu yapılma imkanı yokum canım..

ya az önce prolaktin değeri yüksekmi diye sormuştum ya..daha doğrusu kapıdaki kadın öyle dedi kağıdıma bakıp.ama o prolaktin değilmiş sanırım şimdi netten baktım..değer şu
PLT: Platelets (Trombosit sayısı)
Pıhtılaşmayı sağlayan hücreler. Koagülasyon sistemi ve hemostaz bozukluklarının değerlendirilmesinde kullanılır. Demir eksikliği anemisi ve akut enfeksiyonlarında trombosit sayısı artarken lösemiler, bazı enfeksiyonlar ve kemik iliğinin baskılanması ile trombosit sayısı düşer.

bu değer 308 çıkmış yani pıhtılaşma sorunu varmı diye bakmış doğrumu anladım...normali 150-350 arası

Son düzenleme:

canım benimmmmm aynı şey benim başıma geldi bugün yazdım yazdım göndere bastım kiiiiiii senin dediğin gibi pufffffff.deli olsum deli.unuttum bütün yazdıklarımı sonra tekrar hatırladığım kadarıyla yazdım.canım bendede bayağı yoğunluk var dediğin gibi okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor.öpüyorum tatlım seni

canım evet trombosit pıhtılaşma içindir ama değerin çok güzel hiç bişi yok trombosit konusunda uzmanım babamın 2 senedir trombositleri düşüktü bir sürü tahlil yapıldı sorun yoktu bu son tahlilde de normal değerlerdeydi allaha şükür bir dahada düşmez inşallah.sezencim kuzum trombosit hamilelikte de düşüyo dediğin gibi pıhtılaşma sorunu olanlarda önemli bir test

Son düzenleme:
yani kan pıhtılaşması sorunum yok öylemi çok sevindim

Lonecim doğum şekli inan planlamakla olmuyor, ama yinede niyetlenmekte fayda var..
ben normal düşünmüştüm hep .. ama bebeğim son zamanlarda pozisyon değişti, baş yukarıydı..
ee bekledik ama dönmedi.. doktorda böyle olursa sezaryen yapacağını söyledi..
normal olsun istemiştim o zaman.. --bebek doğası gereği miadını doldurur ve ne zaman doğmak isterse doğar.onun ne zaman doğacağına bir başkası karar vermemeli; hayata şimdiden 1-0 yenik mi başlasın -- demiştim :))) derken.. benim sancım başladı.. suyum geldi.. bayağı da bir sancı dan sonra..susuz olduğum ve bebek ters olduğu için, sezaryen oldum..
ama çok sancı da çekmiştim, o yüzden sütüm hemen geldi.. söylediğin doğru.. rahim kasılmalarının ,sütün gelmesiyle ilişkisi var..
birde normal doğumda; bebeğin ciğerlerindeki amniyon sıvısı, normal doğumda bebeğin göğüs kafesi çıkarken oluşan basınçtan dolayı.. bebeğin ciğerlerinden amniyon sıvısı boşalır, ve bebeğin ciğerleri havayla dolar..ilk havayla tanışması, ağlaması hızlı gerçekleşir..

kısacası hayırlısı olsun canım..

canım 308 mi?ve doktor buna normal mi dedi?prolaktin hamile kalmaya engel canım..benim 40 çıktı ve hemen ilaca başladım...bence başka bir doktora daha görün istersen..30.8 falan olmasın

minicikumut başın sağolsun canım...mekanı cennet olsun
lonecim doktor muayeneniz iyi geçmiş sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…