Minicikumut başınız sağ olsun. Allah mekanını cennet eylesin dayının... Benim de dayım 34 yaşındatrafik kazası geçirmiş vefat etmişti çocuktum ben. Aklıma o geldi...
İyiyim Nildecim çok şükür.Evle iş arasında yaşıyoruz hayatı.Bu arada Nazlım sen sormuştun sanırım.Ben Temmuzda korunmayı bırakacağım İnşallah.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.İyi akşamlar
bişi sorabilirmiyim kızlar
ben 6 martta 4.5 haftalık bebegim gelişmedigi için kürtaj oldum
sonrasında kanamanın bittigi günden itibaren normal döngüde regli oldum
şimdi reglim bitti ve biz korunmuyoruz dogrumu yapıyorum sizce doktorum 2 ay demişti ben bunu 1 aya indirdim ne diyorsunuz şimdi
canım bazıları 1 aydan sonra korunmayıp gayet sağlılı bebekleri oluyormuş..ben de 8 martta kürtaj oldum ama hamilelik haftam büyüktü 11 haftalıktı o yüzden 2 ay daha bekliycem..
Kızlar nasılsınız ya bugün guatr için tahlil vermiştim..tam kan sayımı yapmışlar..tahlillerimi gösterdim doktora herşey normal çıktı..hamilelik planlıyorum dedim bi kaç aya dedeim...herşey normal dedi olabilir hem o zaman daha sık gelirsin dedi..hamilelik guatrı tetikliyormuş..birde prolaktin 300 çıktı yani en yüksek değere yakın..doktor normal diyor ama hamile kalmam engel olurmu..
ya bi de doktor vermedi ama ben doktora danışmadan eczaneden folic asit aldım bi sorun olurmu..böyle işte
deniz lalesi cands.chnb abla minicik umut hello nuray nilde lone hilal günlük nazzlım nasılsınız kızlar ....geçmişe pek bakamadım..inş. herkes iyidir..
Nilde ve sezen çok teşekkür ederim.Eşimin dayısıydı ama benimde çok sevdiğim bir insandı.Kendi dayımdan daha çok severdim desem yalan olmaz herhalde.
Nildecim korunma bittikten sonra hemen gelir inşallah minik kuzumuz.Rabbim hayırlısını versin.
nillde ablacım buralardayım..uğraşıyorum..koşuşturuyorum..inan on parçaya bölünüyorum yaa
sizlerede bakıyorum, okuyorum.. bişeyler uzun uzun yazıyorum..tam göndere basıyorum ki, yazdıklarım uçuyor..sayfa aktive olmuyor,yazdıklarımda pufff oluyor.. geri toparlamayada zaman olmuyor..birde başımda yoğunluk oluyor, cevap yazamıyorum..nedir buu ya, evden bağlanmam lazım..kesinliklee. ama hepinizi merak ediyorum
sezenim nasılsın canım, nerelerdesin? sende ara ara bakıp çıkıyorsun, görüşemez olduk canım yaa:13:
sorma canım ya bir türlü buluşamadık senle evdeki net sorunu devam ediyormu yapılma imkanı yokum canım..
ya az önce prolaktin değeri yüksekmi diye sormuştum ya..daha doğrusu kapıdaki kadın öyle dedi kağıdıma bakıp.ama o prolaktin değilmiş sanırım şimdi netten baktım..değer şu
PLT: Platelets (Trombosit sayısı)
Pıhtılaşmayı sağlayan hücreler. Koagülasyon sistemi ve hemostaz bozukluklarının değerlendirilmesinde kullanılır. Demir eksikliği anemisi ve akut enfeksiyonlarında trombosit sayısı artarken lösemiler, bazı enfeksiyonlar ve kemik iliğinin baskılanması ile trombosit sayısı düşer.
bu değer 308 çıkmış yani pıhtılaşma sorunu varmı diye bakmış doğrumu anladım...normali 150-350 arası
yani kan pıhtılaşması sorunum yok öylemi çok sevindim
canım bazıları 1 aydan sonra korunmayıp gayet sağlılı bebekleri oluyormuş..ben de 8 martta kürtaj oldum ama hamilelik haftam büyüktü 11 haftalıktı o yüzden 2 ay daha bekliycem..
Kızlar nasılsınız ya bugün guatr için tahlil vermiştim..tam kan sayımı yapmışlar..tahlillerimi gösterdim doktora herşey normal çıktı..hamilelik planlıyorum dedim bi kaç aya dedeim...herşey normal dedi olabilir hem o zaman daha sık gelirsin dedi..hamilelik guatrı tetikliyormuş..birde prolaktin 308 çıktı yani en yüksek değere yakın..doktor normal diyor ama hamile kalmama engel olurmu..
ya bi de doktor vermedi ama ben doktora danışmadan eczaneden folic asit aldım bi sorun olurmu..böyle işte
deniz lalesi cands.chnb abla minicik umut hello nuray nilde lone hilal günlük nazzlım nasılsınız kızlar ....geçmişe pek bakamadım..inş. herkes iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?