- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #16.921
Lonecim doğum şekli inan planlamakla olmuyor, ama yinede niyetlenmekte fayda var..
ben normal düşünmüştüm hep .. ama bebeğim son zamanlarda pozisyon değişti, baş yukarıydı..
ee bekledik ama dönmedi.. doktorda böyle olursa sezaryen yapacağını söyledi..
normal olsun istemiştim o zaman.. --bebek doğası gereği miadını doldurur ve ne zaman doğmak isterse doğar.onun ne zaman doğacağına bir başkası karar vermemeli; hayata şimdiden 1-0 yenik mi başlasın -- demiştim :))) derken.. benim sancım başladı.. suyum geldi.. bayağı da bir sancı dan sonra..susuz olduğum ve bebek ters olduğu için, sezaryen oldum..
ama çok sancı da çekmiştim, o yüzden sütüm hemen geldi.. söylediğin doğru.. rahim kasılmalarının ,sütün gelmesiyle ilişkisi var..
birde normal doğumda; bebeğin ciğerlerindeki amniyon sıvısı, normal doğumda bebeğin göğüs kafesi çıkarken oluşan basınçtan dolayı.. bebeğin ciğerlerinden amniyon sıvısı boşalır, ve bebeğin ciğerleri havayla dolar..ilk havayla tanışması, ağlaması hızlı gerçekleşir..
kısacası hayırlısı olsun canım..
canım bazıları 1 aydan sonra korunmayıp gayet sağlılı bebekleri oluyormuş..ben de 8 martta kürtaj oldum ama hamilelik haftam büyüktü 11 haftalıktı o yüzden 2 ay daha bekliycem..
Kızlar nasılsınız ya bugün guatr için tahlil vermiştim..tam kan sayımı yapmışlar..tahlillerimi gösterdim doktora herşey normal çıktı..hamilelik planlıyorum dedim bi kaç aya dedeim...herşey normal dedi olabilir hem o zaman daha sık gelirsin dedi..hamilelik guatrı tetikliyormuş..birde prolaktin 308 çıktı yani en yüksek değere yakın..doktor normal diyor ama hamile kalmama engel olurmu..
ya bi de doktor vermedi ama ben doktora danışmadan eczaneden folic asit aldım bi sorun olurmu..böyle işte
deniz lalesi cands.chnb abla minicik umut hello nuray nilde lone hilal günlük nazzlım nasılsınız kızlar ....geçmişe pek bakamadım..inş. herkes iyidir..
canım kapıda değerlerime bakan kadın prolaktinin yüksek çıkmış dedi..308 i göstererek.. doktor bütün değerlerin normal dedi..eve gelip nete baktığımdacanım 308 mi?ve doktor buna normal mi dedi?prolaktin hamile kalmaya engel canım..benim 40 çıktı ve hemen ilaca başladım...bence başka bir doktora daha görün istersen..30.8 falan olmasın
canım guatr olayından çok anlamam. ama folik asitte sakınca yok. ben de çok uzun süre kullandım hamile kalmaya uğraşırken. sonra kürtajımdan sonra da hiç bırakmadım hemen hemen. vücudum toparlasın diye. bir son ay içmemiştim bunalım, o ay da hamile kaldım.
minicikumut, başın sağolsun canım.
olsun ablan da olsa kendininmiş gibi sahiplenmen çok hoşuma gitti. hep bir kızkardeşim ya da ablam olsun çok isterdim.uzakta da olsa destek insana.
chnbcim, inaşşaah hayırlısıyla duyarsın pıt pıtları.
nazlımcım, okudum duanı 400tane Allah kabul etsin. hayırlısıyla Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
minicikumut başınız sağolsun canım.. mekanı cennet olsun..
Allahım ailesine sabırlar versin..
minicikumut başın sağolsun canım...mekanı cennet olsun
lonecim doktor muayeneniz iyi geçmiş sevindim..
canım guatr olayından çok anlamam. ama folik asitte sakınca yok. ben de çok uzun süre kullandım hamile kalmaya uğraşırken. sonra kürtajımdan sonra da hiç bırakmadım hemen hemen. vücudum toparlasın diye. bir son ay içmemiştim bunalım, o ay da hamile kaldım.
minicikumut, başın sağolsun canım.
olsun ablan da olsa kendininmiş gibi sahiplenmen çok hoşuma gitti. hep bir kızkardeşim ya da ablam olsun çok isterdim.uzakta da olsa destek insana.
chnbcim, inaşşaah hayırlısıyla duyarsın pıt pıtları.
nazlımcım, okudum duanı 400tane Allah kabul etsin. hayırlısıyla Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
kizlar yazdim yazdim gitti hepsu eskiden boyle olmuyodu yaa uzun yazinca gondericegim sira hooopp cikiveriyo sayfadan hersey bombos cok gicik oldum..
minicik umut basiniz sagolsun canim.. RAbbim dayiniza rahmet geride kalnlara sabirlar versin canim
bu arada kizlar bugun bana arkadaslar mini bir babyshower hazirlamis .. haberim yoktu hediyeler pastalar falan geldi. pastanin resmini ekliyorum cok tatli ama dimi:))
Eki Görüntüle 389489 Eki Görüntüle 389488
arkadaşlar merhaba ben de geçen sene mayıs ayında kürtaj oldum ve birdaha hamile kalamadım. aranızda kürtajdan sonra tekrar rahim filmi çektiren varmı? zaten bir rahim filmim var ve doğuştan tek tüplüyüm.o tüpüm de kürtaj sırasında zarar görmüş olabilir mi merak ediyorum?
sağol canım, teşekkür ederim tecrübelerini aktardığın için.
inşallah en kısa zamanda tekrar anne olursun. Allah nasip kısmet ederse ben de istiyorum 2. bebek. dur bakalım daha bunu bi doğurayım önce:) yani demem şu, 2. bebek için uğraşanları da çok iyi anlıyorum. insan ilki kadar heyecanlanır herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?