Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım, teşekkür ederim tecrübelerini aktardığın için.
inşallah en kısa zamanda tekrar anne olursun. Allah nasip kısmet ederse ben de istiyorum 2. bebek. dur bakalım daha bunu bi doğurayım önce:) yani demem şu, 2. bebek için uğraşanları da çok iyi anlıyorum. insan ilki kadar heyecanlanır herhalde.

canım guatr olayından çok anlamam. ama folik asitte sakınca yok. ben de çok uzun süre kullandım hamile kalmaya uğraşırken. sonra kürtajımdan sonra da hiç bırakmadım hemen hemen. vücudum toparlasın diye. bir son ay içmemiştim bunalım, o ay da hamile kaldım.

minicikumut, başın sağolsun canım.
olsun ablan da olsa kendininmiş gibi sahiplenmen çok hoşuma gitti. hep bir kızkardeşim ya da ablam olsun çok isterdim.uzakta da olsa destek insana.

chnbcim, inaşşaah hayırlısıyla duyarsın pıt pıtları.

nazlımcım, okudum duanı 400tane Allah kabul etsin. hayırlısıyla Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım 308 mi?ve doktor buna normal mi dedi?prolaktin hamile kalmaya engel canım..benim 40 çıktı ve hemen ilaca başladım...bence başka bir doktora daha görün istersen..30.8 falan olmasın
canım kapıda değerlerime bakan kadın prolaktinin yüksek çıkmış dedi..308 i göstererek.. doktor bütün değerlerin normal dedi..eve gelip nete baktığımda
o değer pıhtılaşmayla ilgiliymiş. ve sanırım pıhtılaşma sorunum yokmuş inş.:)

inş ben de bugün 1 tane içtim folik asit demirle bir sorunu varmı peşpeşe içsem bilmemki.

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız. geçmişi takip edemedim. yarın beklenen misafirler geliyor 2-3 gündür temizlik yemek uğraştım durdum öyle yoruldum ki. nazlım yarın mı yapacaktın duanı canım ben 250 kadarını okuyabildim canım kusura bakma lütfen. dediğim gibi misafirler, öncesinde de sağlık problemleri. henüz yapmayacaksan yarın okulda tamamlamaya çalışırım canım. tekrar kusura bakma geç kaldığım için.

bu arada benim kistim erimiş çok şükür canlarım. smear testi alınmıştı ya geçen ay. o da tertemiz çıkmış. yani gittiğim her iki doktor da korunmana artık dedi. hatta özeldeki doktorum yumrtlma takibi için adetin 12. günü çağırdı. bakalım kızlar bu ay misafirerim var.2-3 hafta kalıcaklar.bana iyi gelecek. kafam dağılır biraz. tabi ilişki de az olacak dolayısıyla. en azından stres olmayacak. belki gelir bebişim. hepinizi öpüyorum. tek tek yazamadım kusura bakmayın.kendinize iyi bakın.

kizlar yazdim yazdim gitti hepsu eskiden boyle olmuyodu yaa uzun yazinca gondericegim sira hooopp cikiveriyo sayfadan hersey bombos cok gicik oldum..

minicik umut basiniz sagolsun canim.. RAbbim dayiniza rahmet geride kalnlara sabirlar versin canim

bu arada kizlar bugun bana arkadaslar mini bir babyshower hazirlamis .. haberim yoktu hediyeler pastalar falan geldi. pastanin resmini ekliyorum cok tatli ama dimi:))

candascim hic moralini bozma canim yaa dermansiz derdimiz yok cok sukur.. biliyorum ki sende eninde sonunda anne olacaksin.. gunlukun dedigi gibi ne cok kendimi yipratmisim deyeceksin.. insallah canim bunlari cani gonulden soyluyorum.. Rabbim yuzunu guldurecek eminim

lonecim iyiyim devrem sen nasilsin?? aslinda yine bana kizacaksiniz diye soylemedim.. ben bugun arkadaslari oturmaya cagirmistim cunku hepsi beni cagirmisti bende onlari bir turlu davet edemedim .. neyse bugune kismetmis .. 9 kisi arkadas geldiler baya hazirlik yaptim dunden cok yoruldum ama diger agrilarimdan hic bahsetmiyim kizacaksiniz diye cunku ama ne yapiyim yaaa... onlarda demisler madem bu kiz bizi cagirdi hediyelerle gidelim.. bi geldiler hepsinde hediye pasta falan cok mutlu oldum.. butun agrilarim gitti :))) mini baby shhowerimiz oldu.. gelen arkadaslardan biride bende 2 hafta geri hamile. onunda bebek hep asagidaymis yani erken dogum riski var.. doktor yurume bile demis.. Allahtan yan binada oturuyolar.. bende yuruyuru hakgetire bisi olmaz. yani demek istedigim herkesin baska derdi var.. diyorum rabbim sezeryan benim icin hayirli olan ise hayirli olani ver.. bbirde bugun bisi ogrendim arkadastan.. INSIKAK SURESI varmis.. dogumu kolaylastiriyomus ve donmesini sagliyomus. 25 ayetlik bir sure.. yaziyim dedim bekli sende okursun.. birde INSIRAH SURESI de var.. oda dogumu kolaylastiriyomus. insallah dualara itikatimiz tam cok sukur insallah rabbimin izniyle hersey kolay olacak..

minicikumut başınız sağolsun canım.. mekanı cennet olsun..
Allahım ailesine sabırlar versin..

Allah razı olsun canım.Rabbim sana ve tüm sevdiklerine güzel,sağlıklı bir ömür nasip etsin.

minicikumut başın sağolsun canım...mekanı cennet olsun
lonecim doktor muayeneniz iyi geçmiş sevindim..

Cezacım çok teşekkür ederim.Umarım sende iyisindir.

Teşekkür ederim Loneliness.Allah razı olsun.Teyze anne yarısı diyorlar ya ondan sanırım birazda.Elif Berra(yeğenim)benimde kızım olacak gibi düşünüyorum.Aramızda gurbet denen o canavar hep olacak ama onun büyümesini uzaktan seyreden bir teyzesi olacak hep.Kardeş ne güzel birşey değil mi?Benim bir ablam birde erkek kardeşim var.Allah eksikliklerini göstermesin.İkinci,üçüncü çocuğu isteyen herkesi o yüzden çok haklı görüyorum.Temmuza ne kaldıki şurada 3 ay sonra Salih kucağında İnşallah

Öncelikle Allah razı olsun canım.Hepimizin ölmüşlerine Allah rahmet eylesin.Mekanları Cennet olsun İnşallah.

Pastanıza bayıldııımm.Ne güzel bir pasta bu.Ama Esad olmuş Esat(yanlış görmediysem).Rabbim doğumgünü pastalarınıda göstersin İnşallah.Kendini yorma desekte yoruyorsun Nuraycım.Madem yorulunca sık sık dinlen.Dikkat et kendine.

herkese günaydın nasılsınız ? tek tek yazamıyorum

lonelines, canım haklısın çok sıkıntılı insanlar var benim derdim onların yanında hafif kalır tabiki, ama kimi derdin yanında da çok. arkadaşının durumuna bende üzüldüm, zor gerçekten sabah aklıma geldi, evklenilmek içinde evlenilmez ki allah yardımcısı olsun dertlerine şifa olsun inş.Eşim için çok haksızlıkta etmeyim muhtemelen sevinmiyordur yeni yeni idrak ediyor, tamam benide üzmek istemiyor ama sinir oluyorum anlatıyorum bana bu zmanlarda şöyle davran ihtiyacım var diye tamam diyor ama aktivite 0. en son konuşmamızla çözmüşüzdür inş.bugün en iyi günüm sanırım,sabahları işe geldiğimde size yazarken hep ağlayarak yazdım 1 haftadır.ama bugün şükür çok iyiyim damla yok :) korkularımı tahmin edersin, aksilik bizi bulurda hiç bi zman olmazsa ihtimalleriydi.ama ne kötü vakalar evlat sahibi olmuş, bizim de olur diye günden güne umudum artıyor.inş umutlarımızda eksilmesin.Hz Meryem ve Hz İsa nın hayatıyla ilgili bir kitap okuyorum şuan.Orda yıllardır çocuğu olmayan çok inançlı bir çiftin arasında konuşma geçiyor.Erkek kadına diyro ki, umutsuzsun , umutsuz olma çünkü umutsuzluk hali isyandandır, o Allah ki her düğümü çözer.Sınavımız buysa isyansız tamamlayacağız, kendime çektim bunu, umutsuzluk aslında evet isyan gibi sanki, sonuçta bizim neye gücümüz yeterki neyi çözebilriz, Rabbide gücendirmeden yaşamak gerek sanırım.ama ilk zamanlarda bu tavırlarda normaldir diye düşünüyroum..sizlerde iyi ki varsınız inanın çok yardımcı oluyosunuz.
oğluşun içinde makineler alınmış :) inş doğduğunda boş boş çekmek nasip olsun ömrüncede saklamak büyüttmek :) artık diğer randevuda yüzünü gösteriri inş Salih bey :) çok öpüyorum ikinizide.

Günlük :) topiğin neşesi :)) valla ben kendimi sana benzetiyorum eğlence babında :)) çok sağol ya haklısın geçecek bugünlerde elbet, zaten şuan onuda düşünüyroum evet inş bebeğimiz olacak bilmiyroum yakın bilmiyorum uzak, oz aman diyeceğim ne çok üzmüşüm kendimi.şümdü geçmi,ş üzüntülerim komik geliyro bu olayın yanında.ben kendim dedim eşime geçen gün zaten benim sonum kanserden gelir herhalde diye.ben çok değil çok çok sinriliyim bne yazıkki, psikiyatristin teşhisiyse annen karnından başlayan çocuk yaşantılarım :) dedm çok sinirliydi rahmetlik.bende 2. si.hoş bizim ailede sakin insana rastlamak zor ya .. inş yine bebeğimiz olsun öyle yadedelim .. eşin inş sigarayı kesn bırakırda sizde rahatlarsınız, gerçekten tehlike ama bile bile ladesteler.bende babama diyroum ama anlamıyor.inş eşin üstesinden gelir canım ya.anneme gelince, elbet üzülüyordur biliyorum çokta üzülüyor ama öncelik o.yani haklısın sende o sebeple akılları onda ama biraz soğukkanlı olmaları gerek, kendilerini kaybediyorlar.bugün böyleyse yarın dağa çıktığında napacaklar.bende üzülüyorum ama şimdiden erken.dün diyor ki gelinimize, birgün seni arasın birgün bizi, diğer günlerde haberleşiriz.ya bi bismillah ya.dün ne yazıkki yine şehitler vardı alla ailelerine sabır versin gani gani.kendinden geçti resmen, ağlıyor sapıtıyor.allah kimselerede evlat acısını vermesinde korkuyorum nasıl yaşayacaklar böyle ... annem zaten panik herşeyde ... bana gelincede sinr ediyor ya hiç alttan almıyo bu ara herşeye çatıyorum o da her çattığım kişiyi ölümüne savunuyor.çıldırtacak beni ya.en sinir olduum huyuda bu.bana yardımcı ol idyorum hiç kime diyoz ki ...

Chnb, evet bazı dönelerde çok hassaız ah keşke onlarda yeterince duyarlı olabilseler. ama nerdee.eşinde seni ağlatmış ama şükür toparlamış çabuk.bizde düzelttik sayılrı adetten döeni yine bozarız yani fazla sürmez :))

nilde, diğer ablam :) çok sağol ya, benim hayatımda çocukluğum dahil hiç enfeksiyonuym olmadı idrar yollarından, hatta şu yaşıma kadar akıntım bile olmadı doğru dürüst.acaba ıolmamasıda sebep midir diyorum kendime ama değil galiba.benim adet aşırı çok değlil ama ama azda denemeyecek kadar azalmıştı.hem gün sayısı düştü hemde kalan günlerdeki miktar.sizi korkutmak istemiyorum ama kürtajdan en geç 6 ay sonra bence hsg çektirmek gerek.çok süre geçmeden açılma ihtimalide yüksek olabilir çünkü.sen nasılsın ?

hilal, gözümüz aydın canım ... İnş darısı bebeğe, nazlımın ki gibi olsun inş ...

nuray, inş canım bende o inançtayım olacak herhalde.bu arada komşular sevindirmiş seni çok güzelmiş o pastada ... afiyetle yemişsinizdir :) şükür hallerimize, komşunun durumda sıkıntılıymış.

Nazlım, taze annem nasılsın :)

Mincikumut,minikler, deniz lalaesi, sezen, ceza, kıtty, sinua, senem, taf, yamateke, pileo, pepe, nasılsınız kızlar ?

hayırlı cumlar olsun dualarımızda kabul olsun inş ...

Son düzenleme:
günaydın kızlar....

bugün erken kalktım saat 9 da ne erkekn dimi:)) yazın erken kalkmak hoşuma gidiyor aslında günü dolu dolu yaşamak lazım diye düşünüyorum...eşim gittikten sonra yeni dalmışım cadı kızım geldi uyandırdı biraz kızdım uyku haliyle sonra odaya gitti ben uyandım tamamen onuda çağırdım yanıma özür diledim öptüm öptüm...şimdi dışarı çıktı görümcemlerle evi süpürmem lazım ama canım hiççççç çekmiyor iş:))

candaşım, günaydın canım sen sinirliyim diyorsun beni görsen bendeki sinir değilmiş dersin o derece yani bide sanırım bunu alışkanlık haline getirmişim artı çok kuralcı bir insanım bazen kızım üzerinde olumsuz etkileri oluyor kuralı sevmezya çocuklar ondan yani...eşim sağolsun ara ara uyarıyor kızıma bağırma konusunda işte sinirden öyle laçka olmuşki sinirlerim bazen bende farkediyorum herşeye bağırıyorum...buda çok kötü eşim yanımda olunca kendimi frenliyorum sürekli hele bu günlerde çünkü eşim hemen strese giriyor eee malum sigara bırakma dönemindeyiz sakin sakin konuşuyorum artık:)) bazen kızımı çağırıyorum wcye gçtürmek için falan gelmiyor tvye dalmış oluyor...eşimde diyorki hadi kızım gitde anan şu mubarek sesini çıkartmasın:)) sende toparlanıyorsun bak ne güzel...allah korusun canım sonumuz hayır olsun allah göstermesin...işte bunun için diyorum üzme kendini diye senin psikolog banada aynı şeyi derdi sanırım...herşey doğuştan başlıyor canım işte mutlu bir bebek olmak mutlu bir çocuk olmak bence hayattaki başarıların yüzde 90 sebebi biz yaşayamadık bari çocuklarımıza yaşatalım bu mutluluğu ve başarıyı...kızıma hep dr olacaksın diyor babası ama anne ben hemşire olmak istiyorum diyor bende diyorumki kızım drlar daha çok para kazanıyor istediğini alabilirsin o zaman çünkü isteklerini bir görsen allahım allahım jip modelli arabalarmı dersin...anneciğim onları drlar alabiliyor diyoruz bilmiyorum iyimi yapıyoruz ama empoze ediyoruz işte:)) oda diyorki tamam o zaman anne sen hemşire ol ben dr olucam:)) haberlere pek bakamadım ahh ahh yine yandı ana yüreği allahım herşeyden önce hayırlısını versin...annende çok üzülmesin canım yaa benim annem kolay kolay ağlamaz abimler askere giderlerken hiç göz yaşı dökmedi komşular akrabalar hep ağladılar bende dahil anneme ne taş kalplisin kız azıcıkta olsa ağla dediler çok iyi hatırlıyorum annemde dediki ben ağlamam ağıt ağıt getirirmiş biz böyle öğrendik...gerçekten düşünürsen hep üzülmek insanda ne moral bırakıyor ne bişey ve hep devam ediyor ne kadar çok mutlu olursan o kadar çok mululuk görüyorsun...kardeşini ve cümlesini allah korusun canım...şimdi annen ona odaklanmış sen ne desen boş biraz zaman geçsin alışır inşallah normal hayata döner...evlat acısını allahım kimselere göstermesin biz daha yüzlerini bile görmeden ne hallere düştük canım sen biliyorsun...kaynanam 2 gencecik oğlunu kaybetti offf ne acı günlerdi anlatamam herkez dağıldı eşim kendini sıka sıka duygusallığı unuttu neredeyse en sinir olduğu şeyde beni ağlarken görmek hemen normale döndürüyor çünkü gerçekten duygusal anlar çok sürünce bize göre romantik oluyor ama erkeklere sıkıntı veriyor:)) sonra güldürüyor beni tabii sonrası daha kötü yatak odası:))...seninde dediğin gibi ilk zamanlarda böyle üzülmen çok normal canım hangimiz olsak aynı şekilde davranırdık...ama çok üzülmeyip çabuk toparlanmakda vücudun ve senin için iyi...bugün iyi olmana çok çok sevindim...öpüyorum canım...

minicikumut, dün güya gelip tekrardan yazacaktım nerdeeee....canım başınız sağolsun genç ölümler insanı derinden yaralıyor ama ne yapsak boş allahın takdiri...allah dayınıza rahmet eylesin...canım yörenizi öyle güzel anlatmışsınki tüylerim diken diken oldu okurken...inşallah bir gün ansip olur bizde geliriz oralara...

hayatta herşeyi yaşayarak görerek öğreniyorsun allahtan gelenede bişey diyemiyorsun aklıma geldide yazmak istedim...allah rahmet eylesin kayınlarıma,vefaat eden ilk kaynım intihar etti hastanenin 9. katından atladı bir mektubu var ama olaylar çok karışık birsürü belirsizlik....23 yaşındaydı...onun bir büyüğü kaynım onun ölümünden sonra hep derdiki yenge nasıl attı kendini ben hayatta atamam kendimi ben asla yapamam falan hep böyle konuşurdu oda 29 yaşındaydı iş yerinde 3 katlı evin yüksekliğinden düştü hastanede kaldı ama 1 ay dolmadan vefaat etti...sonuçta oda yüksekten düştü hep dediğimiz şey bu işte kötüyü düşünme allahın takdiri de...kötüyü, umutsuzluğu, çaresizliği, baiarısızlığı,mutsuzluüu,üzüntüyü çağırma....allah herkez için hayırlısı ne ise onu versin....allahım kimselere dermansız dert vermesiz...

arkadaşlar merhaba ben de geçen sene mayıs ayında kürtaj oldum ve birdaha hamile kalamadım. aranızda kürtajdan sonra tekrar rahim filmi çektiren varmı? zaten bir rahim filmim var ve doğuştan tek tüplüyüm.o tüpüm de kürtaj sırasında zarar görmüş olabilir mi merak ediyorum?

mrb arkadaşlar nasılsınız

çarşamba günü dr ye gittik kalp atışlarını gördük allaha şükür..darısı chnb ye nazlım a sırada bekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallah..ben hala midemle uğraşıyorum yemezsem bulanıyo yersem yanma var bende uyuyorum o zaman hissetmiyorum çünkü..

candaşım dışardan bakana kolay gelir belki ama inan öyle değil hep aklımdasın inşallah herşey yoluna girecek umutsuz düşünmemeye çalış..bazı annelerde oluyo sende annenin bu yapısına alışmıssındır takma kafana neden söylüyorum bunu çünkü benim annem de öyle..ilk hamileliğimde haber verdim farklı kem küm etti kapattı tlf nu neye uğradığımı şaşırdım inan çünkü abim yanındaydı konuşamadı 10 dk sonra beni arıyo duygularını söylüyo falan ama ben güzel bi ilk şok yaşadım ve annem hep böyledir alıştım benide sever ama abimin yeri çok farklıdır kıyaslamıyorum artık kendimi..bende babamın kızıyım:))geçenlerde senin için niyet ettim yattım rüyamda güzel şeyler gördüm ama tekrar yapıcam bunu ben inanıyorum yakın zamanda bebiş senin yüzünüde güldürecek arkadaşımm..

hilalcim çok sevindim bununla geçmiş olsun cnm. bu ay kafan rahat olur misafirlerle bebişinde sürpriz yapar inşallah...

minicikumut başınız sağolsun allah kalanlara sağlıklı ömür versin inşallah...

nuray pastanız çok tatlı arkadaşların ne güzel bi sürpriz yapmışş..ama sen dinlen yorma kendini...

lone sizin kontrolünüz de güzel geçmiş sevindim..sayılı günler artık allah sağlcakla kavuşmayı nasip etsin..

chnb nilde hello günlük deniz sezen ceza minikler nazlım sizler nasılsınız..okula yetişmem lazım kaçıyorum..kib...

merhaba canım kürtajdan sonra böyle bir ihtimal var.zaten tek tüp varmış sende.bence vakit kaybetmeden rahim filmi çektir için rahat etsin canım

nuray, canım pasta ne kadar güzel çok değişik afiyet olsun esatımızada yarasın canım...ooo oğlumuzun yeni cicileri oldu demek nerde nerde görmek isteriz...çok şükür kontrolde iyi geçmiş üzülme canım kilo ve boy zaten hep tahmini rakam oluyor...normal doğum için drun verdiği taktiklerde çok hoşuma gitti inşallah işe yarar canım...yorulmak istemesekte illaki oluyor canım mesela yarın hala kızı ailesiyle gelecek eniştem elektrikçi kızların odasındaki avizeyi değiştiricez daha aydınlık olanını takdırıcam eee adama iş yaptırıcaz bizimde bişey yapmamız lazım dimi:)) yemeğe çağırıyorum ama söylemeyeyim canı çeken olmasın:) tek çeşit çok yorucu olmaz diye düşünüyorum:))

loneliness, bir türlü yazamadım çatladım geceleri rüyalarıma giriyor sizlere bişey yazamayınca:)) kontrol seninde iyi geçmiş canım çok sevindim...tabii salih bey ve benim prensesim bize yüzlerini neden göstermezler bilemedim:)) canım benim kızımda geçenkinde 15 dk drun uğraşmasına rağmen yüzünün fotosunu yakalayamadı...zaten baştan beri öyleydide bende eşimi kızdırıyorum kızımız sana küsmüş bak yüzünü göstermiyor diyorum gülüyor...napalım bizde doğmalarını beklicez prens ve prensesin yüzlerini görmek için:)) canım doğum için sormuşsun sen bana daha önce sezeryanmı oldun demiştin ama cevaplamışmıydım bilmiyorum kusura bakma neyse şimdi cevaplayacağı o zaman:))sezeryan oldum ama mecburen canım...3. ayda kanama yaşamıştım kanama eşten geliyordu...ve eş aşağıdaydı o aydan sonra da hiç yukarı çıkmadı kızım hep yukardaydı 14 eylül doğum gözüküyordu ayın 6sında sezeryana gün vermesi için dra gidecektim...ayın 4 ünde gece lavaboya gittim nişan geldi sonra tekrar sabah 6 gibi yine nişan geldi dru aradım gel dedi gittik kordon boynuna dolanmak üzereydi ama acil ameliyatı vardı drun dr ameliyata girdi çıkınca seni alıcam dedi...o sırada sancılarım başladı serum bağladılar yok ama sancılar giderek artıyor eşim hemşirelere kızıyor falan hemşireler ne yapıcaklarını şaşırdılar karnımı tutamıyoruz şimdi anlatırken gülüyorum ama çok ağladım gözyaşlarım nasıl dökülüyor anlatamam...görümcem bana bakıyor oda başladı ağlamaya:)) ben hep normal doğum yapmak istedim canım her annenin istediği gibi ama çektiğim o sancıları iyikide yaşamışım diyorum en azından normal doğumun ilk safhasını yaşamış oldum buda bir mutluluk benim için...şimdi yine sezeryan olacak ama ben yine normal doğum başlangıcı ve sonrası sezeryan olmak isterim...hayırlısı olsun hepimiz için inşallah...süt konusuna gelince bende ilkdefa sizden duydum ve mantıklı diye düşünüyorum aslında benim sütümde gelmişti hemen ama kızım sarılık olmuştu tecrübesizlik va bazen çok bilmekde iyi değil diyoruzya internetten hep okuyordum ve sarılığın sonuçları falan sürekli ağlıyordum oysa yeni doğan sarılığı her çocukta olabilir 3 gün hastanede yattık mam verdik psikolojim bozuldu kaynanamla bazı olaylar yaşadık kızım biberonada alıştı bu arada eşimlede annesi konusunda tartışmalar falan derken benim süt gittiii...eee bir daha gelirmi? böyle oldu canım daha hala düşündükçe gözlerim dolar herkez emzirirken ben onlara imrenerek bakardım off offf sakın bırakmayın yılmayın kim ne derse desin doymuyormuş falan tamam olabilir ama kaşıkla verin mamayı göğsünüzü bırakmasın...görümcem geçen sene doğum yaptı yanında kaldım 2 gece hepsini anlattım vicdanen kötü olduğumu falan sakın bırakma dedim...o akıllıyada ilk başlarda mam kolay geldi oda emziremedi şimdi nasıl pişman seni dinlemedim yenge diyor ahhh geçti dedim geçti...dün misafir gelmişti bebeği 6 aylık görümcem mama veriyor kadın emziriyor görümcem dediki reyhan şu tarafa dön yaa gösterme bana kötü oluyorum ahhh çiğdem boşuna anlatmadım sana sakın pes etme boşuna demedim dedim...neyse inşallah allah izin verirse bu kızımda pes etmeyeceğim hepimiz emziririz inşallah...helloda vazgeçmedi çok şükür kazandı...

hello, canım nerelerdesin bu arada sende gezmelerdesin kesin...çınarımız nasıl?

nilde, canım iyiyiz çok şükür sende iyisin...teste devam ediyormuşsun canım benim testte ben aynı koyuluğu yakalayamadım ve dedimki ben sanırım yumurtlayamıyorum ama hamile kaldım o ay...umutlar tükenmesin...

hilal, oh oh sefam olsun....bak pıhtılar alıp götürmüş kisti çok şükür...ardından bebeği getirecek inşallah...

nazlım, keyifler nasıl canım?

minikler,nasılsın canım?

sezen, folik asit her dr hamilelik öncesi öneriyor canım içmende fayda var...şimdi korunmayı bıraktınmı canım?

deniz lalesi, senin sonucunu bekliyorduk dimi canım 19 unda yoksa karıştırdımmı? oğlun nasıl?

chnb, allah kolaylık versin canım iğne yapmakda zor sanırım...neyseki eşin anlamış hatasını...yaa geçen gün bir çocuk sevdim dizisi varya az güldürmedi beni bir bölümü izlemişsindir belki ailenin oğluyla gelini dr gitmişler sanırım sadece tüp bebek olabileceği söylenmiş eski bölümlerini pek izlemedimde neyse bunun için iğne vermişler yatarken yapıp sonra ilişkiye giriyorlar...kız diyorki hep ben yapıyorum bu defada sen yap çocuk gözlerini kapatmış ben hayatta yapamam ne olur sen yapıyorsun yap işte falan diyor kız ısrar ediyor eline veriyor iğneyi çocuk offf havasını alıyorduk dimi bide diyor alıyor tam ayağına batırıcak ikiside gözlerini kapatmış çocuk saplarken bağırıyor ayyyy diye kızda onun tepkisine bağırıyor ayyy diye sonra çocuk bittimi bittimi diyor ikiside gözünü açıyor yatağa saplamış kız çok sinirleniyor iğneyi alıyor çocuktan zaten nereye saplayacağını bilseydin böyle uğraşmayacaktık diyor:)) eşim inşallah bırakır canım benimde tek temennim bu....oğlun içinde endişelenme artık canım biz ne kadar zorlasakta yapacakları varsada yapmıyorlar anlattığınla zeki bir çocuk olduğu anlaşılıyor inşallah ilerde ilgi alanlarında geliştirirler bizide utandırırlar canım:))

datlum, dra gittinmi canım, nasılsın?

ceza, öğrencilerine başarılar canım...ohhh keyfini çıkar eşinle ye iç doyasıya eğlen canım afiyetler olsun...

Günlükcüm çok teşekkür ederim canım.Allah razı olsun senden.Neşe kaynağısın resmen.

kızlarrrr hepinize merhabaaaaaaaa

candaşımmmmmm iyi olmana sevindim sakın kötü düşüncelerinin seni ele geçirmesine izin verme.imkansızın yok umudun var bu umuda tutun tatlım inanki senin için her şey güzel olacak ben yürekten inanıyorum sende inan kuzummmmm.bana gelince artık iyice korkmaya başladım yapışıklık için yine adet olursam doktora gidecem artık.dediğin gibi ne kadar erken o kadar iyi gerçi genelde doktorlar hemen filme yanaşmıyorlar.ama bastıracam artık az oluyo benim adetim diye.normal diyolar ama ne biliyim korkuyorum şu anda bi belirsizliğin içindeyim.ama senin tutacak canım rahim filmin çekildi ya çünkü filmden sonra çok fazla hamile kalan var.bu ay senden acayip umutluyum tatlım benim öpüyorum seni

hilalimmmmmm canım benim.ikinci umutlu olduğum insan seninde bu denemen tutacak 2 gün kuralını bozma bence misafirin olacak biliyorum ama öncelik bebişin kapınızı kapatın işinize bakın:))) bu ay senden de umutluyum kuzum benimmmm abla sözü dinle biliyorum zor olacak misafir varken ama kafan rahat olacak misafirlere dalacaksın fazla düşünmeyeceksin bide chnb nin dediği gibi samimiyet kurdunuzmu bence senin güzel bebişin gelcek bu ay yürekten inanıyorum kuzum sende inan

cezacımmmm canım nasılsın ben senin durumunu fazla takip edemedim ama sende çok bekleyenler arasındasın senin sorun neydi yanlış anlama beni seni üzmek diil niyetim sadece az kişi kaldık bekleyenler arasında (maşallah) doktora gidecem ben bu ayda hamile kalamazsam o yüzden soruyorum tatlım benim

hellocummmm tatlı annecim nasılsın?

nuraycımmmm pastaya bayıldımmmm

lonelinesssss,nurayyyy,günlükkkkk,miniklerrrrr,datlummmm,chnbbbbb,nazlımmmm güzel hamilelerimizzzzzzz canlarımmmmm nasılsınızzzz allahım sizi nazarlardan korusun sağlıklarla bebeğinizi kucağınıza alın

minicikumutttttt,sezennnnn,denizlalesiiiiiii canlarımmmmmm korunanlarrrrrrrr sizler nasılsınızzzzzz allahım korunma süreniz bitince sağlıklarla hayırlısıyla beklemeden hemen hamile kalırsınız inşallahhhhhh

bende iyi sayılırım bu ay hiç umudum yok.biraz buruğum diyeceksiniz herkese umudunuzu kaybetmeyin diyosun niye kendin için böyle konuşuyosun.inanın bütün bekleyenler 1-2 ay içinde hamile kalacaklar yürekten hissediyorum ben böyleyim kendim için zaman zaman böyle düşünüyorummmmm belikide herkes soruyo o yüzden bunalıyorummm yine ağlama moduna geçtim öpüyorum sizi canlarımmmm

Son düzenleme:
teşekkür ederim minicikumut ve candaşım...sizleri güldürmek güzel...buradaki kızların samimiyeti ve sohbetiniz çok güzel keyifle okuyorum yazdıklarınızı çevremde konuşabildiğim sizin seviyenizde insanlar yok canım hep bir dedikodu tarzı...en iyi arkadaşımlada pek görüşemeyince(oda senin gibi hemşire çalıştığı için çok görüşemiyoruz) sizinle konuşmak dertleşmek paylaşmak çok iyi geliyor...

datlumm, çok şükür sırayla alıyoruz bebişlerimizin sağlık haberlerini darısı sıradakilere...ve ondan sonra hamilelik haberlerini alacaklarımıza inşallah...

dün kızımla dışarı çıkmıştıkya yazmıştım, arkadaşlarıyla oynuyordu birden koşarak yanıma geldi bir sinir bir sinir sıkıyor kendini gözyaşları dökülüyor ne oldu anneciğim dedim erkin dediki koşmacılık oynamayacağız...şimdi olay çok komik ama kızım üzülmüş gülemiyorumda:)) dedim söylesin annem birazdan oynarsınız bu kadar sinirlenmeye gerek yok bu sırada yanımızda diğer arkadaşı var devran annesi ukraynalı babası yozgatlı ikisindede şive var dolayısıyla çocuktada şive oluşmuş kızım ağlıyor işte ben konuşuyorum kızımla buda bizi dinledi sonunda dediki, bi tane yumruh çahamadınmı? ben koptum tabii aaaa devran olmaz öyle olurmu hiç dedim ama nasıl gülüyorum kızımda gülmeye başladı sakinleşti sonra:))

geçende, annemlerdeyiz yiğenim çağan ve kızım yan yana oturmuşlar yemek yiyorlar...çağan dediki, destina sana bişey söyleyeyimmi? destina söyle dedi...çağandan gelen cümle çokmu merak ettin? destina, neyi çokmu merak ettim çağan? güya onları dinlemiyormuş gibi yapıyorum ama konuşma sonunda tutamıyorum kendimi yaa kopuyprum çocukların kendi aralarındaki konuşmalarını dinleyeceksiniz kızlar süper yaa...

Son düzenleme:
Gerçekten buradaki sohbet muhabbet bambaşka.Frekanslar uyuyor sanırım.Ben Nazlımın dualarını yetiştirmeye çalışıyorum.Akşama kadar bitireceğim İnşallah

rica ederim lonecimm..
hakkında hayırlısı nasıl olacaksa ,öyle olsun canım..
kesinlikle doğru söylüyorsun.. kesinlikle her bebek heyecan uyandırır bence anne adayında
zaten ilki doğsun,kesinlikle ikincide olsun üçüncü de dersin

Günlük :)) bilmem belki geçemem seni :) ama ben de deli gibi bağırırım maalesefki evdeki herkesi sustururm bağırtımla.çok kötü ama düzeltemiyorum zorluyorum da ( bende ama annemin sesine sinir olurum derim sen bağırma, çünkü normal konuşması bile kavga eder gibi oluyo bazen.kızın için bende bilemedim ama doğru gibi, çünkü hangisinin daha iyi olduğunu bilmesi gerekiyor madem jeep istiyo dr olacak kaçaraı yok :)) bende annen gibi düşünüyorum bazen kötü düşünmemek gerek baştan karalar bağlanmamalı.ama gelde anlat.neyse zamanla düzelcek artık napalım.senin kızında yüzünü göstermiyomuş, çok nazlılar ama ya :))

nilde, canım inş sende yapışıklık olmamaıştır diye düşünüyorum herkesi bulmaz herhalde, birde ben hiç bilmediğim bir dr a gittim ya.seninki öyle değildir.bende senin engeç temmuzda hamiş hamiş gezeceğini hissediyorum :))) çok sağol inş bu ay hepimizin yüzü gülerde bi ojh çekeriz.bu ara bülent bey çok relaks ama riskli gebeliklerde bunu yaptığı için 2 hamile kadının ölümüne sebep olacakmış.paylaşmak istedim aslında acaba ilk ona mı gitsem dedim konu görünce vazgeçtim.sıradan gebelikler için muhteşemmiş ama ...

Datlum, canım arkadaşım ya ne kadar duygulandım anlatamam .. Allah razı olsun kıldığın namaz için, sen hem hamilesin rüyanda inş gerçek çıkacak allahın izniyle .. Ya sizin şu iyi niyetiniz herşeye değer valla. Demek anneler hep böyle ... Adım kıskanca çıkıyor, aslında hiç ilgiisi yok kıskanmada ciddi ayrım yapıyor annem demekki.babamı kıskanmam mesela kızmam yani bu konuda.napalım bizde babalarımızın kızları olalım değil mi ? Tek değilmişim demekki günlük tespiti doğru erkeklere ayrı bir düşkünler.sende yaşamaışsın mesela birda aksileri var k.validem hiç düşkün değildir oğluna, iy gibi görünsede değil daha çok huzur kaçırıyolar, oğluna sevinmediğini yeğenlerine sevinir ya.bak şimdi o da geldi aklıma :)) sen nasılsın ? Yeni randevu ne zaman ? Ayy asıl haber :)) pıtpıtlar duyulmuş, maşallah ya.darısı tüm testlerde başarılar inş :) inş sıkıntılarında çabul geçer ya ...

Denizlalesi, selamlar canım :) nasılsın ? Bugün ben bayağı iyiyim belli oluyordur diye düşünüyrou ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…