Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa kızlar su topiğe bir doktor girse hepimizi bu ay sevabına aşılayıverir vallaha hiç birimizde beklicek hal kalmamışş

kızlar 2mayısta adet oldum bugün ayın 16sı,,14gün geçmiş yaniii. akıntım coşmuş durumda valla bu yumurtlama dönemindeyim demek mi???

slm kızlar kaç gündürlü yoktum ev taşıma muhabbeti daha netde bağlanmadı heryer bi yerde zaten uffff yerleşmem uzun zaman alacak gibi .annemlere yemeğe geldik hemen sizlere bakayım dedim.geçmişe şöyle bi göz atayım dedim bakıyorum ben gibi sabırsızlar var :)) bu arada ben kürtajı 26 marta olmuştum 20 gün sonra ilk reglimi oldum yani ayın 16 sında.bgn ayın 16sı hala ne gelen var ne giden.test demeyin bana sakın hamile olmam mümkün değil korunuyoduk çünkü.zaten iltihap oluşmuştu bende. fitil, krem, ilaç derken bi süre zaten ilşki bile olmamıştı.gelsin artık şu kırmızılar ya gelsinde başlıyayım çalışmalara 2 regli geçirmiş olcam ha 2 ay ha 2 regl. bir ay 30 gün diye bide hesap yapmıyayım dimi
bide dün eşim sevindi aşkııımm regl olmuşsun dedi.bendeki hali bir görseniz kendimi bi yoklama işi ya kafayımı yedim ben bilmiyorumda bu adam nerden biliyo diip yokladım bi kendimi nerden çıkardın dedim.meğerse taşınma sırasında elimi kestirdim.peçeteyle sarmıştımki onuda klozete attım bantla, sargıyla uğraşırken sifonuda çekmemişim.peçeteti kanlı görünce öle sanmış dedim nerdeeee.yüzümde sivilceler atmış bu sabah.göğüsler ağzımda nerdeyse.beklemedeyiz.gel kırmızı gel gel gel.:95::95::95:
bu arada ne yumurtlama takip edilir ne bişe reglide bi düzen yokki puuufffffff
hamiş haberi almak istiyorum arkarkaya hadi kızlar göreyim sizi
senemin nar tanesi iyidir inşallah.kuzumuzda yormuyodur anneciğini
aklım hep sizde:) biranönce yerleşip netime kavuşayım öpüyorum hepiniziii

kızlar 2mayısta adet oldum bugün ayın 16sı,,14gün geçmiş yaniii. akıntım coşmuş durumda valla bu yumurtlama dönemindeyim demek mi???

kesin olmamakla birlikte evet canımhadi sende başla çalışmalara

merhaba kızlar ben kürtaj olalı 47 gün oldu ama hala regli olmadım,sizce bu normalmi yada bi problemmi var demekk

merhaba kızlar ben kürtaj olalı 47 gün oldu ama hala regli olmadım,sizce bu normalmi yada bi problemmi var demekk

bence 3-4 gun bekle ve dr a görünn canım çünkü ben 50 gune kdr olunur diye biliyorum Allah korusun yapışıklık falan olmasın

bence 3-4 gun bekle ve dr a görünn canım çünkü ben 50 gune kdr olunur diye biliyorum Allah korusun yapışıklık falan olmasın

valla kafayı yicem yaa,hergün olurum diye bekliyorum.aynen bi kaç gün daha bekleyeyim olmazsa gidicem artık doktora,sağol canım ya

katılıyorum canım ya,bişi daha sorcam şu kahve muhabbeti varya bahsedilen kahve nescafee dieğilmi,yani türk kahvesi değil.

kesin olmamakla birlikte evet canımhadi sende başla çalışmalara

hayırdr sen başlamış gibisin:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ya ben başlayamam 3aydan önce, ben başlasamda eşim başlamaz,,o çok temkinlidir,evhamlıdır doktor ne derse onu aynen yapar valla.... çalışırız çalışmasınada boşa çalışırız 2ay

katılıyorum canım ya,bişi daha sorcam şu kahve muhabbeti varya bahsedilen kahve nescafee dieğilmi,yani türk kahvesi değil.

nescafe olurmu ya bizim özmü öz halis muhlis Türk kahvemiz die biliyorum ben ama sormak lazımm tabiki... benim eşimin bi fincan içmişliği yoktr kahve ikimzde nefret edios kahveden oyüzden mi hamilelik boş oldu acaba:44::44::44::44::44:

başladık başlamasınada galiba tutmiycak bu ay :44::44::44::44:ya ben bu arada kahve içirmeyi unuttum yaaaa

başladık başlamasınada galiba tutmiycak bu ay :44::44::44::44:ya ben bu arada kahve içirmeyi unuttum yaaaa

en önemli şeyi unutmuşsun bacım yavvvv
kahve mahve bahane vallaa. millete bak şıp die hamile kalıo şıp die doğuruyo,,bizim kocacıkların suçu ne bidee kahve içecekler zorla

candaşımmm hadi bakalımm dört gözlemi ondört gözlemi artık bilemicemde bekliyommmm az kalmış dediğin gb herkesin yakın birbirine ilk hafta bomba vallaa allahım hadi insallahhh bu ay kimseden kırmızı gelmezzzz
az kaldı sanada desene şimdi nerdesin gittinmi kocişinin yanına havalarda insallah güzel olurda içimiz ferahlar rahat rahat bebişler göbişlerin içine gömülürrr
öptümmm senii gene konuşuruzz akşamları giremiyom artık mide bulantısı had safhada erik ve salatalık yemekten karnıma ağrılar giriyor insallahhh hepiniz bulantıları yasarsınızzz hemde çokk biraz beddua gb olsada olsunn dimi:)

HAZİRANDA İSTENMEYEN KIRMIZI GÜNLER

PREN 3 haziran
MAVUSBEBEK 3 haziran
CANDAŞ 4 haziran
ALİN84 6 haziran

ikisi de, kafein önemli sanırım.. ben şöyle yapıyorum gün içi nescafe ilişkiden 2 saat önce türk kahvesi.dün kanıt seyrederken uyumuş kalmışız dünkü kahve boşuna gitti

en önemli şeyi unutmuşsun bacım yavvvv
kahve mahve bahane vallaa. millete bak şıp die hamile kalıo şıp die doğuruyo,,bizim kocacıkların suçu ne bidee kahve içecekler zorla

gerçekten öle canım yaa..bencede bahaneee ama işte bi umuttt...bu arada ben arı sütü ve polen de yediriyorum kocişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…