yaa kızlar su topiğe bir doktor girse hepimizi bu ay sevabına aşılayıverir vallaha hiç birimizde beklicek hal kalmamışş
kızlar 2mayısta adet oldum bugün ayın 16sı,,14gün geçmiş yaniii. akıntım coşmuş durumda valla bu yumurtlama dönemindeyim demek mi???
Doktora gerek kalmasın Allahım aşılasın inşallah:)))
merhaba kızlar ben kürtaj olalı 47 gün oldu ama hala regli olmadım,sizce bu normalmi yada bi problemmi var demekk
bence 3-4 gun bekle ve dr a görünn canım çünkü ben 50 gune kdr olunur diye biliyorum Allah korusun yapışıklık falan olmasın
kesin olmamakla birlikte evet canımhadi sende başla çalışmalara
katılıyorum canım ya,bişi daha sorcam şu kahve muhabbeti varya bahsedilen kahve nescafee dieğilmi,yani türk kahvesi değil.
hayırdr sen başlamış gibisin:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ya ben başlayamam 3aydan önce, ben başlasamda eşim başlamaz,,o çok temkinlidir,evhamlıdır doktor ne derse onu aynen yapar valla.... çalışırız çalışmasınada boşa çalışırız 2ay
başladık başlamasınada galiba tutmiycak bu ay :44::44::44::44:ya ben bu arada kahve içirmeyi unuttum yaaaa
Alin84, canım teşekkürler bilgiler için :) kahveyi sadece kocalara içiriyoruz o zaman :) ama bende sütten nefret ederim doğduğumda bile 15 gün emmişim ya(
Yamatake; canım melek ben burdayım anne diyor desene :)) allah kolaylık versin inş çok çektirmez bulantılar sana, benimde yumurtlama 19-20-21 arasında olcakmış.Ama biz tabi derslerimize çalışmaya başladık bile :) Bat 4 haziran, inş tutturursa ilk haberi prenden alcaz galiba.Bizde de iyiy haberler olursa, taf, ceza ve ben aynı gün bekliyoruz sanırım :)
kızlar 2mayısta adet oldum bugün ayın 16sı,,14gün geçmiş yaniii. akıntım coşmuş durumda valla bu yumurtlama dönemindeyim demek mi???
katılıyorum canım ya,bişi daha sorcam şu kahve muhabbeti varya bahsedilen kahve nescafee dieğilmi,yani türk kahvesi değil.
en önemli şeyi unutmuşsun bacım yavvvv
kahve mahve bahane vallaa. millete bak şıp die hamile kalıo şıp die doğuruyo,,bizim kocacıkların suçu ne bidee kahve içecekler zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?