kızlar hepinize merhaba
geçeb haftadan beri iş yerinde biraz sıkıntı vardı bu hafta had safhada giremiyorum ve sizlere ayrı ayrı uzun yazamıyprum çok özür dilerim canlarım.bu arada biraz kendimden bahsediyim cumartesi günü test biraz koyulaştı pazar günü tavan yaptı kontrol çizgisinden de koyu çıktı pazar günü ve dün çalışma yaptık bugün yapmamıza gerek yok dimiiiii.sizleri çok öpüyorummmmm
bideeeee pazar gününden beri kasık ve bel ağrısı çekiyorum adet olcam gibiiiiiii ama daha yeni yumurtladım bugün adetin 21.günü anlamadımmmmmmm bennnnnnn
Canım bugün de test yap bakalım eğer renk hafiflerse bugün çatlası lazım...
dinlenmek iyi gelir inş ablacım, annenler ne dedi hamileiğini öğrenince ? bilmiyorum ki mevsimsel olabilir.bi kere daha baş ağrısında buna benzer bişey olmuştu ama çok daha beteiydi boğazımda beta varmış ondanmış.boğazımda ağrıyo .. mikrop kaptım herhalde, bide hava değişimi filanama kendimi babaannemden beter hissettim yani :) dün bişey sormuştum da göünden kaçmış olabilir , bu pıhtılaşma testi ne kadar sürede sonuçlanıyr ? hamileykende yaptırılabilir mi ? bende dr dan randevu aldım 26 nisana, aklımda olan kişiden değil aslında ama sanırım aklımda olandan daha iyi.70 li yaşlarda yalnız.araştırdığım kadarıyla en zor ameliyatlarda bile başarılıymış.ve yeni öğrendim ki kuzenim vardı gebeliği riskli 2 kez onda doğum yapmış, o da öyle tavsiyelere gitmiş, gerçi onun hamile kalmasında değil doğumunda sıkıntı vardı.bi bismillah daha , inş iyi gelir.birde pek uzatmıyormuş işi, ameliyatsa tedavilerle vakit kaybetmeden önce hemen şu zman yapalım diyomuş ya bakalım ne olcak.ama bu hoca tüp bebek yapmıyor olabilir ama bi gidip göreyim.aklıma takılan bişey var ki yaşlı adam nasıl görüyor acaba ? :)
Canım bugün de test yap bakalım eğer renk hafiflerse bugün çatlası lazım...
canım yaaaaa pazar günü çok koyuydu 48 saatten önce beraberlik diyo yani bu durumda 48 saati geçti ama kuzummmm
kaçmıştır ablacım, devletten yaptırmam zaten.olur da bu ay hamile filan olursam diye merak ettim.tamam sorabilirsen yazarsın zaten beklerim bende :)Canım geçmiş olsun gözümden kaçmış sorun. Canım özelde yaptırırsan 10 günü geçmz belki de bir haftayı dün birarkadaş yazmıştı Ankaradan çok iyi birfiyattı aslında özelinden sorara ortayı.
Devlette 2 düşük demek lazım hemen de çıkmaz bir ayda çıktı benimki...
hep zaten kayganalar en iyisi :) dedim mi hatırlamıyorumda bizim birde teyzemiz var, bana nişanlıyken derdi ki kaynananı götür o her malın iyisini bilir, annemin yanında diyo.afedersin bizimki armut ya o anlamz :)) ama aldı havayı, tiye almadım kıskançlar çatlasınlar. şimdi geçen sene bi düdüklü almış, benimki tefal ya memnunum filan diyorum ya almş işte, benden beğendin galiba anne dedim, yooo zaten kaç senedir aklımdaydı hemde seninkinin üst modeli bu diyo, markası tefal ble değil.sidik yarıştırmak gibi olcak ama gitmiş scahfer mıdır ne halttır ondan almış, küçümsemiyorumda tefalde çıkmış arkadaş bunun adı seninki nedir ki ? eşimde benim yerime bozdu, anne seni kazıklamışlar candaş alsaydı bari verdiğin paraya değerdi, bizimki en iyisi diye :) yoo benimki daha iyi diyo, hee arkadaş senin ki daha iyi, tamam herkesinki kendine iyidir de komikleşme bari kıyas yaparak.boşver arada motive olmak gerek yazıpta.ben komik olanı yazabiliyorum ancak.kötülerini yazarsam kendimi kaybederim :) yeni taktiğim kötülerini unutmaya çalışmak ...gündyın kızlar
hepinize tavsiyelerini için teşekkür ederim.
candaşım bu kadar benzerlik olmaz bizimkininde öyle hikayesi var 2. oğlnu doğurmuş komşular ona aaa sema hanım inceciksinizz diyorlarmışayy aslında yazdıklarıma kızdım biraz çınardan sonra haklarında pek konuşmak istemiyorum ama çatlatıyor beni :))
nuraycım sinirlenme sen kuzumm, annene çok sevindim dut kurusu ile kızılcık yada ısırgan otu unutturmayalnız kalmayacağına daha çok sevindim.
chnb canım oturup konuşulacak biri değil malesef orman kanunu :) gibi dedikleri, dediğin gibi kimseyi değiştiremiyorsun, 2 hafta susacağım he diyip geçicem o kadar çar çabuk geçer inşallah, tabiiki peşinden misilleme bişi bulurum.
nild yumoş çatlıyor olabilir, sümük gibi akıntı var mı
çok teşekkür ederim kızlar
sanırım hamile çıkabilir bu ay topiçden hadii inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
yaptırdığım testlerin adı:
-tromfobili paneli(faktör v leiden,faktör v 1299,protrombin 20210,mthfr 677,mthfr 1298)
-düşük materyalinden kromozom analizi
iki toplam indirimli 385 lira.
10 gün sonra belli olacakmış.
aslında ilk başta yapılması daha iyi.üç düşük kürtaj daha travmatik olur.tabi Allahın işine karışılmaz.olacakla öleceğin önüne geçilmez.
gündyın kızlar
hepinize tavsiyelerini için teşekkür ederim.
candaşım bu kadar benzerlik olmaz bizimkininde öyle hikayesi var 2. oğlnu doğurmuş komşular ona aaa sema hanım inceciksinizz diyorlarmışayy aslında yazdıklarıma kızdım biraz çınardan sonra haklarında pek konuşmak istemiyorum ama çatlatıyor beni :))
nuraycım sinirlenme sen kuzumm, annene çok sevindim dut kurusu ile kızılcık yada ısırgan otu unutturmayalnız kalmayacağına daha çok sevindim.
chnb canım oturup konuşulacak biri değil malesef orman kanunu :) gibi dedikleri, dediğin gibi kimseyi değiştiremiyorsun, 2 hafta susacağım he diyip geçicem o kadar çar çabuk geçer inşallah, tabiiki peşinden misilleme bişi bulurum.
nild yumoş çatlıyor olabilir, sümük gibi akıntı var mı
Pazarsa pazartesi çatlaması lazım yanlış demişim. pazar oldu sanırım ilişki. pazartesi de olmuş süper...
sen yap testi ne çıkacak...
kaçmıştır ablacım, devletten yaptırmam zaten.olur da bu ay hamile filan olursam diye merak ettim.tamam sorabilirsen yazarsın zaten beklerim bende :)
hep zaten kayganalar en iyisi :) dedim mi hatırlamıyorumda bizim birde teyzemiz var, bana nişanlıyken derdi ki kaynananı götür o her malın iyisini bilir, annemin yanında diyo.afedersin bizimki armut ya o anlamz :)) ama aldı havayı, tiye almadım kıskançlar çatlasınlar. şimdi geçen sene bi düdüklü almış, benimki tefal ya memnunum filan diyorum ya almş işte, benden beğendin galiba anne dedim, yooo zaten kaç senedir aklımdaydı hemde seninkinin üst modeli bu diyo, markası tefal ble değil.sidik yarıştırmak gibi olcak ama gitmiş scahfer mıdır ne halttır ondan almış, küçümsemiyorumda tefalde çıkmış arkadaş bunun adı seninki nedir ki ? eşimde benim yerime bozdu, anne seni kazıklamışlar candaş alsaydı bari verdiğin paraya değerdi, bizimki en iyisi diye :) yoo benimki daha iyi diyo, hee arkadaş senin ki daha iyi, tamam herkesinki kendine iyidir de komikleşme bari kıyas yaparak.boşver arada motive olmak gerek yazıpta.ben komik olanı yazabiliyorum ancak.kötülerini yazarsam kendimi kaybederim :) yeni taktiğim kötülerini unutmaya çalışmak ...
içine mi doğdu canım hayırdır ?
nilde, canım inş tutmuştur da chnb nin peşinden gidersin inş :)
ooooooooooo günlük hanım gelmiş....
nasılsınız güzel bayanlar...chnb abla okul varken evde olmak garip bir duygu değilmi?hafta sonu aynı duygu olmuyor:) okuldan kaçan öğrenci gibi hissediyorum ben..
kızanlar nasılsınnız?ben okuldayım çıkışta 23 nisan için son eksiklikleri tamamlayacağım..sonra eve gidip pasta börek işlerine girişeceğim..yarın akşama misafirim gelecek...daha adet olmadım onun sıkıntısı var..karın ağrısı üzüyo beni..neyse görüşürük öptm
mesajın gelmedi daha ablam ...candaş şimdi özelden mesaj gönderiyorum.ankaradan sanırım arkadaş...
inş canım ya benim hiç yok.eşimle annemde bi ümit bekliyolar hamileyimdir diye ama sanmıyorum.Ovulasyon mikroskobunda da yumrtlama öncesinde çıkan şekiller çıkıyor chnb gibi olmayı çok isterimde olamayacak sanki.kimsiinde çıksada gebelik olmuyomuş.ama yinede ümit allahtan.Candaşım içime güzel şeyler doğuyor bu ay benimde.Kendim olamayacağıma göre sizlerden umudum var bu ay
İnşallah güzel haberler alacağız
amann allah ıslah etsin hepsini, ne zevk duyuyolar bilmiyorum ki bizleri üzmekten.sizin evlilik tarihi daha yeni ya eşinin seni çok desteklememesi normal olablir, bizimkisi 2 sene üstüne düzeldi.ki öyle sıradan değildi bizim olaylar laf sözden ziyade icraat.bende k.biraderden çekiyorum konum bile var.evimizin anahtarı benim ve eşimin ailesinde vardı birgün gidiyo ve lanet olası gün 2 sene evvel tam bugün.beyimizi kızlarla birlikte evimde doğumgünü kutluyo.benim haberim yok.kızlar bildiğin yollu.onlarıda nispet edercesine face koyuyo.sus dedi eşim görmedin sen bunu ben halletcem.görmedim halletti mi ? kendi aralarında evet ama bana karşı bişey değişmedi.yetmedi 2 ay sonra arabamızı (benim üzerime kayıtlıydı) babamdan alıyor abisiyle konuşuyor.1 saate gelirim diyor 7 saat sonra kaza yapmış şekilde geliyor ... özür dilemedikleri gibi birde ne yani nolmuş vurduysa vurdu parasını öderiz diyor anne baba ! yetmiyor tartışıyoruz k.valideyle, k.birader el sallıyor tokat vaziyetiyle, eşim anladı ben salak anlamadım bile.tokat atacak yani eşimin yanında.eşimin cevabıyla aldı havayı.sonra ben hiçbir tepki vermedim eşimin isteği üzerine.yapan utansın mantığıyla.durduk yerde küstü bana.gördüğü yerde kaçtı aynı odada oturmuyoruz zoraki merhaba bile yok.kaçıyo her yerde benden ! iyikide küstü o ayrı.benden 2 yaş küçük bu hayvan.yetmedi teyze kızıyla birleşti o şahsiyetsizde 38 yaşında çocukta değil, evli 2 çocuk annesi.bir olup eşime beni kötülemişler.mesajlar çekmişler karına haddini bildir nasıl bize gelmez diye.. hayır bide gitsem nasıl gideyim aileden tek kişi benle konuşmuyordu ki ! suçum neyse artık ?ama yine cevaplarını aldılar.eşim onlara karşı hep savundu beni allah var ama bana karşıda onları kollayarak huzurumuzu bozdu.şimdi çok mutluyuz neden mi ? bunların hiçbiri eşime ders olmadı sadece evlat sahibi olacağı vakit ailesinden alamadığı tepkiler düzeltti eşimi.çünkü torunları olacağını duyduklarında kahroldular desem yanlış olmaz...ben kime kızmalıyım ? k.biraderime mi eşime mi ? 2 sinede yer yer evet.ama en çok k.valideye.biliyorum çünkü o doldurdu ooğlunu gözümün önünde.şimdi sorsan ben suçluyum yine.k.validemin yaptıklarına giremiyorum çünkü çıkmak mümkün değil.her daim dışlandım çünkü tarafından.ben artık zorda olsa süngeri çekebildim.teyze kızıyla ve k.biraderle görüşmüyorum.yüzyüze gelmiyoruz bile.kalanlara ise (destek verenlere) çok nadir bayramdan bayrama gdiyorum.böyle olsun istemedim hiç, hep kızları olcam dedim ki görümcem ben evlendikten sonra yurtdışına yerleşti.o da ordan kartıştırdı ortalığı.ama hayır kızım diyede sarılmadı k.validem.şu anda herşeye rağmen yinede tek k.validemle muhatabım, çünkü kötüde olsa en kötüde olsa anne o ! oğlunu savunmasada atsada anne ! ben sebep olamam ilişkilerine. çünkü gitmediğimde de huzur kaçacak biliyroum en çok kızgın kırgın olduğum o da olsa ilişkiye devam. diyorum allaha havale ettim. ben bıraktım allah affetsin onları.çok ahımı aldılar ve bu vebalde üzerlerine kalmayacak biliyroum.k.birader bekar ve bildiğin deli. annesi onu evlendirince gelin sahibi olacak biliyorum o zman neler çektirdiğini anlayacak.yok canım benim akıntı şeklim öle diil ama külodumda sürekli bu ara akıntı olmuş görüyorum değiştiriyorum.inşallah çatlıyordur ve tutmuştur aman ne biliyim kuzum yaaaa
tatlılarrrrr sizin kocalar gayet iyi valla benimki ailesine laf söyletmez.biz evlenmeden önce bunların hiç kardeşlik bağı yoktu.ama birden biz evlenince bağları kuvvetlendi benim sorunu allah var kaynanadan diil yani şimdilik iyi bin şükür benim sorunum görümcelerrrrrrrr 3 tane ortanca hiç karışmaz yani şimdilik küçük çok bilmiş ama içinde bişi tutamaz dilindedir onu halledebiliyorum sinirleniyorum ama yinede iyi biraz sonra onunla ilgili bişyler anlatacam biz evlenmeden önce olanları delireceksiniz.esas sorunnnnnnn büyük cadııııııııı şu anda içimden bi sürü sayıyorum yaniiiiii içten pazarlıklı menfaatçi ya daha bütün kötü özellikler onda.sohbet ediyoruz ya ben salak her şeyimi söledim buna bu yeme içme benim anlattaklarımı diğer kızlara bire on katarak anlat. küçük söyledi bana delirdim bide kürtaj olmadım ya ben iki gün kanamam olur diye annemler bırakmadı bizde kal kanaman olur falan dediler doktorda çok ilaç verdim yoğun bir kanaması olabilir gözlem altında tutun dedi ben o ilk gün annemde kaldım o eşimle birlikte bizim evde kaldı ertesi gün yine kürtaj olamadım ama o evde diye eve gittim diğer gün kürtaj oldum oda gitti duydumki nem onunla hiç ilgilenmemişim küsmüşşşşş allahın salağııııı bebeğimi kaybettim bennnnnnnnnn ne ilgilenmesi kürtaj olamıyorum bebeğin beni zehirleme ihtimali var ben senimi düşünecemmmmmmm.içimde bitirdim bunu ama yinede eşimin ablası diye konuşuyorum.diğer küçük evlenmeden 15 gün önce eşime soruyomuş eminmisin evlenmek istediğinden diye ya her şey hazır neyin eminliği zaten bende ordayken dedi kardeşimi kıskanıyorum diye esas bomba kızlar yine bu küçük gelinlik olayı var diyorumki kışın alrsak daha ucuza dikiyorlar yazın pahalı olur onlarda hallederiz falan diyolar bende dedimki şubat ayında söyleyin siz almıycaksanız ben kendim alcam dedim.çıt yok.neyse 1 hafta sonra dediki hadi gidip bakalım gelinliğe hafta sonu oldun o ve kardeşimin eşi gittik biizm gelinin karnı burnunda girdik gelinlikçiye bakıyoruz diyo işte bu güzel en güzel kumaşları seçiyo kadın dedi 1.200 tl gelinlikçide tanıdık ooooo dedi süper fiyat piyasadan bayağı düşük kadın dediki ama size 1.000 bizde görümcenin yüzüne baktık diyoki niye benim yüzüme bakıyorsunuz betül dediki eee gelinliği oğlan tarafı alır tabiki sana bakcaz aaaa ben hazırlıksız geldim ailemle konuşmadım çok pahalı filan dedi gelinlikçi filan şok olduk biraz evvel çok ucuz diyodu.bana diyoki niye bana sölemdin diyo sanki ben onu oyuna getirmişim zoraki aldırmaya gelmişim gibi.sonra ne dedi biliyomusunuz sen demiştin ya ben alırım diye ben o yüzden geldim sen alcan diye fikir soracan zannetttimmmmmmmm.delirdimmmmmmmmmmmmmmmm ya ben alıyım dedim bizim gelin de dediki utanmıycakmısınz dedi onlar bana öyle bi düğün yaptılarki öyle şeyler aldıklarki şu duruma çok üzüldüm ben dedi gerek yok kardeşi olarak biz alrız dedi oturdu benim için ağladı kız.veee daha neler neler kızlarrrrrrrrrr
umarım umutlarınızı yarım bırakmam ama çok zor sanki ...hep beraber candaşımmmmmm senden umutluyum bu ay kuzummmmmm
Vallahi Gebelik topiğinden ''Bir Derdim var''topiğine döndük kızlar.Hepimizin içi ne kadar doluymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?