- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #17.101
selam kızlar....
candaş, canım bildin bugün evdeyim ama okumayı bitiremedimki:)) daha iyi gördüm seni bu hafta sonu tahminin inşallah doğru çıkmaz canım...
cezaaaa, geldim canım burdayım...senin kaçıncı günün canım hep sürpriz yapıcakmışsın gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı.. böyle olmazdı senin hatırladığım kadarıyla...benim yiğenimde folklörde izlemeye gidicez ben kesin ağlarım yine izlerken dayanamıyorum:)) yiğenim okulda deneme sınavı yapılmış 2. sınıflarda birinci seçilmiş çikolata vermişler...ona bile ağladım:)) kızlarımda düşünemiyorum ambulans hastane falan gözükür heralde bana:))
chnb, canım kaç gündür giremedim yeni okudumm çok şükür lekelenmenin arkası gelmemiş bende candaş gibi içimde hiiiiççççç kötü bişey olmayacakmış sen normal bir gebelikle yolun sonuna gideceksin hissi var...sakın endişelenme benim de lekelenmem olmuştu hatırlarsan yaklaşık 1 ay sürmüştü...çok şükür bişey olmadı canım benimde aklımdan izin alman geçmişti isabet olmuş dinlen bol bol...eşinde annen var diye yanına gelemiyordur canım...benim eşimde ilk hamieliğimde ayakkabılarımı giydirirdi..şimdi ilki gibi heyecanlı falan görünmüyor ama doğum zamanı göreceğiz bakalım nasıl olacaklar...
nilde, koyulaştı test falan yazmışsın ne geçmiş dimi yumurtlaman inşallah bebeişte gelmiştir canım...chnb gibi olmasın seninde adet tarihin ne zaman? bu arada benim yumurtlamamda çok değişik gebeliklerim hep adetten 1 hafta büyük gözüküyor..bu hamileliğimde test kullanmıştımya daha adetim tam bitmeden lekeye dönüştüğünde yapmaya başlamıştım hemen çizgi belirmişti anlamadım 2 defamı yumurtluyorum ne çözemedim:)
nuray, gözünaydın canım anne yanındaysa daha kimseye gerek yok doğumuna yakın gelse bari doğum sonrası çok kalması senin için daha iyi canım...
minicikumut,gezmelere gidiyormuşsun allah sağsalim kavuşmak nasip etsin canım...
minikler, iyidir canım batmalar aynen dediğin gibi büyüdüğü içindir korkma...mide bulantılarım varken bende senin gibi seviniyordum ama sonunda hep aceba diyordum...inşallah bu defa gelecek sağlıkla bebeklerimiz allahın izniyle...
datlumm, sen nasılsın?
hilal, misafirler varmış kolay gelsin eğlenmene sevindim en azında kendinle başbaşa kalmamış olursun vakit geçer bu arada...
loneliness, canım bunları düşünme üzme şimdiden kendini oooo hepimizde var bir düğün hikayesi...boşver gelen gelir çok güzel düşünüyorsun o konuda...ve eşine ilk baştan söylemen çok iyi olmuş...bizimde olaylarımız bitmek bilmiyordu canım ben en son kaynanamla tartıştım ve aşağı inmiyordum baktım eşim yavaştaan yavaştan annemlere gelmemeye başladı hıııı dedim işler kötüye gidiyor:)) mecbur barıştım...şimdi bişe desede alıştım artık aldırmıyorum eşime söylüyorum oda boşver cahil diyor bende geçiştiriyorum...bide bebk doğunca her kafadan bir ses çıkıyor gerçekten bu dönemde papaz olmuştuk inşallah bunda aynı şeyleri yaşamayız diye dua ediyorum çünkü o dönemde herşey batıyor kim ne derse desin annem bana çok yakın ama gelemedi nedenmi? kaynanan var kızım laf ederler dedi keşke laf etselermişde annem yanımda olsaymış...o zaman anneye ihtiyaç dahada artıyor...seneler sonra ilk defa annem banyo yaptırdı bana:)) bebek konusundada kim ne derse desin herşeyi drun üzerine at canım dr böyle dedi dr şöyle dedi de:) en mantıklısı o çünkü...
selam kızlar nasılsınız dün size yazdım yazdım o arada yemeğimiz yandı saolsun eşimin yüzünden ve bende pc başından kalkmak zorunda kaldım bu yanan üçüncü yemeğimiz :)
chnb ablacım raporunu almışsın dünlen güzelce valla dün bende sağlık ocağına gittim sağlıkocağı değiştirdik ebe yokmuş kayıt için haftaya gitcem raporda isteyecektim ama diyemedimçok halsiz hissediyorum kendimi bir de agrasifleştim çocuklar tempoya alışıklar boş bırakmaya gelmiyorlar kontrolden sonra söyleyecem çocuklara.. buarada folbiol coraspin ve glukofen sandoz die bi ilaç kulanıyorum
hello cnm ağzına sağlık gerekli yerlere cvp cuk oturmuş :) ben de küsüm kayganaya gider ayak bile kocacımı doldurdu onlar gitti gideli bi değişik davranıyor arada bi annemi ara diyor ama hayatta aramayacam benden böle bişey isteme diyorum bizimki soğuk savaştan çıktı artık :) ama seni çok takdir ediyorum çınarın babaanne sevgisi almasını istemen ne güzel ben şimdiden hiç sevmelerini dokunmalarını istemiyorum sonrada korkuyorum allahın gücüne gider die düşüncelerimi kışkışlamaya çalışıyorum :)
hilal cnm günler güzel geçmeye başlamış sevindim adına arada kaçamak yapmayı unutma ama
loneliness cnm burdan kız almak kolay değil vallabuarada aileler kırgınken iyi olmayı başarmışsın bu çok güzel ve sen elinden geleni yapmışsın torun sevmek isteyen kırgınlıkları da unutur hiç dert etme kendine
ceza cnm hala gelmedi kırmızılar demişsin haydi inşallah hamilesindir
candaş cnm inşallah bu ay da senin bebişin sürpriz yapar haftasonuna az kaldı hayırlı haberler verirs,n inşallah
nazlım cnm bugün kontrolün vardı baktım yazmamışsın ??
nilde cnm anladığım kadarıyla yumurtlama günlerini kaçırıyormuşsun testler senin için çok iyi oldu cnm inşallah tutmuştur bu ay
nuraycım annen geliyomuş kendi annem geliyo gibi sevindim gurbette olmak çok zor gerçekten. kayınvaliden nerdeydi onlardan da gelen olacakmı
minicikumut günlük datlum nasılsınız kızlar ??
mesajın gelmedi daha ablam ...
inş canım ya benim hiç yok.eşimle annemde bi ümit bekliyolar hamileyimdir diye ama sanmıyorum.Ovulasyon mikroskobunda da yumrtlama öncesinde çıkan şekiller çıkıyor chnb gibi olmayı çok isterimde olamayacak sanki.kimsiinde çıksada gebelik olmuyomuş.ama yinede ümit allahtan.
amann allah ıslah etsin hepsini, ne zevk duyuyolar bilmiyorum ki bizleri üzmekten.sizin evlilik tarihi daha yeni ya eşinin seni çok desteklememesi normal olablir, bizimkisi 2 sene üstüne düzeldi.ki öyle sıradan değildi bizim olaylar laf sözden ziyade icraat.bende k.biraderden çekiyorum konum bile var.evimizin anahtarı benim ve eşimin ailesinde vardı birgün gidiyo ve lanet olası gün 2 sene evvel tam bugün.beyimizi kızlarla birlikte evimde doğumgünü kutluyo.benim haberim yok.kızlar bildiğin yollu.onlarıda nispet edercesine face koyuyo.sus dedi eşim görmedin sen bunu ben halletcem.görmedim halletti mi ? kendi aralarında evet ama bana karşı bişey değişmedi.yetmedi 2 ay sonra arabamızı (benim üzerime kayıtlıydı) babamdan alıyor abisiyle konuşuyor.1 saate gelirim diyor 7 saat sonra kaza yapmış şekilde geliyor ... özür dilemedikleri gibi birde ne yani nolmuş vurduysa vurdu parasını öderiz diyor anne baba ! yetmiyor tartışıyoruz k.valideyle, k.birader el sallıyor tokat vaziyetiyle, eşim anladı ben salak anlamadım bile.tokat atacak yani eşimin yanında.eşimin cevabıyla aldı havayı.sonra ben hiçbir tepki vermedim eşimin isteği üzerine.yapan utansın mantığıyla.durduk yerde küstü bana.gördüğü yerde kaçtı aynı odada oturmuyoruz zoraki merhaba bile yok.kaçıyo her yerde benden ! iyikide küstü o ayrı.benden 2 yaş küçük bu hayvan.yetmedi teyze kızıyla birleşti o şahsiyetsizde 38 yaşında çocukta değil, evli 2 çocuk annesi.bir olup eşime beni kötülemişler.mesajlar çekmişler karına haddini bildir nasıl bize gelmez diye.. hayır bide gitsem nasıl gideyim aileden tek kişi benle konuşmuyordu ki ! suçum neyse artık ?ama yine cevaplarını aldılar.eşim onlara karşı hep savundu beni allah var ama bana karşıda onları kollayarak huzurumuzu bozdu.şimdi çok mutluyuz neden mi ? bunların hiçbiri eşime ders olmadı sadece evlat sahibi olacağı vakit ailesinden alamadığı tepkiler düzeltti eşimi.çünkü torunları olacağını duyduklarında kahroldular desem yanlış olmaz...ben kime kızmalıyım ? k.biraderime mi eşime mi ? 2 sinede yer yer evet.ama en çok k.valideye.biliyorum çünkü o doldurdu ooğlunu gözümün önünde.şimdi sorsan ben suçluyum yine.k.validemin yaptıklarına giremiyorum çünkü çıkmak mümkün değil.her daim dışlandım çünkü tarafından.ben artık zorda olsa süngeri çekebildim.teyze kızıyla ve k.biraderle görüşmüyorum.yüzyüze gelmiyoruz bile.kalanlara ise (destek verenlere) çok nadir bayramdan bayrama gdiyorum.böyle olsun istemedim hiç, hep kızları olcam dedim ki görümcem ben evlendikten sonra yurtdışına yerleşti.o da ordan kartıştırdı ortalığı.ama hayır kızım diyede sarılmadı k.validem.şu anda herşeye rağmen yinede tek k.validemle muhatabım, çünkü kötüde olsa en kötüde olsa anne o ! oğlunu savunmasada atsada anne ! ben sebep olamam ilişkilerine. çünkü gitmediğimde de huzur kaçacak biliyroum en çok kızgın kırgın olduğum o da olsa ilişkiye devam. diyorum allaha havale ettim. ben bıraktım allah affetsin onları.çok ahımı aldılar ve bu vebalde üzerlerine kalmayacak biliyroum.k.birader bekar ve bildiğin deli. annesi onu evlendirince gelin sahibi olacak biliyorum o zman neler çektirdiğini anlayacak.
umarım umutlarınızı yarım bırakmam ama çok zor sanki ...
aynen :)
Ceza inşallah yerleşme lekesidir kuzum... Evde olmak güzel aslında...
Nilde yakaladık inşallah bu sefer...
Candaş ben Narita mıydı arkadaşın adı ona özelden yazdım nerede yaptıracaksın diye yazmamış cevap:)) Ben anlamadım yumurtlama eğrelti otları mı çıkıyor? İnşallah canım vardır adak ada hemen fakir için... vs...
Günlük canım bugün yineaz oldu lekem. Dr m yarın sabah gel dedi. Bulantılar erken başladı öğürürken rahimağzı açılırsa diye korkuyorum bir de enfeksiyon olmasın diye su içmem lazım içemiyorum... Çok erken başladı şikayetçi değilim ama korkularım var...
canımmmmmmmmm birtanemmmmmmmm allahım korusun tatlım siziiiiiiiiiii bütün dualarım seninle.inşallah canım yakalamışımdırrrr ama korkuyorummmm hayal kırıklığından
Canım pıhtılaşma için her gün iğne oluyorsun tüm gebelikte kan sulandırıcı. Bağışıklığın da çeşitli tedavisi var. Mesela alyuvar ve akyuvarı ayrıştırılmış kan verilmişti arkadaşa. Genetik sorun olursa kötü. Genetik sorun varsa bebek y düşer ya da hangi sorun varsa engelli olur. Bu sorun en zoru. Çünkü sağlıklıyı bulana kadar doğal denersin. Bulana dek ya düşük yaparsın, gebelik ilerlerse amniyosentez yapılır kararı aile verir sonlandırmak ya da sonlandırmamak. 2. bir yol daha var. O da pgt denilen yöntemle tüp bebek yapmak. Onda sperm ve yumurta döllendikten sonra 3. gün oluşan embriyodan bir hücre alınıyor. o 2 günde inceleniyor. Embriyolardan sağlıklı olan yerleştiriliyor. Bu işlemler maliyetli. Bazen hiç sağlıklı çıkmayabiliyor.Ya da sağlıklı olsa datransfer günü gelişmleri durabiliyor.
Benim eşimde genetik sorum çıkmıştı 2 düşüğüm var benim. O yüzden ocakta pgt denedik. 2 sağlıklı embriyom çıktı ama transfer günü gelişimleri durdu ve transfer olamadı. Sağlıklı bir oğlum var. Şimdi 6 hafta oldu.Şükür bulantım var. Sanırım düşmeyecek inşallah...Amin... İnşlah sağlıklıdır...
selamlar kızlar. nasılsınız. çok şükür uzun zamandır bu kadar iyi değildim. psikolojik bulanılımı şimdilik üzerimden attım.şöyle geçmişe baktım bayağı dertlenmişsiniz:))) haklısınız valla bacılar yapıyorlar yapıyorlar. benimkiler de bana düğünde az çektirmedier ancak şimdi telafi ediyorlar. benim gibi ağzı var dili yok gelini bulmuşlar bi de yapmasınlar:)))) misafirlerim kayınbabam, kayınvalidem, 3 görümcem ve onun küçük kızı:))) bayağı kalabalığız yani. ancak çok şükür bi sıkıntı yok. hatta daha rahatım diyebilirim. oturup da yana yana bebeği düşünmeye vaktim olmuyor. çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar. en güzeli kaç gündür yemek derdi yok:))) şu anda da yemekle uğraşıyorlar ben de kaçamak yapıyorum:)))) yumurtlama testine başladım yine bugün. bakalım ne zaman koyulaşacak. benim için de dualarınızı esirgemeyin. birine dua falan başlanırsa kaçırmayım bana da haber verin.
hızlıca bi bakalbildim geçmişe yok mu şöyle güzel bi haber. hamilelerimiz nasıl. öpüyorum hepinizi. kendinize iyi bakın.
Minikler ve günlük ben iyiyim çok şükür.Allah nasip ederse Cuma günü Hatay yolcusuyuz.Ablama ve dolayısıyla bebişe kavuşacağımNesrin Abla müsait olursan görüşmeye çalışalım.İstirahat ettiğin için birşeyde diyemiyorum ama haberleşiriz
yok canım benim akıntı şeklim öle diil ama külodumda sürekli bu ara akıntı olmuş görüyorum değiştiriyorum.inşallah çatlıyordur ve tutmuştur aman ne biliyim kuzum yaaaa
tatlılarrrrr sizin kocalar gayet iyi valla benimki ailesine laf söyletmez.biz evlenmeden önce bunların hiç kardeşlik bağı yoktu.ama birden biz evlenince bağları kuvvetlendi benim sorunu allah var kaynanadan diil yani şimdilik iyi bin şükür benim sorunum görümcelerrrrrrrr 3 tane ortanca hiç karışmaz yani şimdilik küçük çok bilmiş ama içinde bişi tutamaz dilindedir onu halledebiliyorum sinirleniyorum ama yinede iyi biraz sonra onunla ilgili bişyler anlatacam biz evlenmeden önce olanları delireceksiniz.esas sorunnnnnnn büyük cadııııııııı şu anda içimden bi sürü sayıyorum yaniiiiii içten pazarlıklı menfaatçi ya daha bütün kötü özellikler onda.sohbet ediyoruz ya ben salak her şeyimi söledim buna bu yeme içme benim anlattaklarımı diğer kızlara bire on katarak anlat. küçük söyledi bana delirdim bide kürtaj olmadım ya ben iki gün kanamam olur diye annemler bırakmadı bizde kal kanaman olur falan dediler doktorda çok ilaç verdim yoğun bir kanaması olabilir gözlem altında tutun dedi ben o ilk gün annemde kaldım o eşimle birlikte bizim evde kaldı ertesi gün yine kürtaj olamadım ama o evde diye eve gittim diğer gün kürtaj oldum oda gitti duydumki nem onunla hiç ilgilenmemişim küsmüşşşşş allahın salağııııı bebeğimi kaybettim bennnnnnnnnn ne ilgilenmesi kürtaj olamıyorum bebeğin beni zehirleme ihtimali var ben senimi düşünecemmmmmmm.içimde bitirdim bunu ama yinede eşimin ablası diye konuşuyorum.diğer küçük evlenmeden 15 gün önce eşime soruyomuş eminmisin evlenmek istediğinden diye ya her şey hazır neyin eminliği zaten bende ordayken dedi kardeşimi kıskanıyorum diye esas bomba kızlar yine bu küçük gelinlik olayı var diyorumki kışın alrsak daha ucuza dikiyorlar yazın pahalı olur onlarda hallederiz falan diyolar bende dedimki şubat ayında söyleyin siz almıycaksanız ben kendim alcam dedim.çıt yok.neyse 1 hafta sonra dediki hadi gidip bakalım gelinliğe hafta sonu oldun o ve kardeşimin eşi gittik biizm gelinin karnı burnunda girdik gelinlikçiye bakıyoruz diyo işte bu güzel en güzel kumaşları seçiyo kadın dedi 1.200 tl gelinlikçide tanıdık ooooo dedi süper fiyat piyasadan bayağı düşük kadın dediki ama size 1.000 bizde görümcenin yüzüne baktık diyoki niye benim yüzüme bakıyorsunuz betül dediki eee gelinliği oğlan tarafı alır tabiki sana bakcaz aaaa ben hazırlıksız geldim ailemle konuşmadım çok pahalı filan dedi gelinlikçi filan şok olduk biraz evvel çok ucuz diyodu.bana diyoki niye bana sölemdin diyo sanki ben onu oyuna getirmişim zoraki aldırmaya gelmişim gibi.sonra ne dedi biliyomusunuz sen demiştin ya ben alırım diye ben o yüzden geldim sen alcan diye fikir soracan zannetttimmmmmmmm.delirdimmmmmmmmmmmmmmmm ya ben alıyım dedim bizim gelin de dediki utanmıycakmısınz dedi onlar bana öyle bi düğün yaptılarki öyle şeyler aldıklarki şu duruma çok üzüldüm ben dedi gerek yok kardeşi olarak biz alrız dedi oturdu benim için ağladı kız.veee daha neler neler kızlarrrrrrrrrr
senin kayınçoda tam hayvanmış canım yaaa...Boşver küsmese senin için daha kötü olacaktı..herşeyde vardır bi hayır..kimbilir daha neler yapacaktı sende bişey diyemicektin..kafayı dinlersin..eşinle iyi olda..birde bebe gelirse tam tamamlanacak inş. herşey:) Bir an önce gelir inş. bizim yeğenmesajın gelmedi daha ablam ...
inş canım ya benim hiç yok.eşimle annemde bi ümit bekliyolar hamileyimdir diye ama sanmıyorum.Ovulasyon mikroskobunda da yumrtlama öncesinde çıkan şekiller çıkıyor chnb gibi olmayı çok isterimde olamayacak sanki.kimsiinde çıksada gebelik olmuyomuş.ama yinede ümit allahtan.
amann allah ıslah etsin hepsini, ne zevk duyuyolar bilmiyorum ki bizleri üzmekten.sizin evlilik tarihi daha yeni ya eşinin seni çok desteklememesi normal olablir, bizimkisi 2 sene üstüne düzeldi.ki öyle sıradan değildi bizim olaylar laf sözden ziyade icraat.bende k.biraderden çekiyorum konum bile var.evimizin anahtarı benim ve eşimin ailesinde vardı birgün gidiyo ve lanet olası gün 2 sene evvel tam bugün.beyimizi kızlarla birlikte evimde doğumgünü kutluyo.benim haberim yok.kızlar bildiğin yollu.onlarıda nispet edercesine face koyuyo.sus dedi eşim görmedin sen bunu ben halletcem.görmedim halletti mi ? kendi aralarında evet ama bana karşı bişey değişmedi.yetmedi 2 ay sonra arabamızı (benim üzerime kayıtlıydı) babamdan alıyor abisiyle konuşuyor.1 saate gelirim diyor 7 saat sonra kaza yapmış şekilde geliyor ... özür dilemedikleri gibi birde ne yani nolmuş vurduysa vurdu parasını öderiz diyor anne baba ! yetmiyor tartışıyoruz k.valideyle, k.birader el sallıyor tokat vaziyetiyle, eşim anladı ben salak anlamadım bile.tokat atacak yani eşimin yanında.eşimin cevabıyla aldı havayı.sonra ben hiçbir tepki vermedim eşimin isteği üzerine.yapan utansın mantığıyla.durduk yerde küstü bana.gördüğü yerde kaçtı aynı odada oturmuyoruz zoraki merhaba bile yok.kaçıyo her yerde benden ! iyikide küstü o ayrı.benden 2 yaş küçük bu hayvan.yetmedi teyze kızıyla birleşti o şahsiyetsizde 38 yaşında çocukta değil, evli 2 çocuk annesi.bir olup eşime beni kötülemişler.mesajlar çekmişler karına haddini bildir nasıl bize gelmez diye.. hayır bide gitsem nasıl gideyim aileden tek kişi benle konuşmuyordu ki ! suçum neyse artık ?ama yine cevaplarını aldılar.eşim onlara karşı hep savundu beni allah var ama bana karşıda onları kollayarak huzurumuzu bozdu.şimdi çok mutluyuz neden mi ? bunların hiçbiri eşime ders olmadı sadece evlat sahibi olacağı vakit ailesinden alamadığı tepkiler düzeltti eşimi.çünkü torunları olacağını duyduklarında kahroldular desem yanlış olmaz...ben kime kızmalıyım ? k.biraderime mi eşime mi ? 2 sinede yer yer evet.ama en çok k.valideye.biliyorum çünkü o doldurdu ooğlunu gözümün önünde.şimdi sorsan ben suçluyum yine.k.validemin yaptıklarına giremiyorum çünkü çıkmak mümkün değil.her daim dışlandım çünkü tarafından.ben artık zorda olsa süngeri çekebildim.teyze kızıyla ve k.biraderle görüşmüyorum.yüzyüze gelmiyoruz bile.kalanlara ise (destek verenlere) çok nadir bayramdan bayrama gdiyorum.böyle olsun istemedim hiç, hep kızları olcam dedim ki görümcem ben evlendikten sonra yurtdışına yerleşti.o da ordan kartıştırdı ortalığı.ama hayır kızım diyede sarılmadı k.validem.şu anda herşeye rağmen yinede tek k.validemle muhatabım, çünkü kötüde olsa en kötüde olsa anne o ! oğlunu savunmasada atsada anne ! ben sebep olamam ilişkilerine. çünkü gitmediğimde de huzur kaçacak biliyroum en çok kızgın kırgın olduğum o da olsa ilişkiye devam. diyorum allaha havale ettim. ben bıraktım allah affetsin onları.çok ahımı aldılar ve bu vebalde üzerlerine kalmayacak biliyroum.k.birader bekar ve bildiğin deli. annesi onu evlendirince gelin sahibi olacak biliyorum o zman neler çektirdiğini anlayacak.
umarım umutlarınızı yarım bırakmam ama çok zor sanki ...
aynen :)
canım geçmiş olsun öncelikle...adet tarihine göre hesap lamak lazım ama sende bilmiyorum diyosun..o halde bi test yap canım hamileysende silik bi çizgide olsa çıkacaktır.Merhabalar. Ben daha önce kürtaj oldum, sonrasında yine hamile kaldım ancak yine aldırmak zorunda kaldım.
Ve şu anda galiba hamile kalamıyorum çünkü korunmuyoruz ve sık sık içime boşalıyor eşim ama hamile kalmıyorum.
Gördüğüm kadarıyla samimiyetinize güvenerek şöyle anlatayım,
geçen ayın 27'sinde ilişkiye girdik, eşim bilerek çekmedi kendini hatta ben kızdım hani çocuk konusunda kararsızdın diye, o da yanlışlıkla oldu falan diyerek geçiştirdi. Neyse ben de hemen kalkıp gebe kalma takvimine baktım ama önceki aylardaki adet günümü net hatırlayamadığım için emin olamadım(zaten o takvime göre gebe kalma ihtimalimin olduğu günlerde değilmişiz),
Ve adetim son 6-7 aydır bi geç-bi erken geliyor o yüzden şu anda bile bakamıyorum o takvime.
Şimdi benim dün adet olmam lazımdı. bugüne kadar bu ay içerisinde hiç ağrım olmadı, şu anda son 1-2 saattir çok hafif bir sızı var sol kasığımda, bi de sık sık idrara çıktım bugün. karışık anlattım sanırım ama acaba gebe olabilir miyim sizce??:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?