Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hellom, neler oluyor wawwwwwwww eşin bak sen hele analarına toz kondurmazlar ama üzülürlerde:)) vay anasını ne temizlikmiş bee benim evi görse kaynanan eşikten içeri girmez heralde canım:)) ayy benim kaynanamlarda tam tersi anacığım temizlik yapıyorlar ama sağolsunlar hiçbişeyi düzgün kullanmadıkları için evde temizlikte gözükmez...bana derlerdi evin hiç kirlenmiyor ne güzel diye hergün süpürge açmam gerek yok zaten evim yol knarı ama çok araba geçmiyor tozda çok almıyor...onlarda hergün ev süpürüyorlar:)) canım sen oraya gidince bence bol bol çınarı al gez cezayla buluş akrabaları varsa onlara git hiççç durma evde boşver o temizlikle boğuşversin...kız benim samimi bir arkadaşım var eşi aydınlı sen anlatırken sanki o kaynanasını anlatıyor sandım:)) o kadınında 2 oğlu var:)) bir oğlu burda arkadaşımla evli işte onlar evlenirken kadın çok istemiş aydına taşınsınlar arkadaşım kesinlkle kabul etmemiş şimdi kadın ondan kıl arkadaşıma ev alacaklardı para istemişler yok paramız demişler ama durumları çok iyi sonra kaynanası buraya geldi diyorki sanki nispet oldun diye iki kolunuda doldurmuş bilezik hani para yoktu:)) öbür oğlu yanında diye kadın ona istediğini yapmış eltisiyle kaynanası kankiydi en son...diyoki bende ne gördüyse aydına gittiğinde aynısını almış...bide aydında düğünde mutfak eşyası çok getirirlermiş hiç bişey vermemiş kadın arkadaşıma tabii bu adeti sonradan öğreniyor arkadaşım sonraları gittiiğinde diyorduki evi 150 metre kare evden 3 gelini evlendirecek çeyizlik eşya çıkar...bana hiç bişey yapmadı ama küçük oğluna ev almış bide evin eşyasını aydında kız alırmış ama damat tarafının evide kesinlikle olacakmış öyle derdi...ahh hello takma yaa temizlik dediğin nedirki kadın onu hastalık haline getirmiş bide oğlunuda kıskanıyor sanırım yaptığın şeyleri o yüzdende beğenmiyor:)) spor olayınada çok güldüm yaa...hadi bakalım sende başla hazırlıklara gardını alda git:))

eşim pazar günü temizlik yaptı canım kocama sigara içmemeye gayret gösteriyor hala ama durumu vahim bende bişey konuşmuyorumki daha çok stres yapmasın...pazar akşam üzeri arkadaşlar geldi dışarı çıkalım dediler çıktık birden yağmur bastırdı alışveriş merkezine gittik full kalabalık tabii..eşim krize girdi sanırım arabadan indik bu arada arkadaşı yanında içiyor tabii, neyse arabadan indik dediki siz gidin biz geliyoruz tabii benim jeton düştü moralim bozuldu içeri girdik ama ben takip ediyorum arkadaşından bir tane aldı yaktı...ben fırladım dışarı çıktım baktım dediki 1 tane daha içmeyeceğim çok kötü oldum...ben içeri girdim kendimi tutamıyorum başladım ağlamaya neyse arkadaşlar var belli etmemek için çabuk toparlandım:) bu arada ben çok ağırlaştım anlatamam dün bankaya gittim eve gelene kadar offf yürüyemiyorum nefes alamıyorum allahım sen bana yardım et diye diye geldim eve daha 2 ay var korkutuyor bazen beni çabuk geçse şu dönem hayırlısıyla diyorum...

kuzum inşallah geç yumurtluyorumdurda kaçırmışımdır şimdiye kadar dediğim gibi 17 de bırakıyordum 19 da koyulaştı. ama ne biliyim ümitlenmek istemiyorum korkuyorum yine hayal kırıklığına uğramaktan ama beklemiyormusun bekliyorum ümitli diilmisin ümitliyim ama dediğim gibi hayal kırıklığından korkuyorum o yüzden hep kendime sen adet olacaksın fazla ümit etme diyorum çünkü acayipppp üzülüyorum

minikler, saol canım ya inş güzl haberler olurda benim için hayalvari yani biliyosun :) yemeklerde yanmış ya yazık olmuş ...

günlük, canım iyiyim şükür.kabullenmek zorundaydı kabullendim..dilerim yanılırım.eşinin inş o sigarasının devamı gelmez ya.sende çok ağırlaşmazsın dilerim ki yoksa çok zor olur sana ...

inşallah canım inşallah da fazla ümidim yok daha doğrusu ümitlenmekten korkuyorum sonra hayal kırıklığını kaldıramıyorum

candaşımmmmm chnb nin öyle olmuştu ya yumurtlama testinde çıkmıştı seninkide öle olacak seninkide öle olacak inşallah canım inşallah kuzummmmmmmmmm

candaşımmmmm bir tanesi normal dilmi bunların yaaaa hepsi manyak benim görümceler senin kayınbirader.en gıcık olduğum kardeş oldukları şimdi akıllarına geldi.o küçük görümce bana dediki alışamamışlar kardeşlerinin evlemesine bende dedimki evlendirmeseydiniz tık sustu.canım daha neler varrrrrrr anlatırım yavaş yavaş sinirlenince unutuyorum yazacağımı

Ceza inşallah yerleşme lekesidir kuzum... Evde olmak güzel aslında...

Nilde yakaladık inşallah bu sefer...

Candaş ben Narita mıydı arkadaşın adı ona özelden yazdım nerede yaptıracaksın diye yazmamış cevap:)) Ben anlamadım yumurtlama eğrelti otları mı çıkıyor? İnşallah canım vardır adak ada hemen fakir için... vs...

Günlük canım bugün yineaz oldu lekem. Dr m yarın sabah gel dedi. Bulantılar erken başladı öğürürken rahimağzı açılırsa diye korkuyorum bir de enfeksiyon olmasın diye su içmem lazım içemiyorum... Çok erken başladı şikayetçi değilim ama korkularım var...

canımmmmmmmmm birtanemmmmmmmm allahım korusun tatlım siziiiiiiiiiii bütün dualarım seninle.inşallah canım yakalamışımdırrrr ama korkuyorummmm hayal kırıklığından

Minikler yemeği mi yaktın kuzum... Keşke alsaydın ama 23 nisan çalışması vardır belki de....

Nilde canım eşimler 9 kardeş 5 görümce 3 kaynım var. Kayınvalidem iyi benim de. Görümcelerden bazıları fena idi şimdi yıllar geçti alıştık birbirimize. Ben kendim ödedim canım gelinlik paramı ama ailem bilmiyor tabi...

Günlük sigara inşallah bir kereliktir. i laçla bırakan arkadaşlar var okulumda...

canımmmmmmmmm birtanemmmmmmmm allahım korusun tatlım siziiiiiiiiiii bütün dualarım seninle.inşallah canım yakalamışımdırrrr ama korkuyorummmm hayal kırıklığından

Amin canım inşallah ümit olmadan yaşanmaz. İnşallah yakaladın inşallah...

Minikler ve günlük ben iyiyim çok şükür.Allah nasip ederse Cuma günü Hatay yolcusuyuz.Ablama ve dolayısıyla bebişe kavuşacağımNesrin Abla müsait olursan görüşmeye çalışalım.İstirahat ettiğin için birşeyde diyemiyorum ama haberleşiriz

Insallah canim.Allah hepimize saglikli hamilelikler versin insallah..
Soylediginiz testleri yaptiricam ama esimi erkege yapilan icin ikna edebilirmiyim bilmiyorum.Doktorda test vermedi cunku o da onun bahanesi oldu.
Ama ben yaptiramadan rahat edemicem.Kadin olmayan anlayamaz.Erkekler birtek psikolojikman uzuluyor okadar.Kadin hem sagligindan hem de evladindan oluyor.
Testi yaptirinca kendi doktoruma gosterirsem cok bozulur.Kime sorucam bilmiyorum.

selamlar kızlar. nasılsınız. çok şükür uzun zamandır bu kadar iyi değildim. psikolojik bulanılımı şimdilik üzerimden attım.şöyle geçmişe baktım bayağı dertlenmişsiniz:))) haklısınız valla bacılar yapıyorlar yapıyorlar. benimkiler de bana düğünde az çektirmedier ancak şimdi telafi ediyorlar. benim gibi ağzı var dili yok gelini bulmuşlar bi de yapmasınlar:)))) misafirlerim kayınbabam, kayınvalidem, 3 görümcem ve onun küçük kızı:))) bayağı kalabalığız yani. ancak çok şükür bi sıkıntı yok. hatta daha rahatım diyebilirim. oturup da yana yana bebeği düşünmeye vaktim olmuyor. çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar. en güzeli kaç gündür yemek derdi yok:))) şu anda da yemekle uğraşıyorlar ben de kaçamak yapıyorum:)))) yumurtlama testine başladım yine bugün. bakalım ne zaman koyulaşacak. benim için de dualarınızı esirgemeyin. birine dua falan başlanırsa kaçırmayım bana da haber verin.

hızlıca bi bakalbildim geçmişe yok mu şöyle güzel bi haber. hamilelerimiz nasıl. öpüyorum hepinizi. kendinize iyi bakın.

kizlar bu hepimizin imtihani herhahlde..kocasindan cekmeyen kaynanasindan, kaynanasindan cekmeyen gorumcesinden falan bu liste boyle uzar. Bende uzakta oldugum icin hicbirinden cekmiyorum ama gurbetlik var bendede... yani anlayacaginiz dertsiz bitane insan yok.. 3 gunluk dunyada insanlarin yapmadiklari kalmiyor...cok ayip gercekten yapilanlar soylenenler.. Candas gibi Allaha havale etmek lazim yoksa burda ugrastigimiz yetmezmis gibi ahirettede ugrasiriz. Allaha havale edin gitsin..

nildecim sen calismalara muhakkak devam et canim sakin birakma..ins bu ay gelir bebisimiz..eger olmazsa bile boyle calismaya devam edersen 3-4 ay icinde muhakkak hamile haberini aliriz diye dusunuyorum..

gunlukcum ins esin vazgecmez sigara sozunden

kizlar cok sagolun bende cok sevincliyim.. Annem gelecek ins hersey guzel olur. havalarda guzellesiyo hepimiz icin guzel bir 2012 yazi olur

hilalcim ne guzel telafi etmislerse hatalarini cok sevindim. Anlasmak kadar guzeli var mi?? testlerede baslamissin muhakkak calismalarida kacirma olsun misafirler falan varmis arada hallediverin :))))) bak miniklerde misafirleri varken hamile kaldi kafaya takmadan daha kolay hamile kalinabiliyor. nasilsa olmaz dersin ama bi bakmissin gelivermis bebis.. sen calismalari siki tut, ovulasyonuda hergun yap canim.. 1 ay , 1 aydir kacirmayalim canim hadi kolay gelsin sana :))))

Canım beklerim memnun olurum.Hatta burada eve künefe siparişi yapan yer var çok güzel. Ondan söylerim bulantım var yoksa çok güzelşeyler hazırlarım:))

Merhabalar. Ben daha önce kürtaj oldum, sonrasında yine hamile kaldım ancak yine aldırmak zorunda kaldım.
Ve şu anda galiba hamile kalamıyorum çünkü korunmuyoruz ve sık sık içime boşalıyor eşim ama hamile kalmıyorum.
Gördüğüm kadarıyla samimiyetinize güvenerek şöyle anlatayım,
geçen ayın 27'sinde ilişkiye girdik, eşim bilerek çekmedi kendini hatta ben kızdım hani çocuk konusunda kararsızdın diye, o da yanlışlıkla oldu falan diyerek geçiştirdi. Neyse ben de hemen kalkıp gebe kalma takvimine baktım ama önceki aylardaki adet günümü net hatırlayamadığım için emin olamadım(zaten o takvime göre gebe kalma ihtimalimin olduğu günlerde değilmişiz),
Ve adetim son 6-7 aydır bi geç-bi erken geliyor o yüzden şu anda bile bakamıyorum o takvime.

Şimdi benim dün adet olmam lazımdı. bugüne kadar bu ay içerisinde hiç ağrım olmadı, şu anda son 1-2 saattir çok hafif bir sızı var sol kasığımda, bi de sık sık idrara çıktım bugün. karışık anlattım sanırım ama acaba gebe olabilir miyim sizce??:26::26:

Nilde ablacım unutulmuyor hiçbişey illaki..ama artık istemesekte akraba olduk ve hep yüz yüze bakıyoruz...temkinli hareket edip unutmaya çalışmalıyız bazı şeyleri..yoksa onu tak bunu tak naparsak kendimize yapıyoruz...her ailede var demekki böyle münasebetsizler..
inş.. candaş ve senin güzel haberlerini peş peşe alırız bu ay..hadi bakalım Allahım umutlarımızı boşa çıkarmaz inş:)
senin kayınçoda tam hayvanmış canım yaaa...Boşver küsmese senin için daha kötü olacaktı..herşeyde vardır bi hayır..kimbilir daha neler yapacaktı sende bişey diyemicektin..kafayı dinlersin..eşinle iyi olda..birde bebe gelirse tam tamamlanacak inş. herşey:) Bir an önce gelir inş. bizim yeğençok bekletti ama hadiii..

canım geçmiş olsun öncelikle...adet tarihine göre hesap lamak lazım ama sende bilmiyorum diyosun..o halde bi test yap canım hamileysende silik bi çizgide olsa çıkacaktır.

Hello seni çok takdir ettim..kapak olmuş kayınvalidene..dobra birisin demekki..ben olsam diyemedim heralde:)

chnb abla nasıl gidiyor hamilelik..bebiş kendini hissettirmeye başladı sanırım..ne güzel..Allahım tamamına erdirir inş.

merhaba arkadaşlar bugunu nerdeyse bu konuyu okuyarak gecrdm gozlerım acayıp yoruldu ama degdı 2.5 ay once kurtaj oldum ve bır daha kalmak benı cok ama cok korktyrdu hamıle kalanları hatta doguranları okumak bana cok cesaret verdı bebek konusunda tekrar heyecanlandrdı bu ay ıtıbaryle baslamaya karar verdm umarım guzel haberlerle donerm buraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…