Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay kızlar yaralarınızı deştim hepinizin kusura bakmayın. herkesin derdi varmış az çok.
canım çok sevindim annen gelebiliyomuş.
ben de çatlamaya başladım canım. 2-3 gündür küçük mor çizgiler belirmeye başladı. bu forumda okumuştum ne sürerseniz sürün genetikte varsa çatlarsınız diye ama sırf kaşınmamak için sürüyodum. hem lierac diye bi krem sürüyorum, hem de kittynin tarif ettiği yağları karıştırıyorum. bebişlere feda olsun, zaten ebru şallaı gibi bikinili poz vermeye niyetim yok. sağlıklı olsunlar yeter.

sağol tatlım.
seni de topikte kaynanasından en dertli insan olarak gördüm. resmen senle yarışmaya başlamış kadınya, çok güldüm.
sen de eşinle dön canım, kalmaz yalnız orda.

canım batma çok normal. hele 13-14. haftalarda bir batma oluyordu, aşağı doğru vuruyordu, resmen düşecek diye ödüm koptu. gece uykudan uyandım kaç kez. ama doktorum da okuduğum kitaplarda normal diyince rahatlamıştım.

valla canım ben de dua ediyorum inşallah düğünüm gibi olmaz.
tabi bu sorunlar devede kulak, hayırlısıyla doğuralım inşallah.
kızlar yaklaşık bir saattir bizim ev bebek sesiyle doluyor. yan komşum gün sayıyodu, 10 hafta vardı aramızda, bu ayın sonu gibiydi onun da. bebek doğmuş, eve gelmişler yeni. artık yarın okul çıkışı ziyarete giderim. oğluma arkadaş geldi, ama kız.onların yatak odasıyla bizim salon duvarı yan yana. eşimle şimdiden heyecan yaptık hem de telaş yaptık. çok ağlıyor bebek, biz napıcaz diye:)
Allah herkese nasip etsin tekrardan.

çok teşekkür ederim kızlar

sanırım hamile çıkabilir bu ay topiçden hadii inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum

canım ya oğluşun olacakmış çok sevindim allah tamamına erdirsin. Görüşmek üzere haberdar et bizi.

Vallahi Gebelik topiğinden ''Bir Derdim var''topiğine döndük kızlar.Hepimizin içi ne kadar doluymuş

naparsın insan dost buldu mu açılıyor işte, yolculuk varmış güle güle git , ablana selam ben geçen gün kuzenin dedim ama yeğenin oluyormuş şimdi benim teyzemin oğulları varya ondan kafam karıştı. Minnoş kızımızıda öp benim için ane karnından da olsa.

canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor, hamileler hiç bahsetmiyorlar kendilerinden ben hata yapmışım hep bahsettim sanırım kendimden.
kuzum hamileyken farklı çalışıyor kafa :))) bende senin gibiydim doğum yaptıktan sonra geldiklerini bebeğie dokunduklarını düşünüyordum kendi kendime ayy falan diyip aynen senin gibi allahın gücüne gidecek diye tövbe ediyordum. Geçecek ve göreceksin ki önemli olmayacak önemli olan onlar gidene kadar huzurunu bozmaman. Öpüyorum çok

günlüğüm faceden yazdım sana :) bakalım nasıl geçecek oo 15 gün Mevlam büyük :) ya en son su ısıtıcının beyaz fişini cifle ovuyordu :))) evet aydında çok eşya getiriyorlar ben cezve takımı dıında hiçbişi almadım laf ederler sonradan diye kayınvalidemde kaldı o millete hediye götürdü. Ne bilm anlamıyorum ben onun kızı değilim olmak da istemiyorum zaten eltime yapamıyor bir şey habere bana amannnn sağlığımız yerinde olsun çoluğumuzun çocuğumuzun canı sağ olsunda anam asıl mevzuyu yazmamaışm
ben belediyenin spor salonuna başladım 3 hafta oluyor benden görüp yazıldı zaten.

sigara konusuna gleince eşim deli gibi içiyordu annem ölünce vazgeçti bıraktı 3 sene içmedi sonra tekrar başladı en son arkadaşım sende ters adamsın millet çocuğu olur içmez senin çocuğun olacak sigaraya başladın dedi bu laf ona koydu bıraktı ama ben emin değilim bıraktığına. Aslında nikotin sakızı ve bandıyla bırakanlar çok memnun pahalı ama 1 ay denenebilir sonuçta ayda 200 250 liradan az değildir sigara masrafı en iyisini yapıyorsun üstüne gitmemekle inşallah bırakmıştır. Kızlar napıyorlar.
çok mu ağırlaştın son ay nefes alamıyordum ben seninde prenses dönmedi galiba deiil mi?

ayy canım benim gurbetlikte zordur herhalde yoksa o kadar şarkı şiir niye yazılsın basit değildir özlemler... bende çok sevindim annenin geldiğine inşallah çok güzel olacak bol bol resim çeker eklersin. Umarım hepimiz için hep güzellikleri anlataıp paylaşacağımız bir yaz olur.

inşallah, korkunun ecele faydası olmuor nasibin ötesine de geçilmiyor, sen folik asit al dr da bir sakınca görmediyse başla. Umarım kısa zamanda alırız güzel haberlerini.

insan küçük sorunları büyütebiliyor özel günlerinde,stres nedeni ile farklı bakıyoruz olaylara..doğumdan sonra hiç takma söylenilenleri..çünkü etkilenecek olan bi bebek var,malum süt konusu:)
kızlar bugün gene geldi kırmızı akıntı..malum pcos var anca sökülüyorumm diye düşünüyorum..adet olsam çok rahatlayacağım..hem bedenen hemde zihnen..
candas sen daha yeni çekilmedin mifilm ne zaman adet tarihin yaklaştı:)

canım yalnız çok uzaklaşma artık. ben hala yalnız bi yere çıkmıyorum. dediğin gibi kramp vesaire giriyor, eşimle olunca bir kenara çekilip bir kaç adım dinleniyorum. bazen kramp giriyor, bazen de nefessiz kalıyorum.
yine de halime şükür ediyorum. bugün biriyle tanıştık, ikiz bebekleri 7 ayda doğmuş. buna rağmen son 2 ayını hastanede tuvalete bile gitmeden geçirmiş. altını bezlemişler, banyo bile yapamamış. ben başlar da yatsam da temel ihtiyaçlarımı karşılabiliyodum çok şükür. beterin beteri var, halimize şükredelim.ve şu anki durumuma da maşallah diyeyim

sağol canım güzel dileklerin için.
epey yazdım ama atladığım olduysa kusura bakmasın.

chnbcim, geçecek inşallah lekelenmelerin.
bu arada hayırlısıyla cinsiyet tahmininde bulunayım, kız geliyor galiba:)diğerine göre daha erken başladı dedin ya mide bulantın. sağlıklı olsun da inşallah zamanı gelince onu da öğrenirsin.
candaşçcım o testler chnbnin dediği gibi devlette 1 ay sürüyor çıkması.

rolle, nerde yaptırırsan testleri oranın doktoruna gidersin canım. olmadı başka bi doktora gidersin.
nilde, sezen, lale sizler nasılsınız?

günaydın kızlarrr

iş başlamadan hemen yazaqyım dedim size dün gittik doktora şükürler olsun minnacık keseyi gördük sata göre 6 ultrasona göre 5 haftalık çıktı minik çok duygulandım şükrettim dua ettim nutkum tutuldu tek kelime edemedim sadece çok şükür diyebildim resmimizide aldık döndük eve 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı eşimle kan uyuşmazlığı var onu sordum düşükten sonra iğnemi olmuştum ben allah korusun kanaman olursa hemen olmazsa gebeliğinin 25.haftasında iğne yapıcas dedi 12.haftanda rahim ağzını ölçücez gerek varsa dikiş atıcaz dedi buna chnb abla çok sevincek:)işte böyle kızlar eve gelince bide pembe lekelenmem oldıu bi kaç kez peçeteye silince geldi ama sonra geçti bunun için gece aramıyayım dedim ama bugün arayıp konuşayım diyorum kırmızı değildi pembeydi

Nazlım ohh çok şükür görünmüş bebeğimizin evi..

Lekelenme konusunda doktoruna danışmanı tavsiye ederim.Devamı gelsin gelmesin mutlaka doktorunun haberi olsun canım.Rabbim doğduğu günleride göstersin İnşallah.

Hello;hele bir gideyim kavuşayım ablama ,yeğenime..Öpe öpe bitiririm.

Chnb abla;Sen cep numaranı tekrar mesaj at bana.Ben geldiğimde sana mutlaka haber veririm.Maksat muhabbet olsun hiçbir hazırlığa gerek yok.Dikkat et kendine.

taşdelenoz, canım bizler korunmamamıza rağmen hamile kalamadık ki .. şans kısmet işi belki. korkuların varsa eşini ikna edemiyorsan tüm testleri yaptır derim ben.en son ihtimaldekini bile es geçmeden.

günaydın herkese. ben feci hastayım ve atlatamıyorum.İlaçta içiyorum antibiyotik değil.çünkü hamile kalmam zor ilacı sakınsam nolur.sanırım dün lekelenmelerim başladı.çok erken oldu ama 25. günümdü.28 de olurum ben halbuki. biraz değişik nokta halinde, benim öyle lekelenmem olmazdı hala bişey yok ondan bu yanı.anlamadım.sanmıyorum ki hamilelikte böyle bişey olsun.dün yumurtlama öncesinde yaklaştığında olan çizgilerden vardı evet ama ümidim kırıldı bugün bakmadım tekrar.chnb, adadım adakta adadım ilkkez, çok olmasada idareten sadaka tarzı şeylerde verdim yakınlarımdan ihtiyacı olanlara.keşke çaresi olsa bu yaptıklarım önüme çıksa ama ne bileyim nasıl olur.dün gece çok güzel bi rüya gördüm.hatta sabah ezanı vaktiydi.dini bi olay yaşanmış.resmen aynısıı yaşadım.anlatmayacağım bu kez. keşke işareti olsa bu.olacak bebeğimiz diye düşünüyroum avuntu mu , hırs mı, çok istek mi, inanç mı, gerçek mi ? adını koyamadığım bi umut var.dilerim yarım kalmaz. bir zamanlar memurluk için hep böyle inandım boş bi inanç gibiydi oldu dilerim bu da olur. ama hissettiğim şu ki gidişatım tüp.tüp denemesinin ilkinde hamile kalcam sanki.razıyım onada yeterki olsunda ... ama üzülüyorum tabi ki. insanlara göre çok basit. en zorunu yaşayanlar bile hafife alabiliyor seni. en kötüsü bu. ne yazık ki korkular bitmiyor seneler sonrasında çocuğunu kucağına alan için bile daha kolaylaşabiliyor bazı söylemler ama gelde yaşayana sor. o kötü düşünceler gelip kuşatıyor her bi yanına.bazen diyroum ki her kapı duayla açılsaydı çok insanın mukadderatı dünyada güzellikle sonlarınırdı.islam tarihinde ne çileler çekilmiş, ne azaplar. ama olmayınca olmamış işte.kaç zamandır bu aklımda madem duayla kader değişiyorsa dünya hayatında bazı insanlar neden eksik ? kimsenin yarasını kanatmak değil amacım ama bazı dualar ahirete kalıyor işte. dilerim ki bizde dualarımızın karşılığın hem dünyada hem ahirette alıp layığıyla yaşayanlardan oluruz.allah cümlemizin gönlüne göre versin inş ...

sizler nasılsınız ? tek tek soramıyorum.

nazlım gözün aydın arkadaşım, darısı her şeyine olsun inş.kanamaların seni sıkıntıya sokmadan kesilir canım ya.hep yüreğimiz ağzımızda

Son düzenleme:
canım benim saol doktorumu arıcam öğlen gibi anca geliyo muayneye bakalım ne dicek progestan falan verir belki ilaç hiç kullanmak istemiorum kanama gibi değildi çok şükür akşam 3 kez peçeteye silince pembe leke geldi sonrasında bu zamana kadar gelmedi hayırlısı bakalım ay yeğenin olcak senin ne güzel yaaaa ne tatlı olur o şimdi senin için bambaşkadır yeri

bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kurban olurum ben senin döktüğün yazılara ne güzelde döktürüyo içi de dolmuş canım benim sana bişey döyleyemiyorum ne desem de mutlu etsem bilemiotum seni çok seviyorum bunu bil duamdasın rabbim kabul etmeyeceği duaya devam şansı tanımazmış kuzum dualarımız devam ediyosa ben inanıorum ki rabbim kabul edecektir sen yüreğini ferah tut doktorun yanında bi abla çalışıo dün bana dediki bu ay naptın da hamile kaldın hiç bişey dedim abla bende bunu tahmin etmiştim diyo arkadaşlarından bazılarının çocukları hep tatilde olmuş uzun süre olmayanların ne zaman tatile çıkıonus:)canım kardeşim melekler yanında olsun kalbin hep huzurla dolsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
geçen artvin hayali kurdum ya keşke gerçek olsa bide kahvaltı istiyorum içindede kuymak:)bilirmisin kuymağı

Candaşım;İnşallah bu lekelenme yerleşme kanamasıdır.İçimde sana dair umutlar var.Bunu çok dile getirip sonucunu bilmediğim birşeyde ya seni olumsuz etkilersem diye susmakta istiyorum.Zor bir sınav geçiriyorsun görüyorum,biliyorum.Ama İnşallah bu sınavın sonucunda kazanan sen olacaksın.Ne desem teselli olmayacak belki ama herşey Rabbime kalmış.O ''ol'' diyecek olacak canım.

Üzüntü,stres işimizi dahada zorlaştırır.Sen şimdi gülümse Candaşım.İnşallah herşey güzel olacak..

Nazlım doğmadan o kadar kıymetliki doğunca tahmin edemiyorum.Alahın izniyle 3 ay kaldı bebişle buluşmayaİlk yeğenim olacak.Neleri var bir görsen Nazlım.Rengarenk cicileri var teyzesi.Rabbim herkese o mutlulukları yaşatsın İnşallah.

Görünce dayanamayıp almak istiyorum artık ablam engelliyor daha fazlasını almayın diye.Geçen pembe bir tayt aldım görsen bayılırsın.Paça kısımları tüllü tüllü.Hele annemin ördüğü o el emekleri.Rabbim hepsini sağlıkla giymeyi nasip etsin İnşallah.

Herşeyin bir zamanı var demekki kızlar..Biz ne kadar istersek isteyelim vakti gelmeyince olmuyor demek ki..Mesela Nazlım en beklemediği zamanda hamile olduğunu öğrendi.Chnb abla ne zor şartlarda hamile kaldı hepimiz biliyoruz.Ama olacak İnşallah vakti geldiğinde.

Nazlım ben canınız ister diye Kuymak dememiştim hiç.Vallahi benim bile canım çekti

Nazlım ben canınız ister diye Kuymak dememiştim hiç.Vallahi benim bile canım çekti

kız ben bayılırım onaaa hee kmyde çok yaparlar bizim bütün köy artvin göçmeni savaş zamanı gelmişler tabi o zamanlardan kalan tek ninemiz vardı 121 yaşında geçen sene vefat etti kadının saçları siyahlamaya dişleri yeniden çıkmaya başlamıştı zehir gibiydi tarladan eve girmezdi

canım ben hala inanamıorum hamile olduğuma inan o kadar hazırlıksız ve ani beklenmedik olduki hepinize süprizler yapsın bebişleriniz benim kardeşimde piskopat bu konuda içime doğuyo abla elim sürekli kız bebek kıyafetlerine gidiyo almak istiyorum içim gidiyo bi doğsun neler alcam ben ona diyo ben ısrarla hiç bişey aldırmıyorum kimseye bi ark biberon almış sadece hakkımızda hayırlısı bz normal gebelikler yaşamıoruz malesef sağlıcakla gelsinlerde beklices artık rabbim ablana yardım etsin canım sağ salim kucağına almasını nasib etsin inşallahhh

Kaynanam çok güzel yapar.Yaz tatilinde bol bol yiyeceğim.Karadeniz kadınları gerçekten bir başka.Güçlü,dirayetli,becerikli,çalışkan..Birde denizi gibi hırçın kadınları var Karadenizin.Ama çok cefakarlar bir o kadarda vefakar..

aynen öyle eşlerine olan saygılarına hürmetlerine hayranım bana ters gelio eşimin aileside karadenizli mesela teyzelerine gittik erkekler sofraya oturmadan oturmuolar önce onlar yesin rahat rahat sonra kadınlar diyolar ben delleniom tabi:)erkek koca dedinmi akan sular duruyo allahtan eşim öyle değil hele şimdi iyice zavallı dün akşam bi baktım almış eline ütüyü şarkı söyleye söyleye ütü yapıo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…