- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #17.141
canım benim çok sağol, ne yazıkki hiç bişey teselli edemiyor.edecek tek şey var o da olmuyor işte.dediğin ihtimalin olması bizde yok ki.biz kavuştuğumuz an bebek hayalindeyiz, unutmak için imkanmız yok yani.bu işe tek başına olmuyo ki unuttuğum anda konsa :) bi lafın vardı senin rab, sevdiğin kuluna dua ettirirmiş diye.keşke öyle olsakta ondan ediyo olsak.ama sonucada varsak.genç yaşımızda.olacak inş ama ne zman ? geçen canım çekti ama hamileler ister dye demeyim demiştim.işte o kuymaktı . yeşillerin arasında herşeyin tazesiyle havanın güzelliğinde.ne güzel olurdu.inş seneye yada diğer seneye niyetimiz varda kısmet olur gitmek.belki aynı zmanlarda bile gidebiliriz ? bizde tatile 11 haziranda gitcez, adet zmanıma geliyo aksi gibi ve yumurtlama süresinde de iziner bitmiş oluyor.yani her zmanki gib bana koca bi 0 el sallıyor :)canım benim saol doktorumu arıcam öğlen gibi anca geliyo muayneye bakalım ne dicek progestan falan verir belki ilaç hiç kullanmak istemiorum kanama gibi değildi çok şükür akşam 3 kez peçeteye silince pembe leke geldi sonrasında bu zamana kadar gelmedi hayırlısı bakalım ay yeğenin olcak senin ne güzel yaaaa ne tatlı olur o şimdi senin için bambaşkadır yeri
bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kurban olurum ben senin döktüğün yazılara ne güzelde döktürüyo içi de dolmuş canım benim sana bişey döyleyemiyorum ne desem de mutlu etsem bilemiotum seni çok seviyorum bunu bil duamdasın rabbim kabul etmeyeceği duaya devam şansı tanımazmış kuzum dualarımız devam ediyosa ben inanıorum ki rabbim kabul edecektir sen yüreğini ferah tut doktorun yanında bi abla çalışıo dün bana dediki bu ay naptın da hamile kaldın hiç bişey dedim abla bende bunu tahmin etmiştim diyo arkadaşlarından bazılarının çocukları hep tatilde olmuş uzun süre olmayanların ne zaman tatile çıkıonus:)canım kardeşim melekler yanında olsun kalbin hep huzurla dolsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
geçen artvin hayali kurdum ya keşke gerçek olsa bide kahvaltı istiyorum içindede kuymak:)bilirmisin kuymağı
Kaynanam çok güzel yapar.Yaz tatilinde bol bol yiyeceğim.Karadeniz kadınları gerçekten bir başka.Güçlü,dirayetli,becerikli,çalışkan..Birde denizi gibi hırçın kadınları var Karadenizin.Ama çok cefakarlar bir o kadarda vefakar..
aynen öyle eşlerine olan saygılarına hürmetlerine hayranım bana ters gelio eşimin aileside karadenizli mesela teyzelerine gittik erkekler sofraya oturmadan oturmuolar önce onlar yesin rahat rahat sonra kadınlar diyolar ben delleniom tabi:)erkek koca dedinmi akan sular duruyo allahtan eşim öyle değil hele şimdi iyice zavallı dün akşam bi baktım almış eline ütüyü şarkı söyleye söyleye ütü yapıo:)
günaydın kızlarrr
iş başlamadan hemen yazaqyım dedim size dün gittik doktora şükürler olsun minnacık keseyi gördük sata göre 6 ultrasona göre 5 haftalık çıktı minik çok duygulandım şükrettim dua ettim nutkum tutuldu tek kelime edemedim sadece çok şükür diyebildim resmimizide aldık döndük eve 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı eşimle kan uyuşmazlığı var onu sordum düşükten sonra iğnemi olmuştum ben allah korusun kanaman olursa hemen olmazsa gebeliğinin 25.haftasında iğne yapıcas dedi 12.haftanda rahim ağzını ölçücez gerek varsa dikiş atıcaz dedi buna chnb abla çok sevincek:)işte böyle kızlar eve gelince bide pembe lekelenmem oldıu bi kaç kez peçeteye silince geldi ama sonra geçti bunun için gece aramıyayım dedim ama bugün arayıp konuşayım diyorum kırmızı değildi pembeydi
Nazlım ohh çok şükür görünmüş bebeğimizin evi..
Lekelenme konusunda doktoruna danışmanı tavsiye ederim.Devamı gelsin gelmesin mutlaka doktorunun haberi olsun canım.Rabbim doğduğu günleride göstersin İnşallah.
Hello;hele bir gideyim kavuşayım ablama ,yeğenime..Öpe öpe bitiririm.
Chnb abla;Sen cep numaranı tekrar mesaj at bana.Ben geldiğimde sana mutlaka haber veririm.Maksat muhabbet olsun hiçbir hazırlığa gerek yok.Dikkat et kendine.
günaydın herkese. ben feci hastayım ve atlatamıyorum.İlaçta içiyorum antibiyotik değil.çünkü hamile kalmam zor ilacı sakınsam nolur.sanırım dün lekelenmelerim başladı.çok erken oldu ama 25. günümdü.28 de olurum ben halbuki. biraz değişik nokta halinde, benim öyle lekelenmem olmazdı hala bişey yok ondan bu yanı.anlamadım.sanmıyorum ki hamilelikte böyle bişey olsun.dün yumurtlama öncesinde yaklaştığında olan çizgilerden vardı evet ama ümidim kırıldı bugün bakmadım tekrar.chnb, adadım adakta adadım ilkkez, çok olmasada idareten sadaka tarzı şeylerde verdim yakınlarımdan ihtiyacı olanlara.keşke çaresi olsa bu yaptıklarım önüme çıksa ama ne bileyim nasıl olur.dün gece çok güzel bi rüya gördüm.hatta sabah ezanı vaktiydi.dini bi olay yaşanmış.resmen aynısıı yaşadım.anlatmayacağım bu kez. keşke işareti olsa bu.olacak bebeğimiz diye düşünüyroum avuntu mu , hırs mı, çok istek mi, inanç mı, gerçek mi ? adını koyamadığım bi umut var.dilerim yarım kalmaz. bir zamanlar memurluk için hep böyle inandım boş bi inanç gibiydi oldu dilerim bu da olur. ama hissettiğim şu ki gidişatım tüp.tüp denemesinin ilkinde hamile kalcam sanki.razıyım onada yeterki olsunda ... ama üzülüyorum tabi ki. insanlara göre çok basit. en zorunu yaşayanlar bile hafife alabiliyor seni. en kötüsü bu. ne yazık ki korkular bitmiyor seneler sonrasında çocuğunu kucağına alan için bile daha kolaylaşabiliyor bazı söylemler ama gelde yaşayana sor. o kötü düşünceler gelip kuşatıyor her bi yanına.bazen diyroum ki her kapı duayla açılsaydı çok insanın mukadderatı dünyada güzellikle sonlarınırdı.islam tarihinde ne çileler çekilmiş, ne azaplar. ama olmayınca olmamış işte.kaç zamandır bu aklımda madem duayla kader değişiyorsa dünya hayatında bazı insanlar neden eksik ? kimsenin yarasını kanatmak değil amacım ama bazı dualar ahirete kalıyor işte. dilerim ki bizde dualarımızın karşılığın hem dünyada hem ahirette alıp layığıyla yaşayanlardan oluruz.allah cümlemizin gönlüne göre versin inş ...
sizler nasılsınız ? tek tek soramıyorum.
nazlım gözün aydın arkadaşım, darısı her şeyine olsun inş.kanamaların seni sıkıntıya sokmadan kesilir canım ya.hep yüreğimiz ağzımızda
Nilde ne yaptın testi ne çıktı dün?
Tuhaf ya, bir laf var ya insan doğarkende ölürkende yalnızdır aslında hep yalnızdır etraftaki kalabalığa rağmen.o misal. çok ta doğru. Hayırlısı ya yapacak hiç bişey yok kendimizi dualara ve dr a teslim etmekten başka. ay inş senin dönüşün muhteşem olacak :) bebekte gelecek hemen hayırlısıyla.sinopta çok güzel bi şehir ya, kuzenim 5 yıl orda görevliydi.hamsilozda süperdi :) benzeşiyoruz demekki nazik olmama konusunda :) eee şanslılar kocalarımız :) tarım konusunda çok katılıyorum sana, ama ne yazıkki kimsenin umru değilHemde ne dönüş CandaşımTemmuzda denemelere başlayacağız nasipse.
Hayat insana güçlü olmayı öğretiyor ne yazık ki.Ben sulugözün tekiyimdir.Ama bazen öyle sağlam duruyorumki kendime şaşırıyorum bu benmiyim diye..Karadeniz gibisin demek Candaşım..Bir bakarsın çarşaf gibi sakin bir deniz,bir bakmışsın hırçın dalgaların sahili dövdüğü deniz..Güçlü olmalısın hemde tek başına.Hepimiz yanlızız bu hayatta.Doğarkende,ölürkende..Sen kendin için Ve İnşallah Allah'ın nasip edeceği bebeğin için güçlü olacaksın Candaşım.Kimsenin elini tutmasını beklemeden,düşmeden doğrul canım benim.Ne tuhaf demi?En yakınların seni anlamıyor,anlayamıyor..İçinde ateş yanarken kimse birazcık olsun su serpmiyor.Hep mi böylelerdi?Sonradan mı böyle oldular?diye düşünüyor insan..Demek istediğim sen kendin için ayakta kalacaksın.Sen kendin için çok kıymetlisin.(Ve bizler içinde öyle)
Hey gidi Karadeniz heyyy
Bende korkmam yükten,işten.Bahçede iş varsa bahçedeyim.Odun taşınacaksa odun taşırım.Köyümüzdeki evimizde(SİNOPTA) iş bitmez hiç.Yazdan yazada olsa canlanırdı o ev..Senin anaannen hesabı eşimde takılıyor bazen bana''Kocadan korkmak yok sende biraz daha zaman geçsin döversinde sen beni diyor''Kıskançlık konusunda abartmıyor eşim sağolsun.Bir şekilde orta yolu buluyoruz.Ülkemizde tarım oranı gittikce düşüyor.İnsanların topraklarını boş bırakmaması lazım.En azından kullandırması lazım ki hem toprak verimli kalsın hemde ülkmizde kalkınma olsun.
Tuhaf ya, bir laf var ya insan doğarkende ölürkende yalnızdır aslında hep yalnızdır etraftaki kalabalığa rağmen.o misal. çok ta doğru. Hayırlısı ya yapacak hiç bişey yok kendimizi dualara ve dr a teslim etmekten başka. ay inş senin dönüşün muhteşem olacak :) bebekte gelecek hemen hayırlısıyla.sinopta çok güzel bi şehir ya, kuzenim 5 yıl orda görevliydi.hamsilozda süperdi :) benzeşiyoruz demekki nazik olmama konusunda :) eee şanslılar kocalarımız :) tarım konusunda çok katılıyorum sana, ama ne yazıkki kimsenin umru değil
chnb, ablacım yerleşme kanaması değilmiş.adet oluyroum bildiğin.bende ibre şaştı :) sinyal yanlış çıktı. gözümde büyütmüyorumde çok uzakta geliyor o denemeler filan bana. yine diyeceğim ama tek başıma mücadele gibi, sanki eşim olmadan herşey zorlancak gibi filan.ama olacak biliyroum da. İleriyi görememe problemimiz var, en azından bahsetttiğin arkadaşlardan şanslı olduğumu düşünüyorum tabi ki ve dediğin gibi mesele hamile kalmakta değil sağlıcakla dünyaya getirip büyütmekte.eskiden tek kaygım gebelikti, şimdi sonrası da var. elbet mkafatını alacağızda bakalım ne zman.sanırım 2013 bitmeden annelik kısmet olur, yani inş ...
nilde, canım çok sağol.hissediyorum hissettiklerini.kelimeler kifayetsiz misali :) ama tabi ki yılmak yok.mücadeleye devam.adet oldum ben.yanılttım sizi her zmanki gibi :) bu ay bunalım yok, hazırlıklıydım.gerçi zaten bu ayın nerdeyse tamamı bunalıla geçti üzerine ne ekleyebilirim ki ? değil mi :) sen nasılsn ? adet ne zman, inş gelmez ya ...
kaçıncı gün de bugün adet oldun erkenmi geldi ovulasyon hangi gündüüüü amannnnn çok sordum ama cevap istiyorummmm.canım benim canın sağolsun senin olacak tutacak 1-2 aya kadar dediğin gibi yılmak yok moralini bozma yanındayım canımmmmm bende bir kaç güne arkandan gelcem gibi kasıklarım ve belim ağrıyooooo.benim adetlerim tam belli diil ya 28.gün 24 nisana denk geliyo 1-2 gün önce yada sonra oluyo ya benim adetler.kuzummmmmmmmm seni seviyorummmm canımmmmmm
25. günde oldum, 14. günde net çatladı ve 19. güne dek devam etti.yani 11 gün sonra adet oldum.inş arkamdan gelmezsin ya.sende ümidini yitirme hiç belli olmaz ne olacağı.bende seni çok seviyorum ablam :))
canım benim ilkkez bu kadar uzun yumurtlamam oldu hepsinde net.o azalan renkleri saymıyorum.inş olmazsın ya.sen pazar günü çatlaşmışsın yani.kuzummmmm anlamadım ben şimdi cahilliğime ver benim test cumartesi falan koyulaştı ama net pazar günü tavan yaptı pazartesi azalmıştı rengi dün yok denecek kadar belirsizdi.senin 19.güne kadar koyumuydu çizgi?normalde kaç günde adet olursun?yitirmemek istiyorum ama bu ağrılar adetteki ağrılar kuzummmmm
Candaşım Sinop bambaşka benim için.Hamsilozda bir tabloya bakar gibi hissediyor insan.Gitmeyenlere tavsiye edebiliriz.
Nilde;Allah sevdiklerimize uzun ömürler versin.Yeğeninin doğumgüni şimdiden kutlu olsun.Allahım sağlıklı,hayırlı uzun bir ömür nasip eder İnşallah
Candaşım Sinop bambaşka benim için.Hamsilozda bir tabloya bakar gibi hissediyor insan.Gitmeyenlere tavsiye edebiliriz.
Nilde;Allah sevdiklerimize uzun ömürler versin.Yeğeninin doğumgüni şimdiden kutlu olsun.Allahım sağlıklı,hayırlı uzun bir ömür nasip eder İnşallah
Ankarada toz bulutu, gri kahve arası bi renk 8. kattan poşetleri görüyorum yerden kalkmış.feci rüzgar var burda da.izin alıp gitcektim ya gidememde( camlar kapalıyken toz kokusu genzimi yaktı .. burnumda tıkalı düşünün artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?