Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herşey Allahtan be Nazlım.İnşallah kolay bir gebeliğin olur canım.Dualarımız sizlrle canım.

Erkekleri el üstünde tutuyorlar bu çok doğru Nazlım.Erkek çocuklarıda öyle.O yüzden kocalar kahvede oturuken kadın çay topalamaya,fındık toplamaya gidiyor.Banada çok ters geliyor.Eşimde rahat bir tiptir benim.Her iş kadın işi diye öğrenmiş.Evlendiğimizde baktım ben topluyorum dağılması 5 dakika sürüyor.Birazcık cırlayınca düzelmeye başladı

Erkekleri el üstünde tutuyorlar bu çok doğru Nazlım.Erkek çocuklarıda öyle.O yüzden kocalar kahvede oturuken kadın çay topalamaya,fındık toplamaya gidiyor.Banada çok ters geliyor.Eşimde rahat bir tiptir benim.Her iş kadın işi diye öğrenmiş.Evlendiğimizde baktım ben topluyorum dağılması 5 dakika sürüyor.Birazcık cırlayınca düzelmeye başladı

canım benim çok sağol, ne yazıkki hiç bişey teselli edemiyor.edecek tek şey var o da olmuyor işte.dediğin ihtimalin olması bizde yok ki.biz kavuştuğumuz an bebek hayalindeyiz, unutmak için imkanmız yok yani.bu işe tek başına olmuyo ki unuttuğum anda konsa :) bi lafın vardı senin rab, sevdiğin kuluna dua ettirirmiş diye.keşke öyle olsakta ondan ediyo olsak.ama sonucada varsak.genç yaşımızda.olacak inş ama ne zman ? geçen canım çekti ama hamileler ister dye demeyim demiştim.işte o kuymaktı . yeşillerin arasında herşeyin tazesiyle havanın güzelliğinde.ne güzel olurdu.inş seneye yada diğer seneye niyetimiz varda kısmet olur gitmek.belki aynı zmanlarda bile gidebiliriz ? bizde tatile 11 haziranda gitcez, adet zmanıma geliyo aksi gibi ve yumurtlama süresinde de iziner bitmiş oluyor.yani her zmanki gib bana koca bi 0 el sallıyor :)

güzel yürekli arkadaşım , çok sağol.keşke o hissiyat doğru olsa ama bende doğru olan her ibre şaşıyor.hemen herşeyde şansım çok zorlanıyor sanki.evet bu sınav zorluyor beni yoruldum düşmek üzereyim ve tutunamıyorum bi yerlere.olacak elbet vakit dolacakta kimbilir ne zman.moral gerek mutluluk gerekte canım paylaşımını ortaklaşa çözeceğim insana bile hasretim ki ben nasıl umut bulayım.içimde kopan fırtınlardan herkes bi haber.dün geceki rüyam o kadar umut doluydu ki sabah kalktığımda haykırasım geldi.allahım bu umut benle kalsım desemde kaçıyor işte o umutta kaçıyor.evet olacakta güç gerek bana umut vs. çok sağolun güzel yüreklerinizi açtığınız için.bu arada o asi kadınlarından biri benim.snir babında evdekiler der, aynı hırçın dalgalar gibisin karadenizde.anın belli değil, bi yanın merhemetle teslimiyet, diğer yanın bomba, içine alsan parçalayacak gibi.şımarıkça görünmek istemem ama güçlülerden biri bendim birkaç öncesine kadar.keşke tekrar kazanabilsem ya. yazın gidince bol bol güzeliklerinden faydalancan ne güzel.hiç bişeyi esgeçmeyeceğinden bomba gibi bi dönüş yapacağından eminim :)

bizimkilerde de vardı bu ama saçmalığın alası.hatta rahmetlik anneannem derdik i kocadan korkmayan allahtan korkmaz. öyle öğretilmiş. birde tutucuyuzdur biz biraz, birçok konuda.yani rahat giyiniriz gezeriz ama aklımıza estiği gibi değil onayla. eşimin ailesi ise o kadar rahatki annesi şehir dışına gider yolda haber verir.bizde öyle olamaz valla adamı keserler : ) birde erkekler hat safhada kıskançlar, olur tabi çünkü çapkınlıklarda hat safhada.şükür şimdilerde yokta.ama allah var bizim erkeklerde çok çalışkandır.o daha çok rize ve trabzonda var kadını çalıştırmak yani.bizlerde el birliği.ben bile hiç bişeye naz etmem ağır demem yüklenirim. naz bilmiyoruz bu manada.eşimin ailesi ise sanarsın sosyete çıtkırdım.eşim dahi.çok tuhafıma gitti başlarda eşimle çok inatlaştık şükür artık hareketlendi o da.iç anadolunun insanıda çok tembel ya.ne kadın çalışıyo ne adam.dünyaca toprakları var kendileri kullanmadıkları gibi paraylada kullandırmıyolar ziyan olyo toprak, kullanılsa dünyanın mahsülü çıkar.

Hemde ne dönüş CandaşımTemmuzda denemelere başlayacağız nasipse.

Hayat insana güçlü olmayı öğretiyor ne yazık ki.Ben sulugözün tekiyimdir.Ama bazen öyle sağlam duruyorumki kendime şaşırıyorum bu benmiyim diye..Karadeniz gibisin demek Candaşım..Bir bakarsın çarşaf gibi sakin bir deniz,bir bakmışsın hırçın dalgaların sahili dövdüğü deniz..Güçlü olmalısın hemde tek başına.Hepimiz yanlızız bu hayatta.Doğarkende,ölürkende..Sen kendin için Ve İnşallah Allah'ın nasip edeceği bebeğin için güçlü olacaksın Candaşım.Kimsenin elini tutmasını beklemeden,düşmeden doğrul canım benim.Ne tuhaf demi?En yakınların seni anlamıyor,anlayamıyor..İçinde ateş yanarken kimse birazcık olsun su serpmiyor.Hep mi böylelerdi?Sonradan mı böyle oldular?diye düşünüyor insan..Demek istediğim sen kendin için ayakta kalacaksın.Sen kendin için çok kıymetlisin.(Ve bizler içinde öyle)

Hey gidi Karadeniz heyyy

Bende korkmam yükten,işten.Bahçede iş varsa bahçedeyim.Odun taşınacaksa odun taşırım.Köyümüzdeki evimizde(SİNOPTA) iş bitmez hiç.Yazdan yazada olsa canlanırdı o ev..Senin anaannen hesabı eşimde takılıyor bazen bana''Kocadan korkmak yok sende biraz daha zaman geçsin döversinde sen beni diyor''Kıskançlık konusunda abartmıyor eşim sağolsun.Bir şekilde orta yolu buluyoruz.Ülkemizde tarım oranı gittikce düşüyor.İnsanların topraklarını boş bırakmaması lazım.En azından kullandırması lazım ki hem toprak verimli kalsın hemde ülkmizde kalkınma olsun.

Canım dr ni arayacaksın sanırım. Progestan verirse de kullan canım. Ben 200x2 ve ayrıca 3 gün arka arkaya proluton depot iğne şimdi ayrıca 3 günde bir iğnesini oluyorum. Az önce yaptırdım daha...Az önce dr ye gittim. Kese büyümüş daha kalp atışları görülmedi. Ama düzgün kanamalı bölge de yok.
Kısmette varsa yiyecek ekmeği varsa eskilerin dedikleri gibi doğacak...

İnşallah senin de devam etmez lekelenmen... Dinlen ayaklarını uzat...

Tamam canım...

Geçmiş olsun canım inşallah yerleşme lekesidir. Canım Allah çaresiz dert vermesin. Ne olur olmazsa bu şekilde tüpü büyütme gözünde. Bak ben pgt topiğinde yazışıyorum orada ya kendileri ya eşleri genetik sorunlu arkadaşlar var. Kimi cam kemik hastası, kimsinde kas erimesi, kimisinde çeşit çeşit sorun var. Biliyorsun benim eşimde de 47 xyy sendromu var. Buradaki arkadaşlar doğal deneseler bebeklerinin kendileri gibi hastalıklı olma ihtimalleri var. Tek çözüm pgt ve bunların bir kısmı aslında doğal hamile kalabiliyorlar. Doğal kalsalar amniyosentezde sorun çıkarsa aldırın derlerse diye pgt ile tüp bebek yapıyorlar ve devlet 5 kuruş bile karşılamıyor...

Ne olur sıkma canını...Üzmemeye çalış. Sağlıkla tamamlanacak hayırlı hamilelikler versin Rabbim. Çok önemli değil hamile olmak evet benim bir oğlum var ama bana travma yaşatan 3 tane de kaybım biliyorsun.... Allah hayırlısıyla nasip etsin...

Nilde ne yaptın testi ne çıktı dün?

kızlarrrrrr canlarrrrrr merhabaaaaaaaa

candaşımmmmmmmm ilk önce sana yazmak istedim içinden geçen düşünceleri yüreğimde hissettim çünkü aynılarını düşünüyorum elbette dualarımızı eksik etmiycez ama allahın dediği olur benim en büyük duam allahım sağlıklarla alnıma yazmış ol.tedbir bizden takdir allahtan bi ablamızdan duydum duanı nasıl edersen et yeterki gönülden et demişti duanı ister türkçe ister dua şeklinde et yeterki gönülden et.bu arada candaşımmmmmmm bana bu ay hamile kalacaksın gibi geliyo daha doğrusu dün teste bahsettiğin hareketlilik ve bugünkü leke hamilelik belirtisi gibi geliyo bana.ama sanada hak veriyorum ya olmazsa yaşıyacağım hayal kırıklığı diye düşünüyosun allah büyük kuzummmmmm.ümidimizi hiç bir zaman kaybetmemeliyiz olacak tutacak diye pozitif düşünmeliyiz çünkü her şey moralle(tabiiii elimzden geldiği kadar)ama adet olursa bir kaç günlük ''bunalımdan''sonra yola devam.asla ümitsizlik olmamamlı işte burda desteğe ihtiyaç var.kim düştüyse diğerimiz hemen gelecek va kaldıracak ''hadi silkilen yorulmak yok ümitsizlik yok yola devammm'' ve bizde hepimiz ayrı ayrı bunu yapıyoruz hepimiz çok şanslıyız burdaki dostluk çok güzellllllll.hep destek tam destek.

hilalimmmmmmm kolay gelsin kuzummmmmm teste bol şanssssss tutacak bu ay bu morelle ama sakın ihmal etmeeeeee samimiyetiiiiiii

chnb canımmmmm bu gelinlik mevzuuu erkek tarafına niye yük geliyo anlamış değilim zaten eşim kızmasaydı benim sonumda senin gibi olacaktı kendim alcaktım.tatlım lekelenmeler gitsin geri gelmesin ama ne güzel kese büyümüş çok güzel bir haber bu allahın izniyle bu sefer her şey çok güzel olacak dikkat et kendineeeeee

nuraycım canımmmm gözün aydın annen geliyomuş keyfini çıkar tatlım senin için büyük bir moral.canım dün test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı çizgi yok denebilecek gibiydi yumurlamışım demekki.dün çalışma yapmadık şimdi bekliyoruz.

sezenim canımmmm zaten yapılanları unutmazsak yüze bakamayız ama o kırgınlık hep kalıyo aman kötü olmayalımda eskiler önemli diil diye düşünüyorum.sen nasılsın ne durumdasın tatlım

lalecimmmmm nerdesin tatlımmmmm iyimisinnnnnnn ne durumdasınnnnnn merak ediyorummmm

minicikumut canımmmmm yiğen sevgisi çok başak benim yiğenim bu ayın 24 ünde 1 yaşını dolduruyor doğum günü için ne ciciler aldık bir bilsen gelinimiz yetr artık alma bişi doğmadan önce başladın hala alıyosun çoğu giydirmeden küçüldü diyo ama almadan duramıyorummmm bu arad iyi yolculuklar tatlım doğunca öp minik kuzuyu kokla bizim içinde

nazlımmmmm canımmmmm görünmüş kesecikkkk allahım bozmasın sağlılarla kucağına almayı nasip etsin doktorunuda ihmal etme lekelenme için ilaç verirse onu iç ve iyice dinlen.

miniklerrrr canımmmmmm nasılsın tatlımmmmm bulantın varmıııııııı

datlummmmm nerelerdesin canımmmm nasıl gidiyorrrr

günlükkkk canımmmm ağırlaşmışsın yorma kendiniiii dinlenmeye çalışşşş dikkat et kendine kuzum

cezaaaaa bu yerleşme kanaması olsun inşallahhhhh normal adet olmasın tatlımmmmm

hellocummmm senin kayınvalidede uçmuş yaaaa oralara gidince kulağını kapa tatlımmmmm üzmesin seni kimseeeee

lone canımmmmm sen nasılsınnnnnnn nasıl gidiyorrrr yorma kendiniiiiii sen bursadaydın dimiiii benim halamlarda bursadaaaa

canlarııııımmmmm dün yaptığım teste göre yumurtlamışım artık bitti.her şey allahıma kaldıııııı.hayırlısıııııııı.öpüyorummmm.

Nilde ne yaptın testi ne çıktı dün?

canımmmmm dün yok denecek kadar belli belirsizdi çizgiiiiiiii.yumurlama tamamlandı dimi şimdiiiiiiii heyecan yaptımmmmm canım bide bi kaç gündür kasınlarım ve belim ağrıya sanki adet olcam gibi daha yeni yumurtladım nasıl adet olcam böyle hemen anlamadım.birazda bu yüzden hamilelik konusunda biraz ümitsizim işte(

Son düzenleme:
Tuhaf ya, bir laf var ya insan doğarkende ölürkende yalnızdır aslında hep yalnızdır etraftaki kalabalığa rağmen.o misal. çok ta doğru. Hayırlısı ya yapacak hiç bişey yok kendimizi dualara ve dr a teslim etmekten başka. ay inş senin dönüşün muhteşem olacak :) bebekte gelecek hemen hayırlısıyla.sinopta çok güzel bi şehir ya, kuzenim 5 yıl orda görevliydi.hamsilozda süperdi :) benzeşiyoruz demekki nazik olmama konusunda :) eee şanslılar kocalarımız :) tarım konusunda çok katılıyorum sana, ama ne yazıkki kimsenin umru değil

chnb, ablacım yerleşme kanaması değilmiş.adet oluyroum bildiğin.bende ibre şaştı :) sinyal yanlış çıktı. gözümde büyütmüyorumde çok uzakta geliyor o denemeler filan bana. yine diyeceğim ama tek başıma mücadele gibi, sanki eşim olmadan herşey zorlancak gibi filan.ama olacak biliyroum da. İleriyi görememe problemimiz var, en azından bahsetttiğin arkadaşlardan şanslı olduğumu düşünüyorum tabi ki ve dediğin gibi mesele hamile kalmakta değil sağlıcakla dünyaya getirip büyütmekte.eskiden tek kaygım gebelikti, şimdi sonrası da var. elbet mkafatını alacağızda bakalım ne zman.sanırım 2013 bitmeden annelik kısmet olur, yani inş ...

nilde, canım çok sağol.hissediyorum hissettiklerini.kelimeler kifayetsiz misali :) ama tabi ki yılmak yok.mücadeleye devam.adet oldum ben.yanılttım sizi her zmanki gibi :) bu ay bunalım yok, hazırlıklıydım.gerçi zaten bu ayın nerdeyse tamamı bunalıla geçti üzerine ne ekleyebilirim ki ? değil mi :) sen nasılsn ? adet ne zman, inş gelmez ya ...

kaçıncı gün de bugün adet oldun erkenmi geldi ovulasyon hangi gündüüüü amannnnn çok sordum ama cevap istiyorummmm.canım benim canın sağolsun senin olacak tutacak 1-2 aya kadar dediğin gibi yılmak yok moralini bozma yanındayım canımmmmm bende bir kaç güne arkandan gelcem gibi kasıklarım ve belim ağrıyooooo.benim adetlerim tam belli diil ya 28.gün 24 nisana denk geliyo 1-2 gün önce yada sonra oluyo ya benim adetler.kuzummmmmmmmm seni seviyorummmm canımmmmmm

25. günde oldum, 14. günde net çatladı ve 19. güne dek devam etti.yani 11 gün sonra adet oldum.inş arkamdan gelmezsin ya.sende ümidini yitirme hiç belli olmaz ne olacağı.bende seni çok seviyorum ablam :))

25. günde oldum, 14. günde net çatladı ve 19. güne dek devam etti.yani 11 gün sonra adet oldum.inş arkamdan gelmezsin ya.sende ümidini yitirme hiç belli olmaz ne olacağı.bende seni çok seviyorum ablam :))

kuzummmmm anlamadım ben şimdi cahilliğime ver benim test cumartesi falan koyulaştı ama net pazar günü tavan yaptı pazartesi azalmıştı rengi dün yok denecek kadar belirsizdi.senin 19.güne kadar koyumuydu çizgi?normalde kaç günde adet olursun?yitirmemek istiyorum ama bu ağrılar adetteki ağrılar kuzummmmm

Candaşım Sinop bambaşka benim için.Hamsilozda bir tabloya bakar gibi hissediyor insan.Gitmeyenlere tavsiye edebiliriz.

Nilde;Allah sevdiklerimize uzun ömürler versin.Yeğeninin doğumgüni şimdiden kutlu olsun.Allahım sağlıklı,hayırlı uzun bir ömür nasip eder İnşallah

canım benim ilkkez bu kadar uzun yumurtlamam oldu hepsinde net.o azalan renkleri saymıyorum.inş olmazsın ya.sen pazar günü çatlaşmışsın yani.

kesinlikle tabloya bakar gbi. tavsiye ederim bende :)

Ankarada toz bulutu, gri kahve arası bi renk 8. kattan poşetleri görüyorum yerden kalkmış.feci rüzgar var burda da.izin alıp gitcektim ya gidememde ( camlar kapalıyken toz kokusu genzimi yaktı .. burnumda tıkalı düşünün artık ...

Son düzenleme:

sağol tatlım hepsine inşallah sizinkinede hayırlı doğumları olsun tatlım

candaşımmmm çok kötü ya resmen hava toz rengi sarı sarı.kuzumsunnnnn sen nezaman gitcen doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…