Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardemirin bütün pisliği kükürt tozu akciğerlerimize doldu resmen.Dinene kadar dışarı çıkmamak mantıklı.

candaşımmmm çok kötü ya resmen hava toz rengi sarı sarı.kuzumsunnnnn sen nezaman gitcen doktora
evet ya bildiğin çöl oldu.ablacım 26 nisanda gitcem inş bende annen gibi tatmin olup işlrimi yoluna koyup dönerim ...
kardemirin bütün pisliği kükürt tozu akciğerlerimize doldu resmen.dinene kadar dışarı çıkmamak mantıklı.

çıkmayın canım valla tehlikeli.ben az dinerse gidecem kafamı tutamıyorum.

kızlar nasılsınız?

chnb, çok şükür kanamalı bölge yok canım bu bile iyi haber...ben ilk devlete gitmiştim drum izindeydi sağolsun devlet dru içimi çok rahatlattı adam direk dediki düşük olabilir kanamlı bölgen var( çok şükür bebeğim benimle dediğin gibi herşey allahın takdiri görecek günü varsa inşallah sağlıkla gelecekler...çokda dikkat etmemek gerekiyor bence düşünmemek yani...hayırlısı inşallah...suyu içemiyorum demişsin akıntı falan varmı canım aslında zorlasan kendini bende kayıbımda hiç içemiyordum ama enfeksiyon çıkmıştı bazen su içmediğim aklıma geliyor üzülüyorum...

nazlım, kesemizide gördük gözümüz aydın...nasıl yani yaa hepimizdemi olur bu lekelenme sanki allah bizi burda buluşturdu bazen yaşadığımız şeyler aynı olunca çok ilginç geliyor:)) seninkide inşallah tekrarlamaz canım...bol su iç canım....

candaş, tam söküldünmü canım? yoksa gelen lekedenmi bahsediyorsun? hayırlısı herşeyin allahım hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin canım cümlemize...yiğenimin bakıcısı trabzonlu bazen anneme kahvaltıya gidince kuymak yapardı teyze gerçekten çok güzel ama kaloriside cabası:)) yedikçe yiyesi geliyor insanın...karadenizli kadınların yemekleride çok güzel oluyor...ben bayılıyorum yemeğe dayanamayan biri olaraktan:) çok pratikler bide...

minicikumut, insan bu devirde kayıp yaşamasa bile çok fazla kıyafeti almak istemiyor hep bir korku var çevremizde o kadar çok kayıp duyuyoruzki etkileniyor insan ablanda o yüzden istemiyordur artık....ablan doğum yapıcak sonra senin güzel haberini alıcak inşallah...ben doğum yapmıştım kızımın kırkı çıkmamıştı yengemin hamile olduğunu öğrendik şimdi ikiside büyüdüler kızım 5 olucak yiğenim 4 yaşında daha dün gibi aslında hey gidi günler...güle güle git gel canım...ne kadar kalıcaksın?

nilde, sağol canım dinleniyorum bol bol...sende şafak sayıyorsun sanırım hayırlısı olsun...canım gelinlik olayında üzücü olmuş...allahtan sonu tatlıya bağlanmış...bizde düşünümüzü kendimiz yaptık iyikide öyle yapmışız kaynanamlar çok konuşan insanlar onların elllerine koz vermek kötü olurdu ben çalışıyordum o dönem iş çıkışlarında sürekli gezerdim eşyaların en ucuzunu bulabilmek için eşimin bir birikimi yoktu ikimiz çalıştığımızı ortaya koyup aldık çok şükür kimseye muhtaç olmadık herşeyimiz sade ve çok güzel oldu...sadece annemler oturma grubumuzu aldılar...çevremizdeki herkez nerdeyse hiç bişeyimizi beğenmediler yada kendimiz yaptığımız için kıskandılar...hiç bişeyimiz moda olanlardan olmadı olamadı düğün salonunuda çok uyguna tuttuk ama pasta kola dağıtımı bize aitti çok şükür arkadaşlarımızın desteğiyle oda halloldu...akrabalarım en lüx salonları tuttular 3-4 milyar para verdiler şimdide pişman oluyorlar o kadar parayı niye verdik diye...balayınımıza bile gittik çok şükür ağzımızın tadı bozulmasın yeterki herşey parayla değil parasızda olmuyor tabii...kaynanam eşime demişki gel gidelim bizim mobilyacıdan alalım mobilyalarınızı ama sonrası parasnı sen ödeyeceksin ama onlar biz aldık diye konuşacaklar:)) dedim hiç gerek yok niye okadar para verelim biz hallederiz...parayı getirip hep bana verdi eşim kaynanam kıskançlıktan ne hale geldi görmeliydiniz...demişki siz daha evli değilsiniz sen neden parayı ona veriyorsun:)) nişanda bana hediyelik bilezik taktı...kuyumcuya götürdük adam 30 da 35 e geri alırım dedi eşimde gitmiş demiş sen niye hediyelik aldın kaynanam köpürmüş sizi kandırmışlar ben onu 250ye aldım en pahalısı falan tabii inanmadık biz...düğün sonrası hani anneye süt hakkı verilirya ben anneme götürdüm dedimki eşime benimki anne seninkide anne onada verelim işte ben salak ayırım yapmayalım dedik zaten bileziğim kalınlardan çok yoktu orta bişey ayrladık eşim verdi kaynanam kabul etmedi neymiş inceymiş ben şok oldum tabii yaa normalde adet değildir ben düşündüm verdim bunu sana aaa dedim ne çirkin bir davranış hala der eşime bana bilezik borcun var diye:)) zaten bu özel günlerde genelde para mevzusuyla çıkıyor tüm huzursuzluklar düşününce diyorsunki hiç değermiydi o güzel günlerde moral bozmaya olan gelin ve damada oluyor aslında allahtan bizde düğün sırasında yaşanmadı çünkü ailem abimde yaşanınca tatsızlık benim düğünümde hiç zora koşmadılar sağolsunlar....sanki yanlarına kar kaldı dimi sadece olaylarla başlayan kırgınlıklar ve güvensizlikler kalıyor geriye bakıldığında inşallah bunlarla kalsın daha fazla dokunmasınlar evliliklerimize allah hepimzin mutluluğunu artırsın...

loneliness, canım bugün ayaklarım çok şişmiş neden anlayamadım dün ayakta çok kaldım sanırım...pazarada gidemedim akşam eşimle marketten alırım artık dedim...tek gitmek gerçekten iyi olmuyor onu anladım...ama banka eşim gelene kadar kapanmış oluyor...ama onunda çizümünü buldum alışveriş merkezlerindeki pazarda açıkya banka şubesi yani oraya götürürüz artık....şikayetçi hiç değilim aslında bebeğime bişey olmasında bu şekilde 2 ayıda geçiririm bazen erken doğum falan geliyor aklıma o yüzden korkuyorum çünkü belim çok ağrıyor....seninde az kaldı dimi iznine ne güzel dinlenirsin çalışmak yorucu olur canım...demek komşun doğum yaptı allah analı babalı büyütsün...nasıl heyecanlanmışsınızdır sizde...ben kesin ağlardım görünce:)) benim arkadaşımda yarın doğum yapacak çok heyecanlı ben daha hiçç hazırlıkda yapmadım( bakalım kızımın adasını daha hazırlamadığım için bebek beşiğinin çekmecesinde hala kızımın kıyafetleri var birazda o yüzden yapamıyorum hayırlısı 1 aya kadar inşallah tamamlayacağım inşallah...banyo gereçlerini aldınmı canım? sebamed almanı öneririm...

hellom, canım niye öyle düşündünki bizde bahsediyoruz az çok bebişlerden iyikide bahsettin tecrübe sahibi oluyor insan her ne kadar bir kızım olsa bile bu ilkmiş gibi canım...ooo spor nasıl gidiyor varmı bir gelişme canım? çınarı ne yapıyorsun o sırada? nasıl paşamız? eşin ne güzel bırakmış yaa 3 sene ne demek başlaması kötü olmuş arkadaşında iyi demiş inşallah içmiyordur canım...seni üzmek istememde annenin hastalığı sigarayla bağlantılımıydıda eşin ondan sonra bıraktı? eşimde ilginç düşünceler var çok acayip sigaraya vücudu alıştığı için bırakınca hasta olacağını düşünüyor, maddiyata hiç önem vermiyor onu düşünürse bırakamazmış falan beyinde bitirecekmişde hayatımda onu ağzıma dahi almamış bir insan olarak onu görmek bile sinirlerimi zıplatıyorki ona verilen parayı düşündükçe eşimi boğazlayasım geliyor:)) o gün sadece 1 tane içti bidaha içmedi bu ara arkadaşlarla biryerlere gitmeyelim dedi eyvallah dedim...şimdi gelen teklifleri kabul etmeyeceğiz...bu ay kendimizi sıkalım biyerlere gitmeyelim dedi doğum için arkaya atalım biraz dedi onada eyvallah dedim:))aslında daha çok sigarayı hatırlattığı için bu söyledikleri ama bıraksında herşeye eyvallah yaa dünyanın en mutlu insanı olacağım eminim bir atlatsak şu dönemi....
canım benim bebek dönsede dönmesede sezeryan olacağım hiç sormadım gerçi dra ama normal doğum yapmaz diye düşünüyorum...randevuyu yarına alacaktım sonra 23 nisanda çalışıyormu dr diye sordum cuma belli olur dediler cuma arayacağım çalışıyorsa o zamana alıcam belki eşimde çalışmaz birlikte gideriz diye düşündüm...hayırlısı inşallah herşey yolundadır....

Günlükcüm Cuma günü gidip pazartesi günü döneceğim.Ablamınki korkudan değilde artık çok fazla oldu.Kendide bir dünya aldı,bizde öyle.O yüzden istemiyor.Ne kadar korksakta başımıza geleceği engelleyemiyoruz.Biz güzel düşünelim güzel olsun herşey.İnşallah ilk denemde tutar bebiş ne diyeyimDikkat et kendine.

Evet olabilirsin.Bekleyip sonucunu burda paylas.Hersyein hayirlisi olsun.

Son düzenleme:
canım şimdi geldim komşumdan, maşallah bir kızı oldu. minnacık bişey:)2900 olmuş. herkesinki gibi sezeryan. hemşireler açılmasını kontol ederken suyunu patlatmışlar, artık normal olmaz demişler vesaire. sezeryane almışlar. velhasıl annesi falan diyo onların hiç normal doğurtmaya niyetleri yok, boşuna ağrı çekme diyolar bana da. galiba kabul edicem ben de gönüllü sezeryanı.
canım kozmetik olarak sadece nivea atta çantası almıştım, içinde şampuan, krem vesaire var. onun dışında bişey almadım. zaten içindekilerin fiyatı 45 tutar en az, çanta bedavaya gelmiş oldu. çok hoş bir çantası var, nette yazınca çıkıyor.
Allah kısmet ederse biz de cuma istanbula gideceğiz. hamile kaldığımdan beri gidemedik korkudan. şimdi yavaş yavaş, dinlenerek gideceğiz. 3 gün tatil. araba falan ordan almayı düşünüyoruz, daha çok çeşit görebilirz diye.
uykudan uyanmak zor geliyo canım çok. 12-13 mayıs gibi çıkcam inşallah doğum iznine. son günleri biraz stressiz geçirmek istiyorum. hoş bu sefer de yatarken iyice şişerim artık.

kızlar yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama kafam başka yerde yazayımda rahatlayım bari.. okuldan geldim açlıktan bayılcam nerdeyse benimki karşıladı dedimki kahvaltılık hazırla çay yap çok açım.. aldığım cvp çok uykum var oldu girdi yattı yarım saat sonra olsa olur mu die bi de pazarlık yapıyor ya deli olacam bu nasıl vurdumduymazlık içimden öyle şeyler söylemek geliyorki hatta çıkıp gitmek ....

Minikler üzme kendi,strese girme.Ahh bu eşler bazen ne kadar kırıcı oluyorlar.Kendine güzel bir kahvaltı hazırla,yumurta yap kendine birde.Ye güzelce.Bebeğin acıkmıştır annesi.

Vurdumduymazlık az çok hepsinde var.Eşin senin durumuna anlayış gösterebilmeliydi ama olmamış canım.

Şimdi hemen güzelce yemeğini hazırla canım.

bizzzzzz geldik:)
daha önceden planlarım vardı buraya ne yazacağıma dair..hepsi uçtu gitti.aklımda kalanlardan biri sayfa 3 ten beri bana hep destek olan sevgili arkadaşım candasa çok teşekkür ederm..hep ayrı bir yerin vardı hazirann annelerinden dolayı..kızlar sizlerede desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim..şimdi gelelim ana konuya..bugün çok değerli bir sayı gördüm..beklediğim ,özlediğim...test yaptırdım bhcg 207..inşallah böyle devam eder..cuma tekrar gideceğim..inşallah değer 400 ü geçer dualarınıza ihtiyacım var..Allahım bu kez bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip et ya rabbim....

canım benim sezeryan hayırlısı olsun, ben tekrar sezeryan olacak olsam dr gezebilirsin dediği anda gezemeye başlar hiçç yatmazdım bizm gelenimiz gidenimiz çok oldu vss gezemedim şişmiştim. bir avazda inşallah... yok kuzum konuşmaktan üzülmüyorum annemin hastalığının sigaryayla şöyle bir bağlantısı oldu sigara çok içiyordu naptıysam naptıysak bıraktıramadık evdeki sigaraları sakladık kapılar kitlendi herşey ama herşey denendi yok bırakmadı kanser teşhisi konulunca hemen acilen yatış yattık umuttepeye acile acilde çantasında nufus cüzdanı arıyordum sigara paketi geçti elime annem gördü at onu sizden çok özür dilerim demişti. neyse annem kemo aldı ve ciğerleri dayanmadı ama şu var lösemiden annemin türünden kurtulan 20 kişide 1 - 2. 8 ay yaklaşık umuttpeede yattık allah evlerden ırak etsin bu hastalığı ama inan ne insanlar gördüm ağızlarına sigara alkol koymamışlar alın yazısı... eşinin dediğini aslında bana komşum demişti babası 40 sene içmiş sigarayı bırakmış adamda türlü türlü hastalıklar çıkmış vss. dr tekrar başlatmış ama adetini azaltmış. herşey deli gibi para doğum dr bez biberon emzik giyim mevlam herkese hayırlı bol kazançlar nasip etsin.

belediyenin spor salonu görseniz o kadar komik ki, tombilik tombilik hepimiz haftada 3 gün pzt, çarş,cuma 19:15 20:30 sütü sağıyorum bırakıorum çınarda altı pis üstü kusmuklu bekliyor 1 saat evime çok yakın 5 dakika ya var ya yok. birde çok ucuz delirirsin ayda 30 lira :))))))))) allah gönlüme göre verdi.
çınar kilo almış dedin ya ay çok mutlu oldum Allah razı olsun. Etraf hep küçük diye diye bende alışmışım ama şu 3 gündür iştahı pek yok kuzunun.

minikler çoook tatlısın sen yazdıkça yemin ederim ben kendimi görüyorum. önümüzdeki zamanlarda seve seve hazırlıyacak hiçç sıkma kendini... Çıkıp dışarıda yapsana kahvaltını

ÇOCUĞUN biri, BABASINA sormuş :Baba, biz nasıl olduk..? BABA cevap vermiş :MAYMUNLAR türeye türeye, biz olduk..! demiş.Tabi ÇOCUK, babasının lafına inanmamış. Annesine giderek, birde ANNESİNE sormuş..!

Annesi:ALLAH, Adem babayla; Havva annemizi yaratmış..! Nesilden nesile biz olmuşuz, demiş.

Çocuk :Ama babam, MAYMUNLAR türeye türeye biz olduk; dedi.

Annesi cevap vermiş:

-O BABANIN SÜLALESİ, BİZİ İLGİLENDİRMEZ..!!

ahahahah çok güldüm

hadi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yemin ederim ağlıyorum şuan zaten aşırı duygusalım of ceza canım benim nasıl sevindim anlatamam canım benim yaaaaaa kucaklıyorum seni kocaman öpüyroum canım yeminle totem tuttu gelsin sıradaki allahım şükürler olsun çok şükürler olsun canım benim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım çok sevindik.
adet değilmiş demek son gelen, lekelenmemiy miş? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. artık bu haftasonunu sen de çifte bayram kutlarsın. hem miniklerin bayramı, hem senin bayramın. çok sevindim tekrar. maşallahtopiğimize tam bahar geldi.

hello cnm hikayeye bayıldım şu kızgınlığımda ii geldi.. buarada bende baktım fotolara ve cidden tombik geldi gözüme çınar bey

cezaaaaaaaaaaa cnmmm ne güzel ya gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin valla maşallah topiğimize neşemiz daim olsun inşallah haftasonu candas da yapacak sürprizini ayy çok sevindim ya beni de ancak böye bi haber mutlu ederdi kendine dikkat et cnm yorma artık

nazlım cnm senin haberine de çok sevindim bir maşallah da kesemize inşallah kalp atışını da duyacaksın sağlıklı ve sıhatlice allah tamamına erdirsin cnm

minicikumut cnm eşim eskiden beri böyle olsa tınmam belki hele ilkinde ne kadar çok ilgiliydi artık duruma alıştı sanırım daha doğrusu başka şeylerin etkisinde kaldığını düşünüyorum beni asıl üzen şey de bu neyse hello güzel özetlemiş hikaye bize uyar yani :)

canımmmmmm çok sevindimmmm inan gözlerim doldu içime doğuyodu senin hamile olacağın tam adet gelmedi diyince tahmin ettim.canım benimmmmm allah tamamına erdirsin inannnnnn bütün hamile haberleri içimde umutlarımın bitmemesini gereğini hatırlatıyor.sağlıklarla hayırlısıyla kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin kuzummmmmmm.inşallah değerlerin dahada yükselir tatlım.sende çok uğraşmışsın sabrın sonu selamet canım işte.inanki yürekten söylüyorum çokkkkkkkkk sevindimmmmmmmmm

sewinmekkkk ötesiyimm :))))) ALLAH tamamına erdirsin inş. amann çok güzelll çoook :) candaştanda gelsin haber tatlı yapıp komşulara daıtcam yminle

cezaaaaa canım benim ne güzel bi haber bu. devamı gelecek tabi hiç merak etme. bu ay topik şenlendi ne güzellll. inşallah biz de geliriz arkanızdan.

Canımmmmmmmmmmmmmm...

Çok mutlu oldum. Minikler ayağını sürüdü maşallah... Darısı başta Candaş olmak üzere diğer kızlara. Allah tamamınaerdirsin.... Amin...............

ayyy inanmiyorum Cezaaaaaaaaaaaa cok sevindim anlatamam Allah tamamina erdirir insallah... gunlukmu diyodu sana, sende bisiler var bize surpriz yapacaksin falan diye.. bak valla suprriz oldu :)))) ay hadi insallah darisi basta candasima sonra siraylal gelsin bebisler..

dahada yazacaktim ama unuttum herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…