bizzzzzz geldik:)
daha önceden planlarım vardı buraya ne yazacağıma dair..hepsi uçtu gitti.aklımda kalanlardan biri sayfa 3 ten beri bana hep destek olan sevgili arkadaşım candasa çok teşekkür ederm..hep ayrı bir yerin vardı hazirann annelerinden dolayı..kızlar sizlerede desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim..şimdi gelelim ana konuya..bugün çok değerli bir sayı gördüm..beklediğim ,özlediğim...test yaptırdım bhcg 207..inşallah böyle devam eder..cuma tekrar gideceğim..inşallah değer 400 ü geçer dualarınıza ihtiyacım var..Allahım bu kez bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip et ya rabbim....
cok sagol canim ya cok sukur. esimde bugun annesini aradi. haberi yoktu annemin vize aldigindan. sordular esimde soyledi tabi telefonu bende dinliyorum. kayinvalidem cok bozuldu aslinda bozuldu demiyimde uzuldu. kendisi gelemedigi icin morali bozuldu galiba. kadin konusamadi telefonda hemen k.pederime verdi telefonu. kayinvalidemde kaynanasina bakiyor. o yuzden gelemiyor zaten k.peder yalniz birakmaz birlikte gelmeleri lazim.ay kızlar yaralarınızı deştim hepinizin kusura bakmayın. herkesin derdi varmış az çok.
canım çok sevindim annen gelebiliyomuş.
ben de çatlamaya başladım canım. 2-3 gündür küçük mor çizgiler belirmeye başladı. bu forumda okumuştum ne sürerseniz sürün genetikte varsa çatlarsınız diye ama sırf kaşınmamak için sürüyodum. hem lierac diye bi krem sürüyorum, hem de kittynin tarif ettiği yağları karıştırıyorum. bebişlere feda olsun, zaten ebru şallaı gibi bikinili poz vermeye niyetim yok. sağlıklı olsunlar yeter.
ya hellocum zor olmazmi.. herseyi burda kendi basimiza halletmeye calisiyoruz. ailemle olsam onlara sorarim fikir danisirim daha rahat hissederim kendimi..insallah cekeriz resinlerimizi paylasirim..birde bende 2 ay esim olmadan ankarada kaldim kayinvalidemlerde..ama nasil sikintidan patladim anlatamam. ekmek almaya bile gitmiyodum. yazin sicaginda hep evdeydik. biryerede gitmiyorlar gezmeyi pek sevmiyolar. allahtan eltimle cikip gezmistik beni kizilaya falan goturmustu. aslinda benimde aklimda sey var. dogumdan sonra annemle birlikte donsem Turkiyeye soyle 1-2 ay kalsam herkeste bebisimi gorse mevlut falan yapsam ama esim gelemeyecegi icin tek basima yine ankaraya gitmem lazim. belki kucuk bebisle gezemem ama yine cok sikilirim orda. bana afakanlar basiyor yani niyeyse ..yani diyecegim esin olmadan cok kalma canim. kalacaksanda al cinarida hergun parka falan gotur gunler oyle gecsin..canım ya oğluşun olacakmış çok sevindim allah tamamına erdirsin. Görüşmek üzere haberdar et bizi.
naparsın insan dost buldu mu açılıyor işte, yolculuk varmış güle güle git , ablana selam ben geçen gün kuzenin dedim ama yeğenin oluyormuş şimdi benim teyzemin oğulları varya ondan kafam karıştı. Minnoş kızımızıda öp benim için ane karnından da olsa.
canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor, hamileler hiç bahsetmiyorlar kendilerinden ben hata yapmışım hep bahsettim sanırım kendimden.
kuzum hamileyken farklı çalışıyor kafa :))) bende senin gibiydim doğum yaptıktan sonra geldiklerini bebeğie dokunduklarını düşünüyordum kendi kendime ayy falan diyip aynen senin gibi allahın gücüne gidecek diye tövbe ediyordum. Geçecek ve göreceksin ki önemli olmayacak önemli olan onlar gidene kadar huzurunu bozmaman. Öpüyorum çok
günlüğüm faceden yazdım sana :) bakalım nasıl geçecek oo 15 gün Mevlam büyük :) ya en son su ısıtıcının beyaz fişini cifle ovuyordu :))) evet aydında çok eşya getiriyorlar ben cezve takımı dıında hiçbişi almadım laf ederler sonradan diye kayınvalidemde kaldı o millete hediye götürdü. Ne bilm anlamıyorum ben onun kızı değilim olmak da istemiyorum zaten eltime yapamıyor bir şey habere bana amannnn sağlığımız yerinde olsun çoluğumuzun çocuğumuzun canı sağ olsunda anam asıl mevzuyu yazmamaışm
ben belediyenin spor salonuna başladım 3 hafta oluyor benden görüp yazıldı zaten.
sigara konusuna gleince eşim deli gibi içiyordu annem ölünce vazgeçti bıraktı 3 sene içmedi sonra tekrar başladı en son arkadaşım sende ters adamsın millet çocuğu olur içmez senin çocuğun olacak sigaraya başladın dedi bu laf ona koydu bıraktı ama ben emin değilim bıraktığına. Aslında nikotin sakızı ve bandıyla bırakanlar çok memnun pahalı ama 1 ay denenebilir sonuçta ayda 200 250 liradan az değildir sigara masrafıen iyisini yapıyorsun üstüne gitmemekle inşallah bırakmıştır. Kızlar napıyorlar.
çok mu ağırlaştın son ay nefes alamıyordum ben seninde prenses dönmedi galiba deiil mi?
ayy canım benim gurbetlikte zordur herhalde yoksa o kadar şarkı şiir niye yazılsın basit değildir özlemler... bende çok sevindim annenin geldiğine inşallah çok güzel olacak bol bol resim çeker eklersin. Umarım hepimiz için hep güzellikleri anlataıp paylaşacağımız bir yaz olur.
inşallah, korkunun ecele faydası olmuor nasibin ötesine de geçilmiyor, sen folik asit al dr da bir sakınca görmediyse başla. Umarım kısa zamanda alırız güzel haberlerini.
daha önceden planlarım vardı buraya ne yazacağıma dair..hepsi uçtu gitti.aklımda kalanlardan biri sayfa 3 ten beri bana hep destek olan sevgili arkadaşım candasa çok teşekkür ederm..hep ayrı bir yerin vardı hazirann annelerinden dolayı..kızlar sizlerede desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim..şimdi gelelim ana konuya..bugün çok değerli bir sayı gördüm..beklediğim ,özlediğim...test yaptırdım bhcg 207..inşallah böyle devam eder..cuma tekrar gideceğim..inşallah değer 400 ü geçer dualarınıza ihtiyacım var..Allahım bu kez bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip et ya rabbim....
hello cnm hikayeye bayıldım şu kızgınlığımda ii geldi.. buarada bende baktım fotolara ve cidden tombik geldi gözüme çınar bey
cezaaaaaaaaaaa cnmmm ne güzel ya gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin valla maşallah topiğimize neşemiz daim olsun inşallah haftasonu candas da yapacak sürprizini ayy çok sevindim ya beni de ancak böye bi haber mutlu ederdi kendine dikkat et cnm yorma artık
nazlım cnm senin haberine de çok sevindim bir maşallah da kesemizeinşallah kalp atışını da duyacaksın sağlıklı ve sıhatlice allah tamamına erdirsin cnm
minicikumut cnm eşim eskiden beri böyle olsa tınmam belki hele ilkinde ne kadar çok ilgiliydi artık duruma alıştı sanırımdaha doğrusu başka şeylerin etkisinde kaldığını düşünüyorum beni asıl üzen şey de bu neyse hello güzel özetlemiş hikaye bize uyar yani :)
cok sagol canim ya cok sukur. esimde bugun annesini aradi. haberi yoktu annemin vize aldigindan. sordular esimde soyledi tabi telefonu bende dinliyorum. kayinvalidem cok bozuldu aslinda bozuldu demiyimde uzuldu. kendisi gelemedigi icin morali bozuldu galiba. kadin konusamadi telefonda hemen k.pederime verdi telefonu. kayinvalidemde kaynanasina bakiyor. o yuzden gelemiyor zaten k.peder yalniz birakmaz birlikte gelmeleri lazim.
canim bende aslinda cokcok surmemistim bu zamana kadar. burda bi krem almistim onu tavsiye ettiler onu kullaniyorum. ama orda lierac etkiliymis galiba. ne yapalim dedigin gibi zaten bende kapaliyim bikini giyinipte guneslenecek halim yokta insana yinede degisik geliyor :))) saglikli olsunlar insallah
ya hellocum zor olmazmi.. herseyi burda kendi basimiza halletmeye calisiyoruz. ailemle olsam onlara sorarim fikir danisirim daha rahat hissederim kendimi..insallah cekeriz resinlerimizi paylasirim..birde bende 2 ay esim olmadan ankarada kaldim kayinvalidemlerde..ama nasil sikintidan patladim anlatamam. ekmek almaya bile gitmiyodum. yazin sicaginda hep evdeydik. biryerede gitmiyorlar gezmeyi pek sevmiyolar. allahtan eltimle cikip gezmistik beni kizilaya falan goturmustu. aslinda benimde aklimda sey var. dogumdan sonra annemle birlikte donsem Turkiyeye soyle 1-2 ay kalsam herkeste bebisimi gorse mevlut falan yapsam ama esim gelemeyecegi icin tek basima yine ankaraya gitmem lazim. belki kucuk bebisle gezemem ama yine cok sikilirim orda. bana afakanlar basiyor yani niyeyse ..yani diyecegim esin olmadan cok kalma canim. kalacaksanda al cinarida hergun parka falan gotur gunler oyle gecsin..
nildecim cok sagol canim hadi sende bi ceza gibi bi surpriz yapiver bize.. bu ay malum surpriz ayi oldu yaa 41 kere
senemcim selam kuzum,
candaşım geçmiş olsun. Gönlüne gönlümüze göre versin mevlam. Ben düşünüyoru da yapışıklık yapışkanlık zamanında içim daralıyordu sıkıntı basıyordu ayetel kürsi okuyordum rahtlıyordum açıkçası, ne desem sennin yaranı sarmaz sanıyorum. Senin içinde gözyaşı dökeceğiz sevineceğiz topikteki herkes için. hani senin çocuğun olmuyorda darısı senin başına diyorum gibi algılama lütfen, tedavisiz kolayca olsa sen ve bedenin çok yorulmadan çok güzel olacak o yüzden söylüyorum. Dr işin ine yaptın canım sen.
birde totem nedir kaçırdım ben galiba, bu arlar dua okunmuyor muen son nazlıma okudum galiba ben.
günlükcümmmm canım benimmmm şafak sayıyorum ama benden bu ay bişi olmaz.affederisniz ama biraz evvel tuvalet kağıdına 1-2 damla geldi.adet oluyorum galiba ama 23.gün bugün çok erkennnn iyice adet düzenim şaştı.zaten 2-3 gündür kasıklarımda belimde ağrıyodu.
nuraycımmmm canımmmm dediğim gibi galiba benden bu ay passsss (her zamanki gibi)
candaşımmmmmm birtanemmmmm ne desem sanada üzüntünü biraz olsa alsam.gerçi kelin merhmemi olsa.......bende hilalden çok umutluyum ve tatlişkoma dua ediyorum bu ay hamile kalacak.benden bu ay geçti gibi ağrım var diyodumya şimdide 1-2 damla gördüm ama çok erkennnnn iyice korkmaya başladım doktor araştırcam bende bu ay.canım çokkkk sıkkınnnnnn
hilalimmmmm kuzummmmm lütfennnnn testlerini ihmal etme ve misafirim var diye çalışmaları yapmamazlık etmeeeee umudum sendeeee
kızlarrrrrrrrr nazlımmmm,miniklerrrrrr,minicikumutttt,datlummmmm,sezennnnnnn,denizlalesiiiiii,chnbbbbbb,cezaaaa,helloooo,lonelinessss
nasılsın kızlarrrrrrr öpüyorum siziiiiiiii
canım bak sonunda kendin de demişsin mucizeler Allahtan.Yok canım hiçbirşey bu sıkıntıyı geçiremez. ben vahim durumdayım ilgilenin babıında yazmadım hiç bir zman bu şekilde algılanmakta istemiorum.evet herkesin çok çok zoru var ama ben kendim çekiyorum benimki herkesten büyük oluyor bu durumda... dün eşime o kadar ihtiyacım vardı ki ... insan oca eviyle baba evi ayrımını zor zmanlarda anlıyor ... ben hep sessiz ağladım yatağımda, rahatlayacağım gibi canım istediği yerde göz yaşı dökemedim .. zaten duygularımın üstü apalı yaşandı bugüne dek hep. dün eşimin yanımda olmasını o kadar çok isterdim ki ... dr dan korkuyorum diye görünüyor ama aslında değil. ben ne kadar hızlı olabilirim ki dr a gitsem eşimin yanımda olması gerek kaldıramıyorum ertık tek başıma hiç bişeyi. evet karar verdim dr a gitcem inş laparoskopi ya histereskopi der ve açılma şansının yüksekmolduğunu dr un ağzından duyarım.açılsada açılmasada aa bu dr yanlış görmüş tüpler açıkmış densede evet artık tüp bebek yaptırmaya kesin kararlıym. 26 nisanda dr a gitcem. duruma göre yol alcaz, bişeye gerek yok derse tüp bebek dr vardı çok iyi onla görüşcem.temmuzda yaptırabilrim diye niyet ediyorum. yoo yanlış anlamıyorum kıtty .. gerçek bu ki benim normal yollarla çocuğumun olma şansı çok çok az ... sebebim tek tüpümün kapalı olması değil , ektra diğerinin çok dar olması ve eşimle ortak hayatımızın olmaması.imkansızlaştırıyor. insanlara göre çok kolay bazı şeyler .. umut ettim oldu inancımı yitirmedim deniyor. ama o kadar basit değil inancı yitirmemek hele benimki birde eş problemi olan için . umudumu tabiki yitirmedim ama kolaylıkla olmayacak farkındayım.inancımı yitirmedim yitirmemek içinde çok çabalıyorum allahım sana ihtiyacım var duy sesimi diye yalvarıyorum geceleri .. artık bana verilen senden kötüsü var örnekleride tesellim değil ... ve lanet olsaı bir dr un hatasıyım ben !! isyan ederdi belki başkası olsa .. ama edemiyorum biliyorum ki onu kızdırdığım vakit iyisi olmayacak hiçbişeyin... başkalarında işe yarayan moral faktörü bitkisle kürlerde beni kesmez benşm durumum başka.. keşke benimkide bu tarz şeylerle çözülebilse ama mümkün değil .. lütfen kimse kırılmasın sitem etmiyorum kimseye . ki sana asla kıtty ...
totemde şu, chnb hamile kaldığında demiştim ki ben sen tıbbı şaşırttın sen şaırttıysan kırdık duvarları. demirbaş olan bizler ceza nazlım bende arkandan geleceğiz zaten diğer kızlar kesin gelecek.ama ben kendimi o totemin dışında tutuyorum .. içeriye giremiyorum ama tabiki mucizeler allahtan .. belki birgün ...
ve kıtty dualar kesmiyor artık rahatlamak için okuyroum neler neler ama olmuyor .. bi umut doğsada tekrar kaçıyor ...
canım 23. günü adet için erken. bence senin de bu lekelenme falan olabilir. hemen moralini sıfırlama. bence senin daha ümit var arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?