Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cezacım Allahım hayırlı sağlıkllı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım..darısı keseyi bebişimizi görmeye..

Yarın patoloji sonucunu alıyorum kızlar bakalım ne çıkacak..yarın sonucu yazarım inş buraya..

cok sagol canim ya cok sukur. esimde bugun annesini aradi. haberi yoktu annemin vize aldigindan. sordular esimde soyledi tabi telefonu bende dinliyorum. kayinvalidem cok bozuldu aslinda bozuldu demiyimde uzuldu. kendisi gelemedigi icin morali bozuldu galiba. kadin konusamadi telefonda hemen k.pederime verdi telefonu. kayinvalidemde kaynanasina bakiyor. o yuzden gelemiyor zaten k.peder yalniz birakmaz birlikte gelmeleri lazim.
canim bende aslinda cokcok surmemistim bu zamana kadar. burda bi krem almistim onu tavsiye ettiler onu kullaniyorum. ama orda lierac etkiliymis galiba. ne yapalim dedigin gibi zaten bende kapaliyim bikini giyinipte guneslenecek halim yokta insana yinede degisik geliyor :))) saglikli olsunlar insallah
ya hellocum zor olmazmi.. herseyi burda kendi basimiza halletmeye calisiyoruz. ailemle olsam onlara sorarim fikir danisirim daha rahat hissederim kendimi..insallah cekeriz resinlerimizi paylasirim..birde bende 2 ay esim olmadan ankarada kaldim kayinvalidemlerde..ama nasil sikintidan patladim anlatamam. ekmek almaya bile gitmiyodum. yazin sicaginda hep evdeydik. biryerede gitmiyorlar gezmeyi pek sevmiyolar. allahtan eltimle cikip gezmistik beni kizilaya falan goturmustu. aslinda benimde aklimda sey var. dogumdan sonra annemle birlikte donsem Turkiyeye soyle 1-2 ay kalsam herkeste bebisimi gorse mevlut falan yapsam ama esim gelemeyecegi icin tek basima yine ankaraya gitmem lazim. belki kucuk bebisle gezemem ama yine cok sikilirim orda. bana afakanlar basiyor yani niyeyse ..yani diyecegim esin olmadan cok kalma canim. kalacaksanda al cinarida hergun parka falan gotur gunler oyle gecsin..

nildecim cok sagol canim hadi sende bi ceza gibi bi surpriz yapiver bize.. bu ay malum surpriz ayi oldu yaa 41 kere

Günaydınnn..Dün akşam saat 9.30 falandı baktım ablam arıyor, dediki ''Sizin Cezada hamileymiş''..

Ama ben bekliyordum zaten böyle birşeyi Cezacım.Sen Pko var bende o yüzden böyledir derkende hissediyordum ve oldu canım.Çok çok çok sevindimm.Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin.

Bu ay gerçekten sürprizlerle dolu Nazlım,Ceza.Bir önceki ay Minikler,Chnb.Maşallahımız var kızlar.İnşallah herkes muradına erecek.

Ceza dün akşam içim içime sığmadı.Umarım değerin yükselir ve bebişin sıkıca tutunur sana.İstirahat etmeyi unutma derim.Bol bol su iç birde.

Allaha emanet olun miniğinle..Öpüyorum sizi.

Canımmmmmmmmm Canımmmmmmmm Şu anda işyerimde okuyorum yazdıklarını. Görenler deli der, gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Hem de gülüyorum. Yemin ederim kendi haberimi aldığımdaki kadar mutlu oldum. İçim içime sığmıyor. Bu bir kız. Şanslı, güzel bir kız. İlk aklıma gelen de bu oldu. Allah kucağında görmeyi nasip etsin, su gibi bi hamilelik dönemi geçsin. Biz kötülük hakkımızı savdık, artık iyilikler olsun yanımızda sadece. Allahım ikinizi de korusun, kollasın. Darısı başta CANDAS'ım olmak üzere tüm isteyenlerin başına. Annekuşla bebekkuşa kocaman kocaman öpücükler

Canım arkadaşım en çok sen ağlattı beni ya, ne kadar güzel bi haber bu.Dün hastaydım erken çıktım ardımdan sen yazmışsın nildenin haberiyle öğrendim müjdeyi, sağolsun :) Nildeyle konuşurken sevinç mutluluk şükürvay beeelerle ağladım, kendim olsam inan en fazlası bu olurdu.seni ağlarken aramak istemedim, girdim duşa ağlaya ağlaya öldüm ya şükürler olsun allahım gördük ugünleride diye.Dedim ya sana da ben umudumuzu kesmiştim bizde, artık yazın topyekun tüp bebeğe gideceğiz diye dşünmüştüm.binlerce şükür ki sen artık döndün, dilerim yarım kalan herşey bunda tamamlanır can yoldaşım.kimse küsmeyecek biliyorum ama inan sende bende bambaşka bi yerdeydin haziran annelerinden kader arkadaşlığına dair her dönemlerimiz aynıydı .. senle hep yeniden 3. topikte beraber olmak istediğimi söylüyodum hatırlarsın :) olsun kısmet olmadı ama inş 2 gün sonra değer katlamasıyla, ardın kese kalp atışı derken doğumunu ve yaşgünlerini göreceğiz.Allah daim edecek inş herşey çok güzel olacak ...Dün düşünüyodum 5 mi 6 mı o sayfadan beri varız demirbaşlar olarak ama bi üt tarafa geçemedik diye şükür sende kırdık bunuda.ilk başta 4 kişiydik kıtty senem sen ben. şükür kızlardan sonra senden de duydm ya bu haberi daha ne deyim :)) dün ağladım daha bugün ağlamam diyodum ceza için olmadı ya :) ama olsun en güzel gözyaşları bunlar mutluluktan :)

Benim için güzel temennilerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Chnb nin uğru bu.Totem tuttu galiba :) sırada inş hilal ve nilde var.inş 2 haftaya dek onlarında haberiyle sona geliriz.sezen, denizlalesi ve minicik umut içinse en geç 3 ay içinde hamilelik haberlerini alacağımızı düşünüyorum inş ... ama ben kendim için ümit etmeyi bıraktım zaten zoru zorluyodum artık imkansıza yakındayım normal yollardan annelik için.belki birgün ama o zman bu yakınlarda değil .... üzmeyim şimdi sizide, olacak inş da ancak tedaviyle, o da en erken temmuzda filan herhalde.. yinede deyim darısı hepimizin başına ... ama o kadar güçlü hisediyorum ki bu ay kesinlikle hilal hamile kalacak, nilde içinde en geç temmuz diyorum yani her han eli kulağında :)

Son düzenleme:
Bua arada herkese günaydın, herkes bence çok iyi :) topiğin beklediği güzel bir haberle kötü olmak ne mümkün ...

ben çok feci giribim hala.dün erken çıktım işten dayanamadım, ateşler içinde yattım gecede.sabahta işe gidemedim evdeyim.aslında şuan iyiyim öğledensonra gitsemmi diye düşünüyorum evde de sıkıldım çünkü

kafası büyük acaba ondan mı öyle geliyor yoksa sadece 5 kg :))) öpüyorum çok

üzülmüştür kayınvaliden kıskanabiliyorda ama hasetlik değil keşke bende orada olayımdır napsın be citak torun çok tatlıymış. Vallahi türkiyeye gelme fikri güzel ama şunu diyim bencesi 40 gün denen bişi var senin hormonlar vucut yani çok sıkılıyorsan Ankarada daha çok sıkılacaksan düşün derim. Benim kayınvalidem yardım etmek isterken zavallı kadın 40 günü 40 gün yaptı bana biliyorsunuz. O gidince kendime geldim. Lireac iyi benmde göğsüm çok çatladı tatlı badem kakao ile bebek yağı pehlivan gibi yağlan saf zeytinyağı da olur göbeğin o yağı çekene kadar örtme üstünü bir dene bakalım umarım iyi gelir. Bende zaten çatlak vardı ama hamilelik çatlaklarıma çatlak eklemedi dediğim gibi bacağımı üstünde 1 tane var ve çiççolar çatladı

senemcim selam kuzum,

candaşım geçmiş olsun. Gönlüne gönlümüze göre versin mevlam. Ben düşünüyoru da yapışıklık yapışkanlık zamanında içim daralıyordu sıkıntı basıyordu ayetel kürsi okuyordum rahtlıyordum açıkçası, ne desem sennin yaranı sarmaz sanıyorum. Senin içinde gözyaşı dökeceğiz sevineceğiz topikteki herkes için. hani senin çocuğun olmuyorda darısı senin başına diyorum gibi algılama lütfen, tedavisiz kolayca olsa sen ve bedenin çok yorulmadan çok güzel olacak o yüzden söylüyorum. Dr işin ine yaptın canım sen.

birde totem nedir kaçırdım ben galiba, bu arlar dua okunmuyor mu en son nazlıma okudum galiba ben.

offf ben kaçayrum kıslar

yarın misafir var cmt misafir var pazar misafir var.

poğaça tarifi var mı kolayından :))) öptüm çok.

Yok canım hiçbirşey bu sıkıntıyı geçiremez. ben vahim durumdayım ilgilenin babıında yazmadım hiç bir zman bu şekilde algılanmakta istemiorum.evet herkesin çok çok zoru var ama ben kendim çekiyorum benimki herkesten büyük oluyor bu durumda... dün eşime o kadar ihtiyacım vardı ki ... insan oca eviyle baba evi ayrımını zor zmanlarda anlıyor ... ben hep sessiz ağladım yatağımda, rahatlayacağım gibi canım istediği yerde göz yaşı dökemedim .. zaten duygularımın üstü apalı yaşandı bugüne dek hep. dün eşimin yanımda olmasını o kadar çok isterdim ki ... dr dan korkuyorum diye görünüyor ama aslında değil. ben ne kadar hızlı olabilirim ki dr a gitsem eşimin yanımda olması gerek kaldıramıyorum ertık tek başıma hiç bişeyi. evet karar verdim dr a gitcem inş laparoskopi ya histereskopi der ve açılma şansının yüksekmolduğunu dr un ağzından duyarım.açılsada açılmasada aa bu dr yanlış görmüş tüpler açıkmış densede evet artık tüp bebek yaptırmaya kesin kararlıym. 26 nisanda dr a gitcem. duruma göre yol alcaz, bişeye gerek yok derse tüp bebek dr vardı çok iyi onla görüşcem.temmuzda yaptırabilrim diye niyet ediyorum. yoo yanlış anlamıyorum kıtty .. gerçek bu ki benim normal yollarla çocuğumun olma şansı çok çok az ... sebebim tek tüpümün kapalı olması değil , ektra diğerinin çok dar olması ve eşimle ortak hayatımızın olmaması.imkansızlaştırıyor. insanlara göre çok kolay bazı şeyler .. umut ettim oldu inancımı yitirmedim deniyor. ama o kadar basit değil inancı yitirmemek hele benimki birde eş problemi olan için . umudumu tabiki yitirmedim ama kolaylıkla olmayacak farkındayım.inancımı yitirmedim yitirmemek içinde çok çabalıyorum allahım sana ihtiyacım var duy sesimi diye yalvarıyorum geceleri .. artık bana verilen senden kötüsü var örnekleride tesellim değil ... ve lanet olsaı bir dr un hatasıyım ben !! isyan ederdi belki başkası olsa .. ama edemiyorum biliyorum ki onu kızdırdığım vakit iyisi olmayacak hiçbişeyin... başkalarında işe yarayan moral faktörü bitkisle kürlerde beni kesmez benşm durumum başka.. keşke benimkide bu tarz şeylerle çözülebilse ama mümkün değil .. lütfen kimse kırılmasın sitem etmiyorum kimseye . ki sana asla kıtty ...

totemde şu, chnb hamile kaldığında demiştim ki ben sen tıbbı şaşırttın sen şaırttıysan kırdık duvarları. demirbaş olan bizler ceza nazlım bende arkandan geleceğiz zaten diğer kızlar kesin gelecek.ama ben kendimi o totemin dışında tutuyorum .. içeriye giremiyorum ama tabiki mucizeler allahtan .. belki birgün ...

ve kıtty dualar kesmiyor artık rahatlamak için okuyroum neler neler ama olmuyor .. bi umut doğsada tekrar kaçıyor ...

günlükcümmmm canım benimmmm şafak sayıyorum ama benden bu ay bişi olmaz.affederisniz ama biraz evvel tuvalet kağıdına 1-2 damla geldi.adet oluyorum galiba ama 23.gün bugün çok erkennnn iyice adet düzenim şaştı.zaten 2-3 gündür kasıklarımda belimde ağrıyodu.

nuraycımmmm canımmmm dediğim gibi galiba benden bu ay passsss (her zamanki gibi)

candaşımmmmmm birtanemmmmm ne desem sanada üzüntünü biraz olsa alsam.gerçi kelin merhmemi olsa.......bende hilalden çok umutluyum ve tatlişkoma dua ediyorum bu ay hamile kalacak.benden bu ay geçti gibi ağrım var diyodumya şimdide 1-2 damla gördüm ama çok erkennnnn iyice korkmaya başladım doktor araştırcam bende bu ay.canım çokkkk sıkkınnnnnn

hilalimmmmm kuzummmmm lütfennnnn testlerini ihmal etme ve misafirim var diye çalışmaları yapmamazlık etmeeeee umudum sendeeee

kızlarrrrrrrrr nazlımmmm,miniklerrrrrr,minicikumutttt,datlummmmm,sezennnnnnn,denizlalesiiiiii,chnbbbbbb,cezaaaa,helloooo,lonelinessss
nasılsın kızlarrrrrrr öpüyorum siziiiiiiii

canım 23. günü adet için erken. bence senin de bu lekelenme falan olabilir. hemen moralini sıfırlama. bence senin daha ümit var arkadaşım.

canım bak sonunda kendin de demişsin mucizeler Allahtan.
tüp düşünmen seni biraz rahatlatır, hani olmadı tüp yapacağım diyip stresin azalabilir. ama yüzde yüz de tüp olacak demek. tüp deneyene kadar normal tüm tedaviler dene canım. bak nazlım, chnb, ceza her ay doktor takibi yaptılar nerdeyse, minikler de öyle. ceza ve nazlım kaç iğne oldu. bizim bebekler nazlı biraz canım, uğraşmadan gelmiyolar.
laparaskopiden çare bulacağına inanıyorum canım ben.

candas cnm benim bence hiç kendini bu totemden dışarda tutma chnb abla için söylenenleri de biliyoruz senin de dediğin gibi mucizeler rabbimden... geçen haftasonu kanal7 de sanırım bir programa denk geldim tüp bebek anlatılıyor dr. hocasının bir anısını paylaştı bir kadına sen artık hamile kalamazsın demiş kadının eşi de umutsuz olmayacak die kabullenmiş kadına moral vermeye çalışmışlar ve tam bir ay sonra kadın doğal yolla hamile kalmış bu olayı yaşayan hoca öğrencilerine bu hikayeyi anlatıyor ve sakın kimseye hamile kalamazsın demeyin o kadın sırf bana ve kocasına inat hem de bir ay içinde hamile kaldı diye anlatmış.. buarada sen bu totemin son parçasısın ve sıra sende cnm ben buna yürekten inanıyorum..

hello anladım cnm benim yeğen gibi yanaklar dolgun o zaman.. bizim kız da 2 yaşına girdi boyu felan uzamıyo yanakları da görsen sarkık sarkık duruyo tombişlikten ama kilosu felan yok sadece yanak :) anne 1.55 baba da 1.67 felandır yani çocuğun doğuştan pek şansı yok ama şirinlikte ve zekasında üzerine yok diyebilirim babayla birlikte şimdiden ingilizce öğreniyor :) sen de çok kiloya takıntı yapma anne sütünü alsın bağışıklık sistemi gelişsin gerisi hikaye

kızlar akşam randevumuz var iple çektiğim gün geldi ama şimdi de ağırdan alıyorum nedense bir kez daha benimle olduğunu görünce inanacağım sanırım duanızda yer almak ümidiyle geldiğimde yazamasamda yarın mutlaka yazarım şimdi hazırlanıp çıkacaz öpüyorum hepinizi

ve kıtty dualar kesmiyor artık rahatlamak için okuyroum neler neler ama olmuyor .. bi umut doğsada tekrar kaçıyor ...

Canımıniçi, Allah dermansız dert vermesin. Öyle çok istenen, öyle şanslı bir bebek olacak ki bebeğin... Bütün sıkıntılarınızı unutturacak size. Kocaman bir aile olacaksınız o zaman. İnsan dibe vurmadan yüzeye çıkamıyor bazen. Ben çoğu kez, her şeyden umudumu kestiğimde buldum güzellikleri. Senin de öyle olacak. Her şeyin bir hayırlı zamanı var. Allah yüzünü güldürecek inşallah. Burada başkaları için dillendirdiğin iyi niyetlerin bile hayattan istediklerini bol bol alman için önünü açacak.

Candaşım ilk sana yazayım canım. Miniklere katılıyorum canım totemin tutacak inşallah:))

Ben de sana başımdan geçeni anlatayım. Benim Edirneden öğretmen arkadaşım vardı. 40 yakındı yaşı geç evlenmiş. Ama çocuğu olmamış. İstanbulda profa gitmiş ona da senin çocuğun olmaz demişler tüple bile. Yumurtlama yok. Arkadaş dualara sığınmış ama ümidini hiç yitirmemiş. Bir de akapunktura gitmiş. Benim büyük oğluma hamileyken o raporluydu kıymetli bebek gurubu diye baştan rapor vermiş dr. Mucize yani. Benden 2 ay önce doğum yaptı. Sonmra eğitim öğretim başladı sonraki sezon benim oğlan 10 aylık onunki 1 yaşında. Öğretmenler toplantısı vardı dönem başı 140 kişilik öğretmen kadromuz vardı uzaktı bana. İşaret ettim emziriyor musun oğlanı diye. O da bana eliyle 2 yapıyor ben anladım ki 2 ay önce kestim neyse mola verdik. Meğer 2. ye hamile kalmış ve 9 ay çalıştı...2 oğlu var ve bağlattı tüplerini 2. de:))

Derdi ki o prof sık sıkm çıkar tv ye. Arayıp da diyesim gelir diye...

Lonelinese katılıyorum şayet tüpe gideceğim diye kafandan stresi azaltırsan inşallah gelir bebişin. İnşallah. Yalnızlık konusunda da haklısın eşin yerini aile tutmaz evlendikten sonra...

Minikler güzel haberlerle gel inşallah...

Nilde kuzum benim benim de oldu senin gibi yumurtlama bitti 4 gün kadarsonra lekem oldu inşallah senin de öyle olur. Amin...

Hellom benim oğlan da zayıftı canım her çocuğun yapısı farklı. Emsin önemli olan bu. Benimki yaşındayken 9.300 gramdı. İlk kez bu sene iyi kilosu maşallah...

Kızlar nasılsınız ben yatıp dinleniyorum...

Günlük canım ağırlaşmışsın çok da yorma kendini canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…