candas cnm benim bence hiç kendini bu totemden dışarda tutma chnb abla için söylenenleri de biliyoruz senin de dediğin gibi mucizeler rabbimden... geçen haftasonu kanal7 de sanırım bir programa denk geldim tüp bebek anlatılıyor dr. hocasının bir anısını paylaştı bir kadına sen artık hamile kalamazsın demiş kadının eşi de umutsuz olmayacak die kabullenmiş kadına moral vermeye çalışmışlar ve tam bir ay sonra kadın doğal yolla hamile kalmış bu olayı yaşayan hoca öğrencilerine bu hikayeyi anlatıyor ve sakın kimseye hamile kalamazsın demeyin o kadın sırf bana ve kocasına inat hem de bir ay içinde hamile kaldı diye anlatmış.. buarada sen bu totemin son parçasısın ve sıra sende cnm ben buna yürekten inanıyorum..
hello anladım cnm benim yeğen gibi yanaklar dolgun o zaman.. bizim kız da 2 yaşına girdi boyu felan uzamıyo yanakları da görsen sarkık sarkık duruyo tombişlikten ama kilosu felan yok sadece yanak :) anne 1.55 baba da 1.67 felandır yani çocuğun doğuştan pek şansı yokama şirinlikte ve zekasında üzerine yok diyebilirim babayla birlikte şimdiden ingilizce öğreniyor :) sen de çok kiloya takıntı yapma anne sütünü alsın bağışıklık sistemi gelişsin gerisi hikaye
kızlar akşam randevumuz var iple çektiğim gün geldi ama şimdi de ağırdan alıyorum nedensebir kez daha benimle olduğunu görünce inanacağım sanırım duanızda yer almak ümidiyle geldiğimde yazamasamda yarın mutlaka yazarım şimdi hazırlanıp çıkacaz öpüyorum hepinizi
bizzzzzz geldik:)
daha önceden planlarım vardı buraya ne yazacağıma dair..hepsi uçtu gitti.aklımda kalanlardan biri sayfa 3 ten beri bana hep destek olan sevgili arkadaşım candasa çok teşekkür ederm..hep ayrı bir yerin vardı hazirann annelerinden dolayı..kızlar sizlerede desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim..şimdi gelelim ana konuya..bugün çok değerli bir sayı gördüm..beklediğim ,özlediğim...test yaptırdım bhcg 207..inşallah böyle devam eder..cuma tekrar gideceğim..inşallah değer 400 ü geçer dualarınıza ihtiyacım var..Allahım bu kez bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip et ya rabbim....
Minikler güzel haberlerle gel inşallah...
Nilde kuzum benim benim de oldu senin gibi yumurtlama bitti 4 gün kadarsonra lekem oldu inşallah senin de öyle olur. Amin...
Hellom benim oğlan da zayıftı canım her çocuğun yapısı farklı. Emsin önemli olan bu. Benimki yaşındayken 9.300 gramdı. İlk kez bu sene iyi kilosu maşallah...
Kızlar nasılsınız ben yatıp dinleniyorum...
merhaba kızlar...
cezaaa, ya bak ben biliyordum demek istemiyorum ama biliyordum işte:)) söylemiştimde bize sürpriz yapıcaksın diyee nuray evet canım o bendem:)) allahım bu mutlu günüde gösterdi bize özlemin kondu göbüşüne allahım daim etsin minik kuzumuzu sağlıkla aldırsın kucağına canım...nasıl mutlu oldum okuyunca herkez gibi...allahım bu defa yüzünü tamamen güldürecek canım....
chnb, evet canım ayaklar başladı şişmeye iyi kötü gideceğiz buna şükür canım...sende dinlen canım...
nilde, yaa sanki sendende alacağız bu güzel haberi canım umudumuzu yitirmek için erken daha...
candaşım, yine aşağılara çekmişsin kendini canım yaa senin mutluluğunuda gözyaşlarıyla yaşayacağız canım üzme kendini ne olur keşke yakın olsaydık gelirdin bize güzel bir kahvaltı yapardık...sonra kahvelerimizi alır balkona çıkardık millet spor yapar biz dedikodu yapardık:)) evimin altı piknik ve yürüyüş alanıda...azıcık gül git kendine benden çukolata ısmarla canım:)) mutluluk hormonun salgılansın canım öpüyorum seni...
hilal, misafirler ne alemde oh oh yemek derdin yok ne güzel bizede göndersene canım o misafirleri:))
nuray, kayınvalidene kötü olmuş yaa sonuçta oda görmek ister torununu...inşallah oda uzun zaman olmadan görür torununu...
hellom, canım allah rahmet eylesin annene...sigara öyle bir illetki bazen çıkaranlara beddua etmiyor değilim yani:) bakalım eşim ne yapacak? hayırlısı...canım çınarın kilosu çok iyi maşallah yaa boşver hasta falan değilya insanlarda ne derse desin? önemli olan sağlıklı olması ve emmesi canım boşver gerisini....
loneliness, nasılsın canım?
minikler, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
nazlım naber?
datluumm, nerlerdesin iyimisin?
hadi beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yemin ederim ağlıyorum şuan zaten aşırı duygusalım of ceza canım benim nasıl sevindim anlatamam canım benim yaaaaaa kucaklıyorum seni kocaman öpüyroum canım yeminle totem tuttu gelsin sıradaki allahım şükürler olsun çok şükürler olsun canım benim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım çok sevindik.
adet değilmiş demek son gelen, lekelenmemiy miş? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. artık bu haftasonunu sen de çifte bayram kutlarsın. hem miniklerin bayramı, hem senin bayramın. çok sevindim tekrar. maşallahtopiğimize tam bahar geldi.
hello cnm hikayeye bayıldım şu kızgınlığımda ii geldi.. buarada bende baktım fotolara ve cidden tombik geldi gözüme çınar bey
cezaaaaaaaaaaa cnmmm ne güzel ya gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin valla maşallah topiğimize neşemiz daim olsun inşallah haftasonu candas da yapacak sürprizini ayy çok sevindim ya beni de ancak böye bi haber mutlu ederdi kendine dikkat et cnm yorma artık
nazlım cnm senin haberine de çok sevindim bir maşallah da kesemizeinşallah kalp atışını da duyacaksın sağlıklı ve sıhatlice allah tamamına erdirsin cnm
minicikumut cnm eşim eskiden beri böyle olsa tınmam belki hele ilkinde ne kadar çok ilgiliydi artık duruma alıştı sanırımdaha doğrusu başka şeylerin etkisinde kaldığını düşünüyorum beni asıl üzen şey de bu neyse hello güzel özetlemiş hikaye bize uyar yani :)
canımmmmmm çok sevindimmmm inan gözlerim doldu içime doğuyodu senin hamile olacağın tam adet gelmedi diyince tahmin ettim.canım benimmmmm allah tamamına erdirsin inannnnnn bütün hamile haberleri içimde umutlarımın bitmemesini gereğini hatırlatıyor.sağlıklarla hayırlısıyla kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsin kuzummmmmmm.inşallah değerlerin dahada yükselir tatlım.sende çok uğraşmışsın sabrın sonu selamet canım işte.inanki yürekten söylüyorum çokkkkkkkkk sevindimmmmmmmmm
sewinmekkkk ötesiyimm :))))) ALLAH tamamına erdirsin inş. amann çok güzelll çoook :) candaştanda gelsin haber tatlı yapıp komşulara daıtcam yminle
cezaaaaa canım benim ne güzel bi haber bu. devamı gelecek tabi hiç merak etme. bu ay topik şenlendi ne güzellll. inşallah biz de geliriz arkanızdan.
Canımmmmmmmmmmmmmm...
Çok mutlu oldum. Minikler ayağını sürüdü maşallah... Darısı başta Candaş olmak üzere diğer kızlara. Allah tamamınaerdirsin.... Amin...............
ayyy inanmiyorum Cezaaaaaaaaaaaa cok sevindim anlatamam Allah tamamina erdirir insallah... gunlukmu diyodu sana, sende bisiler var bize surpriz yapacaksin falan diye.. bak valla suprriz oldu:)))) ay hadi insallah darisi basta candasima sonra siraylal gelsin bebisler..
dahada yazacaktim ama unuttum herseyi
cezacım Allahım hayırlı sağlıkllı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım..darısı keseyi bebişimizi görmeye..
Yarın patoloji sonucunu alıyorum kızlar bakalım ne çıkacak..yarın sonucu yazarım inş buraya..
Günaydınnn..Dün akşam saat 9.30 falandı baktım ablam arıyor, dediki ''Sizin Cezada hamileymiş''..
Ama ben bekliyordum zaten böyle birşeyi Cezacım.Sen Pko var bende o yüzden böyledir derkende hissediyordum ve oldu canım.Çok çok çok sevindimm.Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin.
Bu ay gerçekten sürprizlerle dolu Nazlım,Ceza.Bir önceki ay Minikler,Chnb.Maşallahımız var kızlar.İnşallah herkes muradına erecek.
Ceza dün akşam içim içime sığmadı.Umarım değerin yükselir ve bebişin sıkıca tutunur sana.İstirahat etmeyi unutma derim.Bol bol su iç birde.
Allaha emanet olun miniğinle..Öpüyorum sizi.
Canımmmmmmmmm CanımmmmmmmmŞu anda işyerimde okuyorum yazdıklarını. Görenler deli der, gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Hem de gülüyorum. Yemin ederim kendi haberimi aldığımdaki kadar mutlu oldum. İçim içime sığmıyor. Bu bir kız. Şanslı, güzel bir kız. İlk aklıma gelen de bu oldu. Allah kucağında görmeyi nasip etsin, su gibi bi hamilelik dönemi geçsin. Biz kötülük hakkımızı savdık, artık iyilikler olsun yanımızda sadece. Allahım ikinizi de korusun, kollasın. Darısı başta CANDAS'ım olmak üzere tüm isteyenlerin başına. Annekuşla bebekkuşa kocaman kocaman öpücükler
Canım arkadaşım en çok sen ağlattı beni ya, ne kadar güzel bi haber bu.Dün hastaydım erken çıktım ardımdan sen yazmışsın nildenin haberiyle öğrendim müjdeyi, sağolsun :) Nildeyle konuşurken sevinç mutluluk şükürvay beeelerle ağladım, kendim olsam inan en fazlası bu olurdu.seni ağlarken aramak istemedim, girdim duşa ağlaya ağlaya öldüm ya şükürler olsun allahım gördük ugünleride diye.Dedim ya sana da ben umudumuzu kesmiştim bizde, artık yazın topyekun tüp bebeğe gideceğiz diye dşünmüştüm.binlerce şükür ki sen artık döndün, dilerim yarım kalan herşey bunda tamamlanır can yoldaşım.kimse küsmeyecek biliyorum ama inan sende bende bambaşka bi yerdeydin haziran annelerinden kader arkadaşlığına dair her dönemlerimiz aynıydı .. senle hep yeniden 3. topikte beraber olmak istediğimi söylüyodum hatırlarsın :) olsun kısmet olmadı ama inş 2 gün sonra değer katlamasıyla, ardın kese kalp atışı derken doğumunu ve yaşgünlerini göreceğiz.Allah daim edecek inş herşey çok güzel olacak ...Dün düşünüyodum 5 mi 6 mı o sayfadan beri varız demirbaşlar olarak ama bi üt tarafa geçemedik diye şükür sende kırdık bunuda.ilk başta 4 kişiydik kıtty senem sen ben. şükür kızlardan sonra senden de duydm ya bu haberi daha ne deyim :))dün ağladım daha bugün ağlamam diyodum ceza için olmadı ya :) ama olsun en güzel gözyaşları bunlar mutluluktan :)
Benim için güzel temennilerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Chnb nin uğru bu.Totem tuttu galiba :) sırada inş hilal ve nilde var.inş 2 haftaya dek onlarında haberiyle sona geliriz.sezen, denizlalesi ve minicik umut içinse en geç 3 ay içinde hamilelik haberlerini alacağımızı düşünüyorum inş ... ama ben kendim için ümit etmeyi bıraktım zaten zoru zorluyodum artık imkansıza yakındayım normal yollardan annelik için.belki birgün ama o zman bu yakınlarda değil .... üzmeyim şimdi sizide, olacak inş da ancak tedaviyle, o da en erken temmuzda filan herhalde.. yinede deyim darısı hepimizin başına ... ama o kadar güçlü hisediyorum ki bu ay kesinlikle hilal hamile kalacak, nilde içinde en geç temmuz diyorum yani her han eli kulağında :)
Ayyyy cok sevindim yaa
Allah bu sefer hayirlisiyla tamamina erdirmeyi nasip etsin insallah amiin:16;
merhaba kızlar...
cezaaa, ya bak ben biliyordum demek istemiyorum ama biliyordum işte:)) söylemiştimde bize sürpriz yapıcaksın diyee nuray evet canım o bendem:)) allahım bu mutlu günüde gösterdi bize özlemin kondu göbüşüne allahım daim etsin minik kuzumuzu sağlıkla aldırsın kucağına canım...nasıl mutlu oldum okuyunca herkez gibi...allahım bu defa yüzünü tamamen güldürecek canım....
chnb, evet canım ayaklar başladı şişmeye iyi kötü gideceğiz buna şükür canım...sende dinlen canım...
nilde, yaa sanki sendende alacağız bu güzel haberi canım umudumuzu yitirmek için erken daha...
candaşım, yine aşağılara çekmişsin kendini canım yaa senin mutluluğunuda gözyaşlarıyla yaşayacağız canım üzme kendini ne olur keşke yakın olsaydık gelirdin bize güzel bir kahvaltı yapardık...sonra kahvelerimizi alır balkona çıkardık millet spor yapar biz dedikodu yapardık:)) evimin altı piknik ve yürüyüş alanıda...azıcık gül git kendine benden çukolata ısmarla canım:)) mutluluk hormonun salgılansın canım öpüyorum seni...
hilal, misafirler ne alemde oh oh yemek derdin yok ne güzel bizede göndersene canım o misafirleri:))
nuray, kayınvalidene kötü olmuş yaa sonuçta oda görmek ister torununu...inşallah oda uzun zaman olmadan görür torununu...
hellom, canım allah rahmet eylesin annene...sigara öyle bir illetki bazen çıkaranlara beddua etmiyor değilim yani:) bakalım eşim ne yapacak? hayırlısı...canım çınarın kilosu çok iyi maşallah yaa boşver hasta falan değilya insanlarda ne derse desin? önemli olan sağlıklı olması ve emmesi canım boşver gerisini....
loneliness, nasılsın canım?
minikler, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...
nazlım naber?
datluumm, nerlerdesin iyimisin?
hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar..yazdıklarınızı okudukça gözyaşlarımı tutamadım çok duygulandım...dünki habere çok sevindim ama yazdıklarınızda beni çok mutlu etti..şimdi başka bir heyecan başladı acaba değerim 400 ü geçer mi?pazarve salı günleri gelen leke beni korkutuyorinşallah bu safer başka olacak..dualarınızda benide unutmayın kızlar..
minikler güzel haberlerini bekliyoruz canım..
günlükcüm dolaplarınız gelmiş güle güle kullanın canım..
candasım yazdıkların beni çok duygulandırdı..umarım bu ay son olur..bunu bütün kalbimle istiyorum..lütfen olumsuz düşünme..
kendinize iyi bakın kızlar öpüldünüz hepinizzzzzzzzz
patolojimi sonucumu aldım bugün sonuç şu:makroskopi: toplam 0cc kadar plesantayla uyumlu parçalar halinde materyalin çeşitli yerlerinden 9B
Tanılasental materyal
Malesef doktorlar grevde olduğu için doktorumuzla görüşemedik bugün..Anlayan varsa yorumlasın bi zahmet
inşallah ablacım..bugün acım tazelendi sanki...offff dua edin bana nolur...inş. ciddi bişey yoktur..burada sorup hemen cevap alabileceğim bir doktor varmı..kime sorsam..İnşallah geçecek kuzum... El mübdiu desin eşin sağelini karnına koysun 99 kere...
Canım bilmiyorum ben inşallah iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?