candaşımmm hadi bakalımm dört gözlemi ondört gözlemi artık bilemicemde bekliyommmm az kalmış dediğin gb herkesin yakın birbirine ilk hafta bomba vallaa allahım hadi insallahhh bu ay kimseden kırmızı gelmezzzz
az kaldı sanada desene şimdi nerdesin gittinmi kocişinin yanına havalarda insallah güzel olurda içimiz ferahlar rahat rahat bebişler göbişlerin içine gömülürrr
öptümmm senii gene konuşuruzz akşamları giremiyom artık mide bulantısı had safhada erik ve salatalık yemekten karnıma ağrılar giriyor insallahhh hepiniz bulantıları yasarsınızzz hemde çokk biraz beddua gb olsada olsunn dimi:)
Canım ya Allah kolaylık versin inş, ben bulantı nasıldır bilmiyorum ilkinde de hiç bulantım olmamıştı ama inş bunda olur diyorum :) Annesini çok üzmesinde meleğin az bi dolandırsın mideni değil mi :) Sonuçları haftasonuna doğru mu alacasın canım yoksa aldın mı?
Bende kötüyüm ya hemde çok, dün çok ciddi haksızllığa ve hakarete uğradım Allahın cezası şefim sayesinde ! Eşim şuan burda, bende cuma günü izin alıp gidecektim.Ama şimdi vermeyecek eminim.Vermezsede müdürle konuşup rapor almak zorunda kaldığımı söyleyeceğim.Dünde bundan dolayı ders çalışamadık zaten, ağlaya ağlaya sızmışım yatakta
Neyse inş dediğin gibi hepimiz hamiş oluruzda haziran ilk haftası bomba etkisi olur topiğimizde :) Sen nasılsın canım ?
CANIM yarın alacam sonuçları çoğu çıkmış bir sorun yok dediler ama idrarlar yarın sanırsam hoş bende anlamam eşim yorumladı bişey yok dedi...
yaa çok üzüldüm şimdii neden böyle olduki kendi hakkını savun ezdirme kendini ama elbette sefse biraz alttan alarak savun boş ver iş yerinde oluyor böle aksilikler sen canını sıkma bak riskli dönemlere girdin takma kafana bişey eşinde yanındaymış değerlendirin bu günlerii olmassa rapor alırsın bundan daha mühim varmı ....
ben bugün iyiyim yaa candaşım erik çıktı ben bir yiyorum anlatamam erik yiyince mide bulantım hafifliyor birde alıştım heralde sabahları had safhada oluyor şimdilik ben iyiyiiym bunlara şükür dilerirm herkese mide bulantısı verir allahım:)
sende çok üzme tamammı kendini moral hep çokk yüksek olsun tadını çıkar hayatınnn
gene konuşuruz gitmeden zaten cumaya var daha...kendine iyi bakkk..ağlamak yokk
gerçekten öle canım yaa..bencede bahaneee ama işte bi umuttt...bu arada ben arı sütü ve polen de yediriyorum kocişe
HAZİRANDA İSTENMEYEN KIRMIZI GÜNLER
PREN 3 haziran
MAVUSBEBEK 3 haziran
CANDAŞ 4 haziran
ALİN84 6 haziran
günaydın canım listenin başında benmi varım inşallah güzel haberi ilk ben veririm amiiiiiiiin:)
bu ay çok ıstıyorum ve daha çok yogunluk verdik bu aya ümidim fazla bu ay
dun arkadaşımın bebegini kucagıma aldım o kadar güzel bi dugguyduki anlatamam size halen etkisindeyim çok üzüldüm eşim teselli ediyor ama ne yapayım elimde degil bende anne olmak ıstıyorum bebeğimi kucagıma almak istiyorum onu kokluyup kucagımda uyutmak ıstıyorum....
lütfen bu ay hamiş ol ve ayagını sürü :))
inşallah canım benim inşallaaaaaaaaah
olamıyorum ya belkide ilk günün gazabı... cok kötüyüm ewde kalırsam kafayı yerim diyede düsünmüyo degilim Allah göstermesin herşey olabilir 22 yasındayım daha iilk gebeliğimdi bunlarımıda yasayacaktım
kızlar benide ekleyinnnnnnnnn 2 hazirannn
merhaba kızlar
bilgisayarım oldu ne var ne yok
ilk hbr senden o zaman)) bakalım haziranda kaç hamile çıkarcazz???
cnm inşallah ya ama içime doğdu sankiiiiii:49hayırlısı inşallah sağlıklı olur Allah hepimize nasip etsin...
doğsun doğsun
benim de bu ay içime doğuyor Allah ümidimi boşa çıkarmaz inş
3-4 gün var ama ben kanamam bittiğinden beri gün aşırı çalışıyorum
çok çalışkanım çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?