Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım ya Allah kolaylık versin inş, ben bulantı nasıldır bilmiyorum ilkinde de hiç bulantım olmamıştı ama inş bunda olur diyorum :) Annesini çok üzmesinde meleğin az bi dolandırsın mideni değil mi :) Sonuçları haftasonuna doğru mu alacasın canım yoksa aldın mı?

Bende kötüyüm ya hemde çok, dün çok ciddi haksızllığa ve hakarete uğradım Allahın cezası şefim sayesinde ! Eşim şuan burda, bende cuma günü izin alıp gidecektim.Ama şimdi vermeyecek eminim.Vermezsede müdürle konuşup rapor almak zorunda kaldığımı söyleyeceğim.Dünde bundan dolayı ders çalışamadık zaten, ağlaya ağlaya sızmışım yatakta

Neyse inş dediğin gibi hepimiz hamiş oluruzda haziran ilk haftası bomba etkisi olur topiğimizde :) Sen nasılsın canım ?

CANIM yarın alacam sonuçları çoğu çıkmış bir sorun yok dediler ama idrarlar yarın sanırsam hoş bende anlamam eşim yorumladı bişey yok dedi...
yaa çok üzüldüm şimdii neden böyle olduki kendi hakkını savun ezdirme kendini ama elbette sefse biraz alttan alarak savun boş ver iş yerinde oluyor böle aksilikler sen canını sıkma bak riskli dönemlere girdin takma kafana bişey eşinde yanındaymış değerlendirin bu günlerii olmassa rapor alırsın bundan daha mühim varmı ....
ben bugün iyiyim yaa candaşım erik çıktı ben bir yiyorum anlatamam erik yiyince mide bulantım hafifliyor birde alıştım heralde sabahları had safhada oluyor şimdilik ben iyiyiiym bunlara şükür dilerirm herkese mide bulantısı verir allahım:)
sende çok üzme tamammı kendini moral hep çokk yüksek olsun tadını çıkar hayatınnn
gene konuşuruz gitmeden zaten cumaya var daha...kendine iyi bakkk..ağlamak yokk

Canım benim çok sağol, sonuçların iyi çıkacak bencede.Zaten eniştede yorumlamış işin ehillerinden olarak.Neyseki erikte mide bulantılarında kurtarıcı olmuş :))

Benim konuda tam aksilik oldu, 4 yıldır çalışıyorum şefimi hep idare etmişim bunu anladım.İlkkez mağduriyetimi söyledim, iftirada yedim resmen.Yani elinden gels dövecekti.Sorunda neydi ? neden fotokobiyi almaya çıkmamışım? fotokobide 3 kat üstte, telefon ederiz dediler bekleyim yoruluyorum çok dedim.Ve ilkkez yoruluyorum dedim.Demez olaydım diğer arkadaşlada birbirimize düşürdü, dedikoducu kadınlar gibi demediğim lafları dedi, adamda tepki verdi tabiki bana (yalan olduğunu nerden bilsi ee bide şef söylüyo yani) Sonra dedimki kadınlar bazen çok hasta olur sizde çok iyi bilirsiniz ama siz o dönemde bile acımadan koşturuyosunuz ( burda ben ve diğer arkadaş çok koştururz.biz işçiyiz ya ayak işine sen koş !, diğer memur arkadaş genelde oturur ki onla aynı kadrodayız ) ve ben bunu deyince adam beni dövecekti neredeyse çırpınışları görmeliydin.Yanında da şunu demeyi ihmal etmedi, bugün öylemisin !!! yuh dedim ya ben yüzümü kızarttım mağduriyetimi söyledim verdiğin cevaba bak !! Dilerim allahtan kızıda aynı duruma düşsün.!! dediğin gibi birde şef yani, herhangi biri olsa neyse takmayacağımda şefim ve aynı odadayız.Ben onu baba bildim onun yaptığına bak ...... Bugüne dek sustuk iyiydik, şimdi bi ağız açtık kötü olduk. Birde şunu anladım ki çalışma hayatında kadınlar istenmiyor kesinlikle ! bezdirmek için ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyolar saolsunlar..... Bu böyle kalmayacak elbet düzelecek, o da sen benim kızım gibisin diyecek ama o zman böyle saf bi candaş bulamaz karşısında, ilk sıkıntıda darbeyi vurdu.Allah bana bu yaptıklarını unutturmasın, çünkü ben enayi olabilecek kadar iyi düşünüyorum herkese değilsede onlara (şefliğime) karşı....birilerine anlatmazsam çatlayacaktım ya kusura bakma uzun yazdım (

eşimle de şuanın tadını çıkarmam gerekirken düştüğüm duruma bak, bu eminim bebek olayınıda etkileyecek.Allahım diyorum bu ay hamile kalsamda alsam raporu yatsam evde.O zaman yokluğumda ne kadar iş yaptığımı anlasa !!!

Bu arada yarından itibaren 5 gün değerli günlerden, dilerim bu kez bebek tutunurda bırakmaz bizi.Tesellim olur .....

Son düzenleme:
gerçekten öle canım yaa..bencede bahaneee ama işte bi umuttt...bu arada ben arı sütü ve polen de yediriyorum kocişe

noluyooo anacım bunlar dağa mı çıkcak,, adamlar olimpiyatlara hazırlanıyo sanki
bende sigara içirmiyorm kalitesini düşürme şunların nimet bu die

Selam kızlar... Kürtaj sonrası 2. Adetimi de oldum. Ben şimdi folikasit kullanmaya başladım. 3. Adetimden sonra dr. Gitcem. Ayyy inşallah doktorum olumlu şeyler söler de ben çalışmalara başlarım

HAZİRANDA İSTENMEYEN KIRMIZI GÜNLER

PREN 3 haziran
MAVUSBEBEK 3 haziran
CANDAŞ 4 haziran
ALİN84 6 haziran

günaydın canım listenin başında benmi varım inşallah güzel haberi ilk ben veririm amiiiiiiiin:)
bu ay çok ıstıyorum ve daha çok yogunluk verdik bu aya ümidim fazla bu ay
dun arkadaşımın bebegini kucagıma aldım o kadar güzel bi dugguyduki anlatamam size halen etkisindeyim çok üzüldüm eşim teselli ediyor ama ne yapayım elimde degil bende anne olmak ıstıyorum bebeğimi kucagıma almak istiyorum onu kokluyup kucagımda uyutmak ıstıyorum....

CANDAŞIMAA canım yok valla böyle uzun yazdığın zaman daha çok hoşuma gidiyor anlat dök içini ben sıkılmıyomm dediğin gb valla insallah bebiş tutarda bu ay sende izne ayrılırısın ohh senin değerini anlarlar sabah doktora gittim keseyi gördük çok şükür ama daha bebişi göremedik haftaya dedi:) tahlil sonuçlarıda iyi dedi doktor benden başka bişey yok bulantıya gelince ara sıra olmaya başladı daha iyi bencee birde progestan iğnesinin yerine artık hapını vajınal olarak almaya başladım her yerim kan sulandırıcı iğneden dolayı delik deşik birde kan artık sulanıyorki artık iğne vurulduğum her nokta morarıyor allah seker hastalarına devamlı iğne olanlara yardım etsin zor bir durummuş....

PRENNCİMM ya bak listeyi yaptık ama heyecan yok tamammı sağlıklı olsun hep dileğimiz zaten zamanıysa bebişlerin göbişleri dolduracaklar...stresss yokk okk ,dediğin gb ya ne güzel bebişler dimi süt kokuyorlarr allahh hapimizin kucağını bu kokulu minnoşlarla doldursun tez sürede insallahhh..

DİĞER BÜTÜN ARKADAŞLARR hepinize günaydınn,bir arkadaşımızın 2. adeti olmuş ohhh hadi bakalımm elini çabuk tut bebişlerin arası çok olmasınn:),diğerleri ne durumda çalışmalar bu aralar başlamış olması lazımm hadi bakalımm hayırlısı...

senemcimmm gözükmüyosunn nasıl nar tanesii kalp atışlarını daha biz göremedik tam bugün 6 olduk insallah haftaya bakalım ama kesemiz göründü,sende nasıl durumlarr cinsiyett belli oldumu eğer kızsa göstermezmiş erkekse 12 haftadan sonra hemen gösterirmiş kendini araştırmalarıma göree

hepiniz iyi bakın kndinizee...

lütfen bu ay hamiş ol ve ayagını sürü :))

HAZİRANDA İSTENMEYEN KIRMIZI GÜNLER

ASELKUZUM 2 haziran
PREN 3 haziran
MAVUSBEBEK 3 haziran
CANDAŞ 4 haziran
ALİN84 6 haziran

cok cok gecmis olsun yalniz basina atlatman zor tabii esinde yardimci olacak en iyi destekcilerimiz onlar..bende ilk gunler cok kotuydum ama zaman gectikce insallah hadi bi daha diyosun Rabbim yardimcin ve yardimcimiz olsun..

3-4 gün var ama ben kanamam bittiğinden beri gün aşırı çalışıyorum

çok çalışkanım çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…