Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah ablacım..bugün acım tazelendi sanki...offff dua edin bana nolur...inş. ciddi bişey yoktur..burada sorup hemen cevap alabileceğim bir doktor varmı..kime sorsam..

canımmmm benimde o konularda hiç bir bilgim yok ama her şey yolunda gibi duruyor sen kalbini ferah tut tatlım sen nasılsın kanaman falan bitti dimi? koruncakmısın peki biraz tereddütlerin var gibi hatırlıyorum

geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın ne kadarlıktı gebeliğin? anestezi ilemi kürtaj oldun..

Kızlar ben 1 nisanda kürtaj oldum korunmam yeterlımi acaba bilgi verirseniz sevinirim:))

geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın ne kadarlıktı gebeliğin? anestezi ilemi kürtaj oldun..

evt cnm anestezi ile oldu 11 haftalıktı,ikizdi.boş gebelik yüzünden kürtaj oldum,bugün tam 1 ay oldu,olacak mıyım olmayacak mıyım onu bekliyorum.

canımmmmm hilalimmmm valla bi daha gelmedi kanama.inşallah tutar ama......?kuzummmmmmm ben sizin benden önce olmasını istiyorum ama aynı zamanlardada olabilir:)))birbirimizin çok arkasına kalmayalımmmm allahım yardım et bizeeeeeee kız biz üç kişi kaldık candaş sen ben.minicikumut sezen lale korunuyorlar onların da korunma süresi bitince inşallah onlar bizim gibi beklemezler hamilelerde sağlıklarla tamamlarlar inşallah mutlu sona ulaşırlarrrr aminnnnn.allahımmmmmm üçümüzünde bu ay ki denemeler ya tutmuştur(yani ben)tutacaktır(yani sen)yeni denemede bu ay tutar inşallah(yani candaş) allahımmmm yalvarırım allahım sen yardım et bize sağlıklarla hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz.

Kızlar ben 1 nisanda kürtaj oldum korunmam yeterlımi acaba bilgi verirseniz sevinirim:))

cnm doktorlar önermiyor ama ben 2 sefer falan korundum sonra bıraktım,çünkü 6 ay veya 3 ay bekliyosun olacaksa nasip değilse yine oluyor aynı şey.ama nasipse şuandada hamile kalsan sağlıklı bi bebek geliyor.allah hayırlısını versin.

canımmmm bitanemmmmm sağol kuzum benim inşallah bu ay hayal kırıklığı yaşamam.tatlımmmm çok sevindim kuzum bebişimizin sağlıkllı olduğuna allahı yarabbim sağlıklarla tamamına eriştirsin

canımmmmm bulantıların kesilmesi hepimizde takıntı oldu seni çok iyi anlıyorum ama benim doktorum bebeğin tutanması ile bulantının hiç bir alakası olmadığını söyledi dönem dönem olur her zaman olcak diye bi kayıt yok demişti sen sıkma kuzum canını her şey yolunda gitcek allahın izniyle.inşallah kuuzummmm inşallah bende süpriz yaparım da kuralı bozmam:)))

canımmmmm çok haklısın ama korkuyorum yine hayal kırıklığı yaşamaktan.anlaştık umutsuzluk yok yola devam kuzummmm

evt cnm anestezi ile oldu 11 haftalıktı,ikizdi.boş gebelik yüzünden kürtaj oldum,bugün tam 1 ay oldu,olacak mıyım olmayacak mıyım onu bekliyorum.
Öncelikle geçmiş olsun. Genelde buradaki arkadaşlar biradet beklediler korunmak için. Şu an beta hcg niz sıfırlanmamış da olabilir hamile de olabilirsiniz. Bunun için kan testi yaptırın gerçi takip etmek gerekir yükselirse hamile azalırsa da eski betahcg niz düşüyordur...

inşallah kuzum inşallah güzel haber verebilirim size.sen nasılsın tatlımmmm?bu arada yeterki sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun boşver kuzummmm

Son düzenleme:
1 hafta oldu bebeğimi kaybedip kürtaj olalı...

ve ben tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum...

Bence bir adet bekleyin. Genelde bir ay bekleyin diyor dr ler.... Geçmiş olsun...

inşallah kuzum inşallah güzel haber verebilirim size.sen nasılsın tatlımmmm?

Canım test yapıyor musun bıraktın mı? Normalde sat kaçtı? İnşallah hamilesindir canım ya...

canımmmm çok şükür iyiyim çalışmaya devam kızların dolapları hayırlı olsun sağlıklarla kullansınlar öpüyorum tatlım

Canım test yapıyor musun bıraktın mı? Normalde sat kaçtı? İnşallah hamilesindir canım ya...

canımmmm benim adet belli olmuyo ya 27/28/30 arası oynuyo 28.günü baz alırsan 24 nisan sat.testi de bıraktım ama dün yaptım ovulasyon testi silik bile çıkmadı hiç bişi yoktuuuu(((

Amin canım ... İlk gebelik miydi? İlk gebeliklerde sık rastlanabiliyor:))

yok canım.bi kızım var bu ikinci olacaktı..allahım nasip etmedi....
ilk gebeliklerde normal deniliyor ama demekki 2. de de olabiliyor...hiiiççç aklıma gelmezdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…