inşallah ablacım..bugün acım tazelendi sanki...offff dua edin bana nolur...inş. ciddi bişey yoktur..burada sorup hemen cevap alabileceğim bir doktor varmı..kime sorsam..
kızlar bugün kürtaj olalı tam 1 ay oldu ben adet olmadım,5 gün önce yaptığım idrar testinde çizginin biri açık çıkmıştı,bugün tekrar yaptım çizginin biri yine açık.bu ne demek oluyor sizce,korunmadan 2-3 kere ilişkide bulunmuştuk.hamilelik var mıdır yok mudur.
geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın ne kadarlıktı gebeliğin? anestezi ilemi kürtaj oldun..
selam kızlar nasılsınız.
nildemmmmmmmm yerleşme kanaması olmasınnnnnn. bilmiyorum ama güçlü bi şekilde öyle hissediyorum. hadi tatlım bir de sen güldür yüzümüzü. arkandan candaş ve ben gelelim. bu arada benimle ilgili umutlarını boşa çıkarmam umarım((
candaşım canım, sen böyle yazdıkça içim titriyor okurken. ne desem de acını, umutsuzluğunu dindirsem bilemiyorum. canım bak toteminiz tuttu, olacak bitanem ne olur üzme kendini. ben de üzülmeden edemiyorum kendime. 3 ay korunma 3 ay da boş geçti. kimbilir daha ne kadar böyle geçecek diye kafamdan geçirmiyor değilim. hatta içim içimi yiyor. bakma şuan misafir falan derken fırsat bulamıyorum. ancak canım çok yanıyor. ama olacak be canım, belki kendiliğinden belki tüp.... ama olacak. ne olur ümidini kaybetme. beş vakit dualarımdasın canım. senin için senin kadar çok istiyorum bunu yürekten söylüyorum tatlım. benim için de ağzından bal damlamış. keşke ben de kendimden senin benden umudun olduğunu kadar umutlu olsam. ama düşünmesi bile güzel. gelsinler artık gerçekten. içimizdeki ateş, evlat yangını sönsün artık. seni çok seviyorum canım biliyorsun. ne zaman ihtiyacın olursa konuşmak için bir telefon kadar uzak olduğumu da biliyorsun. bu arada çok geçmiş olsun hastaymışsın dikkat et kendine.
miniklerim denk gelemedik canım ne zamandır özledim. nasılsın herşey yolunda inşallah. bugün de doktor kontrolü varmış. tabi ki allahın izniylr güzel haberlerle döneceksin. bebişimiz büyüyor.
günlük sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar. ev hanımlığında tatile girmiş gibiyim:)))) sen de kendini yorma canım benim.prensesim napıyor, öp benim yerime çok. kızların eşyaları gelmiş güle güle kullanın inşallah.
cezam taze annem sen içini ferah tut 400de neymiş binleri onbinleri görecez allahın izniyle.
chnb ablacım sen nasılsın. rapor almışsın sanırım. oh iyi yapmışsın dinlen bol bol.
datlum zümrem nerelerdesin canım iyisiniz dimi.
sezen patoloji sonucu hakkında pek bilgim yok canım. önemli bi durum yoktur merka etme.
deenizlalesi sen nasılsın canım.
loneliness, nuray canlarım nasılsınız, günler nasıl geçiyor son aylara giriyorsunuz ne güzel.
kızlar hepinizi öpüyorum. kendinize çok iyi bakın. allaha emanet olun.
Kızlar ben 1 nisanda kürtaj oldum korunmam yeterlımi acaba bilgi verirseniz sevinirim:))
kızlar biz geldik içimdeki korkuları kovdum artık.. sağlıklı olduğunu bir kez daha gördüm iki hafta sonraya testler yapılacak artık hamiş kıyafetleri aldım ben inandığıma göre saklamaya gerek yok değil miallahım isteyen herkese bu güzelliği bir an önce yaşatsın.. ceza cnm herşey yolunda gidecek topiğimiz yaz ortalarında isim değiştirecek inanıp bebeğine kavuşanlar olacağız rabbim büyük birbirini hiç tanımadan canı gönülden dualar paylaştık o kadar hak geçti ki birbirmize aynı sofradan yıllarca yemek yemiş gibi sizleri çok seviyorum kızlar iyiki o zor günlerimde sizleri tanıdım sizin umut dolu yazılarınız beni pes etmekten kurtardı.
hilal cnm iyiyim okula git gel işte okulda da çok yormamaya çalışıyom kendimi.. misafirin olduğu dönemleri değerlendir cnm bebişler öyle zamanları seviyo haberin olsunha bi de ben hamile kaldığım ay bebek derdini unutmuş kaynana ile uğraşıyordum kadının bana büyük faydası olmuş aslında çok düşünerek kendini üzme diye yazıyorum önüne bak cnm güzel günler çok yakın
nilde cnm bende lekenmeye yordum bunun erkeni geci yok ne zaman tutacağını ve ne hızda rahime yerleşeceğini bilemeyiz çok umut bağlatıp üzmek istemem ama bundan sonra biraz daha dikkat et ne olur ne olmaz kuzum
chnb ablacım sen nasılsın bulantıların devam ediyor mu
nazlım cnm seni de merak ediyorum nasıl gidiyor sende varmı bulantı.. buarada iyiki beni ziya beye yönlendirdin cnm hakkını ödeyemem adamın karşısında mal gibi olsam da :) herşeyi kendisi konuşuyo anlatıyor içimi rahatlatıyor
günlük cnm güle güle kullansın kızların ayyy kız odası da bi başka güzel oluyor.. oda felan derken çok da yorma kendini cnm tatlı cadı kızın yardım ediyormu buarada
deniz cnm inşallah güzel şeyler yazıyordur ve biran önce ileriye bakmaya başlarsın cnm
hello candas nuray lonelines minicikumut nasılsınız kızlar
senem cnm nasılsın şirinen nasıl ?
mrb kızlar nasılsınız
çok güzel bi haber okudum cezacım allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim..bu bahar tam geldi gerçekten ve bitmesine 1,5 ay var ve ben diğer arkadaşlardan da umutluyum inşallahh...
candaşcım umutsuzluk yok sen ne kadar umutsuz görünsende ben senin bebişinin doğal yollardan gelip seni şaşırtacağına inanıyorum kesinlikle..
chnb ablacım az kaldı senin kalp atışlarını ne zaman duyuyoruz ufak tefek sorunlar atlatmışsın şimdi nasılsın bebişine ve kendine çok iyi bak bol bol dinlen...
nilde az kaldı bu ay sürpriz yapanlardan biride sen olacaksın inşallahh her hafta güzel bi haber kural bozulmasın...
hilalcim misafirler var yoğunsun kafayı dağıtmışsındır..bebiş rahat rahat gelsin kistten de kurtulmuşsun maaşallah..
minikler kontrol varmış bugün yine güzel haberlerle gel inşallah..eşler bazen anlayışsız oluyo evet bizde arada bi tersleşiyoruz bizim gibi düşünceli olamıyorlar işte ama sen kendini üzme canım bebişimiz üzülmesin:))
hellom sen nasılsın her yerde bi kaygana belası var ama sen bana göre anlayışlısın çocuğunu babanne sevgisinden mahrum etmek istemiyosun ne güzel ben ne kadar uzak o kadar iyi düşüncesindeyim örneklerini gördüğüm için bizimki torunlarını çocuklardan çok sahipleniyo torun hastalandığında gelinine ona bişey olacağına sen ölseydin diyen biri düşün gerisini.kürtajda yaşadıklarımız var bide yüz yüze gelmek istemiyorum ama mecbur..uzun bir süre gidecekmişsin allah yardımcın olsun su gibi akıp geçsin zaman senin için..çınar paşanın yanacıklar tombiş tombiş saçlar da süper maaşallah..
günlükçüm odamız tamamlanıyor maaşallah kızlarınada odalarınada..sen yorma kendini az kaldı canım bol bol dinlen..
lonelines sen nasılsın canım az günü kalanlardan biri de sensin izin ne zaman okul zorluyordur artık..bi ara burda konuşmuştunuz canım sübyan duası vardı sanırım sende varsa banada gönderebilirmisin?
nuray çok sevindim annen geliyomuş oralarda ne güzel destekçin olur yanında...kendim kadar sevindim inan buralarda yalnızlık zor orda daha zordur canım benim..
sezencim sonuçlar çıkmış iyidir canım inşallah..
nazlım sen nasılsın kese gözükmüş hayırlı olsun..darısı kalp atışına olsun inşallah..
denizi göremedim iyidir o da umarım..
bana gelelim benim iki gündür bulantılarım azaldı akşam daha çok oluyo ama azaldıkça da acabalar oluyo inşallah bi sorun yoktur..bu ara pek giremedim yine 23 nisan a bişeyler hazırlıyorum bide bu ara müfettişler bizim okulun etrafında dolanıp duruyolar hergün bize geldiler stresi bide eksik belgeler vardı onunla uğraştım..azcıkta tırsıyorum sanırım 6-7 yıllık öğretmenim ama hiç teftiş geçirmedim gereksiz bi stres ama var işte...
Günaydııın herkese..
Sezen sonucun normal görünüyor.Sorun yok diyebilirim.Ama doktoruna danışmanda fayda var canım.İçini ferah tut
Herkesler nasıllar?
Minikler ohh dedin artık çok şükür.Rabbim tamamına erdirecek İnşallah.
Günlükcüm bugün gidiyoruz İnşallah.
Ceza İnşallah bugün 400'lü rakamları göreceksin.Rabbimize dua etmeye devam edeceğiz.
Hilalcim İnşallah bu ay gelecek nazlı bebeğin.Sen şimdi misafirlerinle olmanın tadını çıkar
Candaşım dün upuzun yazdım sana sonra sildim.Çünkü kendi yaşadıklarımı düşünüp hissettiklerimi yazdım.Ben yazarken ağladım dedim güya kıza moral vereceğim yaptığıma bak diyip sildim hepsini.Sana demiştim 6. hissim kuvvetli sanırım diye.Benim sana dair umutlarım çok büyük.Sende inan ve inancını kaybetme.Tüp bebek diye şartlandırma kendini ama olması gereken buysada olsun Candaşım.Herşey Allahtan.Ya hiç umudun olmasaydı?
Nazlımcım iyisin İnşallah.
Hello;sende iyisindir İnşallah.
Chnb;Ablacım İnşallah geldiğimizde görüşeceğiz.
Nilde;umudu kaybettimi herşeyini kaybediyor insan.Umudumuzu hep sağlam tutacağız anlaştıkmı?
Datlum;bulantılarının azalmasına sevindim.Umarım teftişinde iyi geçer.
Nuray annene kavuşmana az kaldı sanırım.Çifte mutluluğun olacak ne güzel.
Unuutuğum arkadaşım varsa kusura bakmayın lütfen.Hepinize merhaba tekrardan
Öncelikle geçmiş olsun. Genelde buradaki arkadaşlar biradet beklediler korunmak için. Şu an beta hcg niz sıfırlanmamış da olabilir hamile de olabilirsiniz. Bunun için kan testi yaptırın gerçi takip etmek gerekir yükselirse hamile azalırsa da eski betahcg niz düşüyordur...evt cnm anestezi ile oldu 11 haftalıktı,ikizdi.boş gebelik yüzünden kürtaj oldum,bugün tam 1 ay oldu,olacak mıyım olmayacak mıyım onu bekliyorum.
Candaş buraya yazana arkadaş testleri nerede yaptırdığını yazmış atıyorum özelden...
Minikler yolculuk akşam mı?
Nilde güzel haberler vereceksin inşallah...
Minikler giy kuzum cicilerini. Güle güle kullan:))
Hilal canım inşallah stressiz bu aydagelmiştir bebiş:))
Datlum canım benim bulantılardan ziyade şöyle bir durum var. Koku hassasiyeti. Bir odaya kapadım kendimi cam açık oturuyorum orada... Boğazımda ve midemde acı bir tat var. Diğer 2 hamileliğimde de öyle olmuştu. Kahvaltım ekmek ve yoğurt. Sıcak bir şey yiyemiyorum malesef...
Hellom yolculuk ne zaman kuzum?
Deniz Lalesi de yazmıyor bu aralar...
Nazlım da yok ortalıkta...
Lone canım 12 ler geliyor di mi? Dinlenebiliyor musun?
Nuray kayınvaliden de kendince haklı ama kayınpeder de tuhafmış gönderse ne olacak sanki?
Günlük kuzum güle güle kullansın kızçeler odalarını. Yerim ben onları. Bu arada canım erkek hamileliği ile kız hamileliği farklı mı? Benim diğer oğlanlar gibi bu da. Sanırım şehzade gelecek yine...
Kızlar ben 1 nisanda kürtaj oldum korunmam yeterlımi acaba bilgi verirseniz sevinirim:))
1 hafta oldu bebeğimi kaybedip kürtaj olalı...
ve ben tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum...
inşallah kuzum inşallah güzel haber verebilirim size.sen nasılsın tatlımmmm?
Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın...
günaydın bacılar....hepinize teşekkürler kızlar...kızımda çok sevinçli her gelene dolabım geldi diyor odaya götürüyor...
minicikumut, canım hayırlı yolculuklar ablan madem bizi tanıyor çok çok selam söyle kızlarımız arkadaş olacak inşallah:))
chnb, canım benim kayıbım erkekti biliyorsun onda yaşadığım bulantı olayının aynısını bunda yaşadım çaydan tiksinmiştim demleyemiyordum bile...hatta buda erkek olabilirmi diye geçmişti içimizden ama minnoşumuz kızmış...ama ilk kızımda çok farklıydı hep ekşi istemişti canım kayıpta ve bunda tatlıdan vazgeçemiyorum...hayırlısı sağlıklısı olsun canım inşallah sağlıkla gelsin paşaysada prensessede:))
candaş günaydın canım...toğikte 2 tane hissi kuvvetli bacın var canım minicikumut ve ben:)) bende minicikumut gibi düşünüyorum canım...herşeyin hayırlısı benimde senden yana umudum var...bu arada kusura bakam sormuştum ama yazdınmı hatırlamıyorum sen tam söküldünmü lekemi gelmişti yoksa benmi karıştırdım hepsini anacığım:))
minikler, gece rüyamda seni gördüm galiba uyandım diyorumki (kaynana bebek konusuydu rüyam) söyleyeyimde bunları düşünmesin bende ilk başlarda öyle bir hata yaptım sonra eşimle papaz oldum hemde ne papaz çok kötüydü canım evde tekim eşim bana cephe aldı zaten akşamları geliyor eve konuşmuyoruz akşama kadar ağlıyorum sonra ne yaptı biliyormusun akşamları eve gelince kızımızı alıp alıp aşağı indi ben kaldım tek...şimdi düşünüyorumda çok haksızlık yaşadım ama çokda haksızlık yapmışım benim eşim dünya iyisi bir insan övmekle bitiremem onu allahım nazardan saklasın allah bin defa razı olsun ondan...ben onun gibi bir insanı kırmışımki tüh bana diyorum yani:)) yaptığın yanına kalıyor canım boşver gelsinlerde sevsinlerde torunlarını nasıl olsa sana kalacak:)) eşinlede sakın bu konulara şimdiden gireyim falan deme olurya sinir anında söylersin boşver huzurunuz bozulmasın...
cezaaa, seni arayacaktım ama hem okuldasındır hem heyecanlısındır diye vazgeçtim canım benim değerin kat kat artacak bugünde tekrar sevineceğiz canım....
sezen, canım bende pataloji sonucunu almıştım ama pek hatırlamıyorum herşey normal falan yazıyordu sanırım...drada göstermiştim bir problem yok dedi belki senin yazdığın gibi şeyler vardı dikkat etmedim zaten fetus erkek yazısını görünce ben çok kötü oldum bir dahada okumadım kağıdı ve yırttım drdan sonra...inşallah sendede bişey çıkmaz canım...
datluummm, kuzum iyi olmana sevindim çok şükür...sizin müfettiş işide zormuş yaa bir ara cezayla miniklerde sıkıntılı dönem geçirmişlerdi...kolay gelsin canım sanada...
hellom, sanada kolay gelsin canım yorucu günler seni bekler misafirlerle beraber inşallah çınarda uslu olur annesine yardımcı olur...
deniz lalesi nerelerdesin?
nilde,nuray,loneliness nasılsınız? unuttuğum varsa affedin sizide seviyorum canlarım:))
ben kaçar anneme gideceğim...
Amin canım ... İlk gebelik miydi? İlk gebeliklerde sık rastlanabiliyor:))inşallah canım Rabbim kimseye yaşatmasın..çok zor
Canım test yapıyor musun bıraktın mı? Normalde sat kaçtı? İnşallah hamilesindir canım ya...
Amin canım ... İlk gebelik miydi? İlk gebeliklerde sık rastlanabiliyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?