1 hafta oldu bebeğimi kaybedip kürtaj olalı...
ve ben tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum...
slm kızlar. nasılsınız. ben aynı tempo devam. uykusuz aç hallerdeyim. kayınvalidem gelecek pztesi. yapamıyorum tek başıma. kolik had safhada. dün gündüz sadece 2 saat uyudu. daha 2 aylık bebek ya. koca adam dayanamaz bu kadar uykusuzluğa. bbenim yavrum uyuyamıyo sancıdan. tam dalacak sancı geliyo. odasından ayrılamıyorum hiç. yemek yapamıyorum hiç fırsat vermiyo.eğer yemeği yapabilmişsem tepsiye koyup koşaerak pdasına gidip orda yiyorum bi yandanda onu sallıyorum sürekli.piskolojim zaten berbat.yetemiyorum çocuğuma. ve bizlere ne kadar muhtaç olduklarını düşünüp ağlıyorum hala. lohusalık bitti ama ben hala aynıyım. saçma sapan oldum iyice. hamilelik çook güzelmiş yaa. tadını çıkarın kızlar. yeni hamişler vardır umarım. en son chnb yi biliyorum.ve yine ağlıyooo.bi duş aldırayım bari. belki rahatlar. ağlamaktan yorulmuyo mu yaaa ben ona çok üzlüyorum. kolik bebek çok zor. o ağlıyo senin elinden hiç bişe gelmiyoo.(
mulberry çok geçmiş olsun..
kontrollerini yaptır, bi süre dinlen.. inş tekrardan hamile kalırsın..
sebebin belli mi cnm?
çok sağol canım..Allah razı olsun..
sebebi bilinmiyor canım..benim bi kızım var bu 2. hamileliğimdi..
erken kese yırtılması deniliyor...doktorum enfeksiyondan diyor..
bu yüzden test falan araştırma bişi yapılmadı.gerek yok dedi doktorum .
Allahım nasip etmedi işte..
3 ay korunma süreci verildi..inşallah tekrar nasip olur hepimizee
benimde 2.gebeliğimdi..
sebebimiz aynıymış canım.benimde kese açıldı
enfeksiyon olabilir dendi.birde rahimağzı yetmezliği diyenler var, ama bende bilemiyorum
bi muayenem olacak bakalım..
kaç haftalıktın?
korunma süresi bitsin
kontrol takibinden sonra, inş tekrardan sağlıkla gebelik yaşarız..
22 haftalıktı canım..
doktorum sağlıklı bir doğumum olduğu için bunda bişeye gerek yok talihsizlik bazı gebeliklerde olabiliyor dedi.
kanamam devam ediyor tamamen temizlenince gel tekrar bakalım dedi..ve tabi bide hamile kalmaya karar verdikten sonra gel dedi.rutin kontroller olacak benimkiler.
sanada geçmiş olsun allah sabırlar versin...
senin kaç haftalıktı????
çok geçmiş olsun..
benimde ilk gebeliğimde sıkıntım olmamıştı
Allahın takdiri diyelim..diyecek hiç söz kalmıyor
ewt kontrolü ihmal etmemeli
bende gideceğim..
sıkı takiple inş bir daha aynı şeyi yaşamayız
benimde 18 haftalıktı canım
sanırım sende ağustos annelerindendin
22 haftalıktı canım..
doktorum sağlıklı bir doğumum olduğu için bunda bişeye gerek yok talihsizlik bazı gebeliklerde olabiliyor dedi.
kanamam devam ediyor tamamen temizlenince gel tekrar bakalım dedi..ve tabi bide hamile kalmaya karar verdikten sonra gel dedi.rutin kontroller olacak benimkiler.
sanada geçmiş olsun allah sabırlar versin...
senin kaç haftalıktı????
kızlar slm kRDEŞİMİN CEBİNDEN YAZIORUM GEÇMİŞE BAKAMADIM BENİM KANAMAM OLDU EVDEYİM RAPORLUYUM KESE BİRAZCIK BOZULMUŞ 1 HAFTA SONRA KONTROLÜM VAR DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK UMARIM BU BEBEĞİMDE BENİ BIRAKIP GİTMEZ DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
slm kızlar. nasılsınız. ben aynı tempo devam. uykusuz aç hallerdeyim. kayınvalidem gelecek pztesi. yapamıyorum tek başıma. kolik had safhada. dün gündüz sadece 2 saat uyudu. daha 2 aylık bebek ya. koca adam dayanamaz bu kadar uykusuzluğa. bbenim yavrum uyuyamıyo sancıdan. tam dalacak sancı geliyo. odasından ayrılamıyorum hiç. yemek yapamıyorum hiç fırsat vermiyo.eğer yemeği yapabilmişsem tepsiye koyup koşaerak pdasına gidip orda yiyorum bi yandanda onu sallıyorum sürekli.piskolojim zaten berbat.yetemiyorum çocuğuma. ve bizlere ne kadar muhtaç olduklarını düşünüp ağlıyorum hala. lohusalık bitti ama ben hala aynıyım. saçma sapan oldum iyice. hamilelik çook güzelmiş yaa. tadını çıkarın kızlar. yeni hamişler vardır umarım. en son chnb yi biliyorum.ve yine ağlıyooo.bi duş aldırayım bari. belki rahatlar. ağlamaktan yorulmuyo mu yaaa ben ona çok üzlüyorum. kolik bebek çok zor. o ağlıyo senin elinden hiç bişe gelmiyoo.(
aynı şeyleri yaşamışız desene...
inşallah allahım tekrar yaşatmaz canım..
ewet bende ağustos annelerindendim..nick tanıdık geldi soracaktım bende sana...ağustos annelerinde tanıdıkmış demek...
benimde aynı sebepten arkadaşlar. bu konuda ne yapmamız gerek. hiç bilmiyorum. doktorum bana enfeksiyon olabilir. herhangi bişeye gerek yok 3 ay sonra hamile kalabilirsin demişti. ama korkuyorum yinede.
benimde aynı sebepten arkadaşlar. bu konuda ne yapmamız gerek. hiç bilmiyorum. doktorum bana enfeksiyon olabilir. herhangi bişeye gerek yok 3 ay sonra hamile kalabilirsin demişti. ama korkuyorum yinede.
Canım tabiki bi sebebi var sonraki hamilelikler için sebebi araştırılmalı. Mesela enfeksiyon, rahimazğzı yetmezliği vb. sebepler olabilir. Bence önceriskli gebelik uzmanına gitmek lazım. Progestan azlığı bileerken mebran rüptürüne neden olabilir. Ben tedbirliolmaktan yanayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?