Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
12.haftaya kadar progestan kullandım zaten. enfeksiyonla ilgili bi şikayetim de yoktu ama.offf bilmiyorum ya. rahimle ilgili problem yok demişti ama güvenemiyorum kimseye

Tek bir dr ile karar kılma bence iyi birriskli gebelik uzmanına gitmeni tavsiye ederim...

BEnimde aralik 3 te bebegmi aldrd suyu btti cunku sebeb yokmus 16.haftamdaydim cokk usutmustum akintimin.tengi degismist gripte oolmustum sebeb omudur diye hep.merak etim ilk dusuk diye aradtirilmiyor malesef.ic ay hamlelik yasajtu simdi insallah gebe kalirim

İnşallah canım aynı memleketteymişizbu arada:))

Belki nfeksiyondan olmuştur...

OKadar caresiz kaliyorum ki insallah enfeksyondur.diyorum her turlusu aci verirde amane diycegii bilmiyorum memleket aynimi sen neresindensin bide akrabaymisiz :)

RIskli gebelik uzmani varmi ki hatayda hic raslamadim duymadim hep burda okudumsadece

OKadar caresiz kaliyorum ki insallah enfeksyondur.diyorum her turlusu aci verirde amane diycegii bilmiyorum memleket aynimi sen neresindensin bide akrabaymisiz :)

Yok yok akraba değilizdir biziş icabı Hataydayız:))

RIskli gebelik uzmani varmi ki hatayda hic raslamadim duymadim hep burda okudumsadece

Benim ailem İstanbulda o yüzde İstanbula gittim Hataydaki dr m ile de telefonda görüşüyorlar. İletişim halindeler...

Benim ailem İstanbulda o yüzde İstanbula gittim Hataydaki dr m ile de telefonda görüşüyorlar. İletişim halindeler...
himm ya benim kuzenimde ya merak etim sakincasi yoksa burdaki dr ogrenebilirmiyim hamilemisin simdi yeni mi yaptin dusugunu

himm ya benim kuzenimde ya merak etim sakincasi yoksa burdaki dr ogrenebilirmiyim hamilemisin simdi yeni mi yaptin dusugunu

Canım biz merkezdeyiz. Defne hastanesinde Hülya Artuça gidiyorum . Canım yeni değil bir sene oldu düşüğüm. 25 haftalık kaybım da 2seneolacak(

12.haftaya kadar progestan kullandım zaten. enfeksiyonla ilgili bi şikayetim de yoktu ama.offf bilmiyorum ya. rahimle ilgili problem yok demişti ama güvenemiyorum kimseye

bende ilk 14 hafta progestan kullandım..
rahimle ilgilide muayene olmuştum 2 kere..
ama hiç bişey söylenmedi ,benimde hiç şikayetim olmadı yani:S

Sana da çok geçmiş olsun canım..senin konunu okumuştum

sağol canım.sanada geçmiş olsun. özelden mesaj atmışsın bana ama mesaj sayım dolmadığı için cavaplayamadım.
seninde suyun mu gelmişti

Salsa 10 dakika sonra mesaj yaz diyor. Beim yazıştığım başka topik var orada Doç. Dr. Arda Lembet ismi geçmişti sitesi var incele istersen. Buradaki dr mdetesadüfen onu tavsiye etti. Ben de gittim şu an ikisi haberleşiyor ilaç dozu hususunda. Ben yakında gideceğim kontrole ama...

dediğin topiğe de bakarım , her yeri karıştırıyorum..

sende izin almışsın ablacım..ne iyi etmişsin ..
daha iyisin inş şimdi

dediğin topiğe de bakarım , her yeri karıştırıyorum..

sende izin almışsın ablacım..ne iyi etmişsin ..
daha iyisin inş şimdi

Şükür canım yatıyorum iyiyim . Sen deiyiol en azından o toğpiğin ilk 100 sayfasını oku...

sağol canım.sanada geçmiş olsun. özelden mesaj atmışsın bana ama mesaj sayım dolmadığı için cavaplayamadım.
seninde suyun mu gelmişti

ewt canım,tahmin ettim.. üyeliğin daha yeniydi..
bi kaç kişi var görüştüğüm aynı durumda olan..
haliyle olayımız taze ve kimler nasıl yol izliyor, paylaşılsın istedim
ewt benimde su gelmişti

hamileliğin hayırlı olsun seninde chnb. inşallah bebeğini kucağına alırsın.
bide bişey sorabilirmiyim.ağrıyla su gelince ne oluyor.

Şükür canım yatıyorum iyiyim . Sen deiyiol en azından o toğpiğin ilk 100 sayfasını oku...

aman,iyi olmana sevindim..
yanında annenler var değilmi?

aman iyice dinlen, toparlan..
evdeki erkekleri çalıştır, sen sultanlık yap biraz

açıkçası ben daha hiçbişey yapmadım. anca burdaki yazıları okuyorum. o kadar. benim ağrım yoktu. ama kanamam tekrar başlamıştı 1 haftadır. birden suyum geldi. hiç açılmada yoktu. 2 gün hastanede yattım. suni sancıyla normal doğum yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…