12.haftaya kadar progestan kullandım zaten. enfeksiyonla ilgili bi şikayetim de yoktu ama.offf bilmiyorum ya. rahimle ilgili problem yok demişti ama güvenemiyorum kimseye
BEnimde aralik 3 te bebegmi aldrd suyu btti cunku sebeb yokmus 16.haftamdaydim cokk usutmustum akintimin.tengi degismist gripte oolmustum sebeb omudur diye hep.merak etim ilk dusuk diye aradtirilmiyor malesef.ic ay hamlelik yasajtu simdi insallah gebe kalirim
OKadar caresiz kaliyorum ki insallah enfeksyondur.diyorum her turlusu aci verirde amane diycegii bilmiyorum memleket aynimi sen neresindensin bide akrabaymisiz :)
RIskli gebelik uzmani varmi ki hatayda hic raslamadim duymadim hep burda okudumsadece
himm ya benim kuzenimde ya merak etim sakincasi yoksa burdaki dr ogrenebilirmiyim hamilemisin simdi yeni mi yaptin dusugunuBenim ailem İstanbulda o yüzde İstanbula gittim Hataydaki dr m ile de telefonda görüşüyorlar. İletişim halindeler...
himm ya benim kuzenimde ya merak etim sakincasi yoksa burdaki dr ogrenebilirmiyim hamilemisin simdi yeni mi yaptin dusugunu
12.haftaya kadar progestan kullandım zaten. enfeksiyonla ilgili bi şikayetim de yoktu ama.offf bilmiyorum ya. rahimle ilgili problem yok demişti ama güvenemiyorum kimseye
Tekrar geçmiş olsun.Yalnız haftanız epey ileri. İlk gebelik normal diye diğerinin normal olacağı anlamı çıkmamalı. Erken mebran rüptürü yani suların gelmesi enfeksiyondan olduğu gibi rahim ağzı yetmezliğinden de olabilir. Dr nizenfeksiyon ya da rahim ağzı yetmezliği takibi yaptı mı? Benim de oğlum var ama 25haftalık suyum geldiği için kaybım da var. Şu ana 6+3-4 günlük hamileyim. Ve rahim boynum kısa imiş. Serklaj yapılacak. Lütfen riskli gebelik uzmanına gidin. Tek uzman drile kalmayın. Peki suyunuz sancı ile mi geldi? Olayı anlatır mısınız üzmeyecekse sizi?
Deniz Lalesi arada rahimağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı topiğine de bakın...
dediğin topiğe de bakarım , her yeri karıştırıyorum..
sende izin almışsın ablacım..ne iyi etmişsin ..
daha iyisin inş şimdi
sağol canım.sanada geçmiş olsun. özelden mesaj atmışsın bana ama mesaj sayım dolmadığı için cavaplayamadım.
seninde suyun mu gelmişti
Şükür canım yatıyorum iyiyim . Sen deiyiol en azından o toğpiğin ilk 100 sayfasını oku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?