hamileliğin hayırlı olsun seninde chnb. inşallah bebeğini kucağına alırsın.
bide bişey sorabilirmiyim.ağrıyla su gelince ne oluyor.
aman,iyi olmana sevindim..
yanında annenler var değilmi?
aman iyice dinlen, toparlan..
evdeki erkekleri çalıştır, sen sultanlık yap biraz
açıkçası ben daha hiçbişey yapmadım. anca burdaki yazıları okuyorum. o kadar. benim ağrım yoktu. ama kanamam tekrar başlamıştı 1 haftadır. birden suyum geldi. hiç açılmada yoktu. 2 gün hastanede yattım. suni sancıyla normal doğum yaptım.
evet doktor elle muayene etmeye çalışıyordu. ama hiç açılma yok demişti. 2 gün boyunca suni sancıda anca açılma oldu
ayrıca ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
Tekrar geçmiş olsun.Yalnız haftanız epey ileri. İlk gebelik normal diye diğerinin normal olacağı anlamı çıkmamalı. Erken mebran rüptürü yani suların gelmesi enfeksiyondan olduğu gibi rahim ağzı yetmezliğinden de olabilir. Dr nizenfeksiyon ya da rahim ağzı yetmezliği takibi yaptı mı? Benim de oğlum var ama 25haftalık suyum geldiği için kaybım da var. Şu ana 6+3-4 günlük hamileyim. Ve rahim boynum kısa imiş. Serklaj yapılacak. Lütfen riskli gebelik uzmanına gidin. Tek uzman drile kalmayın. Peki suyunuz sancı ile mi geldi? Olayı anlatır mısınız üzmeyecekse sizi?
Deniz Lalesi arada rahimağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı topiğine de bakın...
ewet canım..günlerce dini kaynaklardan okudum bende hep...okudukça ızdırabım dindi sanki..inşallah ahirette kavuşacağız meleklerimize...Mulbery canım bir de onlar inşallah bizim şefaatçimiz olacaklarlütfen böyle teskin et kendini. İnsanların birtane varAllah ona uzun ömürversin,yine olur gençsiniz tesellileri çok acıtacak canını. Ama kaderin önüne geçilmiyor. Hangi ildesin bu arada?
canım öncelikle geçmiş olsun sanada ki geçmiş maşallah ne güzel tekrar hamile kalabilmişşin..maşallahhhhh..
sorularını yanıtlamadan önce bebeğini kaybettikten ne kadar sonra hamile kalabildin merak ettim????
benim suyum sancıyla gelmedi...gayet normal bir günde aniden geldi..tuvalete gitmiştim büyük tuvaletimi yaparken aniden idrardan farklı bi su geldiğini fark ettim...
anlam veremedim tabi hiç sancı falan olmadı...
doktora gittim bebeğin suyu dedi.bebek yaşıyordu ozman.bulunduğum yer küçük benim..diğer şehre tıp fakültesine yönlendirdi...
gittiğimizde oradaki doktor haftasının küçük olduğunu suyunun neredeyse bittiğini ve yaşamayacağını söyledi..alttan muayene ettiğinde zaten 3cm açıklık oluşmuş bebek düşüyor dedi..
sancılarım suyun gelmesinden neredeyse 22-24 saat sonra başladı..normal doğumla ölü olarak doğdu kızım
tıp fakültesindeki doktorda bişi demedi..bazı gebeliklerde olabiliyor dedi..bi test nede başka bişi gerek görmedi...
bakalım başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum...
ewet canım..günlerce dini kaynaklardan okudum bende hep...okudukça ızdırabım dindi sanki..inşallah ahirette kavuşacağız meleklerimize...
.insanların tesellisi aynen dediğin gibi canım..aslında ben pek genç sayılmam ama neyse..
Allahım yinede kızıma hayırlı uzun ömür vesin inşallah
ben t.dağın ilçesindeyim.sen neredesin?
yazınızı okudum ve çok agladım bende 5 ay önce bebegimi kaybettim ....:2:.2 .bebegimi bi kızım var allah ömür versin.yazılarını okuduguma göre hamilesiniz inş sag salim saglıklıca kucagınıza alırsınız...:2:Bu yazıyı her okuduğumda ağlıyor ve şükrediyorum....
benimde aynı sebepten arkadaşlar. bu konuda ne yapmamız gerek. hiç bilmiyorum. doktorum bana enfeksiyon olabilir. herhangi bişeye gerek yok 3 ay sonra hamile kalabilirsin demişti. ama korkuyorum yinede.
Canım benim bir oğlum var 7. 5 yaşında benim yaşım 35. Genç sayılmam ben de. Oğlumdan önce bir düşüğüm vardı. Oğlumda da düşük tehdidi 29 haftada erken doğum tehdidi oldu yata yata doğdu oğlum...3. gebeliğim 25 hafta doğdu oğlum 800 gramdı 4 gün yaşayabildi... Sonra bize 3 ay sonra dediler ben o arada pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim hemen düşünmedik. 6 ay korunduk. 8.ayda hamile kaldım geçen sene mayısta düştü 8 haftalık. Sonra yine neden araştırdık eşimde genetik sorun çıktı benim menopoz sınırında oloduğumu eşimin sperm hızının yavaşladığı benim rahim boynumun kısa olduğunu da. Sonuçta tekrar düşük olmasın diye pgt denilen embriyolardan genetik açıdan sağlam seçme yönyemiyle tüp bebek denedik bu ocakta tutmadı. Ve biz Allah dua ederek doğal denedik. Bebeğim yüzde 50 düşecek demişti dr. Şükür şu an iyi gidiyor. Tabi bir de genetik açıdan inşallah sağlıklıdır bir de o sorun var şu an. İnşallah sen de sağlıkla yeni bir hamilelik yaşarsın.
Ben Edirnede 14sene yaşadım 2 senedir iş nedeniyle Hataydayım:))Sanırım Trakyaya yönlendirdiler sizi...
yazınızı okudum ve çok agladım bende 5 ay önce bebegimi kaybettim ....:2:.2 .bebegimi bi kızım var allah ömür versin.yazılarını okuduguma göre hamilesiniz inş sag salim saglıklıca kucagınıza alırsınız...:2:
rabbim hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın
benim kızım 32 aylık canım..ben şükür daha önce bi sorun yaşamadım..bebeğe karar verdik ilk ay kızıma hamile kaldım..allaha şükür sorunsuz geçti hamileliğim.normal doğum yaptım..
2. bebeğe karar verdik yine ilk ay hamile kaldım.herşey yolundaydı bütün testler normaldi...ilk başta 1 hafta kanamam oldu doktorum bebek rahim ağzına yakın yerleşmiş ondan dedi...
şimdi düşünüyorum suyuda o sebeptenmi erken geldi diye...
açılma yoktu bende de..suyum ağrısız geldi neredeyse 28 saat sonra doğum oldu..
Allahım inşallah tekrar aynı şeyleri yaşatmasın bizlere...3 ay sonunda denemeyi düşünüyorum ben...Allahım nasip eder inşallah...
sen daha çok şey atlatmışşın canım.Allahım sabrını versin.düşüklerin olmuş arada
edirnelimisin yoksaa???
ewet trakya tıp fakültesine yönlendirdiler ama Allah yukarda çok canımı yaktılar çok..
Allahım ne düşürsün nede eksik etsin ne diyim....
kızlar şimdi doktordan geldim değrim 406 olmuş..doktor iyi dedi..progestan verdi ağızdan kullanıcam..vajinal istedim vermedi.enfeksiyon kapabilirsin dedi..annemler geldi...öptm kızlar görüşürüz...cumartesi nasipse keseyi görmeyi gideceğiz..geçmez artık o bir hafta:)
Maşallah Allah tamamına erdirsin canım ...
kızlar şimdi doktordan geldim değrim 406 olmuş..doktor iyi dedi..progestan verdi ağızdan kullanıcam..vajinal istedim vermedi.enfeksiyon kapabilirsin dedi..annemler geldi...öptm kızlar görüşürüz...cumartesi nasipse keseyi görmeyi gideceğiz..geçmez artık o bir hafta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?