Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızım 38+4 te doğdu normal zamanında yani sorun yoktu...
yanlışmı yazdım dedim bende kızım 2.5 yaşını geçti 32 aylık şu an demek istemiştim.....

çok sağol inşallah hepimizee

chnb ablacım..yazı için teşekkürler..
yazanın ellerine sağlık..

ağlattı benii ..

bende öyleydim canım..

nickine aşinalığım var ama konuşmamız olmadı hiç..
dediğin gibi Allahım yaşatmasın birdaha..

ağlattı benii ..

Evet kim yazdıysa eline yüreğine sağlık. Bana Lone göndermişti hala saklarım... Allah bizleri isyan etmeden sabırla o günü bekleyen kullarından eylesin amin...

ağlattı benii ..

kızım 38+4 te doğdu normal zamanında yani sorun yoktu...
yanlışmı yazdım dedim bende kızım 2.5 yaşını geçti 32 aylık şu an demek istemiştim.....

çok sağol inşallah hepimizee

Yanlış anlamışım:)) Meleğin tez kardeşini göndersin inşallah...

Bu yazıyı her okuduğumda ağlıyor ve şükrediyorum....

sohbete gelmiştim bebişimi banyo yaptırıp uyutmuşken. ama yazı çok etkiledi benii, çok ağlattı...kaybettiğim bebeğimi özlemişim hem de çookk( ne zamndırlı aklıma gelmiyodu kendimi kötü hissettim şimdi. unutmadım ki yavrumu. sadece çok yorgunum çok uykusuzum ve şimdiki bebeğime yetmeye çalışıyorum. chnb benim psikoloji ne zaman düzelecek. keşke hamileliğimde ağlasaydım. şimdi değill. hiç sevmedim ben doğum sonrası psikolojiyi. çok masumlar ya ona bile ağlıyorum. savunmasızlar diye ayrı bi ağlıyorum. her an der dakika bebeklere çocuklara dua ediyorum. Allahım tüm kötülüklerden korusun onları. bence ben piskoloğa gitmeliyim. atlatamıyacam sanırım bu psikomanyak halimi. ne sulu göz oldum yaa.

Son düzenleme:

inşallah.. uzun zamandır bugün ilk kez gündüz uykusu var. ama banyo yaptırdım biraz hırpalayarak yıkadım. sırtındaki dikenleri fazlaca ovdum ki hem mayışsın hem sancısı artık bitsin. yorulmuş olacak kuzum ki uyuyo hala:)) evet artık gülsün ağlamasın ya. kolik ne sıkıntılı bişe. bebek ağlıyo sen hiç bişe yapamıyosun. öylece kalıyosun. şimdi yüzüstü yatıyo topişi dikmiş havaya arada çıkartıyo bende okşayıp destek veriyorum :)) bebişi olanlara ve olacak olanlara gazsız günler ...

kuzummmmm iyiyim çalışıyorum sen nerdesinnnnn hayırdır neyin var merak ettim şimdi önemli bişi yok dimi

canımmmm benim yiğenim çok çektiiiii kolikmidir nedir ne acayip bişi ya allah kolaylık versin kolik cd saç kurutma mak.elektrik süp.tavsiye ederim çok rahatlatıyo 3.4.aya kadar sürdü bizimkisi

nazlımmmmm kuzummmmmm ne olur çok yıpratma kendini allah büyük hiç bişi olmuyacak allahın izniyle bol bol dua et ve dinlen ayrıca morallll çok önemli dualarım seninle tatlım allah korusun ikinizide

canımmmm harika bir yazııııı çok ağladımmmm komik ama çok mutlu oldum annem sözünü duyunca

cezacımmmmmm çok mutlu oldum inşalah bebişinin her evresi sana mutluluk getirir yüzünü hep güldürür ve sağlıklarla kucağına alır kokusunu çekersin içine tatlımmmmm bizede dua etttttttt canımmmm

kuzummmmm iyiyim çalışıyorum sen nerdesinnnnn hayırdır neyin var merak ettim şimdi önemli bişi yok dimi

boğazım ağrıyor canım, bide midem..ve şuram ve buram :)offf...sizden uzak olsun canım yaa

iyiyim çok şükür..sana da kolay gelsin, iyi çalışmalar..
umarım iyisindir, keyifler yerindedir..
kendine iyi bak canım

NAZLIM..dinlenmeye çalış canım..
yatarak istirahat en iyisi bu dönemde.. izin alıp, inzivaya çekil..
Allahım senide , bebeğini de korusun..
mucizeler onlar.. Allahım esirgesin sizi

evt cnm anestezi ile oldu 11 haftalıktı,ikizdi.boş gebelik yüzünden kürtaj oldum,bugün tam 1 ay oldu,olacak mıyım olmayacak mıyım onu bekliyorum.

çok geçmiş olsun canım benimde iki düşüğüm oldu aynı senınkısı gıbı boş gebelık dendı birazını ben düşürdüm parça kalmış ve kurtaj oldum
ama anestezi ile değil alt tarafa ağrı kesici yapıp enjektör ile temizlediler hayırlısı bundan sonra rabım isteyen herkese kalıcı ve saglıklı,hayırlı ewlatlar nasip etsin inşallah:))

ya buyuklerinde dediği gibi düşük içinde kuyruğunu bırakır arkasından hemen bebek gelır bır aydan sonra korunma derler:))
benım ilk düşüğümden sonra 5 ay korundum bir sene olmadı o yuzdenn aynı seyı yaşamaktan korkuyorum:)
ayrıca kan pıhtılaşması var gunluk iğne kullanıyordum gebeykenbu da etkılıyo tabıkı biraz...
allahım inşallah gönlüne göre versin bence kan testi yaptır çünkü bi önceki hamileliğinden kalan hormonlardanda pozitif çıkabilir benım bı tanıdıgım öyle olmuştu kan testi yaptır garantiye al canım..

canımmmm benimde o konularda hiç bir bilgim yok ama her şey yolunda gibi duruyor sen kalbini ferah tut tatlım sen nasılsın kanaman falan bitti dimi? koruncakmısın peki biraz tereddütlerin var gibi hatırlıyorum
Nilde ablacım adet kanamam bitti şükür nerdeyse 10 gün sürdü az az..3 ayı beklicem bakalım..hayırlısı..sen de ne var ne yok nasıl gidiyor çalışmalar:)

Canım çok şükür iyiyim patolojiyi alınca yaram tazelendi biraz ..sen nasılsın nasıl gidiyor hayat:)
Canım üzülme dua et Rabbime..chnb nin dediği esmayı oku..Rabbim şifa verir inşallah.

Anne olmak böyle biey canım..hormonların şu anda çok hassas yeni doğum yaptığım zamanlarda bende herşeye ağlardım...Hele bi şiir vardı ne zaman çıksa- ağlardım bulursam buraya koyarım inş..şu anda da ağlıyorum zaten herşeye hamilelik hormonlarım henüz kalbolmamış sanırım:)

Chnb abla ne yaptın sen yaa ağlamaktan telef oldum..O nasıl güzel bi yazıdır..hemen kaydettim..Meğer ne çok kendimi suçluyormuşum farkında olmadan o bölüme geldiğimde artık tamamen koptum zaten...Allahım herkesin evlatlarını annelerine bağışlasın..Demekki herşeyde bir hayır var...Minik meleklerimiz Hz. ibrahimin dizinin dibinde bizi bekliyorlar inş.

Son düzenleme:
Slvester hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız bende 1 buçuk ay önce 11 haftalık ikiz bebeklerimi kalpleri atmadığı için aldılar...
Canım hem boş hemde ikiz demişler bu nasıl oluyor anlamadım..neye göre ikiz dediler bebek yoksa kesede?

Sezenimm eline kağıtları alınca , için tuhaf olmuştur eminim
umarım tanıyı netlendirirler de, bu belirsizlik te ortadan kalkar
kolay gelsin sanada canım

iyiyim canım bende..anlattığım gibi işte
hayat çok koşuşturmalı .. n'olsun..
kendine iyi bak sezenim
bende çıkıyorum şimdi..iyi akşamlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…