Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

off canım allah senden razı olsun canım çok güzel mutlu oldum..herşeyde olduğu gibi bunada şükür ediyorz ama umutlanıp yarım kalmak yıkıyor insanı
ne güzel bişey cennette bekleyen meleklerimizin olmasını bilmek, hıçkırıklara boğuldum resmen bi yazı bi insana anca bu kadar işleyebilir:))

geçmiş olsun canım rabbim bi dahakine kucağına almayı nasip etsin inşallh:))
ikiz bebişide şu şekilde anlıyorlarmış; normal gebelıkte bir aylııkken betahcg 1000 çıkıyorsa ikizlerde o sayı 2000 görünüyormuş
bende hep onu merak ederdim doktoruma sordum böyle demişti canım:)))

Chnb abla ya ( ağlamayacam dedim okumayacam dedim, okumuştum bunu en fazla 10 gün evvel.kopmuştum dünyadan oku candaş dedim, şuan isyan aşamasında olabilirsin okutopla kendini... sonunda bende herkes gibi ağladım işte ( inş bizerde bebeklerimize ebedi olarak kavuşurz ve ayrılmayız.nazlıın sözü var ya seçilmiş melek anneleriyiz biz diye.inş öyleyizdir hepimiz

kendim için sizin iknalarınız sonrasında evet benimde bebğim beni cennette bekliyor diye düşünmeye başlamıştım .. ama ne bileyim ya inş öyledir... sonuçta kalpleri bile olmadı minik yavrularımın ( inş yinede hepimize nasiptir o cennet bahçelerinde olmak ... öyle inanlımda biz yine gerisi allahın işi ...

isyan yok olmamalı .. üzülüyoruz kızıyoruz ağlıyoruz ama rabbe syan edemeyiz.. var bi bildiği elbette. mükafatı da er yada geç gelecek .... bakıp bakıp imrenmmek ne mümkün ki ( ama inş orda hep birlikte oluruz ... en çok şurdan etkilendim ben

Hz.İbrahim sizi anlatıyor bize dünyada doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde sevindirin..''

hastaneden boş dönmek çok kötü .. hepimiz yaşadık kimilierimiz çok daha ağırını birkaç kez ( ve sende en zorlarını yaşadın ( inş mükafatımızı alacağız ...

ben iyiyim kendimi topluyorum ilahi güç yine geldi toplakendini candaş al sana yeni umut dedi, diye söyledi bana demeye girmiştim :) esiyo geçiyo, gel git aklım işte .. ama allah o umutları yok ettirmesin . etkilendiğim birşey oldu bugün. Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış derler ya ben o hayali kuramıyorum bnim bebeğimolmayacak galiba yazmış bi anne aday adayı ... bende kuramıyorum yani kurmayı bırakmıştım ... kur candaş o hayali kur eninde sonunda allahım banada vereceksin biliyorum de umutla dedim ... elbetteki yeniden umutsuzlaşacağım adet zmanları düşeceğim .bugün çok okudum 15 yaşında menopoza girenler .. rahmi olmayanlar doğuştan .. şükret candaş en kötüsü değilsin ... umudun var hemde az değil ortalamanın çok üstünde bi umudun var dedim ... belki geç olacak ama inş olacak inanıyorum bende ... her ne kadar bazen dibe vursamda hırsla sarılıyorum inancıma ... rüyalarım ışığımdır diyorum öyle rüyalar görüyorum ki manalarında bile allahın sevdği kulları arasına girmek üzeresin diyor... kaybetmek istemem bunu isyanla .. ve burdaki herkes allahın çok sevdiği kullarından ... ben işaretimi rüyadan buluyorum ... hepini iyi ki varsınız güzel yürekli dostlarım ....

nazlım ve ceza için girmiştim en çokta .. sona kaldı kendi derdimden ... cezam :) yoldaşım şükürler olsun inş herşey böyle müjdelenecek bu topiğe güzel kızımız için :) nazlım, canım arkadaşım bebeğn seni test ediyo , annem beni çok istiyo mu dua etcek mi diye, şımarıklık yapıyo minik yaramaz. o senle kalacak 9 ay. ardından kucağnda olacak.sonra bide bakmışsın kaynana olmuşsun :))
çok öpüyorum sizi .. ya sizden hiç kopulmuyo ya.. güya yazasım yoktu hee :)) ve çok tuhaftır ki size iyi olduğumu yazmazsam içim rahat etmiyo sizi üzcem diye yaa ... öptüm hepinizi... ne dengesiz bi insan oldum ben ya bi öyleyim bi böyle :))

kizlar selam herkese hayirli cumalar siz bitirdiniz Cuma gununu ama bizde oglen yeni oldu :))) dun arkadaslarla kutlu dogum haftasi icin toplastik.. bolbol agladik.. kuranlar okundu, ilahiler soylendi hepimiz icin dua ettim encok ta bebis bekleyenler icin .. siranin en basindada Candas vardi.. Allah kabul etsin insallhhhh

miniklercim ne guzel masallah icimiz rahatladi hersey guzel guzel gidecek insallah canim

nazlim cok gecmis olsun dinlen bolbol.. aklina kotu seylerde getirme hersey yolunda gidecek insallah

yenicik,mini minicik hamisimiz nasilmis bakalim Cezacim ne guzel hep boyle devam etsin insallahh

hilalcim sen nasilsin? misafirlerim falan var deme calimalari hic aksatma canimmm

nildecim senden valla bi atak bekliyorum ama hayirlisi l

hellocum az kaldi senin tatilede :)) misafirlerinle iyi oturmalar canim kolay gelsin

minicikumut cok sagol canim valla cifte bayram yasicaz insallahh.. burda bi aradasimiz var hem ikizleri var 3 yasinda bide simdi dogum yapti.. aileside gelemedi herkes ona yemek falan goturuyor yardimci oluyor..cok zor durumlar boyle oluncada.. cok sukur anam gelsinde yanimda olmasi bile yeter

gunlukcum hayirli olsun dolaplariniz gulegule kullan canim :)) ne guzeldir simdi pembis pembis yaparsin iki prensesede :)))

chnb ablacim sende evdesin dikkat et kendine.. kayinpeder birakmiyo kaynanami yaa yalniz kalirsa acligindan olur adam.. ac kalicam diye korkuyo herhalde

yeni arkadaslarda yazmis cok gecmis olsun kizlar.. eskiden bu kadar varmiydi bu dusuk olaylari , yoksa biz algida secicilik mi yapiyorz bilmiyorum.. ne kadar cogaldi ( Allah kimseye yasatmasin cok zor.. burda bile okadar cok ornek varki, bide hani bbiz turk olarak azinliktayiz..

cnm kese 2 taneydi.

cnm kese 2 taneydi.

günaydın kızlar günaydın günlükcüm,

cezammm çok sevindim allah tamamına erdirsin

Pileo buzuki orhan mıdır nedir onun cd varmış çok işe yarıyormuş dene bakalım. Yiğidin popişini yerim.
2 gündür benimki bir ağlıyor bir ğalıyor deli gibi hiç susmuyor, dışarı çıkıyorum susuyor. :) dr götürdüm dün neyi var diye hiç bişi yok çok şükür. Çok misafir geldi evde bir telaş bir kalabalık ondan mııdr nedir anlayamadım okumadığım dua kalmadı.

chnb yazını okuyunca ağladım, benim meleğim cennette ondan o kadar eminim ki kalbi atıyordu yani ruh üflendi, çınara bakınca diyorum abisi (bence erkekti) görüyormu acaba bizi vss. sonra anneme ağlıyorum ve diyorum ki annanesiyle cennet bahçelerinde geziyorlardır umarım. Annem sizin meleklerinizede bakar merak etmeyin hiç ayyy
((

bugün saat 04:30 da kalktım Çınarı uyuttum çıktım balkona o kadar gzel bir hava vardı ki, çınarı anakucağıyla baasının odasına bıraktım parmak ucumla gizlice dışarıya tüydüm. beslediğim kediler var sokakta onları sevdim temizledim taradım uğraştım onlarla boğuştum ufak bebekleriyle.
rüzgar o kadar yumuşaktı ki, yüzüme vurdu kulaklarımla sesini duydum saçlarımı havalandırdı hafif yağmur çiseledi çıt çıkmıyordu muhteşemdi sonra arabayı çaldım gittim beşiktaşa sahile günün ağırmasını izledim simit aldım eve geldim bu saat oldu bana o kadar huzurlu döndüm eve şaşarsınız. Yalnızlık damarımı besledim kendimi şımarttım geldim eve

Ohhhhh ne güzel etmişsin, canına sağlık :) Ben de iki çocuk daha var; annemle eşim Sağolsun her işimizi yapıyor, kızıma bakıyor ama hiçbir şeye kendi başına karar vermez, hep bana bırakır. Akşam ne yemek yapılacağını bile, düşün artık. Ben de karar verme yorgunuyum. İş yerinde de her şey bana bakıyor. Olsun napalım... Benim yerime de çıkar tadını. Bak sen Çınar'ımıza. Adam oldu da annesine eziyet ediyor. Ah işte bu dönemler böyle hep. Bizimki şimdi melek döneminde. Ama ne kadar sürer bilmem

hellocum supersin yaaa ne guzel yapmissin valla imrendim :)) bazen kendimizide simartmak lazim degil mi.. opuyorum guzel anneyi

kızlar günaydın nasılsınız.

o kadar yazılmış ki okudum şöyle aklımda tutamıyorum.

nazlım güzelim benim dualarımız seninle. sen içini ferah tut,allahın izniyle hiçbişeycik olmayacak. candaşımın dediği gibi naz yapıyor yine sıpa. dinlen bol bol.

candaşım tatlım merak ettim seni. içinde fırtınalar esiyor tahmin edebiliyorum ancak biraz toparlanmana sevindim. her adet zamanında yaşıyoruz sonra yine toparlanmak zorundayız be güzelim.

nildem canım olmamış sanırım tekrar kanama. hadi be tatlım geliyor güzel haber:))))))yuppppppiiiiiiii

chnb ablacım yazıyı okudum, içim titredi, gözyaşlarına engel olmak ne mümkün. bunu bilmek ne güzel. benimki çok küçüktü kalp atışını yeni görmüştük, meleğim beni de orda bekliyor mu. bu arada siz iyisiniz değil mi.

nuraycım yok canım kaçırır mıyım bir ay kolay geçmiyor. bakalım başladık. dualarında bize de yer verdiğin için çok teşekkür ederim.

ceza, datlum, minikler sizlr nasılsınız. loneliness siz de iyisiniz değil mi tatlım.

denizlalesi, sezen uzun zamandır rast gelemedim. adetler oldu bitti sanırım. umarım herşey yolundadır. korunma süresi de çabucak bitsin inşallah.

hellom ohhhhh ne güzel yapmışsın be güzel annem. biz de burda ancak hayal edebiliyoruz(((o bile güzel:)))) paşamız nasıl. öpüyorum çok.

kızlar beni sorarsanız iyiyim dielim iyi olalım. misafirlerimle güzel geçiyor sıkıntı yok çok şükür. arada bana da gelmiyot değil. esiyor ağlıyor, esiyor gülüyorum. bilmiyorum misafirler gidince üzerine bir de adet gelirse derdimle başbaşa kalacağım. umudumu asla yitirmiyorum ancak kafamda kötü senaryolar kurmadan edemiyorum. dün doktora gittim. yumurtalara bakmak için çağırmıştı. nur topu gibi döllenmeye hazır bir yumurtam varmış şükür:))) ancak yine beni üzer mi bilmiyorum:))) bakalım doktor yarından itibaren gün aşırı ilişki dedi. bu arada ovulasyona da devam tabi. bugün yarın görürüm sanırım çift çizgiyi. dualarınızda beni de eksik etmeyin. yazamasam da takip etmeye çalışıyorum. hepinizi çok öpüyorum.

hello cnm ya ben de imrendim okurken ne güzel yapmışsın dün misafirlerin varmış ben yeni okudum çınar bey bence ilgiyi paylaşmak istememiş sen misin misafirlere hazırlanan bu evin gözdesi benim demek istemiş :)

nazlım cnm geçmiş olsun panik olmamaya çalış cnm ben o hatayı yaptım değerlerim iyiyken bi dr.un bu düşecek lafına gece uykularımı kaçırdım sonuç hüsran oldu inanmak çok önemliymiş bunu öğrendim ve biz hepimiz bebeğinin seninle olacağına inanıyoruz sen de inan cnm dinlen işi felan birz askıya al herşey güzel olacak..

ceza cnm gözün aydın tekrardan hadi bakalım kese ve kalp atışı haberlerini de bi coşkuyla ver cnm 23 nisanda da çok yorma kendini..

nuraycım allah dualarını kabul etsin buarada ailesi gelemeyen komşunuza yardım ediyormuşsunuz benimde kürtajımda kimse gelmedi ramazandı üst komşum her akşam iftar yemeğini bölüp getirdi her zaman dualarımda.. o günler geldi aklıma ne sevinmiştir komşunuzda..

chnb ablacım senin bir dahaki kontrolün ne zaman yazdıysan da kaçırdım kusura bakma bir de yazı çok güzelmiş etkilenmemek elde değil

loneliness günlük hilal candas minicikumut nilde denizlalesi sezen canlarım nasılsınız

senem cnm ne kadarlık oldu prensesin buarada uslu da davranıyormuş ona kocaman bir maşallah

pileo cnm güzel günleri de başlayacak o zaman sana bu günleri unutturacak cnm dilerim tez zamanda huzurlu günlere dönersiniz

ben dün fena yorulmuşum prova vardı yarışmalara kadar provası yapıldı yok artık dedim dün çocuklarıma çikolata götürdüm dedimki bunu bir ufaklık yolladı abi ve ablalarıma söyle annecimi üzmesinler artık dedi... benimkiler önce anlamadı sonra jetonu düşen koşup sarıldı akama kadar şapur şupur öptüler :)

GÜNAYDIN kızlar,
istanbuldayım ramazan bayramın beri ilk defa bi yere çıktık. geçmişi okuyamadım. ama hilal özetlemiş. fırsat bulursam okuycma. öpüyorum hepinizi.

Canım git istersen tek atlatmak zor oluyor canım benim bende senin yaşadıklarını yaşadığım için anlıyorum seni. Geçecek canım ama biraz daha zor oluyor işte evet sertlikten hoşlanıyor kolik bebekler...:))

canımmmm harika bir yazııııı çok ağladımmmm komik ama çok mutlu oldum annem sözünü duyunca
Ben de canım...

boğazım ağrıyor canım, bide midem..ve şuram ve buram :)offf...sizden uzak olsun canım yaa
kendine iyi bak canım

Geçmiş olsun canım benim...

İnşallah canım inşallah... Ben de her okuduğumda ağlayıp mutlu oluyorum şükrediyorum...

Canım iki kese mi vardı? 2 kese görmüştür bence...

Haklısın o üzüntü hep oluyor ama teselli de buluyor insan...

Canım ümitsizlik yok. Gerçekten öyle canım. Bak pgt topiğinde dediğin gibi bir arkadaş kızı olsa hiç yumurtası olmayan kız dünyaya getirecekti. PGT denedi 2 embriyosu gitti pgt ye 2 si de turner sendromlu yani yumurtası olmayan 2 kız transfer yapılmadı. Şükür doğal hamile kaldı oğlu olacak Allah şükür sorun kalmadı. Benim de kızım olursa sorun olmayacak eşimden dolayı...

İnşallah daha iyi olacaksın...

Allah kabul etsin canım...

Maşallah Çınara canım. Annene de Allah rahmet eylesin. Bizim kuzularımızın da anneannesidir inşallah...

İnşallah güzel haberler alacağız canım...

Canım salı gideceğim Dr m şehirdışlında...

GÜNAYDIN kızlar,
istanbuldayım ramazan bayramın beri ilk defa bi yere çıktık. geçmişi okuyamadım. ama hilal özetlemiş. fırsat bulursam okuycma. öpüyorum hepinizi.

Biz de seni öpüyoruz iyi gezmeler...

Günaydın nasılsınız kızlar ?

Son düzenleme:

dikkat et tatlım kendine çalışmaya başlayınca vücudunun direnci düştü belkide çok yorma kendini.iyiyim canım çalışıyorum.beklemedeyim kuzum.

iyi yaparsın tatlım vücudun bu arada toplar kendini.iyiyim canım bende işteyim çalışıyorum.beklemedeyim 2-3 güne bekliyorum inşallah gelmez ama adet olurum gibime geliyo

nuraycımmm dediğin gibi hayırlısı bekliyorum tatlım bakalım.dualarınızı allah kabul etsin kuzum

hellocum sen anlatırken ben burda huzur duydummmmm ne güzel yapmışsın moral depolamışsın tatlım.

kuzummmmmm hilalimmmm inşallahhh ama ne biliyim tedirginim ümitleniyorum ama korkuyorumdaaaaa.böyle düşünme yumurtalar tam kıvamındaymış sen sakin ol tutacak ama nolur bu ay stres yapma tutunsun bebişimiz.koyu çıkınca o gün ve ertesi gün çalışma yapın hemen kalkma en az 2 saat yat hatta sabaha kadar yat sırtüstü 1 saat yat ama.bu ay gelcek çok kuvvetli hissediyorum canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…