hello cnm ya ben de imrendim okurken ne güzel yapmışsın dün misafirlerin varmış ben yeni okudum çınar bey bence ilgiyi paylaşmak istememiş sen misin misafirlere hazırlanan bu evin gözdesi benim demek istemiş :)
nazlım cnm geçmiş olsun panik olmamaya çalış cnm ben o hatayı yaptım değerlerim iyiyken bi dr.un bu düşecek lafına gece uykularımı kaçırdım sonuç hüsran oldu inanmak çok önemliymiş bunu öğrendim ve biz hepimiz bebeğinin seninle olacağına inanıyoruz sen de inan cnm dinlen işi felan birz askıya al herşey güzel olacak..
ceza cnm gözün aydın tekrardan hadi bakalım kese ve kalp atışı haberlerini de bi coşkuyla ver cnm 23 nisanda da çok yorma kendini..
nuraycım allah dualarını kabul etsin buarada ailesi gelemeyen komşunuza yardım ediyormuşsunuz benimde kürtajımda kimse gelmedi ramazandı üst komşum her akşam iftar yemeğini bölüp getirdi her zaman dualarımda.. o günler geldi aklıma ne sevinmiştir komşunuzda..
chnb ablacım senin bir dahaki kontrolün ne zaman yazdıysan da kaçırdım kusura bakma bir de yazı çok güzelmiş etkilenmemek elde değil
loneliness günlük hilal candas minicikumut nilde denizlalesi sezen canlarım nasılsınız
senem cnm ne kadarlık oldu prensesin buarada uslu da davranıyormuş ona kocaman bir maşallah
pileo cnm güzel günleri de başlayacak o zaman sana bu günleri unutturacak cnm dilerim tez zamanda huzurlu günlere dönersiniz
ben dün fena yorulmuşum prova vardı yarışmalara kadar provası yapıldı yok artık dedimdün çocuklarıma çikolata götürdüm dedimki bunu bir ufaklık yolladı abi ve ablalarıma söyle annecimi üzmesinler artık dedi... benimkiler önce anlamadı sonra jetonu düşen koşup sarıldı akama kadar şapur şupur öptüler :)
Günaydın nasılsınız kızlar ?
hello ne etmişsin bacım yaa insan haber vermezmi gelirdim bende:))canım bende tam o civarda uyandım saat 5 gibi yani sonrada uyuyamdım eşimin gidiş saatine kadar sabah bende açtım neti beni görmişsün geç oldu ama sanada günaydınlar canım...güne çok güzel başlamışsın inşallah öyle devam etmiştir çınarda bugün usludur inşallah...öptüm paşayı...
nilde, nuray teşekkürler canlarım inşallah odalarını en iyi şekilde yapmay çalışıyoruz...
ceza, çok güzel canım maşallah allah tamamınada erdirsinsadece mutlu olabileceğin şeyler yap bu dönemdeki bebeğimiz çabucak büyüsün...
nazlım, yok yok bu bıcırlar bizi önce üzecek sonra sevindirecekler allahın izniyle doğunca poposuna poposuna vurucaz biz bunları bizi korkuttukları için hiç bişey yokmuş gibi davran canım tuvalet dışında ayağa kalkma ayak altına yastık koy yat sürekli...bol su iç canım...bide cezaya dediğim gibi seni mutlu edecek şeyleri izle oku bebişimiz hemen büyüsün hiç bişeyciği kalmasın annesini sevindirsin...
kızlar hepinize selam inşallah iyisinizdir?ben hala bir iş yapmadım takıldım buraya bırakamıyorum eşim bugün erken gelecek:)) yemek yapayım bari...öptüm hepinizi..dikkat edin kendinize...
nildem, sağol canım çok şükür iyiler...kızım babası giderken uyandı dahada uyumadı...akşam üzeri uykusu geliyor huysuz oluyor...bende dedimki baban gelince belki halana gideriz ama uyursan çok fena yaa uyumayı hiç sevmiyor...sanki bişeyleri kaçırıyormuş gibi:)) gezmeyi çok sevdiği için halasınıda seviyor teklifimi kabul etti daldı uykuya:)) yaşasın kötülük:)) sen bugün teksin sanırım herkezler evlerinde kolay gelsin canım sana...
candaş, canım küstüm sana:)) bende o kadar yazdım anaammm bir baktım sen silivermişsin...canım benim bizi üzdüğünü düşünme sakın derdini söylemeyen derman bulamazmış...yaşadıkların ve yazdıkların çok normal şeyler...sende o varsa bizlerde başka dertler allhım çizümsüz dert vermesin canım benim...bizim kızımız var inan çocuk olmaylada bitmiyor geçen markete gittik babası oyuncaklara bindirmiş zıplama yeri var orada kendinden küçük çocuklardan korkarak çekinerek davranıyormuş eşim sinirlenmiş niye böyle yapıyor diye biraz kızmış orda aralarındaki film kopmuş tabii...neyse markete yanıma geldiler gelirlerken oyuncak bölümünden 120 tl lik barbi seti almış eşim olmaz demiş başlamış ağlamaya siz bana hiç bişey almıyorsunuz falan diye reyon görevlisi bir kızda ordaymış eşimde diyorki öyle bir ağlıyorki kendimi çok suçlu hissettim kızda diyecekki bu nasıl baba:)) zavallı adam bırakmamış tamam demiş eşim yanıma geldi eşime dedim yok alamayız çok pahalı ki evde 2 tane barbi var:)) ama adi olanlardan ama iyiside var tabii onu ben saklamıştım teyzem küçükken getirmişti allahtan saklamıştım ikna ettim evde var diye eve gelene kadar nerde anne nerde sakladın başımızın etini yedi aslında tamda hatırlamıyorum içimden dua ediyorum allahım inşallah vardır iyisidir falan geldik bulduk doğru hatırlıyormuşum saçları mormuş bide allahım bir sevindi mora bayılıyor zaten:)) neyse onu atlattık şimdide engelli insanlardan korkma olayımız çıktı buradada var engelliler çocuk olduğu için anlatamıyoruzda akşam annemlerden geliyoruz kapıda 10 yaşlarında engelli çocuğa rastlamışlar eşimle benden önce çıkmışlardı feryat figan babası yanında olduğu halde nasıl ağlıyor bir görsen neyse sakinleştirdik eve geldik halasının canını yakmış oda onun ayağını acıtmış ağlıyor tabii artık ağlaması durmuyor yani sabahtan beri kafam şişti:)) bende kızdım başladı sen kötü bir annesin ben seni sevmiyorum babasına sarılıyor falan....çıldırma noktasına geldim en sonunda uyudu bende ağladım oturdum neden böyle şeyler yaşıyoruz nerede yanlış yapıyoruz falan diye bu defa eşim demezmi şizofren ablasının hareketlerini görüyormuş kızımızda korkuyorum falan ahhh dedim şiştim iyicce saçmalama hayatım onu tesellilere başladım tam bir kriz anı yani...bide bunlar yaşadığımız basit şeyler canım:)) ama her zaman şükür tabii...işte canım sende şükür edeceksin şu anda bebiş olsa belki pileo gibi çaresizlik psikolojisi falan iyice yıpranacaktın ama yanında eşin olsa akşamları gelsin patla ona ohhhhh bir rahatlayıver herşey geçiyor...ben hala senin için şun inanıyorumki eşin yanında değil ve bebiş bu yüzden yok canım benim senin için belkide şu anda hayırlı olan bu hani hep hayırlısı hayırlısı diyoruzya...eşim yurt dışına gitmeden önce dedikki korunmayı bırakalım sen gidip gelene kadar hamileliğim geçer ve sen gelince bebekte doğmuş olur ne güzel olur falan tabii hamile kalamadım eşim yurt dışına gitti ama nasıl üzülüyorum bir bilsen hamile kalsaydım keşke falan...eşimin olmadığı o dönem hamile kalmak neee kafayı yüyecektim nerdeyse kızım 2 yaş sendromuna girmiş bende sinir zaten hat safhada bide eşim yok ben hamile olsam kimbilir neler olurdu sonradanda allahım demek bizim için hayırlısı buydu sen bu yüzden vermedin bize bebek diye dua etmeye başladım:)) yaa canım benim biz hep yanındayız sen sıkıntını üzüntünü mutluluğunu paylaşki rahatla zaten nildenin dediği gibi ancak yazarak destek olmaya çalışıyoruz sana canım benim...yazdıklarımla inşallah kırıcı olmamışımdır canım biraz karıştırdım galiba:))
senem cnm ne kadarlık oldu prensesin buarada uslu da davranıyormuş ona kocaman bi maşallah
Büyüdü Teyzesi, 5.5 aylık oldu artık kızım. Hakkını yemeyeyim çocuğumun, pek eziyeti yok bu aralar ama ne kadar sürer bilmiyorum. Bunların dönem dönem gel-gitleri oluyo, bildiğin gibi değilŞu aralar tek sıkıntımız, yabancılara ağlayarak tepki vermesi. Bir tek çocuklarla gençleri seviyo. Benim öğrencilerin yanında keyfine diyecek yok ama babaannesini, halasını görünce basıyo yaygarayı eşşek.
GÜNAYDIN kızlar,
istanbuldayım ramazan bayramın beri ilk defa bi yere çıktık. geçmişi okuyamadım. ama hilal özetlemiş. fırsat bulursam okuycma. öpüyorum hepinizi.
canım allah bağışlasın güzel kızını.benim 1 yaşında olacak bir yiğenim var oda yabancı görünce çok ağlıyor.birde erkeklerden hoşlanmıyor:)))
senem, canım maşallah nehirimize, bir söz varya sağ olan büyüyor diye...öyle tepki vermesi normal canımnede olsa baba tarafı:)) annende yanında sana yardımcıymış ne güzel canım...öpüyorum kızını ve seni...
Sezen00;24248123]selam hanımlar nasılsınız?
A.selam canım..sormas herkes iyice boşladı burayı hava güzelya geziyolar herhalde:)sen nasılsın canım..nasıl gidiyor hamilelik...Dikkat et kendine mevsim geçişleri malum nezle grip vakaları çok bu aralar..malum hamilesin ilaçta kullanmak yokSezencim selam canim..
kimsecikler gelmemis yaaa.. bugun topik bos kalmis..herkes nereye gitti bakimmm
iyidir cnm sen nasılsın ben arzu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?