Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım iyiym çok şükür sen nasılsın fazla yorma kendini tatlım sen önemlisin unutma

ahhhh candaşım yaa ne yapıyorsun sen kendine canım benim...üzülmenin ötesine geçmişsin artık( hiç bişey için geç değil canım...yaşamayınca ve bilgi sahibi olmayınca çğrenmeyince nerden bilecekki insan bazı şeyleri...kürtaj sonrası benim adetimde azaldı ama bende senin gibi hiç aklımın ucundan geçmediki bende hamile kalmasam bende aylarca uğraşacaktım belki nerden bilebilirizki...dr yönlendirmese...sen şimdi geriye dönüp bakma geçen ayların pişmanlığındasın biliyorum...ama olma yapma canım...daha çok gençsin 15 sene sonra anne olanları düşün şükür yine erken teşhis oldu canım...artık öğrendin çizümü için yapacağın aşamayı hızlandır yeter hem zaman geçmiş olur eşinde artık seninle olur canım benim vakit vardır illaki hem perşembeye randevun var herşey iyi olsun allahım diye dua et ...bu hafta eşin yokmu yanında keşke beraber olsaydınız şuan çok ihtiyacın var onada...bizlerin yaşı sizden çok çok büyük canım:) artık bizde yaşı bıraktık sağlıklı olsun hayırlısı olsundayız..geçen bir alışveriş merkezinde bizim bir tanıdık görmüş beni eşimle aynı yerde çalışıyormuş demişki benim için ayyyy ben onun küçüklüğünü biliyorum ne kadar yaşlanmış çok üzüldüm falan demiş...saçlarımda çok beyaz varya herkeze dert oldu saçlarım:)) eşime dedim sana yakıştıramamıştır kesin...filinta gibi kocam var allah için:)) millet anlamıyor dış değil önemli olan iç güzellik diyor eşim...artık çok alıştım bana söylenen laflara bende hep eşimin bu sözleri kulak arkası etmesinden kaynaklanıyor tabii allahım bana öyle bir insan nasip etmişki çok şükür sana yarabbim diye dua ederim hep geceleri uyanınca onu severim canımsın derim...çocuğumuz yokken bazen derdim bebeğimiz olmazsa ne yaparsın diye hiç bişey sen varsın ya derdi gezeriz günümüzü gün ederiz...canıımmm evet bebek olmadanda olmuyor çevrede herkezin varken...allahım seninde alnına yazmıştır emin ol sabır sabır tükenmesin sabrın aceba eşin gelene kadar kursa falanmı gitsen bişeyle meşgul olsanda kafanı rahatlatsan biraz bu arada tedaviyede başlayacaksın ama bu sanki bir diş yada ne bileyim bir fizik tedavisiymişde sen rutin olarak gidiyormuşsun gibi seni daha hafifletir bu canım...daha fazla okuma bence biraz ara ver...saplantı haline geliyor herşey hayatın tadı kaçıyor beynin sadece ona odaklı olduğu için hem mutsuz oluyosun hemde yansıtıyorsun...eşinle ilgilen biraz canım...aynı şehirlerde olsak çıkar bişeyler yapardık ne bileyim yaa...çok zor sana teselli vermek canım acını az çok biliyoruz...allahım sana sabır ve güç versin canım benim kitap okuyordun bıraktınmı bu bile rahatlatır seni canım hafta sonları evde kalma gez dışarı çık rahatlarsın canım...izin alabilsende gelsen keşke buralara ayyy çok güzel olurdu sana temizlik yaptırırdım dermişim yaparmıyım hiç öyle bişey gül bakalım biraz canım benim...sahile geiderdik hello gibi izlerdik güneşin doğuşunu ohhh mis gibi hava alırdık....ahhh inşallah yapacağız birgün...hadi sıkma canını kendine yap bir kahve burda yağmur yağıyor oradada yağıyorsa geç pencere kenarına hayatın tadını çıkarmaya bak canım benim...öpüyorum seni çok....

hello ne etmişsin bacım yaa insan haber vermezmi gelirdim bende:))canım bende tam o civarda uyandım saat 5 gibi yani sonrada uyuyamdım eşimin gidiş saatine kadar sabah bende açtım neti beni görmişsün geç oldu ama sanada günaydınlar canım...güne çok güzel başlamışsın inşallah öyle devam etmiştir çınarda bugün usludur inşallah...öptüm paşayı...

nilde, nuray teşekkürler canlarım inşallah odalarını en iyi şekilde yapmay çalışıyoruz...

ceza, çok güzel canım maşallah allah tamamınada erdirsin sadece mutlu olabileceğin şeyler yap bu dönemdeki bebeğimiz çabucak büyüsün...

nazlım, yok yok bu bıcırlar bizi önce üzecek sonra sevindirecekler allahın izniyle doğunca poposuna poposuna vurucaz biz bunları bizi korkuttukları için hiç bişey yokmuş gibi davran canım tuvalet dışında ayağa kalkma ayak altına yastık koy yat sürekli...bol su iç canım...bide cezaya dediğim gibi seni mutlu edecek şeyleri izle oku bebişimiz hemen büyüsün hiç bişeyciği kalmasın annesini sevindirsin...

kızlar hepinize selam inşallah iyisinizdir?ben hala bir iş yapmadım takıldım buraya bırakamıyorum eşim bugün erken gelecek:)) yemek yapayım bari...öptüm hepinizi..dikkat edin kendinize...

Günaydın nasılsınız kızlar ?

candaşımmmmm sanki burda başka bişilerde yazıyodu sanki silinmiş gibiiiiii.kuzum sakın kendini hissettiklerin yüzünden yargılama elbette bütün hissettiklerini paylaşacaksın sakın içine atma sana anca burdan hissettiklerini paylaşmakla yardımcı olmaya çalışıyoruz.sen yalnız değilsin biz varız burda.yaşadıkların ağır şeyler böyle hissetmen normal senden tek isteğim ümitsizliğe kapılma şansın var dediğin gibi bunu hep beraber talatacağız tatlım benimmmmm sen yeterki ümidini kaybetme

günlükcümmmm canımmmmm merhaba tatlım kolay gelsinnnnnn kızlarım nasıl öpüyorum

nildem, sağol canım çok şükür iyiler...kızım babası giderken uyandı dahada uyumadı...akşam üzeri uykusu geliyor huysuz oluyor...bende dedimki baban gelince belki halana gideriz ama uyursan çok fena yaa uyumayı hiç sevmiyor...sanki bişeyleri kaçırıyormuş gibi:)) gezmeyi çok sevdiği için halasınıda seviyor teklifimi kabul etti daldı uykuya:)) yaşasın kötülük:)) sen bugün teksin sanırım herkezler evlerinde kolay gelsin canım sana...

candaş, canım küstüm sana:)) bende o kadar yazdım anaammm bir baktım sen silivermişsin...canım benim bizi üzdüğünü düşünme sakın derdini söylemeyen derman bulamazmış...yaşadıkların ve yazdıkların çok normal şeyler...sende o varsa bizlerde başka dertler allhım çizümsüz dert vermesin canım benim...bizim kızımız var inan çocuk olmaylada bitmiyor geçen markete gittik babası oyuncaklara bindirmiş zıplama yeri var orada kendinden küçük çocuklardan korkarak çekinerek davranıyormuş eşim sinirlenmiş niye böyle yapıyor diye biraz kızmış orda aralarındaki film kopmuş tabii...neyse markete yanıma geldiler gelirlerken oyuncak bölümünden 120 tl lik barbi seti almış eşim olmaz demiş başlamış ağlamaya siz bana hiç bişey almıyorsunuz falan diye reyon görevlisi bir kızda ordaymış eşimde diyorki öyle bir ağlıyorki kendimi çok suçlu hissettim kızda diyecekki bu nasıl baba:)) zavallı adam bırakmamış tamam demiş eşim yanıma geldi eşime dedim yok alamayız çok pahalı ki evde 2 tane barbi var:)) ama adi olanlardan ama iyiside var tabii onu ben saklamıştım teyzem küçükken getirmişti allahtan saklamıştım ikna ettim evde var diye eve gelene kadar nerde anne nerde sakladın başımızın etini yedi aslında tamda hatırlamıyorum içimden dua ediyorum allahım inşallah vardır iyisidir falan geldik bulduk doğru hatırlıyormuşum saçları mormuş bide allahım bir sevindi mora bayılıyor zaten:)) neyse onu atlattık şimdide engelli insanlardan korkma olayımız çıktı buradada var engelliler çocuk olduğu için anlatamıyoruzda akşam annemlerden geliyoruz kapıda 10 yaşlarında engelli çocuğa rastlamışlar eşimle benden önce çıkmışlardı feryat figan babası yanında olduğu halde nasıl ağlıyor bir görsen neyse sakinleştirdik eve geldik halasının canını yakmış oda onun ayağını acıtmış ağlıyor tabii artık ağlaması durmuyor yani sabahtan beri kafam şişti:)) bende kızdım başladı sen kötü bir annesin ben seni sevmiyorum babasına sarılıyor falan....çıldırma noktasına geldim en sonunda uyudu bende ağladım oturdum neden böyle şeyler yaşıyoruz nerede yanlış yapıyoruz falan diye bu defa eşim demezmi şizofren ablasının hareketlerini görüyormuş kızımızda korkuyorum falan ahhh dedim şiştim iyicce saçmalama hayatım onu tesellilere başladım tam bir kriz anı yani...bide bunlar yaşadığımız basit şeyler canım:)) ama her zaman şükür tabii...işte canım sende şükür edeceksin şu anda bebiş olsa belki pileo gibi çaresizlik psikolojisi falan iyice yıpranacaktın ama yanında eşin olsa akşamları gelsin patla ona ohhhhh bir rahatlayıver herşey geçiyor...ben hala senin için şun inanıyorumki eşin yanında değil ve bebiş bu yüzden yok canım benim senin için belkide şu anda hayırlı olan bu hani hep hayırlısı hayırlısı diyoruzya...eşim yurt dışına gitmeden önce dedikki korunmayı bırakalım sen gidip gelene kadar hamileliğim geçer ve sen gelince bebekte doğmuş olur ne güzel olur falan tabii hamile kalamadım eşim yurt dışına gitti ama nasıl üzülüyorum bir bilsen hamile kalsaydım keşke falan...eşimin olmadığı o dönem hamile kalmak neee kafayı yüyecektim nerdeyse kızım 2 yaş sendromuna girmiş bende sinir zaten hat safhada bide eşim yok ben hamile olsam kimbilir neler olurdu sonradanda allahım demek bizim için hayırlısı buydu sen bu yüzden vermedin bize bebek diye dua etmeye başladım:)) yaa canım benim biz hep yanındayız sen sıkıntını üzüntünü mutluluğunu paylaşki rahatla zaten nildenin dediği gibi ancak yazarak destek olmaya çalışıyoruz sana canım benim...yazdıklarımla inşallah kırıcı olmamışımdır canım biraz karıştırdım galiba:))

günlükcüm bende hiç sevmezmişim uyumayı sırf uyku yüzünden ana okuluna gitmek istemememişim ama mecburen gitmek zorundaymışım anne baba öğretmen ağlıyarak gidiyormuşum hayal meyal hatırlıyorum.tatlı kötülükler sırf o uyusunda büyüsün diye:)))gezsin küçük kuzum benim annesi tabiiii anneyi soran yok nasılsın gezebiliyomusun ayakların ne durumda diye:)))evet tatlım bugün kimsecikler yokkkkk(((

senem cnm ne kadarlık oldu prensesin buarada uslu da davranıyormuş ona kocaman bi maşallah

Büyüdü Teyzesi, 5.5 aylık oldu artık kızım. Hakkını yemeyeyim çocuğumun, pek eziyeti yok bu aralar ama ne kadar sürer bilmiyorum. Bunların dönem dönem gel-gitleri oluyo, bildiğin gibi değil Şu aralar tek sıkıntımız, yabancılara ağlayarak tepki vermesi. Bir tek çocuklarla gençleri seviyo. Benim öğrencilerin yanında keyfine diyecek yok ama babaannesini, halasını görünce basıyo yaygarayı eşşek.

Son düzenleme:

canım allah bağışlasın güzel kızını.benim 1 yaşında olacak bir yiğenim var oda yabancı görünce çok ağlıyor.birde erkeklerden hoşlanmıyor:)))

GÜNAYDIN kızlar,
istanbuldayım ramazan bayramın beri ilk defa bi yere çıktık. geçmişi okuyamadım. ama hilal özetlemiş. fırsat bulursam okuycma. öpüyorum hepinizi.

lonecim iyigezmeler canim bizim yerimizede gez bende 2 ay oldu geleli ama cok ozledim memleketimi .. esime ben bi yere gitcem desem birakmiyo beni yaaa. bu halinle nereye gidicen diye kiziyo bana ((

gunlukcum ne guzel yazmissiin candas icin..

datlum sen nasilsin canim? ne kadarlik oldun ? kontroller nasil gidiyor?

nilde, canım aslında mutlu çocuklar uyumayı sevmezmiş duymuşmuydun hani hayatı dolu dolu yaşamak benim kızımda merak ötesi bir merak var...allahım kötü bişey getirmesin başınada eşim tarafına çekmiş bazen sinirleniyorum bu huyunada:)) gittik geldik halasına pek mutlu oldu...sabah parmağının derisini koparttırmış sabahtan beri onun için ağlıyordu az öncede halasında sıcak tencereye dokunmuş küçük parmağı yanmış azıcık şimdide derdimiz ooo:)) ayaklarımı anamadım canım bazı sabahlar kalkıyorum davul gibi bazende kalkıyorum hiç bişey yok...çoğu gittti azı kaldı hayırlısıyla onuda geçirirsek inşallah...

senem, canım maşallah nehirimize, bir söz varya sağ olan büyüyor diye...öyle tepki vermesi normal canımnede olsa baba tarafı:)) annende yanında sana yardımcıymış ne güzel canım...öpüyorum kızını ve seni...

pileoo, ahh canım yaa durumun gerçekten kötüymüş allahım çabuk atlattırsın bu dönemi...tek başına baş etmek gerçekten zor...sende rahatlıcaksan git tabiiki bir psikoloğa canım özelliklede kendini yetemiyormuş gibi hissetmen kötü çünkü her anne aynı şeyleri yaşıyor bunlar normal yaşanacak süreçler canım çok sıkma canını sıkıntıya girme...allah kolaylık versin...

loneliness, ne güzel yapmışsın canım güzel bir değişiklik olmuş senin için...

nurayım, eşin doğru der bu saatten sonra çok açılma tek başına canım ne olur ne olmaz:)) bende 23 nisanda eşim çalışmaz diye randevu aldım eşimde çalışıyormuş sinir oldum yaa...kızımda çok ağlıyor bende seninle gelicem diye...bakalım ne yapıcam:))

dün annemlerden bebişimin kıyafetlerinide getirdim...çok iş var çookkk onları yıka ütüle...yarın açıksa mağaza kızıma yatak alıcam...onu bekle yerleştir dolapları yerleştir derken hayırlısıyla geçer zaman işte...bizde senem gibi şu kadar oldu diyebiliriz inşallah...tabii biz bunu derken candaş, nilde, hilal, deniz lalesi ve sezende şu kadar ayımız kaldı bebeklerimize kavuşmamıza diyecekler sonra biz onlara tecrübelerimizi anlatacağız günler su gibi akıp geçecek dertlerimiz geride kalacak hayırlısıyla...

günlük cnm nehir için söylediklerinle nasıl güldürdün beni :) cnm ya kontrole gittiğinde yanında seninle gelebilecek kızına da göz kulak olacak biri yok mu hani çok heves etmiş kıyamam ben o tatlı şirineye.. buarada günlük cnm kendine dikkat et çok yorma yeni eşyalarınız hayırlı olsun kızlarınla güle güle kullanmak nasip olsun cnm buarada eşin sigarayı bırakmış ben yeni yakalıyorum haberi keşke beniimki de bıraksa.. ben de 4 yıl kullandıktan sonra bırakmıştım 4 yıl olacak bırakalı eğer gerçekten istediyse başarır şöyle bir ay geçince çok zorlamıyor istek daha az sıklıkta geliyor 6 ayı doldurunca hiç gelmiyo aklına zaten

loneliness gezmelere çıkmışsınız ne güzel ya nerden nereye çok şükür allahıma zor günler geçirdin ama maşallah artık nazlanmıyo oğluşun annesi

nilde cnm bat ne zaman ne zaman test yapıp bize müjdeyi ileteceksin cnm

kızlar midem fena olmaya başladı kahvaltı yapayım herkese

canım allah bağışlasın güzel kızını.benim 1 yaşında olacak bir yiğenim var oda yabancı görünce çok ağlıyor.birde erkeklerden hoşlanmıyor:)))

Ya bunların günü gününe uymuyor. Bugün İzmir'deyiz, Benim akrabalarla beraberiz. Kız kendinden geçti mutluluktan, biliyomuş gibi sanki :) Erkeklere pek tepki vermedi şimdiye kadar ya, bakalım.

Di mi :) Valla ben bişey demiyorum, kızım ne yaparsa yeri yani :) Sende durumlar nasıl bakiim? Her şey yolunda inşallah?

Son düzenleme:
senem, sağol canım benim çok şükür yolundaydı geçen ay yarın kontrol inşallah yolundalık daimdir...vallahi benim kız kimseye kendini öptürmüyor ilk zamanlar kaynanam tam söylemiyordu ama sanki ben tembehlemişim hissi uyandırıyordu eşime eşim anneannesigilede aynen size davrandığı gibi davranıyor diyince kadın sustu:)) anlayacağın çocuk o tarafa kötüyse suçlu biziz:))

nazlım, nasılsın canım?

miniklerim, sağol canım daha güzelleri inşallah sizin bebeklerinize...darısı eşine olsun o zaman canım...yaa yaz geliyor şimdi açık hava sigarayı çağrıştırıyor...kızımızda evde durmuyor:) bugün sahile götürelim dedik aslında 23 etkinlikleri var ama eşim çok sıkılgan oraya gitsek kalabalıktan sıkılacak canı onu isteyecek gerek yok dedim neyse sahile gittik bişeyler aldık oturuyoruz tabii orasıda tıklım tıklım işte geldi çattı bir çift yan tarafımıza oturdular ikiside yaktımı sigara dumanı burnumuzun ucundan geçiyormu allahım kocama sabır ver dedim....ben anlam veremiyorum iğrenç bişey olduğu için ve tadını dahi bilmediğim için:) ama anladım eşime kriz geldi...ayağa kalktı dolaştı bende dua ettimki yandakiler gitsin diye neyse çok oturmadılar kalktılar:)) az öncede maça gidicem dedi dedim ama orada sakıncalı şeyler var yok dedi içerde içmek zaten yasak gitmişti 10 dak sonra zil çaldı geri geldi ortamı beğenmemiş bende bir ohh çektim:)) çok kötü bişey canım yaa kızımı görsen nasıl mutlu babası sigarayı bıraktı diye...allah herkezi bu illetten kurtarsın yarın 2 haftası doluyor bakalım dayanabilecekmi? bulantılar devam dimi neyse bebeğimiz iyi olsunda okulların kapanmasınada az kaldı canım bol bol uyursun:))

bugün kızıma yatakta aldık o derttende kurtulduk çok şükür...allah hepinize bu güzellikleri yaşatsın kızlar...

SENEM cim nehir sürekli değişiyor ve büyüyor bu gün face fotosunu gördüm ne kadar büyüdü maşallah maşallah. Çınar da kafasına göre takılıyor.

kızlar herkese selam ederim öperim. herkes iyidir umarım.

yardımcı olaiblecğim konular var mı acep öptüm

Sezencim selam canim..

kimsecikler gelmemis yaaa.. bugun topik bos kalmis..herkes nereye gitti bakimmm

Sezen00;24248123]selam hanımlar nasılsınız?

iyidir cnm sen nasılsın ben arzu bu arada[/QUOTE]

memnun oldum canım gripten dolayı yatıyorum bugün:)
hoşgeldin sende..daha önceden giriyormuydun bu topiğe
Sezencim selam canim..

kimsecikler gelmemis yaaa.. bugun topik bos kalmis..herkes nereye gitti bakimmm
A.selam canım..sormas herkes iyice boşladı burayı hava güzelya geziyolar herhalde:)sen nasılsın canım..nasıl gidiyor hamilelik...Dikkat et kendine mevsim geçişleri malum nezle grip vakaları çok bu aralar..malum hamilesin ilaçta kullanmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…