Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyidir cnm sen nasılsın ben arzu bu arada

memnun oldum canım gripten dolayı yatıyorum bugün:)
hoşgeldin sende..daha önceden giriyormuydun bu topiğe

A.selam canım..sormas herkes iyice boşladı burayı hava güzelya geziyolar herhalde:)sen nasılsın canım..nasıl gidiyor hamilelik...Dikkat et kendine mevsim geçişleri malum nezle grip vakaları çok bu aralar..malum hamilesin ilaçta kullanmak yok[/QUOTE]

kesin geziyorlar burdada sabah daha yeni kahvalti yaptim :))) havalarda valla oyle gunes var ama hava cok soguk.. sagol cnm sende dikkat et kendine cok sagol..

kızlar bugün yorucu bir gün geçirdik öğlene kadar ayaktaydım gelirken de arabada yer bulamadım ayakta geldim çok halsiz düştüm kahvaltı felan yapmamıştım yapamadım artık midem delirdi bişey istemiyor meyveyle geçiştiriyorum resmen akşama da misafirim gelecekti kabul etmedim bir hafta sonra alayım dedim belki ayıp oldu ama bi de diş ağrım var iki gündür çıldırtan keyfimi kaçıran bir ağrı karanfil koyunca geçiyordu artık o da hayretmiyo bir hafta daha bekliycem sonrasında dişciye uğrayacaz artık korkunun ecele faydası yok :)

sizler nasılsınız..

Kızlar, Ben de dün geceserum yedim bulantı ve çıkarma yüzünden. Satagöre 6+5 olduk. Şükür kalp atışlarını duyduk bugün.Bugün deserum takıldı iyiyim şükür...

Kızlar, Ben de dün geceserum yedim bulantı ve çıkarma yüzünden. Satagöre 6+5 olduk. Şükür kalp atışlarını duyduk bugün.Bugün deserum takıldı iyiyim şükür...
çok geçmiş olsun canım...

inşallah kısa zamanda geçecek bunlar....

hamileyken çok zor bir durum evet ama malum bunlar oluyor işte...

inanmayacaksın ama çok yakındığım o bulantıları özledim..bende de olsun istriyorunm

iyigeceler herkese...
dün çok güzel bir gündü bütün ailem yanımdaydı..heerkes gittikten sonra uzandım akşam 22.00 kahverengi akıntım geldi.hafif kırmızıya dönük.çok moalim bozuldu,ççok ağladım..hemen acile gittik doktorum geldi keseyi küçücükte olsa gördük çok şükür .yatış yapıldı serum takıldı iğne yapıldı..cumartesi tekrar çağırdı 10 gün raporluyum..
chnb abla söylediklerini aldım sağol..bu arada hastane odasında aklıma hep loneliness geldi..bak ne güzel birörnek diyerek moralimi yüksek tutmaya çalıştım..

Chnb ablam geçmiş olsun..bulantılar zor ama bebekler için değer inş. kalp atışlarınıda duymuşsun ne güzel..Allahım tamamına erdirsin inş..

cezacım moralini yüksek tut Allah istemdikçe 0h14iç bişey olmaz..dua et bol bol..Allahım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..

yeni gelmeye basladım ama bundan sonra sık sık gelirim bu arada bişey soracam mide ekşimesini gecirecek bilgin var mı
bazı msjlarını okudum son ayındasın sanırım..Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin öncelikle...
bebek büyüdükçe mide asidi yemek borusuna kaçabiliyor ve yanma oluyor,ya da ekşime şeklinde...
canım ben hamileyken soda içerdim...bazen nane limon yapardım iyi gelirdi..sakız çiğnerdim bazen hatırladıklarım..

Günaydın kızlar, nilde ve günlük çok teşekkür ederim yazılarınız için.cevap yazamıyrum ben.yazmak istemiyorum yazdıkça çok hüzünleniyorum.Bir süre bebekle ilgili herşeyden uzak durmak istiyorum yapabilirsem tabi ... Ceza canım inş bebeğin seninle kalacak dualarımız seninle olsun. Chnb ablacım inş en çok korkuttuğu bu kadar olur minik kızının.raporun bitti mi ? nilde, adet oldun mu ? eminim hamile olduğuna :) nazlım iyi haberlerini bekliyoruz ... kıtty, sezen, lale, minikler, minicikumut, pileo, sinua, yamateke, taf, senem, nuray, hilal, ismini unutuğum arkadaşlarım nasılsınız ? son olarak duaya devam edeceğiz sanırım.sıra hilal de diye hatırlıyorum.ardından nilde var ve sonra doğum bekleyenlerimiz ... ben 400 tane alabilirm hilal için ...

bu bebeklerin gelmesi gibi geldikten sonraları da nazlı oluyor.
chnbcim, geçmiş olsun. inşlallah 12 haftadan sonra azalır. benim de kesilmese de azaldı. şu anlarda da çok yanma oluyor, acayip yanıyor midem. benimki de hellonun oğlu gibi saçlı olacak galiba. maşallah çınonun saçlarına.kalp atışlarını duydun hayırlısıyla gerisi de gelir inşallah canım.

miniklercim sana da geçmiş olsun. diş ağrısı fena bişey canım her zaman. canım hiç bişey yiyemeyecek durumda olanlara bulantı için hap veriliyor. ben kullanmadım ama almıştım. adını hatırlaymadım ama canım. çeşitli haplar var, doktoruna sor.

cezacım, sana da geçmiş olsun. sakın moralini bozmamaya çalış canım. yattığım yerden ezbere bildiğim ne varsa okurdum, salevat çekerdim ben. çok iyi geliyor. yoksa çok kötü bi duygu, hayatla ölüm arasında gibi hissediyor insan. belirsizlik de çok kötü bişey. ama canım yaşayacağı varsa yaşar, öyle düşün. kendini çok üzme. dinlen. yanına birini çağır yoksa, sana baksınlar.benim lekelenmeden öteydi, resmen kanamam vardı. yemek ve tuvalet dışında kalkma. sen de iyi olacaksın inşallah canım.

candaş, 2-3 gündür istanbuldaydım, topiği takip edemedim. ama gitmeden chnbye başlandı diye biliyorum. hatta ben ve bir kişi daha almıştık. bitti mi onun ki?ben daha başlayamadım.ablamız hamile kaldı diye arada kaynamasın, 12. haftada dikiş falan olayları var onun da riskli gebelik.
cezaya okumuştuk değil mi, hamile kalmadan? öyle hatırlıyorum.

nazlımdan haberi olan var mı?

günlükçüm, güle güle kullanın herşeyinizi. kızlarını öpüyorum.

selam kızlar nasılsınız. cezam canım benim geçmiş olsun çok dikkat et kendine. kendini de bebişimizi de üzme. herşey güzel olacak.

nazlım da iyidir umarım.

candaşım seni çok iyi anlıyorum. bunları hissetmen biraz kafanı toparlamanı istemen çok normal. bende de oluyor o his. seni arayacağım da öyle hasta oldum. ses karga gibi rahatsız etmek istemedim:)))) tam müsait olduğum bi zamanda arayacağım yine de çekebilirsen:)))) öpüyorum çok

herkese çok selam. öptüm hepinizi.

bu bebeklerin gelmesi gibi geldikten sonraları da nazlı oluyor.
chnbcim, geçmiş olsun. inşlallah 12 haftadan sonra azalır. benim de kesilmese de azaldı. şu anlarda da çok yanma oluyor, acayip yanıyor midem. benimki de hellonun oğlu gibi saçlı olacak galiba. maşallah çınonun saçlarına.kalp atışlarını duydun hayırlısıyla gerisi de gelir inşallah canım.

miniklercim sana da geçmiş olsun. diş ağrısı fena bişey canım her zaman. canım hiç bişey yiyemeyecek durumda olanlara bulantı için hap veriliyor. ben kullanmadım ama almıştım. adını hatırlaymadım ama canım. çeşitli haplar var, doktoruna sor.

cezacım, sana da geçmiş olsun. sakın moralini bozmamaya çalış canım. yattığım yerden ezbere bildiğim ne varsa okurdum, salevat çekerdim ben. çok iyi geliyor. yoksa çok kötü bi duygu, hayatla ölüm arasında gibi hissediyor insan. belirsizlik de çok kötü bişey. ama canım yaşayacağı varsa yaşar, öyle düşün. kendini çok üzme. dinlen. yanına birini çağır yoksa, sana baksınlar.benim lekelenmeden öteydi, resmen kanamam vardı. yemek ve tuvalet dışında kalkma. sen de iyi olacaksın inşallah canım.

candaş, 2-3 gündür istanbuldaydım, topiği takip edemedim. ama gitmeden chnbye başlandı diye biliyorum. hatta ben ve bir kişi daha almıştık. bitti mi onun ki?ben daha başlayamadım da.ablamız hamile kaldı diye arada kaynamasın, 12. haftada dikiş falan olayları var onun da riskli gebelik.
cezaya okumuştuk değil mi, hamile kalmadan? öyle hatırlıyorum.

nazlımdan haberi olan var mı?

günlükçüm, güle güle kullanın herşeyinizi. kızlarını öpüyorum.

kimlere okundu
ceza, candaş, nazlım, minikler :doğru mudur arkadaşlar?

Hilal canım görüşürüz inş sen iyileşte.bende aynıydım bugün azcık iyiyim..

lone, canım bilmiyorum tam takip edemedim.chnb ye de okuyalım tabi ki. başlanmışmıydı bilmiyorum.kime okuncaksa söyleyin sizde ona göre niyetleneyim bende. o saydıklarına okundu canım benimde bildiğim kadarıyla.kimseyi atlamayalım.atladıklarımz olursa uyarın olur mu ?

canım işte perşembe günü bir kişi daha demişti chnbye alıyorum diye. ben de dedim 400.
sen sayıları güzel toparlıyosun. hem genelde her gün girebiliyosun.
sonra da topiğe geliş sırasına göre hamile kalmayı bekleyen arkadaşlara okuruz.
hilal ve minicik umut sanırım eskilerden. ama daha minicikumut korunuyor takip edebildiğim kadarıyla.
chnbyi bitirip hilalle devam ederiz. sonra minicik umut,sonra yeni gelen arkadaşlar, nilde, sezen, lale.
adını unuttuğum var mı?
sonra da doğum bekleyen çıtak, günlük ve ben varız.

o sesle çekemem diyosun yani:))))))))) tatlım sana da geçmiş olsun. öpüyorum çooook kendine dikkat et.

dua olayını takip edemedim hiç, okuduğumu anlamıyorum bile kafa dolu.chnb ye okuyoruz o zman.belli bi süre girmeyebelirim ben topiğe. o yüzden duayla ilgilenemem ne yazıkki...konsantre olamıyorum şu ara işim dahil hiçbirşeye isteyen varsa takibi bir arkadaş alabilir...bende bitirdikçe dua sahibine yazarım...
o sesle çekemem diyosun yani:))))))))) tatlım sana da geçmiş olsun. öpüyorum çooook kendine dikkat et.

:) yok canım ya, teşekkür ederim.sanada çok geçmiş olsun.

hepinizi öptüm kızlar görüşürüz.

Son düzenleme:

Haklısın canım insan özlüyor başa gelince de yakınıyor işte. Çok şükür diyorum zorlansam da şikayet etmek istemiyorum ama oğluma bile vakit ayıramıyorum. İnşallah bu sefer çabuk geçer...

İyi olacak canım inşallah...:))

Çok şükür. Darısı başnıza inşallah...

Lone canım evet zor ama değer inşallah. Senin de yanma oluyor demek. Her aşaması zor aslında. Allah sağlıkla nasip etsin...

Dua olayına gelince en son Nazlıma okundu. Bana da sen, Ceza almıştı sanırım bir kişi daha almıştı ama unuttum canım. İstersen ben sıfırdan başlayayım dua alanları yazayım aşağıya. Ceza da hasta bilemiyorum okuyabilir mi kendini iyi hissederse okuyabilir belki...

Bitiren arkadaş kimin için okunuyorsa özelden yazarsa takibi kolay olabilir.Bu işler kısmet işi bir de. 2 haftayı geçirmeyelim bence. Ben süreyi bugünden yani 24 nisan salıdan 7 mayıs pazartesi olarak belirleyeyim. Sonra Hilal,... sıralama devam eder...

Bir de araya korunma süresi olan arkadaşlararasına hamileleri alabiliriz öneri:))

Lonelines: 400

Diğer arkadaşlardan müsait olanlar varsa yazarlarsa sevinirim...

bugün hep duadan bahsedilmiş..
ama benim bi bilgim yok yeniyim daha.....

ne okunuyor ?????
gerçi benim hala kanamam var ama merak işte.

Haklısın canım insan özlüyor başa gelince de yakınıyor işte. Çok şükür diyorum zorlansam da şikayet etmek istemiyorum ama oğluma bile vakit ayıramıyorum. İnşallah bu sefer çabuk geçer...

haklısın canım insan oğluna yaranılmaz derler ya o misal.....

başka bi çocuk olunca daha zor oluyor....
bende kaybettiğim bebeğimde çok zorlanmıştım malum bi kızım var....

inşallah allahım yine nasip eder...gerçekten zor oluyor ama katlanılıyor güzel şeyler bunlar.....

merhaba kızlar malesef 19 nisan'da 9 haftalık bebeğimi kaybettim.Rutin kontrole gittiğimde kalp atışlarının durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum(Her şey yolundayken bebeğimin hareketlerini görmeye giderken yaşamadığını öğrenmek gerçekten çok kötü bir duygu.3 doktorla görüştüm üçünün söylediği şey de erken haftalarda kalbi duran bebeklerde kromozom anormallikleri oluyormuş ve vücut kendi kendine bebeği imha ediyormuş kabullenmiyormuş.böylesi sizin için çok daha hayırlı dediler.10 gün sonra kontrolüm var 3 ay da bebek düşünmeyin dedi doktorum.İnşallah yeniden hamile kalabilirim ve rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…